Xiaomi 12T Pro: Μετά την απελευθέρωση του Xiaomi 13, φτάνει στο χαμηλότερο τίμημα με αυτήν την προσφορά!, Το Xiaomi 12 Pro και το 12T Pro είναι και τα δύο στα 799 ευρώ: τα οποία πρέπει να ληφθούν? Νουμεράμα

Το Xiaomi 12 Pro και το 12T Pro είναι και τα δύο στα 799 ευρώ: τα οποία πρέπει να ληφθούν 

Αλλά ας μην ξεχνάμε, ωστόσο, ότι το Xiaomi 12 Pro έχει επίσης ένα όμορφο πλεονέκτημα: είναι εξοπλισμένο με ένα τηλεφακό X2, που απουσιάζει από τον φίλο του στο γράμμα t. Είναι ακόμα απαραίτητο να ανακουφίσετε το βάρος αυτής της διαφοράς: Βρισκόμαστε ακόμα σε τηλεφακό που δεν σας επιτρέπει να πλησιάσετε το θέμα σας. Το 12T Pro με τον υψηλό ορισμό του θα επιτρέψει επίσης πιο εύκολα καλλιέργεια σε μια εικόνα. Στη φωτογραφία, μπορούμε λοιπόν να δώσουμε το 12T Pro.

Xiaomi 12T Pro: Μετά την απελευθέρωση του Xiaomi 13, φτάνει στο χαμηλότερο τίμημα με αυτήν την προσφορά !

Το Xiaomi 12T Pro φτάνει τη χαμηλότερη τιμή της μετά την έξοδο από το Xiaomi 13 ! Η προηγούμενη γενιά της Xiaomi μειώνει τις τιμές, επωφεληθείτε από αυτό το high -end smartphone για μειωμένη τιμή. Δεδομένου του τεχνικού του φύλλου, αυτό είναι σαφώς το σωστό σχέδιο της στιγμής !

Άρθρο Xiaomi 12T Pro Cover

Xiaomi12t Pro

Αμαζόνα

Το Xiaomi 12T Pro είναι ένα υψηλό smartphone από το Xiaomi που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο. Αυτό το high -end premium smartphone κυκλοφόρησε για € 799 τον Οκτώβριο του 2022, απολαμβάνει ήδη πολύ καλές προσφορές σε πολλούς εμπόρους. Ωστόσο, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα smartphones Xiaomi, έχει ένα εξαιρετικό τεχνικό φύλλο:

  • 6.67 -inch AMOLED SCREEN, Full HD+, φωτεινό και άξιο της κατάταξής του
  • Ένα εξαιρετικά αποδοτικό τσιπ, το Snapdragon 8+ Gen1 , συνοδεύεται από 8GB μνήμης RAM
  • Ο εξοπλισμός φωτογραφίας δεν είχε δει ποτέ πριν με ένα Αισθητήρας 200 mpx !
  • Γυρίστηκε σε 8 χιλ
  • Μια τεράστια μπαταρία 5000 mAh συμβατή με το Hyperchart 120W συμπληρώστε 19 λεπτά

Αυτό το smartphone έχει τα πάντα για να ευχαριστήσει, ειδικά με μια τόσο ελκυστική τιμή. Πράγματι, το Amazon το προσφέρει λιγότερο από 570 € επί του παρόντος εναντίον € 799 όταν απελευθερώθηκε. Μια εξαιρετική συμφωνία για την κατάληψη το συντομότερο δυνατό !

Αμαζόνα

Είδος

Pixmania

Cdiscount

Εμφάνιση αυτού του 12T Pro

Το 12T Pro προσφέρεται να αγοράσει σε τρία διαφορετικά χρώματα, μαύρο, γκρι και μπλε. Ζυγίζει 205 g και μετρά 163,1 x 75,9 x 8,6 mm. Από την πλευρά των συνδετήρων, περιλαμβάνει μια θύρα USB τύπου C 2.0. Αυτό το κινητό δέχεται μόνο μια κάρτα Nano SIM. Το 12T Pro είναι ένα smartphone με ένα Οθόνη AMOLED Dot εμφάνιση ενός ορισμού του 2712 x 1220 px, του 120 Hz ποσοστό αναψυχής και του 6,67 ίντσες διαγώνιος. Σημειώστε ότι η οθόνη εμπλουτίζεται επίσης με έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων για να το ξεκλειδώσει και την αναγνώριση του προσώπου.

Xiaomi12t Pro

Αμαζόνα

789,00 €

Τι παραστάσεις και ποια αντοχή για αυτό το Xiaomi 12T Pro ?

