Ηλεκτρική βοήθεια ποδήλατο: 16 Made in France Models to Ride, Velomad, Urban and Sports Electric Bikes

Γαλλικό ηλεκτρικό Velo

Contents

Για όσους προτιμούν να έχουν την επιλογή, το Startup Vélotafer προσφέρει μια ολόκληρη σειρά αξεσουάρ για να διευκολύνει τη χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων στον ιστότοπό του. Από τις τσάντες ταξιδιού έως τις μάσκες κατά της ρύπανσης σε αδιάβροχα ρούχα ή εργαλεία επισκευής, ο Vélotafer έχει όλα όσα χρειάζεται ένας ποδηλάτης για να βρεθεί στη σέλα.

Ηλεκτρική βοήθεια ποδήλατο: 19 Μηχανή σε μοντέλα Γαλλίας για οδήγηση

Είναι ένα φαινόμενο. Το ηλεκτρικό ποδήλατο γλιστράει παντού στην πόλη. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το μελλοντικό σας αγωνιστικό αυτοκίνητο, εδώ είναι μια επιλογή από 16 γαλλικές επιχειρήσεις που προσφέρουν μοντέλα ηλεκτρικής βοήθειας.

Θέλετε να είστε οι πρώτοι που γνωρίζουν ?

Οικονομικά νέα, επιχειρηματίες και καινοτομία, απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας, πριν από όλους τους άλλους

Μην χάσετε την οικονομία του αύριο, λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο Maddyness κάθε μέρα στις 7:30 π.μ.

Άρθρο που δημοσιεύθηκε αρχικά στις 16 Μαΐου 2020

Το 2020, περισσότερα από 500.000 ηλεκτρικά ποδήλατα πωλήθηκαν στη Γαλλία. Ή 29% αύξηση σε ένα έτος, σύμφωνα με το παρατηρητήριο κύκλου. Για όλους εκείνους που δεν έχουν ποδήλατα που έχουν ταφεί στα σύνορα του κελάρι τους, εδώ είναι μια επιλογή από 18 νεοσύστατες επιχειρήσεις που προσφέρουν τα μοντέλα της Γαλλίας.

Starway, lE Εύκολο ποδήλατο που προσαρμόζεται σε εσάς

Από το 2006, η Starway έχει διπλασιάσει την εφευρετικότητα για να αναπτύξει όλο και πιο προσιτή και εύκολη στη χρήση ποδηλάτων. Η έρευνα και η ανάπτυξη βρίσκονται στο επίκεντρο των ανησυχιών της. Η εταιρεία έχει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας που της επέτρεψαν να αναπτύξει το εύκολο ποδήλατο, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που προσαρμόζεται στην προσπάθεια του ιδιοκτήτη της. Χάρη στους αισθητήρες ταχύτητας και αντίστασης, το ποδήλατο αναλύει την προσπάθεια του ιδιοκτήτη και καθορίζει τον καταλληλότερο τρόπο βοήθειας μεταξύ των τριών προσφέρονται. Χωρίς αλυσίδα ή μηχανισμό μεταφοράς, απαιτεί πολύ λίγη συντήρηση. Περιέχει δύο αντι -κλοπές, συναρμολογείται σε περιηγήσεις και εγγυάται για τρία χρόνια. Σε περίπτωση κλοπής, το ποδήλατο αντικαθίσταται. Η τιμή του κυμαίνεται μεταξύ 1690 ευρώ και 1790 ευρώ ανάλογα με τη δύναμη της επιλεγμένης μπαταρίας.

Μουστάκι, το ποδήλατο που καλύπτει όλες τις χρησιμοποιεί

Δημιουργήθηκε το 2011 από δύο λάτρεις του ποδηλάτου στο Vosges, το ποδήλατο μουστάκι κάνει τώρα εκατό άτομα ζουν. Η εκκίνηση προσφέρει τουλάχιστον 65 διαφορετικά μοντέλα χωρισμένα σε 13 οικογένειες που καλύπτουν όλες τις χρήσεις: Urban, All Path, Road, Mountain Biking και ακόμη και παιδί.

Ένα σύστημα φιλτραρίσματος κραδασμών, ένα πτυσσόμενο τιμόνι 90 ° C για ευκολότερη αποθήκευση και κλειδαριά ασφαλείας στις μπαταρίες, αποτελούν μέρος των λύσεων που αναπτύχθηκαν από ομάδες μουστάκι για να παρέχουν άνεση και ασφάλεια στους πελάτες τους. Οι εραστές των μεγάλων χώρων θα μπορούν να μοιραστούν την προσπάθεια για μια βόλτα χάρη σε μια ηλεκτρική βοήθεια. Χάρη σε αυτόν, δεν θα έχετε πλέον λόγο να χτυπήσετε επειδή ένας από τους δύο κάνει περισσότερη προσπάθεια από το άλλο. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί στο περιβάλλον και συμμετέχει στην ανακύκλωση μπαταριών. Για να αποκτήσετε ένα από τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα, μετράτε τουλάχιστον 2400 ευρώ.

