Xbox Series S VS. Ένα X: Ποιο είναι το πιο ισχυρό?, Xbox One X SSD: Το νικηφόρο combo που εξακολουθεί να ανταγωνίζεται με τη σειρά Xbox S | Xbox One – Xboxygen

Xbox One X SSD: Το νικηφόρο combo που εξακολουθεί να ανταγωνίζεται το Xbox Series Sries

Ο αγώνας είναι δύσκολος, αλλά πολλά σημεία προκύπτουν από την ανάλυση του ψηφιακού χυτηρίου. Το πρώτο είναι ότι το Xbox One X παραμένει μια εντελώς ανταγωνιστική κονσόλα το 2022 όταν συνδυάζεται με ένα εξωτερικό SSD: χάρη στα λεπτομερή γραφικά του, θα επιτρέψει στον παίκτη να ξεκινήσει τα παιχνίδια Xbox One Xbox (ή ακόμα και η σειρά Xbox μέσω του Xbox Cloud Cloud Gaming) σε μια έκδοση χωρίς συμβιβασμό γραφικών. Παιχνίδια όπως το Red Dead Redemption 2 ή το Cyberpunk 2077 κάνουν πολύ καλά. Από την άλλη πλευρά, και παρά ένα εντυπωσιακό τεχνικό φύλλο, ο αρχικός εσωτερικός σκληρός δίσκος και η απουσία εξοπλισμού τελευταίας γενιάς θα εμποδίσουν τελικά να μετατρέψει νέα χαρακτηριστικά.

Xbox Series S VS. Ένα X: Ποιο είναι το πιο ισχυρό ?

Το Xbox Series S είναι πλέον ευρέως διαθέσιμο, πολλοί από εσάς έχετε αρχίσει να ρωτάτε αν η αλλαγή από ένα Xbox One X αξίζει τον κόπο. Η απάντηση είναι δυνητικά περίπλοκη, αλλά συνολικά, το Xbox Series S θα σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία “next-gen” από το Xbox One X, ιδίως με το χρόνο που έχει περάσει από την απελευθέρωση της νέας γενιάς.

Το Xbox Series S είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση για την πιο ισχυρή σειρά Xbox X και πολλοί αναρωτιούνται αν αυτή η πολύ μικρή κονσόλα είναι πραγματικά πιο ισχυρή από το Xbox One X του 2017. Η απάντηση δεν είναι, ωστόσο, ένα μεγάλο “ναι”. Συνολικά, ωστόσο, η σειρά Xbox προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία, απλά όχι σε ανάλυση 4K. Η ταχύτητα του SSD μόνο επιτρέπει μια πολύ πιο ευχάριστη εμπειρία με τη σειρά Xbox S παρά με το Xbox One X, και το πολύ πιο ισχυρό CPU επιτρέπει υψηλότερα framerates στα περισσότερα παιχνίδια. Το Xbox One X, ωστόσο, προσφέρει περισσότερη ακαθάριστη γραφική ενέργεια. Αλλά όλο και λιγότερα παιχνίδια βελτιστοποιούνται για το Xbox One X, οι προγραμματιστές που επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στη νέα γενιά.

Εδώ είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε.

