Πώς να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό? 2023 Ενημέρωση, πρέπει να δηλώσω τους λογαριασμούς που ανοίγουν στο εξωτερικό? |

Πρέπει να δηλώσω τους λογαριασμούς που ανοίγουν στο εξωτερικό

Εάν θέλετε να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία με το να είστε γαλλικά, ίσως να μην χρειαστεί να φροντίσετε τις διατυπώσεις ! Πράγματι, είναι δυνατόν να καλέσετε έναν τραπεζικό ενδιάμεσο που θα σας καθοδηγήσει και θα λάβει τα βήματα για εσάς.

Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο εξωτερικό ?

Ποιο είναι το κοινό σημείο μεταξύ ενός ατόμου που επιθυμεί να εκπατριστεί και μια τραπεζική απαγόρευση ? Το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό ! Πράγματι, εάν σκοπεύετε να εγκαταλείψετε τη Γαλλία με ακρίβεια ή οριστικά ή σας απαγορεύεται, το άνοιγμα λογαριασμού έξω από τη Γαλλία μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα ! Αλλά πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο εξωτερικό ? Θα δείτε ότι ορισμένα βήματα είναι απαραίτητα για να είστε σαφείς με τη γαλλική διοίκηση.

Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό: Ποια είναι τα βήματα ?

Θα δείτε ότι το άνοιγμα ενός λογαριασμού στο εξωτερικό δεν είναι τίποτα περίπλοκο ! Πρώτα απ ‘όλα, είναι απαραίτητο να προσδιορίσετε τους λόγους για τους οποίους θέλετε να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό: Έχετε σχεδιάσει έναν εκπατρισμό ? Προβλήματα για να ανοίξετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό στη Γαλλία ? Ή ίσως ψάχνετε για πιο καρποφόρα τραπεζικά προϊόντα ? Αυτό το πρώτο απόθεμα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την τράπεζά σας καλύτερα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, μπορεί να είναι χρήσιμο να ελέγξετε το φορολογικό καθεστώς της χώρας στο οποίο σχεδιάζετε να ανοίξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Πράγματι, σε περίπτωση που δεν έχει υπογράψει μια φορολογική συμφωνία με τη Γαλλία, θα υποβληθείτε σε διπλή φορολογία: στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε και δεν ξέρετε πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο εξωτερικό ? A priori, τα βήματα δεν διαφέρουν από το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού στη Γαλλία, αλλά είναι προτιμότερο να μάθετε εκ των προτέρων με τη μελλοντική σας τράπεζα. Εν πάση περιπτώσει, η τράπεζα μπορεί να ζητήσει τα ακόλουθα έγγραφα:

  • Έγγραφα ταυτότητας : διαβατήριο, δελτίο ταυτότητας ή ενδεχομένως άδεια διαμονής στη χώρα όπου θέλετε να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ·
  • Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας : Μπορεί να ζητηθεί με προαιρετική βάση ανάλογα με τις τράπεζες, ειδικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση
  • Τραπεζικές πληροφορίες : Αυτό επιτρέπει στην τράπεζα να γνωρίζει εάν απαγορεύεται η τραπεζική, αλλά δεν είναι επαναλαμβανόμενο αίτημα.

Μόλις ανοίξει ο λογαριασμός σας στο εξωτερικό, εξαρτάται από εσάς να διαπιστώσετε εάν θέλετε να μεταφέρετε όλα τα κεφάλαιά σας και τις τραπεζικές εργασίες σας. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσετε να δηλώσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό στο εξωτερικό στη γαλλική φορολογική διοίκηση μέσω της φόρμας CERFA 3916. Στη συνέχεια, η τράπεζα θα σας στείλει τις μεθόδους πληρωμής σας καθώς και την πλευρά σας (ταυτότητα της τράπεζας)).

Εάν θέλετε να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία με το να είστε γαλλικά, ίσως να μην χρειαστεί να φροντίσετε τις διατυπώσεις ! Πράγματι, είναι δυνατόν να καλέσετε έναν τραπεζικό ενδιάμεσο που θα σας καθοδηγήσει και θα λάβει τα βήματα για εσάς.

Μπορούμε να ανοίξουμε έναν λογαριασμό στο εξωτερικό ?

