Παίξτε καλύτερα με το Xbox κάτω από τα Windows 11 | Xbox, θέλετε να μάθετε πώς να παίξετε παιχνίδια Xbox One στον υπολογιστή? Εδώ είναι τρεις διαφορετικοί και εύκολοι τρόποι για να απολαύσετε τους αγαπημένους σας τίτλους Xbox One με υπολογιστή (και όχι κονσόλα). HP Store Canada

Πώς να παίξετε παιχνίδια Xbox One στον υπολογιστή σας με Windows 11

Contents

Βεβαιωθείτε τώρα ότι ο ελεγκτής Xbox One (ή άλλη συσκευή τρίτου μέρους) είναι συνδεδεμένος και είστε έτοιμοι να παίξετε.

Τα παιχνίδια PC είναι καλύτερα με το Xbox

Σετ παιχνιδιών υπολογιστών με γρανάζια 5 στη σκηνή της οθόνης

Επωφεληθείτε πλήρως από τον υπολογιστή σας για να παίξετε τα παιχνίδια που αγαπάτε, καθώς και τις τελευταίες υπερπαραγωγές όπως το Halo Infinite. Ανακαλύψτε περισσότερα από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας PC με το PC Game Pass και την εφαρμογή Xbox για Windows. Σχέδιο, μοιραστείτε και ελέγξτε το σύστημά σας χρησιμοποιώντας τη γραμμή παιχνιδιού Xbox. Ανεξάρτητα από το πώς θέλετε να παίξετε, τα παιχνίδια PC είναι καλύτερα με το Xbox στα Windows.

Μια επιλογή από παιχνίδια διαθέσιμα ή για να έρθει στο PC Game Pass, συμπεριλαμβανομένων Starfield, Cities: Skylines II, Lies των P και Forza Motorsport

Ανακαλύψτε το επόμενο αγαπημένο σας παιχνίδι

Παίξτε εκατοντάδες εξαιρετικά παιχνίδια PC με τους φίλους σας και απολαύστε μια συνδρομή EA Play, όλα για μια μηνιαία συνδρομή σε χαμηλή τιμή.

Ανακαλύψτε μια απίστευτη επιλογή παιχνιδιών.

Παίξτε εξαιρετικά παιχνίδια στα Windows, συμπεριλαμβανομένων των Halo Infinite, Forza Horizon 5, Age of Empires IV και Microsoft Flight Simulator. Περάστε τα καλύτερα casual παιχνίδια στη νέα γενιά παιχνιδιών στον υπολογιστή.

Πίσω όψη του Master Chief μπροστά σε μια οροσειρά

Άπειρο φωτοστέφανο

Πρόσωπο από το Halo Master Chief Helmet σε ένα υπόβαθρο σκηνών μάχης

Συλλογή Halo Master Chief

Χαρακτήρες από την ηλικία των αυτοκρατοριών IV σε φόντο σκηνών του παιχνιδιού

Ηλικία των αυτοκρατοριών IV

Ένα Mercedes-AMG Project One και ένα Ford Bronco 2021 τρέχει σε μια διαδρομή κοντά σε μια παραλία

Forza Horizon 5

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ που αιωρούνται στον ουρανό

Προσομοιωτής πτήσης της Microsoft

Τα Windows 11 είναι η καλύτερη πλατφόρμα για παιχνίδια PC.