Xbox Series S VS. Ένα x :: ΧαρακτήραςμιRISCT και μέγεθος

Κατηγορία Σειρά Xbox S Xbox One x
Επεξεργαστής CPU Zen 2 Custom 8x Cores @ 3.6 GHz CPU Jaguar Custom 8x Cores @ 2.3 GHz
Γραφικό τσιπ GPU rdna 2 Custom 4 Tflops, 20 CUS @ 1.565 GHz GPU Polaris Custom 6 Tflops, 40 CUS @ 1,172 GHz
Μνήμη 10 GB GDDR6 12 GB GDDR5
Εσωτερική αποθήκευση SSD NVME 512 GB Custom HDD 1 σε
Επέκταση αποθήκευσης 1 στην κάρτα επέκτασης της κάρτας (τόσο γρήγορα όσο εσωτερική αποθήκευση) Συμβατό με λύσεις αποθήκευσης HDD/SSD USB
Οπτικός δίσκος Κανένα μόνο ψηφιακό 4K Blu-ray
Στόχος απόδοσης 1440p @ 60 I/S, έως και 120 I/S
Τιμή 299 € Χρησιμοποιείται μόνο, μπορεί να κοστίσει € 350 και περισσότερα
Χρώμα άσπρο Μαύρος
Ημερομηνία κυκλοφορίας 10 Νοεμβρίου 2020 7 Νοεμβρίου 2017

Σειρά Xbox S

Xbox Series S 512GB

 • Ανακαλύψτε το ολοκαίνουργιο Xbox Series S, το πιο συμπαγές Xbox όλων των εποχών, 100% ψηφιακό, μια κονσόλα επόμενης γενιάς σε προσιτή τιμή
 • 4K HDR – Βυθίστε τον εαυτό σας σε Ultra -etailed σύμπαντα με εσωτερική ανάλυση 1080p HDR. Συμβατό με την τεχνολογία 4K HDR συνδέοντας τις σειρές Xbox S…
 • 120 FPS – Το Xbox Series S επιτρέπει μια ακόμη πιο ρευστό και δυναμική απόδοση έως και 120 εικόνες ανά δευτερόλεπτο (συμβατό με Fortnite, Call of Duty: Warzone,…
 • SSD 512GB Disk-Απολαύστε το δίσκο SSD 512GB για σχεδόν άμεσα φορτία
 • Raytracing – Ακόμη περισσότερη εμβάπτιση με raytracing που σας επιτρέπει να εμφανίζετε ρεαλιστικά φώτα και αντανακλάσεις, για περιβάλλοντα πιο πραγματικά από τη ζωή σε ..

Xbox One X Pack - Gears 5

 • Κονσόλα Xbox One x 1to
 • Xbox One ασύρματο ελεγκτή
 • Full Gears 5 Λήψη παιχνιδιού
 • Πλήρης λήψη του Gears of War: Ultimate Edition και Gears of War 2, 3 και 4
 • 1 μήνα Xbox Live Gold

Xbox Series S VS. Ένα x :: Γραφική ισχύς και αποθήκευση SSD

Σε χαρτί, μπορεί να φαίνεται ότι το Xbox One X είναι ένα πιο ισχυρό σύστημα, με περισσότερη μνήμη RAM και ισχυρότερη GPU. Το Xbox One X έχει σχεδιαστεί (και τιμές) ως η πιο ισχυρή κονσόλα στον κόσμο όταν βγαίνει. Αλλά περιοριζόταν έντονα από την CPU Jaguar, η οποία βρίσκεται στην αρχιτεκτονική της την ίδια CPU (παρά τις βελτιώσεις) με αυτή του βασικού Xbox One του 2013.

Το Xbox One X στοχεύει να προσφέρει 4K Gaming με βελτιώσεις GPU. Οι εξωτερικοί κόσμοι, η εκστρατεία Gears 5, το Wasteland 3 και διάφορα άλλα παιχνίδια τρέχουν σε ανάλυση 4K στο Xbox One X, με βελτιώσεις. Το 4K σας προσφέρει περισσότερα εικονοστοιχεία ανά εκατοστό, το οποίο δίνει πιο λεπτομερείς και πιο εντυπωσιακές εικόνες. Ωστόσο, αυτό απαιτεί μια πιο ακριβή τηλεόραση 4K. Ενώ το Xbox One X ήταν η πρώτη κονσόλα που προσφέρει 4k, τα παιχνίδια περιορίζονταν σε πολύ χαμηλά 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, που είναι ένας σχετικός περιορισμός γενικά με τη χαμηλή CPU του Xbox One x.

