Μη αυτόματη συντριβή Windows – Blue Screen On Demand, Ο Ultimate Guide για την επίλυση σφαλμάτων μπλε οθόνης (BSOD) στα Windows – Le Crab Info

Ο τελικός οδηγός για την επίλυση των λάθη μπλε οθόνης (BSOD) στα Windows

Το Totovelo10 έχει καταθέσει ένα νέο σχόλιο στο άρθρο VirtualBox: Εγκαταστήστε τις προσθήκες πριν από 7 ώρες

Μη αυτόματη συντριβή Windows – Blue Screen On Demand

Λογότυπο tweaks.com

Τα Windows περιλαμβάνουν μια λειτουργία που μπορεί να είναι ενεργοποιημένη για να συντρίψει με μη αυτόματο τρόπο το σύστημα κρατώντας το δεξί πλήκτρο CTRL και πατώντας το πλήκτρο “Lcroll Lock” δύο φορές. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για τη δημιουργία μιας χωματερής σε σφάλματα ή μπορεί να είναι μια διασκεδαστική φάρσα. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία:

 1. Ανοίξτε τον επεξεργαστή μητρώου κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη και πληκτρολογώντας αναστρέφω και χτύπημα Enter. Εάν βρίσκεστε στο XP πρώτα επιλέξτε Εκτέλεση και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε αναστρέφω και πατήστε Enter.
 2. Μεταβείτε σε: Hkey_local_machine \ system \ currentControlset \ Services \ i8042prt \ παραμέτρους.
 3. Δημιουργήστε μια νέα τιμή dword και ονομάστε την Συντριβή
 4. Κάντε δεξί κλικ στη νέα τιμή DWORD και επιλέξτε Τροποποιώ.
 5. Τύπος 1 στο πεδίο δεδομένων τιμών και κάντε κλικ στο OK.
 6. Κλείστε και επανεκκινήστε το σύστημά σας.

Τώρα μπορείτε να κάνετε μπλε οθόνη (συντριβή) το σύστημά σας κρατώντας το δεξί πλήκτρο CTRL και πατώντας δύο φορές το “Scroll Lock”.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ:

Το σύστημά σας μπορεί να επανεκκινήσει αυτόματα όταν ξεκινήσει αυτή η συντριβή. Εάν το σύστημά σας επανεκκινήσει την εκκίνηση του συντριβή και θέλετε να δείτε την μπλε οθόνη, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Παω σε Πίνακας Ελέγχου > Σύστημα
2. Κάνε κλικ στο Προχωρημένος αυτί
3. Κάτω από Εκκίνηση και ανάκτηση, Κάντε κλικ στο Συντάξεις κουμπί.
4. Κάτω από Αποτυχία συστήματος, Καταργήστε την επιλογή της επιλογής Επανεκκίνηση αυτόματα.

Ο τελικός οδηγός για την επίλυση των λάθη μπλε οθόνης (BSOD) στα Windows

Όταν εμφανίζεται ένα θανατηφόρο σφάλμα στο σύστημά σας, τα Windows εμφανίζουν το διάσημο Μπλε οθόνη θανάτου (ή BSOD για μπλε οθόνη θανάτου). Αυτό το θανατηφόρο σφάλμα εμφανίζεται όταν το λειτουργικό σύστημα φτάσει σε κρίσιμη κατάσταση όπου δεν μπορεί πλέον να λειτουργεί σωστά.

Μπορείτε να συναντήσετε ένα κατά την εγκατάσταση μιας ενημέρωσης, ενός προγράμματος, ενός εξοπλισμού ή ξαφνικά, χωρίς καμία ακριβή δράση που φαίνεται να το έχει ενεργοποιήσει. Τα Windows εξακολουθούν να ενεργούν έτσι : σταματά ξαφνικά για να προστατεύσει τον εαυτό του από πιθανή απώλεια δεδομένων, εμφανίζει το δικό του μπλε οθόνη Στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Σύμφωνα με τις αναφορές σφαλμάτων που αποστέλλονται στη Microsoft μέχρι τον Απρίλιο του 2014, οι λόγοι για τους οποίους διανέμονται οι Windows Crashe:

 • Τρίτος -θμεριές περιφερειακοί πιλότοι: 70%
 • Άγνωστο, λόγω σοβαρής διαφθοράς της μνήμης: 15%
 • Σφάλματα υλικών: 10%
 • Κωδικός Microsoft: 5%

Μερικές φορές εξαιρετική, η μπλε οθόνη του θανάτου που ακολουθεί ένα θανατηφόρο σφάλμα μπορεί δυστυχώς να εμφανίζεται επανειλημμένα στο μηχάνημά σας. Εάν συμβαίνει αυτό για εσάς, θα χρειαστείτε Βρείτε τον πιλότο υπεύθυνο για θανατηφόρο σφάλμα και να φέρει μια λύση σε αυτό. Μια συσκευή, ο πιλότος ή ένα πρόγραμμα που συνδέεται με αυτό μπορεί να είναι η αιτία μιας μπλε οθόνης. Μια ενημέρωση του πιλότου ή του προγράμματος επιλύει στις περισσότερες περιπτώσεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξω πώς Αναλύστε μια μπλε οθόνη Για να βρείτε το Οδηγός υπεύθυνος για θανατηφόρο σφάλμα και έτσι να είναι σε θέση να λύσει οριστικά το πρόβλημα ! Ο στόχος είναι να σας επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσετε ξανά τον υπολογιστή σας με ειρήνη, χωρίς φόβο ότι θα εμφανιστεί ξανά μια μπλε οθόνη και θα σας διακόψει στη δουλειά σας.

Προοίμιο: αρχεία εικόνας μνήμης

Όταν το σύστημα καταρρέει, τα Windows εμφανίζουν επομένως ένα μπλε οθόνη, που συνοδεύεται από ένα κώδικας διακοπής. Αυτός ο κωδικός διακοπής μας δίνει τις πρώτες πληροφορίες για το Φύση του θανατηφόρου σφάλματος.

Εγώ Πληροφορίες: Μπορείτε να βρείτε όλους τους κωδικούς διακοπής και το νόημά τους στον κωδικό αναφοράς ελέγχου σφαλμάτων του ιστότοπου Microsoft Hardware Dev Center.

Ωστόσο, αυτός ο κωδικός διακοπής μπορεί να είναι αρκετά Avare με πληροφορίες. Στην παραπάνω σύλληψη, ο κωδικός διακοπής Διαχείριση μνήμης υποδεικνύει ότι προέκυψε ένα σοβαρό σφάλμα διαχείρισης μνήμης … χωρίς να γνωρίζετε πολύ περισσότερα (δείτε. Έλεγχος σφαλμάτων 0x1a: Memory_Management).

Μέχρι τα Windows 7, εμφανίζεται η μπλε οθόνη Τέσσερις παραμέτρους, που συσχετίστηκαν με κώδικας διακοπής (Είναι δυνατόν να βρεθούν αυτές οι τέσσερις παραμέτρους στον παρατηρητή συμβάντος). Σας επιτρέπουν να γνωρίζετε λίγο περισσότερο για το θανατηφόρο λάθος.

Στο παρακάτω παράδειγμα, η πρώτη παράμετρος του κώδικα διακοπής Uncountable_boot_volume Υποδεικνύει τη συσκευή που απέτυχε να τοποθετηθεί από το σύστημα (βλ. : Check bug 0xed: unmountable_boot_volume).

Όταν είναι διαθέσιμο, το πιλοτικό όνομα Εμφανίζεται επίσης ο οποίος φυτεύεται επίσης. Στο παρακάτω παράδειγμα, αυτά είναι RTKVHD64.σύσρο. Το τελευταίο μας λέει από την άλλη από την άλλη πλευρά πολύ περισσότερο Σχετικά με την αιτία του θανατηφόρου σφάλματος. Η Google Research μας λέει ότι αυτό είναι το πρόγραμμα οδήγησης ήχου ήχου υψηλής ευκρίνειας Realtek.

Ωστόσο, το όνομα της ενότητας που είναι υπεύθυνη για τη συντριβή Μην εμφανίζονται πάντα !

Έχω έναν κωδικό τερματισμού που δεν μου δίνει πληροφορίες και το όνομα του οδηγού που είναι υπεύθυνος για τη συντριβή δεν εμφανίζεται … πώς θα κάνω για να βρω την προέλευση του θανατηφόρου σφάλματος ?

Δεν είχα χρόνο να δω τι σημειώθηκε στην μπλε οθόνη ! Πώς θα κάνω για τα παράθυρα εντοπισμού σφαλμάτων ?

Μην πανικοβάλλεστε ! Θα σου έδινα Η λύση Για να βρείτε την πηγή των μπλε οθόνων σας.

Μετά τη φύτευση του συστήματος και μετά την εμφάνιση της μπλε οθόνη, τα Windows προχωρούν σε ένα Εκκένωση φυσικής μνήμης (RAM) του υπολογιστή, με την εκφόρτωση του περιεχομένου του σε ένα αρχείο σκληρού δίσκου: το Αρχείο εικόνας μνήμης (ή αρχεία χωματερών μνήμης). Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε την πρόοδο της εκκένωσης της μνήμης στην μπλε οθόνη μέσω του ποσοστού ολοκλήρωσης που είναι σταδιακά απίστευτο (μέχρι το “100% τελικό”))).

Αυτό το αρχείο εικόνας μνήμης περιέχει επομένως ένα αντίγραφο όλων των δεδομένων που υπάρχουν στη μνήμη του υπολογιστή πριν από τη σειρά. Αυτά τα δεδομένα θα αποδειχθούν πολύτιμα για να δημιουργήσουν ένα Πλήρης διάγνωση στη συντριβή Παράθυρα. Με τη διαβούλευση τους, σίγουρα θα βρούμε το Πιλότος των Windows !

Υπάρχουν δύο τύποι αρχείων εικόνας μνήμης: αρχεία για το Λειτουργία πυρήνα (Χωματερή φόρτου πυρήνα) και αρχεία για Λειτουργία χρήστη (Αρχεία απορριμμάτων λειτουργίας χρήστη). [1]

[1] Λειτουργία χρήστη και λειτουργία πυρήνα ^

Σε έναν υπολογιστή των Windows, ο επεξεργαστής έχει δύο διαφορετικές λειτουργίες: α Λειτουργία χρήστη και ένα Λειτουργία πυρήνα. Ο επεξεργαστής εναλλαγή μεταξύ των δύο τρόπων Ανάλογα με τον τύπο του κώδικα που εκτελεί: αιτήσεις Υπάρχουν στη λειτουργία χρήστη, Στοιχεία του λειτουργικού συστήματος Σε λειτουργία πυρήνα. Το περισσότερο από πιλότοι Υπάρχουν σε λειτουργία πυρήνα, αλλά ορισμένοι μπορούν να λειτουργούν σε λειτουργία χρήστη.

Για να λύσετε τα προβλήματα της μπλε οθόνης σας, πρέπει να αναλύσετε το Λειτουργία αρχείων εικόνας Λειτουργία πυρήνα. Αυτά είναι τα αρχεία που περιέχουν τις πληροφορίες για το σφάλμα του συστήματος. Τα αρχεία λειτουργίας χρήστη τους επιτρέπουν να εντοπίσουν μόνο τα προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί από τους χρήστες.

