Μοντέλο 2 και Μοντέλο Ζ: Όταν ο Tesla διπλασιάζει στο επίπεδο εισόδου του, το Tesla: Model 2 και Robotaxi πλησιάζουν, ευρωπαϊκές πωλήσεις, Highland και ένα νέο γάντι

Tesla: Model 2 και Robotaxi πλησιάζουν, ευρωπαϊκές πωλήσεις, Highland και ένα νέο γάντι κουτί

Μεταξύ των 234.000 ηλεκτροφόρων αυτοκινήτων που πωλούνται στην παλιά ήπειρο τον Ιούλιο (+17%), το μερίδιο αγοράς αναρρίχησης είναι επομένως 23% κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου μέρους του καλοκαιριού, συμπεριλαμβανομένου 15% για 100% ηλεκτρικό.

Μοντέλο 2 και Μοντέλο Ζ: Όταν ο Tesla διπλασιάζεται στο επίπεδο εισόδου του

 • 1/13Το Compact Sedan Tesla Model 2 (παραπάνω) θα ολοκληρωθεί με μια απόκλιση SUV, θα ήταν λογικό να ονομάζεται μοντέλο Z (κάτω)
 • 2/13Το μελλοντικό Little Tesla θα υιοθετήσει μια σιλουέτα crossover. Θα γίνει στο Μεξικό
 • 3/13Κάτω από το οικογενειακό μοντέλο 3, ένα μοντέλο 2 (όνομα που δεν είναι τελικό) θα αναλάβει το ρόλο του συμπαγούς sedan της σειράς
 • 4/13Το μελλοντικό Tesla Model 2 δεν θα φτάσει πριν από το 2024
 • 5/13Η ελαφριά υπογραφή του MG4 θυμίζει λίγο εκείνη ενός σταυρού Yaris
 • 6/13Οι γυάλινες επιφάνειες του MG4 είναι αρκετά μειωμένες σε σύγκριση με τα πάνελ του σώματος
 • 7/13Το μπροστινό μέρος του MG4 είναι παράξενα σαν αυτό ενός C8 Corvette!
 • 8/13Το 204 HP του MG4 το εγγυάται πολύ σωστή απόδοση
 • 9/13Το Restyled Volkswagen ID.3 είναι τώρα διαθέσιμο για παραγγελία, η βασική τιμή είναι € 42.990
 • 10/13Η σειρά Volkswagen ID.3 έχει επαναπροσδιορίσει γύρω από έναν μόνο κινητήρα 204 hp
 • 11/13Η Renault έχει μειώσει σημαντικά τις απορρίψεις CO2, ενώ το ηλεκτρικό mega δεν είχε ακόμη πωληθεί ακόμα
 • 12/13Το Renault Mégane Electric είναι ευχάριστο να οδηγεί
 • 13/13Renault Mégane E-Tech 100% ηλεκτρική

Tesla: Model 2 και Robotaxi πλησιάζουν, ευρωπαϊκές πωλήσεις, Highland και ένα νέο γάντι κουτί

Tesla: Model 2 και Robotaxi πλησιάζουν, ευρωπαϊκές πωλήσεις, Highland και ένα νέο γάντι κουτί

Ο εμβληματικός Διευθύνων Σύμβουλος έφτασε αρκετά γρήγορα, το 2004, Να εποπτεύει το σχεδιασμό του πρώτου roadster, με εκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις. Στη συνέχεια, έπρεπε να περιμένουμε μια άλλη δεκαετία για να δούμε το μοντέλο S να φτάσει, το πρώτο πραγματικό Tesla ως πρότυπο.

Μοντέλο 2 με εμφάνιση cybertruck ?

Το διάσημο μοντέλο 2 έως $ 25.000 από την Tesla θα δει τελικά το φως της ημέρας ? Σύμφωνα με μια εξουσιοδοτημένη βιογραφία του Elon Musk, το έργο θα είναι σε εξέλιξη και μαθαίνουμε ακόμη και μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Tesla: Model 2 και Robotaxi πλησιάζουν, ευρωπαϊκές πωλήσεις, Highland και ένα νέο γάντι κουτί

Αυτό δεν είναι το μοντέλο 2, αλλά ένα Mazda Mule

Ο Musk δεν θα ήταν πολύ ενθουσιασμένος από το όχημα (λίγο σαν τον Steve Jobs με το Mac Mini), Μέχρι να ανακαλύψει τα πρώτα μοντέλα τον περασμένο Φεβρουάριο. Σύμφωνα με το βιβλίο, ο σχεδιασμός θα είχε εμπνευστεί από το cybertruck, με πολύ φουτουριστική εμφάνιση. Θα είχε παρουσιαστεί παράλληλα με το Πρώτο Robotaxi, αυτό το όχημα χωρίς οδηγό προοριζόταν να ανταγωνιστεί με την κρουαζιέρα και το waymo Και φαντάστηκε σχεδόν πριν από 10 χρόνια από τον ίδιο τον Musk. Το όλο ερώτημα είναι όταν αυτά τα μοντέλα είναι πραγματικά διαθέσιμα, επειδή η Tesla έχει καθυστερήσει σε αυτά τα δύο τμήματα της αγοράς, ήδη πολύ πολυπόθητο.

