Δωρεάν χρονολόγηση: Κορυφαία 14 Δωρεάν ιστότοπους για γυναίκες ή άνδρες |, δωρεάν χρονολογώντας τοποθεσία: 12 δωρεάν τοποθεσίες για άνδρες και γυναίκα

Δωρεάν χρονολόγηση: 12 δωρεάν ιστοσελίδες για άνδρες και γυναίκα

Contents

Σήμερα, είναι συχνά δύσκολο να συναντηθούμε νέους ανθρώπους, ειδικά όταν η κοινωνική μας ζωή δεν είναι πλέον τόσο ζωντανή όσο πριν. Οι λύσεις που πρέπει να ευνοηθούν είναι επομένως:

Δωρεάν χρονολόγηση: Κορυφαία 14 Δωρεάν ιστότοποι για γυναίκες ή άνδρες

Το ζευγάρωμα online δεν ήταν ποτέ ευκολότερο από την άνοδο της δημοτικότητας των τοποθεσιών και των εφαρμογών χρονολόγησης. Με εκατοντάδες διαφορετικούς ιστότοπους, είστε χαλασμένοι για επιλογή. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους ζητούν να εγγραφούν σε μια συνδρομή για να μπορέσουν να συναντηθούν. Υπάρχει λοιπόν ένας ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης ? Και αν ναι, λειτουργεί πραγματικά ?

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την επιλογή σας, έχουμε προετοιμαστεί για εσάς Μια λίστα με 14 δωρεάν χρονολογώντας περιοχές που σας επιτρέπουν να γνωρίσετε άτομα χωρίς να πληρώνετε μία δεκάρα. Λειτουργία, διεπαφή, μέλος, εξηγούμε τα πάντα λεπτομερώς.

Κορυφαίοι 5 δωρεάν χρονολόγηση

Δεν υπάρχει χρόνος για να διαβάσετε τα πάντα ? Εδώ συνοπτικά, κατά τη γνώμη μας, οι καλύτερες ελεύθερες χρονολογήσεις της στιγμής.

 1. Συναντώ – Ο καλύτερος ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης
 2. Ας πούμε αύριο – Ο ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης για όσους άνω των 50 ετών
 3. Ελίτ συνάντηση – Ο ελεύθερος χώρος χρονολόγησης υψηλής χρονολόγησης
 4. BE2
 5. edarling

1. Meetic – ο καλύτερος δωρεάν ιστότοπος χρονολόγησης

N ° 1 της συνάντησης στη Γαλλία, Το Meetic είναι ο αγαπημένος χώρος χρονολόγησης των γαλλικών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εν μέρει δωρεάν. Προσφέροντας έναν ποιοτικό ιστότοπο με χαρακτηριστικά γνωρίσματα που διευκολύνουν τις συναντήσεις, το Meetic είναι ένας γέρος που ξέρει πώς να καινοτομεί για να συνεχίσει να προσφέρει μια σύγχρονη και ευχάριστη περιοχή για να πλέει.

Γιατί να εγγραφείτε στο Meetic ?

Η επιλογή Meetic επιλέγεται η ποιότητα. Είτε πρόκειται για ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, τα βράδια που διοργανώνονται από το Meetic, την ποιότητα των προφίλ χρηστών ή τη σύγχρονη και διαισθητική διεπαφή, το Meetic είναι απλά ο καλύτερος ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης. Αυτή είναι και η άποψη των χρηστών του, διότι κάθε μήνα, ο ιστότοπος επισκέπτεται τουλάχιστον 11 εκατομμύρια φορές. Η επιτυχία του Meetic προέρχεται κυρίως από τη σοβαρότητα του ιστότοπου, θα μπορείτε να βρείτε singles που αναζητούν αγάπη χωρίς να αναλάβετε το προβάδισμα και οι λειτουργίες του site (όπως η Love Note ή οι βίντεο κλήσεις) σας επιτρέπουν να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον απλότητα.

Meetic Points +

Παρουσιάστε για περισσότερα από 20 χρόνια στην ηλεκτρονική συνάντηση και με περισσότερα από 8 εκατομμύρια ιστορίες που ξεκίνησαν στο Meetic, είναι σαφώς η αναφορά στη Γαλλία ακόμη και σήμερα. Περισσότερα από 1 εκατομμύριο συνομιλίες ξεκινούν κάθε μήνα στο Meetic. Όπως αναφέραμε στη γνώμη μας, είναι αναμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες singles στη Γαλλία. Αλλά το Meetic είναι επίσης μια βοήθεια αποπλάνησης χάρη στα ηλεκτρονικά γεγονότα στα οποία θα μπορείτε να μιλήσετε και να ακούσετε τους προπονητές αποπλάνησης σας βοηθούν να εκπληρώσετε το προφίλ σας, να αντιμετωπίσετε άλλους χρήστες και ακόμη και να λάβετε συμβουλές για το πρώτο σας ραντεβού -.

Βίντεο: Αυτή τη στιγμή στις ειδήσεις

Και με δωρεάν εγγραφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο εντελώς δωρεάν, Μπορείτε ακόμη και να διαλώσετε χωρίς να πληρώσετε Με χρήστες premium. Που κάνει το Meetic μια βασική πλατφόρμα για όλα τα singles που αναζητούν αγάπη.

2. Ας πούμε αύριο – ο ελεύθερος ιστότοπος που χρονολογείται για όσους άνω των 50 ετών

Στη Γαλλία, πάνω από 1 single από 3 σε 50 ετών και άνω. Ωστόσο, οι περιοχές χρονολόγησης δεν είναι απαραιτήτως πολύ κατάλληλες για αυτήν την ομάδα του πληθυσμού. Τουλάχιστον, αυτό συνέβη πριν λέει αύριο. ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟΔΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ Πάνω από 50s, θα βρείτε έναν σεβαστό και εύκολο στη χρήση χώρου χρονολόγησης εκεί.

Γιατί να εγγραφείτε στο ας πούμε αύριο ?

Όπως υποδεικνύεται κατά τη γνώμη μας, ας πούμε αύριο, η εγγραφή του ας πούμε αύριο είναι να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο υψηλής ποιότητας που χρονολογείται με συγκεκριμένα σχεδιασμένα χαρακτηριστικά για να διευκολύνει τις συναντήσεις μεταξύ ατόμων άνω των 50 ετών. Εύκολο στη διαχείριση, η διεπαφή και τα χαρακτηριστικά δεν είναι περίπλοκα στη χρήση. Και για όσους θέλουν να συναντηθούν πραγματικά, ας πούμε αύριο προσφέρει επίσης εντελώς δωρεάν γεγονότα και βράδια Για να γνωρίσετε άλλα singles πρόσωπο με πρόσωπο.

Τα σημεία + λένε αύριο

Ας πούμε ότι το αύριο έχει πολλά πλεονεκτήματα: Η Meetic Formula που εξασφαλίζει την ποιότητα της χρήσης του εξαιρετικού ιστότοπου, Χαρακτηριστικά που πραγματικά βοηθούν να συναντήσετε ανθρώπους, Μια τεράστια κοινότητα singles άνω των 50 ετών ή το γεγονός ότι είναι σε θέση να συναντηθεί χωρίς να πληρώσει μιλώντας με τα μέλη του Premium του ιστότοπου. Ας πούμε αύριο είναι ένας ιστότοπος που χρονολογείται που έχει γίνει απλώς η ηλεκτρονική αναφορά για άτομα άνω των 50 ετών. Επίσης εκλεγμένη εξυπηρέτηση πελατών της χρονιάς, ας πούμε αύριο δεν απογοητεύει.

3. Elite Dating – Ο ελεύθερος χώρος χρονολόγησης High -end

Για ένα συγκεκριμένο μέρος του πληθυσμού, η ύπαρξη προτύπων και απαιτήσεων όσον αφορά τη συνάντηση είναι μερικές φορές δύσκολο να συμβεί με την ηλεκτρονική συνάντηση. Η συνάντηση Elite είναι ακριβώς εκεί για να βοηθήσει τα singles της Βρείτε άλλα ακριβώς όπως απαιτητικά singles για εξελιγμένες συναντήσεις και με μια συγκεκριμένη τάξη.

Γιατί να εγγραφείτε στην ελίτ συνάντηση ?

Η εγγραφή σε ελίτ συνάντηση είναι να κάνετε την επιλογή να συμμετάσχετε στην ελίτ. Εδώ τα προφίλ είναι πλήρης, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να επιτρέψει στον αλγόριθμο να συγκεντρώσει όλους τους ανθρώπους συμβατές μεταξύ τους. Εύκολο στο χέρι, η διεπαφή είναι ευχάριστη στη χρήση και αποτελεσματικά χαρακτηριστικά. Τα περισσότερα μέλη έχουν μελετήσει προηγμένα, Εργαστείτε σε ενδιαφέροντα επαγγέλματα και ειδικά όλα τα προφίλ επαληθεύονται. Που αποφεύγει δυσάρεστες εκπλήξεις και ψευδή προφίλ σε ελίτ συναντά. Μπορείτε να διαβάσετε αυτήν την ελίτ αναθεώρηση για να μάθετε περισσότερα.

Elite Meeting Points +

Η αποταμίευση του χρόνου που κάνουμε χρησιμοποιώντας ελίτ χρονολόγηση είναι ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Τα περισσότερα singles στον ιστότοπο δεν τους αρέσει να χάνουν χρόνο επειδή είναι πολύ απασχολημένοι. Αφήνοντας τον ιστότοπο να επιλέξει συμβατά προφίλ, εσείς Αποφύγετε τις ώρες σπατάλης αναζητώντας ένα δυνητικά ενδιαφέρον προφίλ. Οι συναντήσεις γίνονται γρήγορα και οι συζητήσεις πηγαίνουν κατευθείαν στο σημείο, μια “ακατέργαστη” πτυχή που μπορεί να εκπλήξει στην αρχή, αλλά που αλλάζει από τη συζήτηση για να επεκταθεί σε ορισμένες περιοχές χρονολόγησης. Σε ελίτ συνάντηση, οι singles γνωρίζουν τι θέλουν και θέλουν να δουν τον εαυτό τους σε πραγματικό όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Επομένως, επωφεληθείτε από την δωρεάν εγγραφή για να δημιουργήσετε το προφίλ σας, να συμπληρώσετε τη δοκιμή συγγένειας και να λάβετε τα πρώτα σας μηνύματα !

4. BE2 – Ο ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης για αυθεντική χρονολόγηση

Έχετε κουραστεί να μην βρείτε αυθεντικούς άνδρες ή γυναίκες που δεν έχουν σοβαρές προθέσεις σε χώρους χρονολόγησης ? BE2 Αυτό είναι ακριβώς ο ιστότοπος που προσφέρει μόνο singles που θέλουν Βρείτε περισσότερα από την αγάπη Αλλά πράγματι ένας συνεργάτης της ζωής με τον οποίο θα περάσει τις υπόλοιπες μέρες του.

Γιατί να εγγραφείτε στο BE2 ?

Στις χρονολογήσεις, εάν είστε μάλλον νέος άνθρωπος, Μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί άλλοι νέοι θέλοντας να εγκατασταθούν ή να έχουν σοβαρές σχέσεις. Έτσι, αν το Tinder είναι πολύ λίγο σοβαρό για εσάς, το BE2 είναι ίσως ο ελεύθερος ιστότοπος που θα σας βοηθήσει να βρείτε το σοβαρό και αυθεντικό άτομο των ονείρων σας. Για να το κάνετε αυτό, το BE2 θα σας προσφέρει μια δωρεάν δοκιμασία προσωπικότητας μετά την εγγραφή σας. Ανάλογα με τις απαντήσεις σας, το BE2 θα παρουσιάσει singles ενδεχομένως συμβατά με τον τρόπο ζωής σας.

