Το τηλέφωνό σας δεν φορτώνεται πλέον? 10 συμβουλές για να το διορθώσετε, το τηλέφωνό μου Samsung δεν φορτώνει πλέον – από πού προέρχεται το πρόβλημα και τι να κάνετε?

Το τηλέφωνό μου Samsung δεν φορτώνεται πλέον – από πού προέρχεται το πρόβλημα και τι να κάνω

Contents

Σε άλλες περιπτώσεις τα προβλήματα φορτίου μπορούν να προκληθούν από εμπόδιο των αισθητήρων ή γύρω από την ίδια τη θύρα φορτίου. Το τελευταίο μπορεί να οφείλεται στη συσσώρευση βρωμιάς απευθείας στη θύρα φορτίου ή σε κακώς σχεδιασμένα κελύφη και αξεσουάρ που εμποδίζουν την κανονική λειτουργία της επαναφόρτισης.

Το τηλέφωνό σας δεν φορτώνεται πλέον ? 10 συμβουλές για να το διορθώσετε

Τα προβλήματα φόρτωσης και μπαταρίας μπορούν να προκληθούν από διάφορους παράγοντες. Σε πολλές περιπτώσεις η μπαταρία παραμένει υγιής και δεν είναι απαραίτητο να την αντικαταστήσετε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να λύσετε τα προβλήματα φόρτωσης smartphone σας.

Δημοσιεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2021 στις 1:55 μ.μ

Επαναφόρτιση smartphone

Μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό να καταλήξουμε σε ένα smartphone που δεν φροντίζει πλέον. Ειδικά επειδή δεν είναι εύκολο να αλλάξετε μόνοι σας την μπαταρία και ότι η αποστολή του smartphone σας στην υπηρεσία μετά την πώληση σημαίνει επίσης να χωρίσετε μαζί του για λίγες μέρες.

Ωστόσο, θα το δείτε, η αιτία των προβλημάτων φορτίου δεν είναι, συντριπτικά πλειοψηφία των περιπτώσεων, αυτή που πιστεύουμε. Σε το ένα τρίτο των περιπτώσεων, οι ανησυχίες προέρχονται απλώς από φτωχή χειραγώγηση ή την απροσεξία του χρήστη – και είναι πολύ απλό να βρείτε κανονική λειτουργία, ελέγχοντας μερικά σημεία.

Σε άλλες περιπτώσεις τα προβλήματα φορτίου μπορούν να προκληθούν από εμπόδιο των αισθητήρων ή γύρω από την ίδια τη θύρα φορτίου. Το τελευταίο μπορεί να οφείλεται στη συσσώρευση βρωμιάς απευθείας στη θύρα φορτίου ή σε κακώς σχεδιασμένα κελύφη και αξεσουάρ που εμποδίζουν την κανονική λειτουργία της επαναφόρτισης.

Απο Σφάλματα λογισμικού μπορεί επίσης να αποτρέψει την επαναφόρτιση smartphone. Μόνο μετά τον έλεγχο όλων αυτών των σημείων, αν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, ότι θα είναι απαραίτητο να δοκιμάσετε μια αντικατάσταση ή επισκευή μπαταρίας.

1-Η υποδοχή είναι σωστά συνδεδεμένη ?

Οι πρώτοι έλεγχοι που πρέπει να πραγματοποιηθούν μπορεί να φαίνεται να ρέουν από την πηγή – αλλά δεν τους εκκενώνουν πολύ γρήγορα: για να παραμελήσετε αυτά τα βήματα μπορεί να σας κάνει να χάσετε πολύ χρόνο και να σας ενοχλούν άσκοπα.

Ξεκινήστε λοιπόν ελέγχοντας την πρίζα σας και την υποδοχή τοίχου / πολλαπλών επιπέδων στο οποίο είναι συνδεδεμένο. Μερικές φορές οι κάρτες βύσματος είναι στριμμένες ή δεν δημιουργούν ικανοποιητική επαφή μέσα στο multi -power.

Προσπαθήστε λοιπόν να συνδέσετε τον προσαρμογέα του smartphone σας σε μια έξοδο τοίχου που μόλις ελέγξατε, χρησιμοποιώντας μια λάμπα, λειτουργία (αποφύγετε τις επεκτάσεις / multi -ads). Η επαναφόρτιση δεν λειτουργεί ακόμα ? Μεταβείτε στο επόμενο στάδιο.