Οι σειρές Xbox S και X στο πλευρό τους είναι πολύ πιο ισχυρή και πιο σύγχρονη CPU, βασισμένη σε μια πολύ πιο πρόσφατη αρχιτεκτονική AMD. Τα παιχνίδια που χρειάζονται την CPU για την απόδοση, όπως το Destiny 2, βλέπουν το πλαίσιο τους διπλασιασμένο, από 30 έως 60 I/S σε σειρά Xbox S, παρά το γεγονός ότι το σύστημα είναι μάλλον προσανατολισμένο σε χαρτί σε χαρτί από το ένα x. Επομένως, η σειρά Xbox S σχεδιάστηκε για να είναι μια προσιτή επιλογή για μια συγκεκριμένη αγορά παιχνιδιών για τους παίκτες που δεν έχουν κατ ‘ανάγκη τηλεόραση 4K, αλλά που θέλουν ένα υψηλό framerate και άλλα χαρακτηριστικά επόμενης γενιάς. Το 60 I/S είναι το βασικό framerate της σειράς Xbox S για παιχνίδια σχεδιασμένα και βελτιστοποιημένα για συστήματα επόμενης γενιάς. Η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών Xbox One X και μεγαλύτερης ηλικίας περιορίζονται σε 30 I/S, το οποίο δίνει ένα τσιγκούνη επίδραση μόλις χρησιμοποιήσετε σε 60 I/S (ή ακόμα και τα 120 I/S που είναι σε θέση να Xbox Series X).

Μιλώντας για αυτά τα “άλλα χαρακτηριστικά”, αν και υπάρχουν λιγότερα teraflops σε χαρτί, η αρχιτεκτονική RDNA2 προσφέρει καλύτερες αποδόσεις από την Teraflops από την αρχιτεκτονική GCN των κονσολών Xbox One. Για να το πούμε απλά, οι Teraflops είναι μια μονάδα μέτρησης αρκετά ασαφείς στην ακατέργαστη γραφική ισχύ, αλλά για ένα πιο αξιόπιστο όραμα, χρειάζονται περισσότερες παραμέτρους.

Xbox Series S Vs. Ένα x

Όταν εξετάζετε τη GPU της σειράς Xbox S, σε συνδυασμό με την πιο ισχυρή CPU, έχετε πρόσβαση σε αποτελέσματα επόμενης γενιάς, όπως η ανίχνευση ακτίνων, ο δυναμικός φωτισμός και οι σκιές. Έχουμε τώρα επιβεβαίωση ότι ακόμη και η σειρά Xbox S μπορεί να παράγει αντανακλάσεις εντοπισμού ακτίνων σε λαμπερές επιφάνειες, γεγονός που κάνει τα παιχνίδια πολύ πιο δυναμικά και εντυπωσιακά. Η αρχιτεκτονική του Xbox One X απλά δεν διαχειρίζεται τις περισσότερες από αυτές τις καινοτομίες Next-Gen. Το γεγονός ότι το rDNA2 είναι συμβατό με τα πλεονεκτήματα του DirectX 12 Ultimate και ότι η κονσόλα έχει SSD σημαίνει ότι η σειρά Xbox S πρέπει να βγει ως μια πιο αποτελεσματική και ισορροπημένη κονσόλα μόλις οι προγραμματιστές θα αρχίσουν να στοχεύουν εγγενώς τι να φορούν Παιχνίδια σχεδιασμένα για το Xbox One. Όλο και περισσότερα παιχνίδια ενημερώνονται για να διαχειριστούν απευθείας τη σειρά Xbox S, από το 2022, και η τάση θα αυξηθεί μόνο. Λιγότερα και λιγότερα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για το Xbox One X, και δεν είναι πλέον ακόμη σε πώληση.