BE2 σημεία +

Η αυθεντικότητα είναι μια λέξη που συχνά εμφανίζεται στο BE2 Και για έναν καλό λόγο. Πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται ότι η εμφάνιση της αποπλάνησης σε χώρους χρονολόγησης ακούγεται πάντα λίγο ψευδής και ότι τα singles δεν είναι ειλικρινείς στην επιθυμία τους ή στον τρόπο τους να είναι. Στο BE2, οι χρήστες εξηγούν ότι είναι το αντίθετο: οι singles είναι οι ίδιοι και δεν χρησιμοποιούν το παιχνίδι της αποπλάνησης ως δικαιολογία για να μην είναι αυθεντικά. Μια ανάσα καθαρού αέρα σε ένα σύμπαν της μερικές φορές παραπλανητικής συνάντησης.

5. Edarling – Ο ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης με συγγένεια

Για να βρείτε ενδιαφέρουσες σχέσεις γρηγορότερα, επιλέξτε έναν ιστότοπο χρονολόγησης από συγγένεια όπως το Edarling εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο Για singles που ψάχνει για αγάπη. Ελεύθερος και σοβαρός ιστότοπος χρονολόγησης, το Edarling σάς επιτρέπει να ολοκληρώσετε μια προηγμένη δοκιμή προσωπικότητας, η οποία στη συνέχεια αναλύεται για να σας βρει τους καλύτερους υποψηφίους.

Γιατί να εγγραφείτε στο Edarling ?

Εάν σας αρέσει η ποιότητα και όχι η ποσότητα, το edarling είναι ο ελεύθερος ιστότοπος που χρειάζεστε. Αξιοποιώντας την δωρεάν εγγραφή, θα μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό, να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο προσωπικότητας και να δείτε τα άλλα προφίλ χρήστη που θα σας προσφέρει το Edarling. Χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο σύστημα αντιστοίχισης, Το Edarling παρουσιάζει μόνο προφίλ συμβατά με τις επιθυμίες και τα ενδιαφέροντά σας. Όλα τα προφίλ επαληθεύονται, για να αποφευχθεί η ένταξη πρόσωπο με πρόσωπο με ψευδή προφίλ.

Edarling Points +

Είναι πραγματικά το τεστ προσωπικότητας που κάνει το edarling τόσο ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα προωθήθηκε με περισσότερες από 120 ερωτήσεις, αυτό το ερωτηματολόγιο αναλύεται στη συνέχεια από την ομάδα Edarling, η οποία θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα από το ερωτηματολόγιο για να σας προσφέρει μια ντουζίνα συμβατά προφίλ την ημέρα. Προσφέροντας την ποιότητα και όχι την ποσότητα, αφιερώνετε χρόνο για να δείτε τα προφίλ καλά και να δώσετε μια ευκαιρία σε ένα άτομο στο οποίο δεν θα αναβοσβήνετε απαραιτήτως. Μια ιδέα που λειτουργεί και φαίνεται να εκτιμάται πολύ από τους χρήστες της.

6. Bumble – Η δωρεάν εφαρμογή χρονολόγησης που δίνει εξουσία στις γυναίκες

Είστε μια γυναίκα που έχει κουραστεί να προσεγγιστεί από βαριές τύπους σε ιστότοπους που χρονολογούνται ? Εάν ναι, το Bumble είναι πιθανώς η απάντηση σε όλες τις ανησυχίες σας. Κάνοντας δύναμη στις γυναίκες, Το Bumble εμποδίζει τους άνδρες να έρχονται σε επαφή με τις γυναίκες, Μόνο αυτοί θα αποφασίσουν σε περίπτωση αγώνα εάν θέλουν να ξεκινήσουν τη συνομιλία ή όχι.

Γιατί να εγγραφείτε στο Bumble ?

Με την εγγραφή στο Bumble, είτε για άνδρες είτε για γυναίκες, είναι για να συμμετάσχει στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας πιο ευνοϊκή για τη συνενοχή και το σεβασμό προς το άλλο. Εμποδίζοντας τους άνδρες να επικοινωνούν απευθείας με τις γυναίκες, Η δυναμική της αλλαγής αποπλάνησης εντελώς Να δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα στο οποίο οι γυναίκες αισθάνονται ασφαλείς. Το Bumble είναι η ιδανική πλατφόρμα χρονολόγησης για όσους θέλουν περισσότερο από μια απλή δωρεάν εφαρμογή χρονολόγησης.

Bumbles Points +

Μια πτυχή του bumble που τείνει να ξεχαστεί είναι ότι ο ιστότοπος δεν επιτρέπει μόνο να κάνει ρομαντικές συναντήσεις. Στο Bumble, είναι επίσης δυνατόν Βρείτε νέους φίλους, για να συναντήσετε ομάδες στην πόλη σας ή ακόμα και να βρείτε άτομα με τους οποίους να έχουν επαγγελματικές σχέσεις. Ένα δωρεάν site 3 in 1 dating που σας επιτρέπει να συναντήσετε, ανεξάρτητα από τη σχέση που ψάχνετε.

7. Happn – για τοπικές συναντήσεις

Κουρασμένος από τη συνάντηση με τα προφίλ που ζουν μακριά από εσάς ή που δεν μοιράζονται τα ίδια πάθη με εσάς ? Με happn, Κάντε την τοπική χρονολόγηση Συμμετέχοντας μόνο με ανθρώπους που συχνάζουν τα ίδια μέρη με εσάς.

Γιατί να εγγραφείτε στο Happn ?

Η επιλογή Happn επιλέγει έναν ελεύθερο ιστότοπο χρονολόγησης και με μια αρκετά νέα κοινότητα χρηστών που του αρέσει να ανταποκρίνεται σε διαφορετική ιδέα με διαφορετική ιδέα. Στο Happn, ενεργοποιώντας τη γεωγραφική θέση, ο ιστότοπος το κάνειΘα προσφέρει κυρίως ότι τα άτομα που συναντήσατε κατά τη διάρκεια της ημέρας σας. Έτσι, αν θέλετε να περάσετε χρόνο στο μουσείο ή σε μια συγκεκριμένη γειτονιά, happn σας επιτρέπει να συναντήσετε singles που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

Happn Points +

Happn βοηθά να σπάσει τον πάγο κατά τη διάρκεια του πρώτου μηνύματος Προσφέροντας ερωτήσεις ή λίγη βοήθεια για να ξεκινήσετε μια συζήτηση για τα καλά θεμέλια. Μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα που είναι σχετικά καλά. Η σαφήνεια του προφίλ και η ευκολία χρήσης κάνουν το Happn a Free Dating site που είναι ευχάριστο στη χρήση.

8. Tinder – η πιο δημοφιλής δωρεάν εφαρμογή χρονολόγησης

Το Tinder είναι δίκαιο Η πιο δημοφιλής εφαρμογή και η εφαρμογή χρονολόγησης στον κόσμο. Το Tinder είναι 75 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες ανά μήνα, ένας ιστότοπος που διατίθεται σε 190 χώρες, μια αρκετά ισορροπημένη αναλογία άνδρας/γυναίκας (εξαρτάται από το πού ζείτε) και η εφαρμογή έχει ληφθεί πάνω από 94 δισεκατομμύρια φορές. Εντυπωσιακές φιγούρες που δείχνουν την απόδοση του Tinder.

Γιατί να εγγραφείτε στο Tinder ?

Θα επιλέξουμε το Tinder για Κάντε τους ανθρώπους δωρεάν και ιδιαίτερα γρήγορα. Το Tinder είναι απλώς η βάση της συνάντησης, είναι ένας ιστότοπος και μια εφαρμογή που όλοι έχουν στο smartphone τους. Τα χαρακτηριστικά είναι απλά, αλλά η βασική έννοια του Tinder of Swiper για τον Liker είναι τόσο αποτελεσματική που το απλό γεγονός της χρήσης του Tinder είναι ένα εθιστικό παιχνίδι. Επιπλέον, η κοινότητα είναι κυρίως νεαρή, η οποία είναι πρακτική για μια νύχτα συναντήσεις. Ωστόσο, θα βρείτε τα πάντα στο Tinder.

Σημεία Tinder +

Αυτό που πραγματικά μας αρέσει στο Tinder και το οποίο ξεχωρίζει για πολλή χρονολόγηση είναι το γεγονός ότι εγώΕίναι εντελώς δυνατό να μην ξοδέψετε ποτέ 1 ενιαία δεκάρα όταν χρησιμοποιείτε. Από την εμπειρία, γνωρίζω άνδρες και γυναίκες που είχαν δεκάδες περιπέτειες χάρη στον Tinder και χρησιμοποιώντας μόνο την δωρεάν έκδοση. Επιπλέον, το πλεονέκτημα του Tinder είναι ότι ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε: πόλη ή ύπαιθρο, θα βρείτε προφίλ κοντά σας.

9. FreeMeet – ο χώρος 100% δωρεάν χρονολόγησης

Το Freemeet είναι Ένας εντελώς δωρεάν ιστότοπος χρονολόγησης, Δεν θα έχετε πρόσθετη συνδρομή ή πληρωμένες επιλογές για πληρωμή. Ολόκληρος ο ιστότοπος είναι δωρεάν. Θα είστε σε θέση να συμμετάσχετε σε μια μεγάλη κοινότητα singles παγκοσμίως για να συζητήσετε, να φλερτάρετε και ενδεχομένως να βρείτε αγάπη.

Γιατί να εγγραφείτε στο FreeMeet ?

Θα εγγραφούμε για το FreeMeet εάν ψάχνουμε για έναν ποιοτικό χρονολογητικό ιστότοπο χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε τίποτα. Μιλήστε χωρίς όριο με όλα τα singles στον ιστότοπο και συναντηθείτε χρησιμοποιώντας τη γεωγραφική θέση. Και δεν είναι επειδή το Freemeet είναι δωρεάν ότι η ασφάλεια δεν είναι μια σημαντική πτυχή του ιστότοπου. Μια μικρή ομάδα μετριοπάθειας φροντίζει για το φιλτράρισμα Και για να ελέγξετε τα προφίλ για να αποτρέψετε τους απατεώνες να σμήνος στον ιστότοπο.

Freemeet Points +

Το Point + του Freemeet + έχει σαφώς Πάνω από 1 εκατομμύριο singles παγκοσμίως. Είτε είστε σε διακοπές, όταν ταξιδεύετε ή απλά στο σπίτι, θα βρείτε ενδεχομένως μια σοβαρή ή εφήμερη συνάντηση όχι μακριά από εσάς. Η γεωγραφική θέση είναι, σύμφωνα με τους χρήστες, αρκετά ακριβή, ότι ζείτε στην πόλη ή στην ύπαιθρο.

10. Badoo – ο ιστότοπος που αναμιγνύει τη συνάντηση και το κοινωνικό δίκτυο

Το Badoo είναι ένας πολύ γνωστός ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης στο Διαδίκτυο και εκτιμάται πολύ από τους χρήστες του, απόδειξη: όχι λιγότερο 30 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες χρησιμοποιούν badoo κάθε μήνα. Μίξη χρονολόγησης και κοινωνικό δίκτυο, το Badoo είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιείται παγκοσμίως που χρησιμοποιείται παγκοσμίως.

