Το 18 καλύτερο δωρεάν ή πληρωμένο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για αρχάριους και επαγγελματίες | Xppen, Πώς να επιλέξετε δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο? 23 εργαλεία για δοκιμή (2023)

Πώς να επιλέξετε δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο? 23 εργαλεία για δοκιμή (2023)

Contents

Συντάκτης: Άπληστος τεχνολογία

Το 18 καλύτερο δωρεάν ή πληρωμένο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για αρχάριους και επαγγελματίες

Video Editing Software.jpg

Ενδιαφέρεστε για βίντεο και χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για να εκπαιδεύσετε στον τομέα και να κάνετε όμορφα μοντέλα ?

Είτε για ερασιτέχνες είτε για επαγγελματίες επεξεργασίας βίντεο, το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο είναι απαραίτητο.

Όλοι οι YouTubers, Vloguers και Influencers που δημοσιεύουν βίντεο πρέπει να γνωρίζουν τα βασικά και ακόμη και το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο.

Μπορεί να χρειαστεί χρόνος πριν μάθετε όλες τις λειτουργίες του λογισμικού σας, αλλά το παιχνίδι αξίζει πραγματικά το κερί.

Υπάρχουν πληρωμένα και ελεύθερο λογισμικό. Το πληρωμένο λογισμικό διαθέτει πολλές λειτουργίες και σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε συγκροτήματα υψηλής ποιότητας.

Το δωρεάν λογισμικό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε και να δημοσιεύσετε τα πρώτα σας βίντεο.

Δεδομένης της ποσότητας και της ποιότητας του δωρεάν λογισμικού επεξεργασίας βίντεο στη διάθεσή σας, δεν χρειάζεται να είστε Spielberg ή να έχετε τον προϋπολογισμό σας, να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στην επεξεργασία βίντεο σας.

Το λογισμικό τοποθέτησης βίντεο είναι πολύ πολυάριθμα σήμερα. Από τα πιο βασικά έως τα πιο εξελιγμένα, σε μια πληρωμένη ή δωρεάν έκδοση, μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει η σωστή επιλογή.

Ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία είστε, γνωρίζετε ότι οποιοδήποτε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Επομένως, εξαρτάται από εσάς να δοκιμάσετε το διαθέσιμο λογισμικό όσο το δυνατόν περισσότερο και να δείτε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα.

Αναρωτιέστε ποια είναι τα καλύτερα προγράμματα ? Θα βρείτε παρακάτω μια λίστα με το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο.

1. Adobe Premiere Pro CC

Διατίθεται σε: Windows και Mac OS. | Δικαιούχος

Adobe Premiere Pro CC.jpg

Το Adobe Premiere Pro είναι το λογισμικό αναφοράς για την τοποθέτηση βίντεο. A priori, είναι το πιο χρησιμοποιούμενο στον επαγγελματικό κόσμο, είτε από τους διευθυντές, τους YouTubers, τους βιντεογράφους, τους σχεδιαστές, τους συντάκτες βίντεο … όλοι το αγαπούν ! Και είναι φυσιολογικό … ως επαγγελματίας, πρέπει να επιλέξετε την ποιότητα, την απόδοση και την απλότητα της εργασίας: η πρεμιέρα Adobe συμπυκνώνεται όλα αυτά.

Τα πολλά χαρακτηριστικά του λογισμικού τοποθέτησης Video Adobe Premiere Pro επιτρέπουν το σχεδιασμό εξαιρετικής ποιότητας εξελιγμένα βίντεο. Η υψηλή απόδοση και η σταθερότητα αυτής της διεπαφής θα σας εξοικονομήσουν χρόνο με πολλές τεχνικές για να εργαστείτε σε εικόνες, ήχο, χρώματα, εφέ, μεταβάσεις κ.λπ. Όχι μόνο διαισθητικό, αλλά και προσαρμόσιμο, αυτό το λογισμικό που αλλάζει τακτικά είναι προσβάσιμο σε όλο και περισσότερους χρήστες.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του αποτελεσματικού εργαλείου είναι η δυνατότητα εκτεταμένης τοποθέτησης πολυμερών, η οποία καθιστά δυνατή τη διευκόλυνση της τοποθέτησης της ακολουθίας βίντεο (χωρίς όριο του αριθμού των φωτογραφικών μηχανών που γυρίστηκαν). Τα άλλα πλεονεκτήματά του είναι ιδιαίτερα: η ακρίβεια του εργαλείου τοποθέτησης που καθιστά δυνατή την βελτίωση του αποτελέσματος με πολύ εύκολο χειρισμό, τη δυνατότητα εξάλειψης των κινούμενων επιπτώσεων της κάμερας κλπ.

Το Adobe Premiere Pro CC ασχολείται με οποιεσδήποτε μορφές βίντεο ή ήχου για την παραγωγή παραγωγών άξια μεγάλων διευθυντών κινηματογράφου. Είμαστε σούπερ οπαδός της ενσωμάτωσης και της ανάγνωσης των βίντεο εικονικής πραγματικότητας 360 -Degree σε μορφή 8K ! Αυτό το λογισμικό αναφοράς σάς επιτρέπει να δημιουργείτε βίντεο επαγγελματικής ποιότητας για τον ιστό, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Είναι συμβατό με διάφορες εφαρμογές γραφικών κινούμενων σχεδίων, για παράδειγμα, μετά από εφέ . Διατίθεται στα γαλλικά, το Adobe Premiere Pro είναι μέρος της δημιουργικής σουίτας cloud και είναι πληρωμένο λογισμικό, προσβάσιμο μέσω διαφόρων τύπων συνδρομής.

2. Final Cut Pro x

Διατίθεται στο: Mac OS. | Δικαιούχος

Final Cut Pro X.jpg

Το Final Cut Pro βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το Adobe Premiere Pro όσον αφορά την επαγγελματική επεξεργασία βίντεο. Αυτή είναι η επαγγελματική και πιο προηγμένη έκδοση του μικρού αδελφού του Imovie, για όσους γνωρίζουν . Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές λογισμικό επεξεργασίας βίντεο λόγω της ταχύτητας της απόδοσης του, ακόμη και αν αυτή η πτυχή συνδέεται πολύ περισσότερο με τον εξοπλισμό πληροφορικής που έχετε.

Για να αναφέρουμε μόνο μερικά, εδώ είναι παραδείγματα που είναι δυνατόν να επιτευχθεί με την τελική επεξεργασία Cut Pro X: Video, 360 ° animation, διαχείριση υψηλής ανάλυσης, όπως 4K HDR, έσπρωξε εργαλεία χρωματομετρίας ..

Το Final Cut Pro X είναι εύκολο στη χρήση, ακόμη και με υποστηρίγματα υψηλής πυκνότητας αποθήκευσης. Μπορείτε να οργανώσετε σύνθετα έργα στη βιβλιοθήκη χρησιμοποιώντας ετικέτες και σύστημα ταξινόμησης. Οι επαγγελματικές λειτουργίες τοποθέτησης ήχου και ένα ευρύ φάσμα οπτικών εφέ ολοκληρώνουν αυτό το πλούσιο πρόγραμμα.

Σε μια συνεχή αναζήτηση για τη βελτίωση αυτής της εφαρμογής συναρμολόγησης, η Apple προσφέρει τακτικά μια νέα έκδοση του ενημερωμένου λογισμικού για να προσφέρει στους χρήστες υψηλής ποιότητας επιδόσεις, καθώς και μια όλο και πιο εργονομική και σταθερή διεπαφή. Και αυτό κατά την εφαρμογή νέων προηγμένων χαρακτηριστικών για επαγγελματίες συντάκτες. Ο διαισθητικός σχεδιασμός διευκολύνει τους περισσότερους χρήστες που είναι προσβάσιμοι στη διεπαφή προσβάσιμη σε περισσότερους χρήστες.

Το Final Cut Pro X υποστηρίζει όλους τους τύπους βίντεο από κάμερες ή επαγγελματικές κάμερες. Αυτό το λογισμικό με πολλαπλές λειτουργίες προσφέρει ιδιαίτερα αποτελεσματικές προηγμένες λύσεις για την εξαγωγή αρχείων ήχου με τη μορφή ακουστικών κομματιών ή ακόμα και με ένθετα, εργαλεία τιτλοδότησης 3D, μάσκες χρωμάτων, εφέ βίντεο κ.λπ. Οι τρίτες μονάδες μεθόδους σας επιτρέπουν επίσης να βελτιώσετε την εμφάνιση του έργου σας.

Εκτός από το γεγονός ότι μόνο οι χρήστες MAC μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, η μεγαλύτερη διαφορά του με το Adobe Première δεν είναι από την άποψη της απόδοσης αλλά μάλλον τιμής. Πράγματι, με το Adobe Première πρέπει να λάβετε μηνιαία συνδρομή ενώ με το Final Cut Pro πρέπει να πληρώσετε μόνο μία φορά.

3. Davanci Resolve

Διατίθεται σε: Windows, Mac και Linux OS. | Δωρεάν και πληρωμένη

Davinci resolve.jpg

Ιδανικό για τους επαγγελματίες να κάνουν επεξεργασία βίντεο σε έναν υπολογιστή, το Davinci Resolve είναι ένα εργαλείο που προσφέρει ενδιαφέρουσα, ολοκληρωμένη VFX και τελικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο. Αυτό είναι λογισμικό ειδικά αφιερωμένο στη μετα-παραγωγή ταινιών μικρού μήκους.

Το DaVinci Resolve συνδυάζεται σε ένα μόνο εργαλείο παραγωγής για λειτουργίες συναρμολόγησης 8K, διόρθωση χρώματος, οπτικά εφέ, προσθήκη φίλτρων (τίτλος 2D και 3D, για παράδειγμα) και η μετα -παραγωγή ήχου. Αυτό εξηγεί γιατί είναι λογισμικό επιλογής για πολλούς επαγγελματίες εκδότες ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων και διαφημίσεων.

Το Davanci σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε online και offline και η αποτελεσματική διεπαφή απεικόνισης εξοικονομεί χρόνο κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης και κοπής κλιπ – ακόμη και με μορφές ισχύος σε ισχύ όπως το RAW.

Συνδυάζοντας μια εντυπωσιακή ταχύτητα εκτέλεσης και συνεργατικής ικανότητας εργασίας με τις ανταλλαγές απόστασης, γίνεται εύκολο να εκτελεστεί κάθε εργασία σε σχέση με τη συναρμολόγηση και τη βαθμονόμηση. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της, μπορούμε να αναφέρουμε, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα συναρμολόγησης πολυμερών, την παρουσία προσθήκης επίδρασης, την προηγμένη χρωματομετρική διόρθωση ή τη μείωση του θορύβου.

Τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά της επιλογής Davinci θα μπορούσαν να είναι πολύ περίπλοκα για ορισμένους συντάκτες αρχαρίων, αλλά η ελεύθερη έκδοση παραμένει ιδανική για την εργασία σε περισσότερα τεχνικά έργα. Υπάρχουν επίσης εκδόσεις στούντιο, ανοίγοντας ορισμένες ιδιαιτερότητες (πολλαπλούς χρήστες, 3D εργαλεία κ.λπ.), προσφέρει τελικά επιλογές εξαγωγής τόσο για το διαδίκτυο όσο και για τον κινηματογράφο.

4. Vegas Pro

Διατίθεται στο: Windows OS. | δικαιούχος

Sony Vegas Pro.jpg

Το Vegas Pro είναι επαγγελματικό λογισμικό τοποθέτησης βίντεο με ισχυρές επιδόσεις και ικανότητες. Ισχυρό και φημισμένο λογισμικό μεταξύ βιντεογράφων. Παρά τα πολλά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που προσφέρει το εργαλείο στους χρήστες του, μπορεί ακόμα να ληφθεί στο χέρι αρκετά γρήγορα.

Όποια και αν είναι ο τύπος του έργου: κινηματογράφος, τηλεόραση ή άλλοι, το Vegas Pro προσφέρει ένα υπερ -ποιοτικό αποτέλεσμα, πέρα ​​από τις ελπίδες. Ο χειρισμός του είναι πολύ απλός, ευχάριστος και πολύ διαισθητικός, είναι επίσης ο ειδικός σε ειδικά εφέ όλων των ειδών !

Πλήρως μεταφρασμένο στα γαλλικά, το Vegas Pro σχεδιάστηκε για πρώτη φορά από τη Sony (προτού αναληφθεί από το Magix) ως λογισμικό σχεδιασμού που είναι τόσο σύγχρονο και εύκολο στη χρήση, με ένα σχέδιο και διαισθητική διεπαφή που επιτρέπει την επεξεργασία και την επεξεργασία βίντεο επαγγελματικής ποιότητας. Το ισοδύναμο της Adobe Premiere Pro CC .

Αυτό το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο αποτελείται από μια περιοχή eDuement, έναν sequencer, μια περιοχή προεπισκόπησης και μια βιβλιοθήκη που επιτρέπει ιδιαίτερη πρόσβαση σε όλα τα μέσα και τα αρχεία που είναι απαραίτητα για τον επεξεργαστή, αλλά και σε όλα τα αποτελέσματα, τις μεταβάσεις και τα φίλτρα που θα χρειαστούν. Το Vegas Pro μπορεί να υποστηρίξει μια απεριόριστη ποσότητα κομματιών βίντεο και υποστηρίζει πολλές μορφές όπως Multicam, 4K, UHD και HD.

Υπάρχει δωρεάν δοκιμαστική έκδοση, αλλά το εργαλείο καταβάλλεται στη συνέχεια. Διατίθεται σε 3 εκδόσεις. Vegas Pro Edit, Vegas Pro και Vegas Pro Suite. Όσο πιο ψηλά, τόσο περισσότερα εφέ, γεννήτριες μέσων και τίτλων.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το λογισμικό Adobe (ιδιαίτερα τα After Effects, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα κινούμενα σχέδια και σύνθετα εφέ), συνιστούμε να προτείνουμε το Adobe Premiere Pro. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, το Vegas Pro είναι μια σοβαρή εναλλακτική λύση που πρέπει να εξεταστεί.

