Κατεβάστε απλές κολλώδεις σημειώσεις για τα Windows., Αποθηκεύστε κολλώδεις σημειώσεις σε έναν υπολογιστή Windows

Πώς να αποθηκεύσετε σημειώσεις ραβδιών σε έναν υπολογιστή Windows

Contents

Αυτά ήταν επομένως τα τελικά βήματα που θα χρειαστεί να αποθηκεύσετε τις σημειώσεις σημειώσεων κάτω από τα Windows 10 και τα Windows 7, αντίστοιχα. Αυτές οι δύο μέθοδοι είναι τόσο άνετες όσο και διεγείρουν. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη μέθοδο που θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε εύκολα τις κολλώδεις σημειώσεις σας.

Απλές κολλώδεις σημειώσεις

Απλές κολλώδεις σημειώσεις

Παρουσίαση απλών κολλητικών σημειώσεων με λήψη.com

Οι απλές κολλητικές σημειώσεις είναι ένα πολύ βασικό λογισμικό που λαμβάνει λογισμικό, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε σημειώσεις και να κολλήσετε στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, ώστε να μοιάζουν με μετα-σημειώσεις που μπορείτε εύκολα να βρείτε.

Απλή λειτουργία κολλητικών σημειώσεων

Η λήψη απλών κολλητικών σημειώσεων είναι απλή, η χρήση του είναι μέρος αυτής της ίδιας λογικής. Σε αντίθεση με άλλες πιο προηγμένες εφαρμογές, δεν χρειάζεται να ανοίξετε το λογισμικό και να επιλέξετε ένα φάκελο για να δημιουργήσετε μια σημείωση εκεί, ο στόχος είναι να σας εξοικονομήσετε χρόνο μέσω μιας πολύ απλής υπηρεσίας.

Με απλές κολλώδεις σημειώσεις, όλες οι σημειώσεις μπορούν να εμφανιστούν απευθείας στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, η εφαρμογή ενεργεί ως ψηφιακή σκέψη, εκτός από το ότι δεν καταναλώνετε χαρτιά και ότι δεν είναι πιθανό να χάσετε πληροφορίες που γράφετε εκεί.

Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλές κολλώδεις σημειώσεις κάνοντας κλικ από το εμφανιζόμενο εικονίδιο στην κρυμμένη γραμμή εικονιδίων ή από τη συντόμευση πληκτρολογίου Alt+N μέσω της επιφάνειας εργασίας των Windows. Έτσι, έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία διακριτικά και εύκολα, ώστε οι σημειώσεις να μην σας εισβάλλουν όταν δεν τις χρειάζεστε.

Διαφορετικά, οι απλές κολλώδεις σημειώσεις συνοδεύονται από διάφορες επιλογές εξατομίκευσης, αυτό είναι επίσης αυτό που κάνει αυτό το ενδιαφέρον για την εφαρμογή. Πρώτον, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα, το στυλ ή την αδιαφάνεια κάθε σημείωσης. Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον είναι να είναι σε θέση να διαμορφώσει ένα επίπεδο προτεραιότητας μεταξύ χαμηλής, κανονικής και υψηλής. Με τον ίδιο τρόπο, είναι δυνατό να ορίσετε έναν συναγερμό με ευκολία.

Τέλος, γνωρίζετε ότι οι απλές κολλώδεις σημειώσεις σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις σημειώσεις της επιλογής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε άλλοι χρήστες να μπορούν να συμβουλεύονται ή να τροποποιούν μια σημείωση σύμφωνα με τις επιλογές σας. Παράλληλα, μπορείτε επίσης να προστατεύσετε και να κλειδώσετε κάθε σημείωση.

Συμβατότητα

Είναι δυνατό να κατεβάσετε απλές κολλώδεις σημειώσεις σε έναν υπολογιστή εξοπλισμένο με το λειτουργικό σύστημα των Windows. Το λογισμικό δεν λειτουργεί με MacOS και Linux, δεν υπάρχει επίσης διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά για iOS ή Android.

Τιμή

Μπορείτε να κατεβάσετε απλές κολλώδεις σημειώσεις και να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό δωρεάν, επειδή είναι δωρεάν. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να λάβετε συνδρομή για να το χρησιμοποιήσετε.

Εναλλακτικές λύσεις σε απλές κολλώδεις σημειώσεις

Οι απλές κολλητικές σημειώσεις είναι απλές και εύκολο στη χρήση λογισμικού, είναι ένα από τα περισσότερα για να χειριστείτε για να δημιουργήσετε βοήθεια Memoir που μπορείτε εύκολα να βρείτε από το γραφείο σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε μια εφαρμογή. Ειδικά επειδή μπορείτε να τα προσαρμόσετε χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα, επίπεδα προτεραιότητας ή συναγερμούς. Ωστόσο, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε εναλλακτικές λύσεις που προσφέρουν παρόμοιες ή πιο προηγμένες λειτουργίες.