Angell, το ποδήλατο που εξασφαλίζει την ασφάλειά σας πάνω απ ‘όλα

Ο Angell έχει όλα τα ιδανικά ποδήλατα. Σχεδιασμός, φως, με όμορφη αυτονομία και ασφαλή, έχει σαφώς τα πάντα για να ευχαριστήσει. Και ευτυχώς, επειδή η τιμή του, 2860 ευρώ, δεν είναι στην εμβέλεια όλων των προϋπολογισμών. Με αυτό το δίτροχο που σχεδιάστηκε από την Ora ïto, ο Marc Simoncini, ο ιδρυτής της Meetic που μετατράπηκε σε σειριακό επενδυτή, εστιάζοντας στην πολυτέλεια και την ασφάλεια. Για αυτό το βραβείο, οι ιδιοκτήτες της Angell θα επωφεληθούν από μια αντι-πτώση, έναν συναγερμό κατά της πτήσης, τις υπερβολικές πυρκαγιές, αλλά και ένα έξυπνο πιλοτήριο για να τους καθοδηγήσουν εκεί που επιθυμούν. Με την αυτονομία των 70 χιλιομέτρων, το ποδήλατο επιτρέπει όμορφες αποδράσεις. Περίπου 2.000 ποδήλατα θα είχαν πωληθεί το 2020. Για να επιταχύνει την ανάπτυξη και την επέκτασή της στην Ευρώπη, η εταιρεία αύξησε 12 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούλιο του 2021. Επίσης, παρουσίασε την απελευθέρωση του νέου μοντέλου: Angell / S, ελαφρύτερο, πιο άνετο και πιο εύχρηστο, κατάλληλο για άτομα που μετράνε μεταξύ 1,55 μέτρων και 1,85 μέτρων. Πωλείται σε τιμή 2.690 ευρώ από την 1η Αυγούστου 2021 έναντι 2860 ευρώ για το πρώτο μοντέλο του.

Η Marc Simoncini έχει υπογράψει συμφωνία με τις διάσημες οικιακές συσκευές SEB, ώστε να συγκεντρώσει τα ποδήλατά της στο εργοστάσιο της Is-Sur-Tille (Côte-D’or), περίπου 25 χλμ. Βόρεια του Dijon.

Τρελό ποδήλατο, επισκευασμένο στο σπίτι

Σχεδιασμένο, σχεδιασμένο και συναρμολογημένο στη Γαλλία, το Mad Vélo συνεργάζεται με την κατασκευή του γαλλικού κύκλου, ο πρώτος κατασκευαστής κύκλων στη Γαλλία που βρίσκεται στο Loire-Atlantique από το 1925. Το Rouennaise προσφέρει δύο μοντέλα, αστικά και αθλητισμό. Οι δύο συσκευές έχουν μια σειρά περίπου 75 χλμ. Η μπαταρία φορτώνεται στο 80% σε 1H30 και 100% στις 2:30.

Το μικρό επιπλέον από το εμπορικό σήμα? Η μάρκα έχει πρεσβευτές στις μεγάλες πόλεις της Γαλλίας για να δοκιμάσει τα ποδήλατά της και να βοηθήσει τους μελλοντικούς πελάτες της να αποφασίσουν. Η εκκίνηση προσφέρει επίσης μια υπηρεσία επισκευής στο σπίτι ή στο γραφείο. Το Mad Bike πωλείται ζωντανά, χωρίς διαμεσολαβητή, στην ιστοσελίδα του. Παραδίδεται 95%. Η τιμή του είναι περίπου 1700 ευρώ.

Neomouv, ένα πλήρες και προσαρμόσιμο εύρος

Ο Neomouv σχεδιάζει και διανέμει ένα πλήρες φάσμα ποδηλάτων ηλεκτρικής βοήθειας από το 2003. Η εταιρεία διαθέτει γραφείο σχεδιασμού στο Sarthe για να βελτιώσει τα προϊόντα της χωρίς να σταματήσει. Από την ίδρυσή της, η μάρκα έχει αναπτύξει έτσι ένα ποδήλατο όλων των ερεθημάτων, ένα άλλο κατάλληλο για αστικό τρόπο ζωής και ένα τελευταίο πτυσσόμενο μοντέλο. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα πρακτικό για τους κατοίκους της πόλης ή τους ταξιδιώτες. Το χρώμα των ποδηλάτων μπορεί να εξατομικευτεί, λίγο περισσότερο για τα δημιουργικά.

Σε περίπτωση σπόρου στο ποδήλατό σας, ο Neomouv σας συνοδεύει. Η εταιρεία έχει ένα μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών και εκπαιδεύει τους μεταπωλητές της για να επισκευάσει τα μοντέλα της για να παρέχει μια άνετη και καθησυχαστική εμπειρία.

ΕΝΑ. του alerion, του φωτός και του πρακτικού !

Σχεδιασμένο από δύο γαλλικούς μηχανικούς, το ηλεκτρικό ποδήλατο Alerion προορίζεται να είναι ελαφρύ για καθημερινή χρήση. Με αυτούς τους δύο τροχούς στο νηφάλιο όνομα, μπορείτε να πετάξετε στο γραφείο ή να κάνετε μπαλάντες τα Σαββατοκύριακα.
Η εκκίνηση εμφανίζει έναν απλό στόχο: να προσφέρει μια αξιόπιστη και απλή εμπειρία στους χρήστες της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κύκλοι Alérion επέλεξαν μια μετάδοση ταχύτητας με έναν ιμάντα πύλης που δεν απαιτεί απολύτως καμία συντήρηση. Οι χρήστες του επωφελούνται επίσης από έναν πίνακα ελέγχου που ενσωματώνεται στο τιμόνι, ένας φάρος που συνδέεται με την μπαταρία, μια έξυπνη πυρκαγιά, υδραυλικά δισκόφρενα και ζημιά και προαιρετική ασφάλιση πτήσης. Για να πετάξετε σε αυτό το ποδήλατο, θα πρέπει να πληρώσετε ελάχιστο 2190 ευρώ.

