Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από € 1.000 το 2023?, Καλύτερος φορητός υπολογιστής για τηλεργασία: σύγκριση και promo

Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τηλεργασία

Contents

Dell XPS 13 9305 Intel EVO I5-1135G7 Laptop 13.3 ” FHD Platin Silver 8 GB RAM 512 GB Intel Iris XE Graphics 4 GB Windows 10 Home Clavi

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από € 1.000 το 2023 ?

Το εργαλείο του υπολογιστή έχει γίνει απαραίτητο αυτές τις μέρες για να λειτουργήσει. Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την επιλογή σας, εδώ είναι ο οδηγός αγοράς μας για φορητούς υπολογιστές για λιγότερο από 1000 ευρώ.

 • HP Pavilion 15 EH1014NF, το πιο προσιτό mid -range
 • Acer Swift 3 SF314-59-71B4, ένα υπερβολικό featherweight
 • Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6, μια καλή αξία για τα χρήματα για τυχερά παιχνίδια
 • Acer Aspire 5 A514-54-55U5, για να απολαύσετε την ποιότητα ενός acer ultrabook
 • Asus ZenBook 13 OLED EVO-WUES325, Ιδανική για νομαδική χρήση
 • Huawei Matebook D 16, πρόσφατος και αποτελεσματικός εξοπλισμός
 • �� Ποια μορφή και ορισμός της οθόνης κάνουν ?
 • �� Χωρίς ειδικό γραφικό τσιπ, αυτό είναι πρόβλημα ?
 • �� Ποια χωρητικότητα αποθήκευσης για τον υπολογιστή μου ?
 • �� webcam και μικρόφωνο, το δίδυμο για videoconferencing

Εικόνα 1: Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από 1000 € το 2023;

Acer Aspire 5 A514-54-55U5, για να απολαύσετε την ποιότητα ενός acer ultrabook

Εικόνα 2: Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από € 1.000 το 2023;

Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6, μια καλή αξία για τα χρήματα για τυχερά παιχνίδια

Εικόνα 3: Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από € 1.000 το 2023;

Asus ZenBook 13 OLED EVO-WUES325, Ιδανική για νομαδική χρήση

Εικόνα 4: Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από € 1.000 το 2023;

Σήμερα, Δεν είναι πλέον απαραίτητο να επενδύσετε μια περιουσία στο φορητό υπολογιστή σας για να αποκτήσετε ένα ποιοτικό μοντέλο, υπό την προϋπόθεση ότι κάνουμε τη σωστή επιλογή. εδώ είναι δικό μας Οδηγός αγοράς φορητού υπολογιστή για λιγότερο από 1000 ευρώ, Προορίζεται για γραφεία και επαγγελματική χρήση. Τους επιλέξαμε ανάλογα με την ποιότητα των υλικών και των συνιστωσών τους. Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι πιο σφιχτός, σας προσφέρουμε επίσης το δικό μας Επιλογή φορητών υπολογιστών για φοιτητές, που πωλούνται σε λιγότερο από 500 ευρώ.Για τα δικά μας Επιλογή υπολογιστών για εργασία λιγότερο από 1000 ευρώ, Έχουμε ορίσει ορισμένες επιταγές:

 • Ορισμός τουλάχιστον 1920 x 1080 (Full HD)
 • τουλάχιστον 8 GB μνήμης RAM
 • Επεξεργαστής αρκετά ισχυρός για αυτοματοποίηση γραφείου και επεξεργασία φωτογραφιών
 • σωστή αυτονομία
 • χαμηλό βάρος

Το σήμα 1000 ευρώ, ωστόσο, μερικές φορές απαιτεί συμβιβασμό. Συχνά θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε μια υπερβολική CPU, αλλά με έναν ολοκληρωμένο γραφικό επεξεργαστή (IGPU), ή ένα CPU λιγότερο αποτελεσματική με ένα ειδικό γραφικό τσιπ (GPU), Ανάλογα με τη χρήση που σκοπεύετε να το κάνετε.

Διαβάστε επίσης:

 • Η επιλογή μας από το καλύτερο Chromebook
 • Η επιλογή μας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές ACER
 • Η επιλογή μας από το καλύτερο MacBook
 • Η επιλογή μας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές 17 ιντσών
 • Η επιλογή του φορητού υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών: Ποιο για να αγοράσετε ? Ποιες είναι οι καλύτερες τιμές ?
 • Η επιλογή μας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές του 2023

HP Pavilion 15 EH1014NF, το πιο προσιτό mid -range

HP Pavilion 15 EH1014NF

HP Pavilion 15 EH1014NF

Το πιο προσιτό μέσο όρο

Ολόκληρη η παραγγελία γνωρίζει τον κατασκευαστή HP για αυτούς τους υπολογιστές που ανταποκρίνονται σε όλες τις χρήσεις. Με το HP Pavilion 15 EH1014NF, η μάρκα μας προσφέρει ένα πολύ καλό φορητό υπολογιστή μεσαίας όψης της αγοράς. Ωστόσο, για αυτό το επιτόκιο, η HP αναγκάστηκε να κάνει ορισμένες παραχωρήσεις.