Ένα άλλο στοιχείο αυτού του παζλ είναι η αποθήκευση SSD NVME 512 GB. Σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική ταχύτητας Xbox και την πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή ενός μηχανικού HDD X, καθώς και το προηγμένο μπλοκ αποσυμπίεσης, η κονσόλα μειώνει δραστικά το φορτίο στα άλλα συστατικά του συστήματος για μεγαλύτερη σημαντικότερη απόδοση. Το SSD της σειράς Xbox S είναι περίπου 40 φορές ταχύτερο από το σκληρό δίσκο του Xbox One X και το νέο API έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επωφεληθεί πλήρως από τις ικανότητες βοήθειας για τον υπολογισμό του NVME σε CPU και GPU, η οποία μειώνει το φόρτος εργασίας που παρεμπόδιζε το xbox One x.

Προς το παρόν, λίγα παιχνίδια εκμεταλλεύονται άμεσα την αρχιτεκτονική ταχύτητας Xbox, αλλά όπως πολλά παιχνίδια εξακολουθούν να σχεδιάζονται για τις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς, δεν προκαλεί έκπληξη. Έτσι, προς το παρόν, το κύριο πλεονέκτημα της αποθήκευσης NVME είναι όσον αφορά τις ταχύτητες φόρτωσης. Μεγάλα παιχνίδια όπως το Grand Theft Auto V και το PUBG ξοδεύουν υπερβολικά μεγάλο χρόνο φόρτωσης περισσότερο από ένα λεπτό μόνο λίγα δευτερόλεπτα χάρη στο NVME. Μόλις επωφεληθείτε από τους χρόνους φόρτωσης ενός SSD με σειρά Xbox και S, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψετε σε ένα μηχανικό δίσκο όπως αυτό του Xbox One.

Προεπισκόπηση Προϊόν Εκτίμηση
Xbox Series S 512GB Xbox Series S 512GB Χωρίς σημειώσεις Δείτε κριτικές του Amazon
Xbox One X Pack - Gears 5 Xbox One X Pack – Gears 5 Χωρίς σημειώσεις Δείτε κριτικές του Amazon

Xbox Series S VS. Ένα x :: Rμιτροκματρίοτομι

Xbox Series S Vs. Ένα x

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της σειράς Xbox S, μερικά αρνητικά σχόλια ανέφεραν το γεγονός ότι η σειρά Xbox χρησιμοποίησε τα παιχνίδια Xbox One S Gen 8 και όχι τις πιο όμορφες εκδόσεις του Xbox One X. Αυτό οφείλεται απλώς στο γεγονός ότι η εκμετάλλευση της βελτιωμένης αρχιτεκτονικής του Xbox Series S απαιτεί ενημερώσεις και περισσότερες βελτιστοποιήσεις. Το σύστημα δεν έχει σχεδιαστεί για 4K όπως το Xbox One X, το οποίο χρησιμοποιεί βίαιη δύναμη για να περάσει τα παιχνίδια σε 4K.

Το Xbox Series S είναι ένα παγκοσμίως πιο ισορροπημένο σύστημα.

Το Xbox Series S είναι ένα παγκοσμίως πιο ισορροπημένο σύστημα, σχεδιασμένο για ένα συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς που δεν διαθέτει αναγκαστικά 4K τηλεόραση ή που ευνοεί τη ρευστότητα στην ανάλυση και δεν θέλει να ξοδέψει περισσότερα για να το έχει. Ενώ η σειρά Xbox S δεν έχει ένα ευρύ φάσμα βελτιωμένων παιχνιδιών όταν απελευθερώθηκε, πολλά βυζιά έχουν δει τα framerates τους ενισχυμένα από τότε που για αυτή την κονσόλα μέσω patches μετά την εκκίνηση. Το πρόγραμμα Boost FPS της Microsoft βελτιώνει επίσης τα retrocompatible games με υψηλότερες ταχύτητες.

Πολλοί δημοφιλείς τίτλοι όπως το Fortnite, το Destiny 2, το Call of Duty και άλλοι, έχουν ακόμη βελτιωμένες εκδόσεις για το Xbox Series Sries. Οι σειρές σειρές ξεπερνούν τις πωλήσεις του πρώτου έτους της σειράς Xbox One, οι άνθρωποι σχίζουν τον εαυτό τους για μια κονσόλα σε μόλις € 300.

