Πακέτο για κινητά: Αυτό που αντιστοιχεί σε αυτό το πακέτο 100 GB που πωλείται στο 0 €? ��, Mobile Post – Φτηνές πακέτα κινητής τηλεφωνίας, μπλοκαρισμένα/απεριόριστα πακέτα και προπληρωμένες κάρτες

Πακέτο

Πρόσβαση οπουδήποτε και οπουδήποτε στην περιοχή του πελάτη σας (μέσω της εφαρμογής, της ιστοσελίδας ή μέσω τηλεφώνου).

Πακέτο για κινητά: Αυτό που αντιστοιχεί σε αυτό το πακέτο 100 GB που πωλείται στο 0 € ? ��

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 0 €

ηλεκτρονική τράπεζα

Σήμερα το πρωί, η La Poste Mobile μόλις ανακοίνωσε ότι όλα τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε … 0 € ανά μήνα. Αυτό αφορά τις συνδρομές των 100 MB, 50 GB και 100 GB. Ωστόσο, αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για 4 μήνες.

Σε αυτή την πλάτη -έως τη μέρα της ημέρας, η La Poste Mobile αποφάσισε να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο με μια εξαιρετικά επιθετική προσφορά στο κινητό. Ο χειριστής μόλις ανακοίνωσε ότι το σύνολο των πακέτων κινητής τηλεφωνίας μειώθηκε στα 0 € το μήνα μέχρι το τέλος του 2022. Με άλλα λόγια, σας προσφέρει 4 μήνες συνδρομής σε κάθε μία από τις συνδρομές του.

Όχι, το πακέτο κινητής τηλεφωνίας των 100 GB στο 0 € δεν θα διαρκέσει, αλλά είναι ήδη μια πολύ καλή προσπάθεια από την κινητή θέση. Ενώ οι άλλοι φορείς εκμετάλλευσης εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση εκμετάλλευσης (και είναι απίθανο να βγουν οι προσφορές), ίσως να το εκμεταλλευτείτε επίσης. Είτε πρόκειται για το πακέτο 100 MB, 50 GB ή 100 GB, είναι χωρίς υποχρέωση. Μπορείτε να τερματίσετε όταν θέλετε και χωρίς προειδοποίηση.

Για να δείτε τις προσφορές της κινητής θέσης, είναι εδώ:

Το La Poste Mobile είναι ένα MVNO το οποίο είναι πολύ επιτυχημένο στη Γαλλία. Ιστορικά, κατάφερε να κερδίσει μερίδιο αγοράς χάρη στην παρουσία του στα ταχυδρομεία. Αλλά για μερικά χρόνια, έχει επίσης προσφέρει αποκλειστικά προσφορές στον ιστό. Σήμερα έχετε ενδιαφέρον να εγγραφείτε στο διαδίκτυο, αφού τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας είναι πιο ελκυστικά για το επίπεδο των τιμών. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο ταχυδρομείο εάν χρειάζεστε βοήθεια. 30.000 σύμβουλοι είναι εκεί για να σας βοηθήσουν.

Γιατί να επιλέξετε ένα κινητό σχέδιο στο σπίτι ?

Όταν επιλέγετε ένα κινητό σχέδιο στο LA Poste Mobile, έχετε πολλά δυνατά σημεία. Πρώτον, μεταβείτε στο δίκτυο SFR. Προαιρετικά και υπόκειται σε ένα συμβατό smartphone, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το δίκτυο 5G του τελευταίου. Επειδή οι συνδρομές είναι χωρίς δέσμευση εγκαίρως, έχετε όλη την ελευθερία να ξεκινήσετε τη νύχτα. Αυτό αναγκάζει την κινητή θέση να παραμένει πάντα εξαιρετική.