Ήδη, lΗ οθόνη έχει πλάκα 15,6 -ιντσών IPS 1080p με ρυθμό ψύξης 60 Hz. Η ποιότητα της οθόνης απέχει πολύ από την απίστευτη και αν είστε συνηθισμένοι στη χρήση υπηρεσιών συνεχούς ροής στον υπολογιστή σας, είναι καλύτερο να προχωρήσετε στο δρόμο σας. Εκτός αυτού για αυτόν τον τύπο χρήσης Η αυτονομία δεν φτάνει στις 6 ώρες. Αλλά Χρήση γραφείου, που δεν πρέπει να δημιουργεί προβλήματα. Για τον επεξεργαστή, on Βρείτε το AMD Ryzen 5 5500U σε συνδυασμό με 8 GB μνήμης RAM. Αυτό είναι περισσότερο από αρκετό για βασική χρήση. Εκτός αυτού, ξεκινάει Ένα SSD 256 GB Για το τμήμα αποθήκευσης. Η σύνδεση είναι πλήρης με 3 θύρες USB (συμπεριλαμβανομένου ενός USB-C), θύρα HDMI 2.0, Ένας γρύλος και ένας αναγνώστης καρτών microSD. Για το στοιχείο ασφαλείας, βρίσκουμε Ένας αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Συνολικά, υπάρχουν καλύτεροι φορητοί υπολογιστές, μπορείS για αυτήν την τιμή θα σας παρέχει περήφανες υπηρεσίες για καθημερινή χρήση, ακόμη και επαγγελματίας. Το HP Pavilion 15 EH1014NF βρίσκεται στην κατηγορία του ένα προϊόν στο Καλή αξία για τα χρήματα.

Acer Swift 3 SF314-59-71B4, ένα υπερβολικό featherweight

Acer Swift 3 SF314-59-71B4

Ένα υπερβολικό featherweight

Είναι πολύ δύσκολο να προεπιλογή Αυτό το υπερ -συμπαγές φορητό υπολογιστή (μόνο 1,2 kg) και Ακόμα πολύ πλήρες (Φωτισμένο ρετρό πληκτρολόγιο, αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, Wi-Fi 6, τύπου C USB Port Compatible Thunderbolt 4). Ενσωματώνει τον καλύτερο επεξεργαστή Intel για το Ultrabook της Generation Lake Tiger (Core i7-1165G7), ΠΟΥ προσφέρει εξαιρετική ευελιξία.

Πράγματι, χάρη Ο ολοκληρωμένος επεξεργαστής γραφικών (Intel Iris XE), Είναι σε θέση να λειτουργεί παιχνίδια (όχι πολύ περίπλοκα) σε αρκετά καλές συνθήκες. Η οθόνη Full HD 14 -ιντσών προσφέρει καλή ποιότητα προβολής. Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, αυτό το Acer Swift 3 μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6, μια καλή αξία για τα χρήματα για τυχερά παιχνίδια

Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6

Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6

Μια καλή αξία για τα χρήματα για τυχερά παιχνίδια

Κατά κανόνα, το εύρος παιχνιδιών Ideapad περιέχει φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών σε προσιτές τιμές. Αυτά είναι προφανώς τα πιο ισχυρά μοντέλα στην αγορά, αλλά Έχουν συμπαγείς διαμορφώσεις. Εδώ θα σας παρουσιάσουμε Το Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6.

Το τελευταίο ενσωματώνει Ένας επεξεργαστής AMD Ryzen 5 5600H που υποστηρίζεται από 8 GB μνήμης RAM. Επιπλέον, βρίσκουμε Μια κάρτα γραφικών NVIDIA GTX 1650. Το σύνολο θα εξασφαλίσει πολύ καλή ρευστότητα. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με ένα Full HD 15,6 ίντσες πλάκα, αλλά με ένα ποσοστό ψύξης που δεν υπερβαίνει τα 60 Hz. Θα μπορούσαμε να ελπίζαμε καλύτερα, αλλά για έναν υπολογιστή σε αυτό το εύρος, είναι αξιότιμο. Για το τμήμα σύνδεσης, βρίσκουμε τα βασικά στοιχεία Με 3 θύρες USB (συμπεριλαμβανομένου ενός USB-C), μια θύρα HDMI και ένα βύσμα ήχου. Τέλος αυτό το μοντέλο λειτουργεί κάτω Windows 11 και ζυγίζει μόνο 2,3 kg.

Αυτή η έκδοση έχει 512 GB χωρητικότητας αποθήκευσης SSD. Εν ολίγοις, το Lenovo Ideapad Gaming 3 είναι Ένα πολύ καλό φορητό υπολογιστή παιχνιδιών σε προσιτή τιμή.

Acer Aspire 5 A514-54-55U5, για να απολαύσετε την ποιότητα ενός acer ultrabook

Acer Aspire 5 A514-54-55U5

Acer Aspire 5 A514-54-55U5

Για να επωφεληθείτε από την ποιότητα ενός acer ultrabook

Το Acer είναι μια καλά γνωστή μάρκα στον τομέα των φορητών υπολογιστών. Προσφέρει μοντέλα όλων των τύπων και για όλους τους προϋπολογισμούς. μεγάλοΤο Ecer Aspire 5 έχει το πλεονέκτημα ότι έχει ένα σταθερό τεχνικό φύλλο και μια προσιτή τιμή για την κατηγορία του. Επιπλέον, είναι εντάξει και ελαφρύ, ιδανικό για νομαδική χρήση. Για να ξεκινήσετε, είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel, Το Core i5 1135G7 σε συνδυασμό με 16 GB μνήμης RAM. Αρκεί να παίζεις μικρά γκουρμέ παιχνίδια και είναι ακόμα Εύκολο από το 512 GB SSD. Η συνδεσιμότητα είναι επίσης πλήρης. Δεν υπάρχουν λιγότερες από 4 θύρες USB, συμπεριλαμβανομένου ενός USB-C συμβατή.

Διαφορετικά διαθέτει επίσης θύρα HDMI καιΈνας αναγνώστης καρτών microSD. Η οθόνη ενσωματώνει Μια πλάκα IPS 14 -ιντσών που προσφέρει καλή ποιότητα προβολής. Και εγώΤο πληκτρολόγιο E διαθέτει ακόμη και σύστημα οπίσθιου φωτισμού. Για να ανακατέψετε, αυτή η έκδοση του Acer Aspire 5 είναι ένας ευπροσάρμοστος φορητός υπολογιστής. Θα είναι αρκετό για βασική χρήση ή για να παίξετε παιχνίδια που είναι μικρός πόρος.

Asus ZenBook 13 OLED EVO-WUES325, Ιδανική για νομαδική χρήση

Asus ZenBook 13 OLED EVO-LUX325

Asus ZenBook 13 OLED EVO-LUX325

Ιδανικό για νομαδική χρήση

Με το ZenBook 13 EVO-OUX325, η Asus μας προσφέρει ένα Ultrabook Compact με εξαιρετική ποιότητα εμφάνισης. Πρέπει να το πω αυτό Η οθόνη έχει πλάκα 13,3 ιντσών με τεχνολογία OLED. Που είναι αρκετά σπάνιο στην αγορά φορητών υπολογιστών και Το αποτέλεσμα είναι όμορφο. Διαφορετικά, ο επεξεργαστής είναι α Intel Core i5 1135 G7 υποστηριζόμενη από 16 GB μνήμης RAM. Υπάρχει επίσης Μια έκδοση με το τσιπ Core i7 1165 G7, αλλά η τιμή του είναι υψηλότερη.

Τέλος, έχειΧωρητικότητα αποθήκευσης 512 GB σε SSD. Η απόδοση είναι πολύ καλή για ένα Ultrabook. Αυτό το μοντέλο προσφέρει επίσης Πλήρης σύνδεση. Υπάρχει θύρα USB-A, 2 θύρες USB-C, θύρα HDMI και αναγνώστης καρτών microSD. Ωστόσο, Λυπούμαστε για την απουσία ενός αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και ενός γρύλου (Αυτό το μοντέλο έχει Bluetooth). Να τελειώσω, Η μπαταρία προσφέρει εξαιρετική αυτονομία. Μπορείτε να έχετε μια μέρα χωρίς καμία ανησυχία. Εν ολίγοις, αυτό το ZenBook 13 Evo-OUX325 είναι μια πολύ καλή επιλογή για τους ανθρώπους που αναζητούν Ένα ευπροσάρμοστο και προσιτό Ultrabook.

Huawei Matebook D 16, πρόσφατος και αποτελεσματικός εξοπλισμός

Huawei Matebook D 16

Πρόσφατος και αποτελεσματικός εξοπλισμός

Η έκδοση 2022 του Matebook D 16 από την Huawei έχει πολύ πλήρη εξοπλισμό. Επεξεργαστής του Intel Core i5 12450h της δωδέκατης γενιάς φέρνει καλή απόδοση και συνοδεύεται από Επεξεργαστής γραφικών γραφικών Intel UHD. Αυτήν Ταινίες κάμερας σε λειτουργία 1080p. Αυτό παρέχει ακριβέστερες εικόνες από εκείνες που συλλαμβάνονται από webcams 720p.

Εάν προσθέσουμε σε αυτό Μια μεγάλη οθόνη 16 ιντσών είναι καλά βαθμονομημένη, Παίρνουμε ένα μεγάλο Ultrabook, του οποίου η θήκη αλουμινίου είναι ελκυστική και σχετικά ελαφριά. Εδώ είναι διαθέσιμο στο Μια έκδοση 16 GB μνήμης και 512 GB αποθήκευσης SSD. Όσον αφορά την απόδοση, Αυτό το Huawei Matebook D 16 είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή.

�� Ποια μορφή και ορισμός της οθόνης κάνουν ?