Τα παράθυρα μπορούν να δημιουργήσουν Πέντε τύποι Μνήμη εικόνας για λειτουργία πυρήνα, η διαφορά είναι γύρω από το μέγεθος του παραγόμενου αρχείου:

 • Πλήρης εικόνα μνήμης : περιέχει Όλη η φυσική μνήμη που χρησιμοποιήθηκε από τα Windows τη στιγμή της συντριβής. Αυτό είναι το μεγαλύτερο αρχείο εικόνας μνήμης. Απαιτεί ένα αρχείο ανταλλαγής [2] το οποίο είναι τουλάχιστον τόσο ογκώδες όσο η κύρια μνήμη του συστήματος: το μέγεθος του αρχείου ανταλλαγής πρέπει να είναι ίσο με ολόκληρο το RAM + 1 MB. Εάν έχετε 16 GB μνήμης RAM στον υπολογιστή σας, το μέγεθος του αρχείου ανταλλαγής πρέπει επομένως να είναι 16.001 GB για να είναι σε θέση να φιλοξενήσει δεδομένα φυσικής μνήμης !
 • Εικόνα του πυρήνα : περιέχει Μόνο η μνήμη που χρησιμοποιείται από τον πυρήνα Τη στιγμή της συντριβής. Αυτό το αρχείο είναι σημαντικά μικρότερο από το αρχείο εικόνας πλήρους μνήμης. Το μέγεθός του είναι περίπου ίσο με το ένα τρίτο της φυσικής μνήμης που είναι εγκατεστημένη στο σύστημα (αν έχετε 16 GB μνήμης RAM, το μέγεθος του αρχείου θα είναι περίπου 5,3 GB). Αυτό το αρχείο εικόνας δεν περιλαμβάνει μη αποθηκευμένη μνήμη, ούτε η μνήμη που διατίθεται στις εφαρμογές λειτουργίας χρήστη. Περιέχει μόνο μνήμη που διατίθεται στον πυρήνα των Windows, το στρώμα αφαίρεσης υλικού (HAL), καθώς και τη μνήμη που διατίθεται σε πιλότους και προγράμματα σε λειτουργία πυρήνα. Αυτό είναι το πιο χρήσιμο αρχείο εικόνας μνήμης. Μικρότερο και ταχύτερο για εκτέλεση από το αρχείο εικόνας πλήρους μνήμης, δεν περιέχει δεδομένα φυσικής μνήμης που γενικά δεν εμπλέκονται στη συντριβή.
 • Εικόνα μερικής μνήμης (256 kb) : Το μικρότερο αρχείο εικόνας μνήμης, χρήσιμο σε πολύ περιορισμένα συστήματα χώρου δίσκου. Στο μέτρο που περιέχει Περιορισμένες πληροφορίες (Μήνυμα διακοπής, κατάλογος φορτωμένων οδηγών …), η ανάλυση αυτού του αρχείου μπορεί να μην επιτρέψει να ανακαλύψει την πηγή των σφαλμάτων που συναντώνται κατά τη στιγμή της συντριβής του υπολογιστή.
 • Αυτόματη εκκένωση μνήμης : περιέχει το ίδιες πληροφορίες ότι η αρχείο εικόνας μνήμης πυρήνα. Η διαφορά μεταξύ των δύο δεν διαμένει στο ίδιο το αρχείο εικόνας, αλλά με τον τρόπο που τα Windows ορίζουν το μέγεθος του αρχείου ανταλλαγής συστήματος. Εάν το μέγεθος του αρχείου ανταλλαγής συστήματος ορίζεται στην “αυτόματη διαχείριση αρχείων διαχείρισης για τους αναγνώστες” και η παράμετρος εικόνας μνήμης ορίζεται στο “Automatic Memory Empling”, τα Windows ορίζουν αυτόματα ένα μέγεθος για το αρχείο ανταλλαγής, αρκετά μεγάλο για να συλλάβει τον πυρήνα εικόνα μνήμης.
 • Ενεργή εκκένωση μνήμης : Παρόμοια με την εικόνα πλήρους μνήμης, δεν περιέχει ωστόσο τη μνήμη που αντιστοιχεί σε εικονικές μηχανές Hyper-V, άχρηστα για το σφάλμα της μηχανής υποδοχής.

[2] Αρχείο ανταλλαγής Windows ^

Όταν η μνήμη RAM (RAM) είναι κορεσμένη, τα Windows δημιουργούν ένα αρχείο (PageFile.Sys) στον αναγνώστη συστήματος (c 🙂 για να αποθηκεύσετε πρόσθετες πληροφορίες εκεί: είναι το αρχείο ανταλλαγής. Αυτή η τεχνική επιτρέπει στα Windows να αποθηκεύουν πληροφορίες σχετικά με το σκληρό δίσκο που θα πρέπει κανονικά να αποθηκεύουν στη μνήμη RAM. Λέγεται ότι τα Windows έχουν ένα εικονική μνήμη, που αντιστοιχεί στο άθροισμα μεταξύ του μεγέθους της μνήμης RAM (RAM) και του αρχείου ανταλλαγής.

Μπορείτε να διαμορφώσετε τον τύπο μνήμης που δημιουργεί τα Windows σε περίπτωση σύγκρουσης στο Προχωρημένες ρυθμίσεις συστήματος (%Systemroot%\ System32 \ SystemPertiesAdvanced.Exe)> εκκίνηση και ανάκαμψη.

Συνιστάται να αφήσετε τον τύπο της προεπιλεγμένης εικόνας μνήμης: Αυτόματη εκκένωση μνήμης.

Μόνο ένα και μοναδικό αρχείο Η εικόνα μνήμης μπορεί να δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια μιας συντριβής συστήματος. Εάν εμφανιστεί ένα δεύτερο θανατηφόρο σφάλμα και δημιουργείται μια μνήμη εικόνας του πυρήνα (ή μια εικόνα πλήρους μνήμης), θα αντικαταστήσει το προηγούμενο (εάν η επιλογή “αντικαταστήστε όλα τα υπάρχοντα αρχεία παραμέτρων” ελέγχονται).

Το αρχείο εικόνας μνήμης είναι γραμμένο από προεπιλογή στο %Systemroot%\ μνήμη.DMP.