Το πιο δημοφιλές πακέτο κινητής τηλεφωνίας στη σειρά είναι η μέση: Περιλαμβάνει κλήσεις, SMS και MMS Unlimited και έρχεται με ένα όμορφο φάκελο 50 GB. Για την απόδραση σας στην ΕΕ και στο DOM, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από 10 GB αυτού του φακέλου για τη χρήση σας. Ποια είναι η τιμή ? Κατά τους πρώτους 4 μήνες, αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας είναι δωρεάν. Στη συνέχεια, θα είναι απαραίτητο να μετρήσουμε 9,99 ευρώ το μήνα για το τελευταίο. Εάν είστε πελάτες Box SFR, θα σας κοστίσει μόνο 8,99 ευρώ.

Από μια αξία για την αξία για τα χρήματα, είναι ένας πολύ καλός συμβιβασμός: 50 GB για 9,99 ευρώ είναι αυτό που είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Ενώ οι φορείς εκμετάλλευσης έχουν αυξήσει σημαντικά τις τιμές, η θέση κινητής τηλεφωνίας παραμένει πολύ προσιτή. Επιπλέον, αυτός ο φάκελος 50 GB ανταποκρίνεται στις ανάγκες σχεδόν των γαλλικών ανθρώπων. Δεν θα είναι πολύ χρήσιμο να θέλετε περισσότερα, εκτός από πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις.

Εάν είστε μέρος αυτής της κατηγορίας ανθρώπων που καταναλώνουν πολλά δεδομένα στο smartphone τους (κοινή χρήση σύνδεσης, ταινίες βρόχου κ.λπ.), θα πρέπει τότε να πάτε καλύτερα στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας 100 GB του MVNO. Αυτό το πακέτο περιέχει επίσης κλήσεις, SMS και MMS Unlimited και προσφέρει έως και 15 GB το μήνα στο εξωτερικό. Η τιμή του είναι υψηλότερη: 14,99 ευρώ το μήνα, αφού απολάμβανε τους 4 ελεύθερους μήνες.

Τούτου λεχθέντος, η τιμή εξακολουθεί να είναι 50% ακριβότερη από την έκδοση με 50 GB. Επιπλέον, δεν έχουν ο καθένας για 100 GB το μήνα. Οι Γάλλοι που χρησιμοποιούν το smartphone τους σε τακτική βάση θα καταναλώνουν μάλλον μεταξύ 20 και 40 GB το μήνα. Εάν είστε συχνά στο Wi-Fi (γραφείο ή σπίτι), μπορεί να είναι λίγο λιγότερο. Τόσο πολύ παίρνετε ένα κινητό σχέδιο σύμφωνα με την πραγματική σας χρήση.

Ένα μίνι πακέτο με 100 MB

Για να ανταποκριθούμε σε όλες τις χρήσεις, το LA Poste Mobile φανταστά κινητά πακέτα σε αντίθετα: αφενός, έχουμε την έκδοση με 100 GB για όσους χρησιμοποιούν μέγιστο δεδομένων. Από την άλλη, έχουμε ένα πακέτο μόνο με 100 MB. Είναι ακόμα χρήσιμο το 2022 ? Στην πραγματικότητα, ικανοποιεί ορισμένες πολύ συγκεκριμένες ανάγκες. Πρέπει να γνωρίζετε ότι περιέχει απεριόριστο SMS: μπορείτε επομένως να το δείτε ως πακέτο μόνο για να στείλετε μηνύματα. Διαφορετικά, έχει επίσης 2 ώρες κλήσεων που περιλαμβάνονται. Η τιμή του ? Είναι δωρεάν για 4 μήνες .. Και ακόμη και 100% δωρεάν μακροπρόθεσμα για πελάτες ενός κουτιού SFR. Είναι πραγματικά μια καλή συμφωνία να πληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εάν είστε ήδη πελάτης στο SFR, μπορείτε να απολαύσετε ένα επιπλέον που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς όριο. Είναι πρακτικό αν θέλετε να το δώσετε στα παιδιά σας, ένα άτομο που είναι υπεύθυνο για τη διαμονή σας ή να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων περιπτώσεων (πώληση στη δεξιά γωνία, συνδρομή στις υπηρεσίες κ.λπ.). Πρέπει να το δείτε ως δευτερεύον κινητό σχέδιο.

