Ανάγνωση Νύχτες: Εδώ είναι 11 εφαρμογές που θα σας κάνουν να θέλετε να διαβάσετε, καλύτερες εφαρμογές για να διαβάσετε στο Android: Ποιος παίκτης eBooks να επιλέξει?

Εφαρμογή για ανάγνωση

Wattpad: Είναι η μητέρα των εφαρμογών, αυτή που υιοθέτησε πολύ γρήγορα οι νέοι για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για γραφή και φανταστική. Είναι ο κήπος Eden των λάτρεις της φαντασίας των ανεμιστήρων. Διαβάζουμε ιστορίες γραμμένες με τη μορφή μιας σαπουνόπερας, σχολιάζουμε τις και η κοινότητα αλλάζει έτσι την πορεία των ιστοριών. Ένα πραγματικό εκπαιδευτικό έδαφος για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τη μαγική δύναμη της γραφής.

Ανάγνωση Νύχτες: Εδώ είναι 11 εφαρμογές που θα σας κάνουν να θέλετε να διαβάσετε

Τα ράφια σας είναι γεμάτα βιβλία που περιπλανηθούν. LUS και μη ανάγνωση μίγματος ? Και σε όλα αυτά, δεν ξέρετε τι να διαβάσετε ? Έχουμε κάνει μια λίστα εφαρμογών που μπορούν να σας βοηθήσουν με την ευκαιρία να διαβάσετε νύχτες που ξεκινούν στις 20 Ιανουαρίου.

Οι νύχτες ανάγνωσης πραγματοποιούνται σε όλη τη Γαλλία για τέσσερις ημέρες, από τις 20 έως τις 23 Ιανουαρίου. Μια πρόσκληση για ανάγνωση, ανταλλαγή και ακρόαση κειμένων. Αλλά πέρα ​​από αυτές τις τρεις ημέρες, φαίνεται ότι “Οι αναγνώστες δεν διαθέτουν συστάσεις”, Αυτό είναι σε κάθε περίπτωση η γνώμη του Khalil Mouna, ενός από τους ιδρυτές της εφαρμογής Gleeph. Όλο και περισσότερες εφαρμογές διαθέτουν συμβουλές και βάζοντας αναγνώστες σε ένα δίκτυο. Εδώ είναι η επιλογή των ψηφιακών εργαλείων για να βρεθείτε εκεί.

Εφαρμογές που σας βοηθούν να αποθηκεύσετε τη βιβλιοθήκη σας και να μοιραστείτε τις αναγνώσεις σας

Η βιβλιοθήκη μου, το βιβλίο και το bookbuddy: Αυτές είναι εφαρμογές όπου ταξινομούμε τα βιβλία μας, κάνουμε κατηγορίες αναγνώσεων και δεν διαβάζουμε και δανεισμένα βιβλία (για να μην τα χάσουμε). Το Bookbuddy χρησιμοποιείται περισσότερο μεταξύ των επαγγελματιών, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών που διαχειρίζονται τις βιβλιοθήκες τάξης.

Κολπής είναι μια δωρεάν εφαρμογή, όπου θα έχετε πρόσβαση σε μια πραγματική βιβλιοθήκη ! Μπορείτε να ταξινομήσετε τους τίτλους σας σε ένα ράφι, ανά κατηγορίες της επιλογής σας. Είναι και ένα κοινωνικό δίκτυο για την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, και όπως και οι καλοί παλιοί σύλλογοι των γιαγιάδων μας, μπορούμε επίσης να λάβουμε μετά από ένα πακέτο βιβλίων αξίας 24 ευρώ. Η διαφορά με τους συλλόγους του περασμένου αιώνα είναι ότι είναι η έκπληξη, δεν γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι θα υπάρξει στο πακέτο.

Κοινωνικά δίκτυα με πρόσβαση σε ιστότοπους αγοράς

Babelio: Στην κορυφή της λίστας ιστότοπων συστάσεων στη Γαλλία, πρέπει να βάλετε το Babelio. Σχεδόν 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι συμβουλεύονται αυτό το δίκτυο που απαριθμεί τους τίτλους που εκτιμούν τα μέλη του και συλλέγουν κριτικά σχόλια. Στο Babelio, οι περισσότεροι από τους χρήστες είναι περίπου 35 ετών, μεγάλοι καταναλωτές λογοτεχνικής παραγωγής της στιγμής, και είναι τα νέα χαρακτηριστικά που βρίσκονται στην κορυφή των αντικειμένων των ανταλλαγών. Στο Babelio, κατευθύνουμε τα βιβλία για να πουλήσουν βιβλία.

