Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 10GB – Απεριόριστες κλήσεις & SMS χωρίς υποχρέωση – Πορτοκάλι, κινητά πακέτα 10GB για λιγότερο από € 5: Οι τρεις καλοκαιρινές προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε!

Κινητά πακέτα κινητής τηλεφωνίας 10GB σε λιγότερο από € 5: οι τρεις προωθήσεις καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσετε

5G: Με προσφορά και συμβατό με τερματικό μόνο σε αναπτυγμένες περιοχές (δίκτυο 5G στη διαδικασία ανάπτυξης). Μεταβλητή ροή ανάλογα με τις συχνότητες που χρησιμοποιούνται. Λεπτομερής και διαφοροποιημένη κάλυψη στο δίκτυο.πορτοκάλι.Fr.

Πακέτο 10GB

Μεταβείτε στην επόμενη σελίδα https: // store.πορτοκάλι.FR/Vitrine/DAJA-Client-Mobile/Στη συνέχεια, επιλέξτε “Αλλαγή πακέτου”. Θα έχετε πρόσβαση στη λίστα των επιλέξιμων κινητών σχεδίων που μπορείτε να συγκρίνετε με το τρέχον πακέτο σας.

Αυτό το νέο πακέτο δεν θα σας ενεργοποιήσει και μπορείτε να το απολαύσετε την ημέρα μετά την παραγγελία σας, εκτός αν τοποθετηθεί μετά τις 10 μ.μ. Στη συνέχεια θα είναι αποτελεσματική εντός 48 ωρών. Ο αριθμός του κινητού σας και οι διάφοροι κωδικοί πρόσβασης παραμένουν αμετάβλητοι.

Παρ ‘όλα αυτά, αν θέλετε να αλλάξετε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας το έτος μετά την αγορά ενός τηλεφώνου, μπορείτε να υποβληθείτε με έξοδα. Για να μάθετε το ποσό αυτών των πιθανών δαπανών, δείτε την ηλεκτρονική βοήθεια.

Καλό να γνωρίζετε: Ο χώρος του πελάτη σας σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε ανά πάσα στιγμή τη λίστα των προσφορών και των επιλογών σας με έναν απλό και γρήγορο τρόπο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, επιλέξτε από την περιοχή πελάτη, την καρτέλα “Τα συμβόλαρά σας” και στη συνέχεια την ενότητα “Η προσφορά σας”.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο κινητό σχέδιο ?

Όλα εξαρτώνται από τις προσδοκίες σας ! Για να είμαι σίγουρος για Επιλέξτε ένα πακέτο Συμβατό με τις ανάγκες σας, ελέγξτε ότι το 4G είναι επαρκές για εσάς και αν όχι, προτιμάτε ένα πακέτο 5G. Θα νιώσετε σαφές διαφορά . Και αν έχετε ένα κουτί στο σπίτι, ίσως είναι ενδιαφέρον Συγκεντρώστε πακέτο κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου.

Έχω έναν κωδικό προσφοράς. Πως να το χρησιμοποιήσεις ?

1. Επιλέξτε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας από τα πακέτα Orange Mobile.
2. Εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς στη σελίδα “Η παραγγελία σας”.
Μάθετε περισσότερα>
3. Επωφεληθείτε από το νέο πακέτο μειωμένων τιμών σας !

Πώς να επωφεληθείτε από το 5g του πορτοκαλιού ?

  • 5G: Με προσφορά και συμβατό με τερματικό μόνο σε αναπτυγμένες περιοχές (δίκτυο 5G στη διαδικασία ανάπτυξης). Μεταβλητή ροή ανάλογα με τις συχνότητες που χρησιμοποιούνται. Λεπτομερές και διαφοροποιημένο κάλυμμα δίκτυο.πορτοκάλι.Fr.
  • Ανάπτυξη πορτοκαλιού 5G: Σταδιακά επιτεύχθηκε σε όλη τη Γαλλία, όπως αυτό που επιτεύχθηκε για 3G και 4G. Έχει προτεραιότητα σε περιοχές όπου χρησιμοποιείται ευρέως το 4G. Η ιστοσελίδα δίκτυο.πορτοκάλι.Fr Και ο ιστότοπος ARCEP σας επιτρέπει να γνωρίζετε το Κάλυψη δικτύου 5G.