Έτοιμος να αλλάξει το πακέτο ? Εάν ναι, το LA Poste Mobile σας επιτρέπει να διατηρήσετε τον αριθμό σας τρέχοντα και απλά να το μεταφέρετε στο σπίτι του. Η διαδικασία είναι απλή και τυποποιημένη μεταξύ όλων των χειριστών: πρέπει να καλέσετε το 3179 για να αποκτήσετε τον κωδικό RIO (μοναδικό για τον αριθμό σας). Το τελευταίο επιτρέπει τη μεταφορά αριθμών δωρεάν. Αυτό θα σας επιτρέψει να μην διακόψετε τη γραμμή σας διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό σας. Είναι πολύ πρακτικό και εύκολο.

Για να ανακαλύψετε ολόκληρο το εύρος του στο 0 €, είναι εδώ:

Πακέτο

Τιμή τηλεφώνου LA Poste Mobile

Η τιμή

Επωφεληθείτε από ένα φτηνό κινητό σχέδιο προσαρμοσμένο στον προϋπολογισμό σας.

SFR Network LA Poste Mobile

Το δίκτυο

Το SFR φροντίζει να σας παρέχει ένα δίκτυο ποιότητας σε 4G και 5G.

Τηλεφωνική κλήση εξυπηρέτησης πελατών

Η υπηρεσία

Πολλαπλές υπηρεσίες για να παραμένουν πάντα συνδεδεμένες και να διευκολύνουν τη ζωή σας.

Οικογένεια χαμόγελου απλότητας

Ευκολία

Πρόσβαση οπουδήποτε και οπουδήποτε στην περιοχή του πελάτη σας (μέσω της εφαρμογής, της ιστοσελίδας ή μέσω τηλεφώνου).

Συνιστώμενα χέρια -ελεύθερο κιτ.

Τιμές TTC από 20/08 έως 05/11/2023 συμπεριλαμβανομένων. Προσφέρει το LA Poste Mobile υπό όρους, στην ηπειρωτική Γαλλία, υπόκειται σε κάλυψη.

Πακέτα SIM που υπόκεινται στην προηγούμενη αγορά κάρτας SIM στα 9,90 ευρώ στο www.λαβοστεμοβίλος.FR (Essential Rib). Προσφορά υπό όρους, στην ηπειρωτική Γαλλία, υπόκεινται σε κάλυψη. Πακέτα SIM ανοιχτά σε άτομα και επαγγελματίες. (*) Για οποιαδήποτε νέα συνδρομή ενός πακέτου SIM μεταξύ 31/08 και 09/23/2023 περιλαμβάνεται, η LA Poste Mobile προσφέρει τον κάτοχο της γραμμής συνδρομής 4 μηνών (εξαιρουμένων των πληρωμένων επιλογών, των εξωτερικών επικοινωνιών και πέρα ​​από το πακέτο, Billing Pro Rata και την τιμή αγοράς της κάρτας SIM). Οι μήνες που προσφέρονται εφαρμόζονται με τη μορφή μηνιαίων εκπτώσεων που θα χρησιμοποιηθούν στη μηνιαία τιμή του πακέτου από το 1ο τιμολόγιο, υπό την προϋπόθεση ότι η γραμμή είναι ενεργή.
Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται: Εάν η γραμμή έχει απλήρωτη, σε περίπτωση αλλαγής κινητού σχεδίου.
Μη -Συμμευτική Προσφορά με: Η Προσφορά ευχαριστώ, τα κέρδη της επιχείρησης “Το μεγάλο παιχνίδι όπου κερδίζει ο καθένας ! », Προσφορές που σχετίζονται με το άνοιγμα ή τη συγκράτηση ενός γαλλικού τραπεζικού λογαριασμού μου ή ενός λογαριασμού Formula La Banque Postale, το πακέτο SIM 100MB δεν μπλοκάρει στο 0 € χάρη στο κουτί παράδοσης και οι προσφορές που υποδεικνύονται ως ασυμβίβαστες με αυτό.
Προσφέρετε συμβατή με τους πελάτες, τους πρεσβευτές και τους πρεσβευτές των κουτιών, αλλά όχι σωρευτικά κατά την εφαρμογή των 4 μηνών της προσφοράς συνδρομής: οι εν λόγω εκπτώσεις θα ισχύουν μετά από αυτούς τους 4 μήνες που προσφέρονται. Δεν θα επιστραφεί η επιστροφή του λογαριασμού για το κινητό, από τη συσσώρευση αυτών των μηνών με άλλες εκπτώσεις ή προωθητικές προσφορές, εάν τερματίσετε τη γραμμή.