Γιατί να εγγραφείτε στο Badoo ?

Η εγγραφή στο Badoo είναι να συμμετάσχετε σε έναν εντελώς δωρεάν ιστότοπο χρονολόγησης στον οποίο θα μπορείτε να μιλήσετε με δύο, να ανταλλάξετε με αρκετές ομάδες συζήτησης, να σας κάνουν νέους φίλους, Βρείτε αγάπη ή απλά έχετε εφήμερες συναντήσεις. Μεγάλη κοινωνική πλατφόρμα, το Badoo καθιστά επίσης δυνατή την παρακολούθηση των χρηστών, την πραγματοποίηση βίντεο, τη συμμετοχή σε ζωές ή ακόμα και να βρουν άτομα με τα ίδια πάθη με εσάς.

Badoo Points +

Είναι δυνατόν στο badoo του Δημοσιεύστε περισσότερες “τολμηρές” φωτογραφίες του εαυτού με απλή ευχαρίστηση. Το Badoo ζητά από τους χρήστες του να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να ελέγχουν τα προφίλ, ο ιστότοπος έχει πολύ λίγα ψευδή προφίλ, τα οποία σας επιτρέπουν να έχετε μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία χρήστη. Χρονολογείται από ενήλικες, οι άνθρωποι δεν διστάσουν να είναι πιο άτακτοι και πιο ανοιχτοί -. Ένα μικρό + αναζωογονητικό σε μια σοβαρή τοποθεσία του ιστότοπου.

11. Superencontre – Ο ιστότοπος με χιλιάδες singles κοντά σας

Το Supercontre είναι ένας ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης που Ειδικεύεται σε τοπικές συναντήσεις Μεταξύ των singles στην περιοχή σας. Από το 2002, το Superencontre συνέχισε να προσφέρει μια υπηρεσία που εκτιμάται από τους χρήστες της και όλα εντελώς δωρεάν.

Γιατί να εγγραφείτε στο Superencontre ?

Θα επιλέξουμε να εγγραφείτε για υπερσύγχρο. Επί πλέον, Η ηλικιακή ομάδα είναι αρκετά νέος σε υπερβολική Και η πλειοψηφία των προφίλ έχουν ηλικίες ηλικίας μεταξύ 25 και 30 ετών, μια ανάσα καθαρού αέρα, επειδή συμβαίνει συχνά ότι οι περισσότεροι ελεύθεροι χώροι χρονολόγησης έχουν πολύ υψηλή ηλικιακή ομάδα. Τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά συμβατικά, αλλά σας επιτρέπουν να μιλήσετε ο ένας στον άλλο χωρίς εμπόδιο. Λυπούμαστε μόνο ότι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από μια φωτογραφία.

Τα σημεία + του superencontre

Το σημείο + της υπερκατασκευής είναι πράγματι Προχωρημένα φίλτρα έρευνας. Το Superencontre προσφέρει μια σελίδα αφιερωμένη σε όλα τα φίλτρα, πράγμα που πραγματικά επιτρέπει να φιλτράρετε σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις σας: μέγεθος, βάρος, τατουάζ, καπνιστή, πότες, θρησκεία, απόσταση, αναψυχής κλπ … μια τοποθεσία δωρεάν. Επιτρέποντας το χρόνο για εξοικονόμηση χρόνου, αυτά τα φίλτρα είναι λίγο + που κάνουν τη χρήση της υπερβολικής ευκολότερης.

12. Oulfa – ο ελεύθερος χώρος χρονολόγησης για σοβαρά singles

Είσαι ένα μόνο που Αναζητήστε έναν σύντροφο ζωής ? Μια σοβαρή ρομαντική σχέση που διαρκεί με την πάροδο του χρόνου ? Το Olfa είναι πιθανώς ο ιστότοπος που χρονολογείται που χρειάζεστε. Με 1 εκατομμύριο singles, η εγγραφή στο Olfa είναι το πρώτο βήμα για να βρείτε αγάπη.

Γιατί να εγγραφείτε στην Olfa ?

Η εγγραφή στο Olfa είναι να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα σοβαρών και σεβαστών singles. Η εγγραφή γίνεται σε λιγότερο από 5 λεπτά, είναι το ίδιο για τη δημιουργία του προφίλ της. Σε μόλις δέκα λεπτά, βλέπετε ήδη τα προφίλ χρήστη και στέλνετε μηνύματα προς τα δεξιά και αριστερά, και όλα, εντελώς δωρεάν. Και αν θέλετε να γνωρίσετε ανθρώπους έξω από εσάς, Το Olfa είναι επίσης διαθέσιμο στο τηλέφωνο δωρεάν.

Από την κυκλοφορία του το 2008, θα είχε επιτρέψει η Oulfa Δεκάδες χιλιάδες χρήστες για να βρουν αγάπη. Μια αποτελεσματικότητα που απευθύνεται στους χρήστες της, που επιθυμούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο για να κάνουν νέους φίλους.

Oulfa points +

Είναι πραγματικά το δωρεάν oulfa που κάνει το site ενδιαφέρον. Σοβαρές χρονολογώντας περιοχές που είναι δωρεάν, αυτό δεν τρέχει στους δρόμους, Olfa προσφέρει μια υπηρεσία που είναι σε μεγάλη ζήτηση χωρίς να απαιτήσει καμία πληρωμή για οποιαδήποτε πληρωμή. Αυτή η δωρεάν προσελκύει Και κάθε μέρα, χιλιάδες singles είναι με την ελπίδα να βρουν, με τη σειρά τους, την αγάπη της ζωής τους. Και αυτό είναι εκεί, η μοναδική δύναμη του Oulfa.

13. JECONTACTE – Ο ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης για όλους τους τύπους χρονολόγησης

Μικρή περιοχή χρονολόγησης που δεν μοιάζει πολύ, το Jecontacte είναι όμως ένας ιστότοπος ιδιαίτερα ευχείριστος και που προσφέρει τη δυνατότητα να συναντήσετε άτομα με singles από όλη τη Γαλλία χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε.

Γιατί να εγγραφείτε στο Jecontacte ?

Μην αφήσετε την παρωχημένη διεπαφή της να σας αποθαρρύνει. Το Jercontact είναι ένας ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης που φαίνεται να λειτουργεί πραγματικά. Η απίθανη πτυχή είναι επίσης η μεγαλύτερη δύναμή της. Κανένα περιττό blah, κάνοντας κλικ σε ένα προφίλ έχετε τις φωτογραφίες, την περιγραφή και τις επιθυμίες του ατόμου και αυτό είναι όλο. Δεν είναι άχρηστο, δεν είναι αγαπημένο που ξεχνάμε, στο Jontacte έχετε προφίλ και μηνύματα και αυτό είναι όλο. Απλότητα που θα απευθύνεται σε πολλούς χρήστες.

Τα σημεία + του Jontacte

Το μικρό σημείο + του Jecontacte είναι ότι είναι δυνατόν να δείτε τα προφίλ όλων των χρηστών χωρίς να έχετε προφίλ μόνοι σας. Απευθείας από την αρχική σελίδα του ιστότοπου, Μπορείτε να δείτε τα προφίλ χρήστη που είναι συνδεδεμένα Και διαβάστε τις περιγραφές τους, δείτε τις φωτογραφίες τους, κλπ … θα πρέπει απλώς να εγγραφείτε όταν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα σε ένα από τα μέλη. Ένας ειδικός τρόπος να κάνεις, αλλά αρκετά ενδιαφέρον.

Εκτιμούμε επίσης ότι κάνοντας κλικ σε ένα προφίλ, θα σας προσφερθούν άλλα παρόμοια προφίλ από την ίδια περιοχή, επιτρέποντάς σας να βρείτε πιο εύκολα αυτό που ψάχνουμε.

14. Le Beguin – ο δωρεάν site για ρομαντικές και φιλικές συναντήσεις

Ψάχνετε για έναν δωρεάν ιστότοπο 100% που δεν έχει επιπλέον φόρμουλα premium ? Όλοι για να κάνουν ρομαντικές ή φιλικές συναντήσεις ? Έτσι ο Beguin είναι ο ιστότοπος που θα σας δώσει … το beguin για τους χρήστες του ! Ασφαλές, αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, Το Le Beguin είναι μια μικρή ελεύθερη και γαλλική περιοχή χρονολόγησης Που σας φέρνει σε επαφή με ζεστά singles που επιδιώκουν να συναντήσουν νέους ανθρώπους, είτε ερωτευμένοι είτε φιλικοί.

Γιατί να εγγραφείτε στο Beguin ?

Θα επιλέξουμε να εγγραφούμε στο Beguin αν ψάχνουμε Μια δωρεάν χρονολόγηση και όχι πονοκέφαλος. Περισσότερο σαν ένα μεγάλο δωμάτιο γάτας, το beguin σας επιτρέπει να συζητήσετε εντελώς δωρεάν με τους χρήστες του ιστότοπου. Εδώ δεν υπάρχει κρυφό κόστος, δεν υπάρχει τύπος premium που να ξεκλειδώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά, το Beguin προσφέρει όσο κάποιες χρονολογικές περιοχές χωρίς να αναγκάζουν συνδρομή κάθε πέντε λεπτά.

Τα σημεία + του Le Beguin

Το σημείο περισσότερο του Le Beguin είναι ότι παρά την ελεύθερη πτυχή του Le Beguin δεν εμπόδισε μια ομάδα παθιασμένης για να ελέγξει τα προφίλ για Αποτρέψτε τον πολλαπλασιασμό ψευδών προφίλ στον ιστότοπο. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε μια πολύ άνετη και ευχάριστη εμπειρία χρήστη (ανάλογα με τους χρήστες). Συνεπώς, η ασφάλεια λαμβάνεται πολύ σοβαρά, η οποία είναι ευχαρίστηση σε έναν ελεύθερο ιστότοπο που χρονολογείται.

Ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης ?

Ο πιο αξιόπιστος ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης είναι απλά να συναντηθεί. Για τι ? Επειδή αν και υπάρχει δωρεάν Meetic, είναι επίσης ένας ιστότοπος που προσφέρει συνδρομές για τη διευκόλυνση των συναντήσεων. Το Meetic είναι τόσο δημοφιλής, έχουν τα μέσα για να προσφέρουν έναν ασφαλή και αξιόπιστο ιστότοπο.

Το κύριο πρόβλημα των ελεύθερων τόπων χρονολόγησης είναι ότι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια καλή ομάδα μετριοπάθειας ή δεν έχουν κανέναν τρόπο να φιλτράρουν τους ανθρώπους που δημιουργούν έναν λογαριασμό, ο οποίος επιτρέπει σε ψευδή προφίλ να σμήνος σε αυτούς τους ιστότοπους. Ενώ Στο Meetic είναι πολύ σπάνιο να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα ψευδές προφίλ. Η ομάδα μετριοπάθειας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και πάνω απ ‘όλα πολύ γρήγορα. Τα ψεύτικα προφίλ δεν πηγαίνουν πολύ καιρό στο Meetic.

Εκτός από αυτό, το Meetic είναι ένας ιστότοπος που χρονολογείται που έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην ηλεκτρονική συνάντηση. Τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται, η ποιότητα της διασύνδεσης και τα σεβαστά μέλη, κάνουν το Meetic τον πιο αξιόπιστο δωρεάν site dating στην αγορά.

Τι διαφορά μεταξύ ενός ελεύθερου τόπου χρονολόγησης και ενός site freemium ?

