Προσφορά καλωσορίσματος μέχρι € 120: Ποια τράπεζα μου δίνει περισσότερο?, Οι καλύτερες προσφορές καλωσορίσματος για online τράπεζες

Οι καλύτερες προσφορές καλωσορίσματος για online τράπεζες

Contents

Εδώ λεπτομερώς τις συνθήκες επιλεξιμότητας των διαφορετικών Καλώς ήρθατε προσφορές τραπεζών Παρουσιάστηκε:

Προσφορά καλωσορίσματος μέχρι € 120: Ποια τράπεζα μου δίνει περισσότερο ?

Αγοράζετε το προϊόν μας και σας πληρώνουμε. Η πρόταση αυτή φαίνεται μη ρεαλιστική και όμως είναι η υπόσχεση πολλών ηλεκτρονικών τραπεζών που προσφέρουν ευπρόσδεκτα μπόνους μέχρι € 120 για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Προσέξτε, ωστόσο, για να διαβάσετε τις συνθήκες επιλεξιμότητας. Για να αποφύγετε απογοητεύσεις και να βρείτε την καλύτερη προσφορά ανοίγματος λογαριασμού, διαβάστε το άρθρο μας !

�� Ποια online τράπεζα έχει την καλύτερη προσφορά καλωσορίσματος αυτή τη στιγμή ?

Ο Καλωσορίσατε προσφορές ασκούνται κυρίως από Ηλεκτρονικές τράπεζες. Αυτά τα ασφάλιστρα καθιστούν δυνατή την προσέλκυση πελατών παραδοσιακών τραπεζών. Ο Καλωσορίσατε προσφορές δεν είναι πάντα διαφορικοί παράγοντες επειδή είναι περίπου 80 €.

Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στους όρους για να φτάσουμε στο ασφάλιστρο από το ποσό από μόνο του.

Εδώ λεπτομερώς τις συνθήκες επιλεξιμότητας των διαφορετικών Καλώς ήρθατε προσφορές τραπεζών Παρουσιάστηκε:

�� Η προσφορά καλωσορίσματος του MonabanQ λεπτομερώς

Μέχρι επάνω 120 € προσφέρονται για ένα άνοιγμα λογαριασμού, Το Monabanq είναι το ηλεκτρονική τράπεζα που προσφέρει το Καλώς ήρθατε μπόνους ύψιστος.

Το ασφάλιστρο καταρρέει σε 2 μέρη:

 • 80 € προσφέρεται κατά το άνοιγμα ενός τρεχούμενου λογαριασμού, οτιδήποτε. Το ασφάλιστρο αποτελείται από 8 μηνιαίες πληρωμές ύψους € 10 με την επιφύλαξη τουλάχιστον 10 πληρωμών το μήνα κατά τους πρώτους 8 μήνες.
 • 40 € Πρόσθετα εάν έχετε εγγραφεί σε μια κάρτα πρώτης ή πλατίνας Visa. Εκεί Μπόνους καλωσορίσματος θα καταβληθεί στις 16 του μήνα μετά την ενεργοποίηση της κάρτας.

�� Μεγέθυνση στην προσφορά καλωσορίσματος του Boursorama Banque

Η καλύτερη online τράπεζα για 15 χρόνια, το Boursorama προσφέρει ένα Προσφορά ανοίγματος λογαριασμού του 100 € . Αυτό το ποσό χωρίζεται σε 2 μέρη:

 • 20 € προσφέρεται για οποιοδήποτε άνοιγμα λογαριασμού στο Boursorama Banque. Το ποσό θα πιστωθεί την ημέρα του ανοίγματος του λογαριασμού σας.
 • € 80 Εάν έχετε εγγραφεί σε μια κάρτα Welcome ή Ultim Bank ταυτόχρονα όπως στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

�� Σημείωση Εάν έχετε εγγραφεί στην κάρτα Metalde Boursorama, θα έχετε το Καλώς ήρθατε μπόνους 20 € καθώς και 8 μήνες προσφοράς μετάλλων (δηλαδή € 79.20 προσφέρονται).