Velobecane, ένα σχέδιο σαν μοτοσικλέτα

Το Velobecane αναπτύσσει και κατασκευάζει ένα πλήρες φάσμα ηλεκτρικών ποδηλάτων για την πόλη, τον ελεύθερο χρόνο ή το ταξίδι. Αυτά τα μοντέλα πτυσσόμενα μπορούν εύκολα να μεταφέρουν ή να αποθηκευτούν στο σπίτι. Το Fatbike Velobecane Road εμπνέεται από το στυλ Harley Davidson (χωρίς την ικανότητά του). Ο σχεδιασμός και το σχήμα των διαφόρων μοντέλων που προσφέρονται πρέπει να επιτρέψουν σε όλους να βρουν ένα ποδήλατο που τους ταιριάζει. Η μάρκα φιλοξενεί επίσης ένα blog στο οποίο δίνει συμβουλές και συμβουλές για να χρησιμοποιήσετε καλά και να επιλέξετε το ηλεκτρικό σας ποδήλατο.
Τα πρώτα ποδήλατα κοστίζουν περίπου 1200 ευρώ.

Iweech, το έξυπνο μικρό, εύκολο στην αποθήκευση

Το ποδήλατο Iweech, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στη Μασσαλία, επικεντρώνεται στην απλότητα. Η εταιρεία αύξησε 2,8 εκατομμύρια ευρώ το Σεπτέμβριο του 2021. Ένα κουμπί, τοποθετημένο στο τιμόνι, σας επιτρέπει να γνωρίζετε τον τρέχοντα τρόπο βοήθειας και το φορτίο της μπαταρίας χάρη σε έναν κωδικό χρώματος. Το ποδήλατο διαθέτει επίσης μια λειτουργία “έξυπνου μετρητή” που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ποια απόσταση μπορεί να ταξιδέψει ή να μην ταξιδέψει σε ηλεκτρική λειτουργία και έναν δεύτερο “έξυπνο προορισμό” που σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε τη διαδρομή του. Συνολικά, η Iweech έχει μια σειρά από 130 χλμ.

Ένα σύστημα αντι -κλοπής ενσωματώνεται στο ποδήλατο. Το GPS Tract το ολοκληρώνει για να διευκολύνει την αναζήτησή του σε περίπτωση κλοπής. Τελευταίο περιουσιακό στοιχείο της Iweech: το κέρδος χώρου 40% που προκλήθηκε από το περιστροφικό της και τα αναδιπλούμενα πεντάλ. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα έχουν μια τιμή: 2950 ευρώ ελάχιστο.

Teebike Ο τροχός που μεταμορφώνει τα κλασικά αγωνιστικά αυτοκίνητα

Έχετε ήδη ένα άνετο ποδήλατο, δεν θέλετε να χωρίσετε με αυτό, αλλά η ηλεκτρική βοήθεια σας κάνει να μάθετε ? Ο τροχός Teebike μπορεί να είναι η λύση που χρειάζεστε. Η ωραία εταιρεία έχει αναπτύξει έναν ηλεκτρικό μπροστινό τροχό, χωρίς καλώδιο, με ισχυρό κινητήρα. Το προϊόν είναι εγκατεστημένο σε λίγα λεπτά και είναι εξοπλισμένο με σύστημα Bluetooth το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το επιθυμητό επίπεδο βοήθειας από το smartphone σας. Μια κλειδαριά βρίσκεται απευθείας στον τροχό για να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη του σε περίπτωση ύποπτης κίνησης ή χειραγώγησης.

Η επαναφόρτιση πραγματοποιείται σε 4 ώρες. Η Εταιρεία δεσμεύεται στο περιβάλλον συμμετέχοντας στην ανακύκλωση τροχών, αλλά και με έργα αναδάσωσης χρηματοδότησης. Ο τροχός Teebik κοστίζει 750 ευρώ, μια τιμή πολύ πιο προσιτή από ένα πλήρες ποδήλατο. Για να εκβιομηθεί το προϊόν της, η μάρκα ξεκίνησε μια εκστρατεία crowdfunding μέσω του Sowefund.

Queen Bike, το Vintage Bike που αναπτύχθηκε με Velco

Για να δώσει στο PEP στο Vintage Racing Car, το νεαρό γαλλικό ποδήλατο Reine επωφελήθηκε από την υποστήριξη των κύκλων arcade, κατασκευαστή ποδηλάτων και Velco, γνωστή για το συνδεδεμένο τιμόνι Wink Bar. Επειδή για να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της, πάντα πιο πολυάριθμα, η Reine Bike αποφάσισε να προσφέρει στους χρήστες της ένα ποδήλατο επικοινωνίας. Το ποδήλατο έχει, στην πραγματικότητα, μια καινοτόμο και κρυμμένη συσκευή με διάφορα χαρακτηριστικά: γεωλογία του ποδηλάτου σε μια κάρτα, ύποπτος ανιχνευτής κίνησης με προειδοποίηση, ήχο συναγερμό, αποκλεισμός ηλεκτρικής βοήθειας και κινητήρα. Ο ιδιοκτήτης προειδοποιείται επίσης για το επίπεδο της μπαταρίας και τις αναθεωρήσεις που πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τα ταξίδια που έγιναν.
Οι τιμές εκτόξευσης αυτών των δύο πρώτων μοντέλων ανέρχονται σε 2990 και 3.490 ευρώ.