2- Ελέγξτε το καλώδιο και τον φορτιστή USB

Σε πολλές περιπτώσεις, τα προβλήματα φόρτωσης προέρχονται απλά από ένα Ελαττωματικός προσαρμογέας ή ελαττωματικά / φθαρμένα καλώδια. Συγκεκριμένα, προσέξτε φτηνές λευκές λωρίδες. Το τελευταίο περιέχει απλουστευμένα κυκλώματα και εξαρτήματα πολύ χαμηλής ποιότητας που τελικά αφήνουν να φύγουν.

Ελέγξτε επίσης τη δύναμη του φορτιστή: Όλοι οι φορτιστές δεν φορτώνουν όλα τα smartphones. Ειδικά αν μιλάμε για πρόσφατα smartphones. Οι φορτιστές εμφανίζονται στην ετικέτα 5V / 2A τους ή χαμηλότερες τιμές μπορούν να φορτώσουν αργά σχετικά παλιά smartphones. Εάν είστε σε αυτήν την περίπτωση, πριν συνεχίσετε, Φέρτε έναν άλλο ισχυρότερο φορτιστή, κατά προτίμηση νέο.

Εάν ο φορτιστής φαίνεται αρκετά ισχυρός και είναι πρόσφατος, προσπαθήστε να συνδέσετε μια άλλη συσκευή για να το δοκιμάσετε. Οτιδήποτε συνδέεται στο USB θα πρέπει κανονικά να είναι σε θέση να τροφοδοτηθεί εκεί – αν είναι απαραίτητο, υπάρχει ακόμα πρόβλημα και θα χρειαστεί να αντικατασταθεί το μπλοκ.

Εάν ο φορτιστής λειτουργεί, αλλά η επαναφόρτιση εξακολουθεί να μην λειτουργεί, ελέγξτε το καλώδιο. Για να το κάνετε αυτό, συνδέστε το με το smartphone σας και σε μία από τις θύρες USB στον υπολογιστή σας, οι οποίες κανονικά πρέπει να λειτουργούν. Εάν η επαναφόρτιση εξακολουθεί να μην λειτουργεί, απλά αγοράστε ένα νέο καλώδιο και δοκιμάστε ξανά.

3 – Καθαρίστε τη θύρα USB

Εάν μετά από αυτούς τους ελέγχους και μετά την αντικατάσταση του φορτιστή και του καλωδίου, το smartphone εξακολουθεί να μην φροντίζει, Θα πρέπει να ελέγξετε αν η θύρα φόρτωσης του smartphone σας είναι καθαρή. Πράγματι, οι ίνες σκόνης και ένδυσης τείνουν να συσσωρεύονται εκεί, γεμίζοντας αυτό το γεμιστό στόμιο ζώων που καταλήγουν να εμποδίζουν το φύλλο καλωδίων να δημιουργήσει επαφή με τις κάρτες μέσα στη θύρα.

Λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν, αλλά Είναι απαραίτητο να ελέγχετε πολύ τακτικά το μέγεθος της θύρας φόρτωσης σας. Ανάλογα με τα ρούχα που φοράτε, μπορεί να απαιτείται καθαρισμός μεταξύ μία φορά κάθε δύο μήνες και μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Για να καθαρίσετε τη θύρα φόρτωσης, είναι πολύ απλό:

 1. Αναπνεύστε ένα μεγάλο πλήγμα για να σας δώσει θάρρος
 2. Φέρτε ένα PIN
 3. Αφαιρέστε απαλά τη βρωμιά, προσέξτε να μην βλάψετε τις επαφές*

Αναμφισβήτητα θα εκπλαγείτε από την ποσότητα των γεμιστών ζώων που μπορούν να συσσωρευτούν εκεί !

*: Εάν έχετε ένα iPhone με λιμάνι Port Lightning για επαφές στους τοίχους. Αν έχετε ένα smartphone Android με τη θύρα USB-C, οι εύθραυστες επαφές βρίσκονται και στις δύο πλευρές της γλώσσας στη μέση του λιμανιού.