Xbox Series S 512GB

 • Ανακαλύψτε το ολοκαίνουργιο Xbox Series S, το πιο συμπαγές Xbox όλων των εποχών, 100% ψηφιακό, μια κονσόλα επόμενης γενιάς σε προσιτή τιμή
 • 4K HDR – Βυθίστε τον εαυτό σας σε Ultra -etailed σύμπαντα με εσωτερική ανάλυση 1080p HDR. Συμβατό με την τεχνολογία 4K HDR συνδέοντας τις σειρές Xbox S…
 • 120 FPS – Το Xbox Series S επιτρέπει μια ακόμη πιο ρευστό και δυναμική απόδοση έως και 120 εικόνες ανά δευτερόλεπτο (συμβατό με Fortnite, Call of Duty: Warzone,…
 • SSD 512GB Disk-Απολαύστε το δίσκο SSD 512GB για σχεδόν άμεσα φορτία
 • Raytracing – Ακόμη περισσότερη εμβάπτιση με raytracing που σας επιτρέπει να εμφανίζετε ρεαλιστικά φώτα και αντανακλάσεις, για περιβάλλοντα πιο πραγματικά από τη ζωή σε ..

Xbox One X + SSD: Το νικηφόρο combo που εξακολουθεί να ανταγωνίζεται το Xbox Series Sries

Οι τεχνικοί του χώρου ψηφιακών χυτηρίων είναι γνωστοί για τις απότομες αναλύσεις της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών, μέχρι να γίνουν μια πραγματική αναφορά στον τομέα. Ένα από τα τελευταία βίντεο ξεκινά μια τολμηρή, ακόμη και αμφιλεγόμενη σύγκριση, ζητώντας μια απλή ερώτηση: ένα 2017 Xbox One X θα μπορούσε να ανταγωνιστεί με μια σειρά Xbox S του 2020 ? Τα συμπεράσματα των αναλύσεων τους θα μπορούσαν να σας εκπλήξουν.

Το Xbox One X δεν έχει πει την τελευταία του λέξη !

Θυμηθείτε, ήταν το 2017: Η Microsoft εξέπληξε τον κόσμο της προσφέροντας την πιο ισχυρή κονσόλα αγοράς στο σαλόνι για το σαλόνι. Το Xbox One X προσέφερε απαράμιλους παίκτες επιδόσεων και έναν εγγενή ορισμό 4K σε περισσότερα από εκατό βελτιστοποιημένα παιχνίδια. Πάνω απ ‘όλα, σηματοδότησε ένα σημείο καμπής μάρκετινγκ για το εμπορικό σήμα που θα προσφέρει τώρα δύο σειρές κονσολών: “S” για άμεση προσβασιμότητα και “X” για προηγμένη τεχνολογική απόδοση.

Οταν ο Σειρά έχουν επισημοποιηθεί και τα χαρακτηριστικά τους δημοσιοποιούνται, αυτά του “S” έκπληκτοι στο σημείο να ανοίξουν τις συζητήσεις και μια ερώτηση ταμπού: Το Xbox One X θα ήταν πιο ισχυρό από την μικρή του αδελφή ? Η τοποθεσία ψηφιακού χυτηρίου συνέκρινε τις δύο συσκευές για μια αντιπαράθεση εγκάρσιος απευθείας. Για να επιτευχθεί τα ακόλουθα αποτελέσματα, το Xbox One X έχει εξοπλιστεί με εξωτερικό T7 SSD από τη Samsung. Ο πιο προσιτός τρόπος για να πλησιάσετε την απόδοση που προσφέρει η σειρά του Xbox S Series S.