Η προσφορά ισχύει από 21/08 έως 05/11/2023 περιλαμβάνεται: Για κάθε νέα συνδρομή ενός πακέτου + κινητής τηλεφωνίας 80GB, 140GB ή 200GB με δέσμευση 12 ή 24 μηνών, εφαρμόζεται έκπτωση 5 € για 12 μήνες στη μηνιαία συνδρομή τιμή, υπό την προϋπόθεση ότι ο δηλωμένος κάτοχος ή ο χρήστης της γραμμής είναι κάτω των 30 ετών όταν εγγραφείτε. Η έκπτωση εφαρμόζεται από το 1ο κινητό τιμολόγιο.

Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται: Εάν η γραμμή παρουσιάζει ένα απλήρωτο, σε περίπτωση αλλαγής κινητού σχεδίου σε μη επιλέξιμο πακέτο. Προσφορά δεν είναι σωρευτική με την προσφορά ευχαριστιών, τα κέρδη της επιχείρησης
“Το μεγάλο παιχνίδι όπου κερδίζει ο καθένας ! », Οι προσφορές που σχετίζονται με τη γαλλική μου τράπεζα ή την ταχυδρομική τράπεζα και οι προσφορές υποδεικνύονται ως ασυμβίβαστες με αυτήν. Δεν θα επιστραφεί το υπόλοιπο πιστωτικό για το κινητό, το οποίο προκύπτει από τη συσσώρευση αυτής της έκπτωσης με άλλες εκπτώσεις ή προωθητικές προσφορές, αν ακούτε τη γραμμή.

Πακέτα SIM που υπόκεινται στην προηγούμενη αγορά πακέτων κάρτας SIM σε € 14,90 σε ταχυδρομείο ή € 9,90 από τραπεζικό σύμβουλο, τηλεχειριστήριο κινητής τηλεφωνίας ή στο Lapostemobile.FR (εξαιρουμένων της κάρτας SIM που προσφέρεται). Ουσιαστική πλευρά.

> Απεριόριστες φωνητικές κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία και από την ηπειρωτική Γαλλία στο DOM (εξαιρουμένου του Visio, η τιμή της υπηρεσίας των αυξήσεων και των προσαυξήσεων μας): περιορίζεται σε 129 παραλήπτες το μήνα (πέρα από αυτές τις κλήσεις αναστέλλονται μέχρι τον επόμενο κύκλο τιμολόγησης) και 3 και 3 ώρες μέγιστο ανά κλήση (πέρα από, η κλήση κόβεται).
> Απεριόριστα SMS και MMS (εξαιρουμένων των SMS+, MMS+ και προσαυξήσεων): SMS στην ηπειρωτική Γαλλία και από την ηπειρωτική Γαλλία στο DOM (εκτός από το SIM 100mo μπλοκαρισμένα και μη μπλοκαρισμένα πακέτα SIM) και MMS στη Μητροπολιτική Γαλλία, το καθένα περιορίζεται σε 250 διαφορετικούς παραλήπτες ανά μήνα , και υπόκειται σε πίστωση επικοινωνίας μεγαλύτερη από € 0,01 για το πακέτο SIM 100mo blocked (πέρα από, τιμολόγηση σε € 0,10/sms/παραλήπτη στην ηπειρωτική Γαλλία, στα € 0,30/sms/παραλήπτη από τη Μητροπολιτική Γαλλία στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και € 0,30 και € 0,30 /Mms/παραλήπτης στην ηπειρωτική Γαλλία).
> Κινητό Διαδίκτυο στην ηπειρωτική Γαλλία, που ισχύει με συμβατά κινητά τηλέφωνα. Χρησιμοποιήστε το μπλοκαρισμένο στο κατώφλι που αναφέρεται στην προσφορά μέχρι την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης και επαναφορτιζόμενης ημερομηνίας καλώντας το 2525 (δωρεάν κλήση).
> Κινητό Διαδίκτυο στην ηπειρωτική Γαλλία, που ισχύει με συμβατά κινητά τηλέφωνα. Χρησιμοποιήστε το μπλοκαρισμένο στο κατώφλι που αναφέρεται στην προσφορά μέχρι την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης και επαναφορτιζόμενης ημερομηνίας καλώντας το 2525 (δωρεάν κλήση).