4- Ελέγξτε ότι το πρόβλημα δεν προέρχεται από το προστατευτικό κέλυφος ή το αξεσουάρ σας

Υπάρχουν χιλιάδες κατασκευαστές προστατευτικών κελυφών και Όλοι τους δεν σέβονται απόλυτα τις τεχνικές ιδιαιτερότητες του smartphone σας. Όσο ακίνδυνο μπορεί να εμφανιστεί αυτό το εξάρτημα, μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις Δημιούργησε μια άκρη γύρω από τη θύρα φορτίου που εμποδίζει το καλώδιο να εισάγει αρκετά βαθιά.

Πριν πάρετε το smartphone σας στον επισκευαστή – ελέγξτε έτσι εάν το smartphone σας εξακολουθεί να μην φροντίζει μόλις αφαιρέσετε το κέλυφος και όλα τα αξεσουάρ του.

5 – Επανεκκινήστε το τηλέφωνο

Ένα σφάλμα λογισμικού μπορεί να είναι η πηγή ενός προβλήματος φορτίου. Τα smartphones είναι μόνιμα φωτισμένα συσκευές, οπότε δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να επανεκκινήσουν και επομένως να ξαναρχίσουν όλες τις υπηρεσίες στο παρασκήνιο που διαχειρίζονται κάθε πτυχές του smartphone σας – συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων και του φορτίου.

Γι ‘αυτό πριν συνεχίσετε, εάν η επαναφόρτιση δεν λειτουργεί μετά από όλα αυτά τα βήματα, Θα πρέπει να προσπαθήσετε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας. Η διαδικασία ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο smartphone σας:

 • Στο τελευταίο iPhone, κρατήστε το κουμπί κλειδώματος και το κουμπί έντασης + Σβήνω. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας με παρατεταμένη υποστήριξη στα ίδια κουμπιά μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple
 • Στα περισσότερα smartphones Android: Κρατήστε το κουμπί κλειδώματος για μερικά δευτερόλεπτα. Στην οθόνη που εμφανίζεται, επιλέξτε Για να επανεκκινήσεις

6 – Ελέγξτε την μπαταρία σας με μια εφαρμογή

Ορισμένες εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε την κατάσταση υγείας της μπαταρίας σας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των κύκλων φορτίου και της μέγιστης χωρητικότητας του στοιχείου που συνδέεται με το επίπεδο φθοράς του. Χάρη σε αυτό το βήμα, θα γνωρίζετε αμέσως εάν μια επισκευή μπαταρίας μπορεί ή δεν έχει νόημα.

Μπορούμε να σας συμβουλεύουμε δύο εφαρμογές που εμφανίζουν πολύ λεπτομερή δεδομένα σχετικά με την κατάσταση της μπαταρίας. Στα smartphones Android, η εφαρμογή Αμπέρ είναι πολύ πλήρες. Στο iPhone, μπορούμε να συμβουλεύουμε Κατάσταση συστήματος Pro: HW Monitor.

Εάν η κατάσταση της μπαταρίας φαίνεται ικανοποιητική, αλλά το smartphone εξακολουθεί να μην φροντίζει, το πρόβλημα μπορεί να προέρχεται από αλλού. Το λειτουργικό σύστημα δεν μπορεί πλέον να γνωρίζει πώς να αξιολογεί σωστά το επίπεδο της μπαταρίας, το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει να κάνετε επαναπροσανατολισμό.

Είναι επίσης πιθανό ότι όλα αυτά δείχνουν ένα βαθύτερο πρόβλημα το οποίο δεν συνδέεται άμεσα με την μπαταρία, αλλά με το φορτίο της θύρας φορτίου ή ακόμα και με τη μητρική πλακέτα του smartphone.

7-re-caliber Η μπαταρία

Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά η μπαταρία του smartphone σας δεν ξέρει πώς να πείτε στη συσκευή σας “Είμαι φορτωμένος στο x %”. Το smartphone σας υπολογίζει την τιμή του επιπέδου φορτίου αναφερόμενος σε δεδομένα βαθμονόμησης … που μπορεί να καταλήξει να προκαλέσει το smartphone σας στο.

Ωστόσο, είναι δυνατόν να επαναπροσδιορίσετε την μπαταρία. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό επιλύει σφάλματα που συνδέονται με την αυτονομία ή την επαναφόρτιση. Ειδικά αν έχετε διαπιστώσει ότι το smartphone σας γυρίζει ξαφνικά σε ανώμαλα επίπεδα φορτίου όπως το 40% ή το 20%. Για να επαναπροσδιορίσετε την μπαταρία, πρέπει να είστε σε θέση να την επαναφορτίσετε 100% και να την αφήσετε εντελώς να αδειάσει.