Όσον αφορά την προβολή, οι φορητοί υπολογιστές ξεκινούν μια οθόνη στις 16: 9 (ή 16:10) ή στο Μορφή 3: 2. Αυτή η τελευταία μορφή – σπανιότερη – είναι πιο κατάλληλο για χρήση γραφείου (Λέξη, excel, κλπ.), ενώ Οι τρόποι 16: 9 και 16:10 αντιστοιχούν περισσότερο στη χρήση πολυμέσων.

Υπάρχει επίσης το ζήτημα του ορισμού. Η λειτουργία Full HD είναι η πιο διαδεδομένη. Για να εμφανίσετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επιλέξετε μια οθόνη που υποστηρίζει έναν ακριβέστερο ορισμό, μεγαλύτερο από το Full HD, χωρίς να πέσετε στο άκρο, Η λειτουργία 4K που – σε οθόνη 13,3 ιντσών – φαίνεται εντελώς άχρηστη για εμάς.

Ένας ορισμός 4K, που εμφανίζεται σε διαγώνιο οθόνη μικρότερη από 15,6 ίντσες, κάνει χαρακτήρες που είναι δύσκολο να διαβαστούν χωρίς να χρησιμοποιούν την επιλογή κλιμάκωσης των Windows. Και αν ενεργοποιήσουμε το τελευταίο με συντελεστή μεγέθυνσης 150 ή 200 %, για να πληρώσετε λιγότερη διαμόρφωση με μια οθόνη Native Full HD !

Μια άλλη πιθανή λύση: Μπορείτε να είστε ικανοποιημένοι με μια βασική οθόνη (Full HD) Εάν η διαμόρφωση είναι εξοπλισμένη μια έξοδος βίντεο HDMI ή μια συμβατή με Thunderbolt θύρα USB-C. Έτσι, μόλις πάτε σπίτι ή βρίσκεστε στο χώρο εργασίας σας, Μπορούμε να συνδέσουμε το φορητό υπολογιστή σε εξωτερική οθόνη, Μεγαλύτερο και με καλύτερο ορισμό (αν QuadHD ή 4K).

�� Χωρίς ειδικό γραφικό τσιπ, αυτό είναι πρόβλημα ?

Όπως φαίνεται στην επιλογή μας, Οι περισσότερες από αυτές τις διαμορφώσεις, Σχεδιασμένο κυρίως για χρήση γραφείου, αποκλειστικό τσιπ γραφικών. Επομένως, η γραφική απόδοση στηρίζεται εξ ολοκλήρου στο γραφικό τσιπ ενσωματωμένο στον επεξεργαστή (Intel Iris XE για την 11η και 12η γενιά Intel Fleas).

Φυσικά, Αυτό δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστεί με ένα τσιπ Nvidia Geforce RTX 3050 ή 3050 TI, Αυτό μπορεί να βρεθεί σε φορητούς υπολογιστές που προορίζονται για παίκτες και διατίθενται στο εμπόριο μεταξύ 900 και 1000 €. Αλλά το τελευταίο θα έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα: περιορισμένη αυτονομία, η οποία δεν θα πρέπει να εγγυηθεί τη λειτουργία για μια ολόκληρη μέρα. Δύναμη ή αυτονομία, πρέπει να επιλέξετε !

�� Ποια χωρητικότητα αποθήκευσης για τον υπολογιστή μου ?

Επί του παρόντος, στην αγορά φορητών υπολογιστών, 256 GB αποθηκευτικού χώρου είναι το μίνιο για να απολαύσετε μια βέλτιστη εμπειρία. Για βασική χρήση, όπως ο αυτοματισμός γραφείου, είναι περισσότερο από αρκετό. Αλλά Εάν έχετε επαγγελματική χρήση, Όπως η επεξεργασία φωτογραφιών ή η επεξεργασία βίντεο, Μπορεί να χρειαστεί να αποκτήσετε υπολογιστή με τουλάχιστον 512 GB. Οι ανώτερες ικανότητες απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο ακροατήριο και σε κάθε περίπτωση, Θα είναι δύσκολο να βρεθεί φορητός υπολογιστής σε λιγότερο από 1000 ευρώ με 1 στην αποθήκευση. Τέλος, θα υπενθυμίσουμε ότι είναι καλύτερο να ευνοήσουμε τα SSD με παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους.

Μερικά από τα μοντέλα αυτής της επιλογής έχουν τοποθεσία για κάρτες microSD. Αυτή είναι μια πιθανή λύση για την αύξηση του αποθηκευτικού χώρου σας. Διαφορετικά υπάρχει επίσης Το παραδοσιακό κλειδί USB ή μπορείτε να πάρετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Διαβάστε επίσης:

�� webcam και μικρόφωνο, το δίδυμο για videoconferencing

Όλες οι κάμερες των πρόσφατων φορητών υπολογιστών καταγράφουν ακολουθίες βίντεο σε ορισμό 720p (με εξαίρεση την επιφάνεια Pro που υποστηρίζει τη λειτουργία Full HD). Αυτό καθιστά δυνατή την επικοινωνία με φίλους ή συναδέλφους με τηλεδιάσκεψη σε καλές συνθήκες.

