Συζητήσεις και αθλητισμός, ασύρματα και Bluetooth Sports | Decathlon, Best Bluetooth Sport 2023 Ακουστικά – Οδηγός αγοράς και σύγκρισης

Τα 7 καλύτερα ακουστικά Bluetooth Sport 2023

Contents

Ο Ακουστικά Bluetooth Sport Holyhigh Et6 ανάβει και συνδέστε αυτομάτως τελευταίος συσκευή συνδεδεμένο μόλις φεύγουν από το κουτί φορτίου.

Τρέξιμο Swingers

Παρόλο που πολλοί δρομείς εκτιμούν ότι εστιάζουν στον θόρυβο της φύσης κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής, άλλοι πρέπει να ακούσουν μουσική για να διατηρήσουν τα κίνητρα και να βρουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό. Με τα ακουστικά που τρέχουν, θα απολαύσετε τη βέλτιστη άνεση κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας. Τα μοντέλα μας για τα ακουστικά τρέχοντος έχουν εξαιρετική υποστήριξη και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στην εφίδρωση, τα οποία θα σας επιτρέψουν να τα φορέσετε με κάθε εκδρομή. Για να εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο τον αγώνα σας, σας προσκαλούμε επίσης να υιοθετήσετε ένα βραχιόλι δραστηριότητας ή ένα GPS και CARDIO WATCH για να ακολουθήσετε την απόδοσή σας και την εξέλιξή σας κατά την κατάρτιση. Ακουστικά, ένας από τους καλύτερους συνεργάτες σας κατά τη διάρκεια των εκδρομών σας ! Εδώ είναι όλα τα ακουστικά μας ειδικά προσαρμοσμένα στον αθλητισμό και ανθεκτικά στην εφίδρωση, επειδή το τρέξιμο στη μουσική απολαμβάνει πολλά οφέλη.

Πώς να επιλέξετε Πώς να επιλέξετε τα ακουστικά τρέχοντος ?

Τα 7 καλύτερα ακουστικά Bluetooth Sport 2023

Ο αθλητισμός έχει γίνει μια κοινή συνήθεια και άσκηση για τη διατήρηση της καλής υγείας. Σήμερα, περίπου το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού ασκεί σωματική δραστηριότητα την ημέρα. Τούτου λεχθέντος, η αθλητική δραστηριότητα μπορεί μερικές φορές να είναι κουραστική και/ή βαρετή. Για να διορθωθεί αυτό, οι άνθρωποι τείνουν να δημιουργούν ψυχαγωγία που μπορεί επίσης να αποτελέσει πηγή ενθάρρυνσης. Το καλύτερο παράδειγμα είναι η μουσική. Για το σκοπό αυτό εισήχθησαν τα ακουστικά Bluetooth Sport. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth Sport που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Βασίζεται σε διάφορες συγκρίσεις, επαγγελματικές δοκιμές και κοινές απόψεις.

Bluetooth Sport Listerer List of Best Products 2023

Bluetooth Sport Listerer List of Best Products 2023

Τελευταία ενημέρωση: 03.09.2023

Έμπειρος δοκιμαστής με περισσότερα από 20 smartphones και 50 φορητούς υπολογιστές στην πίστωσή του.
Παθιασμένος με τη φωτογραφία και τη σειρά Netflix. “Σε καθημερινή βάση, αντιμετωπίζω τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Μοιράζομαι τον καρπό της εμπειρίας μου μέσω των άρθρων μου.””
[Ο Gabriel δεν αποτελεί μέρος του συντακτικού προσωπικού του BFMTV.com]

 • Σπίτι
 • Υψηλής τεχνολογίας
 • Αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας
 • Bluetooth Sport Earphone

Αξιολογήσεις Διαβάστε το 1872

Τι είναι τα ακουστικά Bluetooth Sport ?

Ο Ακουστικά Bluetooth Sport εκπροσωπούν έναν δέκτη αυτήν μια συσκευή πολυμέσων που παίζει το ρόλο ενός πομπού. Η συσκευή είναι συνήθως α smartphone Εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth Χάρη σε ποια μετάδοση λαμβάνει χώρα.