Εάν δεν γνωρίζετε ακριβώς ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ιστότοπου ελεύθερης και freemium, εδώ είναι μια μικρή εξήγηση:

 • Δωρεάν χρονολόγηση: Ένας ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε. Δηλαδή ότι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να συναντηθούν: δημιουργία προφίλ, μηνύματα, χρήση φίλτρων αναζήτησης κ.λπ. είναι εντελώς δωρεάν δωρεάν. Είτε συζητά με τα μέλη, την αποστολή φωτογραφιών ή τη χρονολόγηση, ένας δωρεάν ιστότοπος δεν θα σας ζητήσει να πληρώσετε.
 • Τοποθεσία χρονολόγησης Freemium: Ένας ιστότοπος χρονολόγησης Freemium είναι ένας ιστότοπος που προσφέρει ορισμένα δωρεάν χαρακτηριστικά, αλλά θα εμποδίσει άλλους πίσω από μια συνδρομή. Γενικά, η εγγραφή και η δημιουργία προφίλ είναι δωρεάν, καθώς και τα προφίλ άλλων μελών. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, η αποστολή μηνυμάτων ή χρονολόγησης θα είναι αδύνατη χωρίς να πληρώνετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι των 100% ελεύθερων χρονολογήσεων ?

100% ελεύθερες τοποθεσίες χρονολόγησης δυστυχώς έχουν μερικά μικρά προβλήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν εγγραφούν σε ένα από αυτά:

Έλλειψη μετριοπάθειας: Χωρίς χρήματα, είναι αδύνατο να προσλάβετε μια ομάδα μετριοπάθειας που φροντίζει να ελέγξει τα προφίλ, να επιλύει τα προβλήματα των χρηστών και να προσθέσετε πρόσθετη προστασία στον ιστότοπο.

Ψευδή προφίλ: Ένας ελεύθερος χώρος χρονολόγησης 100% είναι… 100% δωρεάν. Που επιτρέπει στους απατεώνες να δημιουργούν ψευδή προφίλ να φτιάξουν μια στιγμή. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτών των δωρεάν ιστότοπων. Τα ψεύτικα προφίλ σμήνος και μπορούν να καταστρέψουν την εμπειρία του χρήστη.

Απάτη στο σχολείο: Οι ελεύθεροι χώροι χρονολόγησης συχνά στοχεύουν σε άτομα με κακές προθέσεις που επωφελούνται από την ευπάθεια ορισμένων χρηστών να τους κάνουν να πιστεύουν ότι είναι δυνατή μια ιστορία αγάπης … σε αντάλλαγμα για χρήματα. Παίζοντας στα συναισθήματά σας και στα συναισθήματά σας, οι Arnacorers είναι μια πραγματική μάστιγα ελεύθερων σημείων χρονολόγησης.

Κλέφτες δεδομένων: Προσποιώντας ότι είναι άλλοι, μερικοί άνθρωποι καταφέρνουν να κλέψουν εμπιστευτικές πληροφορίες για να εκβιάσουν ή να προσπαθήσουν να συνδεθούν με λογαριασμούς που μοιράζονται τη διεύθυνση email σας.

Ψευδείς δωρεάν χρονολογώντας περιοχές: Μερικές φορές συμβαίνουν ότι το πρόβλημα δεν είναι οι χρήστες του ιστότοπου, αλλά ο ίδιος ο ιστότοπος ! Ορισμένες τοποθεσίες χρονολόγησης είναι απλώς αποθήκες για να ανακτήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με την αξιοπιστία ενός ελεύθερου ιστότοπου 100% πριν εγγραφείτε.

Πρέπει λοιπόν να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο χωρίς χρονολόγηση 100%. Είτε πρόκειται για το επίπεδο των ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνείτε είτε για μια πολύ ελκυστική προσφορά, να είσαι προσεκτικός είναι ένας καλός τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

Δωρεάν χρονολόγηση για άνδρες: Ποιο θα επιλέξει ?

Όλα εξαρτώνται από την ηλικία σας, αν είστε κάτω των 50 ετών, Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε το BE2, Ένας ελεύθερος και σοβαρός χώρος χρονολόγησης για συναντήσεις με αυθεντικές γυναίκες. Ο ιστότοπος προσφέρει μόνο προφίλ που πληρούν τα κριτήρια αναζήτησης για να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο. Αυτό το φίλτρο προφίλ καθιστά δυνατή την αποφυγή ορισμένων αποτυχιών μιας συζήτησης με μια γυναίκα που δεν σας ταιριάζει καθόλου. Και είναι ακόμη δυνατό να γίνουν βίντεο κλήσεις για να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον.

Αλλά αν είστε άνω των 50 ετών, αναγκάζουμε να σας συμβουλεύουμε αύριο ! Ένας εξαιρετικός ανώτερος χώρος χρονολόγησης για άτομα άνω των 50 ετών. Όντας μέλος της οικογένειας Meetic, ας πούμε αύριο αναλαμβάνει τη φόρμουλα του Meetic για να προσφέρει στους χρήστες του έναν αξιόπιστο, λειτουργικό, εύχρηστο και τρομερά αποτελεσματικό ιστότοπο. Η ποιότητα των προφίλ των χρηστών και ο σεβασμός για όλους έχουν κάνει την αναφορά της διαδικτυακής συνάντησης αύριο για άτομα άνω των 50 ετών. Και τα δύο εκατομμύρια χρήστες μαρτυρούν αυτήν την αποτελεσματικότητα.

Ποιος ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης για τις γυναίκες να επιλέξουν ?

Εάν είστε γυναίκα που ψάχνει για έναν ελεύθερο ιστότοπο χρονολόγησης, Σας συμβουλεύουμε να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε το Edarling. Αυτός ο ελεύθερος και σοβαρός ιστότοπος χρονολόγησης σάς επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με σεβασμούς και την περιοχή σας. Χρησιμοποιώντας τις προσωπικές σας συγγένειες, το Edarling προσφέρει στους χρήστες της αρκετά χρήσιμες λειτουργίες που χρονολογούνται που πραγματικά λειτουργούν. Όποια και αν είναι λίγο κλασική κατά καιρούς, η καινοτομία του Edarling προέρχεται από το σύστημα αντιστοίχισης.

Αλλά αν θέλετε υψηλότερες σειρές, Με άνδρες με υψηλότερη στάση, η ελίτ συνάντηση είναι πιθανώς ένας ελεύθερος ιστότοπος που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Εδώ, τα κριτήρια επιλογών είναι πιο απαιτητικά και δεν θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε. Είναι χάρη στο πολύ προχωρημένο τεστ προσωπικότητάς του, αυτή η συνάντηση Elite θα είναι σε θέση να σας προσφέρει άντρες που σας ταιριάζουν τέλεια. Εάν θέλετε το λεπτό αρσενικό λουλούδι, θα το βρείτε στην ελίτ συνάντηση.

Ποια αίτηση συνάντησης είναι εντελώς δωρεάν ?

Η καλύτερη εφαρμογή χρονολόγησης που σας επιτρέπει να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερες συναντήσεις που θέλετε δωρεάν είναι απλά tinder. Και ακόμα κι αν είναι δυνατό να εγγραφείτε για να ξεκλειδώσετε ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες, Το Tinder από μόνο του είναι 100% δωρεάν. Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών δεν πληρώνει ποτέ τη συνδρομή χρυσού ή πλατίνας. Με το Tinder, θα μπορείτε να συναντήσετε, να σπάσετε και να μιλήσετε χωρίς όριο.

Και με 75 εκατομμύρια χρήστες και είναι διαθέσιμοι σε περισσότερες από 190 χώρες, Το Tinder είναι απλά η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή χρονολόγησης. Στατιστικά, είναι πιο πιθανό να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση στο Tinder παρά σε οποιαδήποτε άλλη αίτηση συνάντησης. Για τι ? Επειδή είναι η πιο χρησιμοποιημένη αίτηση συνάντησης στον κόσμο !

Πού να συναντηθούμε χωρίς να περάσουμε από τους ιστότοπους ?

Μπορεί να συμβεί αυτό Οι περιοχές χρονολόγησης γίνονται λίγο μονότονοι στην προσέγγισή τους και μερικοί άνθρωποι πάντα επιθυμούν να είναι σε θέση να συναντηθούν πραγματικά, και όχι μπροστά από μια οθόνη. Μπορεί ωστόσο να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ακριβώς πώς ή πού να συναντηθούμε χωρίς να περάσει από ιστότοπους. Σας δίνουμε εδώ μερικά παραδείγματα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να συναντηθείτε στην πραγματική ζωή.

Βρείτε μια λέσχη: Σας αρέσουν οι αποτυχίες ? Κεραμικά ? Το καγιάκ ? Ανεξάρτητα από το πάθος που σας οδηγεί, βρίσκοντας μια λέσχη γύρω σας με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες επιθυμίες και πάθη ότι είστε ένας καλός τρόπος να συναντήσετε έξω από ένα site χρονολόγησης. Εκτός από τη διασκέδαση, συναντάτε νέους ανθρώπους που με τη σειρά τους μπορούν να σας κάνουν να συναντήσετε νέους ανθρώπους (με την ένταξή τους για ένα ποτό ή κάνοντας σας να σας προσκαλέσετε σε ένα πάρτι) ..

Δραστηριότητες: Η συμμετοχή στις κορυφαίες συμβουλές, κάνοντας νέες δραστηριότητες σας έρχονται σε επαφή με νέους ανθρώπους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον ευνοϊκό για τη συνάντηση. Εργαστήριο κουζίνας, εργαστήριο αγγειοπλαστικής, εργαστήριο παραγωγής μπύρας κ.λπ !

Συμμετοχή σε εκδηλώσεις συνεδριάσεων: Meetic για παράδειγμα, προσφέρει τα γεγονότα των χρηστών και τα βράδια συνάντησης στα οποία θα είστε σε θέση να συζητήσετε, να συναντήσετε και να φλερτάρετε με νέους ανθρώπους που έχουν έρθει ειδικά για αυτόν τον στόχο, καθιστώντας την πραγματική προσέγγιση πολύ πιο εύκολη.

Μπαρ/νυχτερινό κέντρο διασκέδασης: κλασικό αλλά που έχει αποδειχθεί. Λίγο πιο δύσκολο, επειδή μερικοί άνθρωποι δεν τους αρέσει να προσκολλώνται σε ένα μπαρ ή ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αλλά η διασκεδαστική και χαλαρή ατμόσφαιρα ευνοεί τις νέες συναντήσεις.

Συναυλίες/φεστιβάλ: Οι συναυλίες και τα φεστιβάλ είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε ανθρώπους χωρίς να περάσετε από έναν ελεύθερο ιστότοπο χρονολόγησης. Μοιράζοντας το πάθος σας για μια ομάδα ή ένα στυλ μουσικής, θα μπορείτε να συνδεθείτε πιο εύκολα με ένα νέο άτομο. Όσο για τα φεστιβάλ, είναι ακόμη πιο πρακτικά επειδή διαρκούν λίγες μέρες, επιτρέποντας να πλησιάσουν και να ζήσουν στιγμές τρέλας.

Βράδυ με φίλους: Θα εκπλαγείτε με τον αριθμό των ανθρώπων που συναντήθηκαν με τον σύντροφό τους ή ένα απλό βράδυ σε ένα βράδυ με φίλους. Αυτά τα βράδια είναι απλά, δεν λαμβάνονται και σας επιτρέπουν να συναντήσετε φυσικά νέους ανθρώπους ενώ παραμένετε σε ένα περιβάλλον που γνωρίζετε καλά.