Αφ ‘ετέρου, Οι κατασκευαστές φορητών υπολογιστών έχουν καταβάλει προσπάθειες Από την έναρξη του Covid Για την ενσωμάτωση μικροφώνων καλύτερης ποιότητας Για να συλλάβει τη φωνή. Αλλά αυτές οι κάμερες δεν λειτουργούν όλοι σε υπέρυθρες και επομένως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ξεκλειδώσουν την πρόσβαση στο σύστημα με απλή αναγνώριση του προσώπου του χρήστη (Γεια παράθυραΟυσία.

Σε αυτή την περίπτωση, για να εξασφαλίσετε τα αρχεία σας, είναι προτιμότερο το γεγονός ότι ο φορητός υπολογιστής έχει ένα δακτυλικό αποτύπωμα (Επίσης συμβατό με τα Windows Hello).

�� Χρησιμοποιείτε το Google News ? Προσθέστε τον οδηγό Tom στο Google News να μην χάσετε σημαντικά νέα από τον ιστότοπό μας.

Καλύτερος υπολογιστής Télétravail

Η τηλεργασία είναι όλο και πιο κοινή και πολλοί άνθρωποι χρειάζονται φορητό υπολογιστή για να εργαστούν εξ αποστάσεως. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί υπολογιστές στην αγορά και μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιο είναι το καλύτερο για την Telework. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το Καλύτερος φορητός υπολογιστής για τηλεργασία Ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Laptop promo για τηλεργασία:

Dell XPS 13 9305 Intel EVO I5-1135G7 Laptop 13.3

Dell XPS 13 9305 Intel EVO I5-1135G7 Laptop 13.3 ” FHD Platin Silver 8 GB RAM 512 GB Intel Iris XE Graphics 4 GB Windows 10 Home Clavi

Δείτε την προσφορά συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Asus Vivobook Flip TM420UA-EC004T PC 14

Asus Vivobook Flip TM420UA-EC004T PC 14 “FHD (R5-5500U, RAM 8GB, SSD 512GB, Windows 10) Γαλλικά πληκτρολόγιο Azerty, Bespoke Black

Δείτε την προσφορά συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τηλεργασία ?

Δεν υπάρχει ένα μόνο φορητό υπολογιστή ιδανικό για τηλεργασία, επειδή οι ανάγκες κάθε ατόμου είναι διαφορετικές. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί φορητοί υπολογιστές που ξεχωρίζουν για την απόδοση και τα χαρακτηριστικά τους. Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές για την Telework:

1 – Apple MacBook Pro M2: ποιοτικός υπολογιστής χωρίς πρόβλημα και κορυφαία μπαταρία

Apple MacBook Pro M2

Το MacBook Pro είναι φορητό υπολογιστή είναι εξοπλισμένο με οθόνη αμφιβληστροειδούς 13 ιντσών με το τσιπ Apple M2 2022, μια μακροχρόνια μπαταρία και μια σύνδεση Wi-Fi 802.11ac. Έχει επίσης 8 GB μνήμης RAM και δίσκο SSD 256 GB. Αυτή η διαμόρφωση διαθέτει επίσης ενσωματωμένη κάμερα HD και μικρόφωνο, το οποίο είναι σημαντικό να γίνει η τηλεδιάσκεψη τηλεργασίας. Πωλείται λίγο λιγότερο από 1600 € είναι ένα όμορφο config υπό την προϋπόθεση ότι αγαπάτε το σύμπαν Mac.

Apple 2022 MacBook Pro με M2 Chip: 13 -inch Retina Screen, RAM 8GB, 256 GB αποθήκευσης SSD. Σκυθρωπός

Apple 2022 MacBook Pro με M2 Chip: 13 -inch Retina Screen, RAM 8GB, 256 GB αποθήκευσης SSD. Σκυθρωπός

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

2-Asus ZenBook UX393EA-HK025T: Ένας καλός φορητός υπολογιστής

Asus zenbook

Αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με οθόνη 13,9 -ιντσών, επεξεργαστή Intel i7, 16 GB μνήμης RAM, 512 GB SSD. Είναι επίσης ελαφρύ και καλό, γεγονός που καθιστά εύκολο τη μεταφορά. Πωλείται περίπου 1.500 €, αυτό το config είναι αποτελεσματικό.

ASUS ZENBOOK UX393EA-HK025T EVO Φορητό PC 13.9 (Intel Core i7-1165G7 EVO, Iris XE Graphics, RAM 16GB, SSD 512GB, Windows 10) Azerty Keyboard French

Asus ZenBook UX393EA-HK025T EVO Portable 13.9 (Intel Core i7-1165G7 EVO, Iris XE Graphics, RAM 16GB, SSD 512GB, Windows 10) Γαλλικό πληκτρολόγιο Azerty Azerty

Δείτε την προσφορά συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

3 – Dell XPS 13,9305 Intel i5: Καλή αξία για τα χρήματα

Dell XPS 13,9305

Αυτός ο φορητός υπολογιστής έχει οθόνη 13,3 ιντσών, επεξεργαστή Intel i5, 8 GB μνήμης RAM και SSD 512 GB. Αυτός ο υπολογιστής είναι ελαφρύς με αποτελεσματική μπαταρία. Έχει επίσης πολλά χαρακτηριστικά, όπως μια ολοκληρωμένη κάμερα HD και μικρόφωνο. Για λιγότερο από € 1000 στην προώθηση είναι μια καλή διαμόρφωση.