�� Η προσφορά καλωσορίσματος του Fortuneo με μεγεθυντικό φακό

Όπως και άλλες online τράπεζες, το Fortuneo προσφέρει μέχρι 230 € στα νέα του μέλη. Για να επωφεληθείτε από αυτό, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα χρυσό cb mastercard και να κάνετε τουλάχιστον 5 πληρωμές εντός 90 ημερών από την ενεργοποίηση της κάρτας. Εκεί Καλώς ήρθατε μπόνους θα καταβληθεί από το τράπεζα το αργότερο εντός 30 ημερών από την 5η πληρωμή με την κάρτα.

�� Λεπτομέρειες σχετικά με την προσφορά καλωσορίσματος από την Hello Bank!

Γεια σας! ΕΣΕΙΣ Προσφορά € 80 που προσφέρεται για οποιοδήποτε άνοιγμα του 1ου λογαριασμού + € 100 σε κουπόνια (για οποιαδήποτε τραπεζική κινητικότητα με Hello Start +) + € 1 το μήνα για 6 μήνες για το άνοιγμα ενός λογαριασμού Hello Prime. Για να επωφεληθείτε από αυτό προσφορά καλωσορίσματος, Δεν πρέπει να είστε ήδη πελάτης Hello Bank!

�� Η προσφορά καλωσορίσματος bforbank έχει κοσκινίσει

Η Bforbank προσφέρει επίσης 80 € στους νέους πελάτες της. Αυτό το ποσό θα καταβληθεί εντός 15 ημερών ενεργοποίηση της τραπεζικής σας κάρτας. Θα πρέπει να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας bforbank για τουλάχιστον ένα χρόνο για να μην σας δούμε Καλώς ήρθατε μπόνους αποτραβηγμένος.

�� Σημείωση Εάν ανοίξετε ένα βιβλίο αποταμίευσης bforbank τις επόμενες 60 ημέρες την ενεργοποίηση της τραπεζικής σας κάρτας, θα επωφεληθείτε από επιπλέον € 50 € Καλώς ήρθατε μπόνους.

�� Σημειώστε μερικά τράπεζες προσφορά Καλώς ήλθατε ασφάλιστρα ενισχύεται σε ορισμένες περιόδους, δώστε προσοχή !

��️ Άνοιγμα προσφορών για παραδοσιακές τράπεζες

Γενικό λογότυπο της κοινωνίας

Ακόμα κι αν Καλωσορίσατε προσφορές είναι πιο διαδεδομένες και συχνά πιο επωφελείς Ηλεκτρονικές τράπεζες, Οι παραδοσιακές τράπεζες προσαρμόζονται προσφέροντας επίσης χρήματα κατά την έναρξη λογαριασμού.

�� Η προσφορά καλωσορίσματος του Société Générale λεπτομερώς λεπτομερώς

Στο Société Générale, το Καλώς ήρθατε μπόνους είναι από 80 € . Για να επωφεληθείτε από αυτό, δεν πρέπει να κρατάτε ήδη λογαριασμό στο SG, αλλά και να κάνετε τουλάχιστον 5 πληρωμές κατά τους πρώτους 3 μήνες μετά τη συνδρομή σε έναν μεμονωμένο τραπεζικό λογαριασμό SG.

�� Μεγέθυνση στην προσφορά καλωσορίσματος του BNP Paribas

Μια άλλη παραδοσιακή τράπεζα, το BNP Paribas προσφέρει επίσης ένα Καλώς ήρθατε μπόνους Αλλά με τη μορφή μείωσης της συνεισφοράς. Πράγματι, για οποιαδήποτε συνδρομή σε έναν βασικό λογαριασμό ελεύθερου πνεύματος (εξαιρουμένης της άπειρης κάρτας), η συνδρομή θα είναι δωρεάν για 1 έτος. Και πάλι, για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτό, δεν πρέπει να έχετε ήδη λογαριασμό στο BNP. Το δωρεάν δεν περιλαμβάνει κανένα κόστος ταμειακών ροών ή άλλα τρέχοντα έξοδα λειτουργίας.