Δωρεάν χρονολόγηση: 12 δωρεάν ιστοσελίδες για άνδρες και γυναίκα

Δωρεάν χρονολόγηση: 12 δωρεάν ιστοσελίδες για άνδρες και γυναίκα

Περιεχόμενα που παρέχονται από τον σύντροφό μας

Χρόνος ανάγνωσης: 20 λεπτά

Η ανάγνωση ήχου που προορίζεται για συνδρομητές

Η ανακάλυψη της αγάπης δεν ήταν ποτέ ευκολότερη με την έλευση των ιστότοπων που χρονολογούνται. Αλλά προσέξτε, όχι όλα. Δωρεάν χρονολογώντας περιοχές, παρά την προφανή ελκυστικότητα τους, συχνά κρύβουν σημαντικά ελαττώματα. Μεταξύ ψευδών προφίλ και έλλειψη μετριοπάθειας, μπορεί να είναι πιο προβληματικά από ό, τι φαίνονται. Πάρτε λοιπόν το χρόνο να επιλέξετε τον δωρεάν ιστότοπο χρονολόγησης, επειδή στην αγάπη, η ποιότητα πρέπει να υπερισχύει της ποσότητας. Εδώ είναι 12 δωρεάν χρονολογώντας ιστοσελίδες για άνδρες ή γυναίκες για να σας καθοδηγήσουν στην προσπάθειά σας για αγάπη.

Κορυφαία 3 καλύτερες δωρεάν χρονολογήσεις

Εδώ είναι οι κορυφαίες 3 από τις καλύτερες δωρεάν χρονολογώντας περιοχές της στιγμής. Δημιουργήστε το προφίλ σας δωρεάν σήμερα και ξεκινήστε τη συνάντηση τώρα κάνοντας κλικ στο όνομα του ιστότοπου της επιλογής σας.

 • Συναντώ – Ο καλύτερος ελεύθερος και σοβαρός ιστότοπος χρονολόγησης
 • Ας πούμε αύριο – Ο καλύτερος ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης για 50 χρόνια και άνω
 • Ελίτ συνάντηση – Ο καλύτερος ιστότοπος δωρεάν χρονολόγησης υψηλής ποιότητας

1. Meetic – Ο χώρος χρονολόγησης με 8 εκατομμύρια ζευγάρια

Παρουσίαση : Το Meetic είναι ο ιστότοπος χρονολόγησης δωρεάν και σοβαρή Par Atencyence και περισσότερα από 20 χρόνια μετά την εκτόξευσή της, παραμένει η αναφορά για τη ρομαντική συνάντηση. Όπως εξηγούμε κατά τη γνώμη μας, είναι μια πολύ συχνή πλατφόρμα, στην οποία συγκεντρώνονται οι χρήστες σε αναζήτηση διαρκείς και σοβαρών σχέσεων συγκεντρώνονται.

Για πολλούς ανθρώπους, ακόμη και εκτός της διαδικτυακής συνάντησης, το Meetic συνδέεται με τους χώρους χρονολόγησης και είναι ο τέλειος εκπρόσωπος. Πρόκειται για μια γενική πλατφόρμα, στην οποία υπάρχουν μέλη – κυρίως μεταξύ 25 και 50 ετών – που έρχονται να αναζητήσουν τον συνεργάτη με τον οποίο θα μοιραστούν όμορφες στιγμές ζωής.

Για να βοηθήσουν το Soul Mate να συναντηθεί, τα τραπέζια των τραπεζιών, τα οποία κυμαίνονται από ζωντανές γάτες γραμμένες σε φωνητικές ανταλλαγές και ο Visio, συμπεριλαμβανομένης της οργάνωσης εκδηλώσεων για singles in real life. Όλα γίνονται για διευκολύνω, Επίσης στη διεπαφή του ιστότοπου, πολύ σαφές, και στα προφίλ που αποδεικνύονται πολύ πλήρεις.

Έχει μια δωρεάν προσφορά, με βάση Μια λειτουργία Freemium που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μέρος του ιστότοπου χωρίς να πληρώσετε. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν, να δημιουργήσετε το πλήρες προφίλ σας, να πραγματοποιήσετε αναζητήσεις για να δείτε τα μέλη γύρω σας και ειδικά το διάλογο με όλα τα μέλη της Premium του ιστότοπου δωρεάν.

Το Meetic θεωρείται σωστά ως ο καλύτερος σοβαρός χώρος χρονολόγησης και ήταν σε θέση να εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου για να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ανάγκες των χρηστών του. Με περισσότερα από 8 εκατομμύρια ζευγάρια εκπαιδευμένα από τη δημιουργία του είναι σαφώς η αναφορά των χρονολογήσεων.

Ο + : Περισσότεροι από 250.000 νέα μέλη κάθε μέρα, 1 εκατομμύριο συνομιλίες ξεκινούν κάθε μήνα σε Meetic, εξαιρετική μετριοπάθεια και έντονη πάλη κατά της παρενόχλησης στον κυβερνοχώρο, την οργάνωση πραγματικών γεγονότων όπως οι δραστηριότητες ή τα βράδια, τα καλύτερα αποτελέσματα για τη σοβαρή συνάντηση.

2. Ας πούμε αύριο – ο ιστότοπος που χρονολογείται για πάνω από 50 χρόνια

Παρουσίαση : Ας πούμε ότι το αύριο είναι ένας ιστότοπος που χρονολογείται σχεδιασμένος για αυτά άνω των 50 ετών που θέλουν να γνωρίσουν νέους ανθρώπους. Όπως προκαλούμε κατά τη γνώμη μας ας πούμε αύριο, προέρχεται από το Meetic και αναλαμβάνει τα κύρια χαρακτηριστικά, αλλά προσαρμόζοντάς τα στις ανάγκες των 50 ετών.

Πρόκειται για μια εξειδικευμένη πλατφόρμα, με μια σειρά επιλογών ικανών να παρασύρει τους λιγότερο έμπειρους χρήστες. Είναι δυνατόν να στείλετε απλές προϋποθέσεις να αναφέρετε το ενδιαφέρον σας, να γράψετε πλήρη μηνύματα και στη συνέχεια, αν το αίσθημα περάσει, να καλείται και ακόμη και να οργανώσετε ένα οντίσμα για να δείτε τον εαυτό σας. Από τη μία πλευρά, είναι πάντα καθησυχαστικό να ανακαλύψουμε ποιος είναι στην άλλη πλευρά της οθόνης, από την άλλη είναι μέρος της διαδικασίας της φυσικής αποπλάνησης και είναι το τελικό βήμα πριν από την πραγματική συνάντηση.

Όπως ο γέροντας, ας πούμε ότι αύριο προσφέρει ένα ελευθερία που περιλαμβάνει 100 % δωρεάν εγγραφή, δημιουργώντας το πλήρες προφίλ σας (με φωτογραφίες, περιγραφή κ.λπ. ), τη δυνατότητα αναζήτησης των προφίλ στον ιστότοπο που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, και επίσης για διάλογο χωρίς όριο με όλα τα μέλη του Premium του ιστότοπου.

Όπως θα δείτε, η κοινότητα άνω των 50 ετών που αναζητούν συναντήσεις είναι ευρεία, πολυετής και βρίσκουμε εύκολα μέλη σε όλη την επικράτεια. Ως εκ τούτου, η πιθανότητα να κάνετε έρευνα εγγύτητας (ανά πόλη ή περιοχή) μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα, για να διασφαλίσετε ότι δεν βρίσκετε αγάπη στο άλλο άκρο της χώρας.

Μπορούμε να σημειώσουμε ότι εάν η αναζήτηση ενός εταίρου για μια σοβαρή σχέση παραμένει ο πρωταρχικός στόχος της συντριπτικής πλειοψηφίας των καταχωριστών, μερικά μέλη είναι απλά εκεί για να συναντήσουν νέους ανθρώπους, που μπορεί να είναι φιλικοί. Τι Σπάστε τη μοναξιά, με τη συνάντηση ατόμων με τους οποίους θα μοιραστούν καλές στιγμές.

Ξεκίνησε το 2017 για να συμπληρώσει ένα κενό στις δυνατότητες των συναντήσεων για όσους άνω των 50 ετών, ας πούμε ότι αύριο κέρδισε γρήγορα όπως το N ° 1, Για τις ιδιότητές του και τα θετικά αποτελέσματα επιτρέπει την απόκτηση από την άποψη των όμορφων συναντήσεων.

Ο + : 2 εκατομμύρια μέλη που διανέμονται καλά σε ολόκληρη την επικράτεια, μια αποτελεσματική μετριοπάθεια για την εξαφάνιση των κακόβουλων ανθρώπων, την εκλεγμένη εξυπηρέτηση πελατών του έτους 2023, εκδηλώσεις που οργανώνονται στην πραγματική ζωή για να διευκολυνθούν ακόμη περισσότερες συναντήσεις, η αναφορά μεταξύ των χώρων χρονολόγησης σε πάνω από 50 χρόνια

3. Elite Meeting – Ο χώρος που χρονολογείται για τα πιο απαιτητικά

Παρουσίαση: Συχνά παρουσιάστηκε ως ο καλύτερος χώρος που χρονολογείται από το High -end, η Elite Meeting γεννήθηκε το 2013. Όπως αναφέρθηκε στην γνωμοδότηση της ελίτ μας, αυτός ο ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης (εν μέρει) απευθύνεται αποκλειστικά σε singles ως φιλόδοξη ερωτευμένη όπως στην επαγγελματική τους ζωή. Για 10 χρόνια, διευκολύνει άτομα με παρόμοιες προσδοκίες, μέσω Ένα πολύ πλήρες τεστ προσωπικότητας (με βάση μια επιστημονική μέθοδο) και προτάσεις για προφίλ με συγγένεια.

Η δωρεάν προσφορά του σάς επιτρέπει να περάσετε το διάσημο τεστ προσωπικότητας, να δημιουργήσετε ένα πλήρες προφίλ και να συμβουλευτείτε μερικά από τα προφίλ που Ο ιστότοπος επιλέγει για εσάς, κάθε μέρα. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα λειτουργία freemium, αν και απαιτείται συνδρομή για να συμβουλευτείτε τις φωτογραφίες και να επικοινωνήσετε με τα προτεινόμενα μέλη.

Τα πιο απασχολημένα singles στην επαγγελματική και/ή καθημερινή ζωή τους μερικές φορές δυσκολεύονται να βρουν χρόνο για να αφιερώσουν τις ρομαντικές συναντήσεις τους. Η Elite Meeting κατάλαβε αυτό το καλά και ο ιστότοπος επιθυμεί να τους βοηθήσει, χωρίς να χρειάζεται να περάσετε πολλές ώρες σε απευθείας σύνδεση αναζητώντας Το προφίλ που τους αντιστοιχεί σε αυτά. Μέσω εξατομικευμένων προφίλ που αποστέλλονται καθημερινά και το ποσοστό συμβατότητας (που εκφράζεται ως ποσοστό), ένας χρήστης μπορεί πολύ γρήγορα να γνωρίζει αν αυτό ή αυτό το μέλος αξίζει την προσοχή του σε αυτόν. Κατά την ελίτ συνάντηση, επομένως πάντα ευνοούμε τη συνάφεια και την ποιότητα στην αφθονία, για πιο ακριβή αποτελέσματα παρά σε έναν γενικό ιστότοπο.