Όποια και αν είναι η εικόνα της μνήμης που έχετε επιλέξει, τα Windows δημιουργούν πάντα περισσότερα Ένα αρχείο μερικής εικόνας μνήμης Κάθε φορά που το σύστημα σταματά απροσδόκητα (όταν εμφανίζεται η μπλε οθόνη), ακόμη και αν έχετε επιλέξει “Εικόνα μνήμης πυρήνα” ή “Εικόνα πλήρους μνήμης” στις ρυθμίσεις.

Εάν εμφανιστεί ένα δεύτερο θανατηφόρο σφάλμα, ένα δευτερόλεπτο Μερική εικόνα μνήμης δημιουργείται και το προηγούμενο θα διατηρηθεί. Κάθε νέο αρχείο εικόνας μερικής μνήμης θα έχει διαφορετικό όνομα, με την ημερομηνία της συντριβής που κωδικοποιείται στο όνομα του αρχείου. Για παράδειγμα, “050917-10843-01.Το DMP “είναι το αρχείο εικόνας μνήμης που δημιουργήθηκε στις 9 Μαΐου 2017.

Όλα τα αρχεία μερικής μνήμης διατηρούνται στο φάκελο %Systemroot%\ minidump.

Τώρα που γνωρίζετε πώς λειτουργούν τα αρχεία εικόνας μνήμης, ας συμβουλευτείτε το Πληροφορίες απομάκρυνσης που περιέχουν για να βρείτε τον πιλότο υπεύθυνο για τις μπλε οθόνες του θανάτου σας !

Επιλύστε μια οθόνη Blue Death (BSOD)

Βήμα 1: Αναλύστε τα αρχεία εικόνας μνήμης

Για να ξεκινήσουμε, θα αναλύσουμε το Αρχεία εικόνας μερικής μνήμης.

Ακόμη και αν ο τελευταίος περιέχει λίγες πληροφορίες, δεν είναι ασυνήθιστο να βρεθεί ο πιλότος υπεύθυνος για θανατηφόρο σφάλμα.

Εάν τα αρχεία εικόνας μερικής μνήμης δεν μας επιτρέπουν να βρούμε την πηγή της μπλε οθόνης του θανάτου, θα αναλύσουμε το Ολοκληρώστε το αρχείο εικόνας ή πυρήνα που περιέχει πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συντριβή που προκάλεσε την μπλε οθόνη του θανάτου.

Μέσω μερικών αρχείων εικόνας μνήμης

ΜΕΓΑΛΟ’Χρήση ελέγχου εικόνας μνήμης (Dumpchk.Ex) είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών που προσφέρει η Microsoft για έλεγχο και Διαβάστε αρχεία εικόνας μνήμης.

Σε αντίθεση με άλλα διαθέσιμα εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων, dumpchk.Το exe δεν απαιτεί πρόσβαση σε σύμβολα εντοπισμού σφαλμάτων, τα οποία είναι ογκώδη και τα οποία πρέπει να μεταφορτωθούν για να κάνουν σφάλμα εντοπισμού σφαλμάτων.

Αν και αποτελεσματικό, αυτό το εργαλείο δεν είναι πολύ εργονομικό.

Γι ‘αυτό θα χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα Bluescreenview : Σαρώνει όλα τα αρχεία εικόνας μνήμης που δημιουργήθηκαν στον υπολογιστή σας μετά από συντριβή των Windows και εμφανίζει σαφώς τις πληροφορίες που περιέχουν.

Τώρα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το BlascReenView στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, εκτελέστε το.

Στο επάνω πλαίσιο, όλα Αρχεία εικόνας μνήμης Βρέθηκε στο φάκελο %Systemroot %\ minidump καθώς και το αρχείο εικόνας %Systemroot %\ Memory.Εμφανίζονται το DMP. Στην παραπάνω σύλληψη εμφανίζονται έξι μερικές εικόνες μνήμης. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο υπολογιστής έχει συναντήσει την μπλε οθόνη έξι φορές !

Για κάθε συντριβή, το BluescreenView εμφανίζει το όνομα του αρχείου εικόνας μερικής μνήμης, το Ημερομηνία και ώρα σύγκρουσης, Ο κώδικας διακοπής (εμφανίζεται στην μπλε οθόνη), το 4 Παράμετροι κώδικα διακοπής, και το Λεπτομέρειες για τον πιλότο Ο οποίος πιθανώς προκάλεσε τη συντριβή (όνομα αρχείου, όνομα προϊόντος, περιγραφή αρχείου και έκδοση αρχείου).

Στο κατώτερο πίνακα, από προεπιλογή, εμφανίζει BluescreenView Όλοι οι πιλότοι που φορτώθηκαν Κατά τη διάρκεια της συντριβής (που έχετε επιλέξει στο επάνω πλαίσιο). Οι πιλότοι των οποίων η διεύθυνση μνήμης βρέθηκε στη μπαταρία της σύγκρουσης επισημαίνονται σε ροζ, γεγονός που καθιστά εύκολο τον εντοπισμό των πιλότων που είναι πιθανό να είναι υπεύθυνοι για τη συντριβή.

Η αποστολή σας είναι απλή : Εντοπίστε τον πιλότο που είναι υπεύθυνος για την μπλε οθόνη στη στήλη “που προκαλείται από το πρόγραμμα οδήγησης” !

Στη σύλληψη παρακάτω, βλέπουμε ότι η συντριβή της 5ης Αυγούστου 2013 προκλήθηκε από τον πιλότο NVLDDMM.Sys που πιθανώς μετατρέπει μια κάρτα γραφικών Nvidia.

Εάν θέλετε να έχετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ανιχνευμένο πρόγραμμα οδήγησης (στο οποίο ανήκει το στοιχείο, τη συσκευή ή το πρόγραμμα), κάντε δεξί κλικ στο αρχείο εικόνας μνήμης και επιλέξτε Αναζήτηση Google – Έλεγχος σφαλμάτων + ΟΔΗΓΟΣ Για να ξεκινήσετε μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο.

Δυστυχώς, συμβαίνει συχνά ότι τα μερικά αρχεία εικόνων δεν περιέχουν αρκετές πληροφορίες για να εντοπίσουν τον πιλότο που είναι υπεύθυνος για την μπλε οθόνη.