5. Hitfilm Express

Διατίθεται σε: Windows και Mac OS. | Δωρεάν και πληρωμένη

Hitfilm express.jpg

Το Hitfilm είναι πολύ εντυπωσιακό λογισμικό το οποίο, παρά την ευκολία χρήσης του, θα σας επιτρέψει να έχετε μια πολύ επαγγελματική απόδοση και να κάνετε ειδικά εφέ που αξίζει να καλύψετε ένα blockbuster !

Προσφέρει ισχυρά εργαλεία που συνηθίζουμε να βρούμε σε πληρωμένο λογισμικό ή σαν να συγκεντρώσαμε πρεμιέρα και μετά από αποτέλεσμα μαζί. Παρακολούθηση βίντεο, μείγμα ήχου, βαθμονόμηση χρωμάτων, πρωτότυπες μεταβάσεις βίντεο, σύνθεση 2D και 3D ..

Η διεπαφή του Hitfilm Express είναι άνετη αν και μινιμαλιστική. Το παράθυρο προεπισκόπησης αντιπαραβάλλεται με αυτό της επεξεργασίας των σχεδίων και ξεπερνά το διάσημο χρονοδιάγραμμα. Η διαχείριση πολλαπλασιασμού διευκολύνει την ενσωμάτωση ήχων, μεταβάσεων και τίτλων που τροποποιούμε από το παράθυρο διαλόγου που παρέχεται για την περίσταση. Η ενσωμάτωση των ειδικών εφέ γίνεται απευθείας μέσω του λογισμικού που υποστηρίζει το 3D για ακόμη πιο τακτοποιημένη απόδοση.

Το Hitfilm Express έχει λίγο πάνω από 400 προεπιλογές και δωρεάν ειδικά εφέ, συμπεριλαμβανομένου ενός πράσινου φόντου που προορίζεται ότι αποπλάει το YouTubers. Οι χρήστες λογισμικού μπορούν να εξάγουν τοπικά τα έργα 4K Ultra HD με ρυθμό 8 -bit capped βάθος χρώματος.

Για να κατεβάσετε αυτό το δωρεάν λογισμικό τοποθέτησης βίντεο, το Hitfilm σας ζητά να το μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα, το οποίο είναι ένα πολύ μικρό αίτημα για ένα τέτοιο προηγμένο λογισμικό. Τέλος, συμπεριλαμβάνεται ένα κατάστημα hitfilm και μπορείτε να αγοράσετε επεκτάσεις, αλλά αυτές συχνά υπερβαίνουν το πεδίο των περισσότερων χρηστών και τα δωρεάν χαρακτηριστικά είναι σε μεγάλο βαθμό αρκετές για αυτούς.

6. Apple Imovie

Διατίθεται στο: Mac και iOS OS. | Ελεύθερος

Apple imovie.jpg

Αναπτύχθηκε από την Apple, το iMovie είναι δωρεάν λογισμικό τοποθέτησης βίντεο για συσκευές χρησιμοποιώντας λειτουργικά συστήματα Mac OS και iOS. Χαρακτηριστικά εγγραφής σύννεφων για να εργαστείτε στο ίδιο βίντεο από το iPad, το iPhone ή το Mac σας.

Πολύ εργονομικό και εύκολο στη χρήση, είναι ένα ιδανικό εργαλείο για να μάθετε για την επεξεργασία βίντεο. Είναι πολύ καλό λογισμικό τοποθέτησης βίντεο για αρχάριους.

Το iMovie προσφέρει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά με μια διαισθητική διεπαφή. Το πιο γνωστό είναι το συγκρότημα Trim, η συναρμολόγηση ήχου, ο διαχωρισμός των οθονών και οι προ-προγραμματισμένες μεταβάσεις.

Για να επιλέξετε σχέδια, προσθέστε τίτλους, ακουστικά κομμάτια, ήχους, εφέ και μεταβάσεις, ζουμ στα πρόσωπα, σταθεροποιήστε τα τρέχοντα σχέδια …, το iMovie είναι διακοσμημένο με μια όμορφη και εκλεπτυσμένη διεπαφή για να εγγυηθεί μια βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

Έχει επίσης κάποια αποτελέσματα για να βελτιώσει την ταινία σας, όπως αργή κίνηση, γρήγορη πρόοδο, επανάληψη στιγμιαίων εφέ, rewind, flash, περιμένοντας κλπ ..

Είναι δυνατόν να δημιουργηθούν έργα με ανάλυση μέχρι 4K και επίσης να προσθέσετε κομμάτια και ηχητικά εφέ που είναι ήδη διαθέσιμα στο λογισμικό, αλλά και να καταγράψετε αφηγήσεις, να δημιουργήσετε κινούμενους τίτλους και ακόμη και να ενσωματώσετε πιστώσεις στο τέλος .

Βίντεο από κάμερα iPhone ή ακόμα και κάμερα GoPro και όλες οι κάμερες Ultra HD συμβατές με το MAC εισάγονται εύκολα στην εφαρμογή που σχεδιάστηκε από την Apple.

Οι χρήστες της Apple μπορούν να χρησιμοποιήσουν το iMovie ως παιδική χαρά για να μάθουν τα βασικά της επεξεργασίας βίντεο. Μόλις είστε άνετοι με τον επεξεργαστή, μπορείτε να βρείτε ένα άλλο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο σε αυτήν τη λίστα που είναι καλύτερο για τις ανάγκες σας.

7. Wondershare Filmora

Διατίθεται σε: Windows και Mac OS. | Δωρεάν και πληρωμένη

Filmora.jpg

Με ένα κομψό σχέδιο που είναι τόσο σύγχρονος όσο και αποτελεσματικός, το λογισμικό τοποθέτησης Filmora είναι το ιδανικό διαισθητικό εργαλείο ιδανικό για όσους θέλουν να δημιουργήσουν βίντεο εύκολα. Αυτή η όμορφη διεπαφή είναι διαθέσιμη στα γαλλικά.

Μια διαισθητική διεπαφή, η οποία προσφέρει αρκετά προηγμένες λειτουργίες για την εμφανιζόμενη τιμή. 4K Συμβατό, μείγμα ήχου, σταθεροποίηση βίντεο, ολοκληρωμένα LUTS για να δώσετε τα βίντεό σας μια ματιά. Έλεγχος ταχύτητας βίντεο. 160 τίτλοι, πανό ή εφέ φυσαλίδων. Εκατό εφέ και επικαλύψεις για προσθήκη στυλ. Πολλά περιουσιακά στοιχεία που κάνουν το Full Assembly Software Filmora.

Το Filmora είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά τοποθέτησης βίντεο για αρχάριους. Ακόμα και άπειροι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν παρουσιάσιμα βίντεο σε λίγα λεπτά, χρησιμοποιώντας απλή λειτουργία. Αυτή η λειτουργία καθιστά δυνατή την εμφάνιση των βασικών στοιχείων στο λογισμικό. Χρεώνετε μόνο τα βίντεο κλιπ και τη μουσική σας στο πρόγραμμα, τα υπόλοιπα γίνονται από έναν αλγόριθμο.

Η προηγμένη λειτουργία, ωστόσο, σας προσφέρει όλες τις συνήθεις λειτουργίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το δικό σας βίντεο. Στη λειτουργία δράσης CAM, βελτιστοποιείτε τα βίντεο που έχετε καταγράψει με ειδικές κάμερες δράσης όπως το GoPro. Βελτιστοποιείτε την εικόνα, ρυθμίστε τα χρώματα και την ταχύτητα. Η στιγμή της κοπής είναι ένα απλό εργαλείο επεξεργασίας χωρίς αξεσουάρ. Το χρησιμοποιείτε για να κόψετε τα κλιπ και να τα συναρμολογήσετε.

Στην αρχική οθόνη, επιλέξτε τη μορφή εικόνας του έργου σας . Εκτός από τις μεγάλες, τυπικές και μορφές οθόνης smartphone (αντίστοιχα 16: 9, 4: 3 και 9:16), μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια “μορφή Instagram” (1: 1).

Εάν δεν θέλετε τα βίντεό σας να δείξουν το υδατογράφημα της Filmora, πρέπει να επενδύσετε στην πληρωμένη έκδοση. Υπάρχουν ακόμη και φθηνότερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, αλλά δεν διαθέτουν ορισμένα χαρακτηριστικά που δεν πρέπει να κάνετε χωρίς. Με το Filmora, έχετε καλό λογισμικό για αρχάριους, με φιλικό σχεδιασμό και αρκετά χαρακτηριστικά για να σας κάνει να αισθάνεστε σαν πραγματικός επεξεργαστής.

8. CyberLink PowerDireder

Διατίθεται σε: Windows, iOS και Android OS. | Δικαιούχος

Cyberlink powerdirector.jpeg

Ο CyberLink PowerDirector έχει εκλεγεί στην πρώτη γραμμή του λογισμικού τοποθέτησης βίντεο αρκετές φορές από πολλούς δοκιμαστές. Και για καλό λόγο, επειδή αυτό το λογισμικό δημοσίευσης βίντεο προσφέρει περισσότερα από τα χαρακτηριστικά αγοράς για οικιακή χρήση. Είτε πρόκειται για ένα slideshow είτε για ένα μικρό έργο ταινιών, το πρόγραμμα επιτρέπει ακόμη και στους αρχάριους να αποκτήσουν ενδιαφέροντα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ταυτόχρονα, το λογισμικό λειτουργεί πάντα αξιόπιστα: όπου σταματούν άλλα προγράμματα κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης, η προεπισκόπηση των βίντεο με το PowerDirector είναι σχεδόν πάντα χωρίς πρόβλημα.

Από το άνοιγμα του PowerDirector προσφέρει 3 επιλογές: πλήρης επεξεργαστής λειτουργιών, εύκολος επεξεργαστής, δημιουργός slideshow. Η διεπαφή λογισμικού είναι ευχάριστη, αρθρωτή και εύκολη στη χρήση. Είναι συμβατό με 64 -bit σε εγγενή, υποστηρίζει τις 50/60 δευτερόλεπτα δεύτερες εικόνες σε 1080p, 4K, προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό επιλογών για τις επιπτώσεις στις οποίες μπορούμε να προσθέσουμε αυτά των plugins NewBlue και Prodad Adorage Adorage.

Ο τίτλος είναι πλήρης προσφέροντας τιτλοδότηση 2D και 3D, το ίδιο πράγμα για τις μεταβάσεις που είναι πολυάριθμες, ο ήχος δεν πρέπει να υπερβεί τα εργαλεία υψηλής απόδοσης και είναι επίσης δυνατή η βελτίωση του βίντεο (sharp), απότομα) για προσαρμογή Τα χρώματα (έκθεση, φωτεινότητα, αντίθεση, σκιά, κορεσμός, δόνηση κ.λπ.) ή για να τροποποιήσουν την ισορροπία λευκού.

Το πρόγραμμα είναι επίσης πρωτοπόρος στον τομέα της επεξεργασίας βίντεο 360 -Degree. Μια πρωτότυπη προοπτική για να τοποθετήσετε βίντεο στο YouTube, κλιπ ή βίντεο διακοπών όπως κανένα άλλο.

Ο CyberLink PowerDirector φροντίζει για τις περισσότερες μορφές βίντεο, ακόμη και μεταξύ των πιο πρόσφατων, και σας παρέχει μια ολόκληρη σειρά χαρακτηριστικών επεξεργασίας βίντεο, προκειμένου να σας επιτρέψει να προσωποποιήσετε τα έργα σας και να τους δώσετε λίγη ώθηση ενός επαγγελματικού βίντεο. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε πολλά ειδικά εφέ στις συναθροίσεις σας.

Διατίθεται στα γαλλικά . Μια δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών είναι διαθέσιμη δωρεάν, μετά από αυτή την προηγούμενη περίοδο, το λογισμικό γίνεται πληρωτέο, με μια επιλογή πολλών τύπων ανάλογα με τις ανάγκες των βιντεογράφων.

9. Στούντιο Pinnacle

Διατίθεται στο: Windows OS. | Δικαιούχος

Pinnacle studio.jpg

Το Pinnacle Studio είναι εύκολο -to -χρήσιμο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις αναμνήσεις σας με περισσότερα από 1.800 εφέ, χρήσιμα εργαλεία δημοσίευσης, μουσική, τίτλους και άλλο περιεχόμενο. Μπορείτε να απολαύσετε την κοινή χρήση των ταινιών σας στο YouTube, στο Διαδίκτυο, στο DVD και πολλά άλλα.

Η βιβλιοθήκη, πρώτα απ ‘όλα, επιτρέπει τη διαχείριση των συλλογών για την αποθήκευση ήχων, μουσικής, εικόνων, βίντεο εν αναμονή της συναρμολόγησης. Προκειμένου να εργαστείτε σε διάφορα μέσα ταυτόχρονα, είναι δυνατόν να ανοίξετε αρκετές καρτέλες που υπάρχουν στο τμήμα τοποθέτησης. Επομένως, η προετοιμασία του τελευταίου είναι εύκολη στην εργασία: φιλτράρισμα ανά τύπο μέσων, εμφάνιση σε μεγάλα εικονίδια και προεπισκόπηση ή έκδοση των μέσων ενημέρωσης.

Από την πλευρά της συναρμολόγησης, όλα εκτελούνται με σύρση και απόθεση είτε πρόκειται για τα μέσα, τις μεταβάσεις ή τα αποτελέσματα. Προφανώς όλα δεν είναι τόσο απλά όσο αυτό, αλλά το λογισμικό προσφέρει, σε μεγάλο βαθμό, μια αρκετά εύκολη και ευχάριστη εμπειρία.

Κάτω από την κουκούλα ένας βελτιστοποιημένος κινητήρας 64 δισεκατομμυρίων, ένας απεριόριστος αριθμός κομματιών στο χρονοδιάγραμμα, η φροντίδα των 5.1; Το λογισμικό που δεν θα είναι απρόθυμο να δημιουργήσει αναμνήσεις διακοπών είναι πιο ικανό για αυτό.