Η ανάλυση του Digital Foundry επιμένει σε τρία θεμελιώδη σημεία σύγκρισης: απόδοση σε πρόσφατα παιχνίδια (Halo Infinite, Forza Horizon 5, Far Cry 6, κλπ.), τους χρόνους φόρτωσης και τα retrocompatible παιχνίδια.

Πρόσφατα παιχνίδια

Το παρατηρήσαμε κατά τη διάρκεια της μεγάλης σειράς Xbox S: η οπτική απόδοση της μικρότερης κονσόλας της Microsoft είναι σαφώς κάτω από αυτό που μπορεί να προσφέρει το Xbox One X. Σε αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η σειρά στοχεύει να μεταδώσει το παιχνίδι το 1440p (ενδεχομένως να τεθεί στην κλίμακα σε 4K), ενώ το ένα X στοχεύει για το εγγενές 2160p. Στην πραγματικότητα, πολλά παιχνίδια εμφανίζονται σε 1080p στις σειρές S. Το παράδειγμά μας για το Gears 5 είναι επίσης εντυπωσιακό και τα συμπεράσματα του Digital Foundry φθάνουν στο ίδιο αποτέλεσμα: ναι, τα πρόσφατα παιχνίδια είναι πολύ πιο όμορφα οπτικά σε ένα X, αλλά τα ψάρια από την άποψη της συχνότητας εικόνας όπου τα 60 fps της σειράς S παραμένουν σταθερά. Σε αυτό το πρώτο σημείο, οι δύο κονσόλες δίνονται εξίσου και η επιλογή θα εξαρτηθεί από αυτό που ψάχνετε: απόδοση σε σειρά S ή ποιότητα σε ένα x.

Χρόνοι φόρτωσης

Όσον αφορά το δεύτερο σημείο, δεν υπάρχει αντιστοιχία: ο επεξεργαστής σειράς Xbox σε συνδυασμό με το εσωτερικό SSD επιτρέπει σαφώς μειωμένους χρόνους φόρτωσης σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Ωστόσο, η σύζευξη ενός Xbox One X με ένα πρόσφατο εξωτερικό SSD προσφέρει ενδιαφέρουσες παραστάσεις που θα μειωθούν κατά σχεδόν 50 % (ή περισσότερο) τους χρόνους φόρτωσης που διακυβεύονται, φέρνοντας αυτό το συνδυασμό αυτού που προτάθηκε το Sries Sries Sries Xbox. Το παράδειγμα της ανάβασης είναι πολύ μιλώντας: από 128,9 δευτερόλεπτα φόρτωσης στο εσωτερικό δίσκο του ενός Χ, αυτή τη φορά πηγαίνει στα 30,8 δευτερόλεπτα με εξωτερικό SSD ! Σημειώστε ότι η σειρά εμφανίζεται σχεδόν παρόμοια ώρα 30,3 δευτερολέπτων που θα μπορούσε να οφείλεται σε κακή βελτιστοποίηση εκ μέρους των προγραμματιστών στην τελευταία γενιά, αλλά το αποτέλεσμα εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό. Το Xbox Series S είναι σαφώς νικηφόρο σε αυτό το δεύτερο σημείο που είναι ο χρόνος φόρτωσης. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το εξωτερικό SSD στο Xbox One X θα επιτρέψει επίσης ορισμένα παιχνίδια γκουρμέ υφής, όπως το Cyberpunk 2077, για να δείτε τα στοιχεία της διακόσμησης να εμφανίζονται ταχύτερα.