Μπαρ παιχνιδιού Xbox

Κάντε Win+G με το Xbox Game Bar, την προσαρμόσιμη κονσόλα παιχνιδιών ενσωματωμένη στα Windows 11. Το Xbox Game Bar λειτουργεί με τα περισσότερα παιχνίδια PC, δίνοντάς σας άμεση πρόσβαση σε widgets για screenshot και κοινή χρήση, για να βρείτε νέους συμπαίκτες με LFG, για να παρακολουθείτε και να κλείσετε εφαρμογές που καταναλώνουν πολλούς πόρους και να συζητήσουν με τους φίλους σας στο Xbox, Mobile και Mobile και Κονσόλα PC, όλα χωρίς να αφήσετε το παιχνίδι σας. Παίξτε βίντεο ->

 • Εκτέλεση
 • Ήχος
 • Συλλαμβάνει και μοιράζεται
 • Widgets

Εκτέλεση

Μάθετε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τους περισσότερους πόρους του συστήματος για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης. Χρησιμοποιήστε τη νέα συντόμευση Win+ALT+B για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το σύστημα HDR και για υποστηριζόμενα παιχνίδια PC, ρυθμίστε αυτόματο HDR και ένταση, όλα από τη γραμμή παιχνιδιών Xbox.

Ήχος

Ο ήχος σας. Επιλογή σου. Ελέγξτε τη συσκευή σας, το micro, το παιχνίδι και τη μουσική από το ίδιο μέρος.

Συλλαμβάνει και μοιράζεται

Ξεκινήστε αμέσως την αρχική οθόνη και το βίντεο, μετατρέψτε τα αλιεύματα σας στο ίδιο που μπορείτε να μοιραστείτε στο Twitter ή με τους φίλους σας.

Widgets

Προσαρμόστε εύκολα την υπέρθετη σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας: Επιλέξτε τα widgets που εμφανίζονται και πού εμφανίζονται. Αλλάξτε τον ήχο σας με Spotify, εμφανίστε τις εικόνες σας στη γκαλερί και πολλά άλλα.

Πώς να παίξετε παιχνίδια Xbox One στον υπολογιστή σας με Windows 11

Πώς να παίξετε παιχνίδια Xbox One στον υπολογιστή σας με Windows 11

Με μεγαλύτερους κόσμους για να ανακαλύψετε και απίστευτες εμπειρίες για να ζήσετε, είναι η τέλεια στιγμή για να παίζετε βιντεοπαιχνίδια. Και αυτό συμβαίνει περισσότερο για όσους έχουν υπολογιστή και τώρα επωφελούνται από την άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε παιχνίδια που προηγουμένως προορίζονται για κονσόλες μόνο. Ένας από τους κύριους λόγους είναι η επιθυμία της Microsoft να διαθέσει τα παιχνίδια Xbox One και Xbox X | S στον υπολογιστή. Πολλά παιχνίδια Xbox One, συμπεριλαμβανομένων Ταχύτητα 5, Θάλασσα των κλέφτες, Και Halo: Η μεγάλη συλλογή, είναι επίσης πολύ δημοφιλείς, με μεγάλες υγιεινές κοινότητες πολλαπλών παιχνιδιών που τους κρατούν μοντέρνα. Επιπλέον, η απελευθέρωση των Windows 11 έχει πολλαπλασιάσει τους διαφορετικούς τρόπους για να παίξετε παιχνίδια Xbox One στον υπολογιστή. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας εξηγήσουμε πώς να παίξετε τα παιχνίδια Xbox στον υπολογιστή, από τη συνεχή εκπομπή μέχρι την άμεση εκτέλεση από τον υπολογιστή σας.

1. Κατεβάστε το Xbox Play Anywhere Games απευθείας στον υπολογιστή σας

 1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Xbox Play.
 2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft.
 3. Εγκαταστήστε τα παιχνίδια με το Xbox Play οπουδήποτε άδεια ψηφιακού παιχνιδιού απευθείας στον υπολογιστή σας.
 4. Μόλις κατεβάσετε το παιχνίδι, μπορείτε να το ξεκινήσετε απευθείας από το κατάστημα της Microsoft.

Βεβαιωθείτε τώρα ότι ο ελεγκτής Xbox One (ή άλλη συσκευή τρίτου μέρους) είναι συνδεδεμένος και είστε έτοιμοι να παίξετε.