Ευημερία Σας επιτρέπει να σαρώσετε όλους τους γραμμικούς κώδικες των βιβλίων σας για να τα αποθηκεύσετε ανά κατηγορίες, κριτική και ανταλλαγή σχολίων με άλλους αναγνώστες. Το Gleeph έχει 400.000 συνδρομητές που σαρώθηκαν τους κώδικες QR των βιβλίων τους, που αντιπροσωπεύουν ένα απόθεμα 18 εκατομμυρίων έργων, κατά μέσο όρο 45 ανά μεμονωμένη βιβλιοθήκη. Ποιοι είναι αυτοί οι αναγνώστες ? “”Κυρίως 18-30 που διαβάζουν τα πάντα “, Απαντήσεις Khalil Mouna. Η Gleeph κατευθύνει τους χρήστες του σε βιβλιοπωλεία ή βιβλιοθήκες.

Στιλπνότητα ήταν ένας από τους πρώτους στην αγορά μετά το βασικό Babelio. Κοινωνικό δίκτυο και βιβλιοπωλείο, επιτρέπει επίσης ελεύθερο να διαβάζει όλα τα βιβλία στον δημόσιο τομέα, με ένα ειδικό στοιχείο για τους δασκάλους. Η Glose αγοράστηκε πέρυσι από το Medium, μια αμερικανική πλατφόρμα για τη δημιουργία και τη διανομή ψηφιακού περιεχομένου των συγγραφέων σε προσωπική βάση.

Συμβουλές και δωρεάν για να αγοράσετε ή όχι

Αγάπη για βιβλία είναι ένας ιστότοπος περισσότερο από μια εφαρμογή που πρώτα σας απαιτεί πόση διάθεση είστε, τι θέλετε να αισθανθείτε, να συστήσετε μια σειρά μυθιστορημάτων. Έξυπνος και υψηλής ποιότητας. Η ομάδα είναι εμπνευσμένη από τη βιοθεραπεία που ανακαλύφθηκε από τον Αμερικανό Sadie Peterson Delaney .

Ένα κείμενο μια μέρα είναι μια εφαρμογή για τους λάτρεις της κλασσικής λογοτεχνίας, πολύ βιασύνη. Η εφαρμογή προτείνει να ανακαλύψετε κείμενα, αποσπάσματα από έργα που έπεσαν στο δημόσιο τομέα, με λίγο βιολογικά από τον συγγραφέα. Η εφαρμογή είναι διασκεδαστική, προσφέρει ερωτήσεις και απαντήσεις. Ένας τρόπος αναθεώρησης των κλασικών σας ή κάνοντας μια κουλτούρα και με κάποιες αναφορές σε απόθεμα.

Εφαρμογές που σας προσφέρουν να διαβάσετε ιστορίες γραμμένες μόνο για αυτούς

Wattpad: Είναι η μητέρα των εφαρμογών, αυτή που υιοθέτησε πολύ γρήγορα οι νέοι για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για γραφή και φανταστική. Είναι ο κήπος Eden των λάτρεις της φαντασίας των ανεμιστήρων. Διαβάζουμε ιστορίες γραμμένες με τη μορφή μιας σαπουνόπερας, σχολιάζουμε τις και η κοινότητα αλλάζει έτσι την πορεία των ιστοριών. Ένα πραγματικό εκπαιδευτικό έδαφος για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τη μαγική δύναμη της γραφής.

Rocambole: Είναι ένα PPLI που είναι τοποθετημένο από τους Γάλλους εκδότες που αναζητούν τους αναγνώστες συνηθισμένους στο Wattpad, νέοι που διαβάζουν ιστορίες για το smartphone που κρατούν την επιφυλακή μέρα με τη μέρα. Εάν το Wattpad επιτρέπει τη “δημιουργία κειμένου”, χωρίς φίλτρο διόρθωσης, Rocambole, εξασφαλίζει το έργο της δημοσίευσης και πληρώνει από τους συγγραφείς στους συγγραφείς του.

Βρίσκετε αυτό το άρθρο ενδιαφέρον ?

Ενημερώστε το και μοιραστείτε το.