Συνιστώμενα χέρια -ελεύθερο κιτ

Χρήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία, σε δίκτυα και με συμβατό κινητό. Προσφορά υπό όρους που ισχύουν στην ηπειρωτική Γαλλία από 01/06/2023 έως 16/08/2023. Οι προσφορές πορτοκαλί προορίζονται για τους πελάτες που διαμένουν ή είναι σε θέση να δικαιολογήσουν μια σταθερή σύνδεση με τη Μητροπολιτική Γαλλία, εντός των ορίων της μη χρήσης χρήσης. Τιμή που προορίζεται για άτομα, έως και 4 πακέτα κινητής τηλεφωνίας ανά ανοιχτό πακέτο. Απώλεια επιστροφής σε περίπτωση: Αλλαγή προσφοράς, τερματισμός του Open Pack, Αίτημα για διαγραφή επιστροφής επιστροφής από τον πελάτη Open Pack.

* Κινητό δίκτυο n ° 1 : Σύμφωνα με την έρευνα ARCEP σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών για τους μητροπολιτικούς φορείς κινητής τηλεφωνίας τον Οκτώβριο του 2022, το Orange είναι 1ο ή 1er από 476 από τα 505 κριτήρια.

4G+ και 4G: Με συμβατό εξοπλισμό – μόνο σε αναπτυγμένες περιοχές. Κάλυμμα δικτύου.πορτοκάλι.FR και 4G+ προσβάσιμες στις πόλεις που αναφέρθηκαν.

5G: Με προσφορά και συμβατό με τερματικό μόνο σε αναπτυγμένες περιοχές (δίκτυο 5G στη διαδικασία ανάπτυξης). Μεταβλητή ροή ανάλογα με τις συχνότητες που χρησιμοποιούνται. Λεπτομερής και διαφοροποιημένη κάλυψη στο δίκτυο.πορτοκάλι.Fr.

Κλήσεις, SMS, απεριόριστο MMS Εξαιρώντας το κόστος της υπηρεσίας ειδικών αριθμών και εξαιρουμένων του κόστους του βραχυπρόθεσμου και προσαυξημένου αριθμού, εντός του ορίου των 250 διαφορετικών ανταποκριτών ανά μήνα, 3H Max/Call Voice. Η υπηρεσία MMS εξαρτάται από το δίκτυο, τα χαρακτηριστικά των κινητοποιήσεων που χρησιμοποιούνται και τις μορφές υποστηριζόμενου περιεχομένου

Ευρώπη : Η περιοχή της Ευρώπης (Azores (LES), Aland (Νησιά), Γερμανία, Αυστρία, Βαλαρικά, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κανάρια (νησιά), Κύπρος, Κέρκυρα (νησί), Κρήη, Κύματα (LES), Κροάτι, Δανία, Ισπανία, Εσθονία , Faroese (νησιά), Φινλανδία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Γκέρνσεϊ, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Τζέρσεϋ, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαδέρα, Μάλτα, Άνδρας (νησί), Νορβηγία, Ολλανδία. Τσεχική Δημοκρατία, Ρόδος (νησί της), Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Άγιος-Μάρριν, Σαρδηνία, Σικελία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Βατικανό) + Ελβετική Ζώνη Andorra.

Κινητό διαδίκτυο : Μόλις καταναλωθεί ολόκληρη η πίστωση στο Διαδίκτυο, η χρέωση μειώνεται πέρα. Χρησιμοποιήσιμη από τις περιοχές της Ευρώπης, της DOM και της Ελβετίας/Ανδόρας.

Ειδική ροή απορρόφησης (DAS) Το τοπικό ποσοτικοποιεί την έκθεση του χρήστη σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα του ενδιαφερόμενου εξοπλισμού. Το μέγιστο εξουσιοδοτημένο DAS είναι 2 W/kg για το κεφάλι και τον κορμό και 4 W/kg για τα μέλη “. Η μέτρηση του κορμού DAS μπορεί να έχει υπολογιστεί σε σχέση με μια ορισμένη απόσταση από έναν προσομοιωμένο ανθρώπινο οργανισμό.

