Κατεβάστε το Zoom για Windows, Mac, Web, iOS, Android, Linux., Μεγέθυνση 5.15 – Λήψη για δωρεάν υπολογιστή

Ανίπταμαι διαγωνίως.Λήψη των ΗΠΑ

Εάν δεν θέλετε να κατεβάσετε το Zoom, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ομάδες της Microsoft. Είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για τον ομόλογό του στο επαγγελματικό πλαίσιο – και αυτό σε όλα τα επίπεδα. Για να γίνει αυτό, βασίζεται σε διαφορετικές δωρεάν ή πληρωμένες συνδρομές, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν συνεργατικά εργαλεία πέρα ​​από το videoconferencing. Οι ομάδες ταιριάζουν καλά με τη Microsoft 365, τη διάσημη σουίτα γραφείου στην οποία βρίσκουμε το Word, το Excel και άλλοι.

Ανίπταμαι διαγωνίως

Ανίπταμαι διαγωνίως

Το Zoom είναι μια εφαρμογή άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων και τηλεδιάσκεψης. Εάν το λογισμικό έκανε μια σταδιακή άφιξη στην αγορά το 2020, η κρίση υγείας συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην εκθετική ανάπτυξη. Είναι απλό, η υπηρεσία είχε 10 εκατομμύρια συμμετέχοντες την ημέρα το Δεκέμβριο του 2019 έναντι περισσότερων από 300 εκατομμυρίων τον Απρίλιο του 2020. Μεταξύ 2020 και 2021, παρουσίασε επίσης αύξηση +54 % του κύκλου εργασιών του ταυτόχρονα.

Αρχικά, το ζουμ προοριζόταν κυρίως για επαγγελματική χρήση, αλλά η κρίση υγείας και οι διαδοχικοί περιορισμοί στον κόσμο συνέβαλαν στην ανάπτυξη του αρχικού στόχου του. Καθώς η υπηρεσία είναι απλή και εύκολη στη χρήση, πολλοί άνθρωποι το έχουν χρησιμοποιήσει σε ιδιωτικό περιβάλλον για να βρεθούν εξ αποστάσεως με φίλους ή οικογένεια. Τούτου λεχθέντος, οι τελευταίοι αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μικρό μέρος του εισοδήματος του ομίλου.

Το Download Zoom είναι απλό και αποτελεσματικό, η εφαρμογή δικαιούται δωρεάν φόρμουλα που είναι αρκετά πλήρης για προσωπική ή επαγγελματική χρήση. Το 2023, το Zoom έγινε και πάλι μια κυρίως επαγγελματική υπηρεσία. Είναι περισσότεροι από 215.000 πελάτες που έχει η εταιρεία Videoconferencing Company. Στον ίδιο τομέα, αντιμετωπίζει τις ομάδες Google Meet και Microsoft σε αυτή τη θέση.

Λειτουργία μεγέθυνσης

Το Zoom χρησιμοποιείται εύκολα, αλλά πρέπει να ξεκινήσετε με τη λήψη της πλατφόρμας και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να το χρησιμοποιήσετε. Στη συνέχεια, έχετε την επιλογή μεταξύ της δημιουργίας μιας συνάντησης ή της συμμετοχής σε μια συνάντηση που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Από τώρα και στο εξής, κάθε συνάντηση προστατεύεται από έναν κωδικό πρόσβασης, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε συμμετέχων πρέπει αναγκαστικά να έχει πρόσβαση στο αναγνωριστικό της συνάντησης για να μπορέσει να παρακολουθήσει.

Από προεπιλογή, κάθε συνάντηση Zoom περιορίζεται σε 40 λεπτά εάν μείνετε στην δωρεάν έκδοση. Επιπλέον, ο οποίος δεν αναγκάστηκε να ξαναρχίσει τις βιντεοκλήσεις με φίλους κατά τη διάρκεια των περιορισμών του 2020 για να μπορέσει να συνεχίσει να συζητάει ? Παράλληλα με το βίντεο, είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε μηνύματα για την ανταλλαγή κειμένου και εγγράφων ή για να κάνετε μια κοινή χρήση οθόνης. Σημειώστε ότι μια πληρωμένη συνδρομή καθιστά δυνατή την εκτόξευση όλων των χρονικών ορίων, θα επιστρέψουμε σε αυτό.

Με την πάροδο του χρόνου, η λήψη του Zoom έχει γίνει αντανακλαστικό, έτσι ώστε το λογισμικό να έχει ρυθμίσει την επιλογή αίθουσας αναμονής έτσι ώστε να είναι αυτόματη κατά την εκκίνηση μιας τηλεοπτικής κλήσης. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι χρήστες πρέπει να περιμένουν μέχρι να γίνουν δεκτοί να εισέλθουν στη συνάντηση από το άτομο πίσω από αυτό. Αυτό αποφεύγει όλα τα ατυχήματα των αχρησιμοποίητων ανθρώπων που ήταν σε θέση να συνδεθούν με τις συναντήσεις, δηλαδή το φαινόμενο του Ζόμπομπο για τους οποίους είχε μιλήσει κατά τη διάρκεια της κρίσης υγείας.

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης Viso, το Zoom εστιάζει άμεσα τον ήχο στο άτομο που μιλά παράλληλα με τη μείωση των κατώτατων θορύβων άλλων συμμετεχόντων, που σας επιτρέπει να απολαύσετε καλύτερη ποιότητα ήχου. Κατά τον ίδιο τρόπο, είναι επίσης δυνατό να επωφεληθείτε από τα βασικά χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε επομένως να κόψετε το μικρόφωνο ή την κάμερα.

Το Download Zoom είναι επίσης για να επωφεληθείτε από πρόσθετα χαρακτηριστικά που σας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα φόντο για να αποτρέψετε το φόντο στο σαλόνι σας να είναι ορατό, για παράδειγμα. Παράλληλα, η λειτουργία εμβληματικής προβολής ισχύει για όλους τους χρήστες που υπάρχουν κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης.

Με την πάροδο του χρόνου, το Zoom εξέτασε την εφαρμογή πολλών χαρακτηριστικών που σχετίζονται με την ασφάλεια των χρηστών και την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων. Από τώρα και στο εξής, είναι επομένως δυνατό να ενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση GCM AES 256 bits χρησιμοποιώντας ένα εικονίδιο που υπάρχει απευθείας χωρίς το μενού λογισμικού.

Όσον αφορά την ασφάλεια, είτε για άτομα είτε για επιχειρήσεις, το Zoom προσφέρει προστασία που είναι αποτελεσματική το 2023, εξ ου και το γεγονός ότι παραμένει πολύ!δημοφιλής.

Συμβατότητα

Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη σε πολλά λειτουργικά συστήματα, ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε το Zoom σε Mac και Windows. Για να επωφεληθείτε από την υπηρεσία, πρέπει να έχετε την έκδοση MacOS X 10.10 (ή macOS) και Windows 7 ή επακόλουθη έκδοση. Βρίσκουμε επίσης την υπηρεσία στο Linux (Ubuntu, Fedora. Το Zoom είναι επίσης διαθέσιμο σε όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού, γνωρίζοντας ότι το λογισμικό υπάρχει με τη μορφή επέκτασης για το Google Chrome και το Mozilla Firefox.

Η υπηρεσία ζουμ υπάρχει επίσης στην έκδοση για κινητά για smartphones. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το iPhone σας υπό την προϋπόθεση ότι έχει την έκδοση iOS 8.0 ή μια πιο πρόσφατη έκδοση. Διαφορετικά, πρέπει να έχετε Android 5.0 τουλάχιστον 0. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή Zoom στο Apple App Store ή στο Google Play Store.

Τιμή

Υπάρχουν αρκετοί τύποι ζουμ, δωρεάν και πληρωμένες. Η δωρεάν έκδοση παραμένει αρκετά πλήρης για βασική χρήση, λειτουργεί επίσης χωρίς διαφήμιση και συνδρομή. Ανεξάρτητα από τον τύπο, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να μπορείτε να δημιουργήσετε συναντήσεις ή να παρακολουθήσετε. Ακολουθούν όλοι οι τύποι που προβάλλουν η υπηρεσία Videoconferencing Service.