Αντί να κατεβάζετε απλές κολλώδεις σημειώσεις, μπορείτε να επιλέξετε 7 κολλώδεις σημειώσεις. Και πάλι, αυτό είναι ελεύθερο λογισμικό και είναι διαθέσιμο μόνο σε παράθυρα, δεν λειτουργεί με macOS και Linux. Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις που είναι πολύ παρόμοιες με τις μετα-σημειώσεις, είναι δυνατόν να τις αποθηκεύσετε σε ομάδες ή κατά κατηγορίες, αλλά και να τα μοιραστείτε σε άλλους χρήστες.

Όπως απλές κολλώδεις σημειώσεις, 7 κολλώδεις σημειώσεις περιλαμβάνουν διάφορες λειτουργίες εξατομίκευσης. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα, το μελάνι ή το στυλ. Παράλληλα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε στοιχεία πολυμέσων όπως εικόνες, ήχοι και συνημμένα έγγραφα. Αυτά μπορούν να συνοδεύονται από υπενθύμιση.

Εάν θέλετε να προσανατολίσετε τον εαυτό σας προς μια πολύ πιο προηγμένη εφαρμογή από τις απλές σημειώσεις κολλώδη, το Evernote παρουσιάζεται ως μια εξαιρετική επιλογή. Πρώτον, αυτό το λογισμικό είναι συμβατό με τα Windows και MacOS, αλλά μπορείτε επίσης να το έχετε πρόσβαση από iOS και Android ή οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Υπάρχουν αρκετοί πληρωμένοι τύποι, αλλά η δωρεάν έκδοση είναι αρκετά πλήρης και υποστηρίζει δύο συσκευές, οι οποίες επιτρέπουν τον συγχρονισμό μεταξύ ενός smartphone και ενός υπολογιστή, για παράδειγμα.

Με το Evernote, μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις ή εργασίες που προκύπτουν στη συνέχεια σε εξατομικευμένους φακέλους που ορίζονται ως σημειωματάρια. Εάν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ένα απλό εργαλείο λήψης σημειώσεων, μπορεί επίσης να συνοδεύεται από πιο προηγμένες επιλογές για κείμενο ή προσθέτει έγγραφα (εικόνες, ήχος, σύνδεσμος, αρχείο. Ουσία. Για άλλη μια φορά, είστε ελεύθεροι να προσθέσετε υπενθυμίσεις ή άλλους χρήστες που μπορούν να δουν ή να τροποποιήσουν το περιεχόμενο.

Πώς να αποθηκεύσετε σημειώσεις ραβδιών σε έναν υπολογιστή Windows

Επικεφαλίδα

Πώς να διατηρήσετε τις σημειώσεις με ασφάλεια ? Επαναφέρετε και αποθηκεύστε τις κολλώδεις σημειώσεις με αυτόν τον οδηγό βήμα -βήμα για τα Windows 10 και τα Windows 7.

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη
ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

κινητό

κινητό

κινητό κινητό κινητό

Οι κολλώδεις σημειώσεις είναι σύντομες και αξέχαστες συνημμένες που δεν θα θέλατε ποτέ να χάσετε. Επομένως, είναι απαραίτητο να προστατεύσετε τις σημειώσεις και να είστε ασφαλείς, να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας ή να πολεμήσετε άλλες αδυναμίες. Οι σημειώσεις της Microsoft είναι γνωστές για την ικανότητά τους να εξοικονομούν εύκολα κάτι για αργότερα. Πρόσφατα, η Microsoft έχει μετατρέψει την εφαρμογή Sticky Notes για να προσθέσει πολλά άλλα χαρακτηριστικά όπως η μορφοποίηση κειμένου, η προσθήκη μελάνης ή εικόνων κ.λπ. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι οι συγκολλητικές σημειώσεις είναι μια πρακτική και ελαφριά εναλλακτική λύση στο OneNote.

Το ερώτημα είναι πώς να αποθηκεύσετε τις σημειώσεις και να αποφύγετε τη λύπη τους αργότερα για να τις χάσετε κατά τη διάρκεια διαφόρων λειτουργιών των ελαττωμάτων υπολογιστών, επειδή είναι ένα κοινό πρόβλημα κατά την επισκευή σφαλμάτων, την ενημέρωση των Windows ή την επανεκκίνηση ενός υπολογιστή.

Ας ξεκινήσουμε διαβάζοντας το τελικό βήμα προς βήμα για το αντίγραφο ασφαλείας των παραθύρων 10 συγκολλητικών σημειώσεων, των Windows 7 και της μεταφοράς των Windows 7 Backup στα Windows 10.

