Ποιες είναι οι συμβατές συσκευές Xiaomi? Οδηγός εγκατάστασης Ubigi, ESIM στο Xiaomi – Holafly

Οδηγός εγκατάστασης ESIM στο Xiaomi

Αυτό το μοντέλο Xiaomi εξοπλισμένο με ένα ESIM σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ένα πρόσθετο πακέτο κυτταρικών δεδομένων, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τοπικά ή διεθνώς, χωρίς να χρειάζεται να πάρετε μια φυσική κάρτα SIM.

Συχνές συσκευές ESIM συμβατές

Πολλά από τα τελευταία smartphones στο Marhé υποστηρίζουν τη λειτουργία ESIM. Ένα ESIM (ενσωματωμένη μονάδα ταυτότητας συνδρομητών) είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό τσιπ ενσωματωμένο στο τηλέφωνό σας ή τη συσκευή σας που πληροί την ίδια λειτουργία με τις φυσικές κάρτες SIM. Το ESIM είναι το ισοδύναμο μιας εικονικής κάρτας SIM.

Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα “εργαλείο εκτίναξης” για να αφαιρέσετε/εισαγάγετε μια φυσική κάρτα SIM και να εκθέσετε τον εαυτό σας για να την χάσετε ή να το καταστρέψετε, μια συσκευή που υποστηρίζει το ESIM μπορεί να προγραμματιστεί και να επαναπρογραμματιστεί αυτόματα με τη λήψη του προφίλ ESIM ενός χειριστή μέσω μιας εφαρμογής ή ενός κώδικα QR.

Ένα ESIM είναι πολλαπλός χειριστής, μπορεί να περιέχει έως και πέντε εικονικές κάρτες SIM ταυτόχρονα και απλά πρέπει να αλλάξετε μεταξύ των πακέτων στις ρυθμίσεις της κινητής σας συσκευής.

Αυτό το μοντέλο Xiaomi εξοπλισμένο με ένα ESIM σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ένα πρόσθετο πακέτο κυτταρικών δεδομένων, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τοπικά ή διεθνώς, χωρίς να χρειάζεται να πάρετε μια φυσική κάρτα SIM.

Το Ubigi σάς επιτρέπει να αποκτήσετε και να εγκαταστήσετε ένα δωρεάν προφίλ ESIM στη συσκευή σας Xiaomi. Χρησιμοποιώντας έναν χειριστή όπως το Ubigi, το οποίο συνδέεται με το τοπικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στο εξωτερικό σε περισσότερους από 200 προορισμούς, μπορεί να είναι πολύ πιο οικονομική από την πληρωμή των δαπανών περιαγωγής/περιαγωγής του συνηθισμένου χειριστή σας όταν χρησιμοποιείτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο με τον ξένο για αναψυχή ή εργασία.

Οδηγός εγκατάστασης ESIM στο Xiaomi

Μάθετε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ESIM σας στη νέα συσκευή σας Xiaomi 12T Pro και να ξεχάσετε τη χρήση παραδοσιακών φυσικών καρτών SIM.

Εξαιρετική 4.6 + 25.000 κριτικές για το TrustPilot

Κριτικές Avatars

+1 μ Οι χρήστες έχουν ταξιδέψει με μια κάρτα Esim Holafly

Απεριόριστα δεδομένα Από και προς όλους σχεδόν τους προορισμούς
Με το Holafly, εξοικονομείτε περισσότερο από 30 % σε σύγκριση με το κόστος περιαγωγής

Παρουσιάζουμε έναν οδηγό για να σας διαμορφώσουμε Το esim σας στο νέο μοντέλο Xiaomi 12T Pro, Το πρώτο από το εμπορικό σήμα που ενσωματώνει αυτήν την τεχνολογία. Το smartphone κυκλοφόρησε λίγο μετά το iPhone 14, μια συσκευή που θα χρησιμοποιήσει μόνο το ESIM και δεν περιλαμβάνει χώρο για παραδοσιακές κάρτες SIM. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να διαμορφώσετε και να χρησιμοποιήσετε το μέλλον των καρτών SIM, ESIM, μάθετε πώς Αποκτήστε και ενεργοποιήστε το esim σας στο Xiaomi.