ShiftBikes, καθημερινό ηλεκτρικό ποδήλατο

Με το ηλεκτρικό ποδήλατό της στη Γαλλία, το ShiftBikes επικεντρώνεται στον μινιμαλισμό και την άνεση. Sober, έχοντας ένα ευρύ τιμόνι, μια βασιλική σέλα πηκτής και υδραυλικά φρένα, η δύο -wheeled startup παρουσιάζεται ως τα καθημερινά μέσα μεταφοράς. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 70 χιλιομέτρων και μπορεί να επαναφορτιστεί επί τόπου ή να αποσυναρμολογηθεί. Ο μετρητής που είναι εγκατεστημένος στο τιμόνι καθιστά δυνατή την επιλογή από έναν από τους πέντε διαθέσιμους τρόπους βοήθειας, για να γνωρίζει τον αριθμό των χιλιομέτρων που ταξίδεψαν καθώς και την ταχύτητά του.

Τα ποδήλατα της μάρκας σχεδιάζονται και συναρμολογούνται στο γαλλικό εργοστάσιο κύκλου. Η τιμή τους: 1890 ευρώ προ -τάξη.

Whatt, μια ώθηση για δύσκολες αναρτήσεις

Νέος στο σύμπαν του ηλεκτρικού ποδηλάτου, Whatt είναι ένα μοντέλο που κυκλοφόρησε το 2020 μετά από 4 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης και 4 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που έχουν κατατεθεί. Σχεδιασμένο στο Annecy από τους λάτρεις του αθλητισμού και του υπαίθριου, το τι στοχεύει σε λάτρεις των ποδηλάτων που εκτιμούν τους περιπάτους στο πιάτο και χρειάζονται λίγη ώθηση στην ακτή. Το TT, για διπλή μετάδοση, συνδυάζει δύο τεχνολογίες που συνδέει μια συμβατική μετάδοση αλυσίδας που μεταδίδει την προσπάθεια πεντάλ και μια ηλεκτρική μετάδοση που δεν προσφέρει μόνιμη βοήθεια, αλλά μάλλον μια “ώθηση” που διαχειρίζεται με το χέρι από μια σκανδάλη στο τιμόνι σκανδάλης. Επομένως, δεν προορίζεται να είναι συνεχώς σε ηλεκτρική λειτουργία.

Για να κυλήσετε με αυτό το αγωνιστικό αυτοκίνητο, μετράτε περίπου 3990 ευρώ.

Caval, Design και ηλεκτρικό ποδήλατο

Με τα ωραία πλαίσια τους και τις λαβές τους, τα ποδήλατα του αναβάτη έχουν την εμφάνιση ολλανδικών ποδηλάτων. Και είναι εντελώς λογικό από τότε που αναπτύχθηκαν με μια ολλανδική εταιρεία. Ο σχεδιασμός βρίσκεται στο επίκεντρο του προϊόντος και οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος του πλαισίου, να αντιστοιχούν σε γυναίκες και άνδρες και ακόμη και να προσθέσουν επιλογές: ράφι αποσκευών, λάσπη, δεκανίκι.

Αυτοί οι δύο τροχοί δεν έχουν μόνο έναν αισθητικό στόχο. Με λιγότερο από 15 κιλά στην κλίμακα, είναι μέρος του featherweight στον τομέα. Η μπαταρία φτάνει, από την πλευρά της, τα 50 χιλιόμετρα αυτονομίας, που αφήνει τη δυνατότητα να πάει στο έργο της και να επιστρέψει ή να κάνει ένα μικρό περίπατο στην πόλη.

Για να αποκτήσετε αυτό το αγωνιστικό αυτοκίνητο, χρειάζονται ελάχιστο 3.450 ευρώ.

Voltaire, το συνδεδεμένο ποδήλατο

Σχεδιασμένο στο Παρίσι, τα μοντέλα Voltaire αναπτύσσονται στη συνέχεια – για το ηλεκτρονικό τμήμα – στο Sarthe στη συνέχεια συναρμολογείται στην αυγή. Κάθε ποδήλατο μπορεί να εξατομικευτεί με: τρεις επιλογές χρωμάτων, ένα καλάθι, μια μπαταρία ή έναν πρόσθετο φορτιστή. Σε μηχανικό επίπεδο, το Voltaire που χαρακτηρίζεται από πλαίσιο αλουμινίου, υδραυλικά φρένα, σέλα αφρού και ελαστικά αντι-κάλυψης από ανανεώσιμες πρώτες ύλες και ανακυκλωμένα.

Η μπαταρία επαναφορτίζεται στο 2H30 σε μια έξοδο τομέα. Αλλά το λίγο πιο προτεινόμενο από την εκκίνηση είναι ο συνδεδεμένος χαρακτήρας του ποδηλάτου που στοχεύει να εξασφαλίσει την ασφάλεια του ποδηλάτη. Η ένταση των εμπρός και πίσω φώτων μπορεί να ρυθμιστεί μέσω της εφαρμογής. Χάρη σε ένα σύστημα αντι-κλοπής, μια συσκευή συναγερμού και μια γεωγραφική θέση, ο Voltaire επιδιώκει να ανταποκριθεί στη μάστιγα της πτήσης ποδηλάτων. Το ξεκλείδωμα ποδηλάτου γίνεται με σήμα NFC ή/και την εφαρμογή για κινητά.

Για να αποκτήσετε αυτό το ποδήλατο, μετράτε τουλάχιστον 2390 ευρώ.