Καλύτερες εφαρμογές για ανάγνωση στο Android: Ποιος αναγνώστης eBooks να επιλέξει ?

Είναι το χαρτί που καταδικάστηκε να εξαφανιστεί ? Πιθανώς σύντομα. Αλλά οι χρήσεις μας αλλάζουν και όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το smartphone ή το tablet τους για ανάγνωση. Ευκολότερο στη μεταφορά, τη διασφάλιση της πάντοτε ή σχεδόν στο χέρι. Και πάνω απ ‘όλα η επιλογή, πολλές επιλογές. Αλλά τότε τι πρέπει να επιλέξει ένας αναγνώστης ? Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές που πρέπει να διαβάζετε στο Android ? Έχουμε επιλέξει επτά εφαρμογές που θα μπορούσαν να σας κάνουν να ανακαλύψετε ξανά τις απολαύσεις ενός καλού βιβλίου ακόμη και ψηφιακού.

Εφαρμογές για ανάγνωση

  • Ποια εφαρμογή για να διαβάσετε ebooks στο Android ?
  • Θεατής Challenger Comics
  • Σχόλια

Ποια εφαρμογή για να διαβάσετε ebooks στο Android ?

Οι καλύτερες εφαρμογές για ανάγνωση στο Android είναι οι αναγνώστες συμβατές με όλες τις συμβατικές μορφές: EPUB, PDF, CBZ κ.λπ. Χρησιμεύουν επίσης ως ψηφιακή βιβλιοθήκη για την οργάνωση των βιβλίων σας. Αυτές οι εφαρμογές ενσωματώνουν επίσης ένα εικονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά αρκετών χιλιάδων αναφορών, ανεξάρτητα από τα αγαπημένα σας είδη. Αυτές οι εφαρμογές σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως ηλεκτρονικό αναγνώστη αλλά χωρίς το πλεονέκτημα των οθονών e-ink .

Aldiko έπειτα

Aldiko έπειτα

Το Aldiko είναι μια από τις κύριες αναφορές της ηλεκτρονικής ανάγνωσης. Παντού, δοξάζουμε την εργονομία του αλλά πάνω απ ‘όλα τον πολύ μεγάλο κατάλογό του. Τι να πείσω Πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες Για να κατεβάσετε την εφαρμογή στο Google Play Store. Μπορείτε από την εφαρμογή να κρατήσετε βιβλία για αργότερα, βρείτε ένα βιβλίο στη σελίδα όπου το αφήσατε και Διαβάστε τα δικά σας εισαγόμενα αρχεία από το τηλέφωνό σας ή την κάρτα SD. Το Aldiko στη συνέχεια βασίζεται σε διαφορετικά ψηφιακά βιβλιοπωλεία, συμπεριλαμβανομένων των Feedbooks, ενός δικτύου με εκατομμύρια ebooks στα γαλλικά, τα αγγλικά, τα ισπανικά, τα ιταλικά και τα γερμανικά.

Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσής σας, κάντε συρόμενες χειρονομίες προς τα δεξιά ή αριστερά για να αλλάξετε τη σελίδα, να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα, να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς ή τη διάταξη. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε κείμενο, να προσθέσετε σημειώσεις, να μοιραστείτε ένα κείμενο ή να αναζητήσετε την έννοια μιας λέξης στο λεξικό. Εν ολίγοις, μια πολύ πλήρη εφαρμογή που πληρώνει επίσης την πολυτέλεια να είναι δωρεάν ακόμη και αν θα πρέπει να πληρώσετε για μερικά βιβλία.

Κατεβάστε το Aldiko στη συνέχεια για το Android

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ★★★ ★ (214405 ψήφοι) | Βιβλία και αναφορές

Έκδοση 4.8.1 | Προγραμματιστής μάρκας | Ενημέρωση στις 01/24/2023

Wattpad

Wattpad

Το Wattpad είναι η κοινοτική λύση για ανάγνωση. Αυτό το εικονικό βιβλιοπωλείο αποτελείται εξ ολοκλήρου από βιβλία που υπόκεινται από άλλους χρήστες του Διαδικτύου. Έτσι, φυσικά Δεν θα βρείτε τα τελευταία μοντέρνα βιβλία. Βρίσκουμε κυρίως για ερωτήσεις πνευματικής ιδιοκτησίας, τα έργα των συγγραφέων ή έπεσαν στον δημόσιο τομέα.