Για όσους αναζητούν έναν δωρεάν ιστότοπο χρονολόγησης στον οποίο ταξινομούνται τα προφίλ σύμφωνα με ακριβή κριτήρια (Διπλώματα, επάγγελμα, εισόδημα, φυσικά περιουσιακά στοιχεία κ.λπ.), η οποία εγγυάται μια σημαντική εξοικονόμηση χρόνου στην έρευνα, η Elite Meeting είναι μια πολύ σχετική επιλογή.

Το +: Μια εξαιρετικά προηγμένη δοκιμή προσωπικότητας, προφίλ ποιότητας, singles με υψηλές προσδοκίες, το 85 % των μελών έχει ένα επίπεδο μελέτης άνω του μέσου όρου, συμβουλές και υποστήριξη για online αποπλάνηση, καλά αποτελέσματα στο CSP + που επιθυμούν να είναι σε μια πλατφόρμα αφιερωμένη σε αυτά

4. Tinder – η πιο δημοφιλής δωρεάν εφαρμογή χρονολόγησης

Παρουσίαση: Το Tinder είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή για συνάντηση, κυρίως εφήμερη. Βασίζεται στο διάσημο σύστημα Swipe and Match, το οποίο έχει μετατρέψει το σύμπαν της διαδικτυακής συνάντησης. Είναι παρούσα στις περισσότερες χώρες του κόσμου και έχει δεκάδες εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι κάθε μέρα έρχονται σε επαφή για να συνομιλήσουν και να οργανώσουν ημερομηνίες το συντομότερο δυνατό.

είναι Μια δωρεάν πλατφόρμα, με πληρωμένη προσφορά που επιτρέπει τη χρήση χωρίς όριο. Αποτελεσματική, αλλά ο χρόνος -καταναγκασμένος, ο Tinder παραμένει απαραίτητη σε ηλικία 25/35 ετών. Τα αιτήματα συμμετοχής αυτής της εφαρμογής, διότι είναι απαραίτητο να ανταποκριθούν γρήγορα, έτσι ώστε τα μηνύματά σας να μην πνίγονται στη μάζα των αιτημάτων που λαμβάνονται από τα πιο δημοφιλή μέλη και είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστούν το προφίλ σας, ακόμη και αν σημαίνει πολλές δοκιμές Για να βρείτε τον τύπο – τις σωστές φωτογραφίες και τη σωστή περιγραφή – που λειτουργεί καλύτερα.

Εάν έχετε χρόνο και είστε πιο έτοιμοι να διασκεδάσετε από το να κάνετε μια διαρκή ρομαντική συνάντηση, ο Tinder μπορεί να έχει τη θέση του στο smartphone σας.

Το +: Δυνατότητα αρκετά ευρείας ελεύθερης χρήσης, εκατομμύρια προφίλ, αποτελεσματική με ποιοτικό προφίλ, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο

5. Happn – Βρείτε τα singles που συναντάτε

Παρουσίαση: Το Happn είναι μια δωρεάν αίτηση συνάντησης που προσφέρει ένα αρκετά καινοτόμο σύστημα, επιτρέποντας να βρείτε singles online που παίρνουν τα ίδια ταξίδια με εσάς / που συχνάζουν τα ίδια μέρη με εσάς. Μια εξαιρετική ιδέα, η οποία απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 25/35 ετών, ιδιαίτερα σε μεγάλες πόλεις.

Έτσι, αν εντοπίσατε μια όμορφη νεαρή κοπέλα ή ένα όμορφο αγόρι κατά τη διάρκεια ενός από τα καθημερινά σας ταξίδια, μπορείτε να βρείτε αυτό το άτομο online, στο Happn, αν είναι εγγεγραμμένοι.

Με μια κάρτα Geolocation, μερικώς δωρεάν χρήση και τα μέλη που εμπλέκονται, είναι μια εφαρμογή που βρήκε γρήγορα το κοινό της, από την κυκλοφορία του το 2014. Μια καλή επιλογή, για 100 % χρήση κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με τις προσδοκίες του νεότερου.

Το +: Μια δυναμική κοινότητα, ένα πολύ λειτουργικό σύστημα εντοπισμού, εν μέρει δωρεάν, ένα πρωτότυπο σύστημα

6. Bumble – Το αντι -τείχη για τις σύγχρονες γυναίκες

Παρουσίαση: Το Bumble είναι ένας ελεύθερος χώρος χρονολόγησης που παρουσιάζεται συχνά ως Η φεμινιστική έκδοση του Tinder. Είναι ένας πρώην εργαζόμενος αυτής της εφαρμογής που αποφάσισε να δημιουργήσει bumble, με την ιδέα να προσφέρει μια πιο ελκυστική και πιο ευχάριστη πλατφόρμα για χρήση για τις γυναίκες.

Οι γυναίκες singles είναι επομένως οι μόνοι που μπορούν να δώσουν το δικαίωμά τους να επικοινωνήσουν μαζί τους σε άνδρες, που αποφεύγουν Το αίσθημα της παρενόχλησης και του άγχους που μπορεί να προκύψει από πάρα πολλές πιέσεις σε άλλες πλατφόρμες. Για τα υπόλοιπα, υπάρχουν χαρακτηριστικά παρόμοια με το Tinder, με απλά μια πολύ πιο περιορισμένη κοινότητα.

Για κουρασμένους χρήστες να λαμβάνουν μηνύματα χονδροειδές, ανεπιθύμητο ή εκτοπισμένο Στην εφαρμογή ‘, το Bumble μπορεί να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για διάφορες συναντήσεις.

Το +: Μια πιο γαλήνια ναυσιπλοΐα για τις γυναίκες, λιγότερες εγγεγραμμένες από ό, τι στο Tinder, τόσο λιγότερο ανταγωνισμό, μεγάλες δυνατότητες σε δωρεάν έκδοση, μια ευχάριστη διεπαφή για χρήση

7. Badoo – ένα δωρεάν κοινωνικό δίκτυο

Παρουσίαση: Το Badoo είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής ελεύθερη χρονολόγηση, με περισσότερα από 450 εκατομμύρια μέλη που διανέμονται σε περισσότερες από 190 χώρες. Εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία, για ένα πραγματικό κοινωνικό δίκτυο της συνάντησης ότι είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν σε μεγάλο βαθμό.

Σε αυτόν τον τεράστιο εικονικό χώρο, οι συναντήσεις όλων των ειδών μπορούν να πολλαπλασιάσουν, από το πιο σοβαρό έως το άτακτο, περνώντας από φιλικές συναντήσεις, αλλά δεν γίνεται ταξινόμηση. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τα πάντα και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος πριν διασχίσετε το σωστό άτομο.

Ο νεότερος θα μπορούσε να βρει τον λογαριασμό τους εκεί, με έναν ιστότοπο όπου φαίνονται δυνατοί όλοι οι τύποι συναντήσεων. Λειτουργεί καθώς και χόμπι, για να συζητήσει διάφορα θέματα, ως εικονικό τόπο συνάντησης για να βρει αγάπη ή απλό σχέδιο κώλο.

Το +: Περισσότερο από 15 χρόνια ύπαρξης, μια δημοφιλής πλατφόρμα μεταξύ εκείνων κάτω των 25 ετών, σταθερών αιτημάτων, συστήματος πιστώσεων επικοινωνίας που προσφέρονται σε χαμηλές τιμές, πολύ μεγάλες επιλογές προφίλ, συναντήσεις όλων των ειδών

8. FreeMeet – μια δωρεάν χρονολόγηση 100 %

Παρουσίαση: Το FreeMeet είναι ένα από τα 100 %δωρεάν sites dating, οι οποίες προχωρούν περισσότερο από την απλή προσφορά freemium. Αυτή η πλατφόρμα έχει περισσότερα από 1 εκατομμύριο μέλη και απευθύνεται σε singles σε αναζήτηση μεγάλης αγάπης. Διατίθεται στην έκδοση ιστού και στην εφαρμογή, το FreeMeet σάς επιτρέπει να φιλτράρετε τα αποτελέσματα αναζήτησης και να συζητήσετε αρκετά γρήγορα με μεγάλο αριθμό μελών.

Εκείνοι που αναζητούν έναν δωρεάν ιστότοπο που χρονολογούνται για να δοκιμάσουν την τύχη τους, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφούν, θα βρουν στο FreeMeet μια κοινότητα αρκετά εκτεταμένη για να έρθουν σε επαφή με τα μέλη εύκολα. Η εύρεση του σπάνιου μαργαριταριού δεν είναι εύκολη, αλλά η πλατφόρμα προσφέρει πραγματικές δυνατότητες για να το κάνετε.

Το +: Μια πραγματική πλήρης δωρεάν χρήση, χωρίς διαφήμιση, πολλά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της έρευνας, μια καλά μελετημένη διεπαφή

9. SuperRencontre: Ένας ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης για όλα τα singles

Παρουσίαση: Το SuperRencontre είναι μια ελεύθερη παλιά τοποθετημένη χρονολόγηση, με μια διεπαφή που φαίνεται χρονολογημένη, στην αρχή. Μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς να πληρώσετε και να επικοινωνήσετε με τα μέλη που σας αρέσουν, σε λίγα λεπτά, χωρίς να περάσετε από το πλαίσιο πληρωμής.

Η πλατφόρμα υπερηφανεύεται για τη φιλοξενία περισσότερων από 2.250.000 singles στη Γαλλία, που ενδιαφέρεται κυρίως για σοβαρή συνάντηση. Αυτό επιτρέπει μια ουσιαστική επιλογή, με παγκοσμίως ευγενικούς και σεβαστούς χρήστες, μεταξύ των πιο σοβαρών. Υπάρχει μια πραγματική επένδυση μεταξύ των πιο παρακινημένων για να βρείτε την αγάπη, η οποία περνάει από τις ταχείες απαντήσεις και τις συνομιλίες που εκτελούνται στρογγυλά.

Αυτός ο ιστότοπος είναι ανοικτός σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις τυπολογίες των προφίλ, με μέλη από 25 έως 60 ετών, καλά κατανεμημένα σε όλη την επικράτεια. Από την άλλη πλευρά, η συνολική της περιφρόνηση προσελκύει αμφίβολα προφίλ και θα χρειαστεί να ταξινομήσετε, να συζητήσετε με ποιοτικά singles.

Τα προφίλ +: προφίλ τόσο απλά όσο είναι σαφές, 100 % δωρεάν, ο χάρτης αναζήτησης για να βρουν μέλη κοντά σας, μια λειτουργική ζωντανή γάτα

10. Olfa: Μια πλατφόρμα 100 % ενιαίας γαλλικής

Παρουσίαση: Από το 2008, η Olfa επέτρεψε σε singles να αναζητήσουν μια σοβαρή σχέση για να συναντηθούν online, χωρίς να πληρώσουν. Πρόκειται για έναν πλήρη ιστότοπο χρονολόγησης, για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να βρουν αληθινή αγάπη.

Αυτός ο ελεύθερος χώρος χρονολόγησης διατίθεται σε διάφορες γαλλικές χώρες (Βέλγιο, Γαλλία, Κεμπέκ, Ελβετία) και περιλαμβάνει μια κοινότητα άνω των 1 εκατομμυρίων μελών. Τα προφίλ είναι ποικίλα, από αρκετά ποικίλες κοινωνικές τάξεις και παρακινούνται να οικοδομήσουν μια διαρκή σχέση.

Αυτό κάνει την Olfa μια πιθανή επιλογή για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την ελεύθερη εμπειρία 100 % για να συναντήσουν κάποιον. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε στενούς χρήστες, επειδή τα προφίλ φαίνονται αρκετά συγκεντρωμένα γύρω από τις μεγάλες πόλεις. Ωστόσο, δεν κοστίζει τίποτα να δοκιμάσει.

