Κατεβάστε το Xbox 2309.1.2 για Android |, Xbox – Λήψη

Xbox για Windows

Η εφαρμογή Xbox είναι α δωρεάν πλατφόρμα Σχεδιασμένο για τη βελτίωση της εμπειρίας τυχερών παιχνιδιών και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης όλων των παικτών με κονσόλα της Microsoft. Δεν σας επιτρέπει μόνο να έχετε πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια που αγοράζονται από τον χρήστη, αλλά και στη βιβλιοθήκη Pass Game (αν είστε εγγραφεί), καθώς και πολλά εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της εμπειρίας τυχερών παιχνιδιών.

Xbox

Η ιδανική εφαρμογή για τη νέα κονσόλα Xbox One

Κατεβάστε

Συνιστώμενες αιτήσεις για εσάς

Evil Awakening II: Εικονίδιο Erebus

Ένα διασκεδαστικό MMORPG όπου πρέπει να σώσετε τον κόσμο

Οικογενειακή πόλη: εικονίδιο makeover

Διακοσμήστε το σπίτι σας, συνθέστε και πηγαίνετε στην κατάκτηση του Χόλιγουντ

Εικονίδιο Uptodown App Store

Όλες οι εφαρμογές που θέλετε στη συσκευή σας Android

Εικονίδιο κινητό pubg

Η έκδοση Android της διάσημης βασιλικής μάχης

Εικονίδιο whatsapp messenger

Ο απλούστερος και πιο πρακτικός τρόπος για να μιλήσετε με τους φίλους σας

Εικονίδιο Tiktok

Προσθέστε μουσική και εφέ στα βίντεό σας και μοιραστείτε τα!

εικονίδιο Efootball PES 2024

Το πιο ρεαλιστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου για το Android

Εικονίδιο Fortnite

Ξεπερνά τόσο τη θύελλα όσο και όλους τους αντιπάλους σας

Xbox για Windows

Xbox

Παίξτε εύκολα την κονσόλα Xbox από τον υπολογιστή σας.

Η εφαρμογή Xbox Για τα Windows 10/11 είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να κατεβάσετε οποιονδήποτε τίτλο από τη βιβλιοθήκη του Πέρασμα παιχνιδιού και να απολαύσετε τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια ενώ παραμένετε συνδεδεμένοι και συνομιλία με τους φίλους σας. Που αναπτύχθηκε από τη Microsoft, αυτό πλατφόρμα παιχνιδιού Το Versatile είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα αποκλειστικό οικοσύστημα για τους παίκτες, δίνοντάς σας πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια της κονσόλας σύννεφων σας. Διατίθεται σε υπολογιστές και κινητές συσκευές (Android και iOS), η εφαρμογή Xbox έχει γίνει η Ιδανικός σύντροφος για τις συνεδρίες παιχνιδιού σας. Θέλετε να μάθετε περισσότερα ?

Τι είναι αυτό και ποια είναι η εφαρμογή Xbox για ?

Η εφαρμογή Xbox είναι α δωρεάν πλατφόρμα Σχεδιασμένο για τη βελτίωση της εμπειρίας τυχερών παιχνιδιών και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης όλων των παικτών με κονσόλα της Microsoft. Δεν σας επιτρέπει μόνο να έχετε πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια που αγοράζονται από τον χρήστη, αλλά και στη βιβλιοθήκη Pass Game (αν είστε εγγραφεί), καθώς και πολλά εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της εμπειρίας τυχερών παιχνιδιών.