Παιχνίδια Retrocompatible

Τα συμπεράσματά μας ήταν τα ίδια κατά τη διάρκεια της σειράς Xbox S: Τα retrocompatible παιχνιδιών όπως το PUBG είναι σημαντικά χαμηλότερα στο τελευταίο Little της Microsoft. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι είναι τεχνικά σε θέση να μπορέσει να ξεκινήσει τις βελτιστοποιημένες εκδόσεις εκείνη τη στιγμή για το Xbox One x. Έτσι πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με τα παιχνίδια Xbox One S των παιχνιδιών Xbox One ή Xbox 360. Έτσι, ένα παιχνίδι έτσι ώστε το Final Fantasy XIII να πολλαπλασιάσει την ανάλυση του κατά τρία, πηγαίνοντας από 576p σε 1728p στο Xbox One X, όπου η σειρά Xbox S θα προσφέρει βελτίωση σε 1152p, μια ανάλυση πολλαπλασιασμένη με δύο. Στα παιχνίδια των παλαιότερων γενεών, το ψευδώνυμο είναι επομένως πολύ πιο ορατό στις σειρές S και η τελική απόδοση πολύ λιγότερο σαφής. Αντίθετα, η σειρά Xbox S, χάρη στην τεχνολογία Boost FPS, θα δει μερικά παιχνίδια να αυξήσουν τη συχνότητα των διάχυτων εικόνων για ένα πιο ρευστό συναίσθημα παιχνιδιού. Τα παιχνίδια όπως το Prey ή το Doom θα προσφέρουν επομένως δύο εντελώς διαφορετικές εμπειρίες, προσφέροντας λεπτομερή γραφικά από τη μια πλευρά ή αυξημένη ρευστότητα από την άλλη.

μετρώ

Ο αγώνας είναι δύσκολος, αλλά πολλά σημεία προκύπτουν από την ανάλυση του ψηφιακού χυτηρίου. Το πρώτο είναι ότι το Xbox One X παραμένει μια εντελώς ανταγωνιστική κονσόλα το 2022 όταν συνδυάζεται με ένα εξωτερικό SSD: χάρη στα λεπτομερή γραφικά του, θα επιτρέψει στον παίκτη να ξεκινήσει τα παιχνίδια Xbox One Xbox (ή ακόμα και η σειρά Xbox μέσω του Xbox Cloud Cloud Gaming) σε μια έκδοση χωρίς συμβιβασμό γραφικών. Παιχνίδια όπως το Red Dead Redemption 2 ή το Cyberpunk 2077 κάνουν πολύ καλά. Από την άλλη πλευρά, και παρά ένα εντυπωσιακό τεχνικό φύλλο, ο αρχικός εσωτερικός σκληρός δίσκος και η απουσία εξοπλισμού τελευταίας γενιάς θα εμποδίσουν τελικά να μετατρέψει νέα χαρακτηριστικά.

Αυτό είναι όπου το Xbox Series S: λιγότερο ισχυρό σε χαρτί, το μικρότερο από το Xbox είναι ένα έξυπνο τεχνολογικό μείγμα ικανό να βελτιστοποιεί τα παιχνίδια για να τα κάνει πιο ρευστά. Οι πρόσφατες ενημερώσεις ή η προσθήκη της λειτουργικότητας Boost FPS δίνουν ένα μεγάλο εγκεφαλικό επεισόδιο νεότερων γενεών. Όσον αφορά τα τρέχοντα παιχνίδια, έχει δείξει αρκετές φορές ότι μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της σειράς Xbox Series X: The Matrix Awakens ή Microsoft Flight Simulator Η εμπειρία είναι εκπληκτική στις σειρές S, παρά τις γραφικές παραχωρήσεις.

Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός Xbox One X και δεν θέλετε να επενδύσετε στην τρέχουσα γενιά, θα φαίνεται ότι παραμένει μια ενδιαφέρουσα επιλογή το 2022, υπό την προϋπόθεση ότι προσθέτετε ένα εξωτερικό SSD σε αυτό. Αυτό το δίδυμο θα προσφέρει μια εμπειρία πολύ κοντά στη σειρά Xbox S και θα επιτρέψει να επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής αυτής της όμορφης κονσόλας κάπως, βασίλισσα της προηγούμενης γενιάς. Αλλά με το κόστος ? Θα χρειαστεί να πληρώσετε τουλάχιστον 90 ευρώ για να επωφεληθείτε από αυτές τις παραστάσεις στο Xbox One X χάρη στο SSD Samsung T7. Σημειώστε ότι το γκρι χρώμα του τιτανίου είναι το φθηνότερο.