Το άνοιγμα λογαριασμού στο εξωτερικό από τη Γαλλία, όπως, μεταξύ άλλων, ένας υπεράκτιος λογαριασμός, είναι εντελώς νόμιμο, Εφόσον δηλώνεται στη γαλλική διοίκηση. Πράγματι, τα κεφάλαια που πληρώνετε σε λογαριασμό σε μια ξένη χώρα υπόκεινται στη φορολογία στη Γαλλία. Ωστόσο, εάν πρόκειται για τράπεζα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν έχει καμία υποχρέωση να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό για εσάς. Ορισμένες χώρες μπορούν να αντιταχθούν σε τραπεζικούς περιορισμούς σε μη κατοίκους, όπως η Ταϊλάνδη. Γι ‘αυτό είναι σκόπιμο να πλησιάσετε την πρεσβεία της χώρας για να γνωρίζετε τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Είτε έχετε προγραμματίσει να ζήσετε στο εξωτερικό είτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο εξωτερικό χωρίς να κατοικήσετε σε αυτό, συνιστάται να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας στη Γαλλία. Ωστόσο, εάν η κατοχή 2 τραπεζικών λογαριασμών φαίνεται δεσμευτικό σε σας, γιατί να μην ανοίξετε λογαριασμό με μια ηλεκτρονική τράπεζα ? Είναι πλέον δυνατή η διεξαγωγή των διαδικασιών σε μερικά κλικ. Με τον συγκριτή μας, μπορείτε να συγκρίνετε τουλάχιστον 15 online τράπεζες πριν κάνετε την επιλογή σας.

Καθησυχάστε με εικονογράφηση

Online Bank: Οι καλύτερες προσφορές 2023

Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό στο διαδίκτυο: σύγκριση

Πριν ξεκινήσετε και ανοίξετε έναν λογαριασμό στο εξωτερικό από τη Γαλλία, θυμηθείτε να ελέγξετε ορισμένες παραμέτρους: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μέσα πληρωμής που έχετε στη διάθεσή σας ? Ποιο είναι το κόστος που συνδέεται με τις διεθνείς μεταφορές ? Πόσο κοστίζει το κόστος διαχείρισης και φορολογίας ?

Πολύ συχνά, η πιο οικονομική προσφορά είναι να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό. Εκτός από το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε για να ανοίξετε το λογαριασμό, έχετε πρόσβαση σε όλη τη διαχείριση τραπεζών μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας της τράπεζας ! Επιπλέον, μια ηλεκτρονική ξένη τράπεζα προσφέρει ελκυστικές προσφορές με δωρεάν έξοδα διαχείρισης και τραπεζών. Η ηλεκτρονική τραπεζική προσφορά στο εξωτερικό είναι συντριπτική, προσφέρουμε μια απλή σύγκριση, αλλά για ποιοτικά ιδρύματα που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό ευρωπαϊκό τραπεζικό λογαριασμό και να ελαχιστοποιήσετε πάρα πολλά τραπεζικά έξοδα στο εξωτερικό.

Online ξένη τράπεζα Χώρα ιθαγένειας Χαρακτηριστικά
Γερμανία Διαφορετικές προσφορές από 0 € ανά μήνα, Εύκολο άνοιγμα λογαριασμού “Σε λιγότερο από 8 λεπτά”, τα δεδομένα των συναλλαγών αυξήθηκαν σε πραγματικό χρόνο και συμβουλεύτηκαν απευθείας στην αίτηση.
Βρετανία Δωρεάν τραπεζική κάρτα και δωρεάν αναλήψεις έως € 200 το μήνα. Άμεσες ειδοποιήσεις σχετικά με την εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας των τραπεζικών εργασιών.

Μόλις κάνετε την επιλογή σας, πώς να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό στο διαδίκτυο ? Το κύριο πλεονέκτημα αυτών των τραπεζών είναι η απλότητα και η ταχύτητα των διαδικασιών, θα έχετε μόνο μερικά κλικ και μια φωτογραφία για να επικυρώσετε τις προσωπικές και υποστηρικτικές σας πληροφορίες. Στη συνέχεια, η τράπεζα θα σας στείλει τα μέσα πληρωμής και την πλευρά σας στις ημέρες που ακολουθούν.