Όσον αφορά την απόδοση, ο φορητός υπολογιστής έχει τσιπ Snapdragon 8 + Gen 1. Αυτό το SOC είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή 8 πυρήνα που χρονολογείται στα 3,2 GHz καθώς και ένα γραφικό τσιπ Adreno 730. RAM πλευρά, η τελευταία προσφέρει ένα χώρο 8 GB. Από την άποψη του δικτύου και της συνδεσιμότητας, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με το 4G και 5G καθώς και WiFi 6 (AX). Η συσκευή εκτελείται στο Android 12. Διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 5.000 mah με Γρήγορο φορτίο (120 W).

Μια κάμερα με τέσσερις φακούς

Ακολουθούν μερικές πληροφορίες που θα ενδιαφέρουν ερασιτέχνες φωτογράφους: Τέσσερις στόχοι είναι παρόντες στο 12T Pro, τρεις πίσω ενότητες και μια μπροστινή ενότητα. Ο κύριος στόχος χαρακτηρίζεται από ανάλυση 200 mpx και με σχετικό άνοιγμα του f/1.69. Όσον αφορά τον δεύτερο οπίσθιο φακό, έχει ανάλυση 8 MP και σχετικό άνοιγμα του F/2.2. Ο τελευταίος πίσω στόχος προσφέρει ανάλυση 2 MP και σχετικό άνοιγμα του F/2.4. Ο στόχος πριν είναι προικισμένος με ανάλυση 20 mpx. Το 12T Pro θα σας επιτρέψει επίσης να συλλάβετε ή να επεξεργαστείτε βίντεο από 8K@24 fps.

Το Xiaomi 12 Pro και το 12T Pro είναι και τα δύο στα 799 ευρώ: τα οποία πρέπει να ληφθούν ?

Xiaomi 12 Pro // Πηγή: Xiaomi

[Η συμφωνία της ημέρας] που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, το Xiaomi 12 Pro είναι ένα υψηλό smartphone κάτω από το Android που αρχικά διατίθεται σε τιμή 1.099 ευρώ. Οι μεταπωλητές μόλις μείωσαν την τιμή τους σε 799 ευρώ για να την ευθυγραμμίσουν με αυτό του νέου μοντέλου 12T Pro, πολύ πιο προσιτό … αλλά και καλύτερα. Ποιες είναι οι διαφορές ?

  • Ποια είναι η προώθηση στο Xiaomi 12 Pro ? Κυκλοφόρησε το 2022 το 2022, το Xiaomi 12 Pro με οφέλη αποθήκευσης 256 GB από μείωση κατά 27 % στο Baker. Βλέπει την τιμή του από € 1.099 σε € 799, ή € 300 λιγότερο.
  • Ποια είναι η τιμή του Xiaomi 12T Pro ? Μόλις ανακοινώθηκε, το Xiaomi 12T Pro διατίθεται στο εμπόριο ακριβώς στην ίδια τιμή, αλλά παραδίδεται λίγο αργότερα. Κοστίζει € 799 χωρίς προώθηση, αλλά δεν θα φτάσει στο πλαίσιο επιστολών σας μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.
  • Είναι το Xiaomi 12 Pro ενδιαφέρον ? Το Xiaomi 12 Pro είναι ένα υψηλό smartphone κάτω από το Android, εξοπλισμένο με το τσιπ Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Είναι ένα smartphone που θερμαίνει λίγο (το λάθος του τσιπ), αλλά που προσφέρει πολύ καλή απόδοση. Μία από τις δυνάμεις του είναι η μεγάλη του οθόνη 6,73 ιντσών με εξαιρετική φωτεινότητα, με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Μόνο η αυτονομία είναι ένα φρένο για τις δυνατότητες που προσφέρονται από το smartphone της Xiaomi, παρά την παρουσία μιας μπαταρίας μεγάλης χωρητικότητας 4600 mAh. Το Xiaomi 12 Pro έχει τρεις κάμερες 50 MPIX το καθένα (Grand Angle, Ultra Grand-Gangle και Telephoto). Οι φωτογραφίες του είναι μάλλον σωστές, συμπεριλαμβανομένης της νυχτερινής λειτουργίας.