 • SSD Samsung T7 500 GB Gray Titanium: 90 ευρώ.
 • SSD Samsung T7 1 έως Gray Titane: 129,99 ευρώ.
 • SSD Samsung T7 2 έως Gray Titane: 249,10 ευρώ.

Αντίθετα, η σειρά Xbox προσφέρει μια όμορφη πύλη σε νέες τάσεις βιντεοπαιχνιδιών με χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με την αδελφή της, τη σειρά Xbox X. Τέλος, είναι όλα σχετικά με το χρόνο: Μόλις η πολιτική πολλαπλών γενεών που εφαρμόζεται από τη Microsoft έφτασε μακροπρόθεσμα, το Xbox One X θα χρονολογηθεί για την τρέχουσα γενιά και αυτό είναι όπου η σειρά Xbox S θα αναλάβει οριστικά. Αλλά θα είναι σε θέση να κρατήσει το ρυθμό σε όλη τη γενιά ? Αυτή η ανάλυση δείχνει ότι το Xbox One X και το Xbox Series S παραμένουν πολύ σχετικές επιλογές ανάλογα με το τι ευνοούμε: ποιότητα γραφικών ή ρευστότητας. Και αν θέλετε να έχετε και τα δύο ταυτόχρονα ? Είναι αναμφισβήτητα προς τη σειρά XBox X που θα πρέπει να γυρίσουμε.

λογότυπο

Xboxygen Xbox One x

Σειρά Microsoft Xbox S κατά της Microsoft Xbox One x

Το Microsoft Xbox Series S είναι το φθηνότερο και το μικρότερο της Microsoft Next Gen Consoles. Προσφέρεται στα 299,99 ευρώ, είναι εξοπλισμένο με τα ίδια συστατικά με τη μεγάλη αδελφή της, τη σειρά X, εκτός από το ότι στροβιλίζουν πιο αργή. Χωρίς οπτικούς αναγνώστες, στοχεύει το … | Διαβάστε περισσότερα

Το Xbox One X της Microsoft είναι η ναυαρχίδα του οικοσυστήματος Video Game Redmond. Σύμφωνα με τον τελευταίο, αυτή η νέα κονσόλα είναι έτοιμη για το εγγενές 4K ή, αποτυγχάνοντας αυτό, είναι σε θέση να ενισχύσει την γραφική απόδοση των υφιστάμενων ή μελλοντικών παιχνιδιών. | Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Συχνότητα επεξεργαστή (σε GHz)
Αριθμός επεξεργαστών
Εσωτερικός τύπος μνήμης
Προσβάσιμη εσωτερική μνήμη
Χωρητικότητα αποθήκευσης (στο GO)
Παιχνίδια αποθήκευσης σε κάρτα
Παιχνίδια αποθήκευση στην εσωτερική μνήμη
Αγορά στην καλύτερη τιμή

Series Microsoft Xbox S.

Sony PlayStation 5 Digital Edition

Sony Playstation 5

Σειρά Microsoft Xbox Series X

Xbox Series X

Konami PC Engine Core Grafx Mini

Τα τελευταία νέα

Γλυκόζη iOS 17

Το iOS 17 δεν αναμειγνύεται καλά με ορισμένες ιατρικές συσκευές

Vision Pro Lossless AirPods Pro

Το νέο AirPods Pro 2 έχει κάτι περισσότερο, και δεν είναι ότι το USB-C Box

Εμφυτεύματα νευροζένης

Dead Monkeys λόγω των εμφυτευμάτων Neuralink: ο Elon Musk θα είχε ψέψει

Παρενόχληση smartphone

Διάσχιση του smartphone, ψηφιακή απαγόρευση: Τα μέτρα κατά του κυβερνοχώρου είναι απειλητικά