Esim ή Digital SIM

Αγοράστε το δικό σας esim intμιριπή Holafly από οπουδήποτε στον κόσμο. Εισάγετε τον κωδικό Myesimnow5 και επωφεληθείτε από τη μείωση κατά 5 %. Θα λάβετε ένα QR στο email σας και αυτό είναι.

Γεια σας δεδομένα, δεν υπάρχει άλλη ταλαιπωρία !

Οδηγός εγκατάστασης Esim Xiaomi Holafly Esim

Περιεχόμενα

Ενεργοποιήστε το Esim ως κύρια γραμμή στο Xiaomi σας

Στην αρχή, η κάρτα ESIM διαμορφώθηκε μόνο στα smartwatches όσο και στην επέκταση της κύριας γραμμής, όπως συνέβη με το Apple Watch με το iPhone. Ήταν μια εξαιρετική επιλογή αν ήθελες να φύγεις αφήνοντας το κινητό σας τηλέφωνο στο σπίτι.

Σήμερα, το Esims μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί σε smartphones ως κύρια γραμμή. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας τηλέφωνο είναι συμβατό με το ESIM προτού να λάβετε ένα επειδή όλες οι συσκευές δεν περιλαμβάνουν αυτήν την τεχνολογία. Στην περίπτωση της Xiaomi, Το μόνο κινητό της μάρκας Ποιος έχει αυτή τη λειτουργικότητα είναι το Xiaomi 12T Pro.

Μπορείτε να διαβάσετε τα βήματα για να ενεργοποιήσετε μια κάρτα ESIM παρακάτω:

 • Ενεργοποιήστε το WiFi στο κινητό σας τηλέφωνο και μεταβείτε στις ρυθμίσεις
 • Στη συνέχεια, πατήστε το δίκτυο.
 • Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή δεδομένων για κινητά είναι ενεργοποιημένη.
 • Κάντε κλικ σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.
 • Στο ESIM, επιλέξτε το δίκτυο στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε.
 • Σάρωση της κάρτας ESIM QR που θέλετε να ενεργοποιήσετε στο Xiaomi 12T Pro.
 • Ελεγχος.
 • Αποδεχτείτε τις γενικές προϋποθέσεις που θα εμφανιστούν μόλις ολοκληρώσετε.

Προσθέστε ένα esim online δευτεροβάθμιο στο xiaomi σας

Εκτός από την αγορά του ESIM ως κύρια γραμμή στο Xiaomi 12T Pro, Μπορείτε επίσης να το προσθέσετε ως δευτερεύουσα γραμμή μέσω του ρολογιού MI, Ένα από τα έξυπνα ρολόγια του εμπορικού σήματος που έχει τη διάκριση ότι έχει ολοκληρωθεί esim. Εάν θέλετε να διαμορφώσετε και να επωφεληθείτε από αυτήν τη λειτουργία, θα σας δείξουμε πώς να το διαμορφώσετε βήμα προς βήμα:

Ρυθμίστε το ESIM στο ρολόι MI

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διαμορφώσετε το ρολόι MI:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή ESIM στο ρολόι MI σας
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στην εφαρμογή MI Watch στο smartphone σας.
  • Κάντε κλικ στην διαθέσιμη τέταρτη επιλογή
  • Σάρωση του κώδικα QR που σας έδωσε προηγουμένως ο χειριστής ή ο προμηθευτής σας.

  Εδώ, το ρολόι σας και το smartphone σας θα συγχρονιστούν αυτόματα. Από αυτή τη στιγμή, η κάρτα ESIM θα προστεθεί στο ρολόι σας και θα λειτουργήσει πλήρως, που κάνει Το smartwatch σας τόσο ανεξάρτητο ώστε να μπορείτε να βγείτε χωρίς το φορητό υπολογιστή σας.