Οι κύριες λειτουργίες της εφαρμογής Xbox είναι:

  1. Βιβλιοθήκη παιχνιδιών- Από την εφαρμογή, είναι δυνατόν να διαχειριστείτε και να κατεβάσετε όλες τις ψηφιακές αγορές.
  2. Συνομιλία με φίλους- Χάρη στη σύνδεσή της με την υπηρεσία Xbox Live, είναι δυνατόν να στείλετε μηνύματα και να συνομιλήσετε σε πραγματικό χρόνο με όλους τους φίλους σας.
  3. Πέρασμα παιχνιδιού- Οι συνδρομητές στο Pass Game Pass μπορούν να ταξιδέψουν και να κατεβάσουν παιχνίδια από τον τεράστιο κατάλογο της υπηρεσίας της Microsoft.
  4. Απομακρυσμένο παιχνίδι- Παίξτε τα παιχνίδια της κονσόλας χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας στο οικιακό σας δίκτυο.
  5. Ροή κονσόλας- Παίξτε τα παιχνίδια της κονσόλας από οπουδήποτε έξω από το δίκτυό σας και μέσω του Διαδικτύου.
  6. Στιγμιότυπα οθόνης και βίντεο- Μοιραστείτε τις καλύτερες εικόνες και κλιπ των παιχνιδιών σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Διεπαφή: Τα παιχνίδια Xbox σας, πάντα στο χέρι

Μία από τις πιο εντυπωσιακές πτυχές της εφαρμογής Xbox είναι αναμφισβήτητα της διεπαφή. Αναπτύσσεται από την ίδια τη Microsoft, αυτή η πλατφόρμα παιχνιδιών ταιριάζει βιολογικά και φυσικά στο οικοσύστημα και σχεδιασμό των Windows. Με την απλή εγκατάστασή του, μπορείτε γρήγορα και διαισθητικά να έχετε πρόσβαση Όλοι οι τίτλοι που έχετε παίξει στην κονσόλα σας Και επωφεληθείτε από ολόκληρο τον κατάλογο του παιχνιδιού Pass. Είναι επίσης ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι, ενσωματώνεται απόλυτα στα Windows, μπορείτε να έχετε μόνιμα την εφαρμογή στο παρασκήνιο, κάτι που είναι ιδανικό για όλους τους εραστές πολλαπλών εργασιών που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τις συνεδρίες του παιχνιδιού τους.

Παίξτε με την κονσόλα σας απευθείας από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας

Εκτός από την ύπαρξη εξαιρετικής πλατφόρμας λήψης παιχνιδιών, επιτρέπει η εφαρμογή Xbox Παίξτε με την κονσόλα σας εντελώς από απόσταση. Είτε χάρη στη λειτουργία απομακρυσμένης αναπαραγωγής είτε στην κονσόλα streaming, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να παίξετε με το Xbox από τον υπολογιστή σας ή τις κινητές σας συσκευές, είτε μέσω τοπικού δικτύου είτε χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο. Σε αντίθεση με την καλά γνωστή εφαρμογή απομακρυσμένης αναπαραγωγής της Sony, η εφαρμογή Xbox λειτουργεί τέλεια, χωρίς πρόβλημα αποσύνδεσης ή λανθάνουσας κατάστασης. Είναι επομένως η ιδανική επιλογή να απολαύσετε τις συνεδρίες παιχνιδιού σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Ο βασικός συνεργάτης οποιουδήποτε χρήστη Xbox

Η εφαρμογή Xbox είναι Ο τέλειος σύμμαχος οποιουδήποτε εραστή βιντεοπαιχνιδιών Έχοντας μια κονσόλα της Microsoft. Η διαισθητική διεπαφή του, η πρόσβασή της στο παιχνίδι Pass και η τέλεια ενσωμάτωσή της με τα Windows καθιστούν την ιδανική επιλογή για να μεταφέρετε όλη τη διέγερση των παιχνιδιών σας στον υπολογιστή σας ή στις κινητές σας συσκευές. Συνοδεύεται από μια πληθώρα κοινωνικών επιλογών για να συζητήσουμε και να παραμείνουμε σε επαφή με τους φίλους σας στο διαδίκτυο.

  • Applicacación multiplatorma – application multiplateform
  • Επιτρέπει την πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο Pass Game.
  • Châtea e enteractúa con tus amigos en tiempo real
  • Παίξτε από απόσταση από η απομακρυσμένη ροή παιχνιδιού και κονσόλας.