Εξασφαλίζοντας την υποστήριξη βίντεο 4K, HD και 360 μοιρών, η έκδοση Pinnacle Studio Ultimate παρέχει επίσης δυναμικές μεταβάσεις, διαφάνεια παρακολούθησης και κινούμενα σχέδια κίνησης.

Διατίθεται από την Corel, τα προϊόντα Pinnacle προσφέρουν στους χρήστες τη δύναμη να επιτύχουν το δημιουργικό τους όραμα μέσω βίντεο. Φημισμένο από το βάθος των λειτουργιών του και την ακρίβεια των εντολών του, το Pinnacle Studio είναι το προηγμένο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που επιτρέπει στους χρήστες να ωθήσουν τα όριά τους και να λαμβάνουν αποτελέσματα άξια επαγγελματιών.

10. Adobe After Effects

Διατίθεται σε: Windows και Mac OS. | Δικαιούχος

Adobe After Effects CC.jpg

Δημοσιεύθηκε από την εταιρεία Adobe Systems, After Effects CC είναι αρχικά, λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, το οποίο αργότερα έγινε η εφαρμογή Animation and Reference Composition Application. Δημιουργήστε τίτλους, εισαγωγές και κινηματογραφικές μεταβάσεις. Κάντε τη βροχή και τον καλό καιρό, ζωντανό ένα λογότυπο ή ένα χαρακτήρα, κ.λπ.

After Effects είναι λογισμικό επεξεργασίας βίντεο με διαφοροποιημένες λειτουργίες. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε γραφικά κινούμενα σχέδια και ειδικά εφέ. Εάν εμφανιστεί ένα ανεπιθύμητο αντικείμενο στο πεδίο της κάμερας, είστε ελεύθεροι να το διαγράψετε ή να το μετακινήσετε χάρη σε αυτό το πρόγραμμα. Επιπλέον, μπορείτε να ζωντανέψετε ένα λογότυπο, ένα κείμενο, μια εικόνα ή έναν χαρακτήρα πολύ εύκολα με τις προκαθορισμένες παραμέτρους.

Χάρη στο σύστημα Layer (όπως στο λογισμικό δημιουργίας γραφικών) μπορείτε να προσθέσετε όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα στο βίντεό σας. Τα στρώματα είναι, φυσικά, κινούνται και συνδέονται με ένα χρονοδιάγραμμα (χρονική γραμμή).

Όταν καταφέρατε να εξοικειωθείτε με αυτό το εργαλείο, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πλήρως τα κινούμενα σχέδια σας από το a to z. Εκρήξεις σταδιοποίησης, σχηματίζοντας ομίχλη, βροχή ή χιόνι, οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Μεταξύ των πλήθους των αιχμηρών χαρακτηριστικών που υπάρχουν, μπορούμε να αναφέρουμε: τον εκδότη σύνθεσης VR (VR για την εικονική πραγματικότητα), τον μετατροπέα VR, τη σφαίρα VR της επίδρασης περιστροφής, τα στερεοσκοπικά 3D, τα μοντέλα πολυμερών, τα κινούμενα σχέδια, τα αποτελέσματα επιταχύνθηκαν από την GPU, το κείμενο που εισέρχεται , σχεδιασμός φορέα, κ.λπ.

Εκτός από όλα αυτά τα προηγμένα χαρακτηριστικά, διαθέτει επίσης όλες τις βασικές λειτουργίες τοποθέτησης βίντεο, όπως αντιγραφή, διαγραφή, κοπή, διόρθωση χρωμάτων, προσθέτοντας λάθη κίνησης, δημιουργώντας χρονική επαναφορά, κίνηση παρακολούθησης και 3D παρακολούθηση, προσθέτοντας εφέ παραμόρφωσης, εφέ ήχου, χρήση Τα στρώματα ρύθμισης, τοποθετήστε τα 3D φώτα, χρησιμοποιήστε στρώματα κειμένου, εμπρός και πίσω ζουμ, κ.λπ.

Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα αρχείων βίντεο όπως. Για να απλοποιήσει τη χρήση του, το After Effects είναι συμβατό με άλλο λογισμικό όπως το Photoshop, το Illustrator, το Character Animation ή το Adobe XD και το Animat.

11. Κρούση

Διατίθεται σε: Windows, Linux και Mac OS. | Ελεύθερος

Συντόμευση βίντεο editor.jpg

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ταινίες μόνο για προσωπική σας χρήση ή την ανάγκη για τους γύρω σας, δεν είναι απαραίτητα απαραίτητο να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Θα βρείτε στο Διαδίκτυο ένα ευρύ φάσμα καλής ποιότητας και δωρεάν λογισμικού τοποθέτησης βίντεο. Το Shotcut, για παράδειγμα, είναι κατάλληλο για όλα τα επίπεδα. Είναι ένα αρθρωτό και αρθρωτό πρόγραμμα. Επιλέγετε τις λειτουργίες που χρειάζεστε και καλύψτε τα υπόλοιπα για να απλοποιήσετε τη χρήση του.

Το ShotCut προσφέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά, ιδίως για να τροποποιήσει την εικόνα (με λειτουργίες για να αλλάξετε τα χρώματα χρησιμοποιώντας φίλτρα, να το μετατρέψετε όπως απαιτείται, να προσθέσετε λιωμένο …), καθώς και ήχο. Χωρίς να προσφέρει τη δυνατότητα να τους αποσύνσεις για να ανακάμψει μόνο το κομμάτι ήχου για παράδειγμα.

Δύο από τα χαρακτηριστικά αυτού του πιο εντυπωσιακού λογισμικού τοποθέτησης βίντεο είναι η ανάλυση 4K HD και η τοποθέτηση στο χρονοδιάγραμμα. Λίγα λογισμικό τοποθέτησης βίντεο περιλαμβάνει ανάλυση 4K. Το ShotCut επίσης δεν απαιτεί να είστε σημαντικό το βίντεό σας: μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο εάν αντιμετωπίζετε τα ογκώδη αρχεία βίντεο.

Υποστήριξη για τις πιο πρόσφατες μορφές βίντεο και ήχου χάρη στο βοηθητικό πρόγραμμα FFMPEG. Ευέλικτο, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια επεξεργασία βίντεο με διάφορους τρόπους, να προσαρμοστείτε σε όλα τα επίπεδα. Έχει μια καλή συλλογή από μαθήματα βίντεο. προσβάσιμο σε αρχάριους και περισσότερους επιβεβαιωμένους βιντεογράφους.

Αν και έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, ορισμένοι χρήστες μπορούν να βρουν τη διεπαφή λίγο περίεργο. Αρχικά, το λογισμικό σχεδιάστηκε για το Linux και αυτό φαίνεται σαφώς στη λειτουργία του. Παρά τα πάντα, αυτό παραμένει δωρεάν λογισμικό μοντάζ αλλά ποιότητας.

12. Οπλοστάσιο

Διατίθεται σε: Windows, Linux και Mac OS. | Ελεύθερος

OpenESHOT VIDEO EDITOR.jpg

Το OpenShot Video Editor είναι δωρεάν και λογισμικό επεξεργασίας βίντεο ανοιχτού κώδικα. Η διεπαφή του είναι σχετικά απλή και κινητοποιεί τους πόρους του υπολογιστή λιγότερο από ένα συμβατικό λογισμικό συναρμολόγησης.

Όσον αφορά το μειονέκτημα, μπορεί να επικριθεί επειδή δεν επιτρέπει την ενσωμάτωση 3D κινούμενων εικόνων στα βίντεο. Ομοίως, η εξαγωγή βίντεο είναι μερικές φορές αρκετά μεγάλη.

Το OpenShot διαθέτει μια διεπαφή με σύρσιμο και απόθεση, πολύ απλό στη χρήση, που θυμίζει κάπως το λογισμικό iMovie για χρήστες Mac. Από την άλλη πλευρά, το OpenShot έχει περισσότερα χαρακτηριστικά από τα τελευταία. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε μείγματα ήχου και να προεπισκόπετε το βίντεό σας σε πραγματικό χρόνο. Από τότε, είναι ιδανικό για μια επισκόπηση των μεταβάσεων μεταξύ των ακολουθιών σας.

Με χαρακτηριστικά που επιτρέπουν τη σύναψη και απόρριψη ακολουθιών στο χρονοδιάγραμμα για να τα κανονίσουν πιο εύκολα, ο OpenENSHOT Video Editor υποστηρίζει πολλές μορφές, όσον αφορά τα βίντεο, τα ηχητικά και εικόνες, και επιτρέπει ειδικότερα τη διαχείριση πολλαπλών κομματιών ταυτόχρονα. Είναι επίσης δυνατή η αλλαγή μεγέθους, αποκοπής, καλλιέργειας και κομμένων ακολουθιών στο έργο σας. Οι δυνατότητες προεπισκόπησης και αλλαγής ταχύτητας σε πραγματικό χρόνο διατίθενται επίσης στους χρήστες. εξακολουθεί να προσφέρει τη δυνατότητα διάσπασης ήχου και βίντεο.

Από προεπιλογή, το OpenShot ανοίγει ένα έργο 720p HD στα 30 fps, αλλά είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο προφίλ εργασίας. Για να γίνει αυτό, θα είναι απαραίτητο να κάνετε κλικ στο αφιερωμένο κουμπί για να επιλέξετε ένα από τα προκαθορισμένα προφίλ, ανάλογα με τα αρχικά αρχεία, αν θέλετε να διατηρήσετε τη βέλτιστη ποιότητα της εικόνας. Το λογισμικό μπορεί έτσι να εξάγει βίντεο σε 4K UHD, 2,5K QHD, HD, κλπ. Όλα με τη δυνατότητα επιλογής της ροής εικόνας ανά δευτερόλεπτο για την απόδοση.

13. VSDC Video Editor

Διατίθεται στο: Windows OS. | Δωρεάν και πληρωμένη

VSDC Video Editor pro.jpg

Το VSDC Free Video Editor είναι ελεύθερο λογισμικό, διαθέσιμο στα γαλλικά, προσβάσιμα στους χρήστες αρχαρίων χάρη σε μια διεπαφή σχεδιασμένη με σαφή και εργονομικό τρόπο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ποιοτικά βίντεο. Τα πλεονεκτήματά του είναι η δυνατότητα προσθήκης κειμένου, γραμμών, πινάκων, φίλτρων και ειδικών εφέ.

Με πολλά χαρακτηριστικά για την προσθήκη φίλτρων, εφέ και μεταβάσεων, τόσο ο ήχος όσο και το βίντεο, το VSDC Free Video Editor ανοίγει ένα μεγάλο πεδίο δυνατοτήτων για να δώσετε δωρεάν τη δημιουργικότητά σας. Τα κομμάτια κειμένου και ήχου μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στο κλιπ ή την ταινία σας.

Η διεπαφή αποτελείται από μια περιοχή για συναρμολόγηση, μια περιοχή για τη σκηνή, μια γραμμή κατάστασης, μια γραμμή εργαλείων για γρήγορη πρόσβαση στις κύριες λειτουργίες, μια βιβλιοθήκη πολυμέσων κ.λπ.

Το VSDC Free Video Editor σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε αρχεία υψηλής οριστικής. Το λογισμικό είναι επίσης σε θέση να εξάγει βίντεο σε μορφή 4K.

Κατά τη δημιουργία ενός νέου έργου, το VSDC Video Editor σας προσκαλεί να εισαγάγετε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μελλοντικής σας συναρμολόγησης: όνομα, πνευματικά δικαιώματα, ανάλυση, αριθμός εικόνων ανά δευτερόλεπτο, συχνότητα, χρώμα φόντου. Οι μορφές εισαγωγής και εξαγωγής είναι αρκετά αρκετά για να σας επιτρέψουν να βρείτε την ευτυχία σας.

Το VSDC Free Video Editor παρέχει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του λογισμικού επεξεργασίας βίντεο, αν και η διεπαφή του είναι πιο περίπλοκη από τις άλλες. Για να ξεπεραστεί αυτή η δυσκολία, το λογισμικό προσφέρει πιο προκαθορισμένα φίλτρα και ιδιαίτερα φίλτρα τύπου Instagram, για την επιτάχυνση της επεξεργασίας εικόνας.

Η κοπή, η ρύθμιση της χρωματομετρίας, η προσθήκη μεταβάσεων, η επεξεργασία soundtrack, η εισαγωγή των αποτελεσμάτων με τη μορφή “μάσκας” ή “στρώματος” σε όλα ή μέρος της εικόνας, συγκαταλέγονται στα εργαλεία που διατίθενται στους χρήστες. Δωρεάν και έχοντας ένα σύστημα μετατροπής έτσι ώστε το βίντεό σας να είναι συμβατό με πολλούς αναγνώστες πολυμέσων, το VSDC Free Video Editor έχει επίσης μια άμεση μονάδα μεταφόρτωσης των βίντεό σας στο λογαριασμό σας στο YouTube.

14. κλέπτω

Διατίθεται σε: Windows, Linux και Mac OS. | Δωρεάν και πληρωμένη

KDenlive Video Editor.jpg

Το KDenLive (KDE μη γραμμικός επεξεργαστής βίντεο) είναι δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο. Αυτό το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο είναι του μη γραμμικού τύπου Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε τη θέση και το μέγεθος των αντικειμένων στη σκηνή σας. Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για αρχάριους καθώς και για εκείνους που αφιερώνονται στην επαγγελματική επεξεργασία βίντεο.

Το KdenLive βασίζεται στο πλαίσιο MLT. Από προεπιλογή, η διασύνδεσή του περιστρέφεται γύρω από τις βασικές ζώνες: διαχειριστή Rushes, λίστα αποτελεσμάτων, παράθυρο προεπισκόπησης και πίνακα τοποθέτησης.

Με μια διασύνδεση κοντά σε αυτό του επεξεργαστή βίντεο δωρεάν βίντεο VSDC, αλλά με περισσότερες επιλογές παρουσίασης των διαφορετικών στοιχείων, το KdenLive σας προσκαλεί να συνθέσετε και να αναμίξετε τα βίντεό σας παρέχοντάς τους.