  Οι φορείς εκμετάλλευσης στον κόσμο αναλαμβάνουν τον Esim στην Xiaomi

  Esim είναι όλο και πιο δημοφιλείς, Επειδή μετά την κυκλοφορία τους, αρκετοί κατασκευαστές έχουν επιλέξει να ενσωματώσουν αυτήν την τεχνολογία στα νέα τους smartphones. Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει να ξέρετε ποιο Οι χειριστές κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν πακέτα για το ESIM στο Xiaomi 12T Pro. Είναι αυτοί που σας παρέχουν έναν κώδικα QR για να ενεργοποιήσετε το esim.

  Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιοι χειριστές ενεργοποιούνται ένα ESIM στο Xiaomi Mi 12T Main Online. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα βρείτε στον παρακάτω πίνακα χωρών και χειριστών που προσφέρουν την κάρτα ESIM για το Xiaomi Mi 12T Pro:

  Οδηγός εγκατάστασης Esim Xiaomi Holafly Esim

  Εάν αντί να αποκτήσετε το ESIM από τους τοπικούς φορείς από κάθε χώρα που υποδείξαμε παραπάνω, θέλετε να συνδεθείτε για σύντομο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό μέσω του ESIM κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας ή των διακοπών σας, η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι να αποκτήσετε μια κάρτα ESIM από έναν διεθνή προμηθευτής. Αυτές οι εταιρείες σας προσφέρουν ένα ESIM με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για τον προορισμό σας όσο θέλετε. Μεταξύ των καλύτερων διεθνών προμηθευτών στο ESIM, μπορείτε να βρείτε Χόλας, ο οποίος προσφέρει το ESIM με κινητό διαδίκτυο για περισσότερους από 130 προορισμούς με πρόσθετα πλεονεκτήματα και πιο προσιτές τιμές από ό, τι σας προσφέρουμε άλλες επιλογές όπως περιαγωγή.

  Για να ενεργοποιήσετε αυτές τις κάρτες ESIM, πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για αυτό.

  Συχνές ερωτήσεις

  Λειτουργεί ο Esim στο Xiaomi 12T Pro αν ο χειριστής μου το προσφέρει στο iPhone ?

  Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν προσφέρουν όλοι οι κυτταρικοί φορείς εκμετάλλευσης για τις ίδιες συσκευές. Έτσι, ορισμένοι προμηθευτές θα προσφέρουν μόνο κάρτες ESIM για την Apple, ενώ άλλοι θα προσφέρουν κάρτες ESIM για Xiaomi. Πρέπει να επαληθεύσετε τη συμβατότητα με τον προμηθευτή σας.

  Το Xiaomi 12T Pro θα αναλάβει το esim του χειριστή μου στο μέλλον ?

  Είναι πιθανό ότι μετά από μια ενημέρωση του λογισμικού, το κινητό σας τηλέφωνο μπορεί να χρησιμοποιήσει μια κάρτα ESIM που προσφέρει ο χειριστής σας, επειδή οι συσκευές Xiaomi ενσωματώνουν αυτήν την τεχνολογία.

  Η απομάκρυνση ενός πακέτου κινητής τηλεφωνίας σημαίνει ότι έχω διαχωρίσει το esim μου από τον χειριστή ?

  Οχι. Για να τερματίσετε την υπηρεσία ESIM, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον χειριστή σας.

  Σχετικά Άρθρα :

  Έχετε ακούσει για τον Esim και θέλετε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει αυτή η νέα τεχνολογία ? Σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσω πώς.

  Εάν έχετε ήδη αγοράσει ή σχεδιάσετε να αγοράσετε ένα Huawei P40 ή P40 Pro και θέλετε να ενεργοποιήσετε ένα ESIM. Εδώ είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς.

  iPhone 14 Esim Holafly Online Store

  Ενθουσιώδης για τη νέα έκδοση της Apple ? Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το esim και τη χρήση τους στο iPhone.

  Μεταφέρετε το esim στο ηλεκτρονικό κατάστημα iPhone Holafly

  Θα εξηγήσουμε σε αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα πώς να μεταφέρετε ένα esim από ένα iPhone σε ένα.