Φίλος: Το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο 2 -θέσεων χωρίς άδεια, δοκιμάσαμε τον φίλο της Citroën, το μικρό αυτοκίνητο ηλεκτρικής πόλης που οδηγεί από 14 χρονών | Νέα

Δοκιμάσαμε τον φίλο της Citroën, το μικρό αυτοκίνητο ηλεκτρικής πόλης που οδηγεί από 14 χρονών

Ο φίλος μου Buggy Ultra Limited Edition είναι η ελεύθερη απεικόνιση και γεμάτη χαρακτήρα ενός αντικειμένου που φαντάζεται για να ζήσει τις δραστηριότητές του στον ελεύθερο τρόπο. Μια έκφραση του backpacker με ένα εξωστρεφές στυλ, πολύχρωμο και μυώδες, ενώ προσπαθεί να παραμείνει πολύ απλός και λειτουργικός

Μικρή Citroën

Ο φίλος διαιωνίζει την παράδοση του Citroën που συμβάλλει συνεχώς στην εξέλιξη του τοπίου αυτοκινήτων.

Μια πραγματική λύση για την παροχή ηλεκτρικής κινητικότητας από 16 ετών.

Εξαιρετικά συμβατός

Με μήκος 2,41 μ., Πλάτος 1,39 μ. Και ύψος 1,52 μ., Ο φίλος εμφανίζει ένα πρακτικό πρότυπο. Και καταλαμβάνει μόνο μισό χώρο στάθμευσης !

Η διάμετρος ληστείας των 7,20 μ. Επιτρέπει στους φίλους σας σε όλους τους ελιγμούς στην πόλη και απλοποιήστε σημαντικά το χώρο στάθμευσης.

Μηδενική εκπομπή μηδενικός θόρυβος

Φιλική προς το περιβάλλον χάρη στον ηλεκτρικό τρόπο οδήγησης, ένας φίλος εύκολα πρόσβαση και χωρίς περιορισμούς στα κέντρα της πόλης. Μια νέα κινητικότητα που ανταποκρίνεται στα αστικά ζητήματα του σήμερα και του αύριο.

Η τεχνολογία του επιτρέπει να οδηγεί στη σιωπή, για τη μεγαλύτερη άνεση και την ηρεμία των επιβατών της.

Ο φίλος επιτρέπει ασφαλή ταξίδια χάρη στο αποτύπωμα του στο έδαφος που του δίνει τέλεια σταθερότητα. Με τις δύο πόρτες και τη στέγη του, ο φίλος φέρνει μια προστασία μεγαλύτερη από αυτή των 2/3 τροχών, χωρίς κίνδυνο πτώσης.

Ο φίλος υπόσχεται μια ηρεμία συμπεριφορά στο κλειστό και θερμαινόμενο εσωτερικό του. Εγκατεστημένο άνετα στα δύο συμμετρικά καθίσματα τοποθετημένα δίπλα -δίπλα, οι επιβάτες, ακόμη και τα μεγάλα πρότυπα, επωφελούνται από ένα πραγματικό αίσθημα χώρου χωρίς να αναγκαστούν ποτέ στις κινήσεις τους.

Χάρη στην πανοραμική του οροφή, ο φίλος προσφέρει ένα πραγματικό αίσθημα χώρου και φωτός, ενισχυμένο από το μεγάλο παρμπρίζ, τα παράθυρα και το πίσω παράθυρο. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες παρέχουν εξαιρετική ορατότητα στον οδηγό και τον επιβάτη.

100% επαναφορτίστηκε σε 4 ώρες

Απλά συνδέστε το καλώδιο ON -board σε μια τυπική υποδοχή, τοποθετημένη στην είσοδο της πόρτας του συνοδηγού, για να επαναφορτίσετε φίλους σε μόλις 4 ώρες.

Επαναφόρτιση λύσεων

Πέρα από την επαναφόρτιση σε μια τυπική υποδοχή (220V), ο φίλος μπορεί επίσης να επαναφορτιστεί σε ένα δημόσιο τερματικό ή ένα κουτί τοίχου με προσαρμογέα διαθέσιμο ως αξεσουάρ.

Ο φίλος επωφελείται από την αυτονομία προσαρμοσμένη σε σύντομες καθημερινές εκδρομές. Πολύ μεγαλύτερη από τη μέση απόσταση που ταξιδεύει κάθε μέρα, αυτή η αυτονομία σας επιτρέπει να πάτε σε ραντεβού, στο χώρο εργασίας σας ως προς μια βραδιά με φίλους.