Γιατί να αγοράσετε online

Κινητά πακέτα κινητής τηλεφωνίας 10GB σε λιγότερο από € 5: οι τρεις προωθήσεις καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσετε !

Επωφεληθείτε από εξαιρετικές καλοκαιρινές προσφορές στο Auchan, Syma και Reglo για να αποθηκεύσετε τον λογαριασμό σας για κινητά. Ανακαλύψτε αυτά τα τρία μη δεσμευτικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας, το καθένα προσφέρει 10GB δεδομένων για λιγότερο από € 5 το μήνα, όλα χωρίς όρους διάρκειας διάρκειας. Μείνετε συνδεδεμένοι σε χαμηλές τιμές με αυτές τις ελκυστικές συνδρομές !

Πακέτο προώθησης 10GB

Το σχέδιο κινητής τηλεφωνίας 10GB στις 4.99 € του κινητού Syma

Το Virtual Operator Syma Mobile σας εξοπλίζει με ένα πακέτο χαμηλών τιμών με την προσφορά LE4 που περιλαμβάνει 10GB δεδομένων. Αυτή η συνδρομή που συνδέεται με τις κεραίες 4G του SFR είναι μόνο 4.€ 99 το μήνα, χωρίς χρονικό όριο. Επιλέγοντας αυτήν την ειδική σειρά, θα μπορείτε να καλέσετε, να στείλετε SMS και MMS χωρίς να μετράτε στη Γαλλία, ταξιδεύοντας από την ΕΕ και το DOM,. Επιπλέον, θα έχετε 10GB του Διαδικτύου στην ηπειρωτική Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των 5GB που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περιαγωγή. Αυτό το φτηνό πακέτο είναι χωρίς υποχρέωση, μπορείτε να τερματίσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς πρόσθετο κόστος !

Πακέτο Syma 10GB

Auchan Telecom: Limited Series 10GB έως 4.99 € το μήνα

Θέλετε να μείνετε συνδεδεμένοι χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία ? Επιλέξτε τη σειρά 10GB Limited της Auchan Telecom μόνο 4.€ 99 το μήνα, χωρίς δέσμευση διάρκειας ! Επωφεληθείτε από την απεριόριστη κλήση, στείλτε SMS και MMS στη Γαλλία και επωφεληθείτε από 10GB κινητών δεδομένων στη Μητροπολιτική Γαλλία, καθώς και 6GB ενώ ταξιδεύετε στην ΕΕ και DOM. Αλλαγή του πακέτου ή του χειριστή όταν επιθυμείτε, αυτή η προσφορά είναι χωρίς υποχρέωση της διάρκειας. Ένα άλλο promo με αυτό το πακέτο μη δεσμευτικού, η κάρτα SIM χρεώνεται μόνο € 5 έναντι € 10 συνήθως. Με την προσφορά για αυτήν την προσφορά, θα επωφεληθείτε από την ποιότητα του δικτύου 4G του Bouygues Telecom.

Auchan Telecom 10 GB Mobile Package για € 4.99

Reglo Mobile: Απεριόριστο πακέτο 10GB έως 4.95 € το μήνα

Οι πωλήσεις των καλοκαιρινών είναι επίσης μια ευκαιρία να κάνουμε καλές προσφορές στο Reglo Mobile ! Το απεριόριστο πακέτο με 10GB μόνο σε 4 μόνο.Τα € 95 το μήνα είναι ιδανικά για εξοικονόμηση αυτό το καλοκαίρι. Θα έχετε 10GB Internet στην ηπειρωτική Γαλλία και 5GB το μήνα στην ΕΕ και στο DOM, εκτός από απεριόριστες κλήσεις και SMS. Επωφεληθείτε από αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας προώθησης για να επικοινωνήσετε ελεύθερα, χωρίς να σπάσετε την τράπεζα !