Dell XPS 13 9305 Intel EVO I5-1135G7 Laptop 13.3

Dell XPS 13 9305 Intel EVO I5-1135G7 Laptop 13.3 ” FHD Platin Silver 8 GB RAM 512 GB Intel Iris XE Graphics 4 GB Windows 10 Home Clavi

Δείτε την προσφορά συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

4-Asus Vivobook Flip TM420UA-EC004T: φορητό υπολογιστή για φθηνή τηλεργασία

Vivabook Asus Laptop Télétravail

Το Asus Vivobook Flip TM420UA-EC004T είναι ένας φορητός υπολογιστής 14 σε 1 14 ιντσών. Είναι ελαφρύ και φορητό και έχει καλή ανάλυση οθόνης. Είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή Intel Core i5, μια καλής ποιότητας μπαταρία και καλή συνδεσιμότητα Wi-Fi και USB. Έχει επίσης ολοκληρωμένη κάμερα και μικρόφωνο, το οποίο είναι σημαντικό για την τηλεργασία. Αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι ιδανικός για τηλεργασία επειδή είναι εύκολο στη μεταφορά, έχει καλή ανάλυση οθόνης και πωλείται σε τιμή μικρότερη από 750 €.

Asus Vivobook Flip TM420UA-EC004T PC 14

Asus Vivobook Flip TM420UA-EC004T PC 14 “FHD (R5-5500U, RAM 8GB, SSD 512GB, Windows 10) Γαλλικά πληκτρολόγιο Azerty, Bespoke Black

Δείτε την προσφορά συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

5 – Lenovo ThinkPad X1 Carbon: Μια διαμόρφωση απόδοσης

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Το Lenovo ThinkPad X1 Carbon είναι ένας φορητός υπολογιστής εξοπλισμένος με οθόνη 14 ιντσών, επεξεργαστή Intel i5, 16 GB μνήμης RAM, SSD 512 GB, λαμβάνοντας μια μακρά μπαταρία και μια σύνδεση WSH -Fi. Έχει επίσης ολοκληρωμένη κάμερα HD και μικρόφωνο. Πωλείται για περίπου 2000 €.

Lenovo ThinkPad x1 Carbon Gen 7, 14

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7, 14 “FHD IPS Touch 300 NITS, I5-8365U, V-PRO, Webcam, Αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, Ολοκληρωμένο γράφημα, Win 10 Profes

◆ Δείτε τις τιμές συγκρίνετε τις τιμές
Περίμενε. Ψάχνουμε για την τιμή αυτού του προϊόντος σε άλλους ιστότοπους

Γιατί είναι ένας φορητός υπολογιστής ιδανικός για τηλεργασία ?

Ένας φορητός υπολογιστής είναι ιδανικός για τηλεργασία επειδή είναι εύκολο να μεταφερθεί και να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικά μέρη. Μπορείτε να εργαστείτε σε έναν καφέ, σε ένα πάρκο ή ακόμα και σε δημόσια συγκοινωνία, αν το επιθυμείτε. Επιπλέον, πολλοί φορητοί υπολογιστές είναι εξοπλισμένοι με χαρακτηριστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά, όπως οι θύρες Wi-Fi και USB.

Ποια είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη ?

Υπάρχουν πολλά σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός φορητού υπολογιστή για την Teleworking Ανακαλύψτε τα σημαντικά κριτήρια.

Ο επεξεργαστής

Ο επεξεργαστής είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά του φορητού υπολογιστή σας. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά ισχυρό για να αντιμετωπίσετε όλες τις εργασίες που θα πρέπει να εκτελέσετε. Εάν εργάζεστε με βαρύ λογισμικό ή εάν χρειάζεστε πολλή ισχύ επεξεργασίας, θα πρέπει να επιλέξετε ένα φορητό υπολογιστή με έναν ισχυρό επεξεργαστή, πώς ένα Intel i7 ή AMD Ryzen 7.

ΕΜΒΟΛΟ

Η RAM είναι επίσης σημαντική όταν επιλέγετε το φορητό υπολογιστή σας για τηλεργασία. Αυτή είναι η κνήμη του υπολογιστή σας και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά μεγάλο για να αποθηκεύσετε όλα τα δεδομένα που θα χρειαστείτε. Εάν εργάζεστε με πολλά αρχεία ή πολλές καρτέλες που ανοίγουν στο πρόγραμμα περιήγησής σας, προτείνουμε 16 GB μνήμης RAM. Σήμερα δεν πρέπει να επενδύουμε σε φορητό υπολογιστή κάτω από 8GB μνήμης RAM.