Ο Tesla κυριαρχεί πάντα στην Ευρώπη

Παρά τις επικρίσεις και την τεράστια άφιξη του ανταγωνισμού (ιδιαίτερα των Κινέζων), ο Tesla παραμένει αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην Ευρώπη.

Μεταξύ των 234.000 ηλεκτροφόρων αυτοκινήτων που πωλούνται στην παλιά ήπειρο τον Ιούλιο (+17%), το μερίδιο αγοράς αναρρίχησης είναι επομένως 23% κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου μέρους του καλοκαιριού, συμπεριλαμβανομένου 15% για 100% ηλεκτρικό.

Tesla: Model 2 και Robotaxi πλησιάζουν, ευρωπαϊκές πωλήσεις, Highland και ένα νέο γάντι κουτί

Το μοντέλο προσπαθεί επομένως στις πωλήσεις, με 11.748 μονάδες που έχουν περάσει, πολύ μπροστά από το ID4 και τα αντίγραφα του 8671, Ενώ το MG4 έχει σιδερωθεί μπροστά από το μοντέλο 3, των οποίων οι πωλήσεις καταρρέουν πολύ καθαρά. Η άφιξη της νέας έκδοσης θα αντιστρέψει την τάση παρά τις αρκετά αμφισβητήσιμες επιλογές ? Θα το δούμε το επόμενο τρίμηνο, επειδή οι πρώτοι πελάτες θα μπορούσαν να παραδοθούν τον Οκτώβριο αν πιστεύουμε Αυτές οι μαζικές αποθήκευσης στην Κίνα, κοντά στο εργοστάσιο της Σαγκάης, και για τα ευρωπαϊκά λιμάνια:

Tesla: Model 2 και Robotaxi πλησιάζουν, ευρωπαϊκές πωλήσεις, Highland και ένα νέο γάντι κουτί

Ένα μαγνητικό γάντι

Τελειώνουμε με μια μικρή λεπτομέρεια του νέου μοντέλου Tesla που μας είχε δραπετεύσει: Το γάντι δεν είναι πλέον το ίδιο !

Tesla: Model 2 και Robotaxi πλησιάζουν, ευρωπαϊκές πωλήσεις, Highland και ένα νέο γάντι κουτί

Πράγματι, το άνοιγμά του απαιτεί πάντα έναν έλεγχο οθόνης αφής (ή φωνής), ελλείψει ενός κουμπιού. Αφ ‘ετέρου, Είναι τώρα μαγνητικό ! Πιο ανθεκτική και πιο μαλακή, αυτή είναι μια μάλλον ενδιαφέρουσα ιδέα, την οποία βρίσκουμε επίσης στις τρύπες από το πρώτο μοντέλο 3.

Από την άλλη πλευρά, είναι αρκετά απογοητευτικό που έχει επανασχεδιάσει το γάντι χωρίς να ανταποκριθεί στο πρόβλημα του ανοίγματος : Σε καθημερινή βάση, είναι πραγματικά ένα διάλειμμα για να πατήσετε 2 κουμπιά αφής για να το ανοίξετε και θα ήμασταν ελπίζουμε για μια πιο κομψή λύση.

Στο ίδιο θέμα, το συντακτικό προσωπικό σας συμβουλεύει:

“Τα καλύτερα και πιο προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στον κόσμο” θα είναι το μοντέλο 2 Tesla σύμφωνα με αυτόν τον γνώτη του αρχείου

Το μελλοντικό Tesla Model 2 (που ονομάζεται επίσης Tesla Model C) σε λιγότερο από 25.000 δολάρια εξακολουθεί να βρίσκεται στη σκιά. Αλλά, χάρη στη συνέντευξη ενός μεξικανού πολιτικού, γνωρίζουμε λίγο περισσότερο. Το προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Tesla θα ήταν σχεδόν έτοιμο για παραγωγή.