 • Δωρεάν: 0 ευρώ για απεριόριστες συναντήσεις έως 40 λεπτά και έως 100 συμμετέχοντες, τρεις τροποποιήσιμους πίνακες με αποθήκευση 25 MB στο σύννεφο και πρόσβαση σε γάτες και κανάλια συζήτησης
 • PRO: 139 ευρώ ετησίως και ανά χρήστη για απεριόριστες συναντήσεις έως 100 συμμετέχοντες, 5 GB χωρητικότητας αποθήκευσης άδειας για εγγραφές σύννεφων, τρεις τροποποιήσιμους πίνακες με αποθήκευση 25 MB στο σύννεφο και πρόσβαση σε γάτες και γάτες και γάτα πρόσβαση και κανάλια συζήτησης
 • Επιχειρήσεις: 189 ευρώ ετησίως και ανά χρήστη για απεριόριστες συναντήσεις έως 300 συμμετέχοντες, 5 GB χωρητικότητας αποθήκευσης άδειας για εγγραφές σύννεφων, απεριόριστα τραπέζια και πρόσβαση σε γάτες και κανάλια συζήτησης. Επιπλέον, αυτή η έκδοση premium έχει πρόσθετα, όπως μοναδικό έλεγχο ταυτότητας, διαχειριζόμενες περιοχές και αποτίμηση της επωνυμίας της εταιρείας.

Σημειώστε ότι το Download Zoom σας δίνει πρόσβαση σε αυτοματοποιημένους υπότιτλους, αυτό ισχύει για όλες τις εκδόσεις του λογισμικού.

Εναλλακτικές λύσεις ζουμ

Το Zoom έχει γίνει μια από τις αναφορές στον τομέα της, τόσο πολύ ώστε το όνομα της κοινωνίας να έχει γίνει ένα κοινό όνομα στην καθημερινή γλώσσα. Είτε κατά τη διάρκεια της κρίσης στον τομέα της υγείας, όπου επέτρεψε σε πολλούς ανθρώπους να περάσουν χρόνο με φίλους από το σπίτι – ή από το τέλος της κρίσης όπου έχει γίνει ένα βασικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις, είναι απαραίτητο. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις που μπορούν επίσης να σας επιτρέψουν να βρείτε την ευτυχία σας.

Εάν δεν θέλετε να κατεβάσετε το Zoom, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ομάδες της Microsoft. Είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για τον ομόλογό του στο επαγγελματικό πλαίσιο – και αυτό σε όλα τα επίπεδα. Για να γίνει αυτό, βασίζεται σε διαφορετικές δωρεάν ή πληρωμένες συνδρομές, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν συνεργατικά εργαλεία πέρα ​​από το videoconferencing. Οι ομάδες ταιριάζουν καλά με τη Microsoft 365, τη διάσημη σουίτα γραφείου στην οποία βρίσκουμε το Word, το Excel και άλλοι.

Διαφορετικά, η Google Meet που σηκώθηκε ενάντια στο ζουμ κατά τη διάρκεια αυτού του ιδιαίτερου πλαισίου του 2020. Η εταιρεία βασίζεται σε ένα δωρεάν εργαλείο που είναι προσβάσιμο για όλους, χρειάζεται μόνο να έχετε λογαριασμό Google. Βρίσκουμε μια πληρωμένη έκδοση, αλλά προορίζεται για επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τη σουίτα του Google Workpace.

Ως ζουμ, η Google Meet επιτρέπει με ευκολία κλήσεις Visio, έως και 100 άτομα για μέγιστη διάρκεια 60 λεπτών. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία από άλλο λογισμικό Google, συμπεριλαμβανομένου του Gmail.