Πρεσβευτής_AMI_SUPERFAN

Ζοφερές

Ανακαλύψτε ή/και δοκιμάστε με έναν ιδιοκτήτη φίλου

Δεν υπάρχει καλύτερη γνώμη από αυτή των πρεσβευτών μας.

Είτε θα απαντήσετε στις ερωτήσεις σας είτε για να δοκιμάσετε τον φίλο, αυτοί οι χαρούμενοι ιδιοκτήτες είναι καλύτερα τοποθετημένοι για να μοιραστούν την εμπειρία τους σε αυτό το εμβληματικό αυτοκίνητο.

Μην περιμένετε πια για να ανακαλύψετε έναν φίλο από μια νέα γωνία !

Γίνετε φίλος σε μερικά κλικ

Είστε ο ιδιοκτήτης και παθιασμένος σαν εμάς ? Γίνετε λοιπόν μέλος της κοινότητας φίλων και γίνετε πρεσβευτής.

Μόλις επικυρωθεί η αίτησή σας, μπορείτε στη συνέχεια να μοιραστείτε το πάθος σας και να αποκτήσετε αποκλειστικά πλεονεκτήματα όπως:

 • Συμμετοχή σε αποκλειστικά γεγονότα από τη μάρκα Citroën,
 • Κουπόνια σε μεγάλες μάρκες,
 • Έκπτωση σε ορισμένα προϊόντα από το κατάστημα Lifestyle Citroën.

Ανακαλύψτε και δοκιμάστε

Δίκτυο Citroën

Μπορείτε να δοκιμάσετε φίλους δωρεάν στα καταστήματα συμμετεχόντων Citroën.

Κλείστε τη δοκιμή σας τώρα !

Δοκιμάστε έναν φίλο με επιφάνεια

Ποιος είναι καλύτερος από έναν πραγματικό χρήστη για να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί σας και να σας κάνει να δοκιμάσετε έναν φίλο κοντά στο σπίτι σας ? Ένας πρωτοφανής τρόπος να ανακαλύψετε και να ανταλλάξετε τους φίλους, το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Γίνετε πρεσβευτής

Γίνετε πρεσβευτής και ανταμείβονται για όλες τις πωλήσεις που βοηθάτε να ολοκληρώσετε. Ως πρεσβευτής, η Citroën θα σας προσφέρει εκτός από τη συμμετοχή σε αποκλειστικές προκλήσεις χάρη στις οποίες μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον δώρα !

Είτε δεν έχετε ακόμη την άδεια (εάν γεννηθήκατε πριν από τις 15 Φεβρουαρίου 1961), έχετε άδεια AM (εάν γεννηθήκατε μετά τις 15 Φεβρουαρίου 1961) ή έχετε τη διεύθυνση B, Friend S ‘. Καταπληκτική και εύκολη στην κυριαρχία χάρη στη σταθερότητα και τη μέγιστη ταχύτητα των 45 km/h, ο φίλος αντιπροσωπεύει μια ιδανική λύση, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια καθημερινών ταξιδιών μεταξύ κατοικίας και εργασίας για όλη την οικογένεια.

** Χωρίς άδεια για τους οδηγούς που γεννήθηκαν πριν από τις 15 Φεβρουαρίου 1961. ΑΜΕΣΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 15 Φεβρουαρίου 1961

Πολύ εύκολο να χειριστεί, ο φίλος επωφελείται από απολύτως ρευστό οδήγηση, αφού δεν έχει μοχλό ή συμπλέκτη ταχύτητας. Ο επιλογέας πεζοπορίας περιλαμβάνει μόνο 3 κουμπιά, D, N και R αντίστοιχα για να προχωρήσουμε, να βρεθούν νεκρά και πίσω.

Εμπειρογνώμονες που σας ακούνε

Οι ερωτήσεις σας μέσω τηλεφώνου από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 π.μ. έως τις 5 μ.μ. μέσω 078 05 01 43, και με γάτα μέσω πληροφοριών φιλικό.com.

Αρθρωτός χρηματοδότηση
Εξατομικεύστε τη χρηματοδότησή σας online: μετρητά ή stretchfin plus

Επιλέξτε την παράδοσή μου
Λάβετε τον φίλο σας ηλεκτρικό στο σπίτι ή στο σημείο πώλησης κοντά σας.