Οι προχωρημένοι χρήστες εμβαθύνουν την εξατομίκευση του εργασιακού τους περιβάλλοντος, προσθέτοντας ή διαγραφή μονάδων στην ευκολία τους, διαμορφώνοντας το πληκτρολόγιο πληκτρολόγιο. Η διαχείριση του Infinite Audio and Video Multipist εξουσιοδοτεί τη δημιουργία πολύ σύνθετων έργων.

Ενδιαφέρουσα πρωτοτυπία που προτάθηκε από το KDenLive: Διαχείριση των ενδιάμεσων κλιπ. Δημιουργώντας αυτόματα αντίγραφα χαμηλής ανάλυσης των ακολουθιών σας, το λογισμικό σας επιτρέπει να χειρίζεστε ελαφριά κλιπ και να εργάζεστε στη συναρμολόγησή σας χωρίς να εξαντλήσετε τον υπολογιστή σας πάρα πολύ. Η Magic συνεχίζει να εξάγει το έργο, αφού οι βιασύνη χαμηλής ποιότητας δίνουν τη θέση τους στις πρωτότυπες βόλτες. Τα κύπελλα και τα αποτελέσματα που ασκούνται σε μεσάζοντες εφαρμόζονται ταυτόχρονα σε ακολουθίες HD, Full HD ή Ultra HD.

Χάρη στη βιβλιοθήκη FFMPEG KDenLive είναι συμβατή με όλες τις μορφές ήχου και βίντεο, οπότε δεν χρειάζεται να μετατρέψετε πριν από την εισαγωγή του κλιπ σας. Κρατάτε το χέρι στην in -depth edition of the Rushes χάρη σε αρκετούς αναλυτές πολυμέσων, όπως ένα φασματόμετρο, ένα ιστόγραμμα και ένα Vectorscope. Αυτό το λογισμικό προσφέρει δεκάδες μεταβατικά αποτελέσματα, διόρθωση χρώματος, ρυθμίσεις ήχου και πολλά άλλα.

15. Ελαφρά έργα

Διατίθεται σε: Windows, Linux και Mac OS. | Δωρεάν και πληρωμένη

Lightworks.jpg

Το LightWorks είναι ένας επαγγελματίας επεξεργαστής βίντεο που βρίσκεται στην αγορά για 30 χρόνια. Χρησιμοποιήθηκε στην παραγωγή αρκετών δημοφιλών ταινιών. Βρίσκουμε ανάμεσα σε αυτές τις ταινίες Ο λύκος της Wall Street, Pulp Fiction, Heat, LA Confidential και πολλοί άλλοι.

Το LightWorks εμφανίζει μια εντελώς προσαρμόσιμη αρθρωτή δομή. Συνθέτουμε το χώρο εργασίας μας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις συνήθειες σας με τη δυνατότητα μετακίνησης, κλειδώματος, κάλυψης, διεύρυνσης των λειτουργικών παραθύρων. Ακόμα σε μια αυστηρά επαγγελματική προοπτική, το λογισμικό ξεχωρίζει με τα “δωμάτια” του. Αυτοί οι απομονωμένοι χώροι καθιστούν δυνατή τη θεραπεία των στοιχείων του ίδιου έργου στην τέλεια ανεξαρτησία. Μπορούμε λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα δωμάτιο για ρυθμίσεις ήχου, άλλη για βαθμονόμηση, ή άλλο για τη διαχείριση δεδομένων. Όλες οι αλλαγές που έγιναν σε ένα δωμάτιο δεν έχουν καμία επίδραση σε ολόκληρη τη συνέλευση, η οποία σας επιτρέπει να τις διαγράψετε και να τις αναδημιουργήσετε κατά βούληση χωρίς φόβο να επιδεινώσετε το παγκόσμιο έργο.

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του λογισμικού σε σύγκριση με άλλα είναι το γεγονός ότι το LightWorks απαιτεί ελάχιστο χώρο στον υπολογιστή σας. Εκτός από μια διεπαφή που έχει σχεδιαστεί για να είναι απλή και διαισθητική για τους χρήστες, αυτό το λογισμικό προσφέρει επίσης ένα σύστημα υποστήριξης πολλαπλών περιορισμένων, ανεξάρτητα από τον αριθμό των εξωτερικών σας πηγών. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στον χρήστη να απεικονίζει ταυτόχρονα και να συγχρονίσει τόσο τις πηγές όσο και την τρέχουσα επεξεργασία βίντεο.

Το LightWorks, όπως το άλλο καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς μορφές, σας επιτρέπει να κόβετε βίντεο, να τροποποιήσετε ταχοποιημένα κλιπ προσθέτοντας διάφορα αποτελέσματα, κείμενο κ.λπ. Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να τοποθετείτε ταινίες μικρού μήκους και τα τυπικά βίντεο του YouTube απευθείας στον προσωπικό σας φορητό υπολογιστή. Χρησιμοποιείται από πολλούς bloggers και σχεδιαστές ιστότοπων μικρών πληροφοριών.

Μερικοί λένε ότι είναι ένα από τα πρώτα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο που έχουν υιοθετήσει τη συναρμολόγηση με βάση έναν υπολογιστή. Αυτό το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο δεν είναι εργαλείο αρχαρίων, το mastering θα χρειαστεί πιθανώς χρόνος. Η δωρεάν έκδοση διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες τοποθέτησης. Σας επιτρέπει να κόβετε βίντεο με υψηλή ακρίβεια και να τα εξαγάγετε στο YouTube με μέγιστη μορφή 720p. Αντίστροφα, η επιλογή βίντεο 4K για το YouTube είναι προσβάσιμο μόνο σε μια έκδοση πληρωμής.

16. Βίντεο

Διατίθεται σε: Windows, Mac, iOS και Android OS. | Δωρεάν και πληρωμένη

Videopad.jpg

Το Videopad είναι Γάλλος επεξεργαστής βίντεο για αρχάριους και επαγγελματίες. Η κλασική διεπαφή και η χρήση της με βάση το Slide/Deport (Drag and Drop) την αρκετά δημοφιλή απόδοση. Αυτό το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο σας παρέχει πολλά πολύ προηγμένα εργαλεία και λειτουργίες.

Η εισαγωγή βίντεο μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας ένα drag-drop, όπως και η προσθήκη ενός κλιπ στο χρονοδιάγραμμα. Το τελευταίο μπορεί να πάρει τη μορφή μιας χρονολογίας, ή ενός πιο οπτικού πίνακα ιστοριών, που διευκολύνει την παραγγελία των διαφόρων κλιπ ενός μοντάζ. Τα Rushs μπορούν να επεξεργαστούν με ακρίβεια από το κύριο παράθυρο, ενώ θα είναι δυνατόν να βελτιωθεί το βίντεο χρησιμοποιώντας εφέ ήχου και βίντεο, μεταβάσεις, κείμενα κ.λπ.

Το Videopad είναι ισχυρό και πολύ γρήγορο λογισμικό, χρειάζεστε λίγα λεπτά για την πραγματοποίηση ενός έργου. Το Videopad έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για τη δημιουργία βίντεο αλλά και για τη σύλληψη, μπορείτε να καταγράψετε τα βίντεο της παλιάς βιντεοκάμερας σας VHS.

Το Videopad προσφέρει πολλές επιλογές εξαγωγής που απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετων μονάδων. Μεταξύ των προσφερόμενων επιλογών, είναι πιθανό, για παράδειγμα, να δημοσιεύσετε άμεσα μια δημιουργία σε μια πλατφόρμα ροής όπως το YouTube, να εξάγετε ένα βίντεο σε μορφή δίσκου Blu-ray ή να εξαγάγετε τη δημιουργία σας στη μορφή αρχείου βίντεο.

Το VideOpad είναι σε θέση να παράγει βίντεο σε πολλούς ορισμούς: 720p, 1080p, 2k και ακόμη και σε 4K. Το λογισμικό είναι δωρεάν για μη εμπορική ιδιωτική χρήση. Επομένως, κατά την εξαγωγή, εμφανίζεται ένα μήνυμα που δείχνει ότι αυτή είναι μια δοκιμαστική έκδοση. Απλά κλείστε το για να επικυρώσετε την εξαγωγή του προσωπικού σας βίντεο.

Εάν πρέπει να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας κόβοντας τα, διαγράφοντας τους τρόμο της κάμερας και προσθέτοντας όμορφες μεταβάσεις, εφέ, φωτογραφίες, μουσική και κινούμενα γενόσημα – μπορείτε να κάνετε όλα αυτά στο Free Software Videopad.

17. μίξερ

Διατίθεται σε: Windows, Mac και Linux OS. | Ελεύθερος

Blender.jpg

Είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο. Με ένα ευρύ φάσμα προηγμένων εργαλείων και χαρακτηριστικών, το Blender ειδικεύεται κυρίως στην υλοποίηση της μοντελοποίησης και των 3D κινούμενων σχεδίων. και έχει επίσης πολύ χρήσιμο δωρεάν λογισμικό τοποθέτησης βίντεο. Ο δωρεάν επεξεργαστής βίντεο πρέπει να ικανοποιεί τις περισσότερες ανάγκες συναρμολόγησης.

Το Blender σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε βασικές λειτουργίες όπως κοπή και συναρμολόγηση ακολουθιών και σας επιτρέπει επίσης να εκτελείτε πιο σύνθετες εργασίες όπως το Video Cassing Video. Όλα αυτά το καθιστούν δωρεάν αλλά πολύ ευπροσάρμοστο λογισμικό συναρμολόγησης για αρχάριους καθώς και προηγμένους χρήστες.

Σύμφωνα με την εμπειρία μου, το Blender είναι το πλησιέστερο για να προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά συναρμολόγησης 3D και βίντεο ως ακριβά προγράμματα. Αυτό το λογισμικό ανοιχτού κώδικα χρησιμοποιείται συνήθως για να αντικαταστήσει τα After Effects για τη δημιουργία μοντέλων και κινούμενων εικόνων, διάφορες απόδοσης, χαρτογράφηση, προβολή κ.λπ.

Η εμφάνιση της διασύνδεσής του αποκλίνει συμβατικά σχέδια και απαιτεί καλή γνώση των συντομεύσεων πληκτρολογίου, που είναι απαραίτητες για να είναι σε θέση να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Εργονομικό και σταθερό, το λογισμικό τοποθέτησης μπλέντερ είναι ένα πολύ ευχάριστο εργαλείο για τη μοντελοποίηση και την κινούμενη εικόνα για όλους τους λάτρεις του λογισμικού. Το Blender είναι επίσης συμβατό με διαφορετικούς κινητήρες απόδοσης που χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα στο περίγραμμα των αντικειμένων (δημιουργώντας 2D γραμμές σε μια εικόνα 3D).

Διατίθεται σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών . Το Blender είναι ιδανικό για όλα τα πιο προηγμένα έργα, που απαιτούν 3D animation. Αυτή η λειτουργία περιλαμβάνεται επίσης ! Αυτό το λογισμικό χρησιμοποιείται ιδίως στην κινηματογραφική ταινία, κινούμενα ταινίες, βιντεοπαιχνίδια κ.λπ. Να είστε προσεκτικοί, οι αρχάριοι απέχουν. Η ποικιλομορφία των εργαλείων καθιστά μάλλον δύσκολη την πρόσβαση στο μπλέντερ για τους απροσδιόριστους.

18. Αποδεικνύεται

Διατίθεται σε: Windows, Mac και Linux OS. | Ελεύθερος

Avidemux.jpg

Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να είναι ιδιοφυΐα υπολογιστή. Ευτυχώς, υπάρχει εξαιρετικό λογισμικό τοποθέτησης βίντεο εύκολα χρησιμοποιήσιμο και προσβάσιμο σε όλους. Το Avidemux αντιπροσωπεύει ένα τέλειο παράδειγμα. Προσφέρει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη δημιουργία μιας ταινίας. Εάν είστε εντελώς νέοι στην επεξεργασία βίντεο, αυτό είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης.

Η διεπαφή λογισμικού είναι τόσο τακτοποιημένη όσο και εκλεπτυσμένη, η οποία επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να επωφεληθούν από έναν καθαρό και εύκολο χώρο εργασίας χρήσης. Οι πολλές παράμετροι που έχουν ρυθμιστεί στο Avidemux προσφέρουν μεγάλη ελευθερία συναρμολόγησης. Οι συντομεύσεις καθιστούν επίσης δυνατή την προώθηση ή την επιστροφή πολύ γρήγορα.

Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας εδώ, ειδικότερα, να προσθέσετε ή να διαγράψετε ένα ξεχωριστό μέρος του αρχείου βίντεο, να προσαρμόσετε την ευκρίνεια, να διαγράψετε θόρυβο από το κομμάτι ήχου, να επεξεργαστείτε τις εικόνες χρησιμοποιώντας διάφορα φίλτρα, να προσθέσετε οπτικά εφέ, να βελτιώσετε την ποιότητα του εγγραφή για επακόλουθη κωδικοποίηση.

Αυτό το λογισμικό είναι πλήρως διαθέσιμο στα γαλλικά. Είναι δωρεάν δωρεάν λογισμικό τοποθέτησης βίντεο cross-platform και υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων με διαφορετικούς κωδικοποιητές όπως το AVI, το MPEG, το MP4, το ASF κ.λπ. Θα μπορείτε να κάνετε τα συγκροτήματα σας και να έχετε τα βίντεο για το iPhone, το iPad, το iPod, το PSP κ.λπ.

συμπέρασμα

Επί του παρόντος, το περιεχόμενο βίντεο είναι το αγαπημένο και πιο συμβουλευμένο από τους καταναλωτές, ειδικά στα κοινωνικά δίκτυα. Τα βίντεο προσφέρουν πολύ ενδιαφέροντα σχόλια.

Όλο αυτό το λογισμικό είναι εξαιρετικά εργαλεία για την κάλυψη των προσδοκιών μάρκετινγκ των καταναλωτών. Για να επιλέξετε αυτό που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε, πρέπει να δοκιμάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Μόνο επομένως θα είστε σε θέση να μάθετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα και να αποφασίσετε ποια προτιμάτε, επειδή οι σημαντικότερες διαφορές μεταξύ του λογισμικού είναι ουσιαστικά χρηστικότητα, τιμή, συμβατότητα με τα λειτουργικά συστήματα και ο όγκος των διαθέσιμων χαρακτηριστικών.