Ο Coleen επικεντρώνεται στη σταθερότητα των υλικών

Βρίσκεται στο Biarritz, στο εργαστήρι του, το οποίο η εταιρεία Coleen σχεδιάζει, κατασκευάζει, συναρμολογεί και ζωγραφίζει τα ηλεκτρικά του ποδήλατα. Για να παρέχει νέα εμπειρία στους πελάτες της, η εταιρεία έχει αναπτύξει έναν υψηλό κινητήρα που φέρνει το ίδιο συναίσθημα με τον κινητήρα πεντάλ. Οι διαχειριστές επέλεξαν επίσης μια μπαταρία που ενσωματώνει μικροεπεξεργαστές για βελτιστοποίηση της μπαταρίας. Υπό κανονικές συνθήκες χρήσης, οι μπαταρίες Coleen μπορούν να χρησιμοποιηθούν τουλάχιστον 8 χρόνια.

Τα ποδήλατα του Coleen έχουν επίσης ένα πιλοτήριο και συνδέονται με μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να γεωγραφεί το ποδήλατο, να το ξεκλειδώσετε σε περίπτωση απώλειας των πλήκτρων, αλλά και να παρακολουθήσετε την κατάσταση της μπαταρίας.

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα Coleen πωλούνται από 6.860 ευρώ.

Eovolt, το πτυσσόμενο ποδήλατο που δεν καταλαμβάνει χώρο

Τα ποδήλατα Eovolt παράγονται στο Genas, στην περιοχή της Λυών. Η ιδιαιτερότητά τους ? Πέφτουν πίσω σε λίγα δευτερόλεπτα για να αποθηκευτούν σε ένα διαμέρισμα, σε ένα χώρο εργασίας, σε ανελκυστήρα, σε κορμό αυτοκινήτου ή σε δημόσια συγκοινωνία. Πρόκειται για ένα προϊόν που προορίζεται για κατοίκους των πόλεων που δεν διαθέτουν χώρο στάθμευσης ποδηλάτων ή ζουν σε ένα μικρό χώρο, αλλά και για ταξιδιώτες σε περιαγωγή σε αυτοκινητόδρομους ή βάρκα. Η μπαταρία βρίσκεται στη ράβδο του καθίσματος που διευκολύνει την επαναφόρτησή της.

Για να αποκτήσετε αυτά τα ποδήλατα σε πρακτική μορφή, Count 1500 Euros ελάχιστο.

02FEEL, Οικογενειακό ποδήλατο

Δημιουργήθηκε το 2010 από δύο γαλλικούς μηχανικούς, το 02FEEL αναπτύσσει τις δικές της επικοινωνιακές μπαταρίες PowerPack και IpowerPack. Το πλήρες φάσμα των ηλεκτρικών ποδηλάτων O2Feel έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες κάθε χρήστη: φωτεινά ποδήλατα, ποδηλασία βουνού αλλά και οικογενειακό ποδήλατο. Αυτό το τελευταίο μοντέλο, το όνομα Equo, σας επιτρέπει να προβλέπετε διαφορετικούς τύπους χρήσης χάρη στο καλάθι μεταφοράς, μια διπλή σέλα και πολλά αξεσουάρ. Η εκκίνηση διαθέτει ένα δίκτυο μεταπωλητών που διαιρείται μεταξύ της Γαλλίας, του Βελγίου, του Λουξεμβούργου, των Κάτω Χωρών, της Ελβετίας, της Ελλάδας, της Αγγλίας και της Ισπανίας.

Gaya, δύο μοντέλα για να “διευκολύνουν” τη ζωή των ποδηλάτων

Φαντασμένη από την Amélie Guicheney, ενώ η οικογένειά της αυξανόταν, η γκάμα ποδηλάτων Gaya στοχεύει στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των ατόμων. Mission Company, η εταιρεία έχει αναπτύξει δύο μοντέλα πολλαπλών πλάκες και συνδεδεμένα ηλεκτρικά ποδήλατα. Αυτά είναι ασφαλισμένα κατά της πτήσης, Geoloclisable, προσφέρεται βοήθεια σε περίπτωση κατανομής και η συντήρηση και η συντήρηση προσφέρονται στο σπίτι.

Το συμπαγές μοντέλο σάς επιτρέπει να προσθέσετε ένα δεύτερο επιβάτη, παιδί ή ενήλικα. Ενώ το μοντέλο φορτίου μπορεί να φέρει μέχρι και 160 κιλά- ή τρεις επιβάτες στο ράφι αποσκευών. Μικρό από το εμπορικό σήμα, το σχέδιό του. Τα ποδήλατα Gaya μοιάζουν με μοτοποδήλατα.

Για να αποκτήσετε αυτά τα ποδήλατα, θα πρέπει να μετρήσετε περίπου 1.700 ευρώ για ένα συμπαγές και 2.300 ευρώ για το μοντέλο φορτίου.

Hyboo Bike, Bamboo Bike

Αναπτύχθηκε από την εταιρεία Tripbike, τα ποδήλατα ποδηλάτων Hyboo βασίζονται στην νηφαλιότητα και την ελαφρότητα. Σχεδιασμένο από το μπαμπού, θέλουν να είναι και ανθεκτικοί, ανακυκλώσιμοι με αποτύπωμα χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα και σχεδόν βάρος φτερών 15 κιλών.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει αναπτύξει αξεσουάρ όπως κάλυμμα αποθήκευσης ή κράνος. Μπαμπού φυσικά !