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού στο εξωτερικό σε απευθείας σύνδεση δεν σας απαλλάσσει από τη δήλωσή του στη γαλλική φορολογική διοίκηση με την εκπλήρωση της CERFA 3916 για την υποστήριξη της δήλωσης φόρου εισοδήματος σας.

Ποιος τραπεζικός λογαριασμός πρέπει να δηλωθεί ?

Αυτό που κάνει την ιδιαιτερότητα ενός λογαριασμού στο εξωτερικό είναι ότι είναι νόμιμο όσο είναι γνωστό στον ταξί. Πράγματι, το έντυπο CERFA 3916 – “Δηλώστε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό”.

Εάν ξεχάσετε τον ξένο λογαριασμό σας, μπορεί να σας κοστίσει ακριβά ! Πράγματι, ένα πρόστιμο για μη διάκριση λογαριασμού στο εξωτερικό θα σας κερδίσει € 1.500 και μπορεί να φτάσει τα € 10.000 εάν ο λογαριασμός σας ανοίξει σε ένα κράτος που δεν έχει συνάψει συμφωνία διοικητικής βοήθειας με τη Γαλλία. Αλλά αυτό δεν είναι όλα, εκθέτετε επίσης τον εαυτό σας σε έναν φόρο, αναδρομικό, καθώς και μια φορολογική ποινή με βάση την αύξηση των ποσών που πραγματοποιήθηκαν στο εξωτερικό.

Προκειμένου να μην δεσμευτεί ένα περίεργο όταν ανοίγετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό, μάθετε για την παρουσία ή την απουσία φορολογικής συμφωνίας με τη Γαλλία. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, θα πρέπει να πληρώσετε τους φόρους σας στις 2 χώρες.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού για έναν αλλοδαπό ?

Οι τουρίστες, οι φοιτητές, οι ομογενείς, η Γαλλία προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Ορισμένοι από αυτούς θα βάλουν τις βαλίτσες τους εκεί και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ορισμένες διοικητικές διατυπώσεις, όπως το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για αλλοδαπούς.

Το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού στη Γαλλία για έναν αλλοδαπό είναι αρκετά δυνατό, υπό την προϋπόθεση ότι θα βρείτε τη σωστή τράπεζα, πώς να επιλέξετε ? Εάν οι προσφορές των SO -Called “Classic” Banks μπορεί να είναι πολύ ελκυστικές, οι συνθήκες που απαιτούνται για το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού μπορούν να είναι περίπλοκες για έναν αλλοδαπό.

Πράγματι, οι παραδοσιακές τράπεζες απαιτούν μερικές φορές πολλά έγγραφα υποστήριξης, ταυτότητα, κατοικία και εισόδημα. Ως εκ τούτου, αυτές οι απαιτήσεις δεν είναι αναγκαστικά συμβατές ή μπορούν να καταστήσουν τις διαδικασίες επίπονες. Ενώ οι περισσότερες online τράπεζες φαίνονται απόλυτα κατάλληλες για τους αλλοδαπούς, ας παραθέτουμε για παράδειγμα: N26, Boursorama, Monabanq. Το πλεονέκτημα της διαδικτυακής τράπεζας είναι ότι το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών για έναν ξένο διεξάγεται σε μερικά κλικ με λίγα υποστηρικτικά έγγραφα (διαβατήριο ή δελτίο ταυτότητας, απόδειξη διεύθυνσης).

Ανοίξτε έναν λογαριασμό στο εξωτερικό για τραπεζική απαγόρευση: Πώς να το κάνετε ?

Ορισμένες περιόδους ζωής μπορεί να είναι πιο περίπλοκες από άλλες, και αυτό συμβαίνει κυρίως όταν απαγορεύεται η τραπεζική. Δεν πρέπει να τα παρατάς για όλα αυτά ! Εάν θεωρείτε ποτέ ότι τα βήματα για να επωφεληθείτε από το δικαίωμα στο λογαριασμό είναι πολύ περίπλοκα, η άλλη λύση είναι να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό.

Πράγματι, η κατάθεση του Banque de France σταμάτησε στα σύνορά μας, Η τραπεζική απαγόρευση δεν ισχύει στο εξωτερικό. Το άνοιγμα ενός λογαριασμού στο εξωτερικό, όταν απαγορευτείτε ότι η τραπεζική είναι επομένως πολύ πιθανό, εναπόκειται σε εσάς να μάθετε στις τράπεζες στο εξωτερικό που σας ενδιαφέρει !