Σχέδιο του μοντέλου Tesla 2

Tesla Model 2, έχουμε μιλήσει για αυτό για αρκετά χρόνια. Δεδομένου ότι ο Elon Musk έχει περισσότερο ή λιγότερο τυποποιημένο αυτό το έργο, το 2018. Αναμέναμε ότι το μοντέλο Tesla (το οποίο δεν πρέπει να ονομάζεται έτσι) είναι επίσημη στην αρχή του έτους, αλλά χάθηκε. Ή σχεδόν. Πράγματι, το Model 2 Tesla έκανε μια μάσκα εμφάνιση, καμουφλαρισμένο κάτω από ένα φύλλο, κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης που προορίζεται για επενδυτές.

Και ακριβώς, κατά τη διάρκεια αυτής της παρουσίασης, ο Elon Musk ανακοίνωσε το μέγεθος της μπαταρίας αυτού του μελλοντικού αυτοκινήτου και ενός νέου gigafactory, στο Μεξικό. Η κυβέρνηση του Nuevo León, όπου θα κατασκευαστεί το εργοστάσιο, έχει δώσει κάποιες πληροφορίες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης Μιλένιο.

“Τα καλύτερα και πιο προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στον κόσμο”

Ο πολιτικός καθορίζει έτσι αυτό ” Δεν έχουμε ακόμη ακριβή ημερομηνία για την έναρξη του έργου, αλλά τα καλά νέα είναι ότι όλες οι άδειες, για το περιβάλλον, την ενέργεια, το νερό και όλα τα άλλα χορηγούνται, έτσι προχωράει »», Πριν προσθέσετε αυτό στο ” Κάθε φορά, θα μπορούσαμε να ανακοινώσουμε ότι η πέτρα θεμελίωσης του εργοστασίου είναι τοποθετημένη “.

Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι η συνέχεια της συνέντευξης, η οποία αντιμετωπίζει, χωρίς να το αναφέρει άμεσα, το μελλοντικό Tesla Model 2. Δεδομένου ότι ο Samuel Alejandro García Sepúlveda δείχνει ότι ο Tesla ” βρίσκεται στα τελευταία στάδια του σχεδιασμού του νέου αυτοκινήτου, ενός νέου μοντέλου, που θα είναι, αυτό που γνωρίζουμε, τα καλύτερα και πιο προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στον κόσμο και ότι θα είναι ένα σημαντικό βήμα “.

Tesla Model 2: Παράγεται στη Γαλλία ?

Οι προηγούμενες φήμες είχαν δει σωστά: Το μοντέλο Tesla 2 θα παραχθεί στο Μεξικό. Είναι επίσης πιθανό ότι άλλα gigafactory σε όλο τον κόσμο παράγουν αυτό το νέο μοντέλο, αλλά φαίνεται πιο δύσκολο για τα υπάρχοντα εργοστάσια. Οι γραμμές παραγωγής θα πρέπει να είναι σημαντικά διαφορετικές και η Tesla δεν μπορεί να μειώσει τον όγκο παραγωγής (και ως εκ τούτου πωλήσεων) των άλλων εργοστασίων της, τα οποία τρέχουν με πλήρη ταχύτητα για να εξάγουν το μοντέλο 3, το μοντέλο Y, το μοντέλο S και το μοντέλο X και το μοντέλο X του Tesla, το μοντέλο S και το μοντέλο x.

Επομένως, το ερώτημα είναι να γνωρίζουμε πότε η Tesla αποκαλύπτει το μελλοντικό συμπαγές και προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Εάν ο Αμερικανός κατασκευαστής περιμένει να είναι έτοιμο το μεξικό εργοστάσιο, θα είναι ακόμα απαραίτητο να είναι υπομονετικός. Το Mexico GigaFactory δεν πρέπει να ξεκινήσει την παραγωγή πριν από τις αρχές του 2025 σύμφωνα με τις τελευταίες τοπικές πληροφορίες. Το οποίο σημαίνει ότι Το Tesla Model 2 δεν θα συνέβαινε σε αμερικανικούς δρόμους πριν από το 2025.

Για την Ευρώπη, το ερώτημα είναι πού και πότε παράγεται αυτό το μελλοντικό αυτοκίνητο. Στο Μεξικό πριν εισάγονται στην Ευρώπη με βάρκα ? Είναι δυνατό. Αλλά θα μπορούσε επίσης να παραχθεί στο Gigafactory του Βερολίνου, με τη δημιουργία πρόσθετων γραμμών παραγωγής ή … στη Γαλλία, σε ένα μελλοντικό (αλλά υποθετικό) εργοστάσιο Tesla.

Για να μας ακολουθήσετε, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας Android και iOS. Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα, τα αρχεία μας και να παρακολουθήσετε τα πιο πρόσφατα βίντεο του YouTube.