�� Σημείωση: Το κόστος μιας κάρτας πρώτης βίζας με την βασική προσφορά είναι 85,20 € ετησίως.

�� Πώς να επωφεληθείτε από την προσφορά καλωσορίσματος μιας τράπεζας ?

Καθε τράπεζα το χαρακτηριστικό του Ανεξάρτητα από το λογαριασμό. Πρέπει να διαβάσετε τις κατώτατες γραμμές και τους αστερίσκους για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Για να σας διευκολύνετε, θα βρείτε τους κύριους όρους επιλεξιμότητας ανά τράπεζα στα πρώτα 2 μέρη αυτού του άρθρου.

Τον περισσότερο καιρό, Καλώς ήρθατε μπόνους τραπεζών χορηγούνται σύμφωνα με τις περιοχές των τραπεζικών προϊόντων που έχουν εγγραφεί και ελάχιστη χρήση. Αυτό εμποδίζει τους πελάτες να εγγραφούν μόνο για τοΚαλωσορίσατε προσφορά τράπεζας Στη συνέχεια, μεταβείτε σε άλλη τράπεζα.

Συμβουλευτείτε επίσης τους όρους και τους όρους πληρωμής του Προσφορές ανοίγματος λογαριασμού. Για παράδειγμα, το Boursorama Banque θα σας πληρώσει κατά το άνοιγμα του λογαριασμού σας, όπου θα πρέπει να περιμένετε έως και 8 μήνες για την τελευταία πληρωμή του πρωταρχική μονοεξέχρος.

��‍�� είναι η χορηγία μια εναλλακτική λύση στο λογαριασμό που ανοίγει το λογαριασμό ?

Εκεί Καλώς ήρθατε μπόνους μιας τράπεζας δεν είναι ο μόνος τρόπος για να λαμβάνετε χρήματα κατά το άνοιγμα του τραπεζικού σας λογαριασμού. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα με κώδικες χορηγίας.

Για να το κάνετε αυτό, βρείτε στο Entourage σας (ή στο Διαδίκτυο) ένα άτομο που έχει λογαριασμό στην τράπεζα στην οποία θέλετε να εγγραφείτε. Ζητήστε τον κωδικό χορηγού του και εισαγάγετε τον όταν εγγραφείτε σε έναν τρεχούμενο λογαριασμό. Όταν ενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας, θα γίνετε θεός και ως εκ τούτου, θα λάβετε ένα μπόνους, όπως και ο νονός σας.

Η χορηγία Boursorama και η χορηγία Fortuneo είναι ιδιαίτερα επωφελείς, τόσο για το Godchild όσο και για τον Νονό.

�� Τράπεζα �� κωδικός χορηγίας
Ισορροπία Joda1857
Τζάκειο 13217581

�� Καλωσορίστε προσφορές σε άλλα τραπεζικά προϊόντα

Οι τρέχοντες λογαριασμοί δεν είναι τα μόνα τραπεζικά προϊόντα που προσφέρονται από τις ηλεκτρονικές τράπεζες. Προσφέρουν επίσης προϊόντα αποταμίευσης. Όπως και με τους τρέχοντες λογαριασμούς, τράπεζες χρήση Καλωσορίσατε προσφορές Για να προσελκύσετε πελάτες.

Για ασφάλιση ζωής
Για τη συνδρομή σε συμβόλαιο ασφάλισης ζωής, το Fortuneo σας προσφέρει 200 € . Για να αγγίξετε αυτό το ποσό, θα είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε ελάχιστη αρχική πληρωμή € 2.000 €. Αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι τις 25 Αυγούστου 2023.