Προφανώς αυτό το βήμα λειτουργεί μόνο αν αγγίξετε τα “προβλήματα” του φορτίου και όχι της συνολικής δυσλειτουργίας. Εάν βρίσκεστε σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση, μεταβείτε απευθείας στα βήματα 8 και 9. Εάν ισχύει, Για την επαναβαθμονόμηση της μπαταρίας ενός smartphone Android ή ενός iPhone, η διαδικασία είναι η ίδια ::

 1. Φορτώστε τη συσκευή σας 100%
 2. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή σας μέχρι να εκφορτωθεί πλήρως και να σβήσει
 3. Επαναφορτίστε το πλήρως έως και 100%

Κανονικά σε αυτό το στάδιο, οι ενδείξεις της μπαταρίας θα γίνουν φυσιολογικές και αυτονομίες καθώς η επαναφόρτιση θα έχει προβλέψιμη συμπεριφορά.

8 – Αντικαταστήστε ή αντικαταστήστε την μπαταρία

Εάν όλα αυτά τα βήματα δεν λειτουργούν, είναι η πρώτη συμβουλή Δοκιμάστε μια αντικατάσταση μπαταρίας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τον εαυτό σας τη λειτουργία χάρη στους λεπτομερείς οδηγούς, ανταλλακτικά και εργαλεία του ιστότοπου IFIXIT.com. Ωστόσο, σας συνιστούμε να καλέσετε έναν επαγγελματία, είτε πρόκειται για επισκευαστή της περιοχής είτε για την υπηρεσία -sales του κατασκευαστή smartphone σας.

Γενικά, η μπαταρία αντικατάστασης δεν είναι μια ακριβή επισκευή. Ειδικότερα, οι επισκευαστές γωνιών θα σας χρεώσουν πολύ λίγο και θα διατηρήσουν μόνο τη συσκευή σας για λίγες ώρες, πράγμα που θα σας επιτρέψει να μην διαχωριστείτε από τη συσκευή σας για πολύ καιρό.

9 – Αντικαταστήστε ή αντικαταστήστε τη θύρα USB

Το λιμάνι USB των smartphones είναι εύθραυστη και οι κατασκευαστές το γνωρίζουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε πολλά μοντέλα των πρόσφατων smartphones οι κατασκευαστές είχαν την καλή ιδέα να κάνουν τη θύρα USB Modular για να διευκολύνει την αντικατάστασή του.

Σε ορισμένα μοντέλα smartphone μπορείτε να επισκευάσετε τον εαυτό σας, μόλις δεν φοβάστε να το ανοίξετε. Οι περισσότεροι επισκευαστές εγγύτητας μπορούν ωστόσο να σας εξοικονομήσουν κρύο ιδρώτα για χαμηλό ποσό.

10 – Έχετε τη διάγνωση του smartphone σας από έναν επαγγελματία

Δυστυχώς, σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις, η αντικατάσταση του μπλοκ φορτίου, το καλώδιο και η μπαταρία δεν θα λύσουν το πρόβλημα φόρτωσης. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή σας έχει χτυπηθεί από ένα πιο σοβαρό τεχνικό πρόβλημα. Το νερό μπορεί για παράδειγμα να έχει προκαλέσει διάβρωση στη μητρική πλακέτα του smartphone. Για αυτά τα πιο σοβαρά προβλήματα, προτιμούμε να προτείνουμε να πάτε αν είναι δυνατόν από τον υπάλληλο μετά την υπηρεσία του κατασκευαστή σας.

Η υποστήριξη θα είναι αναμφισβήτητα καλύτερη ποιότητα και είναι ακόμη πιθανό να σας εξοικονομεί λίγο χρόνο. Ο τοπικός επισκευαστής μπορεί πράγματι να παραγγείλει μια μητρική πλακέτα ή ένα εφεδρικό στοιχείο που θα χάσει αναμφισβήτητα λίγες μέρες.

Βρήκατε τη λύση του προβλήματος φόρτωσης σε αυτό το σεμινάριο ? Μην διστάσετε να μοιραστείτε τα σχόλιά σας και τις δικές σας συμβουλές στα σχόλια αυτού του άρθρου !