Για αρχάριους στην επεξεργασία βίντεο, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο στην αρχή, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σιγά -σιγά και με την άσκηση πολλών, θα μπορείτε να κάνετε τα βίντεό σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Το Digital είναι ένα τόσο τεράστιο σύμπαν γεμάτο συναρπαστικά πράγματα, μέχρι το σημείο που είναι δύσκολο να γίνει χωρίς αυτό σήμερα. Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από το πάθος σας ! Πάρτε το χρόνο για να δοκιμάσετε και να επιλέξετε τον επεξεργαστή βίντεο που προσαρμόζεται περισσότερο στις ανάγκες σας.

Για να βοηθήσετε το αναποφάσιστο, πείτε μου στα σχόλια που λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που χρησιμοποιείτε και γιατί ! Μην διστάσετε να καταχωρίσετε τα θετικά και αρνητικά σημεία του λογισμικού συναρμολόγησης σας.

Εάν σας άρεσε το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Πώς να επιλέξετε δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο? 23 εργαλεία για δοκιμή (2023)

Η επιλογή του σωστού λογισμικού επεξεργασίας βίντεο είναι ζωτικής σημασίας για κάθε δημιουργό. Αν και υπάρχουν πολλά ελεύθερα λογισμικά στην αγορά, η ποιότητά τους μπορεί να ποικίλει. Ορισμένοι προσφέρουν βασικά χαρακτηριστικά πριν από την πληρωμή, ενώ άλλοι ανταγωνίζονται ή ακόμη και ξεπερνούν τα προγράμματα πληρωμένων για παράδειγμα, ένας αρχάριος θα πρέπει να αποφύγει την παγίδα για να επιλέξει περίπλοκο και δαπανηρό λογισμικό, όπως το Adobe Premiere Pro, προκειμένου να βρει μια λύση που του ταιριάζει. Η συμβουλή μας? Δοκιμάστε το λογισμικό πριν επενδύσετε. Προκειμένου να σας βοηθήσουμε, έχουμε αναφέρει το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, από το απλούστερο όπως το iMovie, στον πιο γεμάτο λίστα μας: PowerDirector. Κατεβάστε το λογισμικό PowerDirector για δωρεάν, εύκολη επεξεργασία βίντεο!

Δωρεάν έκδοση
Ασφαλής λήψη
Λήψη στο κινητό για iOS και Android.

 • Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο το 2023
 • Συγκρίνετε δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο
 • Συχνές ερωτήσεις

Top 23 Best Free Video Editing Software το 2023

Ανακαλύψτε την επιλογή μας από τις καλύτερες λύσεις λογισμικού, εφαρμογών και δωρεάν λύσεων επεξεργασίας βίντεο ή με δωρεάν έκδοση:

 1. PowerDirector (όλο το επίπεδο)
 2. Promo (επιρροή και επιχειρήσεις)
 3. Imovie (αρχάριος στον ενδιάμεσο)
 4. Adobe Premiere Pro (Professional)
 5. Kinemaster (επαγγελματικό)
 6. Movie Maker Windows (περιστασιακά)
 7. OpenShot Video Editor (Διαμεσολαβητής)
 8. Easeus Video Editor (Αρχάριος)
 9. Magisto (εταιρείες)
 10. Davanci Resolve (Επαγγελματική)
 11. Final Cut Pro (Επαγγελματικό)
 12. Adobe After Effects (Animation και VFX)
 13. InShot (κοινωνικά δίκτυα)
 14. Blender (Animation και VFX)
 15. Συνθέτης μέσων (επαγγελματικός)
 16. Shotcut (ενδιάμεσος σε επαγγελματικό)
 17. Hitfilm Express (επαγγελματικό)
 18. Videopad (αρχάριος)
 19. Canva (εταιρείες)
 20. Avidemux (κωδικοποίηση)
 21. Kdenlive (επαγγελματικό)
 22. VSDC Video Editor (Εκπαίδευση και Επιχειρήσεις)
 23. LightWorks (επαγγελματικό)

Πώς επιλέξαμε αυτήν τη λίστα με το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο?

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λίστα, επιλέξαμε το παραπάνω λογισμικό σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Δημοφιλές και αναγνωρισμένο λογισμικό: Έχουμε επιλέξει να επιλέξουμε μόνο σε μεγάλο βαθμό δημοφιλές και αναγνωρισμένο λογισμικό στον κόσμο της επεξεργασίας βίντεο για να είμαστε σίγουροι για την επιλεγμένη λύση, θα είναι ποιότητα.
 • Λογισμικό που δοκιμάστηκε από εμάς: Όλο το λογισμικό στην επιλογή μας έχει δοκιμαστεί σε βάθος από την ομάδα μας, προκειμένου να κρίνουμε καλύτερα την ποιότητα, την διαισθησία και τις λειτουργίες τους.
 • Επιβεβαίωση με αναγνωρισμένους ιστότοπους: Έχουμε, για περισσότερη αμεροληψία, επιλέξαμε να προσθέσουμε τα περιοδικά και να σημειώσουμε εξειδικευμένες διαδικτυακές τοποθεσίες όπως το PCMAG ή το TechRadar μεταξύ άλλων.

1. PowerDirector Essential – καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για οποιοδήποτε επίπεδο

Διεπαφή PowerDirector - Διαισθητικό λογισμικό τοποθέτησης βίντεο

 • Επεξεργασία εύκολο στη χρήση βίντεο και ήχου
 • Μια ουσιαστική επιλογή εργαλείων
 • Αρκετοί τρόποι δημιουργίας
 • Για οποιοδήποτε επίπεδο: από αρχάριους έως επαγγελματίες
 • Ορισμένες προηγμένες λειτουργίες ενδέχεται να απαιτούν λίγη μάθηση
 • Περιορισμένες μορφές εξαγωγής

Κατεβάστε το PowerDirector απαραίτητο δωρεάν: Ελεύθερος

Συντάκτης: Κυβερνοχώρος

Λειτουργικά συστήματα: Windows, MacOS, iOS, Android

PCMAG Σημείωση: 5/5

Για ποιο είδος χρήστη? Είτε είστε αρχάριος, είτε έχετε εμπειρία στην επεξεργασία βίντεο ή έναν επηρεαστή, το λογισμικό είναι πραγματικά απλό να χειριστεί ενώ προσφέρει προηγμένες δυνατότητες.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Συντόμευση σε δημοφιλείς λειτουργίες
 • Μοντέλα κινούμενων τίτλων
 • Δημιουργικές μεταβάσεις
 • Γρήγορα μοντέλα
 • Εφέ με ένα κλικ
 • Χειριστήρια ταχύτητας
 • Χρωματικό κλειδί (πράσινο φόντο)
 • Μάσκες και τρόπους σύντηξης
 • Εκατομμύρια δικαιώματα
 • Πρόσβαση σε μαθήματα cyberlink

Ο PowerDirector έχει επανειλημμένα ανταμείβεται από την αριστοκρατική επιλογή του εκδότη PC Magazine και συνιστάται θερμά από το TechRadar Pro.

Η αναζήτησή του για αριστεία περνάει από μια μόνιμη καινοτομία, ο PowerDirector είναι προφανώς στην πρώτη γραμμή της τάσης AI, αναπτύσσοντας αυτόματες και ευφυείς λειτουργίες που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε καλύτερα βίντεο.

Καλύτερα εργαλεία IA:

 • Γεννήτρια εικόνας
 • Φαινόμενο σιλουέτας μέσω IA
 • Ανίχνευση αντικειμένων
 • Γεννήτρια αυτοκόλλητων αυτοκόλλητων αυτοκόλλητων
 • Κατάργηση ανέμου
 • Βελτίωση του διαλόγου
 • Αντικατάσταση ουρανού

Σας προτείνω το βασικό λογισμικό PowerDirector που είναι για μένα την ιδανική λύση για τη δημιουργία βίντεο με όλα τα στυλ και για όλες τις πλατφόρμες και τι κάνει η εμπειρία σας.

Πράγματι, η PowerDirector προσφέρει όλα τα βασικά και προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο που απαιτούνται για τη δημιουργία, καθώς και πολλά αποτελέσματα, τίτλους, κινούμενα σχέδια και προσαρμόσιμες μεταβάσεις. Μην χάσετε τα τελευταία μοντέρνα αποτελέσματα της Silhouette μέσω της IA που προσφέρει οπτικά εφέ σύμφωνα με την κίνηση ενός θέματος.

PowerDirector Dance Effect IA - Διαισθητικό λογισμικό τοποθέτησης βίντεο

Πηγή: Demo Video Effect Silhouette μέσω IA του PowerDirector

Όταν το δοκίμασα, διαπίστωσα ότι μία από τις κύριες δυνάμεις του είναι η εξαιρετική διαισθησία του και μια ροή εργασίας ρευστού που επιτρέπει τη δημιουργία πιο γρήγορα από το άλλο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο.

Αυτό που προτιμώ και οι πιο έμπειροι χρήστες θα επωφεληθούν επίσης από αυτό, είναι τα προηγμένα εργαλεία του – μερικά AI υποβοηθούμενα και ειδικότερα τη λειτουργία ανίχνευσης των αντικειμένων μέσω AI επιτρέποντας να προσθέσετε ή να διαγράψετε αντικείμενα ή άτομα που χρησιμοποιούν μια αυτόματη και έξυπνη επιλογή.

Διεπαφή PowerDirector - Διαισθητικό λογισμικό τοποθέτησης βίντεο

Πηγή: Ανίχνευση βίντεο επίδειξης αντικειμένων μέσω PowerDirector

Το CyberLink ανέπτυξε πρόσφατα μια νέα τεχνολογία AI που επιτρέπει να δημιουργούν έξυπνα αυτοκόλλητα καθώς και εικόνες από ένα κείμενο, πρακτικό για τη δημιουργία μοναδικών βίντεο για τα κοινωνικά δίκτυα.

Πηγή: Γεννήτρια βίντεο επίδειξης βίντεο του PowerDirector AI αυτοκόλλητα

Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε εκατοντάδες πρόσθετα μοντέλα και plugins, συμπεριλαμβανομένων νέων προϊόντων κάθε μήνα, καθώς και εκατομμύρια δικαιώματα χωρίς δικαιώματα, η έκδοση premium είναι διαθέσιμη για μια τιμή που θεωρώ οικονομικά προσιτή (€ 4,33 /μήνα).

Κατεβάστε: Δωρεάν παρακάτω

Δωρεάν έκδοση
Ασφαλής λήψη
Λήψη στο κινητό για iOS και Android.

Συνιστώμενα αντικείμενα

 • Επιλογή εύκολο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για αρχάριους
 • Το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο
 • Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο MAC
 • Πώς να βελτιώσετε εύκολα την ποιότητα ενός βίντεο?
 • Πώς να δημιουργήσετε μια παρουσίαση φωτογραφιών δωρεάν?
 • Καλύτερες γεννήτριες και λογισμικό επεξεργασίας βίντεο IA

2. Promo – λογισμικό επεξεργασίας βίντεο με μοντέλα για κοινωνικά δίκτυα και επιχειρήσεις

Διεπαφή προσφοράς - Λογισμικό συναρμολόγησης βίντεο με μοντέλα

 • Διαθέσιμη δωρεάν έκδοση
 • Πολλά προσαρμόσιμα μοντέλα βίντεο και φωτογραφιών
 • Αναζήτηση μοντέλου με προηγμένα φίλτρα
 • Δωρεάν περιεχόμενο του δεξιού διαθέσιμο στην πληρωμένη έκδοση

Κατεβάστε δωρεάν το promo: Ελεύθερος

Συντάκτης: Κυβερνοχώρος

Λειτουργικά συστήματα: Windows, iOS, Android

Για ποιο είδος χρήστη? Το Promo είναι ιδανικό για τους επιρροές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μοντέλα για να “επαγγελματίσουν” τις δημοσιεύσεις τους, καθώς και για τις εταιρείες που επιθυμούν να δημιουργήσουν διαφημίσεις βίντεο, αφίσες κ.λπ. Απλά και γρήγορα από μοντέλα.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Αυτόματη κοπή του φόντου από την IA
 • Πολλοί κινούμενοι τίτλοι
 • Smart Colors παλέτες
 • Διαθέσιμες εκατοντάδες γραμματοσειρές
 • Εκατομμύρια δικαιώματα

Το λογισμικό Promo προσφέρει δεκάδες χιλιάδες προσαρμόσιμα μοντέλα, για κάθε τύπο χρήσης. Είτε θέλετε να δημοσιεύσετε σε κοινωνικά δίκτυα είτε διαφημίζετε την επιχείρησή σας, θα βρείτε ένα μοντέλο που θα σας ταιριάζει.

Μία από τις κύριες δυνάμεις αυτού του λογισμικού έγκειται στην απλότητα του, στην πραγματικότητα είναι εύκολο να αλλάξει τα διαφορετικά στοιχεία του βασικού μοντέλου για να το εξατομικεύσει σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Πολλά χρήσιμα εργαλεία θα σας βοηθήσουν, αυτόματη διαγραφή του πυθμένα μιας εικόνας για να βάλετε ένα προϊόν ή ένα άτομο προς τα εμπρός, με χρωματικές παλέτες, χωρίς να ξεχνάτε τα πολλά εργαλεία για τίτλους και πολλά άλλα.

Κατεβάστε: Δωρεάν παρακάτω

Δωρεάν έκδοση
Ασφαλής λήψη
Λήψη στο κινητό για iOS και Android.

3. IMovie – εντελώς δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για αρχάριους στο Mac

Imovie - λογισμικό επεξεργασίας βίντεο MAC

 • Προεγκατεστημένο
 • Προηγμένος επεξεργαστής ήχου
 • Αρκετοί τρόποι δημιουργίας
 • Δεν υπάρχουν προηγμένα εργαλεία όπως η παρακολούθηση της κίνησης
 • Όχι η πιθανότητα έκδοσης επαγγελματικού αποτελέσματος

Συντάκτης: Apple Inc.

