Είναι πολύ 20 GB του Διαδικτύου?, Τι αντιστοιχεί σε 20 GB του Διαδικτύου σε πακέτο 4G? Πακέτο καπετάνιου

Τι αντιστοιχεί σε 20 GB του Διαδικτύου σε πακέτο 4G

Contents

Πράγματι, 20 GB Internet ισοδύναμο με αρκετές ώρες την ημέρα στο Διαδίκτυο ή τις κλήσεις Internet (μέσω Skype για παράδειγμα) και σας επιτρέπουν επίσης να δείτε streaming για περίπου μία ώρα την ημέρα. Ανάλογα με το ποσό των δεδομένων, μπορείτε να κάνετε περισσότερα ή λιγότερα πράγματα στο smartphone σας.

Είναι πολύ 20 GB του Διαδικτύου ?

Πράγματι, 20 GB Internet ισοδύναμο με αρκετές ώρες την ημέρα στο Διαδίκτυο ή τις κλήσεις Internet (μέσω Skype για παράδειγμα) και σας επιτρέπουν επίσης να δείτε streaming για περίπου μία ώρα την ημέρα. Ανάλογα με το ποσό των δεδομένων, μπορείτε να κάνετε περισσότερα ή λιγότερα πράγματα στο smartphone σας.

Είναι 25 GB του Διαδικτύου πολύ ?

Μια συνδρομή 20 GB θα σερφάρει κάθε μέρα και θα ακούσει τακτικά τη ροή μουσικής. Με, θα είναι επίσης δυνατή η παρακολούθηση βίντεο συνεχούς ροής (προσέξτε την υψηλή ευκρίνεια) και, πιο επεισοδιακά, για να χρησιμοποιήσετε την επιλογή σύνδεσης τηλεφώνου.

Τι κατανάλωση στο Go ανά μήνα ?

Μέση κατανάλωση δεδομένων γαλλικών

Σε αυτό του 2018, μαθαίνουμε ότι η μέση κατανάλωση ενός γαλλικού χρήστη του δικτύου 4G είναι κατά μέσο όρο 6,7 GB δεδομένων ανά μήνα.

Ποια είναι η διάρκεια ενός go ?

Το 1 GB αντιπροσωπεύει περίπου 30 ώρες σερφ στο Διαδίκτυο. Η παρακολούθηση της κατανάλωσής σας μπορεί να πραγματοποιηθεί από: Η περιοχή του πελάτη, τα 700.

Που επιλέγουν ?

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε βίντεο ή να ακούσετε τη ροή μουσικής στο κινητό σας, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα πακέτο με τουλάχιστον 1 GB του Διαδικτύου. Και να το κάνετε κάθε μέρα, στο λεωφορείο πηγαίνοντας να δουλέψει για παράδειγμα, ένα πακέτο που περιλαμβάνει τουλάχιστον 15 GB δεδομένων θα ήταν ιδανικό.

3 μυστικές ρυθμίσεις για να αποθηκεύσετε το κινητό σας στο Διαδίκτυο 3G/4G

Βρείτε 26 σχετικές ερωτήσεις

Τι είναι οι 20 GO ?

Πράγματι, 20 GB Internet ισοδύναμο με αρκετές ώρες την ημέρα στο Διαδίκτυο ή τις κλήσεις Internet (μέσω Skype για παράδειγμα) και σας επιτρέπουν επίσης να δείτε streaming για περίπου μία ώρα την ημέρα. Ανάλογα με το ποσό των δεδομένων, μπορείτε να κάνετε περισσότερα ή λιγότερα πράγματα στο smartphone σας.

Είναι 10 GB ?

1 ώρα προβολής αντιστοιχεί σε περίπου 465 MB. Έτσι, με 10 GB, είναι δυνατόν να παρακολουθήσετε λίγο λιγότερο από μια μέρα βίντεο, το ισοδύναμο μιας ταινίας κάθε 2 ημέρες περίπου ή ακόμα και ένα σειριακό επεισόδιο την ημέρα.

Τι καταναλώνει το μεγαλύτερο πακέτο Διαδικτύου ?