Οι Citroën και Axa Belgium προσφέρουν ασφάλιση για τον φίλο σας. Επικοινωνήστε με το Axa Belgium για περισσότερες πληροφορίες: 078 15 01 10

Tonic_streetart

Η Citroën απλοποιεί τη ζωή στο πλοίο παρουσιάζοντας το “My AMI Play”, μια νέα διεπαφή στην εφαρμογή Citroën που αποτελείται από βασικά χαρακτηριστικά όπως η πλοήγηση, η μουσική, το ραδιόφωνο και οι τηλεφωνικές κλήσεις.

Απλή και διαισθητική χρήση, ειδικά αφιερωμένη στο smartphone. Συνδέεται με ένα έξυπνο κουμπί ελέγχου που ονομάζεται Citroën Switch που επιτρέπει την ενεργοποίησή του και το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο διαμέρισμα επιβατών.

Διατίθεται προς πώληση στον ιστότοπο Mister-Auto.Να είναι φιλικό αξεσουάρ κατηγορίας.

Tonic_streetart

Ο φίλος μου τονωτικός

Ο φίλος μου το Tonic, μια προσωπικότητα, αναζωογονητική

Το Ami Tonic μου είναι μια πλήρης έκδοση ενέργειας που διεγείρει τη σειρά του φίλου και ενθαρρύνει τη δράση μέσω των χρωμάτων και του εξοπλισμού της.

Για πρώτη φορά, ο φίλος μου το tonic μας δείχνει μια νέα εμφάνιση που επισημαίνεται χάρη στους κόμβους των προβολέων ως νέα γυαλιά ηλίου.

Έξω, καταλαμβάνει τον εξοπλισμό άλλων εκδόσεων, όπως κόμβους τροχών, μαύρο plastron στο μπροστινό και μπροστινό και πίσω ασπίδες. Το σύνολο του δίνει μια ενεργητική και φρουτώδη πλευρά.

Ο σημαντικός μου φίλος

Καθαρή ευχαρίστηση

Ο φίλος μου Buggy Ultra Limited Edition είναι η ελεύθερη απεικόνιση και γεμάτη χαρακτήρα ενός αντικειμένου που φαντάζεται για να ζήσει τις δραστηριότητές του στον ελεύθερο τρόπο. Μια έκφραση του backpacker με ένα εξωστρεφές στυλ, πολύχρωμο και μυώδες, ενώ προσπαθεί να παραμείνει πολύ απλός και λειτουργικός

Ο φίλος μου Buggy Ultra Limited Edition είναι πάνω απ ‘όλα μια πρόσκληση να διασκεδάσει και να σβήσει τη δίψα του για ελευθερία, διασκέδαση, μη συμμορφώνεται. Είναι απόδειξη ότι ένα αντικείμενο κινητικότητας μπορεί να αναμίξει το χρήσιμο με το ευχάριστο.

Φιλικό σύμπαν

Επιβλέπω τα πάντα με το citroën μου

Με την εφαρμογή My Citroën Mobile μέσω της Contected Conssect Contection Dat@@dat@.

Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει επίσης να εντοπιστούν οι κοντινοί δημόσιοι σταθμοί φόρτισης.

Μετατρέψτε το smartphone σας σε πίνακα ελέγχου

Το AMI Play μου είναι μια νέα διεπαφή στην εφαρμογή μου Citroën που αποτελείται από βασικά χαρακτηριστικά όπως η πλοήγηση, η μουσική, το ραδιόφωνο και οι τηλεφωνικές κλήσεις.

Αυτή η εφαρμογή συνδυάζεται με το Citroën Switch, συνδεδεμένο σε Bluetooth με το smartphone σας, σας επιτρέπει να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες χωρίς να αφήνετε τα μάτια σας από το δρόμο και στη συνέχεια να τα δοκιμάσετε είτε αφής είτε με αναγνώριση φωνής.

Νέα χαρακτηριστικά

Μόλις πραγματοποιηθεί το ζεύγος Bluetooth μεταξύ του Citroën Switch και του παιχνιδιού μου, θα πρέπει μόνο να επιλέξετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές για να επωφεληθείτε από τα ταξίδια σας.