Για προσωπική χρήση που σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε χρήστες για μια βιντεοκλήση, WhatsApp. Μετά από όλα, είναι η χαμηλή εφαρμογή που χρησιμοποιείται για την οικογενειακή ομάδα ή την ομάδα φίλων. Εάν είναι εντελώς δωρεάν, εξακολουθεί να περιορίζει τις βίντεο κλήσεις σε 8 συμμετέχοντες, οι οποίες είναι ήδη καλύτερες από 3 άτομα όπως ήταν πριν από την κρίση υγείας. Είναι η ίδια αρχή με το FaceTime, ένα χαρακτηριστικό Apple που πρέπει να ξέρετε αν έχετε ένα iPhone, ένα iPad ή ένα Mac.

Ανίπταμαι διαγωνίως

Εικόνα ζουμ 1 μικρογραφία Εικόνα ζουμ 2 μικρογραφία Εικόνα ζουμ 3 μικρογραφία Εικόνα ζουμ 4 μικρογραφία Εικόνα ζουμ 5 μικρογραφία Εικόνα ζουμ 6 μικρογραφία Εικόνα ζουμ 7 μικρογραφία Εικόνα ζουμ 8 μικρογραφία Εικόνα ζουμ 9 μικρογραφία Εικόνα ζουμ 10 μικρογραφία

Η σημερινή τεχνολογία καθιστά δυνατή την εκτέλεση ό, τι ήταν αδιανόητο σε πολλούς παραγωγικούς τομείς όχι πολύ καιρό πριν: η εργασία στο σπίτι. Με τα σωστά εργαλεία, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε εργασία, συμπεριλαμβανομένων των συνεδριάσεων εργασίας.

Έως 100 άτομα

Ανίπταμαι διαγωνίως είναι ένα Εφαρμογή με την οποία μπορούμε να οργανώσουμε συναντήσεις έως και 100 ατόμων ταυτόχρονα, με την κοινή χρήση της οθόνης και με ένα βίντεο υψηλής ποιότητας. Αυτό είναι το λογισμικό παραγωγικότητας στον χώρο εργασίας, αλλά είναι προφανώς προσαρμοσμένο να χρησιμοποιείται στο εγχώριο περιβάλλον.

Ακολουθούν οι κύριες λειτουργίες που προσφέρονται από αυτήν την εφαρμογή τηλεοπτικής κλήσης:

 • Βίντεο υψηλής ποιότητας.
 • Δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης.
 • Κοινή χρήση αρχείων από υπηρεσίες αποθήκευσης στο διαδίκτυο, όπως το Google Drive, το Dropbox ή το Box.
 • Ημερολόγιο εκδηλώσεων με προγραμματισμό συναντήσεων.
 • Γάτα εργαλείο.
 • Μεμονωμένα δωμάτια και χώρους εργασίας.

Νέα από την τελευταία έκδοση

 • Διόρθωση κρίσιμων σφαλμάτων και αρκετών βελτιώσεων.

Πρόσθετες προϋποθέσεις και πληροφορίες:

 • Απαιτείται ελάχιστο λειτουργικό σύστημα: Windows 7.
 • Ενσωματωμένες αγορές εντός εφαρμογής.

Elies Guzmán

Αποφοίτησε στην ιστορία και, αργότερα, στην τεκμηρίωση, έχω πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στις εφαρμογές δοκιμών και γραφής: κριτική, οδηγοί, άρθρα, νέα, συμβουλές. Υπήρξαν αμέτρητα, ειδικά στο Android, a.

Monique Laura Kop

Μας αρέσει να σας ακούμε. Δώστε μας τη γνώμη σας.

Μοιραστείτε τα κοινωνικά δίκτυα

 • Σκυϊδάκι
 • Ατενίζω
 • Ταγκό
 • Ο Jitsi συναντιέται
 • Zello
 • Αλλαγή φωνής κλόουνψαρο
 • Φορητό Skype
 • Παραπλανώμενος

© Copyright 2023 Malavida. Κρατημένα δικαιώματα

Χρησιμοποιούμε cookies, καθαρά και τρίτα μέρη, με διαφήμιση, συνεδρία, αναλυτικά και κοινωνικά δίκτυα. Οποιαδήποτε ενέργεια που δεν είναι η απόφασή της, ή η ρητή φροντίδα της υπηρεσίας που συνδέεται με το cookie, υπονοεί τη συγκατάθεση για τη χρήση του. Δείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.