Xiaomi 12T Pro // Πηγή: συναρμολόγηση numerama

799 € Στο κόκκινο από SFR

Το Xiaomi 12 Pro // Πηγή: Xiaomi

  • Και σε σύγκριση με το Xiaomi 12T Pro ? Στα 799 ευρώ, το Xiaomi 12 Pro είναι μια καλή συμφωνία. Ωστόσο, πρέπει να αναγνωριστεί ότι η νέα σειρά Xiaomi δεν είναι πολύ σαφής. Για την ίδια τιμή, η μάρκα προσφέρει ένα Xiaomi 12T Pro με αισθητήρα 200 MPIX (αντί για 50), μεγαλύτερη μπαταρία (5000 mAh) και ένα πιο αποτελεσματικό τσιπ που θερμαίνεται (Snapdragon 8+ Gen 1). Το μόνο πλεονέκτημα του Xiaomi 12 Pro είναι το οπτικό ζουμ, που απουσιάζει από το 12T Pro.
  • Τι smartphone θα αγοράσει μεταξύ Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12T Pro ? Πριν αγοράσετε το Xiaomi 12 Pro, λάβετε υπόψη την επερχόμενη άφιξη του Xiaomi 12T Pro, λίγο καλύτερα και στην ίδια τιμή. Το Xiaomi 12 Pro είναι μόνο μια καλή συμφωνία αν βιάζεστε. Διαφορετικά, σας συνιστούμε να προ -παραγγείλετε το Xiaomi 12T Pro, το οποίο πρέπει να είναι πιο ισορροπημένο.

Για να προχωρήσετε περαιτέρω με smartphones

Πηγή: Numerama

Είναι σίγουρο: Πληρώνετε για το πακέτο 4G 4G 4G σας το επόμενο πακέτο κινητής τηλεφωνίας 4G ή 5G χωρίς υποχρέωση σε αυτόν τον οδηγό συγκριτή πακέτων κινητής τηλεφωνίας χωρίς δέσμευση

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, σας χρειαζόμαστε. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά μας

Μάθετε περισσότερα για το Xiaomi

Xiaomi 12T Pro έναντι Xiaomi 12 Pro: Μην ξεγελιέστε

Η Xiaomi μόλις κυκλοφόρησε το Xiaomi 12T και το 12T Pro. Συγκρίνουμε το τεχνικό φύλλο του τελευταίου με τον προκάτοχό του, το Xiaomi 12 Pro κυκλοφόρησε πριν από επτά μήνες.

Εάν είναι πάντα σκόπιμο να περιμένετε τις δοκιμές πριν πετάξετε τον πιο πρόσφατο smartphone που κυκλοφόρησε, ειδικά αν είναι ένα υψηλό τηλέφωνο, τα τελευταία Xiaomi 12T και 12T Pro εμφανίζουν αναμφισβήτητα ένα τεχνικό φύλλο πολύ μεγαλύτερο από αυτό του Xiaomi 12 και 12 Pro κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο πώλησε πολύ πιο ακριβό όταν έφυγε από το 12t. Εδώ είναι ένας πλήρης οδηγός για να επιλέξετε καλά μεταξύ των δύο τηλεφώνων Xiaomi.

Αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στο μοντέλο Pro των δύο σειρών και όχι στις βασικές εκδόσεις από τότε που το Xiaomi 12 έλαβε το σημείωμα των 6/10 στις στήλες μας, η σύγκριση θα είχε νόημα. Το Xiaomi 12 Pro έλαβε 8/10 τη στιγμή για την ισορροπημένη συνταγή του.

Περισσότερα megapixels, αλλά δεν υπάρχει τηλεφακός στο 12T Pro

Ας ξεκινήσουμε με το πιο επισημασμένο σημείο στην επικοινωνία Xiaomi γύρω από το 12T Pro: τον αισθητήρα των 200 megapixel. Εάν προφανώς μπορούμε να συζητήσουμε το ενδιαφέρον της προσθήκης τόσων εικονοστοιχείων σε έναν αισθητήρα στην αναζήτηση της τέλειας φωτογραφίας, το γεγονός παραμένει ότι το 12T Pro φαίνεται αμέσως καλύτερα εξοπλισμένο από τον φίλο του, το Xiaomi 12 Pro, αλλά πωλείται 1100 ευρώ όταν ήταν απελευθερωμένος. Ως υπενθύμιση, το 12T Pro πωλείται 799 ευρώ.

Αλλά ας μην ξεχνάμε, ωστόσο, ότι το Xiaomi 12 Pro έχει επίσης ένα όμορφο πλεονέκτημα: είναι εξοπλισμένο με ένα τηλεφακό X2, που απουσιάζει από τον φίλο του στο γράμμα t. Είναι ακόμα απαραίτητο να ανακουφίσετε το βάρος αυτής της διαφοράς: Βρισκόμαστε ακόμα σε τηλεφακό που δεν σας επιτρέπει να πλησιάσετε το θέμα σας. Το 12T Pro με τον υψηλό ορισμό του θα επιτρέψει επίσης πιο εύκολα καλλιέργεια σε μια εικόνα. Στη φωτογραφία, μπορούμε λοιπόν να δώσουμε το 12T Pro.