Θα επωφεληθείτε από τα ακόλουθα 4 τμήματα:

 • Με την ενότητα “Nav”, Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή πλοήγησης όπως Waze, Google Maps, Apple Plan…
 • Είναι δυνατό να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις χάρη στη λειτουργία “Κλήση” Σε όλη την απλότητα, με πρόσβαση, μεταξύ άλλων, στον κατάλογο των αγαπημένων του επαφών ή στο ρεπερτόριό του.
 • Ενότητα “Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ” Σας επιτρέπει να επιλέξετε τη μουσική εφαρμογή από αυτά που προσφέρονται όπως η Deezer ή η Apple Music ..,. Αυτή η συσκευή σε συνδυασμό με το νομαδικό περίβλημα Bluetooth, θα σημάνει τα ταξίδια σας.
 • Εκεί “Ραδιόφωνο” Ενσωματωμένο στην εφαρμογή μου AMI Play, θα σας επιτρέψει να ακούσετε τον αγαπημένο σας σταθμό.

Απολαύστε ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ που δημιουργήθηκαν ειδικά για φίλους.

Από μέσα στο εξωτερικό όλα πηγαίνουν εκεί για να βελτιώσουν την άνεση, στυλ,

Ασφάλεια στο μικρό ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο χωρίς άδεια.

Δημιουργήστε εξατομικευμένα αυτοκόλλητα για να ολοκληρώσετε το πακέτο χρωμάτων σας

και δώστε την προσωπική σας επαφή σε έναν φίλο.
Ένας εμπειρογνώμονας στο θέμα συνεργάστηκε με έναν φίλο για να δημιουργήσει

Ποιότητα και βιώσιμα αυτοκόλλητα με την πάροδο του χρόνου.
Χρησιμοποιώντας μια μονάδα εξατομίκευσης θα είστε σε θέση

Για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό στυλ για τον φίλο σας ή για να αντιμετωπίσετε τις προτάσεις.
Οι αποκλειστικές συλλογές Citroën είναι επίσης διαθέσιμες προς πώληση.

Τέλος, υπάρχουν επίσης εξατομικευμένες πλάκες που πρέπει να έχετε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου σας.

Μπορείτε να τοποθετήσετε το λογότυπό σας, το emoji ή παίζετε το γκάνγκστερ*.
Πράγματι, φίλος είναι ένα quadricyle είναι εξουσιοδοτημένο να βάλει ένα πιάτο στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

*Μια υπηρεσία μετριοπάθειας θα καταργήσει οποιαδήποτε επιθετική δημιουργία

Φιλικά αξεσουάρ τρόπου ζωής

Ανακαλύψτε την επιλογή των μινιατούρων και των αξεσουάρ που αντανακλούν τον άτυπο φίλο Citroën.

Κομψά προϊόντα διαθέσιμα σε διαφορετικά χρώματα: ο φίλος είναι περήφανος για την πολύχρωμη ταυτότητά του !
Θα βρείτε σημειωματάρια, ομιλητές, μινιατούρες, κούπες, στυλό … στα χρώματα του φίλου Citroën.

Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το ευρύ φάσμα των φιλικών προϊόντων μας για όλα τα γούστα και τις επιθυμίες.

Ο φίλος μου φροντίζει, το συμβόλαιο υπηρεσίας σας

Με τη φροντίδα του φίλου μου, επωφεληθείτε από τον φίλο σας με αυτοπεποίθηση, ωφελώντας, ανάλογα με τη διάρκεια της σύμβασης, τη βοήθεια σε περίπτωση αποτυχίας της μπαταρίας, επέκταση της εγγύησης του φίλου μου και της μπαταρίας του, αναλαμβάνοντας τις εργασίες συντήρησης και την αντικατάσταση των εξαρτημάτων φθοράς.

Ο φίλος μου φροντίζει μόνο όταν η ηλεκτρονική αγορά του φίλου σας !

Διατηρήστε τον φίλο σας με το ειδικό δίκτυό μας

Ειδικά εκπαιδευμένο, οι εμπειρογνώμονες μετά την πώληση του φίλου μου σας φέρνουν την τεχνογνωσία τους για να σας εγγυηθούν την άνεση και την ασφάλεια της οδήγησης

Κάντε μια συνάντηση απευθείας μαζί τους στην εφαρμογή μου Citroën και βρείτε επίσης όλες τις πληροφορίες για τη συντήρηση του φίλου σας.