Τα καλά νέα είναι ότι Όλα τα λογοτεχνικά είδη εκπροσωπούνται πραγματικά. Από το θρίλερ έως την επιστημονική φαντασία μέσω της ιστορίας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε αυτό το πραγματικό χρυσό ορυχείο. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα δικά σας eBooks από την εφαρμογή που είναι εντελώς δωρεάν.

Λήψη Wattpad – Διαβάστε και γράψτε για Android

(4722548 ψήφοι) Βιβλία και αναφορές

Έκδοση 10.13.0 | Προγραμματιστής Wattpad.com | Ενημέρωση στις 05/24/2023

8 αιτήσεις για εραστές ανάγνωσης

Εφαρμογές ανάγνωσης

Μυθιστόρημα, θρίλερ, ιστορία αγάπης ή ιστορική ιστορία, οτιδήποτε, το πράγμα σας, αυτά είναι τα βιβλία. Για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τη βιβλιοθήκη σας, να οργανώσετε την μπαταρία ανάγνωσης ή να διαβάσετε ebooks στο smartphone ή το tablet σας, εδώ είναι μια επιλογή από τις καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης.

Εάν θέλετε να διαβάσετε, πρέπει να γνωρίζετε όλα τα Εφαρμογές ανάγνωσης. Τα πραγματικά βιβλία των βιβλίων θα σας πουν: Όταν είστε εθισμένοι, αυτό το πάθος απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο οργάνωσης.

Συσσωρεύστε βιβλία, βρείτε νέα προϊόντα σε χαμηλές τιμές, πηγαίνετε σε αναζήτηση σπάνιων μαργαριταριών … Η ύπαρξη αρουραίου βιβλιοθήκης δεν είναι απαραιτήτως απλό. Για να ικανοποιήσετε την αγάπη σας για βιβλία, μυθιστορήματα ή θρίλερ, χρειάζεστε μερικές φορές ένα χέρι βοήθειας.

Είτε να ακούσετε τα ηχητικά βιβλία, να παραγγείλετε τις τελευταίες εκδρομές πριν από όλους τους άλλους, σημειώστε τις αναγνώσεις τους, υπάρχουν εφαρμογές για κινητά. Διατίθεται στο iPhone και το Android, διευκολύνουν τη ζωή μας και μας βοηθούν να οργανώσουμε τη βιβλιοθήκη μας.

Εφαρμογές για ανάγνωση eBooks

Εάν για κάποια eBooks είναι ένα πραγματικό ιερό, για άλλους, είναι η εγγύηση ότι είναι σε θέση να περπατήσετε με εκατοντάδες βιβλία ταυτόχρονα.

Και αν δεν έχετε αναγνώστη, είναι πολύ πιθανό να το διαβάσετε ψηφιακά βιβλία στο smartphone ή το tablet του. Για να το κάνετε αυτό, κατεβάστε δωρεάν τις σωστές εφαρμογές.

Είτε στο τηλέφωνό σας είτε στο tablet σας, κατεβάζοντας το Kindle, θα έχετε πρόσβαση στον ευρύ κατάλογο eBooks που προσφέρονται από το Amazon. Πρακτικό για να βρείτε τα τελευταία νέα, το εξορμήσεις βιβλίων να έρθει αλλά και η έρευνά σας σύμφωνα με έναν συγγραφέα ή ένα συγκεκριμένο είδος.

Μπορείτε να αγοράσετε απευθείας τα ψηφιακά σας βιβλία σχετικά με την εφαρμογή και ακόμη και να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από δωρεάν ebooks.

Εδώ μπορούμε να διαβάσουμε και να γράψουμε. Αυτή η εφαρμογή, που επαίνεσε από τους λάτρεις του fanfiction, σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τη σύνταξη μιας ιστορίας για να την ανακαλύψετε ένα μεγάλο κοινό.

Αντίθετα, μερικοί το χρησιμοποιούν μόνο για να διαβάσουν τις ιστορίες άλλων χρηστών. Για το μικρό ανέκδοτο, είναι ιδιαίτερα στο Wattpad ότι η συγγραφέα Anna Todd την έγραψε μετά το έπος και έγινε γνωστός.