Μέγιστο μηνιαίο όγκο που χρησιμοποιείται με κινητά συμβατά στην Ευρώπη και τις περιοχές DOM/COM:
– Για το πακέτο SIM 100MB: 100MB Detice του 100MB που περιλαμβάνεται στην ηπειρωτική Γαλλία.
– Για το πακέτο SIM 60GB: 12GB εξαπάτηση του 60GB που περιλαμβάνονται στην ηπειρωτική Γαλλία.
– Για το πακέτο SIM 120GB: 20GB Detice του 120GB που περιλαμβάνεται στη Μητροπολιτική Γαλλία.

Πέρα από αυτό, χρησιμοποιήστε μπλοκαρίστηκε μέχρι την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης και επαναφορτιζόμενης ημερομηνίας καλώντας το + 33 970 808 660. Σε περίπτωση μη φυσιολογικής ή καταχρηστικής χρήσης, τιμολόγηση πρόσθετων δαπανών. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόσθετο κόστος στον οδηγό τιμών.

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS (εξαιρουμένων του Visio, τιμής της υπηρεσίας των αυξήσεων μας, SMS+, MMS+ και προσαυξήσεων) επίσης χρησιμοποιήσιμες από τις ζώνες της Ευρώπης και του DOM/COM σε αυτές τις ίδιες περιοχές και στη Μητροπολιτική Γαλλία. Σε περίπτωση μη φυσιολογικής ή καταχρηστικής χρήσης, τιμολόγηση πρόσθετων δαπανών. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόσθετο κόστος στον οδηγό τιμών.

Το πακέτο SIM SIM 100MO μπορεί να επαναφορτιστεί ανά πάσα στιγμή με τις χρεώσεις πακέτων και τα ξαναγεμίσματα του Διαδικτύου που παρουσιάζονται στον Οδηγό Τιμών.

Πακέτα + κινητά με:

> Απεριόριστες φωνητικές κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία και από την ηπειρωτική Γαλλία στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα (εξαιρουμένων του Visio, η τιμή της υπηρεσίας των αυξήσεων και των προσαυξήσεων μας): Περιορισμένη σε 129 παραλήπτες/μήνα (πέρα από αυτές τις κλήσεις αναστέλλονται μέχρι την επόμενη ημερομηνία χρέωσης) και 3 ώρες μέγιστο ανά κλήση (πέρα από, η κλήση κόβεται).
> Απεριόριστα SMS και MMS (εξαιρουμένων των SMS+, MMS+ και προσαύξησης): SMS στην ηπειρωτική Γαλλία και από την ηπειρωτική Γαλλία σε DOM και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία, καθένα από τα οποία περιορίζεται σε 250 διαφορετικούς παραλήπτες το μήνα ( Ηπειρωτική Γαλλία, σε € 0.30/SMS/παραλήπτη από την ηπειρωτική Γαλλία στο DOM και 0.30 €/mms/παραλήπτης στην ηπειρωτική Γαλλία).
> Κινητό Διαδίκτυο στην ηπειρωτική Γαλλία, που ισχύει με συμβατά κινητά τηλέφωνα. Μειωμένη ροή πέρα ​​από το όριο που υποδεικνύεται στην προσφορά. Πέρα από τα 10GB που χρησιμοποιείται σε μειωμένη χρέωση, χρησιμοποιήθηκε χρήση μέχρι την επόμενη τιμολόγηση και επαναφορτιζόμενη ημερομηνία καλώντας το 2525 (δωρεάν κλήση).