Μέγεθος υπολογιστή

Το μέγεθος του φορητού υπολογιστή είναι επίσης σημαντικό να εξεταστεί. Δεν θέλετε να επιλέξετε ένα πολύ βαρύ ή ογκώδες φορητό υπολογιστή, όπως πιθανότατα θα πρέπει να το μεταφέρετε μαζί σας όταν μετακινείτε. Επιπλέον, δεν θέλετε να επιλέξετε ένα φορητό υπολογιστή πολύ μικρό, γιατί θα είναι δύσκολο στη χρήση.

Μέγεθος οθόνης

Θέλετε να επιλέξετε ένα φορητό υπολογιστή με μια οθόνη αρκετά μεγάλη για να εργαστείτε άνετα, αλλά όχι πολύ μεγάλο γιατί θα είναι βαρύτερο και ογκώδες για μεταφορά. Η ανάλυση οθόνης είναι επίσης σημαντική, ειδικά αν εργάζεστε πολύ με εικόνες ή βίντεο. Θέλετε μια ανάλυση αρκετά υψηλή ώστε οι εικόνες να εμφανίζονται σαφείς και τα βίντεο είναι ρευστά.

Μπαταρία

Η μπαταρία είναι ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Δεν θέλετε ο φορητός υπολογιστής σας να βγει στη μέση της δουλειάς σας. Επιλέξτε ένα φορητό υπολογιστή με μια μπαταρία καλής ποιότητας που θα σας επιτρέψει να εργαστείτε για αρκετές ώρες χωρίς να χρειάζεται να το επαναφορτίσετε.

Συνδεσιμότης

Η συνδεσιμότητα είναι επίσης σημαντική όταν επιλέγετε φορητό υπολογιστή για τηλεργασία. Θέλετε να επιλέξετε ένα φορητό υπολογιστή με καλή σύνδεση Wi-Fi και θύρες USB για να συνδέσετε εύκολα τις συσκευές και τα αρχεία σας.

Webcam και Micro

Ένα άλλο κριτήριο για να εξετάσουμε για να επιλέξετε ένα καλό φορητό υπολογιστή για την Teleworking είναι να γνωρίζετε αν το config έχει μια μικρο-ενσωματωμένη καθώς και μια κάμερα HD. Πράγματι, κατά την τηλεργασία, είναι σημαντικό να έχετε μια καλή κάμερα και ένα μικρόφωνο για να μπορέσετε να κάνετε βιντεοκασέτες. Εάν το config δεν το έχει, θα είναι απαραίτητο να επενδύσετε σε αυτήν την αγορά, είναι επομένως σημαντικό να το γνωρίζετε.

Φορητό υπολογιστή

Η τιμή του φορητού υπολογιστή είναι επίσης σημαντική για εξέταση. Δεν θέλετε να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα σε ένα φορητό υπολογιστή που θα χρησιμοποιηθεί μόνο για τηλεργασία. Συνιστούμε να λαμβάνετε υπόψη τα πάντα και πολύ συχνά οι διαμορφώσεις με καλή αξία για τα χρήματα θα είναι ικανοποιητικά.

Συμπερασματικά: Ποιο φορητό υπολογιστή θα επιλέξει για τηλεργασία ?

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή από αυτήν τη λίστα ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας. Αυτοί οι φορητοί υπολογιστές είναι όλοι εξοπλισμένοι με ιδανικά χαρακτηριστικά για την Telework και σας επιτρέπουν να εργάζεστε αποτελεσματικά και άνετα.

Top 3 καλύτερους φορητούς υπολογιστές για βέλτιστη παραγωγικότητα στην τηλεργασία

Οι φορητοί υπολογιστές έχουν γίνει βασικά εργαλεία για τους επαγγελματίες της τηλεργασίας που επιδιώκουν να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητά τους. Ανακαλύψτε την επιλογή μας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές το 2023.

Στον κόσμο της σύγχρονης απόστασης, η τεχνολογία διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τα επαγγελματικά μας καθήκοντα. Μεταξύ των πιο αξιόλογων προόδων, του ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ξεχωρίζουν ως βασικοί σύντροφοι για τους εργαζόμενους στο σπίτι. Αλλά, με τόσα πολλά μοντέλα στην αγορά, πώς να επιλέξετε το ιδανικό φορητό υπολογιστή για να καλύψετε τις επαγγελματικές σας ανάγκες και να σας υποστηρίξουμε αποτελεσματικά στην καθημερινή σας ζωή της τηλεργασίας ? Εδώ είναι μια επιλογή από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές που διατίθενται για αυτό το σχολικό έτος 2023, για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Το Lenovo Yoga Slim 7 Laptop PC: Αποδοτικότητα σε έναν υπολογιστή

Φορητό υπολογιστή Lenovo Yoga Slim

Ο φορητός υπολογιστής Lenovo Yoga Slim 7 13Acn5 τοποθετείται ως ένα ευπροσάρμοστο εργαλείο εργασίας, προσφέροντας τόσο ισχυρή απόδοση όσο και κομψό σχέδιο. Χάρη στα αποτελεσματικά στοιχεία του, είναι μια σοφή επιλογή για επαγγελματίες τηλεργασίας που αναζητούν ένα αποτελεσματικό φορητό υπολογιστή. Με την ισορροπημένη διαμόρφωσή του, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις της απομακρυσμένης εργασίας. Θα παραμείνετε παραγωγικοί οπουδήποτε !