Το τηλέφωνό μου Samsung δεν φορτώνεται πλέον – από πού προέρχεται το πρόβλημα και τι να κάνω ?

Το smartphone της Samsung δεν φορτώνεται πλέον

Αισθάνεστε αβοήθητοι μπροστά από το δικό σας Samsung που δεν επαναφορτίζεται ? Δεν είσαι μόνος. Εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως χρησιμοποιούν αυτά τα τηλέφωνα και γνωρίζουν αυτό το απογοητευτικό πρόβλημα. Εχεις Αποσυνδέθηκε το τηλέφωνό σας Ένας ανυπολόγιστος αριθμός φορές, χρησιμοποιείται διαφορετικοί φορτιστές και το πρόβλημα παραμένει. Οι λόγοι για αυτό το πρόβλημα ποικίλλουν και η λύση που μπορείτε να εφαρμόσετε εξαρτάται από την αιτία. Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα μπορούσαν να σας ταιριάζουν.

Όλα σχετικά με τη μάρκα Samsung

Εικόνα 14

Η Samsung είναι μια διεθνής εταιρεία της οποίας βρίσκεται στη Σεούλ της Νότιας Κορέας. Έχει περισσότερες από 200 θυγατρικές στον κόσμο και είναι ο μεγαλύτερος εταιρικός όμιλος στη Νότια Κορέα. Το όνομα “Samsung“Που σημαίνει”τρία αστέρια“Στην Κορεατική. Τα πιο γνωστά προϊόντα της Samsung είναι smartphones, tablet, mp3 player, τηλεοράσεις και οικιακές συσκευές όπως ψυγεία και πλυντήρια ρούχων. Η Samsung παράγει επίσης βιομηχανικά χημικά και λειτουργεί πολυκαταστήματα στη Νότια Κορέα.

Όλα σχετικά με τα προβλήματα των τηλεφώνων της Samsung και ξέρουν πώς να τα λύσουν

Εικόνα 15

Τα πιο συχνή προβλήματα στα τηλέφωνα της Samsung, συμπεριλαμβανομένου του προβλήματος της χρέωσης ::

1- Θέρμανση: Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που είναι ευρέως διαδεδομένα μεταξύ των smartphones όχι μόνο της Samsung, αλλά και πολλών κινεζικών και άλλων εμπορικών σημάτων.

2- βραδύτητα της απόδοσης: Καθώς χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, αρχίζει με την απώλεια ταχύτητας και γίνεται λιγότερο και πιο αργή … αυτό είναι φυσιολογικό ! Ωστόσο, αυτό μπορεί να οφείλεται σε οποιονδήποτε άλλο λόγο, όπως μια κατεστραμμένη μπαταρία ή ένα παρωχημένο τηλέφωνο.

3- Κατανομή της μπαταρίας: Δεν είναι μόνο τα τηλέφωνα της Samsung, αλλά και πολλά άλλα τηλέφωνα που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Η μπαταρία αρχίζει να αδειάζει γρήγορα μετά από λίγο και αυτό συνδέεται με την έλλειψη σωστής χρήσης του τηλεφώνου και της μπαταρίας της.

4- Η κάμερα δεν λειτουργεί σωστά: Αυτό συμβαίνει γενικά σε περίπτωση χαμηλού φωτός και υψηλού ζουμ. Εκτός από τη χρήση για μεγάλες περιόδους ή την πτώση σε σκληρή επιφάνεια.

5- Το τηλέφωνο δεν είναι πλέον υπεύθυνο: Μερικές φορές το τηλέφωνο δεν φροντίζει πλέον και δεν λειτουργεί καθόλου, και μερικές φορές παύει μόνο για να φορτώσει όταν το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο ή μπορεί να λειτουργήσει μόνο για να λειτουργήσει στα μέσα της δύναμης. Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα πρέπει να λυθεί το συντομότερο δυνατό, και εδώ είναι μερικές από τις λύσεις του.

Αν και μπορείτε να βρείτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για το επισκευή Από το τηλέφωνό σας Samsung στο Διαδίκτυο και ακόμη και στο YouTube, αν δεν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημά σας, θυμηθείτε να εμπιστευτείτε το τηλέφωνό σας Samsung σε έμπειρους τεχνικούς στο The Επισκευή smartphone.