Αυτό συμβαίνει εάν εμφανιστεί η BluescreenView ntoskrnl.exe Στη στήλη “που προκαλείται από το πρόγραμμα οδήγησης”. Είναι λάθος : Αυτό είναι απλά το τελευταίο αρχείο μπαταρίας που φορτώθηκε πριν εμφανιστεί η μπλε οθόνη. Αυτό δεν είναι το αρχείο μοιραίο λάθος.

Σύμφωνα με αυτό που επηρεάζει το BluescreenView στη στήλη “Αιτία από το πρόγραμμα οδήγησης”, Εφαρμόστε τα παρακάτω ::

 • Εάν το BlascReenView εμφανίζει ένα όνομα αρχείου που αναφέρεται ένα στοιχείο, μια συσκευή ή ένα πρόγραμμα → Εφαρμόστε τις συγκεκριμένες λύσεις σε έναν ελαττωματικό πιλότο.
 • Εάν αφίσα Bluescreenview νόσκα.exe → Θα πρέπει να αναλύσουμε το πλήρες αρχείο εικόνας (ή πυρήνα) για να βρούμε τον πιλότο που προκάλεσε πραγματικά την μπλε οθόνη. Μεταβείτε στην επόμενη ενότητα: Διαβάστε την πλήρη μνήμη ή το αρχείο εικόνας του πυρήνα.

μέσω της πλήρους μνήμης ή του αρχείου εικόνας του πυρήνα

Εγώ Πληροφορίες: Το αρχείο πλήρους μνήμης ή πυρήνα που θα αναλύσουμε αντιστοιχεί στο αρχείο εικόνας μνήμης του Τελευταία μπλε οθόνη που εμφανίστηκε στον υπολογιστή σου. Με άλλα λόγια, αυτή είναι η πιο “πλήρης” έκδοση του Το πιο πρόσφατο αρχείο μερικής εικόνας που εμφανίζεται στο BluescreenView (Μπορείτε να ταξινομήσετε μερικά αρχεία εικόνας κατά ημερομηνία κάνοντας κλικ στην κεφαλίδα της στήλης “Crash Time”).

Για να αναλύσουμε το αρχείο εικόνας πλήρους ή πυρήνα, πρέπει να εγκαταστήσουμε το Windows Debugurs (Περιλαμβάνεται στα Windows SDK).

Για αυτό, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 1. Κατεβάστε το πρόγραμμα εγκατάστασης SDK (κιτ ανάπτυξης λογισμικού) σύμφωνα με την έκδοση των Windows σας.
 2. Εκκίνηση στο πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows DUSDK. Στην πρώτη οθόνη, αφήστε την προεπιλεγμένη τοποθεσία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 3. Μεταξύ όλων των προτεινόμενων χαρακτηριστικών, εγκαταστήστε μόνο τα εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων. Αδεια Εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων για Windows Ελέγξτε και καταργήστε την επιλογή όλων των άλλων πλαισίων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εγκαθιστώ.

Μετά την εγκατάσταση των εργαλείων εντοπισμού σφαλμάτων, έχετε πέντε περιβάλλοντα απομάκρυνσης στη διάθεσή σας (βλ. Οι περιοχές εντοπισμού σφαλμάτων για περισσότερες λεπτομέρειες) για τους οποίους Debugger Microsoft Windows (Windbg), ΕΝΑ εντοπισμός εντοπισμού σφαλμάτων ικανό να εντοπίσει σφάλματα σε λειτουργία χρήστη και λειτουργία πυρήνα.

Το WindBG παρέχει εντοπισμό σφαλμάτων για τον πυρήνα των Windows, τους οδηγούς λειτουργίας πυρήνα και τις υπηρεσίες συστήματος, καθώς και εφαρμογές χρήστη και οδηγούς. Αυτό είναι αυτό που θα χρησιμοποιήσουμε.

Εγώ Κόλπο: Προκειμένου να μπορείτε να διαβάσετε τα αρχεία εικόνας μνήμης πιο εύκολα (.DMG), μπορείτε να τα συσχετίσετε με το πρόγραμμα WindBG. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε μια γραμμή εντολών ως διαχειριστή και εισαγάγετε τις ακόλουθες εντολές (για προσαρμογή σύμφωνα με την έκδοση των Windows):

CD "C: \ Program Files (x86) \ Windows Kits \ 10 \ Debuggers \ x64 \" .\ Windbg.Exe -ia
 1. Εκτελέστε το WindBG ως διαχειριστή: Ανοίξτε το μενού Έναρξη, εισάγετε το “Windbg”, κάντε δεξί κλικ στο Windbg (x64) (Ή Windbg (x86) Εάν χρησιμοποιείτε μια έκδοση 32 -bit των Windows), τότε επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.
 2. Το κύριο παράθυρο του Εντοπισμός σφαλμάτων ανοίγω.
 3. Καθορίστε τη θέση των συμβόλων εντοπισμού σφαλμάτων μέσω Γραμμή >Διαδρομή αρχείου συμβόλων. Τα αρχεία συμβόλων περιέχουν μια ποικιλία δεδομένων που είναι πολύ χρήσιμα για εντοπισμό σφαλμάτων.
 4. Εισαγάγετε την επόμενη τοποθεσία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εντάξει ::