Τα ακουστικά Bluetooth Sport ή τα ασύρματα αθλητικά ακουστικά είναι εξοπλισμένα με ένα μπαταρία επαναφορτιζόμενη που εγγυάται ένα συγκεκριμένο αυτονομία, που αυξάνεται ανάλογα με την ποιότητα του προϊόντος. Είναι γενικά σχεδιασμένα για να συνδέονται με τα αυτιά παρά τους τρόμους κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης άθλημα, Είτε πρόκειται για ενδοκοινοί είτε για υπερκεφαλικό, και είναι επίσης αρκετά αδιάβροχο Ενάντια στη βροχή και τον ιδρώτα του χρήστη. Προσφέρουν ένα καλύτερο απόδοση παραγωγής Σε σύγκριση με το μέγεθος και την τιμή τους.

Οφέλη και τομείς εφαρμογής

Υπάρχουν διάφοροι τύποι Ακουστικά Bluetooth Sport με διάφορα χαρακτηριστικά, το καθένα χρησιμοποιείται για διαφορετικό στόχο. Διακρίνω παιδιά Για να μπορέσετε να κάνετε μια καλύτερη επιλογή θα είναι το θέμα της ακόλουθης λίστας.

Ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth Sport;Ποιοι τύποι ακουστικών Bluetooth Sport είναι εκεί ?

Αθλητικές αρθρώσεις Bluetooth

Ο Οι αρθρώσεις ακουστικών Bluetooth Sport είναι ένας τύπος ακουστικών που συνδέονται μεταξύ τους από ηλεκτρικό καλώδιο τέλος περίπου είκοσι εκατοστών. Είναι επίσης εξοπλισμένα με μόνο ένα μπαταρία ενοποιημένο, μόνο ένα δέκτης Bluetooth και ένα σύνδεσμος εγκαταλείπω.

Το νήμα μπορεί να τοποθετηθεί μπροστά ή πίσω από το λαιμός, Αλλά οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν την τελευταία επιλογή. Αυτό είναι αυτονόητο ότι αυτά τα ακουστικά είναι αδιάβροχο και σε αυτονομία επαρκή μπαταρία για μια μακρά αθλητική συνεδρία ικανοποιητικός. Ένας μεγάλος αριθμός συγκριτικών και δημόσιων απόψεων έχουν αποδείξει ότι αυτός ο τύπος είναι σε μεγάλο βαθμό μεταχειρισμένος από προχωρημένη ηλικία.

Bluetooth Sport Disjoint Ecoutors

Ο Bluetooth Sport Disjoint ακουστικά Μόνο αποτελείται από δύο συσκευές που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με αυτιά, Είτε ενδο-αυτί είτε υπερκεψίματα. Είναι φυσικά διαχωρισμένος, το καθένα ακουστικό τηλεφώνου έχει το δικό του συστατικά : μπαταρία, δέκτη Bluetooth, σύνδεσμο και κύκλωμα φόρτωσης.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του τύπου έγκειται στο Μέγιστη άνεση Σε σύγκριση με τα ακουστικά Bluetooth Sport αρθρώσεις. Είναι γενικά εξοπλισμένα με ένα ή περισσότερα κουμπιά ρύθμισης Ενταση ΗΧΟΥ και ανάφλεξη. Είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι παρά τον φυσικό διαχωρισμό, η ρύθμιση του όγκου παραμένει συγχρονισμένος και ταυτόχρονα επίπεδο. Αρκετές συγκριτικές δοκιμές και επαγγελματικές απόψεις λένε ότι αυτός ο τύπος είναι ο μεγαλύτερος διαδεδομένη στην αγορά.

Bluetooth Intra-Ear

Ο Ενδοεπικράκτες Bluetooth ορίζει μια εισαγωγή ή προδιαγραφή επικοινωνίας των ακουστικών αυτιά. Μέρος των ακουστικών εντελώς μέσα στα αυτιά και συνδέεται χάρη στο σχέδιο συμπληρωματικός. Είναι πολύ φως, Είναι πολύ απίθανο πτώση Κατά τη διάρκεια μιας αθλητικής συνεδρίας. Αυτός ο τύπος προσφέρει επίσης τη δυνατότητα μόνο της μεταφοράςΈνα ακουστικό τόσο σε περίπτωση κλήσης. Διαφορετικά επιθεωρητής που προκύπτει πάνω από το αυτί και το καλύπτει, ο τύπος Intra-Ear έχει πολύ μεγάλο απόδοση παραγωγής ήχος χωρίς θόρυβος. Έχουν διάφορες συγκριτικές δοκιμές και δημόσιες απόψεις ευνοούμενος Αυτός ο τύπος σε όλους τους άλλους.

Παραδείγματα αξιολόγησης των ακουστικών Bluetooth Sport

Οι ποικίλοι μοντέλα υπάρχει στην αγορά επιλογή Αγοράζοντας μια θολή εργασία. Ποια είναι τα καλύτερα μοντέλα του Ακουστικά Bluetooth Sport Διατίθεται στην αγορά ? Η ακόλουθη λίστα καθιστά μια σύντομη περίληψη από τις δοκιμές δοκιμών και τις επαγγελματικές συγκρίσεις καθώς και τις απόψεις των καταναλωτών.

Bluetooth Sport MPOW PA-FR-BH088AR

Το MPOW PA-FR-BH088AR είναι πλήρη ακουστικά: αδιάβροχη, μεγάλη αυτονομία και βιωσιμότητα

Ο Ακουστικά Bluetooth Sport MPOW PA-FR-BH088ar είναι αναμφισβήτητα τέλειος Για να τρέξετε, ποδηλασία, πεζοπορία, γιόγκα, ταξίδια κ.λπ. Χάρη στον αδιάβροχο δείκτη αξιολόγησης του IPX7, Ο MPOW PA-FR-BH088ar Καλύτερα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ιδρώτα, πιτσιλιές και βροχή για να εγγυηθούν ένα Διάρκεια Ζωής μακρύτερα.

Ο MPOW PA-FR-BH088ar φερε ενα ευχαρίστηση μουσικό στη μέση μιας αθλητικής συνεδρίασης και αυτό μέχρι 10 ώρες σε δραστηριότητα και 280 ώρες σε κατάσταση αναμονής, με χρέωση γρήγορα λιγότερο από δύο ώρες. Αρκετές συγκριτικές δοκιμές εγγυώνται το ευρωστία απο MPOW PA-FR-BH088ar.

Bluetooth Sport Muzili G4 Ecoutors

Ποια ακουστικά Bluetooth Sport έχουν τον καλύτερο ήχο;

Ο Ακουστικά Bluetooth Sport Muzili G4 Προσφέρετε καθαρό ήχο με δύο Ηχεία δυναμική και εξαιρετική μπάσσο βαθιά, υποστηριζόμενη από την προηγμένη τεχνολογία του διαγραφή θορύβου CVC 8.0, που ελαχιστοποιεί τις στρεβλώσεις και βελτιστοποιεί το ποιότητα ήχου.

Εκτός από αυτό, το Muzili G4 υιοθετήστε την τελευταία έκδοση Bluetooth 5.0 Για να εγγυηθεί ένα σύνδεση ταχύτερη και σταθερή.

Ο Muzili G4 Επίσης, σας επιτρέπουν να συνεργαστείτε δύο περιφερειακά ξεχωριστά σε λειτουργία μονο -μονοπωλείο, ή να τα χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα ως ζευγάρι σε λειτουργία στέρεο, Ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των χρηστών. Διάφορες δοκιμές και απόψεις του κοινού επιβεβαιώνουν ευστροφία Και ο καλύτερος σχεδιασμός του Muzili G4.

Bluetooth Sport Jabra 100-99010000-60

Ποια ακουστικά Bluetooth Sport καθιστούν δυνατή την λήψη κλήσεων;

Ο Ακουστικά Bluetooth Sport JABRA 100-99010000-60 Προσφέρετε δεκαπέντε ώρες αυτονομία Με την θήκη φόρτωσης τσέπης σας επιτρέπουν να πάρετε κλήσεις Στη μέση μιας εκπομπής μιούζικαλ.

Ο JABRA 100-99010000-60 Προσφέρετε επίσης πολλά συμβουλές με μεταβλητά μεγέθη για να εγγυηθεί ένα Ιδανική ποιότητα ήχου και να αυξήσει την άνεση σε όλες τις περιστάσεις και είναι ανθεκτικός σε εφίδρωση και ταξινομημένο IP56 έναντι σκόνης και νερού.

Είναι επίσης δυνατό – χάρη στο JABRA 100-99010000-60 – να ασκηθεί πίεση από την πίεση από ένα αφή, με φωνητική εντολή αφιερωμένο ή με λειτουργία Ξέσπασμα Για να φιλτράρετε τους ήχους γύρω. Ένας καλός αριθμός συγκριτικών δοκιμών έχουν εγγυηθεί το Long Διάρκεια Ζωής απο JABRA 100-99010000-60.

Bluetooth Sport Holyhigh Et6

Ποια ακουστικά Bluetooth Sport έχουν την καλύτερη αυτονομία;

Ο Ακουστικά Bluetooth Sport Holyhigh Et6 ανάβει και συνδέστε αυτομάτως τελευταίος συσκευή συνδεδεμένο μόλις φεύγουν από το κουτί φορτίου.

Χάρη στο τσιπ Bluetooth 5.0 Το πιο προηγμένο με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, το Holyhigh Et6 μπορεί να λειτουργήσει κατά τη διάρκεια έξι ηώρα Ή περισσότερο σε ένα μόνο φορτίο.

Εκτός από αυτό, το φορητό πλαίσιο φορτίου μπορεί να φορτώσει το Holyhigh Et6 πέντε φορές Επιπλέον, έτσι ώστε η συνολική αυτονομία να φτάσει μέχρι 36 ώρες.

Αρκετές δοκιμές κατασκευαστών καθώς και κριτικές χρηστών το μαρτυρούν αυτό Holyhigh Et6 έχω το καλύτερο αυτονομία Διατίθεται στην αγορά.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που περιγράφονται στα σχόλια των πελατών

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ακουστικών Bluetooth Sport;

Ο ωφελείται Και μειονεκτήματα απο Ακουστικά Bluetooth Sport παρατίθενται στα ακόλουθα σημεία.

Οφέλη:

 • Αδιάφορος Ενάντια στον ιδρώτα και τη βροχή.
 • Εξαιρετικά διαισθητικά προϊόντα και Ανετα χρήση.
 • Πήγαινε από κλήσεις αυτόματα στη μέση του αθλητισμού.
 • Αυτονομία ικανοποιητική μπαταρία στην πλειονότητα των περιπτώσεων.
 • Δυνατότητα του επαναφορτώ Χωρίς ηλεκτρική ενέργεια χάρη στο πλαίσιο φόρτωσης.
 • Τεχνολογία αντιπαράθετο θόρυβο Advanced εξασφαλίζοντας έναν καθαρό, καθαρό και καθαρό ήχο.
 • Τεχνολογία Bluetooth 5.0 προχωρημένη και σταθερή συνδεσιμότητα.
 • Ευχαρίστηση Πολλαπλασιάστηκε κατά τη διάρκεια της αθλητικής συνόδου χάρη στα ακουστικά Bluetooth Sport.

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα μοντέλα αντιμετωπίζουν προβλήματα φόρτωση Μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης.
 • Μερικοί καταναλωτές αντιμετώπισαν προβλήματα με συμβατότητα με διάφορες συσκευές.
 • ΜΕΓΑΛΟ’αυτονομία ορισμένων μοντέλων επιδεινώνεται γρήγορα μετά από μερικές χρήσεις.
 • Ορισμένα προϊόντα δεν είναι εντελώς αδιάβροχα, τα οποία προκαλούν ένα έπαθε βλάβη.
 • Ορισμένα μοντέλα παράγουν ένα γκρίζος πονοκέφαλο.
 • Σε ορισμένες περιπτώσεις, το πεδίο εφαρμογής Τα ακουστικά δεν είναι ικανοποιητικά.
 • Ορισμένα προϊόντα δείχνουν ένα φόντο θόρυβος μη αμελητέος.
 • Τα ακουστικά τύπου κοινού θεωρούνται μερικές φορές ενοχλητικός.

Κριτήρια αγοράς Bluetooth Sport

Βάρος (σε γραμμάρια – g)

Ο βάρος, σε κιλά, είναι ένα κριτήριο για τη μέτρηση του μάζα απο Ακουστικά Bluetooth Sport. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ακουστικά επίσης φως όσο το δυνατόν. Ακουστικά βαρύς μειώστε σημαντικά το άνεση και μειώστε την ποιότητα της εμπειρίας. Το βέλτιστο βάρος αυτού του είδους των προϊόντων περιστρέφεται γύρω 20 γραμμάρια. Πέρα από τα 25 γραμμάρια, τα ακουστικά είναι πολύ βαριά και θα προκαλούσαν έλλειψη συγκέντρωση, που επηρεάζει ολόκληρη τη συνεδρία του άθλημα.

Εύρος (σε μέτρα – m)

Το ήξερες ? Τα πρώτα ακουστικά Bluetooth κατασκευάστηκαν από την ιαπωνική εταιρεία Ονκύο Το 2015. Τον κάλεσαν Onkyo W800BT.

Εκεί πεδίο εφαρμογής απο Ακουστικά Bluetooth Sport αντιπροσωπεύει το μέγιστη απόσταση ότι αυτά μπορούν να καλύψουν και να είναι και τα δύο εντελώς επιχειρήσεων. Όσο περισσότερο είναι αυτή η απόσταση μεγάλο, καλύτερα είναι. Ορισμένες ασκήσεις δεν επιτρέπουν τη φθορά του smartphone Και απαιτείται να το θέσουμε περαιτέρω, εξ ου και η ανάγκη για ένα καλό πεδίο εφαρμογής.