Για προσφορές χρηματιστηριακών αγορών
Το Bforbank σας προσφέρει 100 € Και την επιστροφή του κόστους μεταφοράς σας εντός του ορίου των € 2.000 για το άνοιγμα ενός λογαριασμού κινητών αξιών, ενός μπιζελιού ή ενός μπιζελιού με ελάχιστη τοποθέτηση € 1.000 στο άνοιγμα. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει εντός 2 μηνών το άνοιγμα του λογαριασμού. Το ποσό πρέπει να παραμείνει επενδυμένο τουλάχιστον ένα χρόνο μετά το άνοιγμα.

Για ένα πρώτο άνοιγμα λογαριασμού ή για πρώτη μεταφορά συνηθισμένων τίτλων, μπιζέλι ή μπιζέλι στο Fortuneo, σας προσφέρει έξοδα μεσιτείας σε 100 παραγγελίες μικρότερο ή ίσο με € 10.000. Ο λογαριασμός πρέπει να διατηρείται για τουλάχιστον ένα χρόνο.

❓ Συχνές ερωτήσεις για προσφορές καλωσορίσματος

�� Γιατί οι τράπεζες προσφέρουν χρήματα κατά την έναρξη ενός λογαριασμού ?

Ο τράπεζες προσφορά Καλωσορίσατε προσφορές Προκειμένου να κερδίσουν νέους πελάτες και να προσελκύσουν πελάτες που είχαν ήδη λογαριασμούς σε παραδοσιακές τράπεζες. Για να κερδίσουν χρήματα, οι τράπεζες θα προσφέρουν επιπλέον υπηρεσίες όπως ασφάλιση ζωής ή πιστώσεις.

�� Γιατί οι ευπρόσδεκτοι προσφέρουν όλο και πιο επωφελείς ?

Ο Καλώς ήλθατε ασφάλιστρα χρησιμοποιούνται για την αλλαγή των πελατών τραπεζών. Αλλά από το τέλος του Covid, οι Γάλλοι τείνουν να παραμείνουν περισσότερο στην τράπεζά τους. Να ενθαρρύνουν τους πιθανούς πελάτες να αλλάζουν τη συμπεριφορά, οι τράπεζες και ιδιαίτερα οι online τράπεζες έχουν αυξηθεί Καλωσορίσατε προσφορές.

�� Οι προσφορές της στιγμής ��

Μονοεξέχρος

προσφέρονται έως και 120 €

Ισορροπία

€ 100 που προσφέρονται με τον κωδικό BRS100

Λογότυπο fortuneo

230 ευρώ που προσφέρεται με τον κωδικό FTN0923

Σύμβουλος της υπηρεσίας σας

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σάββατο 8:30 έως τις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Οι καλύτερες προσφορές καλωσορίσματος για online τράπεζες

Οι καλύτερες προσφορές καλωσορίσματος για online τράπεζες

Εκτός από την προσφορά πολύ πλεονεκτικών συνθηκών τιμών για να ανοίξουν έναν τραπεζικό λογαριασμό, οι ηλεκτρονικές τράπεζες προσπαθούν να αποπλανήσουν τους πελάτες τους με ελκυστικές προσφορές καλωσορίσματος. Επί του παρόντος, είναι η Monabanq που προσφέρει την καλύτερη προσφορά καλωσορίσματος στην αγορά, προσφέροντας έως και 120 € !

προσφέρονται έως και 120 €

Το Monabanq σας προσφέρει έως και 120 € Για ένα πρώτο άνοιγμα του τρεχούμενου λογαριασμού.

Το Boursorama Banque σας προσφέρει Μέχρι τα 100 € Για το πρώτο άνοιγμα του λογαριασμού.

Προσφέρονται μέχρι € 230

Το Fortuneo σας προσφέρει έως 230 € Για ένα πρώτο άνοιγμα λογαριασμού.

�� Online Bank: Οι καλύτερες προσφορές καλωσορίσματος

Η έννοια τουπροσφορά καλωσορίσματος έχει ασκηθεί εδώ και πολλά χρόνια για να ενθαρρύνει τους πελάτες να εγκαταλείψουν τις παλιές παραδοσιακές τους τράπεζες και να ανοίξουν έναν τραπεζικό λογαριασμό σε μια ηλεκτρονική τράπεζα. Αυτή η προσφορά λαμβάνει τη μορφή ενός Καλώς ήλθατε μπόνους που καταβάλλεται σε νέους πελάτες που ανοίγουν έναν τραπεζικό λογαριασμό. Βρίσκουμε επίσης αυτό το είδος των ασφαλίστρων για το άνοιγμα των λογαριασμών ταμιευτηρίου, τη συνδρομή στην ασφάλιση ζωής ή τη σύμβαση υποτροφίας. εδώ είναι τα Τα καλύτερα ασφάλιστρα που προσφέρονται από τις τράπεζες Online το 2023.

Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου χωρίς αποκλεισμούς

☑️ άλλα μπόνους προϊόντων:

☑️ άλλα μπόνους προϊόντων:

✔ill ασφάλιση: μέχρι 200 ​​€

✔ill Boule: 100 παραγγελίες που προσφέρονται

Μάθε περισσότερα

☑️ άλλα μπόνους προϊόντων:

✔️ Χρηματιστήριο: € 2.000 αμοιβές μεταφοράς

Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023

Εκεί Καλώς ήρθατε μπόνους δεν είναι πραγματικά ένας παράγοντας διαφοροποίησης για να επιλέξετε μια online τράπεζα, διότι όλα προσφέρουν κατά μέσο όρο την ίδια προσφορά καλωσορίσματος € 80 €. Κατά τη διάρκεια των περιόδων προώθησης, προσφέρουν επίσης ορισμένες online τράπεζες “Boosted” καλωσορίσματα μπόνους.

Από την άλλη πλευρά, πρέπει να είστε προσεκτικοί στους απαραίτητους όρους για να μπορέσετε να επηρεάσετε το ασφάλιστρο, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την επιλογή της μελλοντικής τράπεζας της σε απευθείας σύνδεση.

Καλώς ήλθατε την προσφορά σας!

Για να αγγίξετε τοΠροσφορά καλωσορίσματος από το Hello One: € 80 προσφέρονται + € 100 σε κουπόνια (για όλη την τραπεζική κινητικότητα με το Hello Start +) Στο Hello Bank!, Πρέπει να είστε υπομονετικοί: πράγματι πληρώνεται μόνο 3 μήνες μετά την παραλαβή μεθόδων πληρωμής.

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να εισαγάγουμε τον κωδικό της προσφοράς καλωσορίσματος κατά τη συμπλήρωση της μορφής έναρξης του online τραπεζικού λογαριασμού.

Monabanq: Έως 120 € !

Το Monabanq προσφέρει έως και £ 120 για οποιοδήποτε άνοιγμα του πρώτου λογαριασμού. Το Monabanq προσφέρει ένα μπόνους ύψους € 80 για να ενεργοποιήσει την κάρτα Visa (κλασική, πρωθυπουργία, πλατίνα ή συστηματική εξουσιοδότηση) για οποιοδήποτε πρώτο άνοιγμα PRATIQ, PRATIQ+, UNIQ ή UNIQ+ τρέχον λογαριασμό με ή χωρίς VISA CARD.

