Oculus Application, Oculus – Meta Quest – Download

Oculus – Meta Quest for Windows

Odota. Pyyntöäsi Käsitellän. Jos Tämä sivu ei lataudu uudelleen Automaattisestis, Yritä Ladata Se Uudelleen.

Oculus Application

Odota. Pyyntöäsi Käsitellän. Jos Tämä sivu ei lataudu uudelleen Automaattisestis, Yritä Ladata Se Uudelleen.

Kaikki Meta-Faitteet maksuttomilla Toimituksilla Ja Palautuksilla!
Pidä kokemuksi ajan tasalla

Rekisteröitymällällällälli Ottamaan Metalta Vastaan ​​Päivityksiä ja MarkkinoinTiviestejä (Esimerkiksi sähköpostia tai yhteisöllisiä viestejä), jotka koskevat metan nykyisiä ja tulevia ja palveluita.

Sees Koska Tahansa perua suostumuksesi ja lopettaa tilauksen klikkamalla viSteissä olevaa lopeta tilaus -Linkiä.

Tilaukseesi Sovelletaan Käyttöehtoja Ja Tietosujakäytäntöä.
Sivuston Käyttöehdot Ja Käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan Tuki Ja Oikeudelliset Tiedot
Sivuston Käyttöehdot Ja Käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan Tuki Ja Oikeudelliset Tiedot
Sivuston Käyttöehdot Ja Käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan Tuki Ja Oikeudelliset Tiedot
Sivuston Käyttöehdot Ja Käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan Tuki Ja Oikeudelliset Tiedot

Meta Quest: * Vanhemmille: * Katso Täältä tärkeitä ohjeita ja turvallisuusvaroituksia, kun käyttäjänä on lappsi: https: // www.meta.com/Quest/Parent-Info/. Vähintään 10-Vuotiaat Voivat Käyttä Meta-Tilejä Meta Quest 2: Lla Ja 3: Lla. Kaikki Muut Meta Quest -Virtuaalilasit on Tarkoitettu 13 Vuotta Täyttäneille. Tietyt Sovellukset, Pelit Ja Kokemukset Voivat Olla Vanhemmalle Yleisölle Tarkoitettuja. Meta Questin ominaisuus-, Toiminto- ja Sisältöilmoire: Militteen Ominaisuudet, Toiminnot Ja Sisältö Voivat Muttua Tai ne Voidaan Poistaa Milloin Tahansa. Ne eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla alueilla tai kielillä, tai niiden saatavuutta voidaan rajoittaa. Ne saattavat edellyttä tiettyä käytössä olevaa ohjelmistoa tai palvelun aktivointia. Huomio Myös Mahdolliset Lisäehdot Ja Veloitukset.

Tärkeä meta quartin turvallisuusilmoi https: // www.oculus.com/Quest-2/Removable-Facial-Interface-Alert/

Rahoitusvaihtoehdot. Sinulle Saatetaan Tarjota rahoitusvaihtoehtoja meta-ostoillesi. Read Lisätietoja Tällä: https: // www.meta.com/help/quest/Articles/accounts/Payment-Settings/Finance-Your-Meta-Purchase/

† SOURAANVAN SUKUPOLVEN SNAPDRAGON -SIRUN GRAFIIKKASUORITUSKYKY VERRATTUNA Meta Quest 2 -Siruun

Meta Portal: Portalin äänikommentojen Saatavuus vaihtelee. Lue Lisätietoja: https: // www.meta.Com/Legal/Portal/Use. RUUTUKAAPPAKSET OVAT PERäisin Simuloidusta Ympäristöstä. Käyttäjän Kokemus wi Olla Erilainen. EDELLLYTTää Langattoman Internet-Yhteyden Ja Facebook- Tai Whatsapp-Käyttäjätilin. Whatsapp ei ole saatavilla tabletilla. Ominaisuudet, Toiminta Ja Sisältö Saattavat Vaihdella, Eivätkä ne Ole Välttämättättä Saatavilla Kaikille Portal-Malleille Tai Kaikilla Alueilla Tai Kielillä. Joihinkin OminaisuuksiiSiin Saatetaan Tarvita Facebook-Käyttäjätili Ja Portal-Mobiilisovelluksen Lataaminen. VOE EDELLYTTää tilin rekisteröintiä. Käyttöehtoja Ja maksuja Voidaan Soveltaa. Amazon, Alexa Ja Muut Aiheseen Littyvät Logot Ovat Amazon.com, inc: n Tai Sen Tytäryhtiöiden Tavaramerkkejä. MUUT Nimet Ja Brändit Saattavat OLLA MUIDEN OHAISUTTA.

Ray-Ban Stories: Ray-Ban Stories Edellyttää Matkapuhelinta, Jossa on Android- (Sijaintipalvel Käytössä) Tai iOS-Käyttöjärjestelmä, Langatonta Internet-Yhteyttä Ja Tilin Rekisteröintiä. Ei yhteensopiva kaikkien älypuhelinten kanssa. Ray-Ban Stories on Saatavilla Vain Tietyissä maissa. Voice Assistant on Saatavilla Vain Englanniksi, Italiaksi Ja Ranskaki. Ominaisuuksia, toimintoja ja sisältöä voidaan muuttaa tai poistaa milloin tahansa. Katso Ajantasaisimmat Tiedot Osoitteesta Ray-Ban.Com/FAQ-Ray-Ban-Stories. Vain Yli 13-Vuotiaille. Totea Saattaa aiheuttaa häiriöitä henkilökohtaisissa lääketietellisissä milkteissa. Edellyttää tiettyjen päivitysten asentamista aika ajoin, Myös enen Ensimmäistä käyttöketaa. Käyttäjä vastaa Aina Ray-Ban Storiesin Käytössä Paikallisten Lakien Ja Määräysten Nedattamissta, Erityisest Niéri, Jotka Littyvät Yksityisyteen Ja Talletavien Milk Käyttöön.

Yhteystiedot: Meta Platforms Technologies Ireland Limited, Merrion Road, Dublin 4, D04 X2K5, Ireland

Oculus – Meta Quest for Windows

Oculus - Meta Quest

Manage your VR device with the free Oculus application

The Oculus application allows you to buy games for your oculus rift or rift s and to live experiences in virtual reality, alone or to share. The application allows you to manage the devices, accounts and oculus notifications.

Where to find the Oculus Rift, Rift S, Quest and Quest Games ?

To facilitate access to games from headsets Facebook Oculus, You can download theOculus application From Google Store or App Store or go directly to theOculus Store. Thanks to it, you will have access to the latest versions of VR software and more than 1000 game references.

What are the advantages of this application ?

In addition to the complete catalog to which it gives access, the Oculus application offers new features such as the mirror, which allows you to distribute what you see from your VR helmet. You can also reserve virtual places on events And share your experience of virtual reality with other players.

Alternative

Currently, Sidequet offers a wider and less selective catalog of games accessible from autonomous VR headsets, but Facebook will soon offer a second VR application shop for theOculus Quest.

An application to take advantage of all Oculus features.

L’Oculus application Allows you to enjoy a complete virtual reality experience thanks to PC or autonomous helmets. By offering regular updates, an often renewed catalog and innovative dedicated applications, the Oculus remains in the best VR headsets currently available.

  • Many features
  • Regular updates
  • Possibility to mirror
  • Compatible on all latest devices