Μέρος 1: Πώς να αποθηκεύσετε τις σημειώσεις Σημειώσεις στα Windows 10

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο μέθοδοι για την εξοικονόμηση συγκολλητικών σημειώσεων στα Windows 10 και την αποκατάσταση τους. Η πρώτη μέθοδος είναι αρκετά εύκολη, ενώ η άλλη είναι λίγο περίπλοκη.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την εύκολη μέθοδο !

Ο ευκολότερος τρόπος: Χρησιμοποιήστε ενσωματωμένο συγχρονισμό της εφαρμογής “Sticky Notes”

Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος χρήσης ολοκληρωμένου συγχρονισμού της εφαρμογής “Sticky Notes”. Για να γίνει αυτό, μόνο δύο ή τρία βήματα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Βήμα 1: Σύνδεση με Microsoft Windows 10

Το πρώτο βήμα είναι να μπείτε στα Windows 10 με πληροφορίες αναγνώρισης λογαριασμού Microsoft. Ανοίξτε τις σημειώσεις με πληκτρολόγηση στη γραμμή αναζήτησης.

Για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο εικονίδιο που αντιπροσωπεύει μια ταχύτητα στην επάνω δεξιά γωνία.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των κολλητικών σημειώσεων 2

Βήμα 2: συγχρονισμός

Κάντε κλικ στο κουμπί “Syncronization” μετά την κύλιση λίγο κάτω. Ο συγχρονισμός θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις κολλώδεις σημειώσεις σε οποιαδήποτε συσκευή που συνδέεται χρησιμοποιώντας παρόμοιο λογαριασμό της Microsoft.

Πατήστε το πλήκτρο βέλους που βρίσκεται δίπλα στις ρυθμίσεις για να επιστρέψετε στο κανονικό.

Δύσκολη μέθοδος: Μεταφορά του αρχείου από τη βάση δεδομένων SQLite

Είναι λίγο περίπλοκο να μεταφέρετε το αρχείο “Sticky Notes” σε άλλο φάκελο ή συσκευή που θέλετε να αποθηκεύσετε. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τις σημειώσεις Σημειώσεις κάτω από τα Windows 10, εντοπίζοντας πρώτα το αρχείο στο κάτω μέρος του τμήματος του φακέλου. Θα βρείτε παρακάτω μερικά βήματα για να αποθηκεύσετε τις κολλώδεις σημειώσεις.

Βήμα 1: Συνδεθείτε στα Windows 10

Εισαγάγετε τα αναγνωριστικά λογαριασμών της Microsoft για να συνδεθείτε στα Windows 10. Μεταβείτε στον Εξερευνητή αρχείων και ανοίξτε αυτό το όνομα που ονομάζεται: C: \ Users \ USERNAME \ AppData \ Local \ Packages \ Microsoft.Microsoftickynotes_8wekyb3d8bbwe \ localstate

Χρησιμοποιήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Windows + R για να ανοίξετε την εντολή εκτέλεσης. Πληκτρολογήστε την επόμενη τοποθεσία και πατήστε το κουμπί OK.

Βήμα 2: Μεταφέρετε το αρχείο συγκολλητικών σημειώσεων

Το δεύτερο βήμα είναι να αντιγράψετε με μη αυτόματο τρόπο το αρχείο Sticky Notes σε οποιονδήποτε αναγνώστη, φάκελο ή χώρο αποθήκευσης στο σύννεφο στο οποίο έχετε πρόσβαση. Το εν λόγω αρχείο είναι ένα αρχείο βάσης δεδομένων SQLite που ονομάζεται Plum.qlite.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των κολλητικών σημειώσεων 3

Αντιγράψτε αυτό το αρχείο δαμάσκηνου.Sqlite και αποθηκεύστε τις κολλώδεις σημειώσεις.

Εύκολα βήματα για την αποκατάσταση των κολλητικών σημειώσεων στα Windows

Είναι σχετικά εύκολο να επαναφέρετε τα εισιτήρια αυτοκόλλητων, όπως φαίνεται στα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Μεταβείτε στον διαχειριστή εργασιών

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να ανοίξετε τον διαχειριστή εργασιών και να αναζητήσετε κολλώδεις σημειώσεις στη λίστα των τρέχουσας εφαρμογής.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Τέλος” Εργασία “αφού κάνετε κλικ στις κολλώδεις σημειώσεις.

Βήμα 2: Ανοίξτε τον εξερευνητή αρχείων

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί “Τέλος της εργασίας”, θα σας αφήσει το αρχείο δαμάσκηνου.Qlite. Τώρα πρέπει να κλείσετε αυτόν τον διαχειριστή εργασιών και να μεταβείτε στον εξερευνητή αρχείων.