Προσφορά καλωσορίσματος Boursorama Bank

Συχνά περιγράφεται ως η καλύτερη online τράπεζα, ή “φθηνότερη τράπεζα”, το Boursorama Banque προσφέρει ένα ευπρόσδεκτο μπόνους ✔️ 100 € προσφέρονται για το άνοιγμα ενός συμβατικού τρεχούμενου λογαριασμού ή με την προσφορά Ultim. Για το δικό του Προσφορά καλωσορίσματος, (Προσφορά Bungerama Bank χωρίς κατάσταση εισοδήματος). Ειναι εδω Online Bank που θέτει το ασφάλιστρο το συντομότερο δυνατό : Θα πληρώνεται πράγματι την ίδια ημέρα του αποτελεσματικού ανοίγματος του λογαριασμού.

Το μπόνους Boursorama Banque καταβάλλεται στο αποτελεσματικό άνοιγμα του λογαριασμού χωρίς κατάσταση.

Καλώς ήλθατε προσφορά Fortuneo

Εκεί Καλώς ήρθατε μπόνους ✔् μέχρι € 230 που προσφέρονται για μια κάρτα Gold CB Mastercard με τραπεζική κινητικότητα που προσφέρει η Fortuneo ισχύει για οποιοδήποτε πρώτο αόριστο ή κοινό άνοιγμα λογαριασμού, με μια κάρτα Gold MasterCard Bank.

Με την προσφορά FOSFO, ο πελάτης επωφελείται από ένα ευπρόσδεκτο επίδομα 70 €.

Orange Bank: Έως 100 € που προσφέρονται με την κάρτα Premium

Η Orange Bank προσφέρει έως και 100 € που προσφέρεται με την κάρτα Premium με κάρτα premium ή πακέτο premium:

 • 50 € Καλώς ήλθατε Μετά από 10 πληρωμές ή αναλήψεις ·
 • 50 € επιπλέον Κατά τη διάρκεια της 1ης εισφοράς ενός πορτοκαλιού τιμολογίου από τον τραπεζικό σας λογαριασμό πορτοκαλιού.

Bforbank: ✔️ 80 € Προσφέρεται

Bforbank: € 80 προσφέρονται !

Μέχρι μόνο στις 20 Ιουλίου 2023, η Bforbank σας προσφέρει Προσφέρθηκε 80 € ! Έτοιμος να πηδήξει στην ευκαιρία ?

⚙️ Πώς λειτουργεί ?

Η BforBank δημιουργεί αυτήν την προσφορά ευπρόσδεκτη κατά την οποία μια προοπτική ή ένας πελάτης Bforbank μπορεί να επωφεληθεί από ένα μπόνους € 80 για:

 • ✔️ 80 € που προσφέρεται για το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού Bforbank
 • Μέχρι τις 20 Ιουλίου 2023 μόνο

Νικέλιο: Καλωσορίστε προσφορά: ❌

�� Οι διαφορετικές προσφορές προσφορές ανά προϊόν

Ο δεύτερος τύπος προωθήσεων που ασκούνται οι online τράπεζες σχετικά με τις προσφορές πρόσθετων προϊόντων: εξοικονόμηση, ασφάλιση ζωής ή υποτροφία.

Προωθήσεις φυλλαδίων αποταμίευσης

Το φυλλάδιο είναι ένας λογαριασμός ταμιευτηρίου που επιτρέπει στον κάτοχο του να τοποθετήσει χρήματα και να λαμβάνει τόκους. Το ποσό που τοποθετείται παραμένει διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή. Τα τραπεζικά βιβλία των ηλεκτρονικών τραπεζών είναι ενδιαφέροντα επειδή δεν είναι κίνδυνοι, χωρίς οροφές και δωρεάν.

Αυτά τα προϊόντα συχνά υπόκεινται σε ενισχυμένος ρυθμός Προκειμένου να προσελκύσουν νέους πελάτες. Επομένως, δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπετε τις διαδικτυακές τράπεζες να προσφέρουν προωθήσεις σε φυλλάδια αποταμίευσης, αυξάνοντας το ονομαστικό ακαθάριστο επιτόκιο για περίοδο ενός ή περισσοτέρων μηνών. Το BforBank προσφέρει ακόμη ένα μπόνους που θα προσφέρεται 80 € στο άνοιγμα ενός φυλλαδίου εάν ένας τρεχούμενος λογαριασμός είναι ανοιχτός ταυτόχρονα.