Αυτονομία και σχεδιασμός, το σημείο πηγαίνει στο 12T Pro

Όσον αφορά επίσης την μπαταρία, το 12T Pro – ανακοινώνεται, είναι φθηνότερο – φαίνεται καλύτερα εξοπλισμένο από το 12 Pro. Εμφανίζει μπαταρία 5000 mAh, έναντι 4.600 mAh για το αρχικό 12 Pro. Για σχεδόν 300 ευρώ λιγότερο, αυτό είναι θέμα. Ας προσθέσουμε ότι το φορτίο είναι ακριβώς το ίδιο και για τα δύο τηλέφωνα: 120W.

Τέλος, σε αναμφισβήτητα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο 12T Pro, που εμφανίζει μια πιστοποίηση IP53 κατά της σκόνης και του νερού. Ακόμα κι αν είμαστε δεν είναι πολύ από την ισχυρότερη δυνατή πιστοποίηση, είναι ήδη καλύτερο από το 12 Pro που δεν το προσέφερε καθόλου.

Δύναμη και θέρμανση

Το άλλο στοιχείο που σας επιτρέπει να προτείνετε τα κλειστά μάτια στο 12T Pro έναντι του 12 Pro είναι αναμφισβήτητα το τσιπ του. Πράγματι, το 12T Pro είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 8+ Gen 1 Snapdragon όπου ο προκάτοχός του έχει 8 Gen 1.

Γράψαμε ένα πλήρες άρθρο για να αποδείξουμε ότι το τσιπ με ένα συν έκανε μεγάλη διαφορά. Με δύο λόγια, θυμηθείτε αυτό: είναι ένα πιο ισχυρό τσιπ, αλλά πιο σημαντικό, το οποίο θερμαίνεται πολύ λιγότερο και το οποίο θα καταναλώνει πολύ λιγότερη μπαταρία.

Τι παίζει το Xiaomi ?

Θα καταλάβετε, είτε στη φωτογραφία, την αυτονομία ή ακόμα και την καθαρή δύναμη, προτείνουμε επομένως περισσότερο το 12T Pro (ακόμη και αν θα πρέπει να δοκιμαστεί για να είναι σίγουρος). Αν προσθέσουμε σε αυτό το γεγονός ότι κοστίζει πολύ λιγότερο από το 12 Pro, ο αγώνας είναι διπλωμένος.

Τώρα, αυτή η ερώτηση πρέπει να τεθεί: Γιατί η Xiaomi κυκλοφόρησε το Xiaomi 12 Pro στην αρχή, αν έπρεπε να το καταστρέψει επτά μήνες αργότερα ? Σίγουρα δεν θα φτύνουμε στη σούπα, αλλά είναι σαφές ότι σε επτά μήνες διαστημάτων, η Xiaomi απελευθερώνει ένα τηλέφωνο αναμφισβήτητα καλύτερο από το προηγούμενο – τουλάχιστον σε χαρτί – στα 300 ευρώ φθηνότερα.

Το υποκείμενο ερώτημα έχει ως εξής: Δεν θα ήταν καλύτερο για όλους ό, τι η Xiaomi κυκλοφόρησε μόνο ένα από τα δύο τηλέφωνα, αν είναι δυνατόν το καλύτερο από τα δύο ? Επιπλέον, εάν βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση των αγοραστών του Xiaomi 12 Pro, υπάρχει κάτι που πρέπει να αισθανθεί λίγο εξαπάτηση και να χάσει την εμπιστοσύνη στο εμπορικό σήμα, ο οποίος πιθανότατα γνώριζε ότι θα βγει ένα 12T πολύ καλύτερα εξοπλισμένο επτά μήνες αργότερα.

Είμαστε συνηθισμένοι Φραντροειδές να μην συμβουλεύει τους χρήστες να αλλάξουν το τηλέφωνό σας από μια γενιά σε άλλη, καθώς οι βελτιώσεις είναι αυξητικές. Αλλά εδώ, ένα τηλέφωνο φαίνεται αναμφισβήτητα καλύτερο από το άλλο. Ίσως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί του Xiaomi 13, εν αναμονή της Xiaomi 13T ?

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).

Όλα για το Xiaomi 12