2. Γίνετε μέλος του παιχνιδιού Xbox Pass για το PC ή το παιχνίδι Pass Ultimate

Xbox One στα Windows 11

Το Pass Game Pass είναι σήμερα ένα πραγματικό όφελος.Η υπηρεσία κοστίζει 15 δολάρια το μήνα για την απεριόριστη έκδοση Ultimate, η οποία σας επιτρέπει να παίζετε τόσο στο Xbox όσο και στο PC, ή 10 $ το μήνα για πρόσβαση μόνο στον υπολογιστή. Και εκατοντάδες τίτλοι είναι διαθέσιμοι.

Όπως η Netflix, η Microsoft προσθέτει και συχνά αφαιρεί τα παιχνίδια, με εξαίρεση τα πιο γνωστά όπως το Halo, το Forza και το Gears. Ωστόσο, σας συνιστούμε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα της πλατφόρμας, ώστε να μπορείτε να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια πριν διαγραφούν.

Εάν συμμετάσχετε στο παιχνίδι Xbox Pass Ultimate, θα έχετε πρόσβαση στα περισσότερα, ακόμη και σε ολόκληρο το Play Xbox Play οπουδήποτε. Μπορείτε ακόμη να αλλάξετε μεταξύ του υπολογιστή σας και του Xbox σας για να μοιραστείτε την πρόοδό σας μεταξύ των δύο συσκευών. Ένας τελικός λογαριασμός περιλαμβάνει επίσης μια συνδρομή Xbox Live Gold, την οποία πρέπει να παίξετε το μεγαλύτερο μέρος των online παιχνιδιών Xbox σε ένα online multiplayer σε κονσόλα Xbox.

Παίξτε συμβατά παιχνίδια από το σύννεφο με το Xbox Cloud Gaming

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού Xbox Pass Ultimate είναι το Xbox Cloud Gaming (μερικές φορές ονομάζεται Project XCloud). Αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει να παίξετε τίτλους παιχνιδιών Pass απευθείας μέσω της εφαρμογής παιχνιδιών cloud. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο στον σκληρό σας δίσκο ή να συνεχίσετε να παίζετε ένα παιχνίδι ενώ κάποιος χρησιμοποιεί τον υπολογιστή.

Για να διαμορφώσετε το Xbox Cloud Gaming, πρέπει να συνδεθείτε με τον τελικό λογαριασμό του παιχνιδιού Xbox Pass. Στη συνέχεια, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε τίτλο παιχνιδιού Pass συμβατό με το σύννεφο μέσω της σχετικής εφαρμογής Xbox και να το μεταδώσετε στον υπολογιστή σας.

Μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο εξαλείφει την ανάγκη να έχει σχεδιαστεί ειδικά ένας υπολογιστής για βιντεοπαιχνίδια. Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι απευθείας στον υπολογιστή σας χωρίς να ανησυχείτε για τις τεχνικές απαιτήσεις που θα περιλαμβάνουν ζωντανή χρήση στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από αυτήν την υπηρεσία σε δισκία και κινητές συσκευές εάν, πάλι, έχετε μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

3. Χρησιμοποιήστε το παιχνίδι απόστασης Xbox για να διαχέετε απευθείας από την κονσόλα Xbox

Τι να κάνετε εάν το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε δεν είναι στο παιχνίδι Pass ή Xbox Play οπουδήποτε ? Σε αυτή την περίπτωση, η μόνη επιλογή σας είναι να μεταδώσετε το παιχνίδι απευθείας από την κονσόλα Xbox με το παιχνίδι απόστασης Xbox.

Αυτός είναι ο πιο περίπλοκος τρόπος για να παίξετε παιχνίδια Xbox σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή. Αλλά σας δίνει επίσης τις περισσότερες επιλογές και λειτουργεί με όλους τους υπολογιστές των Windows.

