World of Tanks for Windows – Κατεβάστε το δωρεάν από το Uptodown, World of Tanks Still RT

Το WOT εξακολουθεί να είναι ένα demo του γραφικού κινητήρα των δεξαμενών

Κάθε τύπος δεξαμενής επίθεσης και όπλου έχει τη δική του στρατηγική και χρησιμότητα στο σύστημα μάχης. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε υπεύθυνοι για την αναζήτηση ανθρώπινων συμμάχων που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά σας στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, ένας οδηγός μιας ελαφριάς επίθεσης θα θέλει τη βοήθεια μιας βαριάς δεξαμενής επίθεσης.

Ο κόσμος των τανκ

Ένας κόσμος δεξαμενής και εκπληκτικής μάχες

Τελευταία έκδοση

Το World of Tanks (WOT) είναι ένα παιχνίδι πολέμου MMO στο οποίο οι παίκτες μπορούν να σχεδιάσουν και να ανοίξουν φωτιά σε ένα περιβάλλον του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου με τη σκοποβολή των δεξαμενών επίθεσης στη διάθεσή τους.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει περισσότερες από 160 μοναδικές δεξαμενές επίθεσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Ρωσία, που αναδημιουργούνται με χειρουργική ακρίβεια. Κάθε μικρή λεπτομέρεια αυτών των μηχανών έχει προγραμματιστεί τέλεια.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί ένα σύστημα εξέλιξης και βελτιώνει τη δεξαμενή σας με τρόπο που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τόνους όπλων και να αναλάβετε τον έλεγχο πολλών τύπων δεξαμενών επίθεσης μέσω του παιχνιδιού. Μπορείτε να απαλλαγείτε από τους εχθρούς σας χρησιμοποιώντας δεξαμενές επίθεσης φωτός, να επιλέξετε να τους συντρίψετε με μια δεξαμενή ή να χρησιμοποιήσετε την ακρίβεια προς όφελός σας και να τα φροντίσετε από απόσταση (sniping).

Κάθε τύπος δεξαμενής επίθεσης και όπλου έχει τη δική του στρατηγική και χρησιμότητα στο σύστημα μάχης. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε υπεύθυνοι για την αναζήτηση ανθρώπινων συμμάχων που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά σας στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, ένας οδηγός μιας ελαφριάς επίθεσης θα θέλει τη βοήθεια μιας βαριάς δεξαμενής επίθεσης.

Το γραφικά WOT είναι ένα εντυπωσιακό MMO. Οι δεξαμενές επίθεσης, ακόμη και αν έχουν ήδη αναφερθεί, δεν είναι μόνο εξαιρετικά λεπτομερείς, αλλά έχουν επίσης μια απίστευτη εμφάνιση και τη σκηνή – δίνουν θεαματικές απόψεις που θα κάνουν την οδήγηση καθαρή ευχαρίστηση.

Το World of Tanks (WOT) είναι πραγματικά ένα εντυπωσιακό MMO που διακρίνεται από παρόμοια παιχνίδια επειδή χρησιμοποιεί μια δροσερή και ευχάριστη μηχανική παιχνιδιών που βασίζονται σχεδόν εξ ολοκλήρου στις δεξιότητές σας.

Αναθεώρηση από τον Andrés López που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptodown

Χρειάζεστε τουλάχιστον 550 δωρεάν μνήμη megaoctes στη συσκευή

Απαιτούμενες συνθήκες (τελευταία έκδοση)

  • Απαιτεί το Android 3.0 ή μια μεταγενέστερη έκδοση

Το WOT εξακολουθεί να είναι ένα demo του γραφικού κινητήρα των δεξαμενών

Το WOT εξακολουθεί να εγκατασταθεί από το WGC.
Εάν wargaming.Το Net Game Center δεν είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας, η εγκατάστασή του θα ξεκινήσει πρώτα.
Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάστασή της, θα εγκατασταθεί η WOT RT.

ευχαριστώ για το κατέβασμα
WOT ξανά RT

Εάν η λήψη δεν ξεκινά αυτόματα, δοκιμάστε ξανά.

Ανίχνευση ακτίνων

Με την ανίχνευση ακτίνων, οι σκιές του οχήματος του παίκτη γίνονται ομαλότερες και πιο ρεαλιστικές. Οι αγαπημένες σας δεξαμενές θα εμφανιστούν με πολύ καλύτερη νέα ποιότητα !

Παράταση

Η ταυτόχρονη διαχείριση απόδοσης καθιστά δυνατή την εκμετάλλευση της κύριας καρδιάς, αλλά και όλων των άλλων πυρήνων επεξεργαστή. Αυτό μας επιτρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση και την οπτική πίστη.

WOT εξακολουθεί να RT σε δράση

Ορίστε τις επιλογές

Λάβετε τα αποτελέσματα

Ερώτηση απάντηση

  • Τι είναι ο κόσμος των δεξαμενών ακόμα RT ?

Ο κόσμος των δεξαμενών εξακολουθεί να είναι ένα demo της βασικής μηχανής γραφικών ενημέρωσης. Θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε σε ποιο βαθμό ο υπολογιστής σας θα βγει με τον ενημερωμένο κινητήρα Core.

Όπως και ο επικαιροποιημένος βασικός κινητήρας, ο World of Tanks εξακολουθεί να έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από την ομάδα Wargaming.