Η +: 100 % δωρεάν, σε απευθείας σύνδεση συμβουλές φλερτ, έκδοση κινητής τηλεφωνίας και διαθέσιμη εφαρμογή, ιδιωτική διαχείριση άλμπουμ, ρομαντική ή/και φιλική

11. JECONTACTE: Ο ιστότοπος των κλιμακωτών

Παρουσίαση: Το Jecontacte είναι ένας ελεύθερος χώρος χρονολόγησης για άνδρες και γυναίκες, η οποία παίρνει τη μορφή ενός ιστότοπου διαφημίσεων. Ένα παλιό περιβάλλον, αλλά πολλά και λεπτομερή προφίλ για μια αρκετά ποικίλη προσφορά … για όσους άνω των 40 ετών.

Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει, με ένα μόνο κλικ, να συμβουλευτεί τη σελίδα ενός μέλους και να ανακαλύψει τις φωτογραφίες του, τα χόμπι του, τα ενδιαφέροντά του, την κοινωνική του κατάσταση ή τη φυσική του περιγραφή, προκειμένου να βρει το σπάνιο μαργαριτάρι. Απλώς κάντε κλικ στο Στείλτε ένα ιδιωτικό μήνυμα για να σπάσετε τον πάγο.

Για τους singles που έχουν χρόνο να απομακρύνουν τις διαφημίσεις μία προς μία, για να το λύσουν και να επιλέξουν τους χρήστες που αντιστοιχούν σε αυτές, το Jecontacte είναι μια δωρεάν εναλλακτική λύση που πρέπει να γνωρίζετε, ειδικά για 40 χρόνια και περισσότερα.

Οι +: πολύ εκλεκτικές αγγελίες, τα καλά ολοκληρωμένα προφίλ, μια αρκετά ευρεία επιλογή όσον αφορά την ηλικία, την έρευνα στην πόλη ή τις δημοφιλείς περιοχές

12. Le Beguin: Μια πλατφόρμα δωρεάν ποιότητας

Παρουσίαση: Ο Le Beguin είναι ένας ελεύθερος χώρος χρονολόγησης, για σοβαρή ή φιλική χρονολόγηση. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που απευθύνεται κυρίως σε πάνω από 40, η οποία αντιπροσωπεύει τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών. Τα μέλη είναι δυναμικά και σεβαστά και η ευγένεια είναι εντάξει, η οποία είναι πολύ αξιόλογη για όσους επιθυμούν να πλοηγηθούν χωρίς άγχος.

Θα χαιρετίσουμε την ευχάριστη διεπαφή, η οποία είναι σπάνια σε 100 % ελεύθερες χρονολογήσεις, καθώς και τα εργαλεία επικοινωνίας που διατίθενται στους καταχωρίζοντες. Εάν είναι κλασικά, είναι ωστόσο λειτουργικά.

Πρέπει να ταξινομήσουμε, να έρθουμε σε επαφή με τους χρήστες σύμφωνα με τις προσδοκίες μας και να είμαστε προσεκτικοί για ορισμένα μηνύματα λίγο πολύ όμορφα για να είναι αληθινά. Αλλά για σοβαρή, ελεύθερη και καλά σχεδιασμένη, η συντριβή μια καλή επιλογή.

Η +: 10 χρόνια εμπειρίας στην ελεύθερη συνάντηση (που αποτελεί εγγύηση ποιότητας), πλήρης, ιδανική για όσους άνω των 40 ετών διευκολύνθηκαν

Ποιος είναι ο καλύτερος εντελώς δωρεάν ιστότοπος χρονολόγησης ?

Εκτός των τόπων χρονολόγησης Freemium, ο καλύτερος ελεύθερος χώρος χρονολόγησης είναι σίγουρα η συντριβή. Προσφέρει έναν ενδιαφέρον συμβιβασμό μεταξύ της λειτουργικής διεπαφής, των καλών χαρακτηριστικών έρευνας και επικοινωνίας, των εκτεταμένων προφίλ και της σωστής μετριοπάθειας.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα αφιερωμένη τόσο στη ρομαντική συνάντηση όσο και στη φιλική συνάντηση (και περισσότερο αν οι συγγένειες), η οποία προσφέρει μια αρκετά μεγάλη επιλογή σε όσους θα ήθελαν να έρθουν σε επαφή με νέους ανθρώπους.

Η εγγραφή είναι απλή και γρήγορη και η συντριβή προκύπτει ως μια πολύ καλή εναλλακτική λύση στις πιο γνωστές τοποθεσίες, παρά την κοινότητα προφανώς πιο περιορισμένη και την παρουσία ψευδών προφίλ λόγω μετριοπάθειας που δεν είναι τόσο αντιδραστική όσο και στους αμειβόμενους ιστότοπους.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των ελεύθερων και πληρωμένων ιστότοπων χρονολόγησης ?

Εάν όλες οι τοποθεσίες που χρονολογούνται δεν είναι δωρεάν, είναι επειδή η πληρωμή οδηγεί σημαντικές διαφορές μεταξύ των πληρωμένων πλατφορμών και των δωρεάν πλατφορμών.

Γενικά, υπάρχουν κοινές δυνατότητες – δωρεάν εγγραφή, αναζήτηση προφίλ, όπως αποστολές, πλήρης δημιουργία προφίλ – και σημαντικές διαφορές.

Καλύτερος έλεγχος προφίλ

Ένας ιστότοπος που χρονολογείται από την πληρωμή θα έχει πολύ καλύτερη μετριοπάθεια, για παράδειγμα, καθώς και μια πιο διαθέσιμη εξυπηρέτηση πελατών, η οποία καθιστά δυνατή την ελαχιστοποίηση της παρουσίας ψευδών προφίλ και απάτη στο διαδίκτυο. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι χώροι αυτοί είναι προνομιούχοι από τους βοσκότοποι και άλλους απατεώνες, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερα καλά καθιερωμένες τεχνικές για την εξαγωγή χρημάτων ή προσωπικών πληροφοριών σε λιγότερο ύποπτα.

Το εισόδημα που παράγονται από τις συνδρομές καθιστά δυνατή την εκμετάλλευση ενός αρμόδιου προσωπικού και την καταπολέμηση πιο εύκολα ενάντια στα περιβάλλοντα, δυστυχώς εξακολουθεί να είναι πολύ συχνή στο διαδίκτυο, ειδικά στις 100 % ελεύθερες χρονολογήσεις. Εάν απαιτείται επαγρύπνηση, τόσο σε ελεύθερες τοποθεσίες όσο και σε τοποθεσίες, θα είστε πολύ πιο γαλήνοι σε μια πλατφόρμα που καταπολεμά αυτή τη μάστιγα.

Είναι επίσης ένας τρόπος για έναν ιστότοπο να περιορίσει/να διαγράψει πρόωρες διαφημίσεις που μπορούν να παρεμβαίνουν στην πλοήγηση.

Μέλη υψηλότερης ποιότητας

Η ποιότητα των προφίλ είναι επίσης αρκετά διαφορετική μεταξύ μιας ελεύθερης χρονολόγησης και του ομόλογου με μια πληρωμένη προσφορά. Στις δωρεάν πλατφόρμες, βρίσκουμε τα πάντα … και αυτό συχνά σημαίνει ελάχιστα μορφωμένα προφίλ, άψογα μέλη ή που εκφράζονται κακώς, ή ακόμα και άνδρες με πολύ μετακινούμενες συμπεριφορές.

Εάν μερικές φορές τα βρούμε σε ιστότοπους που πληρώνονται (αλλά πιο σπάνια), μπορούμε τουλάχιστον να τις αναφέρουμε σε μετριοπάθεια σε αυτά τα τελευταία. Οι συνδρομές αντιπροσωπεύουν ένα εμπόδιο που επιτρέπει να κάνει μια πρώτη ταξινόμηση, μεταξύ των πιο παρακινημένων μελών – που είναι έτοιμοι να υιοθετήσουν την προσφορά freemium και να εγγραφούν σε μια συνδρομή – και εκείνες που χρησιμοποιούν μόνο δωρεάν ιστότοπους και που μερικές φορές υπάρχουν απλά για να περάσουν χρόνο, Χωρίς πραγματική επιθυμία να κάνουμε μια σοβαρή συνάντηση.

Πιο αποτελεσματικά χαρακτηριστικά

Οι πληρωμένοι ιστότοποι είναι συχνά πιο σύγχρονες, με πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά (όπως φωνητικές συνομιλίες ή μέσω κάμερας), περισσότερα φίλτρα έρευνας, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένη απόδοση. Ditto για τον αριθμό των καταχωριστών, πολύ πιο πολυάριθμες στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες (όπως το Meetic), οι οποίες αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες να συναντήσετε τη ζωή σας.

Εν ολίγοις, ένας τόπος που χρονολογείται είναι ασφαλέστερος, πιο ποιοτικός και πιο αποτελεσματικός από το 100 % δωρεάν αντίστοιχο.

Ποιες είναι οι ελεύθερες τοποθεσίες για τις γυναίκες ?

Υπήρξε μια εποχή που οι περισσότεροι χρονολόγοι ήταν 100 % δωρεάν για τις γυναίκες. Εκείνη την εποχή, ήταν ακόμα απρόθυμοι να εγγραφούν και ως εκ τούτου αποτελούσαν ένα σπάνιο είδος και πολύ δημοφιλές για να προσελκύσουν άνδρες σε αυτές τις πλατφόρμες συνάντησης.

Αλλά τώρα, οι γυναίκες και οι άνδρες είναι σχεδόν κοινές στις καλύτερες σοβαρές χρονολογήσεις και οι ελεύθερες για τις γυναίκες δεν είναι πλέον απαραίτητα προφανές.

Ωστόσο, θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από 100 % δωρεάν πλατφόρμες όπως το Freemeet, το Jecontacte, το Le Beguin ή το Superrencontre, για να βρουν συνεργάτες χωρίς να πληρώνουν μια δεκάρα.

Αλλά επίσης χρησιμοποιήστε ιστότοπους με προσφορές freemium (και εντελώς δωρεάν εγγραφή για γυναίκες) με ανώτερες πλατφόρμες ποιότητας όπως το Meetic, ας πούμε αύριο, tinder, bumble, elite συνάντηση.

Ένα πλεονέκτημα που προφανώς ωφελούνται και το οποίο επιτρέπει να έχουν ισχυρή γυναικεία παρουσία σε αυτές τις πλατφόρμες, στην απόλαυση των ανδρών που είναι πολύ συχνά στην πλειοψηφία μεταξύ των singles.

Ποιος είναι ο καλύτερος ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης για τους άνδρες ?

Ο καλύτερος ελεύθερος ιστότοπος χρονολόγησης για τους άνδρες είναι αναμφισβήτητα συναντιέται. Η προσφορά Freemium σας επιτρέπει να εγγραφείτε δωρεάν και να δημιουργήσετε ένα πλήρες προφίλ. Μπορείτε να δοκιμάσετε την αποτελεσματικότητά του βλέποντας τον αριθμό των επισκέψεων/συμπαθειών και των μηνυμάτων που ελήφθησαν και διεξάγετε έρευνα για να μάθετε ποια είναι τα ελεύθερα μέλη κοντά σας. Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε με όλα τα μέλη της Premium του ιστότοπου.