Δυνατά σημεία :

 • AMD Ryzen 7 και 16 GB επεξεργαστή RAM για γρήγορη απόδοση
 • SSD 512 GB για ταχεία έναρξη του συστήματος και γρήγορη πρόσβαση σε αρχεία
 • 13 οθόνη.3 ίντσες για οπτική άνεση
 • Κομψό σχέδιο σε γκρι χρώμα.

Αδύναμα σημεία ::

 • Απουσία ενσωματωμένου αναγνώστη καρτών SD, αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό για ορισμένους χρήστες που επιθυμούν να μεταφέρουν εύκολα αρχεία από κάρτα μνήμης ή κάμερα.

Το Asus ZenBook 13 OLED EVO 4 Laptop: Ένα συμπύκνωμα ισχύος και απόδοσης

Το Asus ZenBook 13 OLED EVO 4 Laptop ενσωματώνει την πεμπτουσία της φορητής τεχνολογίας για απαιτητικούς χρήστες. Ο κομψός και ο καλός σχεδιασμός του το καθιστά σύντροφο επιλογής για ταξίδια. Η απόδοσή του ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές επαγγελματικές ανάγκες.

Δυνατά σημεία :

 • OLED οθόνη για ζωντανά χρώματα και υψηλές αντιθέσεις
 • Intel Core i7 και 32 GB επεξεργαστή RAM για εντυπωσιακή απόδοση
 • SSD 512 GB για γρήγορη και ευρύχωρη αποθήκευση
 • Κομψό και λεπτό σχεδιασμό για βέλτιστη φορητότητα
 • Παρουσία τεχνολογίας EVO για βελτιωμένη εμπειρία πληροφορικής.

Αδύναμα σημεία :

 • Κακή ποιότητα ήχου λόγω της τοποθέτησης των ηχείων. Τα ηχεία βρίσκονται συχνά κάτω από το σασί, ο ήχος καταπνίγεται όταν τοποθετείται σε ορισμένες επιφάνειες.

Το MacBook Pro: Μια απαράμιλλη δύναμη για απαιτητικούς επαγγελματίες

Χάρη στο τελευταίο Apple MacBook Pro, η Apple ωθεί περαιτέρω τα όρια της απόδοσης και της δημιουργικότητας για να καλύψει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών επαγγελματιών. Με το επαναστατικό τσιπ Apple M2 Pro, αυτό το φορητό υπολογιστή προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία χρήστη, συνδυάζοντας ταχύτητα, ρευστότητα, ενεργειακή απόδοση. Ο κομψός σχεδιασμός του το καθιστά αντικείμενο επιθυμίας. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά του δημιουργούν ένα βασικό εργαλείο εργασίας για δημιουργικά, προγραμματιστές, επαγγελματίες πολυμέσων.

Δυνατά σημεία :

 • Μια ενοποιημένη μνήμη 16 GB για βέλτιστη ισχύ θεραπείας
 • Μια οθόνη 16 -ιντσών υγρού αμφιβληστροειδούς XDR με ανάλυση 3.456 x 2.234 εικονοστοιχεία με εκθαμβωτικές εικόνες, αλλά και χρώματα πιστοί στην πραγματικότητα
 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μέχρι τις 10 μ.μ. για απεριόριστη παραγωγικότητα
 • 1 TB SSD Storage, προσφέροντας μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης για τα αρχεία και τα έργα σας.

Αδύναμα σημεία :

 • Η υψηλή τιμή του, που προορίζεται για χρήστες με υψηλές επιδόσεις
 • Περιορισμένη συνδεσιμότητα, συνιστάται η χρήση προσαρμογέων για ορισμένες συσκευές.

Η επένδυση σε έναν από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές για τηλεργασία είναι απαραίτητη για τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Αυτές οι συσκευές High -End προσφέρουν προηγμένα χαρακτηριστικά, δύναμη υπολογισμού, γρήγορη αποθήκευση, ιδανική για επαγγελματίες και δημιουργικά. Σας επιτρέπουν να παραμείνετε συνδεδεμένοι με συναδέλφους και πελάτες, διαχειρίζεστε ηλεκτρονικά έργα, να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Η παρατεταμένη αυτονομία τους παρέχει άχρηστη χρήση καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη οι συγκεκριμένες ανάγκες και οι προσωπικές μας προτιμήσεις για να επιλέξετε τον υπολογιστή που ταιριάζει καλύτερα στις προσδοκίες μας.