Μεταβείτε στον ακόλουθο φάκελο:

Επικολλήστε το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας των δαμάσκιών εδώ.Sqlite για την αποκατάσταση των σημειώσεων της αυλής στα Windows 10. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι για να αντικαταστήσετε το τρέχον αρχείο με το ίδιο όνομα στο φάκελο προορισμού.

Μέρος 2: Πώς να αποθηκεύσετε τις σημειώσεις Σημειώσεις κάτω από τα Windows 7

Ακριβώς όπως κάτω από τα Windows 10, η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των κολλητικών σημειώσεων κάτω από τα Windows 7 είναι σχεδόν η ίδια.

Ωστόσο, θα συζητήσουμε δύο μεθόδους για να το επιτύχουμε.

Πρώτη μέθοδος: συγχρονισμός

Ο πρώτος τρόπος είναι να συγχρονίσετε τις σημειώσεις, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε συσκευή με τις ίδιες αναφορές της Microsoft. Ως συνήθως, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις σε κολλώδεις σημειώσεις.

Δεύτερη μέθοδος: Αντιγράψτε το αρχείο Sticky Notes σε μια τοποθεσία αντιγράφων ασφαλείας

Βήμα 1: Εντοπίστε κολλώδεις σημειώσεις στα Windows 7

Μεταβείτε σε εργαλεία> Επιλογές φακέλου και κάντε κλικ στην καρτέλα Εμφάνιση.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Εμφάνιση αρχείων, φακέλων και κρυφών αναγνώστες”.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των κολλητικών σημειώσεων 4

Βήμα 2: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των Windows 7 Sticky Notes

Εξαρτάται από την έκδοση επιφάνειας εργασίας του συστήματος του υπολογιστή σας για τον εντοπισμό της αποθήκευσης αρχείων. Μπορείτε να βρείτε την παλιά έκδοση των Sticky Notes στην επόμενη θέση.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των κολλητικών σημειώσεων 5

Εδώ θα δείτε ένα μόνο αρχείο που ονομάζεται StickyNotes.SNT, του οποίου η τοποθεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μπορείτε να αντιγράψετε.

Μέρος 3: Πώς να αποθηκεύσετε τις νότες συγκολλητικής ουσίας από τα Windows 7 στα Windows 10

Για να αποθηκεύσετε τις νότες συγκολλητικών Windows 7 στα Windows 10, πρέπει πρώτα να μεταφέρετε το αρχείο συγκολλητικών σημειώσεων.

Τα βήματα του αντιγράφου ασφαλείας των σημειώσεων από τα Windows 7 είναι αρκετά απλά, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

Βήμα 1: Αντιγράψτε το αρχείο Sticky Notes κάτω από τα Windows 7

Αντιγράψτε την ακόλουθη θέση του αρχείου συγκολλητικών σημειώσεων στα Windows 7:

Βήμα 2: Εισαγάγετε τα Windows 10 για να κολλήσετε αυτό το αρχείο

Τώρα εισαγάγετε τις ίδιες πληροφορίες ταυτότητας Microsoft για να συνδεθείτε στα Windows 10 και να κολλήσετε το αρχείο που αναφέρθηκε παραπάνω στην ακόλουθη τοποθεσία.

Βήμα 3: Μετονομάστε το αρχείο Sticky Notes

Μετονομάστε το όνομα του αρχείου StickyNotes.SNT σε κατώφλι.Για να βρείτε εύκολα την τοποθεσία.

Βήμα 4: Ανοίξτε και αποθηκεύστε τις νότες συγκολλητικής

Τώρα μπορείτε να ανοίξετε αυτές τις σημειώσεις ραβδιών και να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας μέσω της μεθόδου που αναφέρθηκε παραπάνω. Μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις για να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο συγχρονισμό της εφαρμογής Sticky Notes, είτε να αντιγράψετε με μη αυτόματο τρόπο το αρχείο Sticky Notes σε μια τοποθεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Έχουμε ήδη συζητήσει τα λεπτομερή βήματα στο πρώτο μέρος: Πώς να αποθηκεύσετε τις κολλώδεις σημειώσεις κάτω από τα Windows 10.

συμπέρασμα

Αυτά ήταν επομένως τα τελικά βήματα που θα χρειαστεί να αποθηκεύσετε τις σημειώσεις σημειώσεων κάτω από τα Windows 10 και τα Windows 7, αντίστοιχα. Αυτές οι δύο μέθοδοι είναι τόσο άνετες όσο και διεγείρουν. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη μέθοδο που θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε εύκολα τις κολλώδεις σημειώσεις σας.

Άλλα συνιστώμενα αντικείμενα