*Ποσοστό μεταξύ 0,10% και 0,20% αυξάνοντας πάνω και προς ταυτοποίηση
** αυξάνοντας κάθε χρόνο για 4 χρόνια, έως και 0,45%

Προωθήσεις ασφάλισης ζωής

Dours d

Μεσαίες ή μακροπρόθεσμες επενδύσεις, η ασφάλιση ζωής επιτρέπει στον συνδρομητή να αποτελεί κεφάλαιο. Το κεφάλαιο αυτό θα είναι διαθέσιμο στο τέλος της σύμβασης για τον κάτοχο του λογαριασμού εάν είναι ακόμα ζωντανός ή για τους καθορισμένους δικαιούχους εάν πέθανε. Απο Προωθητικές προσφορές Μερικές φορές προσφέρονται από τις ηλεκτρονικές τράπεζες για την προώθηση των συμβάσεων ασφάλισης ζωής τους.

Επομένως, η Bforbank προσφέρει ❌ Για οποιαδήποτε πρώτη συνδρομή στο συμβόλαιο ζωής Bforbank, με την επιφύλαξη της αρχικής πληρωμής € 3.000, τουλάχιστον το 25% των οποίων επενδύονται σε μονάδες κεφαλαιουχικών εγγυήσεων σε κεφάλαια.

Για την πλευρά του, Το Fortuneo προσφέρει έως και 200 ​​€ μπόνους για οποιαδήποτε πρώτη συμμετοχή στο Asurance-Vie. Έως 200 € προσφέρονται με αρχική πληρωμή ύψους € 3.000 (εκ των οποίων τουλάχιστον 25% επενδύονται σε μονάδες εγγυήσεων κεφαλαίου στο κεφάλαιο) ή € 200 με αρχική πληρωμή € 5.000 (συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον 25% που επενδύονται σε μονάδες λογαριασμού που δεν εγγυάται στο κεφάλαιο).

Online Banking Χρηματιστηριακές προσφορές

Τελευταίο τραπεζικό προϊόν στο Bénefier για προωθητικές προσφορές από online τράπεζες: online υποτροφίες προσφορές. Η Bforbank, λόγω της τοποθέτησής της, είναι η Online Bank, η οποία προσφέρει πιο τακτικά προσφορές διαφημίσεων και ευπρόσδεκτα μπόνους στο προϊόν υποτροφιών της.

Προσφέρει προωθήσεις “bourse” μεταξύ των ηλεκτρονικών τραπεζών

Επιστροφή χρημάτων
χρηματιστηριακά τέλη
Επιστροφή χρημάτων
κόστος μεταφοράς
Καλώς ήρθατε μπόνους
Bforbank Ναί
έως και 2.000 €
Τζάκειο Έως 200 €
Ισορροπία
Ενέκωση -€ €
 • Μηνιαία επιστροφή € 3, το κόστος της κάρτας Visa Premier
 • Πληρωμή της ασφάλιστης των € 50 αμέσως μετά την περίοδο απόσυρσης των 14 ημερών
 • Η προσφορά ισχύει για οποιαδήποτε πρώτη συνδρομή σε μια πρώτη προσφορά θεώρησης σε έναν απλό ή συνημμένο λογαριασμό (εξαιρουμένων των νέων, του επιχειρηματία αυτοκινήτου, του δικαιώματος λογαριασμού και της εναλλακτικής προσφοράς)
  • Εγγραφείτε στην προσφορά Αναπόσπαστο
  • Ρίξτε € 1.200 στο λογαριασμό σας κάθε μήνα
  • ή να έχετε εξαιρετικό ισοδύναμο με 5.000 €
  • ή πληρώστε την τιμή κάρτας € 10/μήνα.