Srv*c: \ symbolssrvcache*https: // msdl.Microsoft.com/download/σύμβολα

 • Αποθηκεύστε το χώρο εργασίας μέσω Γραμμή >Αποθήκευση χώρου εργασίας. Αυτό θα μας εμποδίσει να επαναπροσδιορίσουμε τη θέση των συμβόλων εντοπισμού σφαλμάτων με κάθε συνεδρία.
 • Ανοίξτε το αρχείο εικόνας μνήμης μέσω Γραμμή >Ανοιχτό χωματερή συντριβής.
 • Μεταβείτε στο φάκελο C: \ Windows και επιλέξτε το αρχείο Μνήμη.DMP.
 • Περιμένετε για το WindBG φορτώνει τα σύμβολα που είναι απαραίτητα για το σφάλμα του αρχείου εικόνας μνήμης. Το κείμενο Δεν συνδέεται με εντοπισμό σφαλμάτων εμφανίζεται στο κάτω μέρος του παραθύρου. Πρέπει να περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί η γραμμή εντολών KD>.
 • Μόλις έχετε το χέρι σας, εισαγάγετε την εντολή !Αναλύστε -v για να ξεκινήσετε τοΑνάλυση αρχείων εικόνας μνήμης.
 • Η ανάλυση ολοκληρώνεται όταν το κείμενο *Απασχολημένος* Δεν εμφανίζεται πλέον στο κάτω μέρος του παραθύρου και έχετε και πάλι πρόσβαση στη γραμμή εντολών KD> .
 • Σύρετε τη γραμμή κύλισης μέχρι τη γραμμή Image_name. Θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες εκεί, όπως αυτές:

  Image_name: CPUZ138_X64 MODULE_NAME: CPUZ138_X64 Μονάδα σφάλματος: FFFFF8004DC30000 CPUZ138_X64 PROCESS_NAME: SpecCY64.exe

  Η ερμηνεία των δεδομένων είναι τότε πολύ απλή. Ο Ονόματα αρχείων Εμπλοκή καθιστά δυνατή τη στοχεύει τη συσκευή, τον πιλότο ή το πρόγραμμα που είναι υπεύθυνο για την μπλε οθόνη.

  Εάν δεν ξέρετε τι αναφέρεται, απλά πρέπει να ξεκινήσετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω πρόγραμμα οδήγησης. Στην παραπάνω σύλληψη, για παράδειγμα, είναι ο πιλότος που ανήκει στο πρόγραμμα CPU-Z που φυτεύτηκε (CPUZ138_X64), ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από το λογισμικό Speccy (SpecCY64.Exe).

  Ανάλογα με το τι έχετε βρει στο αρχείο εικόνας του συστήματος, εφαρμόστε τα εξής:

  • Εάν έχετε βρει ένα όνομα αρχείου που αναφέρεται μια συσκευή ή ένα πρόγραμμα -> Εφαρμόστε τις συγκεκριμένες λύσεις σε ελαττωματικό πιλότο.
  • Εάν δεν έχετε ακόμα Δεν βρέθηκε τίποτα -> Χρησιμοποιήστε τον ελεγκτή προγράμματος οδήγησης των Windows (για να ανιχνεύσετε ελαττωματικούς πιλότους) ή αν όχι, εφαρμόστε γενικές λύσεις σε σφάλματα μπλε οθόνης.

  Βήμα 2: Λύστε το πρόβλημα της μπλε οθόνης

  Ειδικές λύσεις για ελαττωματικό πιλότο

  Εάν ακολουθήσατε τις προηγούμενες οδηγίες, έχετε βρει το Πιλότος μπλε οθόνης.

  Τώρα ακολουθήστε τις ακόλουθες οδηγίες για να διορθώσετε οριστικά το πρόβλημα και να θέσετε τέλος στο πρόβλημα της μπλε οθόνης σας:

  • Εάν ο πιλότος είναι α πιλότος προγράμματος (πρώην. : CPUZ138_X64.SYS για το πρόγραμμα CPU-Z):
   • Εγκαταστήστε μια πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος (μεταβείτε στον ιστότοπο του εκδότη ή χρησιμοποιήστε το ολοκληρωμένο εργαλείο αυτόματης ενημέρωσης)
   • Διαφορετικά, απεγκαταστήστε προσωρινά το πρόγραμμα.
  • Εάν ο πιλότος είναι α περιφερειακός πιλότος (πρώην. : Nvlddmkm.Sys για μια κάρτα γραφικών Nvidia):
   • Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής από τον ιστότοπο του κατασκευαστή
   • Διαφορετικά, επαναφέρετε τον προηγούμενο πιλότο της συσκευής: Διαχείριση συσκευών> Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή> Ιδιότητες> Πιλοτική καρτέλα>Επαναφορά του πιλότου ;
   • Διαφορετικά, απεγκαταστήστε τη συσκευή και διαγράψτε το πρόγραμμα οδήγησης: Διαχείριση συσκευών> Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή> απεγκαταστήστε τη συσκευή>Αφαιρέστε τον πιλότο για αυτήν τη συσκευή + Απεγκαθιστώ.

  Συγχαρητήρια: Καταφέρατε να λύσετε τα Windows Blue Death (BSOD) με την ενημέρωση ή την απεγκατάσταση του προγράμματος πιλοτικού ή περιφερειακού εμπλέκοντος ! ��

  Γενικές λύσεις

  Εάν δεν έχετε βρει το πρόγραμμα οδήγησης μπλε οθόνης, μπορείτε να τα ακολουθήσετε qΠροτάσεις Uelques:

  • Εάν έχετε πρόσφατα Προστέθηκε μια συσκευή Στον υπολογιστή σας, ελέγξτε με τον κατασκευαστή εάν είναι διαθέσιμες διορθώσεις και εγκαταστήστε τις αν συμβαίνει αυτό.
  • Αποσυνδέστε τυχόν περιττό εξωτερικό περιφερειακό (εκτυπωτής, κάμερα…) και VéRifie αν λύσει το πρόβλημα της μπλε οθόνης.
  • Αν Νέοι περιφερειακοί πιλότοι ή υπηρεσίες συστήματος έχουν εγκατασταθεί πρόσφατα, προσπαθήστε να τα διαγράψετε ή να αποκαταστήσετε παλιές εκδόσεις των πιλότων.
  • Σκεφτείτε τι έχει Πρόσφατα άλλαξε στα Windows (Εγκατάσταση ενός προγράμματος, νέα ενημέρωση …), θα μπορούσε να είναι αυτή η αλλαγή που προκαλεί θανατηφόρο σφάλμα. Εάν υποψιάζεστε ένα πρόγραμμα, απεγκαταστήστε το.
  • Ανοίξτε τον περιφερειακό διαχειριστή για να δείτε αν είναι τα περιφερειακά σημειώθηκε με το θαυμαστικό. Εξετάστε το περιοδικό συμβάντος στις ιδιότητες του πιλότου για να έχετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το σφάλμα που συναντάται. Προσπαθήστε επίσης να ενημερώσετε αυτόν τον πιλότο.
  • Συμβουλεύω το Εφημερίδα συστήματος Σε περίπτωση που ο παρατηρητής και κοιτάξτε εάν τα μηνύματα σφάλματος θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αναγνώριση της συσκευής ή του πιλότου που προκαλεί την μπλε οθόνη. Μπορείτε να φιλτράρετε την εφημερίδα του συστήματος για να εμφανίσετε μόνο συμβάντα “κρίσιμης” και “σφάλματος”.
  • Εκτελέστε το εργαλείο Διάγνωση μνήμης των Windows Για να δοκιμάσετε τη μνήμη RAM (RAM). Μόλις πραγματοποιηθεί η δοκιμή, χρησιμοποιήστε τον παρατηρητή συμβάντων για να εμφανίσετε τα αποτελέσματα (στην εφημερίδα του συστήματος). Αναζητήστε την είσοδο “MemoryDiagnostics-Résults” για να εμφανίσετε τα αποτελέσματα.
  • Ελέγξτε εάν ο νέος εξοπλισμός που έχετε εγκαταστήσει είναι Συμβατό με την έκδοση των Windows.
  • Εγκαταστήστε λογισμικό προστασίας από ιούς και Ξεκινήστε μια σάρωση προστασίας από ιούς. Οι ιοί μπορούν να μολύνουν όλους τους τύπους δίσκων που διαμορφώνονται για τα παράθυρα και οι δίσκοι που προκύπτουν μπορούν να παράγουν θανατηφόρα σφάλματα. Βεβαιωθείτε ότι ο έλεγχος λογισμικού προστασίας από ιούς εάν η εγγραφή κύριας εκκίνησης έχει μολυνθεί.
  • Χρησιμοποιήστε τοΕργαλείο επαλήθευσης δίσκου (CHKDSK) Για να ελέγξετε ότι το σύστημα αρχείων δεν είναι κατεστραμμένο.
  • Χρησιμοποιήστε τοΕργαλείο επαλήθευσης αρχείου συστήματος (SFC) Για την επισκευή αρχείων συστήματος που λείπουν ή κατεστραμμένα.
  • Ελέγξτε ότι υπάρχει Επαρκής ελεύθερος χώρος στον αναγνώστη συστήματος. Το λειτουργικό σύστημα και ορισμένες εφαρμογές απαιτούν αρκετό ελεύθερο χώρο για τη δημιουργία αρχείων ανταλλαγής και για άλλες λειτουργίες επίσης. Συνιστάται ένας ελεύθερος χώρος 10% έως 15%.
  • Εγκαταστήστε τις τελευταίες ενημερώσεις των Windows Μέσω της ενημέρωσης των Windows.
  • Ελέγξτε εάν ο κατασκευαστής του υπολογιστή ή της μητρικής σας πλακέτας προσφέρει ένα UEFI BIOS ή ενημέρωση υλικολογισμικού του συστήματός σας. Επίσης, φορτώστε το προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του υλικολογισμικού σας BIOS/UEFI.
  • Για υπολογιστές γραφείου, βεβαιωθείτε ότι όλα Οι κάρτες επέκτασης είναι κατάλληλα εγκατεστημένες Και όλα αυτά Τα καλώδια είναι πλήρως συνδεδεμένα.

  Αυτές οι προτάσεις ισχύουν για τα περισσότερα λάθη της μπλε οθόνης.

  Ακολουθούν μερικά παραδείγματα κώδικα διακοπής που μπορείτε να συναντήσετε στα Windows:

  0x000000D1: driver_irql_not_or_equal 0x0000000a: irql_not_less_equal 0x00000050: page_fault_in_nunped_area 0x000000c2: BAD_POOL_CALLER 0x000000ED: UNMOUTABLE_BOOT_VOLUMEMUMEMPOLMEM: NTCODE_NOT_AROTATHATE_BOOT_VOLMEMOMEMPOS: ntcode_noTABLE_BOOT_VOLMEMOMEM: nt.nunped_area 0x000000C2: BAD_POOL_CALLER 0x000000ED: UNMOUTABLE_BOOT_VOLOMME _file_system

  Χρήσιμοι σύνδεσμοι

  • Επισκευάστε τα Windows Update (αποτυχία ενημερώσεων και σφαλμάτων)
  • Σφάλμα Srtrail.TXT κατά τη διάρκεια της αυτόματης επισκευής των Windows 10
  • Περισσότερος ήχος: Επίλυση προβλημάτων ήχου στα Windows 10
  • Σφάλμα “Bootmgr λείπει” στην αρχή -up: Λύσεις

  Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις 17 Μαΐου 2017 . Αναθεωρήθηκε πλήρως στις 29 Νοεμβρίου 2021 και ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 .

  • αντιμετώπιση προβλημάτων
  • Μπλε οθόνη θανάτου
  • παράθυρα

  Ανοίξτε το Windows Device Manager

  30.7k Προβολές 1 Σχόλιο

  Συμπίεση και αποσυμπίεση αρχείων (ZIP) με Windows

  154.Προβολές 1K 5 Σχόλια

  Πώς να εγκαταστήσετε τα Windows XP: CD, USB Key, Sata Disc, AHCI.

  229.3k Προβολές 111 Σχόλια

  Παρά την ανάγνωση του άρθρου “Ο τελικός οδηγός για την επίλυση των λάθη μπλε οθόνης (BSOD) στα Windows”, Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις που σας τρέχουν στο μυαλό σας ? Τα έχετε πάντα τα ίδια προβλήματα που στην αρχή ? Είστε μπλοκαρισμένοι Και δεν ξέρετε τι να κάνετε ?