Πώς να ενεργοποιήσετε το παιχνίδι απόστασης Xbox:

 1. Ενεργοποιήστε τη σειρά Xbox One (ή X | S) και μεταβείτε στο Ρυθμίσεις.
 2. Επιλέγω Συσκευές και συνδέσεις.
 3. Επιλέγω Απομακρυσμένες λειτουργίες.
 4. Ελέγξτε το πλαίσιο Ενεργοποιήστε τις απομακρυσμένες λειτουργίες.

Δοκιμάστε τη διαμόρφωση του παιχνιδιού απόστασης

Μετά την ενεργοποίηση του παιχνιδιού απόστασης Xbox, επιλέξτε την επιλογή “Δοκιμάστε το απομακρυσμένο παιχνίδι”. Αυτή η διαγνωστική δοκιμή θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε τυχόν προβλήματα σύνδεσης με την κονσόλα Xbox One. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να εξετάσετε μια καλωδιακή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Συνδεθείτε στο xbox σας

 • Μετά την εκτέλεση της παραπάνω δοκιμής, ανοίξτε την εφαρμογή Xbox ενσωματωμένη απευθείας στα Windows 11.
 • Επιλέξτε την επιλογή Για να συνδεθείς.
 • Ενεργοποιήστε το Xbox One.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί “Εκκίνηση συνεχούς εκπομπής” για να επιλέξετε και να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι που έχετε στο Xbox One.
 • Αρχή.

Τι συμβαίνει εάν έχω προβλήματα συνεχούς εκπομπής ?

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα λανθάνουσας κατάστασης, μπορείτε να μειώσετε την ποιότητα βίντεο της διάχυσης. Αυτό θα μειώσει την ανάλυση και θα σας επιτρέψει να φτάσετε σε πιο ρευστό συχνότητα εικόνας.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Xbox.
 2. Επιλέξτε την καρτέλα Xbox One.
 3. Προσαρμόστε το επίπεδο κωδικοποίησης βίντεο, το οποίο θα πρέπει να έχει αρκετές ρυθμίσεις για να επιλέξετε σύμφωνα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.
 • Ασύρματο δίκτυο 2.4 GHz: Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τις αδύναμες παραμέτρους.
 • 5 GHz Ασύρματο δίκτυο: Δοκιμάστε τις μέσες ή υψηλές παραμέτρους (ανάλογα με τη δύναμη σήματος).
 • Σύνδεση Ethernet: Θα πρέπει να είστε σε θέση να διαχέετε με πολύ υψηλές παραμέτρους. Αυτό θα διατηρήσει την επιθυμητή ανάλυση των 1080p και θα διατηρήσει επίσης τη συχνότητα των εικόνων.

Οι καλύτεροι υπολογιστές για να παίξετε παιχνίδια Xbox One στον υπολογιστή

Ακόμα κι αν υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να παίξετε παιχνίδια Xbox One στον υπολογιστή σας, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή με ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά για να απολαύσετε τα βιντεοπαιχνίδια σας. Εάν επιλέξετε να παίξετε μέσω του Xbox Play οπουδήποτε, για παράδειγμα, θα πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι στον σκληρό σας δίσκο για να μπορείτε να το παίξετε. Σε αυτή την περίπτωση, ο υπολογιστής σας πρέπει να είναι αρκετά ισχυρός για να υποστηρίξει το παιχνίδι.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το Xbox Cloud Gaming ή το Xbox Distance Play, ο υπολογιστής σας δεν χρειάζεται την τελευταία κάρτα γραφικών ή τον τελευταίο επεξεργαστή. Απλά επειδή μεταδίδετε παιχνίδια και μην τα κατεβάσετε απευθείας.

Εδώ είναι αρκετοί εξαιρετικοί υπολογιστές HP για να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια Xbox One Live ή μέσω συνεχούς εκπομπής.