Εάν το smartphone Android σας καταναλώνει το Διαδίκτυο ακόμη και όταν δεν το χρησιμοποιείτε, είναι κυρίως λόγω των εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας που ενημερώνονται αυτόματα στο παρασκήνιο, ειδικά για να εμφανίσετε τα τελευταία νέα, να ανακτήσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή να σας στείλουν ειδοποιήσεις.

Πώς καταναλώνει το Διαδίκτυο ?

Η μέση κατανάλωση δεδομένων σε 4G ανά χρήστη είναι 11,6 GB (30 Ιουνίου 2021). Με την πάροδο του χρόνου, οι χρήσεις μας αλλάζουν και καταναλώνουμε όλο και περισσότερα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Είναι 30 GB ?

Όσον αφορά τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, ο φάκελος δεδομένων 30 GB μπορεί να είναι αρκετός για ένα μήνα κατανάλωσης. Εκτός αυτού, εάν χρησιμοποιείτε μόνο το φάκελο δεδομένων για το σερφάρισμα στο διαδίκτυο και παρακολουθείτε μερικά βίντεο, θα είναι αρκετό.

Τι παίρνει το μεγαλύτερο μέρος από το GO ?

Streaming Video: YouTube, Netflix, Amazon Prime

Το Video Streaming (YouTube, Netflix, Amazon Prime και ακόμη και YouPorn, ναι ναι) είναι ακόμα περισσότερο datavore από τον μουσικό του φίλο: Εκτός από τα αυτιά, πρέπει επίσης να απολαύσετε τα μάτια σας.

Πώς να κάνετε όταν έχετε περισσότερα internet giga ?

Για να το ανακτήσετε χωρίς καθυστέρηση της μηνιαίας ανανέωσης του πακέτου σας, είναι απαραίτητο να αγοράσετε μια ανάκαμψη χρεωστικής ιστοσελίδας που σας επιτρέπει να καταναλώνετε ξανά έως και 100GB του Διαδικτύου. Η αποκατάσταση ισχύει έως ότου η ανανέωση της προσφοράς σας και αυτό που δεν έχει καταναλωθεί από το 100GB χάνεται.

Τι είναι 10 GB του Διαδικτύου ?

Εάν προσπαθείτε απλώς να μετατρέψετε 10 GB του Διαδικτύου στο σερφάρισμα στον ιστό, παίρνετε το ακόλουθο σχήμα: 10 GB του μηνιαίου διαδικτύου σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε σε 820 ώρες, περισσότερο από 24 ώρες την ημέρα. Με άλλα λόγια, ένα πακέτο 10 GB σας επιτρέπει να συνδεθείτε 24/24 ώρες.

Τι κατανάλωση για μια ταινία ?

Δεδομένα που χρησιμοποιούνται ανά ώρα, ανά συσκευή:

Υψηλή: Βέλτιστη ποιότητα βίντεο – έως 3 GB ανά ώρα για HD και 7 GB ανά ώρα για Ultra HD: Standard Definition: έως 1 GB. Υψηλής ευκρίνειας: Έως 3 GB. Ultra High Definition (4K): Έως 7 GB.

Στο οποίο αντιστοιχούν 20 GB του Διαδικτύου σε ένα πακέτο 4G ?

20 GB D

Δύσκολο να απεικονιστεί τι αντιστοιχούν 20 GB του Διαδικτύου. Ωστόσο, αυτό είναι ένα ουσιαστικό βήμα για να επιλέξετε το σωστό πακέτο 4G. Σήμερα, τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή τα δεδομένα, προϋποθέστε την τιμή της συνδρομής. Για να μην πληρώσουμε περισσότερο από λόγο, πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.

Γιατί να υπολογίσετε τι αντιστοιχούν 20 GB του Διαδικτύου ?