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS (εξαιρουμένων του Visio, Prix για το NO Holded OS, SMS+, MMS+ και προσαυξήσεις) επίσης χρησιμοποιήσιμες από τις ζώνες της Ευρώπης και του DOM/COM σε αυτές τις ίδιες περιοχές και στη Μητροπολιτική Γαλλία. Σε περίπτωση μη φυσιολογικής ή καταχρηστικής χρήσης, τιμολόγηση πρόσθετων δαπανών. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόσθετο κόστος στον οδηγό τιμών.

Μέγιστος μηνιαίος όγκος που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη και τις περιοχές DOM/COM:

– Για το πακέτο + Mobile 500MB: 500MB εξαπάτηση των 500MB που περιλαμβάνονται στην ηπειρωτική Γαλλία.
– Για το πακέτο + κινητό 20GB: 20GB εξαπάτηση των 20GB που περιλαμβάνονται στην ηπειρωτική Γαλλία.
– Για το πακέτο + κινητό 80GB: 25GB μετρήσεις του 80GB που περιλαμβάνονται στην ηπειρωτική Γαλλία.
– Για το πακέτο + κινητό 140GB: 30GB εξαπάτηση των 140GB που περιλαμβάνονται στην ηπειρωτική Γαλλία.
– Για το πακέτο κινητής τηλεφωνίας 200GB: 45GB Detice των 200GB που περιλαμβάνεται στην ηπειρωτική Γαλλία.

Πέρα από αυτό, χρησιμοποιήστε μπλοκαρίστηκε μέχρι την επόμενη τιμολόγηση και επαναφορτιζόμενη ημερομηνία καλώντας το + 33 970 808 660 (περιλαμβάνεται σε απεριόριστες κλήσεις). Σε περίπτωση μη φυσιολογικής ή καταχρηστικής χρήσης, τιμολόγηση πρόσθετων δαπανών. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόσθετο κόστος στον οδηγό τιμών.

Επιλογή 5G: Επιλογή επωφελής, σε καλυμμένες περιοχές και με 5G συμβατό τερματικό, από σύνδεση με το δίκτυο 5G. Επιλογή που χρεώνεται την επόμενη ημερομηνία για την τιμολόγηση της προαγωγίας μεταξύ της ημερομηνίας συνδρομής και της ημερομηνίας χρέωσης καθώς και του επόμενου μήνα. Η επιλογή που μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή, ωστόσο κάθε μήνα ξεκινά χρεώνεται εξ ολοκλήρου. Αποτελεσματικός τερματισμός κατά την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης ή κατά την ημερομηνία τιμολόγησης του επόμενου μήνα εάν το αίτημα τερματισμού γίνει λιγότερο από 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία χρέωσής σας. Η επιλογή διαθέσιμη μόνο με επιλέξιμα πακέτα (βλ. Εμπορική τεκμηρίωση).

 • Κινητά πακέτα
 • Μη δεσμευτικά πακέτα
 • Επαγγελματικά πακέτα
 • Πακέτο 5G
 • Διεθνές πλεονέκτημα
 • Κλασική προπληρωμένη κάρτα
 • Διεθνής προπληρωμένη κάρτα
 • Προσδιορίστε την προπληρωμένη μου κάρτα
 • Προσφορές επιστροφής χρημάτων
 • Όλα τα τηλέφωνα
 • Κινητά σε 1 €
 • Γυμνή κινητά τιμή
 • Samsung Galaxy A14
 • Το Apple iPhone 11 επαναπροσδιορίστηκε
 • Vivo Y21
 • Apple iPhone 14
 • Xiaomi Redmi Σημείωση 12 Pro 5G