“”Η μπαταρία συνδέεται με Bluetooth και παραγγέλθηκε από έναν διακριτικό ελεγκτή που είναι σταθερό στη λαβή, Λεπτομέρειες Hyboo Bike στον ιστότοπό του. Το μοντέλο φόρτωσης που προσφέρουμε είναι τόσο πρακτικό όσο και διασκεδαστικό, σχεδόν πανομοιότυπο με την επαναφόρτιση ενός smartphone: συνδέετε τη βάση της μπαταρίας με το μίνι φορτίο μπαταρίας, το οποίο στη συνέχεια συνδέεστε σε μια τυπική οικιακή ηλεκτρική πρίζα. Εάν όλα τα πράσινα φώτα είναι σε αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος φόρτισης έχει τελειώσει “.

Μικρά περισσότερα: Τα κιτ ηλεκτρικής βοήθειας που εξοπλίζουν τα πλαίσια των ποδηλάτων ποδηλάτων Hyboo μπορούν επίσης να εγκατασταθούν, κατόπιν αιτήματος, σε συμβατικά ποδήλατα όχι με ηλεκτρική βοήθεια.

Σε μια ήδη πολύ ανταγωνιστική αγορά ηλεκτρικών ποδηλάτων, άλλες νεοσύστατες επιχειρήσεις έχουν επιλέξει να ξεκινήσουν το τμήμα ηλεκτρισμού. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει να διατηρεί ένα ποδήλατο στο οποίο ο ιδιοκτήτης του αισθάνεται άνετα, αλλά και να μειώσει το κόστος απόκτησης ηλεκτρικού μοντέλου.

Στο Virevolt, ο μετασχηματισμός ενός κλασικού ποδηλάτου διαρκεί γενικά 72 ώρες. Ο πελάτης επιλέγει το μοντέλο της μπαταρίας και του κινητήρα του σύμφωνα με τη χρήση του (αστικό, βουνό, αναψυχή..Ουσία. Το κόστος λειτουργίας μεταξύ 700 και 1200 ευρώ.

Η Vélokit προσφέρει, από την πλευρά του, ένα κιτ που μπορεί να εγκατασταθεί από άτομα. Περιλαμβάνει έναν τροχό στον οποίο εισάγεται ο κινητήρας, ένας αισθητήρας που συνδέεται με το πλαίσιο και μια μπαταρία που είναι αποθηκευμένη σε μια τσάντα. Στο τέλος, δεν είναι ορατό, που μειώνει τον κίνδυνο κλοπής και δίνει μια vintage πλευρά στο ποδήλατο. Το κιτ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε τύπο ποδηλάτου και κοστίζει 690 ευρώ.

Η ασφάλεια είναι επίσης ένα βασικό σημείο στο δρόμο, ανεξάρτητα από τον τρόπο μεταφοράς του. Για να είστε ορατοί σε όλους, μην διστάσετε να έχετε ένα σακάκι ή ένα αντανακλαστικό σακίδιο. Δύο γαλλικές νεοσύστατες εταιρείες, Age Storm και Galanck προσφέρουν μοντέλα που θα επιτρέψουν σε άλλα οχήματα να σας δουν μακράν. Για όσους επιθυμούν μέγιστη προστασία, το Urban Circus έχει αναπτύξει ένα σακάκι με αερόσακο που μπορεί να αναβοσβήνει ακόμα και μετά από ένα σοκ.

Για όσους προτιμούν να έχουν την επιλογή, το Startup Vélotafer προσφέρει μια ολόκληρη σειρά αξεσουάρ για να διευκολύνει τη χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων στον ιστότοπό του. Από τις τσάντες ταξιδιού έως τις μάσκες κατά της ρύπανσης σε αδιάβροχα ρούχα ή εργαλεία επισκευής, ο Vélotafer έχει όλα όσα χρειάζεται ένας ποδηλάτης για να βρεθεί στη σέλα.

Γαλλικό ηλεκτρικό Velo

Urban Elite στην πόλη ή έξω από την αστική περιοχή, εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε.
Sport Elite στην πόλη ή έξω από την αστική περιοχή, εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε.
Sport + για νευρική οδήγηση, σίγουρα πιο τρελός.
Urban 2 που έκανε την επιτυχία μας, καλύτερα.
Sport 2 που έκανε την επιτυχία μας, καλύτερα.
Φορτίο τρελά το εξαιρετικά συμπαγές βελούδο φορτίου.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ? Ανακαλύψτε τα ποδήλατά μας και τα μυστικά της παραγωγής τους. Γαλλικά και εμπειρογνώμονα γνωρίζουν -πώς.

Νέο Ανακαλύψτε τα νέα μας ποδήλατα premium.

Τα κράνη μας τα κράνη μας, εκτός από την εξασφάλιση της ασφάλειάς σας, θα πάνε τέλεια.

Οι αποσκευές μας έβαλαν όλες τις πιθανότητες στο πλευρό σας να μην ξεχάσετε τίποτα.

Οι αντι -κλοπές μας είναι σημαντικές, για εσάς, αλλά και για το ποδήλατό σας.
Urban Elite στην πόλη ή έξω από την αστική περιοχή, εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε.
Sport Elite στην πόλη ή έξω από την αστική περιοχή, εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε.
Sport + για νευρική οδήγηση, σίγουρα πιο τρελός.
Urban 2 που έκανε την επιτυχία μας, καλύτερα.
Sport 2 που έκανε την επιτυχία μας, καλύτερα.
Φορτίο τρελά το εξαιρετικά συμπαγές βελούδο φορτίου.
Ολοκληρώστε το καλάθι σας:

Anti kryptonite - Evolution Mini 7 + Flex

Αντι -κρυπτονίτη Evolution Mini 7 + Flex

Strips-Z-Liner

Z-Lind Anti-Hack Bands

 • Η παράδοση που προβλέπεται στις 09/27/23 εξασφαλίστηκε
 • Ελεύθερο κείμενο
 • Ελεύθερο κείμενο

Μεταβείτε στην πληρωμή

Είμαστε τρελοί για τα ποδήλατα

Επιστροφή στη σχολική προσφορά: Sport 2 και Urban 2 έως 1649 €

Βόλτα με στυλ

Εύρος ελίτ

€ 1.063,33 /μήνα σε 3 φορές

Εύρος ελίτ

€ 1.063,33 /μήνα σε 3 φορές

 • Πτυσσόμενη κατάχρηση κατά της κατάχρησης αξίας € 159 προσφέρονται
 • Κεντρικός κινητήρας Shimano
 • Έως 180 χιλιόμετρα αυτονομίας
 • Ανοιχτό ή κλειστό πλαίσιο
 • Η Urban Elite είναι ιδανική για καθημερινή χρήση στην πόλη
 • Το Elite Sport γίνεται για την πόλη, αλλά και για τις μεγαλύτερες πεζοπορίες σας έξω από την πόλη ή στο δάσος

Αθλημα +

€ 896,66 /μήνα σε 3 φορές

Σπορ +

€ 896,66 /μήνα σε 3 φορές

 • Κεντρικός κινητήρας
 • Έως 100 χιλιόμετρα αυτονομίας
 • 2 χρώματα
 • Φως μόνο 19,5 κιλά
 • Brooks Saddle και λαβές

Το Sport + είναι κατασκευασμένο για την πόλη, αλλά και για τους μεγαλύτερους περιπάτους σας, χάρη στη ρευστότητα του, παίρνει αυτό που έκανε την επιτυχία του μοντέλου αθλητισμού και το κάνει ακόμα καλύτερο.

Φάσμα V2

549,66 € /μήνα σε 3 φορές

Φάσμα V2

549,66 € /μήνα σε 3 φορές

 • Οπίσθιος κινητήρας
 • Μέχρι 80 χιλιόμετρα αυτονομίας
 • Φως μόνο 18 κιλών
 • Ανοιχτό ή κλειστό πλαίσιο
 • 4 χρώματα
 • Brooks Δερμάτινη σέλα και λαβές

Αντίθετα, το Sport 2 και το Urban 2 είναι ιδανικές για τα καθημερινά σας ταξίδια στην πόλη.

Τρελό φορτίο

€ 896,66 /μήνα σε 3 φορές

€ 896,66 /μήνα σε 3 φορές

 • Εξαιρετικά συμπαγή ποδήλατο φορτίου
 • Παράδοση στο κατάστημα Valomad Paris και Rouen μόνο
 • 2 χρώματα
 • 1 ενήλικας + 1 ή 2 παιδιά
 • Έως 70 χιλιόμετρα αυτονομίας
 • Επιλέξιμο για κρατική βοήθεια
 • Φορτίο φορτηγό που έγινε στη Γαλλία

Το τρελό φορτίο είναι το ελαφρύτερο εξαιρετικά συμπαγές ποδήλατο στην αγορά.

Sport+-lifestyle-Homage-1

Με το Sport +, διασχίστε γρήγορα την πόλη και σας κάνει ευτυχισμένους.

Ένα ποιοτικό προϊόν

Σχεδιάζουμε και συναρμολογούμε τα ποδήλατά μας στη Γαλλία. Προσπαθούμε να επιλέξουμε τα καλύτερα μέρη, κομψά υλικά, κατάλληλες τεχνολογίες. Για ένα ελαφρύ, εύκολο και ανθεκτικό ποδήλατο.

Αυτονομία σε μια ανόητη

Το Sport + διαθέτει αφαιρούμενο μπαταρία 475Wh για μέση αυτονομία 80km.

Το 475Wh αναφέρεται στην χωρητικότητα της μπαταρίας και της ενεργειακής δεξαμενής της βοήθειάς της, όχι της μηχανής του. Ενσωματωμένο στο πλαίσιο, η μπαταρία μας προστατεύεται καλύτερα σε περίπτωση σοκ, παρέχει μια πρόσθετη ακαμψία και καλύτερη κατανομή των μαζών.

Η μπαταρία επαναφορτίζεται 80% το 1H30 και εντελώς στις 2:30.

Μεταξύ 70 χιλιομέτρων και 180 χιλιομέτρων αυτονομίας

Υπολογίστε την αυτονομία μου

Λιθίου 475 Watt/Hour Battery Equipment (37V – 12.8 AH) – V2 Δοκιμή

Υψηλή ασφάλεια και άνετο γυναικείο κράνος, απολύτως κατάλληλο για καθημερινή χρήση στην πόλη.

Κράνος

Το Kask Helmet είναι ένα ιδανικό προϊόν ποιότητας για τους ποδηλάτες που έχουν στυλ και για την πρακτική του ποδηλάτου. Πράγματι, είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει ένα ισχυρό κέλυφος, ένα γείσο, ένα γεμισμένο αφρό και ένα σύστημα προσαρμογής με τροχό.

3 λόγοι για να μας επιλέξετε

1.

Σχεδιάζουμε και συναρμολογούμε
Τα ποδήλατά μας στη Γαλλία. Εμείς
προσπαθεί να επιλέξει το καλύτερο
Μέρη, κομψά υλικά,
Προσαρμοσμένες τεχνολογίες. Για
Ένα ελαφρύ, εύκολο και ανθεκτικό ποδήλατο.

2.