Για να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρείτε το καλύτερο πακέτο ανάλογα με τις ανάγκες σας, το τέχνασμα είναι να επιλέξετε ένα φάκελο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας όσο το δυνατόν πιο κοντά στις συνήθειες κατανάλωσης του Διαδικτύου. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για ένα πακέτο τηλεφώνου 50 GB όταν 10 GB θα ήταν περισσότερο από αρκετό. Για να βοηθήσουμε τον καταναλωτή να κάνει την επιλογή του, υπολογίσαμε τι αντιπροσωπεύουν τα 20 GB του Διαδικτύου ανάλογα με διαφορετικές καταστάσεις.

20 GB του Διαδικτύου: Τι αντιπροσωπεύει αυτό στην καθημερινή ζωή

20 GB του Διαδικτύου: αρκεί να συνδέεστε καθημερινά ?

Κανείς δεν θέλει να συναντηθεί χωρίς το Διαδίκτυο πριν από το τέλος του μήνα ή να πληρώσει ένα επιπλέον κόστος λόγω μετατόπισης. Το ερώτημα που αναρωτηθούμε είναι: Μπορούμε να συνδεθούμε καθημερινά με 20 GB του Διαδικτύου ? Η απάντηση είναι ναι, χωρίς δισταγμό.

Πλοήγηση στο Διαδίκτυο: 1H = 12 MB

Κάνοντας έναν γρήγορο υπολογισμό, εκτιμάται ότι εάν ο συνδρομητής συνδεθεί Διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα (που είναι αδύνατο !), θα καταναλώσει 9 GB κάθε μήνα. Η πλοήγηση στο Web δεν είναι αυτό που απαιτεί τα περισσότερα δεδομένα. Για κάποιον που συνδέεται καθημερινά και αρκετές φορές την ημέρα, 20 GB του Διαδικτύου είναι ένας πολύ λογικός φάκελος.

> Εκτός αυτού, ελλείψει δραστηριοτήτων που καταναλώνουν περισσότερα (streaming, βίντεο, κοινή χρήση σύνδεσης), μπορούμε ακόμη και να προσανατολίσουμε τον εαυτό μας προς ένα φάκελο των 10 GB του Διαδικτύου.

Ακούστε τη ροή μουσικής με 20 GB του Διαδικτύου

20 GB D

Η ακρόαση μουσικής στη ροή είναι μια δραστηριότητα που υπάρχει στην καθημερινή ζωή πολλών γαλλικών. Όταν είναι κανονικό, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πριν επιλέξετε το πακέτο σας.

Μουσική ροής: 1H = 45 MB

Πιστεύουμε ότι 2 ώρες μουσικής ανά ημέρα, άκουγε για streaming στο YouTube για παράδειγμα, θα αντιπροσωπεύει 3 GB συνολικά στο τέλος του μήνα.

Παρακολουθήστε βίντεο ροής με 20 GB του Διαδικτύου

Η παρακολούθηση online βίντεο είναι μία από τις χρήσεις που καταναλώνουν τα περισσότερα δεδομένα. Προσέξτε, πρέπει να προσέξετε τον τύπο των βίντεο. Πράγματι, 1 ώρα βίντεο αντιστοιχούν σε 450 MB υπό την προϋπόθεση ότι είναι απλός ορισμός. Σε HD, είναι απαραίτητο Μετρήστε το διπλό Όσον αφορά την κατανάλωση (900 MB για 1 ώρα).

Ροή βίντεο (απλός ορισμός): 1H = 450 MB

Ο συνδρομητής που θα κοιτάξει 1 ώρα βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD) ανά ημέρα θα έχει χρησιμοποιήσει 27 GB στο τέλος του μήνα. Σε μια τέτοια περίπτωση, 20 GB του Διαδικτύου δεν θα επαρκούν.

Χαίρομαι που γνωρίζουμε: Σε αντίθεση με αυτό που μπορεί κανείς να σκεφτεί, η χρήση ενός GPS από ένα κινητό καταναλώνει πολύ λίγα δεδομένα. Για να μάθετε περισσότερα, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε το άρθρο μας “Internet WASE” Κατανάλωση ” .