Λειτουργικά συστήματα: MacOS

PCMAG Σημείωση: 4.5/5

Για ποιο είδος χρήστη? Για αρχάριους και περιστασιακούς χρήστες που επιθυμούν να δημιουργήσουν γρήγορα και εύκολα βίντεο με βίντεο στο Mac.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργία βίντεο από το storyboard
 • Ρύθμιση ήχου στο περιεχόμενο βίντεο
 • Πολλά εφέ και plugins

Το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο iMovie είναι γνωστό στους χρήστες υπολογιστών χρησιμοποιώντας το λειτουργικό σύστημα MACOS, πράγματι είναι προετοιμασμένο δωρεάν.

Αυτή η λύση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα βασικών χαρακτηριστικών, σχετικά προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας ήχου, καθώς και μια όμορφη συλλογή από τίτλους, μεταβάσεις και εφέ.

Ωστόσο, το iMovie παραμένει μια λύση των οποίων τα όρια θα βρείτε αρκετά γρήγορα αν θέλετε να δημιουργήσετε πιο περίπλοκα μοντέλα, η Apple έχει διατηρήσει πράγματι τα καλύτερα χαρακτηριστικά της για την τελική επαγγελματική περικοπή λογισμικού.

Κατεβάστε: προεγκατεστημένο σε συστήματα macOS

Συνιστώμενο στοιχείο

Ψάχνετε για μια λύση Mac? Ανακαλύψτε το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για macOS >>

4. Adobe Premiere Pro – Δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του λογισμικού επεξεργασίας βίντεο για επαγγελματίες

Adobe Premiere Pro Interface - Έκδοση Δ

 • Σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες
 • Συμβατό με το δημιουργικό σύννεφο
 • Υποστηρίζει πολλές μορφές
 • Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση διαρκεί μόνο 7 ημέρες
 • Απαιτεί μεγάλη μάθηση για αρχάριους
 • Ένας ισχυρός υπολογιστής είναι απαραίτητος

Συντάκτης: Adobe inc.

Λειτουργικά συστήματα: Windows, MacOS

PCMAG Σημείωση: 4.5/5

Για ποιο είδος χρήστη? Προσανατολισμένο προς τους προηγμένους και εμπειρογνώμονες χρήστες που επιθυμούν να δημιουργήσουν έσοδα από το έργο τους, αυτό το λογισμικό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προηγμένα βίντεο και είναι συμβατά με το δημιουργικό σύννεφο.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Προχωρημένη ροή εργασίας
 • Αυτόματες λειτουργίες
 • Καλά οργανωμένη διασύνδεση

Το First Pro είναι το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που είναι γνωστό στους επαγγελματίες. Οι δυνατότητές του το καθιστούν δημοφιλές εργαλείο για τους χρήστες με καλή εμπειρία στην επεξεργασία βίντεο πριν πριν. Ωστόσο, αν ξεκινήσετε στην επεξεργασία βίντεο, γνωρίζετε ότι η καμπύλη μάθησης είναι σημαντική.

Αυτό το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο καθιστά δυνατή την παραγωγή ποιοτικών βίντεο έως 8K και περιλαμβάνει ισχυρά χαρακτηριστικά, τη δυνατότητα απομάκρυνσης των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τη διαχείριση του ήχου ή ακόμα και την εξατομίκευση και τη δημιουργία του περιεχομένου, των επιπτώσεων, των μεταβάσεων, των κειμένων κ.λπ. Εκτιμώ ιδιαίτερα την τελευταία καινοτομία της πρεμιέρας που σας επιτρέπει να δημιουργείτε βίντεο από το Passage Text χρησιμοποιώντας το AI (μάθετε περισσότερα εδώ).

Οι άνθρωποι που αναζητούν μια πλήρη λύση σχεδιασμού θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα επειδή είναι ενσωματωμένο στα άλλα εργαλεία δημιουργικής σουίτας και το δημιουργικό σύννεφο της Adobe, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε και να συγχρονίσετε τις δημιουργίες σας από διαφορετικές υποστηρίξεις. Αυτά περιλαμβάνουν τα After Effects (Visual Effects for Video), Photoshop (Photo Retouching) ή Illustrator (Vector Illustrations).

Κατεβάστε: στον ιστότοπό τους. Περιορισμοί: 7 ημέρες δωρεάν δοκιμής πριν να εγγραφείτε.

5. Kinemaster – Επαγγελματική εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο

Διεπαφή κινήτρου

 • Επαγγελματικά εργαλεία κινητής τηλεφωνίας
 • Επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο
 • Πολλές μορφές εξαγωγής
 • Δωρεάν έκδοση με υδατογράφημα
 • Σχεδιασμός μόνο σε λειτουργία τοπίου
 • Υψηλή τιμή για μια εφαρμογή

Συντάκτης: Kinemaster, Ομάδα Εμπειρογνωμόνων Video Editor

Λειτουργικά συστήματα: Android και iOS

CreativeBloq Σημείωση: 4/5

Για ποιο είδος χρήστη? Για προχωρημένους και επαγγελματίες χρήστες

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Χρωματικό κλειδί
 • Αφαίρεση φόντου

Εάν θέλετε μια λύση στο κινητό, διατηρώντας παράλληλα την πλειονότητα των χαρακτηριστικών που βρίσκονται στο λογισμικό στον υπολογιστή, τότε το Kinemaster μπορεί να είναι η λύση που σας ταιριάζει.

Αυτή η προηγμένη εφαρμογή είναι δημοφιλής σε βιντεογράφους, YouTubers και Influencers που προτιμούν να επεξεργάζονται στο κινητό. Το φάσμα των εκτεταμένων εργαλείων και των δημιουργικών αποτελεσμάτων σας επιτρέπει να δημιουργήσετε επαγγελματικές ρυθμίσεις βίντεο ποιότητας.

Πρόσφατα, η εφαρμογή προσφέρει όλο και περισσότερα εργαλεία AI, όπως η απομάκρυνση του φόντου ή η σούπερ ανάλυση. Τέλος, μεταβείτε σε ένα ευρύ φάσμα plugins στο κατάστημα πληρωμένων αποτελεσμάτων του.

Κατεβάστε: στο App Store και στο Google Play

6. Windows Movie Maker – Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για περιστασιακούς χρήστες στα Windows

Interface Make Make Make - Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για περιστασιακούς χρήστες στα Windows

 • Μεταβάσεις και προσαρμόσιμοι τίτλοι
 • Εργαλεία ήχου
 • Εύκολη εξαγωγή σε κοινωνικά δίκτυα
 • Περιορισμένες λειτουργίες και έλεγχος
 • Χωρίς υποστήριξη για πρόσφατη μορφή αρχείου
 • Διακόπτηκα στα Windows 10. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα φωτογραφιών των Windows ή κατεβάστε το με Windows Live Essential

Συντάκτης: Microsoft

Λειτουργικά συστήματα: Windows 7 και 8

PCMAG Σημείωση: 4/5

Για ποιο είδος χρήστη? Για τους αρχάριους χρήστες που θέλουν να κάνουν μια γρήγορη συναρμολόγηση χωρίς λογισμικό μάθησης και έχουν ένα παλιό μηχάνημα Windows.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Όλα τα εργαλεία προσβάσιμα στην κύρια διεπαφή
 • Προκαθορισμένα μοντέλα

Αυτό το δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο θα επιτρέψει στους περιστασιακούς χρήστες αρχαρίων να έχουν πρόσβαση σε όλα τα βασικά εργαλεία για τη δημιουργία απλών βίντεο.

Η διεπαφή είναι δομημένη με το καθαρό ύφος των παραθύρων, εντελώς άτυπη για μια λύση τοποθέτησης βίντεο, ωστόσο η απλοϊκή λειτουργία της καθιστά εύκολα προσβάσιμη για να κάνει ένα βίντεο γρήγορα ακόμη και για ανθρώπους σαν εμένα που συνηθίζουν σε πιο συμβατικές λύσεις.

Βρείτε απλά εργαλεία για να κόψετε ή να μετακινήσετε τα κλιπ σας, να προσθέσετε κείμενο, να βάλετε μερικές μεταβάσεις ή να δημιουργήσετε πιστώσεις με τα μοντέλα που περιλαμβάνουν σε αυτό το λογισμικό.

Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε συνηθισμένα βίντεο, αυτή η λύση δεν θα είναι για εσάς. Πράγματι, ήμουν γρήγορα περιορισμένος όταν χρησιμοποιούσα λογισμικό, ακόμη και για τη δημιουργία βασικών βίντεο.

Εάν έχετε μια πρόσφατη έκδοση των Windows (Win10 ή Superior), το λογισμικό δεν είναι πλέον ενσωματωμένο, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα φωτογραφιών των Windows ή να κατεβάσετε το Movie Maker χρησιμοποιώντας τα Windows Live Essential

Κατεβάστε: στα παράθυρα και τα παράθυρα ζουν απαραίτητα

Συνιστώμενο στοιχείο

7. OpenShot Video Editor – Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για αρχάριους, με ορισμένες προηγμένες λειτουργίες

Διεπαφή OpenShot - Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για αρχάριους, με μερικές προηγμένες λειτουργίες

 • Απεριόριστη επικάλυψη
 • Ανοιχτή πηγή
 • Λίγα μαθήματα βίντεο

Συντάκτης: OpenShot Studios

Λειτουργικά συστήματα: MacOS, Windows, Linux

Σημείωση λογισμικού συμβουλών: 4.2/5

Για ποιο είδος χρήστη? Ιδανικό για χρήστες που επιθυμούν μια ανοιχτή και προσαρμόσιμη λύση, ενώ παραμένουν προσβάσιμες στη χρήση και παροχή ορισμένων προηγμένων χαρακτηριστικών.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο
 • Προχωρημένο χρονοδιάγραμμα
 • Πολλά εφέ τίτλου

Το OpenEnshot είναι δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο απλουστεύοντας ορισμένες προηγμένες λειτουργίες, το πρόγραμμα είναι ανοιχτό κώδικα, ώστε όλοι να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και να προσαρμόσουν το πρόγραμμα για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Οι αρχάριοι θα βρουν ολοκληρωμένα μοντέλα, 3D τίτλους, μια επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο και προχωρημένα χαρακτηριστικά στο χρονοδιάγραμμα για να μάθουν πώς να φτιάξετε τα βίντεό σας.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μου, εκτιμώ κυρίως τις επιλογές απεριόριστης υπέρβασης για τη δημιουργία μοναδικών δημιουργικών μοντέλων.

Ωστόσο, σημειώστε ότι οι επαγγελματίες χρήστες ή επιθυμούν να κάνουν προηγμένα συγκροτήματα βίντεο θα βρουν γρήγορα τα όρια αυτού του λογισμικού.

Κατεβάστε: δωρεάν στον ιστότοπό τους

8. EaseUs Video Editor – Λογισμικό τοποθέτησης Ιδανικό για να δημιουργήσετε τα πρώτα σας βίντεο

Easeus Interface - Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για αρχάριους, με μερικές προηγμένες λειτουργίες

 • Απλός χειρισμός και πλοήγηση
 • Ευρύ φάσμα υποστηριζόμενων μορφών
 • Περιορισμένα εργαλεία
 • Δεν υπάρχουν αποτελέσματα στην δωρεάν έκδοση

Συντάκτης: Ευκολία

Λειτουργικά συστήματα: Παράθυρα

TechRadar Σημείωση: 4/5

Για ποιο είδος χρήστη? Αυτό το λογισμικό είναι ιδανικό για την τοποθέτηση αρχάριων που θέλουν να δημιουργήσουν εύκολα τα πρώτα τους βίντεο.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Κοπή κλιπ
 • Υπέρθεση βίντεο
 • Προσθήκη φωνής

Το Easeus Video Editor είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό στα Windows για να βάλει ένα πρώτο πόδι στον κόσμο της επεξεργασίας βίντεο.

Η διασύνδεσή του είναι διαισθητική και τα εργαλεία της είναι εύκολο στη χρήση, προσφέροντας όλα τα βασικά εργαλεία που θα χρειαστείτε για τα πρώτα σας συγκροτήματα.

Κάντε τα απλά βίντεο και ήχου θα είναι το όριο, το λογισμικό δεν περιέχει προηγμένες λειτουργίες και πληρώνονται τα αποτελέσματα και οι μεταβάσεις.

Κατεβάστε: δωρεάν στον ιστότοπό τους

9. Magisto – Απλός ιστότοπος επεξεργασίας βίντεο με μοντέλα

Διεπαφή Magisto

 • Πολλά μοντέλα βίντεο
 • Δωρεάν συλλογή περιεχομένου δεξιά
 • Διατίθεται σε κινητές συσκευές και προγράμματα περιήγησης
 • Σχετικά υψηλό κόστος
 • Περιορισμένη εξατομίκευση
 • Χωρίς προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο

Συντάκτης: Magisto από τον Vimeo

Λειτουργικά συστήματα: Internet, Android και iOS Browser

TechRadar Σημείωση: 4/5

Για ποιο είδος χρήστη? Για υπηρεσίες μάρκετινγκ ή μεμονωμένους επιχειρηματίες με ελάχιστες γνώσεις επεξεργασίας βίντεο.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Χρωματικές παλέτες
 • Μάρκα

Το Magisto είναι μια ηλεκτρονική λύση για τη δημιουργία διαφημιστικών βίντεο, μαθημάτων, προσανατολισμού, μαθημάτων κ.λπ. που ισχύουν για επαγγελματική χρήση.

Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μια μεγάλη συλλογή μοντέλων για όλους τους τύπους μεγέθους, περιεχομένου και βιομηχανιών. Αυτά είναι εύκολο στη χρήση, απαιτούν μια απλή οπισθέλκουσα και πτώση.

Οι εταιρείες θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το κιτ μάρκας καθώς και τα πολλά δικαιώματα χωρίς δικαιώματα (από την πληρωμένη έκδοση) που δεν θα έχουν ποτέ έλλειψη περιεχομένου.