Εάν ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό, πρέπει να το αναφέρετε σε φορολογικές υπηρεσίες στη Γαλλία κατά τη διάρκεια της δήλωσης φόρου εισοδήματος σας.

Πρέπει να δηλώσω τους λογαριασμούς που ανοίγουν στο εξωτερικό ?

Ζείτε στη Γαλλία (Μητρόπολη, Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Γουιάνα, Ρεουνόν) ή στο Μονακό και έχετε ανοιχτά λογαριασμούς στο εξωτερικό ? Πρέπει να τα δηλώσετε στη φορολογική διοίκηση. Τι πρέπει να δηλώσετε ? Πώς να κάνετε τη δήλωσή σας ? Τι διακινδυνεύετε αν δεν δηλώσετε αυτούς τους λογαριασμούς ? Εδώ είναι οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.

Ποιοι λογαριασμοί άνοιξαν στο εξωτερικό θα πρέπει να δηλώσετε ?

Πρέπει να δηλώσετε ότι οι φορολογικές αρχές ανοίγουν, κρατούνται, χρησιμοποιούνται (τουλάχιστον μία φορά) ή κλειστά το έτος στο εξωτερικό στο εξωτερικό.

Πρέπει να δηλώσετε τους λογαριασμούς που ανοίγουν στο εξωτερικό σε τραπεζικό ίδρυμα ή σε οποιονδήποτε άλλο οργανισμό ή άτομο (συμβολαιογράφος, πράκτορας ανταλλαγής κ.λπ.Ουσία.

Οι λογαριασμοί ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων επηρεάζονται επίσης από αυτήν την υποχρέωση.

Πρέπει επίσης να δηλώσετε συμβόλαια ασφάλισης ζωής.

Που πρέπει να δηλώσουν τους λογαριασμούς που άνοιξαν στο εξωτερικό ?

Πρέπει να δηλώσετε τους λογαριασμούς σας ανοιχτά, χρησιμοποιούνται ή κλειστά στο εξωτερικό εάν είστε ιδιαιτερος, ένα σχέση ή ένα Η εταιρεία δεν έχει το εμπορικό έντυπο.

Έχετε την υποχρέωση να δηλώσετε, είτε είστε κάτοχος λογαριασμού είτε δικαιούχος πληρεξουσίου για χρήση του λογαριασμού.

Πώς να δηλώσετε τους λογαριασμούς σας που ανοίγουν στο εξωτερικό ?

Πρέπει να ολοκληρώσετε, να ημερομηνία και να υπογράψετε την ακόλουθη δήλωση:

Πρέπει να επισυνάψετε αυτό το έγγραφο, κάθε χρόνο, στη φορολογική σας δήλωση.

Μια ενιαία δήλωση είναι απαραίτητη εάν μοιράζεστε την ιδιοκτησία του λογαριασμού με τον άντρα σας. Αυτό ισχύει επίσης εάν έχετε πληρεξούσιο στο λογαριασμό του συζύγου σας.

Τι διακινδυνεύετε εάν δεν δηλώνετε τους λογαριασμούς σας ανοιχτά στο εξωτερικό ?

Εάν δεν δηλώνετε έναν από τους λογαριασμούς σας στο εξωτερικό, διακινδυνεύετε πρόστιμο € 1.500 ανά ανεπιτυχή λογαριασμό.

Εάν ο λογαριασμός βρίσκεται σε κατάσταση που δεν έχει ολοκληρωθεί με τη Γαλλία της Σύμβασης για την καταπολέμηση της απάτης και της φοροδιαφυγής, το πρόστιμο θα είναι € 10.000 ανά λογαριασμό.

Νόμοι και αναφορές

  • Γενικός φορολογικός κώδικας: άρθρα 1649α έως 1649AC δηλώσεις σχετικά με τους οικονομικούς λογαριασμούς
  • BOFIP-IMPOSS N ° BOI-CF-CPF-30-20 Σχετικά με τις υποχρεώσεις των φορολογουμένων που τείνουν στην πρόληψη της απάτης-αποσύνθεσης των ανοικτών λογαριασμών, που χρησιμοποιούνται ή κλείνουν από τη Γαλλία
Thanks! You've already liked this
No comments