20 GB του Διαδικτύου και της κοινής χρήσης σύνδεσης

20 GB D

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, η κοινή χρήση συνδέσεων επιτρέπει “Μοιραστείτε” το δίκτυο 4G με τον υπολογιστή σας, το δισκίο του ή οποιοδήποτε άλλο συνδεδεμένο αντικείμενο. Η αρχή είναι απλή: χάρη στην ενεργοποίηση της επιλογής (διαθέσιμη στις ρυθμίσεις τηλεφώνου), το κινητό μετατρέπεται σε σημείο πρόσβασης WiFi. Ο καταναλωτής μπορεί στη συνέχεια να συνδέσει τον εξοπλισμό του. Σε αυτή τη διαμόρφωση, θα καταναλώσουν το φάκελο πακέτου κινητής τηλεφωνίας.

Άτομα που εκτελούν τακτικά μια κοινή χρήση σύνδεσης Η εκμετάλλευση του δικτύου του κινητού τους μπορεί να περιοριστεί γρήγορα με 20 GB του Διαδικτύου. Για τακτική χρήση, είναι καλύτερο να συνεχίσετε Τουλάχιστον 40 GB. Μετά από όλα εξαρτάται από τη χρήση συνδεδεμένων συσκευών. Εάν ο συνδρομητής παρακολουθεί βίντεο στον υπολογιστή του σε λειτουργία “Κοινή χρήση σύνδεσης” με το κινητό του, μπορεί γρήγορα να φτάσει στο όριο των 20 GB.

>>> Διαβάστε επίσης στο πακέτο Captain: βρείτε πακέτο παιδιών.

20 GB του Διαδικτύου: Για ποιον ?

Ένα πακέτο Internet 20 GB θα ταιριάζει σε άτομα που έχουν Η καθημερινή χρήση του smartphone τους. Θα επιτρέψει μια συνδρομή 20 GB Surf κάθε μέρα Και Ακούστε τη ροή μουσικής τακτικά. Με αυτό, θα είναι επίσης δυνατόν Παρακολουθήστε βίντεο συνεχούς ροής (δώστε προσοχή στον υψηλό ορισμό) και, πιο επεισοδιακά, για να χρησιμοποιήσετε την επιλογή τηλεφωνικής σύνδεσης.

Από την άλλη πλευρά, για τους καταναλωτές που παρακολουθούν βίντεο με αρκετά εντατικό τρόπο ή που χρησιμοποιούν πολύ συχνά κοινή χρήση σύνδεσης, 20 GB ενδέχεται να μην είναι αρκετοί. Αντίθετα, θα είναι απαραίτητο να υπολογίζετε σε ένα πακέτο 50 GB, ή ακόμα και. Για όσους χρειάζονται 100 GB, μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα τέτοιο φάκελο με χαμηλότερο κόστος μέσω του δωρεάν πακέτου σε 19,99 ευρώ.

Τα καλύτερα πακέτα 20 GB του Διαδικτύου

Εάν έχουμε τοποθετήσει κόκκινο από το SFR στην πρώτη θέση αυτής της κατάταξης, είναι ότι ο φάκελος του πακέτου κόκκινου 10 € είναι σπάνια 1 GB. Ο χειριστής συνεχίζει τις προσφορές. Συχνά η συνδρομή περιλαμβάνει 10, 20, 30, ή ακόμα και 40 GB έχω ίση τιμή. Για το άτομο που χρειάζεται 20 GB, εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Στη δεύτερη θέση, βρίσκουμε Κοολίδα που προσφέρει τα 20 GB του Διαδικτύου στο 14,99 €/μήνα χωρίς υποχρέωση. Μια πολύ καλή συμφωνία ελλείψει προωθήσεων στο κόκκινο.

Τέλος, τοποθετήσαμε το LA Poste Package τρίτο σε αυτήν την κατάταξη. Αν και έχει 60 GB, παραμένει φθηνότερη από το πακέτο SOSH στις € 19,99/μήνα. Το πακέτο LA Poste είναι επίσης ιδανικό για άτομα που, στο τέλος αυτού του άρθρου, διστάζουν πάντα να λάβουν περισσότερα δεδομένα.