Τέλος, με το Magisto μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε την οθόνη σας για να δημιουργήσετε ένα σεμινάριο ή ακόμα και να δημιουργήσετε ένα webinar.

Κατεβάστε: online απευθείας στον ιστότοπό τους ή για την εφαρμογή στο Google Play και στο App Store.

10. DaVinci Resolve – Δωρεάν λογισμικό βίντεο και βαθμονόμησης για επαγγελματίες

Διεπαφή διασύνδεσης Davinci Resolve - Δωρεάν λογισμικό βίντεο και βαθμονόμησης για επαγγελματίες

 • Έξυπνη διόρθωση χρώματος
 • Πολυεπίπεδη συνεργασία
 • Προχωρημένα εργαλεία ήχου μετά την παραγωγή
 • Απαιτεί μια περίοδο μάθησης
 • Απαιτεί ένας ισχυρός υπολογιστής να λειτουργεί

Συντάκτης: Εκβιασμός

Λειτουργικά συστήματα: MacOS, Windows, Linux

TechRadar Σημείωση: 4.5/5

Για ποιο είδος χρήστη? Για άτομα που επιθυμούν να κάνουν μετά την παραγωγή ειδικά για να αγγίξουν τα χρώματα και τον ήχο με μεγάλη ακρίβεια.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Εργαλεία επεξεργασίας ήχου ποιότητας
 • Διόρθωση χρώματος
 • Γραφικό κινούμενο σχέδιο

Το Davinci Resolve είναι δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που προσφέρει προηγμένες δυνατότητες σχεδιασμένες για συσκευές Blackmagic και Davinci Equipment, είναι μια αναφορά για τη διόρθωση χρώματος και τη μετα-παραγωγή.

Το λογισμικό προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προηγμένων χαρακτηριστικών που σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε τους τόνους, το χρώμα των ματιών ή τα χείλη με ένα κλικ και περιέχει εργαλεία δημοσίευσης ποιότητας ήχου. Ωστόσο, αυτή η αφθονία των χαρακτηριστικών καθιστά το λογισμικό δύσκολο να πάρει το χέρι, χρειάζεται πολύς χρόνος για να εξερευνήσετε τις δυνατότητές σας. Προσωπικά έχω μόνο την επιφάνεια των δυνατοτήτων αυτού του λογισμικού.

Μπορώ να σας συστήσω αυτό το λογισμικό εάν είστε έμπειρος βιντεογράφος με την επιθυμία να εργαστείτε σε μια ομάδα και σε πραγματικό χρόνο ή αν θέλετε να κατευθύνετε τον εαυτό σας προς την μετα-παραγωγή.

Ωστόσο, επειδή το δοκιμάσαμε, δεν συνιστώ το Davinci Resolve εάν είστε αρχάριος ή ενδιάμεσος χρήστης χωρίς ισχυρό επαγγελματικό στόχο, επειδή θα πρέπει να περάσετε πολύ χρόνο για να το μάθετε.

Κατεβάστε: δωρεάν στον ιστότοπό τους

11. Final Cut Pro X – Λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για επαγγελματίες στο Mac

Τελική διασύνδεση Cut Pro x

 • Προηγμένα εργαλεία
 • Διαισθητική διεπαφή
 • Βελτιστοποιημένο για MacOS
 • Μακρά μάθηση
 • Υψηλή τιμή

Συντάκτης: Apple Inc.

Λειτουργικά συστήματα: MacOS

TechRadar Σημείωση: 4/5

Για ποιο είδος χρήστη? Για τους χρήστες MAC που έχουν καλή εμπειρία επεξεργασίας βίντεο και επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό που δημιουργήθηκε από την Apple Inc.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Μαγνητικό χρονοδιάγραμμα
 • Διόρθωση και βαθμονόμηση χρώματος
 • Βελτιωμένη απόδοση για πυρίτιο της Apple

Η τελική περικοπή είναι η επαγγελματική έκδοση του iMovie, που αναπτύχθηκε από την Apple Inc., που προσφέρει ισχυρές και έξυπνες λειτουργίες για τη δημιουργία βίντεο στο Mac.

Συμπεριλαμβανομένων μιας σειράς επαγγελματικών λειτουργιών, μερικές είναι μοναδικές στην αγορά. Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, της παρακολούθησης της κίνησης που χρησιμοποιεί την αυτόματη μάθηση για την ανίχνευση προσώπων και αντικειμένων, στη συνέχεια, συνδέει τα με τίτλους και εφέ.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η τελική περικοπή είναι διαθέσιμη σε δωρεάν δοκιμαστική έκδοση για 90 ημέρες, μετά την οποία η τιμή της θα είναι € 299,99.

Κατεβάστε: στον ιστότοπό τους. Περιορισμοί: 90 Δωρεάν δοκιμαστικές ημέρες πριν από την πληρωμή € 299,99

12. Adobe After Effects – Λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για τη δημιουργία ειδικών εφέ και κινούμενων εικόνων

Adobe After Effice Interface

 • Βιβλιοθήκη εφέ και plugins
 • Προχωρημένα και προσαρμόσιμα εργαλεία
 • Συμβατό με τη δημιουργική σουίτα του Adobe
 • Περίπλοκος
 • Απαιτεί έναν ισχυρό υπολογιστή
 • Υψηλή τιμή

Συντάκτης: Πλίθα

Λειτουργικά συστήματα: MacOS, Windows

Σημείωση Trustradius: 4.5/5

Για ποιο είδος χρήστη? Οι επαγγελματίες και οι ερασιτέχνες παθιασμένοι με την επεξεργασία βίντεο και τα ειδικά εφέ.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Προκαθορισμένα αποτελέσματα
 • Συστατικό
 • 2d και 3d animation

Το Adobe After Effects είναι το λογισμικό μετά την παραγωγή βίντεο και τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιούνται ευρέως από επαγγελματίες επεξεργασίας βίντεο και γραφίσους για να δημιουργήσουν οπτικά εφέ και κινούμενα σχέδια 2D και 3D.

Το λογισμικό προσφέρει μια μεγάλη βιβλιοθήκη προκαθορισμένων αποτελεσμάτων, μεταβάσεων, μάσκες καθώς και παρακολούθησης κίνησης. Δίνει επίσης δυνατή την προσθήκη ειδικών εφέ όπως η χρονιά, τα σωματίδια, οι αγκαλιές της κίνησης και πολλά άλλα.

Το After Effect επιτρέπει επίσης την ενσωμάτωση σε άλλη δημιουργική σουίτα Suite Software Suite της Adobe όπως το Premiere Pro, το Photoshop, το Lightroom, κλπ. Επιτρέποντας επίσης στους χρήστες να δημιουργούν ειδικά εφέ στη συμβατική επεξεργασία βίντεο τους.

Κατεβάστε: στον ιστότοπό τους. Περιορισμοί: 7 ημέρες δωρεάν δοκιμής πριν να εγγραφείτε.

13. InShot – Επεξεργασία βίντεο για Tiktok και Instagram

Αηδία

 • Εύκολη και διασκεδαστική χρήση
 • Διαισθητικά βασικά εργαλεία
 • Άμεση κοινή χρήση στα κοινωνικά δίκτυα
 • Δωρεάν έκδοση με υδατογράφημα
 • Πολλά χαρακτηριστικά πληρωμένων

Συντάκτης: InShot Video Editor

Λειτουργικά συστήματα: Android και iOS

TechRadar Σημείωση: 3.5/5

Για ποιο είδος χρήστη? Για τους επηρεαστές σε κοινωνικά δίκτυα που επιθυμούν να δημιουργήσουν σύντομο και δροσερό βίντεο, ειδικά για το Tiktok και το Instagram.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Προσθήκη κειμένου στο βίντεο
 • Διατίθενται πολλά αποτελέσματα

Το Insshot είναι μια εφαρμογή για κινητά για να δημιουργήσετε απλά βραχυπρόθεσμα βίντεο για τα κοινωνικά δίκτυα, ειδικά το Tiktok και το Instagram.

Η εφαρμογή προσφέρει ένα απλό περιβάλλον διασύνδεσης και διαισθητικά βασικά εργαλεία, τα οποία θα σας επιτρέψουν να κόψετε και να προσαρμόσετε το περιεχόμενο βίντεο σας σε χρόνο μηδέν.

Επίσης, επωφεληθείτε από μια μουσική συλλογή καθώς και πολλά σύγχρονα και μοντέρνα αποτελέσματα για να βγάλετε τα βίντεό σας έξω από το σετ.

Κατεβάστε: στο App Store και στο Google Play

14. Blender – Λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια

Interface Blender - Λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια

 • Προσαρμόσιμη διεπαφή
 • Υποστήριξη όλων των τύπων VFX
 • Προηγμένη μοντελοποίηση
 • Πολύ περίπλοκο για μάθηση
 • Απαιτεί ισχυρό εξοπλισμό

Συντάκτης: Χρηματοδότηση μπλέντερ

Λειτουργικά συστήματα: MacOS, Windows, Linux

G2 Σημείωση: 4.5/5

Για ποιο είδος χρήστη? Ιδανικό για βιντεογράφους που επιθυμούν να κάνουν κινούμενα σχέδια, εικονογράφηση και ειδικά εφέ, ενώ δεν θέτουν την τιμή του After Effect.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Προηγμένες μάσκες για ειδικά εφέ και διορθώσεις χρωμάτων
 • Εργαλεία δημιουργίας οπτικών εφέ
 • Δημιουργία μοντέλων 3D και γλυπτών

Το Blender είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα προσανατολισμένο για επαγγελματίες που επιθυμούν να δημιουργήσουν κινούμενα σχέδια, ειδικά εφέ και προηγμένη μοντελοποίηση.

Αν και δωρεάν, το λογισμικό προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εφέ που κυμαίνονται από την παρακολούθηση της κίνησης έως το 3D animation και σας επιτρέπει να προσθέσετε τρίτα plugins -Party.

Προφανώς το λογισμικό περιέχει επίσης βασικά εργαλεία, ωστόσο θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να το κυριαρχήσετε.

Κατεβάστε: δωρεάν στον ιστότοπό τους

15. Συνθέτης μέσων – Συνεργατικό και προσαρμόσιμο επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο

Διασύνδεση συνθέτη μέσων ενημέρωσης

 • Πλήρως προσαρμόσιμο
 • Πολλαπλές πλατφόρμες
 • Μέγιστα εργαλεία
 • Περίπλοκος
 • Απαιτεί έναν ισχυρό υπολογιστή
 • Υψηλή τιμή

Συντάκτης: Άπληστος τεχνολογία

Λειτουργικά συστήματα: MacOS, Windows

TechRadar Σημείωση: 4.5/5

Για ποιο είδος χρήστη? Επαγγελματίες στην κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία, έμπειροι εκδότες βίντεο.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Συνέλευση πολλαπλών
 • Ακριβή εργαλεία βαθμονόμησης
 • Λογισμικό κολοσσώ

Ο συνθέτης των μέσων ενημέρωσης είναι τυπικό επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο στον κινηματογράφο και την τηλεοπτική βιομηχανία σε ανταγωνισμό με την πρεμιέρα Adobe, Final Cut Pro ή σε άλλη αποφασιστικότητα Davinci.

Είναι γνωστό για τη σταθερότητα, την ευελιξία και την εξουσία του, καθώς και για την ενσωμάτωσή της με άλλα εργαλεία μετά την παραγωγή. Είναι επίσης δυνατό να εργαστείτε από την ομάδα με πολλά εργαλεία συνεργασίας.

Η διεπαφή του είναι σχετικά διαισθητική και ο χρήστης του μπορεί να εξατομικεύσει το εργασιακό τους περιβάλλον σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Η δωρεάν έκδοση, ο συνθέτης των μέσων ενημέρωσης πρώτα, είναι μια καλή λύση για να ξεκινήσετε – αν και η εξαγωγή θα περιορίζεται στον υψηλό ορισμό (HD).

Κατεβάστε: Δωρεάν στον ιστότοπό τους για λογισμικό συνθέτη μέσων ενημέρωσης

16. ShotCut – Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για ενδιάμεσους χρήστες

Διεπαφή ShotCut - Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για ενδιάμεσους χρήστες

 • Συμβατότητα πολλαπλών πλατφορμών
 • Πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα
 • Λίγη υποστήριξη για προηγμένα έργα
 • Μια ασυνήθιστη διεπαφή που απαιτεί χρόνο για να μάθετε

Συντάκτης: Μυρφείο

Λειτουργικά συστήματα: MacOS, Windows, Linux

TechRadar Σημείωση: 4/5

Για ποιο είδος χρήστη? Για τους ενδιάμεσους χρήστες που αναζητούν μια λύση ανοιχτού κώδικα, επομένως δωρεάν και προσαρμόσιμες για προηγμένα βίντεο.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Ανάλυση 4K HD
 • Συναρμολόγηση χρονοδιαγράμματος
 • Επεξεργασία βίντεο και ήχου

Για τους χρήστες του βασικού λογισμικού επεξεργασίας βίντεο όπως ο Movie Maker, το ShotCut είναι μια καλή επιλογή για να εξελιχθεί προς μια πιο προηγμένη έκδοση.

Αυτό το πρόγραμμα είναι ανοιχτό κώδικα, οπότε μόλις κατεβάσετε, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του. Εκτιμώ ιδιαίτερα τη δυνατότητα προσαρμογής της διεπαφής όπως ευχαριστεί ανάλογα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες της, επιτρέποντας να εργαστείτε πιο γρήγορα.

Το ShotCut προσφέρει προηγμένα εφέ και φίλτρα, καθώς και τη δυνατότητα αντικατάστασης του πράσινου φόντου με τη λειτουργία του χρωματικού κλειδιού. Επιπλέον, το ShotCut προσφέρει μια ποικιλία μορφών για την παραγωγή βίντεο υψηλής ποιότητας.

