Xbox Game Pass Ultimate: Η δοκιμαστική περίοδος σε € 1 πηγαίνει από 1 μήνα σε 14 ημέρες | Xbox One – Xboxygen, Xbox Game Pass: Μια εξαιρετική προσφορά επιστροφής σήμερα!

Pass Game Pass: Μια εξαιρετική προσφορά επιστροφής σήμερα

Περίοδος δοκιμής παιχνιδιού Xbox Pass, Capture στις αρχές Αυγούστου

Το Xbox Game Pass Ultimate: Η δοκιμαστική περίοδος στο 1 € πηγαίνει από 1 μήνα σε 14 ημέρες

Εάν ο πυρήνας του παιχνιδιού Xbox θα τεθεί σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο, οι άλλες φόρμουλες της υπηρεσίας της Microsoft εξακολουθούν να είναι προσβάσιμες. Αλλά η Microsoft έχει μόλις χωρίσει τη δοκιμαστική περίοδο στην υπηρεσία κατά δύο.

Μειωμένη περίοδος δοκιμής για το πέρασμα του παιχνιδιού Xbox

Τα τελευταία χρόνια, το Pass Pass Ultimate του Xbox ήταν σαφώς η πληρέστερη προσφορά στην περιοχή, με έναν τεράστιο κατάλογο τίτλων, προσθήκες κάθε μήνα, αποκλειστικές εκπτώσεις και προσφορές, διάφορα δωρεάν πλεονεκτήματα, η συνδρομή EA Play, καθώς και η διαθεσιμότητα μεγάλων αποκλεισμών των στούντιο παιχνιδιών Xbox μόλις κυκλοφορήσουν. Επί του παρόντος, η συμμετοχή σε αυτήν την υπηρεσία σας κοστίζει 14,99 € / μήνα.

Προκειμένου να ωθήσει τους παίκτες να εγγραφούν σε αυτή τη συνδρομή, η Microsoft προσφέρει μια προσιτή δοκιμαστική περίοδο έναντι του μέτρου ποσού ενός συμβολικού ευρώ. Από την άλλη πλευρά, εάν αυτή η περίοδος διήρκεσε ολόκληρο το μήνα μέχρι πρόσφατα, φαίνεται ότι ήταν μόνο ζήτημα 14 ημερών δοκιμών. Πράγματι, πηγαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της πράσινης μάρκας, στην ενότητα Pass Game, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις παρουσιάσεις των προσφορών και έτσι να δείτε τις διαφορετικές τιμές.

Περίοδος δοκιμής παιχνιδιού Xbox Pass, Capture στις αρχές Αυγούστου

Υπενθύμιση, αν θέλετε να μάθετε τα πάντα σχετικά με το πέρασμα του παιχνιδιού και τη λειτουργία του, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον πλήρη οδηγό μας, καθώς και το αφοσιωμένο βίντεο μας. Ομοίως, έχουμε καταρτίσει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να θυμόμαστε για την άφιξη του Xbox Game Pass Core, αυτός που θα αντικαταστήσει το Xbox Live Gold από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Έναντι € 6,99 / μήνα, θα αποκτήσετε πρόσβαση στο online multiplayer, έναν κατάλογο περισσότερων από 25 παιχνιδιών από τον κατάλογο Pass Pass και τις ειδικές προσφορές του Xbox Game Pass.

λογότυπο

Pass παιχνιδιού Xboxygen Xbox

Pass Game Pass: Μια εξαιρετική προσφορά επιστροφής σήμερα !

Pass Game Pass: Μια εξαιρετική προσφορά επιστροφής σήμερα

Αυτά είναι καλά νέα για τους παίκτες, μια εξαιρετική προσφορά από το παιχνίδι παιχνιδιού Xbox κάνει μια επιστροφή σήμερα με έναν αρκετά εκπληκτικό τρόπο.

Περίληψη

Το Pass Game Pass έχει σοβαρά περιουσιακά στοιχεία για να πείσει τους παίκτες. Με τον μεγάλο κατάλογο των παιχνιδιών και τις ελκυστικές τιμές της για τους μικρότερους προϋπολογισμούς, η υπηρεσία συνδρομής της Microsoft έχει ασκήσει έφεση από την κυκλοφορία της το 2017, ωθώντας ακόμη και τον ανταγωνιστή της Sony να ξεκινήσει μια νέα φόρμουλα PlayStation τον Ιούνιο του 2022. Η ελκυστικότητά του εξηγεί γιατί οι φωνές έχουν αυξηθεί όταν η Microsoft ανακοίνωσε την εξαφάνιση μιας πολύ ενδιαφέρουσας προσφοράς οικονομικά για το κοινό. Καλά νέα, η εταιρεία Redmond επιστρέφει ήδη στην απόφασή της, αμέσως μετά την αύξηση των τιμών.

Αυτή η ελκυστική προσφορά του παιχνιδιού Xbox Pass πίσω τώρα

Μέχρι τον περασμένο Μάρτιο, το παιχνίδι Xbox Pass Ultimate και το PC Game Pass προσέφεραν έναν πρώτο μήνα συνδρομής σε μόνο € 1 σε νέους συνδρομητές αντί για € 14,99 για την Ultimate και € 9,99 προσφορά για το PC Game Pass. “”Αξιολογούμε διαφορετικές προσφορές μάρκετινγκ για νέα μέλη στο μέλλον“, δήλωσε εκείνη τη στιγμή ο Kari Perez, διευθυντής επικοινωνίας του Microsoft Gaming Branch. Μόνο λίγους μήνες αργότερα, η Retropedal Company και επαναφέρει αυτή την πολύ δημοφιλή προσφορά, όπως μπορούμε να δούμε στο κατάστημα της Microsoft. Καμία επίσημη επικοινωνία δεν έχει γίνει από την εταιρεία.

Δεδομένου ότι η ομάδα δεν μίλησε, δύσκολο να γνωρίζουμε αν η προσφορά σε € 1 θα παραμείνει για καλό ή εάν η επανεισαγωγή της είναι μόνο προσωρινή. Κάποιος μπορεί επίσης να αναρωτηθεί αν η Microsoft δεν προσπαθεί να στρογγυλοποιήσει τις γωνίες μετά την αύξηση της τιμής του Pass Pass και της σειράς Xbox από αυτή την εβδομάδα. Θυμηθείτε ότι ο τελικός τύπος δίνει πρόσβαση σε μερικά επιπλέον μπόνους σε σύγκριση με την τυπική έκδοση. Έτσι, οι συνδρομητές μπορούν να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις στα παιχνίδια Microsoft Store, παίζοντας παιχνίδια σε δισκία και κινητά τηλέφωνα χάρη στο σύννεφο και ειδικά στο EA Play και στο Gold Touscriptions που περιλαμβάνονται απευθείας στην προσφορά. Θυμηθείτε ότι αφού έχετε εγγραφεί για πρώτη φορά στο Xbox Game Pass Ultimate ή στο PC Game Pass σε € 1, η κλασική τιμή θα εφαρμοστεί αυτόματα κατά τη διάρκεια του δεύτερου μήνα συνδρομής σας.