Πάρτε 5 λεπτά για να βουτήξετε σε ένα κείμενο της λογοτεχνίας. Κάθε μέρα, λάβετε μια ιστορία 10 ή 15 γραμμών, συνοδευόμενη από εξηγήσεις, επιτρέποντας να ανακαλύψετε ή να ανακαλύψετε ξανά τα μεγάλα κλασικά και τα λογοτεχνικά αριστουργήματα. Είναι ο καλύτερος τρόπος να εκπλαγείτε από μία από τις αναγνώσεις μας !

Εφαρμογές βιβλίων Audios

Όταν δεν έχετε χρόνο να καταβροχθίσετε ένα καλό μυθιστόρημα, τα ηχητικά βιβλία είναι η ιδανική λύση για να βυθιστείτε σε μια ιστορία κάνοντας κάτι άλλο δίπλα στην πόρτα.

Όπως ένα podcast, αφήσαμε τους στίχους παρέλαση ενώ ταξιδεύουν, μαγειρεύουν, καθαρίζουν ή προετοιμάζονται.

Η Audible προσφέρει περισσότερες από 400.000 αναφορές ήχου βιβλίων. Βρίσκουμε εδώ τα μεγάλα Κλασικά λογοτεχνίας, Αλλά και οι bestsellers και τα μεγάλα νέα.

Διατίθεται σε διάφορες γλώσσες, η εφαρμογή καθιστά δυνατή τη βελτίωση των αγγλικών, για παράδειγμα, αλλά και για να ξεκινήσετε την ακρόαση πολλών βιβλίων ταυτόχρονα, για να ανακαλύψετε νέα nuggets ή να σημειώσετε και να δώσετε τη γνώμη σας.

Στο Librivox, ανακαλύπτουμε δωρεάν αναφορές ήχου βιβλίων. Μυθιστορήματα, ιστορικές ιστορίες, βιογραφίες, νέα, ποιήματα κ.λπ. Βρίσκουμε σχεδόν τα πάντα σε αυτήν την εφαρμογή. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγεθύνετε τη βιβλιοθήκη σας χωρίς να πληρώσετε τίποτα !

Εφαρμογές για τη διαχείριση της βιβλιοθήκης σας

Είτε θα σημειώσετε τις πρόσφατες αναγνώσεις σας, συμβουλευτείτε τις απόψεις άλλων αναγνωστών, μοιραστείτε το πάθος σας, ακολουθήστε την απελευθέρωση νέων προϊόντων ή αγοράστε δεύτερα βιβλία, θα βρείτε αναγκαστικά την ευτυχία σας μεταξύ αυτών των εφαρμογών.

Το Classbook είναι η καλύτερη εφαρμογή για Διαχειριστείτε τη βιβλιοθήκη σας. Μαζί της, είναι δυνατόν να απαριθμήσετε εύκολα όλα τα βιβλία της, τα νέα και τις μελλοντικές αγορές, αλλά και να σημειώσετε τα βιβλία που έχετε δανειστεί και σε ποιον.

Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε τις τιμές μεταξύ διαφορετικών ιστότοπων πωλήσεων βιβλίων, να παρατηρήσετε τις τάσεις και να καθορίσετε ποιο θα είναι το επόμενο έργο ανάγνωσής σας.

Το Momox σας επιτρέπει να πουλήσετε τα βιβλία σας στο διαδίκτυο, αλλά όχι μόνο. Θα βρείτε επίσης ένα τμήμα CD, DVD και βιντεοπαιχνίδια. Για να πουλήσετε τα χρησιμοποιημένα βιβλία σας, είναι πολύ απλό. Παίρνετε μια σταθερή τιμή, η αποστολή είναι δωρεάν και αυτοματοποιημένη πληρωμή.

Η φούσκα είναι η τέλεια εφαρμογή για τους οπαδούς κόμικς, manga ή κόμικς. Θα βρείτε εδώ τις πρόσφατες αναγνώσεις σας, μπορείτε να συνομιλήσετε με πραγματικούς λάτρεις και πάνω απ ‘όλα, μπορείτε να διαχειριστείτε τη βιβλιοθήκη σας, για να αποφύγετε την αγορά του ίδιου έργου δύο φορές, για παράδειγμα. Μπορείτε επίσης να ειδοποιηθείτε για τις επόμενες εκδρομές και να παραγγείλετε τα βιβλία σας απευθείας στην εφαρμογή.

Ποια εφαρμογή θα κατεβάσετε πρώτα ?