Κατεβάστε: δωρεάν στον ιστότοπό τους

17. Hitfilm Express – Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για επαγγελματίες του κινηματογράφου

Hitfilm Express Interface - Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για επαγγελματίες του κινηματογράφου

 • Προσαρμόσιμη διεπαφή
 • Επαγγελματικά εργαλεία
 • Άμεση λήψη στο YouTube
 • Περίπλοκη διεπαφή για μάθηση
 • Πρόσθετες πληρωμένες λειτουργίες

Συντάκτης: Fxhome

Λειτουργικά συστήματα: MacOS, Windows

TechRadar Σημείωση: 4/5

Για ποιο είδος χρήστη? Αυτό το λογισμικό είναι ιδανικό για βιντεογράφημα που επιθυμούν να δημιουργήσουν ταινίες ή ταινίες μικρού μήκους χρησιμοποιώντας VFX και Advanced Tools.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • 180+ εφέ τοποθέτησης
 • Ευρύ φάσμα μορφών εισαγωγής
 • Υποστήριξη βίντεο 2D και 3D

Το Hitfilm Express είναι το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας οπτικών εφέ όπως στο Hollywood Films. Περιέχει πολλά εργαλεία VFX, ωστόσο δεν είναι εύκολο να το χειριστείτε.

Αυτό το λογισμικό βίντεο προσφέρει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε και μπορείτε να προσθέσετε πρόσθετα χαρακτηριστικά και φίλτρα ποιότητας πληρώνοντας (δείτε λεπτομέρειες εδώ).

Αν ψάχνετε να δημιουργήσετε οπτικά εφέ όπως το χρωματικό κλειδί, τις ρυθμίσεις χρώματος, τα φαινόμενα φωτός και πολλά άλλα, τότε το Hitfim Express μπορεί να είναι η λύση για εσάς.

Κατεβάστε: Δωρεάν βασική έκδοση στον ιστότοπό τους, πρόσθετες πληρωμές για πρόσθετα.

Συνιστώμενο στοιχείο

Θέλετε να αναζητήσετε λογισμικό για να ξεκινήσετε στην επεξεργασία βίντεο? Ανακαλύψτε το καλύτερο εύκολο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο >>

18. Videopad – Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για αρχάριους

Interface Videopad - Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για αρχάριους

 • Απλή πλατφόρμα
 • Ολοκληρωμένη μετάβαση
 • Άμεση λήψη στο YouTube και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα
 • Περιορισμένες προηγμένες λειτουργίες

Συντάκτης: Λογισμικό NCH

Λειτουργικά συστήματα: MacOS, Windows

G2 Σημείωση: 4/5

Για ποιο είδος χρήστη? Για αρχάριους που επιθυμούν να ξεκινήσουν στην επεξεργασία βίντεο σε μια απλή λύση και προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα plugins.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Σταθεροποίηση κάμερας
 • ΗΧΗΤΙΚΑ εφε
 • Τρισδιάστατη έκδοση

Το Videopad είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για αρχάριους που θέλουν να μάθουν δωρεάν επεξεργασία βίντεο.

Προσφέρει μια ποικιλία από απλές και προκαθορισμένες μεταβάσεις και ηχητικά εφέ, καθώς και ορισμένα προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως εργαλεία μείωσης της κάμερας, όλα σε μια πλατφόρμα εύκολης γέννησης.

Αυτό που εκτιμώ στο VideOpad είναι η πιθανότητα ενσωμάτωσης ενός πολύ μεγάλου αριθμού πρόσθετων προσθηκών, καθιστώντας δυνατή τη χρήση ενός σχεδόν άπειρου εύρους μεταβάσεων και εφέ.

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία ενός καθαρού και απλού βίντεο χωρίς να έχει πολλή εμπειρία. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε πιο προηγμένες συναυλίες, σας συνιστούμε να επιλέξετε μια άλλη λύση.

Κατεβάστε: Δωρεάν στον ιστότοπό τους για προσωπική χρήση

19. Canva – Σχεδιασμός βίντεο για εταιρεία με μοντέλα

Διεπαφή καμβά

 • Συλλογή δικαιωμάτων -Κλιπ, εικόνες και ήχος
 • Διατίθεται σε πρόγραμμα περιήγησης και κινητό
 • Εύχρηστος
 • Πολλές πληρωμένες λειτουργίες
 • Δεν υπάρχουν προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο
 • Συνδρομή cher

Συντάκτης: Μπορώ να πάω

Λειτουργικά συστήματα: Web, Android και iOS Browser

TechRadar Σημείωση: 3/5

Για ποιο είδος χρήστη? Για τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να δημιουργήσουν γρήγορα βίντεο στη διαφήμισή τους Panoply.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Πολλά προσαρμόσιμα μοντέλα
 • Μοντέλα κειμένου, αυτοκόλλητα και στοιχεία

Ο ιστότοπος Canva Online είναι γνωστός για τα πολλά μοντέλα σχεδιασμού αφίσας, φυλλάδια ή για τη δημιουργία ιστότοπων και άλλων λογοτύπων. Αλλά, η Canva επιτρέπει επίσης την απλή και εύκολη δημιουργία βίντεο.

Η μονάδα συναρμολόγησης βίντεο παραμένει απλή, το βίντεο χωρίζεται σε διάφορες σκηνές (storyboard) και σε καθένα μπορεί να αντικαταστήσει τα μέσα, τους τίτλους ή ακόμα και να προσθέσει στοιχεία, εικονογραφήσεις ή λογότυπο μεταξύ άλλων.

Είναι επίσης δυνατή η πραγματοποίηση βασικών προσαρμογών κάθε σκηνής και η εξατομίκευση των μεταβάσεων σας. Ωστόσο, μην περιμένετε να δημιουργήσετε προηγμένα βίντεο με αυτό το εργαλείο.

Κατεβάστε: online απευθείας στον ιστότοπό τους ή για την εφαρμογή στο Google Play και στο App Store.

20. Λογισμικό επεξεργασίας Avidemux-Open-Source και Multi-Platform

Λογισμικό επεξεργασίας βίντεο Avidemux-interface-open

 • Λειτουργικά συστήματα: Windows, Mac OS και Linux.
 • Πολλές μορφές ήχου και βίντεο
 • Μη μεταρρυθμισμένη διεπαφή
 • Λίγες προηγμένες λειτουργίες

Συντάκτης: fixounet

Λειτουργικά συστήματα: Linux, MacOS, Windows

TechRadar Σημείωση: 4/5

Για ποιο είδος χρήστη? Αυτή η λύση είναι προσαρμοσμένη σε άτομα που εργάζονται ειδικά στην κωδικοποίηση και να μην φοβούνται να χρησιμοποιήσουν μια μικρή παραδοσιακή διεπαφή.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Μετατροπή σε πολλές μορφές βίντεο και ήχου
 • Αυτοματοποιημένες λειτουργίες

Το Avidemux είναι δωρεάν και εύχρηστο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, ιδιαίτερα χρήσιμο για κωδικοποίηση.

Αυτό το λογισμικό προσφέρει συμβατικά εργαλεία σύνταξης: καλλιέργεια, αλλαγή μεγέθους και προσθήκη φίλτρων χρωμάτων στο βίντεό σας. Σας επιτρέπει επίσης να επεξεργάζεστε και να συγχρονίζετε κομμάτια ήχου σύμφωνα με τη συχνότητα εικόνας.

Αυτό που προκύπτει από το δοκίμιο του Avidemux είναι η δυνατότητα αυτοματοποίησης σύνθετων διαδικασιών συναρμολόγησης, καθιστώντας έτσι δυνατή τη δημιουργία των βίντεό σας πιο γρήγορα και έξυπνα.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα πιο ολοκληρωμένα και διαισθητικά εργαλεία εάν θέλετε να μπείτε στη δημιουργία βίντεο.

Κατεβάστε: δωρεάν στον ιστότοπό τους

21. KdenLive – Δωρεάν, δωρεάν και ανοιχτό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για επαγγελματίες

Διεπαφή KdenLive - Δωρεάν, δωρεάν και ανοιχτό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για επαγγελματίες

 • Έκδοση multicaméras
 • Γρήγορη απόδοση βίντεο
 • Ασταθής στα Windows
 • Απαιτεί έναν ισχυρό επεξεργαστή

Συντάκτης: Kde

Λειτουργικά συστήματα: Linux, MacOS, Windows

Οδηγός MKS Σημείωση: 4.5/5

Για ποιο είδος χρήστη? Για τους επαγγελματίες που επιθυμούν μια λύση ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει τη διανομή και τη μετατροπή ενός ευρέος φάσματος μορφών ειδικότερα.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας έργου
 • Διαχείριση εικόνων κλειδιού

Το KdenLive είναι ένα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο μη-linéraire, multi-plate και ανοιχτού κώδικα προσαρμοσμένο στους επαγγελματίες.

Μεταξύ των πολλών χαρακτηριστικών του, το λογισμικό περιελάμβανε πολλά εφέ και ισχυρές λειτουργίες για να αναμίξετε τον ήχο σας. Η έκδοση του Timeline προσφέρει πολλαπλά κομμάτια βίντεο και ήχου για τη δημιουργία προηγμένων έργων.

Αντιμετωπίζει όλες τις λειτουργίες βίντεο χρησιμοποιώντας MLT (Media Lovin ‘Toolkit) επιτρέποντας την επεξεργασία, τη μετατροπή και την εκπομπή βίντεο στο λειτουργικό σύστημα Linux. Χρησιμοποιώντας το FFMPEG, το KDenLive σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όλους τους τύπους μέσων χωρίς να χρειάζεται να μετατρέψετε ή να τα εισαγάγετε.

Με την τελευταία έξοδό του (τον Δεκέμβριο του 2022), η KdenLive έχει ακόμη βελτιστοποιήσει την ακρίβεια των εργαλείων του χρησιμοποιώντας δείκτες στο χρονοδιάγραμμα ή την προσθήκη βασικών καρέσας για τα φίλτρα ήχου ειδικότερα.

Καταλαβαίνετε, αν ξεκινήσετε στην επεξεργασία βίντεο, τότε αποφύγετε αυτήν τη λύση! Ωστόσο, εάν είστε ημι-επαγγελματικός ή επαγγελματίας χρήστης, το KdenLive θα μπορούσε να γίνει για εσάς.

Κατεβάστε: δωρεάν στον ιστότοπό τους

Συνιστώμενο στοιχείο

Θέλετε να δημιουργήσετε slideshow? Ανακαλύψτε το καλύτερο δωρεάν λογισμικό slideshow >>

22. VSDC Video Editor – Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για παρουσιάσεις

VSDC Interface - Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για παρουσιάσεις

 • Ισχυρή δυνατότητα: 360 VR, 4K, κ.λπ.
 • Διόρθωση χρώματος και ηχητική έκδοση
 • Χωρίς δωρεάν τεχνική υποστήριξη
 • Ροή εργασίας

Συντάκτης: Multilab LLC

Λειτουργικά συστήματα: Παράθυρα

Σημείωση TrustPilot: 3.7/5

Για ποιο είδος χρήστη? Αυτό το λογισμικό είναι κατάλληλο για άτομα που επιθυμούν να κάνουν παρουσιάσεις και παρουσίαση χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία και κινούμενα σχέδια.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Έτοιμα φίλτρα
 • Προσαρμόσιμες επιλογές μάσκας
 • Ενσωματωμένος χαράκτης DVD

Εάν είστε αρχάριος επεξεργαστής βίντεο που επιδιώκει να κάνει μια επαγγελματική παρουσίαση, θα αγαπήσετε την εύκολη στη χρήση πλατφόρμα του VSDC.

Αυτό το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο προσφέρει προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας, όπως η σύντηξη χρώματος, το χρωματικό κλειδί ή τα εφέ του AI μόνο λίγα ελεύθερα λογισμικά περιέχουν.

Όταν προσπάθησα το VSDC, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες δημιουργίας παρουσίασης χρησιμοποιώντας ένα χρονοδιάγραμμα για την ατομική εξατομίκευση κάθε παρουσίασης και προσθέστε διαδραστικά στοιχεία όπως γραφικά.

Ωστόσο, σημειώστε ότι ορισμένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της δεν είναι απαραιτήτως εύκολο να χειριστούν.

Κατεβάστε: Δωρεάν βασική έκδοση στον ιστότοπό τους, PAY PRO έκδοση.

23. LightWorks – Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για επαγγελματίες

Διεπαφή LightWorks - Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για επαγγελματίες

 • Επαγγελματική έκδοση επιπέδου
 • Μαθήματα
 • Όχι εξαγωγή 4K στην δωρεάν έκδοση
 • Δύσκολο να χειριστείς

Συντάκτης: Multilab LLC

Λειτουργικά συστήματα: Παράθυρα

G2 Σημείωση: 3.5/5

Για ποιο είδος χρήστη? Οι επαγγελματίες του προϋπολογισμού θα βρουν στο LightWorks μια λύση που προσφέρει μεγάλο αριθμό εργαλείων για δημιουργία.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Ακριβής κοπή βίντεο
 • Εξαγωγή 720p
 • Υποστήριξη πολλαπλών

Αν ψάχνετε για δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες, τότε το LightWorks είναι μία από τις επιλογές σας. Έδωσε τη δυνατότητα να επεξεργαστεί η επιτυχία στο box office όπως η Pulp Fiction, ο Moulin Rouge ή ο Wolf of Wall Street.

Αυτό το λογισμικό είναι λίγο άτυπο στον κόσμο της επεξεργασίας βίντεο, αν και είναι εύκολο στη χρήση, πολλοί χρήστες απογοητεύονται από τη χρήση ορισμένων χαρακτηριστικών που άλλα προγράμματα κατάφεραν να κάνουν πολύ απλά.

Εάν είστε έτοιμοι να περάσετε χρόνο για να μάθετε αυτό το λογισμικό και θέλετε να έχετε πολλά εργαλεία στη διάθεσή σας, τότε είναι μια καλή επιλογή.

Κατεβάστε: δωρεάν στον ιστότοπό τους

Συγκρίνετε το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για τα Windows 10 και 11

Εδώ είναι η λίστα με το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για τα Windows, μερικά είναι εντελώς δωρεάν και άλλοι προσφέρουν πληρωμένες εκδόσεις. Επιλέξτε τη λύση που σας ταιριάζει τώρα!