Cran Διαφανής τιμή του Γαλλικού ηγέτη – Πεκασόν, τι είναι μια διαφανής οθόνη? Φωτεινός

Τι είναι μια διαφανής οθόνη

Είναι ο πολλαπλασιασμός των ίδιων LED που παράγουν την εικόνα με έναν εκπεραστικό τρόπο. Επομένως προσφέρουν υψηλό φως και χωρίς όριο μεγέθους.

Διαφανής οθόνη

LED GIANT SCREEN, Sound System

  • Η ιστορία μας
  • Μεγάλη οθόνη
  • Τοίχος LED
  • Εικόνες τοίχο, οθόνη LCD και LED Ecrans
  • Βιτρίνα
  • Εσωτερική γιγαντιαία οθόνη
  • Υπαίθρια οθόνη LED
  • Διαφανής οθόνη
  • Οροι και Προϋποθέσεις

Διαχείριση της συγκατάθεσης σε cookies

Για να προσφέρουμε τις καλύτερες εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και πρόσβαση στις πληροφορίες των συσκευών. Η συγκατάθεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα όπως συμπεριφορά πλοήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Το γεγονός ότι δεν είναι η συγκατάθεσή σας ή η απόσυρση της συγκατάθεσής σας μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Λειτουργική λειτουργική πάντα ενεργοποιημένη

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι αυστηρά απαραίτητη στο τέλος του νόμιμου συμφέροντος για να επιτρέψει τη χρήση μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με μοναδικό σκοπό τη μετάδοση της μετάδοσης επικοινωνίας σε ένα δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Προτιμήσεις προτιμήσεις

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι απαραίτητη για το σκοπό του νόμιμου ενδιαφέροντος για την αποθήκευση προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή το άτομο που χρησιμοποιεί την υπηρεσία.

Στατιστικά στατιστικά στοιχεία

Αποθήκευση ή τεχνική πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Αποθήκευση ή τεχνική πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Ελλείψει κλήτευσης που θα εμφανιστεί, εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο ή πρόσθετων αρχείων από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή εξάγονται σε αυτό το σκοπό δεν μπορούν γενικά να χρησιμοποιηθούν για να σας αναγνωρίσουν.

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι απαραίτητη για τη δημιουργία χρηστών του Διαδικτύου για την αποστολή διαφημίσεων ή για την παρακολούθηση του χρήστη του Διαδικτύου σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους με παρόμοιους σκοπούς μάρκετινγκ.

Τι είναι μια διαφανής οθόνη ?

Τι είναι μια διαφανής οθόνη ? Μια διαφανής οθόνη είναι ως το όνομά της υποδηλώνει ένα εργαλείο διάχυσης υποστήριξης πολυμέσων μέσω του οποίου μπορούμε να δούμε. Πριν από μερικά χρόνια, ήταν της τάξης της επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο, σήμερα, Υπάρχουν αρκετές λύσεις που ανταποκρίνονται σε αυτόν τον ορισμό. Δεν έχουν όλα τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και τα ίδια πλεονεκτήματα. Επομένως, δεν θα ταιριάζουν όλοι στην ίδια χρήση.

X-7 Διαφανής οθόνη αέρα που χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση γυάλινων τοίχων

Τεχνικά χαρακτηριστικά μιας διαφανούς οθόνης

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας διαφανούς οθόνης εξαρτώνται κυρίως από τη χρησιμοποιούμενη τεχνολογία. Αυτό θα δώσει επίσης μια πολύ διαφορετική οπτική απόδοση και θα επηρεάσει τη χρήση του. Θα βασίζονται πρώτα στις μια ημιδιαφανής υποστήριξη, Αυτό μπορεί να είναι ένα ποτήρι ή μια πολυανθρακική πλάκα. Επειτα Διάλυμα διάχυσης φωτός, Είναι συνήθως LED ή OLED.

Επομένως, θα διακρίνουμε 3 κύριοι τύποι διαφανείς οθόνες, Οθόνες LCD LCD, οθόνες LCD OLED και οθόνες LED. Τα δύο πρώτα είναι σχετικά παρόμοια στην απόδοση και τη χρήση τους. Το δεύτερο θα έχει μια εντελώς διαφορετική λειτουργία, και αυτό θα επηρεάσει τη χρήση του. Τέλος, υπάρχουν και άλλες λύσεις εμφάνισης διαφάνειας, αλλά αυτές θα βασίζονται κυρίως στην ολογραφική διάχυση ή ένα παιχνίδι καθρέφτη.

Οι διαφορετικές διαφανείς οθόνες λύσεις

Οθόνες LCD LED

Όπως και με μια κλασική οθόνη LCD, η διαφανής έκδοση Λειτουργεί με οπίσθιο φωτισμό της πλάκας διάχυσης. Επομένως, η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι η εμφανιζόμενη εικόνα δεν εκπέμπει το δικό της φως ειδικά για την οθόνη LCD και ως εκ τούτου απαιτεί φόντο.

Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, οι κατασκευαστές LCD περνούν από τη χρήση διαφανών οπίσθιων φωτιστικών LED. Αυτό σας επιτρέπει να πάρετε μια διαφανή οθόνη, αλλά με ένα ελαφρύ καπνιστό αποτέλεσμα. Ωστόσο, η χρήση αυτής της λύσης τείνει να εξαφανιστεί υπέρ του OLED.

Οθόνες OLED

Οι οθόνες OLED προχωρούν ακόμη περισσότερο. Πράγματι, δεν απαιτούν την προσθήκη οπίσθιου φωτισμού. Λειτουργούν με τη διαδοχή των πάνες, συμπεριλαμβανομένων ένα εκκαθάριση στο οποίο περνάμε ένα ηλεκτρικό ρεύμα για να παράγουμε την εικόνα. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι επομένως πιο ενδιαφέρον. Ωστόσο, έχουν περιορισμένη φωτεινότητα και δεν μπορούν να εμφανίσουν μαύρο, γεγονός που απαιτεί την προσθήκη ειδικού στρώματος.

Επιπλέον, περιορίζονται επίσης από το μέγεθος των διαδοχικών πλακών που χρησιμοποιούνται. αυτό υπονοεί Ουσιαστικά μετατράπηκε η χρήση του ρόλου της τηλεόρασης ή της οθόνης Για εσωτερική οθόνη.

Διαφανής οθόνη Comptoir OLED

Διαφανείς οθόνες LED

Οι διαφανείς οθόνες LED λειτουργούν διαφορετικά και επομένως προορίζονται για διαφορετική χρήση. Βασίζονται στη μικροσκοπία της τεχνολογίας ματιών, Εφαρμοσμένη σε διαφανή πολυανθρακική ή γυάλινη πλάκα. Συνεπώς, συγκρίνεται με τα μικροσκοπικά διαλύματα που χρησιμοποιούνται για την οθόνη.

Είναι ο πολλαπλασιασμός των ίδιων LED που παράγουν την εικόνα με έναν εκπεραστικό τρόπο. Επομένως προσφέρουν υψηλό φως και χωρίς όριο μεγέθους.

Ωστόσο, εξαρτώνται από τον προσανατολισμό των LED. Έτσι, λαμβάνουμε τη διάχυση της εικόνας στη μία πλευρά και από την άλλη, μια σχεδόν πλήρη διαφάνεια, η οποία Το allier των βιτρίνων. Όπως και το OLED, η διαφανής οθόνη LED δεν εμφανίζει μαύρη, αλλά διαφάνεια, η οποία ανοίγει τις δυνατότητες στη δημιουργία οπτικών.

X7-AIR Διαφανής οθόνη LED στο παράθυρο

Λοιπόν, τι είναι μια διαφανής οθόνη και για τι είναι ?

Οι διαφανείς οθόνες είναι επομένως οι τελευταίες στον κόσμο της προβολής και των τηλεοράσεων. Κάνουν λοιπόν πραγματικά τι ήταν η επιστημονική φαντασία του χθες. Στην τρέχουσα αγορά, υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο σημαντικές τεχνολογίες που θα ανταποκριθούν σε δύο διαφορετικά αιτήματα. Φέρνουν μικτή χρήση μεταξύ διάχυσης και διακοσμητικής ανάπτυξης.

Οθόνες OLED Όπως και με τις συμβατικές οθόνες προορίζονται για εσωτερική χρήση ως επαγγελματική τηλεόραση ή οθόνη. Η διαφάνεια εδώ χρησιμοποιείται για την καλύτερη ενσωμάτωσή τους στο εσωτερικό περιβάλλον ή για να χρησιμεύσει ως ψηφιακή διεπαφή μεταξύ δύο χώρων.

Διαφανείς οθόνες LED Όσο για αυτούς πληρούν την ανάγκη για μεγάλη μορφή ή μια επικοινωνία με ένα παράθυρο παράθυρο. Επομένως, εκτιμώνται πολύ στο παράθυρο για να διατηρήσουν την άποψη του εξωτερικού. Βρίσκεται επίσης στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, να ζωντανεύει τις γυάλινες προσόψεις ή για διακοσμητική διάταξη και τη δημιουργία κινούμενων τοίχων.

Στο WinLight, Είμαστε σχεδιαστές γιγαντιαίων οθονών LED και ειδικός δυναμικής οθόνης. Προσφέρουμε επίσης μια διαφανή λύση οθόνης LED, το x7-air.

Εάν έχετε ένα δυναμικό έργο προβολής στην οθόνη LED, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας.