Εδώ είναι η εύκολη συμβουλή για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας στο Android, η Google θα διαγράψει την αποθήκευση δεδομένων Chrome στο Android

Η Google θα διαγράψει την εξοικονόμηση δεδομένων Chrome στο Android

 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις, στη συνέχεια στο κινητό δίκτυο
 • Στην καρτέλα Mobile Networks, πατήστε κατανάλωση δεδομένων

Εδώ είναι η εύκολη συμβουλή για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας στο Android

Το ήξερες ? Το Android προσφέρει χαρακτηριστικό που εμποδίζει τις εφαρμογές φόντου από τη χρήση των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας. Πρακτική για εξοικονόμηση δεδομένων, μπαταρίας ή ακόμα και για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2023 στις 9 π.μ

Η γροθιά, τόσο μικροσκοπική όσο και διακριτική

 • Μια λειτουργικότητα που υπάρχει εδώ και χρόνια εξοικονομεί δεδομένα στο Android
 • Μόλις ενεργοποιηθεί, εμποδίζει τις εφαρμογές φόντου από τη χρήση των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας
 • Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη λειτουργικότητα προσθέτοντας εφαρμογές σε μια εξαιρετική λίστα

Έχετε ένα μικρό πακέτο στο smartphone σας και έχετε την εντύπωση ότι ορισμένες εφαρμογές καταχρώνται τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας ? Στο Android, υπήρξε μια επιλογή ενεργοποίησης για χρόνια που μειώνει δραστικά την κατανάλωση των δεδομένων σας με εφαρμογές. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, ορισμένες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα σας στο παρασκήνιο. Αλλά όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργικότητα “αποθήκευσης δεδομένων” στο Android, οι εφαρμογές πρέπει να ενεργοποιηθούν για πρόσβαση σε σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Μια αρκετά ριζοσπαστική λύση που θα σας επιτρέψει να έχετε σημαντική διαφορά στην κατανάλωση. Και δεδομένου ότι οι εφαρμογές δεν καταναλώνουν δεδομένα στο παρασκήνιο, η ενεργοποίηση αυτής της λειτουργικότητας μπορεί επίσης να έχει αντίκτυπο στην αυτονομία του smartphone σας. Επιπλέον, για τους παίκτες για παράδειγμα, μπορεί να είναι πρακτικό να μην διαταραχθεί από τις εφαρμογές στο παρασκήνιο, ή έτσι ώστε μόνο η εφαρμογή ή το ενεργό παιχνίδι χρησιμοποιεί δεδομένα κινητής τηλεφωνίας από το smartphone.

Πώς να ενεργοποιήσετε την αποθήκευση δεδομένων Android ?

Τα καλά νέα είναι ότι για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, δεν χρειάζεται να έχετε πρόσφατο smartphone. Πράγματι, η εξοικονόμηση δεδομένων του Android έφτασε με την έκδοση 7.0 του λειτουργικού συστήματος, το 2016. Εδώ είναι πώς να το ενεργοποιήσετε (Tutorial Made σε ένα OnePlus 10 Pro στο Android 13):

Εξοικονόμηση Android

 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις, στη συνέχεια στο κινητό δίκτυο
 • Στην καρτέλα Mobile Networks, πατήστε κατανάλωση δεδομένων

Εξοικονόμηση Android

 • Στη συνέχεια, πατήστε την αποθήκευση δεδομένων και ενεργοποιήστε τη λειτουργικότητα
 • Σημειώστε ότι ακόμη και όταν ενεργοποιηθεί η εξοικονόμηση, έχετε τη δυνατότητα δημιουργίας εξαιρέσεων πατώντας “εφαρμόζοντας χωρίς περιορισμούς”
 • Αυτές οι εξαιρέσεις σας επιτρέπουν να εξουσιοδοτήσετε, για παράδειγμα, μια σημαντική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε δεδομένα και να σας ειδοποιούν για ένα μήνυμα που ελήφθη, ακόμη και όταν ενεργοποιείται η αποθήκευση

Ενεργοποιήστε την εξοικονόμηση δεδομένων στη Samsung

Όπως ίσως γνωρίζετε, το Android είναι ένα πολύ προσαρμόσιμο λειτουργικό σύστημα. Ως εκ τούτου, κάθε κατασκευαστής προσφέρει τη δική του διεπαφή με βάση τον κώδικα ανοιχτού κώδικα που προσφέρει η Google. Επομένως, εάν η αρχή της λειτουργίας της εξοικονόμησης δεδομένων είναι η ίδια παντού, μπορεί να υπάρχουν παραλλαγές ανάλογα με το εμπορικό σήμα της συσκευής σας. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε ένα smartphone Samsung Galaxy, η διαδικασία για την ενεργοποίηση της εξοικονόμησης δεδομένων είναι διαφορετική.

Εξοικονόμηση Android

 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, πατήστε Συνδέσεις
 • Επιλέξτε τη χρήση δεδομένων
 • Press Data Economiser
 • Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη λειτουργικότητα

Η Google θα διαγράψει την εξοικονόμηση δεδομένων Chrome στο Android

Η εταιρεία Mountain View επιβεβαίωσε ότι αποσύρει την “απλοποιημένη λειτουργία” της “. Αυτή η επιλογή που αποθηκεύει τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας θα εξαφανιστεί στα τέλη Μαρτίου.

Οι 100 της έκδοσης Google Chrome στο Android θα εξαφανιστούν την αποθήκευση δεδομένων για κινητά. Η Google μόλις επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σε ένα εισιτήριο που δημοσιεύθηκε στις σελίδες υποστήριξης του προγράμματος περιήγησης ιστού της.

Αυτή η “λειτουργία lite”, που ονομάζεται “απλοποιημένη μόδα” στα γεωγραφικά μας πλάτη, είχε εισαχθεί το 2014 από την Google για να επιτρέψει στους χρήστες να περιορίσουν την κατανάλωση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και έτσι να διατηρήσουν τον φάκελο δεδομένων από το πακέτο τους. Για να φτάσετε εκεί, αυτό το σύστημα που έχει μόνο λίγες εβδομάδες για να ζήσει, διέθετε τις ιστοσελίδες που συμβουλεύονται οι διακομιστές Google.

Το τελευταίο στη συνέχεια επιστρέφει μια φωτεινή έκδοση σε smartphones χρήστη. Θεωρητικά, αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να εμφανίζετε τις ιστοσελίδες γρηγορότερα, καταναλώνοντας έως και 60 % λιγότερα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Για να ανακαλύψετε επίσης σε βίντεο:

“Τα τελευταία χρόνια βρήκαμε μείωση του κόστους των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε πολλές χώρες και έχουμε κάνει πολλές βελτιώσεις στο Chrome για να μειώσουμε περαιτέρω τη χρήση δεδομένων και να βελτιώσουμε τη φόρτωση των ιστοσελίδων. »» Δικαιολογεί την Google στο εισιτήριό της, ενώ υποδεικνύει το απαραίτητο, ώστε το Chrome να προσφέρει γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδων στο κινητό.

Η δολοφονία της απλοποιημένης λειτουργίας του Chrome στο Android θα παρέμβει στις 29 Μαρτίου, την ημέρα της εξόδου Google Chrome 100 σε σταθερή έκδοση.