Η κύρια νέα λειτουργικότητα υποστηρίζεται για τη νέα ποιότητα των σκιών: θα είναι πιο ήπια και πιο ρεαλιστικά. Αυτό είναι δυνατό χάρη στην τεχνολογία ανίχνευσης Ray, η οποία μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο για κινηματογράφο και κινούμενα σχέδια. Οι νέες σκιές θα χρησιμοποιηθούν για “λειτουργικά” οχήματα (επομένως εξαιρώντας τα καταστρεπτικά οχήματα) τα οποία επηρεάζονται άμεσα από τις ακτίνες του ήλιου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία ανίχνευσης ακτίνων και τα χαρακτηριστικά της στο άρθρο μας.
Worldftanks.ΕΕ

Όχι, η τεχνολογία ανίχνευσης ακτίνων λειτουργεί για όλες τις κάρτες γραφικών που υποστηρίζουν το DirectX 11 ή πιο πρόσφατο API.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ 3 προεπιλογών της ποιότητας των γραφικών: “ελάχιστα”, “μέτρια” και “Ultra”. Προσθέσαμε επίσης μια νέα παράμετρο για την ποιότητα των σκιών με την ενεργοποιημένη ανίχνευση ακτίνων. Μπορεί να βρεθεί στο μενού γραφικών ρυθμίσεων. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την ανίχνευση ακτίνων για όλες τις προεπιλογές γραφικών επιλέγοντας το επίπεδο λεπτομέρειας: “Ελάχιστο”, “Μέσο” και “Ultra”.

Οι προεπιλογές της ποιότητας των γραφικών (“ελάχιστο”, “μέσος όρος”, “ultra”) προσφέρουν διαφορετικές αναλύσεις της οθόνης, ιδιότητες υφής, φωτισμού, τοπίου, νερού, σωματιδίων κλπ. Μπορείτε να αλλάξετε την ανάλυση σε όλες τις προεπιλογές, και με “μέση” και “ultra”, μπορείτε να προσαρμόσετε τις παραμέτρους όπως η αντικατάσταση και η ποιότητα των σκιών στην ανίχνευση ακτίνων. Ένα ειδικό εικονίδιο εργαλείων θα εμφανιστεί δίπλα στις τροποποιημένες παραμέτρους.

Εάν δείτε αυτό το σφάλμα ή οποιοδήποτε άλλο σφάλμα, επικοινωνήστε με τους παίκτες μας Βοήθεια.

Όχι, αυτή η επιλογή θα πρέπει να ενεργοποιηθεί με το χέρι από τον παίκτη στις γραφικές ρυθμίσεις στον πελάτη του παιχνιδιού. Θέλετε να δείτε πόσο διαφορετικά φαίνονται τα οχήματά σας με την ανίχνευση ακτίνων ? Ενεργοποιήστε το στις ρυθμίσεις και προετοιμαστείτε για να εκπλαγείτε !

Αυτά τα σημεία προσφέρουν καλή αξιολόγηση απόδοσης υπολογιστή και σας δίνουν την ευκαιρία να συγκρίνετε τα αποτελέσματά σας με αυτά των άλλων παικτών. Εάν ο υπολογιστής σας έχει πάνω από 10.000 πόντους, αυτό είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που σημαίνει ότι η επιλεγμένη προεπιλογή δεν θα προκαλέσει καθυστέρηση ή απώλεια FPS. Το αποτέλεσμα 8 001 ή περισσότερο (“χρυσός”) θεωρείται εξαιρετικό. Από 3.001 έως 8.000 πόντους (“χρήματα”) είναι καλό. Έως 3.000 πόντοι (“χάλκινο”) θεωρείται ικανοποιητικό.

Ο κόσμος των δεξαμενών εξακολουθεί να υποστηρίζει τα Windows 7/8/10.

Είναι παρόμοιο με αυτό του πελάτη του παιχνιδιού World of Tanks. Μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Ορισμένες εφαρμογές προστασίας από ιούς μπορούν να αποτρέψουν σωστά τη σωστή λειτουργία του κόσμου των δεξαμενών.

Το μενού αποτελεσμάτων δοκιμών περιλαμβάνει το κουμπί στο στιγμιότυπο οθόνης των αποτελεσμάτων. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε χειροκίνητα το φάκελο στον υπολογιστή σας. Όλα τα αποτελέσματα αποθηκεύονται εδώ με τη μορφή infographics των οποίων το μέγεθος είναι βελτιστοποιημένο για κοινή χρήση σε κοινωνικά δίκτυα.

Το World of Tanks εξακολουθεί να είναι otpimated για να χρησιμοποιηθεί με μία κάρτα γραφικών. Εάν διαθέτετε υπολογιστή με περισσότερες από μία κάρτες γραφικών (χρησιμοποιώντας το NVIDIA SLI, το AMD Crossfire ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια λειτουργία), είναι καλύτερο να τους απενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε μόνο μία κάρτα για να εκτελέσετε τον κόσμο των δεξαμενών ακόμα RT, τι μπορεί να μην λειτουργήσει η εφαρμογή δεόντως. Εάν έχετε φορητό υπολογιστή με ξεχωριστή και άλλη ολοκληρωμένη κάρτα γραφικών, αλλάξτε τις πιλοτικές παραμέτρους της κάρτας γραφικών, έτσι ώστε ο κόσμος των δεξαμενών να ξεκινά μόνο χρησιμοποιώντας την ξεχωριστή κάρτα γραφικών.