Δοκιμάσαμε τον φίλο της Citroën, το μικρό αυτοκίνητο ηλεκτρικής πόλης που οδηγεί από 14 χρονών

Μικρό, ευκίνητο, ηλεκτρικό και φθηνό, το Citroën Ami δημιουργεί την εκδήλωση. Για τα αστικά και οδήγηση μαθήματα χωρίς άδεια, εμφανίζεται από € 6.000, συμπεριλαμβανομένου του μπόνους.

Ερυθρός

Με το μέγεθος και τις καμπύλες που του δίνουν έναν κακόβουλο αέρα, ο φίλος προσελκύει αμέσως την καλοπροαίρετη προσοχή των πεζών όπως αυτοκινητιστές στην πόλη. Η πόλη είναι ακριβώς το αγαπημένο της πεδίο, καθώς έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνίζεται τις δημόσιες συγκοινωνίες και δύο τροχούς, ενώ εξελίσσεται με πλήρη ασφάλεια σε αντίθεση με αυτές.

Με τους 4 τροχούς και ένα κλειστό εσωτερικό, προστατευμένο από κακές καιρικές συνθήκες και θερμαίνεται, Ο φίλος μπορεί να φιλοξενήσει δύο επιβάτες σε αποδεκτή άνεση με οδηγό μόλις 14 ετών !

Ερυθρός

75 χλμ. Μέγιστη αυτονομία

Ο φίλος οδηγείται από ηλεκτρικό κινητήρα 6 kW που τροφοδοτείται από ένα μπλοκ μπαταρίας ιόντων λιθίου 5,5 kWh που στεγάζεται κάτω από το πάτωμα. Επαναφορτίζεται σε μόλις 3 ώρες σε ηλεκτρική πρίζα 220V χάρη στο καλώδιο που είναι αποθηκευμένο στην πλευρά των επιβατών.

Ο φίλος μπορεί επίσης να επαναφορτιστεί σε ένα wallbox μέσω ενός κατάλληλου καλωδίου (προαιρετικό) ή ενός δημόσιου τερματικού σταθμού. Η αυτονομία της είναι το μέγιστο των 75 χιλιομέτρων και η ταχύτητά της γεφυρώνεται στα 45 χλμ./.

Ως εκ τούτου, η Citroën δεν θεωρούσε απαραίτητο να του προσφέρει ένα Commodo του φάρου, ο φίλος πάντα μετακινεί τους κωδικούς.

Τέλεια ορατότητα

Philippe Lacroix

Με τη διευθέτηση του τιμονιού, εκτιμούμε την ασύγκριτη φωτεινότητα του φίλου χάρη στις μεγάλες επιφάνειες γυαλιού που σχετίζονται με την τυπική πανοραμική οροφή. Η ορατότητα είναι βέλτιστη.

Στην αριστερή πλευρά του καθίσματος του οδηγού, τρία κουμπιά εντολίζουν το αυτοκίνητο: μπροστά, μηδέν και πίσω.

Το featherweight και η χαμηλή ταχύτητα του δεν απαιτούν βοήθεια ή σύστημα διεύθυνσης (με βραχυπρόθεσμες μπριζόλες 7,20 m) ή φρένα που είναι τύμπανα που είναι τύμπανα που είναι τύμπανα που είναι τύμπανα που είναι τύμπανα.

Τα κυλιόμενα τρένα από το 208 προσφέρουν ένα χειρισμό χωρίς πρόβλημα, αλλά η άνεση ανάρτησης είναι στοιχειώδης και η ανύπαρκτη ηχομόνωση σάς επιτρέπει να αντιληφθείτε τον θόρυβο του ηλεκτρικού κινητήρα.

Ακρωτηριασμός. Philippe Lacroix

Ακολουθήστε όλες τις ειδήσεις στις αγαπημένες σας πόλεις και μέσα ενημέρωσης εγγραφής για τα νέα μου.

 • Μοιραστείτε στο Facebook
 • Μοιραστείτε στο Twitter
 • Μοιραστείτε με email
 • Αντιγραφή/επικολλήστε τον αντιγραφικό σύνδεσμο ! https: // νέα.FR/Lifestyle/La-Citroen-Admi-La-Petite-Citadine-Electrique-Qui-S-Conduit-Des-14-Ans_35780564.HTML