Αυτονομία (σε ώρες – Η)

ΜΕΓΑΛΟ’αυτονομία είναι ένα κριτήριο που χρησιμοποιείται για να κρίνει το διάρκεια λειτουργικός Ακουστικά Bluetooth Sport. Όσο περισσότερο είναι αυτή η διάρκεια μεγάλο, καλύτερα είναι. Τα καλύτερα ακουστικά έχουν μια αυτονομία περισσότερο από 6 ώρες. Αυτό το κριτήριο συχνά συνδυάζεται με ένα άλλο που είναι διάρκεια φόρτωσης απο μπαταρία.

Όσο περισσότερο φροντίζει η μπαταρία γρήγορα, καλύτερα είναι. Τα ακουστικά Bluetooth Sport περιέχουν γενικά ένα επαναφόρτιση επιτρέποντας επαναφορτώ ακουστικά επανειλημμένα χωρίς ηλεκτρική ενέργεια.

Πρόσθετοι σύνδεσμοι και πηγές

 • https: // www.soundguys.com/5-reasons-to-buy-bluetooth-headphones-12362/
 • https: // www.pcmag.com/encyclopedia/όρος/bluetooth-headphones
 • https: // www.τζάμπρα.Com/fq/how-does-bluetooth-headset-work

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η διάρκεια ζωής των ακουστικών Bluetooth Sport ?

Κατά μέσο όρο, η διάρκεια ζωής τους είναι δύο χρόνια. Τούτου λεχθέντος, μπορούν να φτάσουν περισσότερα από πέντε χρόνια εάν χρησιμοποιούνται υπεύθυνοι.

Ποια είναι η εγγύηση των ακουστικών Bluetooth Sport ?

Στο μεγάλο μέρος των περιπτώσεων, η εγγύηση του κατασκευαστή του κατασκευαστή Bluetooth δεν υπερβαίνει τα δύο χρόνια. Αυτή η παράμετρος γενικά πηγαίνει στο ζευγάρι με τη διάρκεια ζωής.

Πώς να μετρήσετε τα ακουστικά Bluetooth Sport For Ears ?

Σε γενικές γραμμές, πολλές συμβουλές μεταβλητών μεγεθών πωλούνται με τα ακουστικά Bluetooth Sport, πρέπει μόνο να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ακουστικά Bluetooth Sport ?

Απλά αφαιρέστε τα από το κουτί τους έτσι ώστε να ανάβουν. Τότε πρέπει να συνδεθείτε σε αυτό μέσω του smartphone σας μέσω Bluetooth.

Τα 10 καλύτερα ακουστικά Bluetooth για τον αθλητισμό

Οι καλύτεροι κόπτες Bluetooth για τον αθλητισμό

Όπως γνωρίζουμε, η μουσική είναι μια πραγματική πηγή κινήτρων όταν παίζουμε αθλήματα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο, στοιχηματίστε στα καλύτερα κατάλληλα ασύρματα ακουστικά.

Υπάρχουν υψηλά ασύρματα ακουστικά και ακουστικά ειδικά σχεδιασμένα για εκπαίδευση. Είτε τρέχετε είτε γυμναστήριο, πολλοί από εσάς δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς το “κίνητρο” ή “προπόνηση” playlist για να παραμείνετε κίνητρα. Είναι ωστόσο σημαντικό να επιλέξετε τα ακουστικά του με σύνεση επειδή δεν δημιουργούνται όλοι τους. Τα ακουστικά που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση μπορούν γρήγορα να αποκτήσουν τυφλό μυαλό εάν δεν έχουν προστασία από την εφίδρωση ή ακόμα και από το νερό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σημαντικότερες μάρκες τεχνολογίας που εξειδικεύονται στον ήχο έχουν αναπτύξει ακουστικά Bluetooth για αθλητές. Είναι διαθέσιμο ένα πλήθος εξαιρετικών επιλογών, με μακροχρόνιες μπαταρίες, φωνητικές εντολές και ενεργό ακύρωση θορύβου (ANC) για να κρύψετε τον θόρυβο γύρω σας, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στα αγαπημένα σας τραγούδια. Ποιο είναι το καλύτερο ? Εδώ είναι η επιλογή των βασικών ασύρματων ακουστικών για να γλιστρήσετε στην αθλητική σας τσάντα ή στα τρέχοντα σορτς σας !