Είμαστε κοντά στους πελάτες μας. Στο κατάστημα, στο διαδίκτυο ή στο τηλέφωνο, είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να σας ακούσουμε.

3.

Το δίκτυο πρεσβευτών Valomad είναι εκεί για εσάς. Εμπιστευθείτε τους πεπεισμένους χρήστες των ποδηλάτων μας για να δοκιμάσουν τον κατάλογό μας, παντού στη Γαλλία.

Ηρεμία

Εγγύηση 2 ετών

Το ποδήλατό σας είναι πλήρως εγγυημένο για περίοδο 2 ετών. Όλα τα μέρη, μηχανικά ή ηλεκτρονικά, περιλαμβάνονται στην εγγύηση.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Με την εμπειρία μας πάνω από 5 χρόνια σε ηλεκτρονικές πωλήσεις, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε μια πιο αποτελεσματική μετά την υπηρεσία Sales. Έχουμε μια ομάδα αφιερωμένη στη φροντίδα σας και έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο επισκευαστών συνεργατών παντού στη Γαλλία για να σας φροντίσει το συντομότερο δυνατόν.

Τα κράνη μας

Τα κράνη μας, εκτός από την εξασφάλιση της ασφάλειάς σας, θα πάνε τέλεια.

Οι αποσκευές μας

Βάλτε όλες τις πιθανότητες στο πλευρό σας, ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα.

Τα αντι -κλοπές μας

Η ασφάλεια είναι σημαντική, για τον εαυτό σας, αλλά και για το ποδήλατό σας.

Βόλτα με ασφάλεια και γαλήνια

Πώς να επιλέξετε το ποδήλατό σας ?

Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι μια αγορά που μπορεί να ικανοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων, επειδή είναι όλα δημόσια. Μπορεί να ικανοποιήσει τους αθλητές, μη
Αθλητές, και αυτό, σε όλες τις ηλικίες. Η αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου αντιπροσωπεύει μια σημαντική επένδυση, ωστόσο το κόστος επαναφόρτισης της μπαταρίας και της συντήρησης είναι πολύ χαμηλότερο από ένα αυτοκίνητο ή ένα σκούτερ. Είναι επομένως μια πραγματική εναλλακτική λύση για να πάτε στο χώρο εργασίας του εάν ζείτε στην πόλη. Το ηλεκτρικό ποδήλατο έχει πολλά πλεονεκτήματα, μπορούμε να αναφέρουμε τα εξής:
● Είναι πρακτικό. Σας επιτρέπει να οδηγείτε εύκολα όταν υπάρχει άνεμος,
ή ρυθμίστε τις νευρώσεις. Η οδήγηση σε αυτό το ποδήλατο είναι άνετη.
● Είναι οικολογικό. Αυτό είναι ένα μέσο μεταφοράς που δεν είναι θορυβώδες και ρυπογόνο. Πράγμα που καθιστά δυνατή την πραγματοποίηση μιας χειρονομίας για τον πλανήτη.
● Είναι καλό για την υγεία σας. Η άσκηση κάθε μέρα συνιστάται από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, κάνοντας έτσι ένα υπαίθριο ποδήλατο και ξοδεύετε τον εαυτό σας ενώ ελέγχετε τις προσπάθειές σας είναι ένα πολύ καλό πράγμα.
● Η συντήρηση είναι εύκολη. Η συντήρηση του ηλεκτρικού ποδηλάτου είναι παρόμοια με ένα συμβατικό ποδήλατο. Είναι επομένως φθηνό.

Μπορεί το βελούδο μου να τρέξει στη βροχή ?

Η μπαταρία και η οθόνη ελέγχου είναι αδιάβροχα και σας επιτρέπουν
βόλτα στη βροχή. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να ελέγξετε πριν
Κάθε χειρισμός της αφαιρούμενης μπαταρίας, ότι η βάση όπου
Η μπαταρία δεν είναι υγρή, για να αποφευχθεί οποιοδήποτε βραχυκύκλωμα.

Πόσα χιλιόμετρα μπορώ να ταξιδέψω με το βελούδο μου ?

Ο μέσος όρος μας είναι 70 χιλιόμετρα. Η αυτονομία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου υπολογίζεται από το βάρος του ποδηλάτη, το επίπεδο και τη συχνότητα χρήσης της ηλεκτρικής βοήθειας και της διαδρομής. Βάρος: Τα ποδήλατά μας ζυγίζουν περίπου 20 κιλά χάρη στις δομές αλουμινίου τους. Με ποδηλάτη 80
KG, το σετ θα είναι 100kg, εξ ου και η επίδραση του βάρους του χρήστη. Ηλεκτρική βοήθεια: Η χρήση του μπορεί να προωθήσει το ποδήλατο μέχρι 25km/h (νόμιμο μέγιστο που επιτρέπεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία). Πέρα από, η βοήθεια κόβει. Με μόνιμη προσαρμογή στο μισό της διαθέσιμης ισχύος, η αυτονομία μπορεί να διπλασιαστεί.

Η χρησιμότητα της ύπαρξης κράνος ποδηλάτου ?

Για να ξεκινήσετε είναι σημαντικό να ανακαλέσετε τη σημασία ενός κράνος ποδηλάτου. Αυτό είναι ένα στοιχείο που στοχεύει να εξασφαλίσει την ασφάλεια στο κεφάλι του χρήστη κατά τη διάρκεια της πρακτικής ποδηλάτων. Επομένως, ένα κράνος προστασία για το κρανίο σε περίπτωση πτώσης. Μειώνει λοιπόν τον κίνδυνο τραυματισμού στο κεφάλι.