Τις αιτίες του προβλήματος της χρέωσης

Γιατί το smartphone της Samsung δεν φορτώνεται πλέον

Η αιτία του προβλήματος μπορεί να είναι μια ελαττωματική μπαταρία. Εάν το τηλέφωνο δεν φροντίζει, η μόνη σωστή λύση είναι να το αντικαταστήσετε με ένα νέο. Δυστυχώς, εκτός από την μπαταρία, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους η Samsung αρνείται συνεχώς να φροντίζει. Δείτε ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι και πώς να τα επιλύσετε:

 • Αποτυχία λογισμικού
 • Το υλικολογισμικό μπορεί να υποστεί ζημιά. Πολλοί λόγοι: από την απλή υπερθέρμανση του smartphone σε σοβαρές δυσλειτουργίες στη λειτουργία της συσκευής. Εάν έχετε αναβοσβήνει το smartphone σας με μια λανθασμένη έκδοση του υλικολογισμικού ή χρησιμοποιείται το τρίτο λογισμικό που δεν πληροί τις απαιτήσεις της συσκευής σας, θα έχετε αυτό το πρόβλημα.
 • Το καλώδιο USB που συνδέει το gadget με το φορτιστή έχει σπάσει. Ένας από τους άκρες του ή και τα δύο μπορεί να έχουν υποστεί ζημιά
 • Μηχανική βλάβη στη συσκευή. Μπορεί να είναι γρατζουνιές στο περίβλημα ή τη ζημιά σε χαμηλότερες επαφές με τις οποίες η συσκευή τροφοδοτείται
 • Malaper του Mander. Είναι σοφό να διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί σωστά και ότι χρησιμοποιείτε το αρχικό εξάρτημα
 • Υπήρχε σφάλμα στο overclocking του επεξεργαστή του smartphone σας. Οι πολύ υψηλές παραμέτρους συχνότητας προκαλούν με ακρίβεια τα προβλήματα φόρτωσης της συσκευής σας.

Πώς να επιλύσετε το πρόβλημα της φόρτισης του τηλεφώνου σας Samsung ?

Υποβάλετε το πρόβλημα της φόρτισης του τηλεφώνου σας Samsung;

Εάν έχετε τηλέφωνο Samsung, εδώ είναι μερικά μέτρα που πρέπει να λάβετε εάν η συσκευή σας δεν φροντίζει.

Φορτιστής

Φορτιστής

Πρώτον, ελέγξτε ότι ο φορτιστής λειτουργεί σωστά. Δοκιμάστε έναν άλλο φορτιστή που γνωρίζετε, λειτουργεί με μια άλλη συσκευή. Εάν ο δεύτερος φορτιστής δεν λειτουργεί, είναι πιθανό ότι το πρόβλημα είναι στο επίπεδο του βύσματος και όχι στον φορτιστή. Εάν λειτουργεί μόνο ένας από τους φορτιστές, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τον άλλο φορτιστή.

Καθαρισμός λιμένων

Μερικές φορές η σκόνη και τα μικρά σωματίδια μπορούν να στεγαστούν στη θύρα φορτίου σας και να αποτρέψουν τη σωστή εργασία. Για να καθαρίσετε τη θύρα φόρτωσης, απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα ή ένα μικρό κομμάτι χαρτί για να αφαιρέσετε τα συντρίμμια που θα μπορούσαν να εμποδίσουν τη θύρα. Μόλις καθαρίσετε τη θύρα φόρτωσης, δοκιμάστε να επαναφορτίσετε το τηλέφωνό σας. Εάν αυτό δεν λύσει το πρόβλημά σας, μπορεί να υπάρχει άλλο πρόβλημα με τη συσκευή σας.

Ελαττωματική μπαταρία

Ελαττωματική μπαταρία

Εάν προσπαθήσατε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς φορτιστές και να καθαρίσετε τη θύρα φόρτωσης και το τηλέφωνό σας εξακολουθεί να μην απαντά όταν το συνδέετε για να το φορτώσετε (το εικονίδιο της μπαταρίας δεν εμφανίζεται), αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η μπαταρία σας παρουσιάζει πρόβλημα. Απλά αντικαταστήστε τις μπαταρίες και το πρόβλημά σας θα λυθεί.