1. HP Omen 30L Office PC

HP Omen 30L

Το HP Omen Range είναι η αναφορά όσον αφορά τον υπολογιστή αφιερωμένο στα παιχνίδια και ο υπολογιστής γραφείου HP Omen 30L δεν αποτελεί εξαίρεση. Διαθέτει μια ισχυρή κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce RTX ™ 2060 Super ™ και έναν επεξεργαστή Intel® Core ™ I5-10600K με ψυκτικό με ψυκτικό.

Εκτός από όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια Xbox, δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα να τρέχετε τα τελευταία παιχνίδια σε αυτό το μηχάνημα.

2. Laptop HP Pavilion 15t

HP Omen 30L

Όταν μπορείτε να μεταδώσετε παιχνίδια μέσω του παιχνιδιού παιχνιδιών Xbox Cloud και του Xbox Distance, δεν χρειάζεστε έναν υπολογιστή ανταγωνισμού για να παίξετε αγαπημένα παιχνίδια Xbox. Ο φορητός υπολογιστής HP 15 -Inch HP μπορεί εύκολα να μεταδοθεί συνεχώς και είναι ιδανικό για παίκτες που ασχολούνται με τον προϋπολογισμό τους που χρειάζονται επίσης υπολογιστή για εργασία ή σχολείο.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό συμπαγές φορητό υπολογιστή με εξαιρετική αναλογία οθόνης/σώματος και πλήρους ευκρίνειας υψηλής ευκρίνειας (FHD), αντι-ανακλαστικής και εναλλαγής στο επίπεδο (IPS) 15,6 ” διαγώνιο. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για συνεχή μετάδοση παιχνιδιών και άλλων μέσων, συμπεριλαμβανομένης της αγαπημένης σας τηλεοπτικής σειράς.

3. HP Specter Convertible Laptop X360 – 15T -EB100 Tactile

HP Omen 30L

Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό για να παίξετε τα παιχνίδια σας, ο φορητός υπολογιστής 15 -ιντσών x360 hp specter είναι για εσάς.

Είναι εξαιρετικά συμπαγές, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως φορητό υπολογιστή της κοιλάδας, στη συνέχεια να το μετατρέψετε σε λειτουργία tablet για να παίξετε ή να διαχέετε.

Η οθόνη 4K Ultra High Definition 4K Laptop Screen (UHD) AMOLED 15,6 ” Diagonal θα κάνει την εμπειρία του παιχνιδιού σας απίστευτη. Επιπλέον, παίρνετε ένα συνδυασμό Intel Wi-Fi 6 AX 201 (2×2) και Bluetooth 5 Integrated, το οποίο υποστηρίζει ταχείες μεταφορές μεγάλων αρχείων και ακόμη και σε ασύρματες συνδέσεις. Αυτό θα καταργήσει όλα τα προβλήματα λανθάνουσας κατάστασης όταν διαδίδουν οι αγαπημένοι τίτλοι.

Περίληψη

Είμαστε τυχεροί, υπάρχει μια λύση για να παίξετε και να μεταδώσετε τα παιχνίδια σας στο Xbox One στον υπολογιστή για κάθε τύπο παίκτη και κάθε προϋπολογισμό. Εάν είστε καλά εξοπλισμένοι, μπορείτε απλά να κατεβάσετε παιχνίδια μέσω παιχνιδιού Pass ή Xbox Play οπουδήποτε και να το παίξετε απευθείας στον υπολογιστή σας.

Εάν ο υπολογιστής σας δεν υποστηρίζει παιχνίδια, μην ανησυχείτε. Χάρη στις απομακρυσμένες επιλογές και στο σύννεφο, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στα πιο γνωστά παιχνίδια μέσω παιχνιδιών Xbox Cloud ή Xbox Remote Game.

Αυτές οι επιλογές είναι περισσότερο ή λιγότερο πολύπλοκες, αλλά έχουν απλοποιηθεί για να σας επιτρέψουν να εξερευνήσετε νέους κόσμους, να παίξετε με τους φίλους σας και να αποκτήσετε εμπειρία σε χρόνο μηδέν.