Εάν ψάχνετε επιθετικά για έναν ελεύθερο ιστότοπο 100 %, τότε ο Freemeet μπορεί να είναι ένας καλός ελεύθερος χώρος χρονολόγησης για τους άνδρες, με τη δυνατότητα δημιουργίας ενός ποιότητας προφίλ και μιας μεγάλης κοινότητας, για ανταλλαγή με μέγιστο μέλη. Οι χρήστες επενδύονται αρκετά, ανταποκρίνονται γρήγορα μόλις ξεκινήσει η συζήτηση και είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν όμορφες συναντήσεις σε αυτόν τον ελεύθερο ιστότοπο, ως άντρας.

Δωρεάν χρονολόγηση για γυναίκες: Γιατί έχουν περισσότερες επιλογές από τους άνδρες ?

Οι γυναίκες είχαν πάντα πολλές ακόμη επιλογές για να εγγραφούν για δωρεάν χρονολογώντας περιοχές από τους άνδρες, για απλούς λόγους: είναι λιγότερο πολυάριθμες και επομένως σπανιότερες. Και είναι αυτοί που προσελκύουν αρσενικά προφίλ.

Κατά συνέπεια, οι καλύτερες πλατφόρμες επέτρεψαν από καιρό 100 % δωρεάν χρήση για τις γυναίκες, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο, σε απευθείας σύνδεση.

Από τώρα και στο εξής, είναι πιο σπάνια και η επιθυμία να προσφέρουμε ένα ισότιμο σύστημα σημαίνει ότι εξαφανίζονται σταδιακά οι εντελώς ελεύθερες τοποθεσίες για τις γυναίκες. Από την άλλη πλευρά, είναι συχνό ότι βρίσκονται σε μειονότητα σε χώρους χρονολόγησης, με αναλογία συχνά υπέρ των ανδρών. Όταν είναι το αντίθετο, αισθάνονται πιο άνετα και η λέξη συμβαίνει, για να απολαύσετε μια πιο γαλήνια πλοήγηση.

Υπάρχουν τοποθεσίες και εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για την άνεση των γυναικών, όπως το Bumble και υιοθετεί έναν άντρα, στον οποίο είναι οι μόνοι που θα αποφασίσουν ποιος μπορεί να μιλήσει μαζί τους.

Ποιος είναι ο πιο σοβαρός χώρος χρονολόγησης στη Γαλλία ?

Ο πιο σοβαρός χώρος χρονολόγησης στη Γαλλία είναι αναμφισβήτητα συναντιέται. Απολαμβάνει απαράμιλλη τεχνογνωσία (με περισσότερες από 20 εμπειρία) και μακροζωία σε έναν πολύ ανταγωνιστικό τομέα, ο οποίος μαρτυρεί την ποιότητά του. Είναι, στην πραγματικότητα, το πιο δημοφιλές και το πιο διάσημο των ρομαντικών περιοχών χρονολόγησης !

Απλά κοιτάξτε τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από την πλατφόρμα για να καταλάβετε ότι το Meetic είναι πάντα το σημείο αναφοράς όσον αφορά τις ρομαντικές συναντήσεις, για παιδιά ηλικίας 25/50 ετών.

Μετράει 1.000.000 μηνιαίες συνομιλίες, ισχυρίζεται ότι περισσότεροι από 250.000 συναντιούνται γάμους και περίπου 60.000 μωρά που γεννήθηκαν από μια ένωση μέσω του χώρου και περισσότερα από 8 εκατομμύρια ζευγάρια θα είχαν σχηματιστεί χάρη στην πλατφόρμα.

Πώς να γνωρίσετε κάποιον όταν δεν βγείτε ?

Σήμερα, είναι συχνά δύσκολο να συναντηθούμε νέους ανθρώπους, ειδικά όταν η κοινωνική μας ζωή δεν είναι πλέον τόσο ζωντανή όσο πριν. Οι λύσεις που πρέπει να ευνοηθούν είναι επομένως:

 • Χρονολογικές τοποθεσίες, οι οποίες παραμένουν ο καλύτερος τρόπος για να συναντήσετε νέους ανθρώπους στο διαδίκτυο, πρώτα, πριν από πιθανές συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο
 • Αθλητικές δραστηριότητες και κλαμπ για την ύφανση νέων συνδέσμων γύρω από ένα κέντρο κοινού ενδιαφέροντος. Είτε πρόκειται να ασκήσετε τένις, πεζοπορία, παίζοντας αποτυχίες ή ακόμα και να μοιράζεστε το πάθος σας για την τέχνη, υπάρχουν πολλές λύσεις για να βρείτε άτομα με τους οποίους έχουν καλές στιγμές
 • Εργαστείτε, συμπαθεραπεία με συναδέλφους κατά τη διάρκεια των διαλείμματα/καφετέριες γεύματος
 • Converse με τους ξένους στην καθημερινή ζωή, είτε είναι γείτονες, υπάλληλοι ενός συνηθισμένου καταστήματος είτε περιπατητών. Ωστόσο, είναι όλο και πιο περίπλοκο, με δυσπιστία του άλλου που συνεχίζει να μεγαλώνει

Χωρίς να βγείτε σε κινούμενα μέρη ζωής, από τα μπαρ, τα καφέ, τα νυχτερινά κέντρα ή τα εστιατόρια, είναι όλο και πιο δύσκολο να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, η λύση ελεύθερης ή πληρωμένης χρονολόγησης παραμένει η πιο σχετική.

Το να είσαι μόνος δεν είναι αναπόφευκτο και τώρα είναι δυνατόν, ιδίως μέσω διαδικτυακών πλατφορμών που χρονολογούνται, να βγούμε από την απομόνωσή σας για να συνομιλήσετε με άλλα singles, κοντά ή στο άλλο άκρο της χώρας. Μερικές φορές αρκεί για μια απλή ώθηση της μοίρας (και μια δωρεάν εγγραφή !) να τροποποιήσει μόνιμα μια καθημερινή ζωή που φαινόταν παγωμένη.

Δωρεάν συνάντηση – Γυναίκες των Ηνωμένων Πολιτειών

Το Celibairesuweb είναι ένα Δωρεάν χρονολόγηση. Στείλτε μηνύματα και συναντήστε ανύπαντρες γυναίκες από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Κάντε υπέροχες δωρεάν συναντήσεις με γυναίκες, χωρίς να πληρώνετε ποτέ. Όλα είναι δωρεάν.

Ζευγάρι αγάπης

Είμαι 55 ετών και ψάχνω για να μιλήσει κάποιος.

Θα θεωρούσα το myylf να είναι κάτω από τη γη, εύκολος τύπος με καλή αίσθηση του χιούμορ. Προσπαθώ πάντα να g.

Λοιπόν είμαι ανοιχτός σε οποιονδήποτε έτοιμο να μιλήσει και να κάνει φίλους.Μη διστάσετε να με χτυπήσετε

Είμαι εδώ ψάχνω για έναν άνθρωπο που θα με φροντίσει καλά

Είμαι εξερχόμενος, θετικός, ειλικρινής, στοργικός, υποστηρικτικός, αισιόδοξος και αστείο. Είμαι πολύπλεμος και neurod.

Είμαι ένας jovial τύπος ατόμου και μου αρέσει να διασκεδάζω με όλους όσους με κάνουν ευτυχισμένο ��

Είμαι ενεργός, δημιουργική και χαρούμενη κυρία που αγαπά αυτή τη ζωή σε όλες τις εκδηλώσεις της και είμαι πλήρως AG.

Είμαι πολύ φροντισμένος, φιλικός άνθρωπος ανοιχτό για αγάπη και σοβαρή σχέση. Είμαι επίσης έξυπνη κυρία .

Είμαι η Μαρία ανύπαντρη χωρίς παιδιά που έχω προδώσει, οπότε η Μαρία ώρα είμαι απλά εύκολο να βρω τον άνθρωπο o.

Έχω μια καλή καρδιά και ψάχνω για έναν καλό άνθρωπο, μισώ ψεύτικα προφίλ

Είμαι ένα εύκολο άτομο gooke. Λατρεύω τις γάτες. Μου αρέσει να ακούω μουσική. Μου αρέσει επίσης να βλέπω τηλεόραση.

Είμαι πολύ πιστός, υπεύθυνος και φροντίδα κυρία και ξέρω ότι ο μελλοντικός μου άνθρωπος θα αισθάνεται καλός μαζί μου. I α.

Είμαι απλώς ένας απλός ερευνητής υγείας των γυναικών/ υπεύθυνος ασφάλειας γυναικών και παιδιών. ποιος ήταν το ups.

Είμαι ειλικρινής και ευγενικός άνθρωπος που θέλει αληθινή αγάπη

Είμαι ενιαία εμφάνιση για μια μακροχρόνια σχέση τερματισμού

Είμαι πολύ φιλικός, εύκολος και συμπονετικός. Σέβομαι τα συναισθήματα όλων. Φροντίζω, αγάπη και ένα.

Είμαι ευγενικός, ειλικρίνεια, στοργικά και πνευματικά. Κυρία με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Το κάνω αυτό το εξωτερικό και εγώ.

Φροντίζω, ευγενικό, ανοιχτό καρδιά και ειλικρινής κυρία που είναι ανοιχτή για να συναντήσει νέους ανθρώπους

Γεια σου, ελπίζω να βάζει πιστοί persoon

Το μόνο που χρειάζομαι τώρα κάποιος μόνο για να με κάνει ευτυχισμένο στη ζωή

Είμαι γυναίκα επιχειρήσεων από τότε που ήμουν 19 ετών. Μου αρέσει το διεθνές μάρκετινγκ, όλα όσα σχετίζονται με το BUSI.

Οι άνθρωποι με περιβάλλουν θα με περιγράψουν ως πολύ γνήσιο άτομο εύκολο να πηγαίνω με ειλικρινή καρδιά.

Απλά είμαι ειλικρινής

Είμαι μια αγάπη, θεωρώντας, ευγενική και στοργική γυναίκα που αξίζει · ειλικρίνεια και άνοιγμα. Είμαι ανοιχτός στο EV.

Δεν είναι ασθενής, εσωστρεφής και αγάπη μουσική

Είμαι γυναίκα που έχει εμπειρία ζωής και ξέρει τι πρέπει να γίνει σε μια σχέση για να μας κάνει ευτυχισμένους . .

Είμαι πολύ ανοιχτός ειλικρινής και πιστός.. Ήμουν ανύπαντρη για ένα χρόνο τώρα. Επιδιώκοντας να μεταβείτε σε καλή σχέση

Ψάχνω για μια σχέση, φροντίζω και αγαπώ και μου αρέσει το ύπαιθρο και πηγαίνω στην παραλία

Είμαι γυναίκα που αναζητά έναν σοβαρό φίλο για να γνωρίσει κάποιον που είναι ειλικρινής, ευγενικός, καλός ηθικός και τελειώνει.

Είμαι μια αγαπημένη, φροντίδα και κάτω στη Γη Γυναίκα

Συνδέστε ή εγγραφείτε για πρόσβαση σε όλες τις σελίδες έρευνας

Φιλί ζευγαριού κακού

Κάντε τις καλύτερες συναντήσεις σας

Μονόκλινο.Το COM είναι ο ηγέτης στο Σοβαρές συναντήσεις Φραγκόφωνα. Μην περιμένετε πια και έρχεστε και εγγραφείτε τώρα για να επικοινωνήσετε με τις γυναίκες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και να λάβετε απαντήσεις στα μηνύματά σας. Ελάτε να δείτε δωρεάν ιστότοπο. Θέλω να εγγραφώ.

Είναι γρήγορο και δωρεάν 100%