  Καλέστε την κοινότητα των καβουριών ζητώντας την ερώτησή σας στα φόρουμ !

  Κάντε την ερώτησή μου

  Γεια σας, έχω μπλε οθόνες με τον κωδικό “hypervisor_error” από τότε που εγκατέστησα μια δεύτερη οθόνη στον υπολογιστή μου, αναφορά: “LC32G5XT”. Συμβαίνει πολύ ακανόνιστα, μπορεί να είναι μετά από 30 λεπτά όπως 2 ώρες μετά την ενεργοποίηση του υπολογιστή μου. Ακολούθησα τις οδηγίες σας και μπλοκάραμε γιατί δεν έχω το αρχείο “μνήμη.DMP “, ωστόσο βρήκα στο πλάι του αρχείου” minidump “. Συνδέω τις προβολές WindBG. Μπροστά από το process_name: Το FactoryGame είναι το παιχνίδι που χρησιμοποίησα όταν συνέβη, αλλά συμβαίνει και σε άλλα παιχνίδια. Δεν μπορώ να βρω τη γραμμή “BeAGNING_MODULE:”. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω από πού προέρχεται το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

  Καλημέρα,
  Θέμα: BSOD στην εγκατάσταση του Win7 RTM 7600 X64 σε νέο σκληρό δίσκο
  Διαμόρφωση υλικού:
  CM: Asrock M3A770DE
  CPU: AMD Phenom II
  MEM: Corsair DDR3 1600 MHz 4GB x2
  HDD: WD SATA 500 GB
  GPU: ASUS/NVIDIA EN7300GT 512M
  Θέμα :
  Μπλε οθόνη με επανεκκίνηση μετά την αποσυμπίεση αρχείων – Εγκατάσταση χαρακτηριστικών – Εγκατάσταση ενημερώσεων.
  Ολοκληρωμένες ενέργειες:
  Αποσυναρμολόγηση της σύνδεσης HDD – HDD σε ένα σταθμό υποδοχής σε άλλο υπολογιστή – Ανάλυση αρχείων HDD στο C: Με BluescreenView
  Μετά την ανάλυση:
  Η συντριβή θα προέρχεται από τους οδηγούς DirectX και τους πιλότους NVIDIA (DXGKKRNL.Sys – nvlddmkm.Sys – nvlddmkm1.Sys)
  Ερώτηση:
  Πώς να λύσετε το πρόβλημα ενώ το οστό δεν είναι εντελώς εγκατεστημένο ?
  – KO Safe Mode επειδή η εγκατάσταση δεν έχει τελειώσει
  – Το START -UP Η επισκευή δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα
  Τι να κάνετε για την εγκατάσταση καλών οδηγών ?
  Εν τω μεταξύ πριν εγγραφώ εδώ, διέταξα μια νέα κάρτα γραφικών (η μόνη λύση ίσως ..?) Αλλά αν έχετε μια άλλη λύση, με ενδιαφέρει, θα ολοκληρώσει μόνο τις οδηγίες μου ��
  Θα επέστρεψα για να δημοσιεύσω τα αποτελέσματα όταν έχω δοκιμάσει με τη νέα κάρτα γραφικών .
  με εκτιμιση.

  Τα νόστιμα μπισκότα μας. ��

  Έχετε επιλέξει να αρνηθείτε τα cookies: οπότε δεν μπορούμε να εμφανίσουμε διαφημίσεις στον ιστότοπο.
  Σεβόμαστε την επιλογή σας. Σημειώστε, ωστόσο, ότι χάρη στα cookies και τη διαφήμιση ότι το καβούρι πληροφοριών είναι εντελώς δωρεάν.

  Με την αποδοχή cookies, θα βοηθήσατε και θα συμβάλλετε στην δωρεάν καβούρια πληροφοριών ! ��

  Εάν αλλάξετε γνώμη και Θέλετε να μας δώσετε μια πένσα, Κάντε κλικ εδώ: Δεχόμαστε cookies ��️

  272 Ενεργοί χρήστες

  Το Calisto06 έχει τοποθετήσει ένα νέο μήνυμα στον τρόπο λειτουργίας των διακομιστών VPN ? Πριν από 38 λεπτά

  Το Carbone56 κατέθεσε ένα νέο μήνυμα στο αρχείο Fenetre και το Bloc Note και ο Innet Explorer ανοίγει τη ζήτηση πριν από 54 λεπτά

  Η Idreem δημιούργησε ένα νέο θέμα πώς λειτουργούν οι διακομιστές VPN ? Πριν από 1 ώρα
  Το KCSGREG κατέθεσε ένα νέο μήνυμα σε άλλη απώλεια απόδοσης πριν από 2 ώρες
  Η Delta έχει τοποθετήσει ένα νέο μήνυμα σε άλλη απώλεια απόδοσης πριν από 2 ώρες
  Το KCSGREG κατέθεσε ένα νέο μήνυμα σε άλλη απώλεια απόδοσης πριν από 2 ώρες

  Ένα μέλος δημιούργησε ένα νέο θέμα ελλιπούς και μη λειτουργικού περιβάλλοντος ανάκαμψης. 4 ώρες πριν

  Το Calisto06 έχει ένα νέο μήνυμα στην εγκατάσταση των Windows 10 πριν από 4 ώρες
  Ο Τζαμάλ υπέβαλε ένα νέο σχόλιο στο άρθρο Professional Office Plus 2016 5 ώρες πριν
  Το Marco64 δημιούργησε ένα νέο θέμα εγκατάστασης των Windows 10 πριν από 5 ώρες
  Ο Meunier κατέθεσε ένα νέο σχόλιο για το άρθρο του Plus 2021 Professional Office πριν από 5 ώρες
  Το Klipoute κατέθεσε ένα νέο μήνυμα στο Forgrie Excel αρχείο κωδικού πρόσβασης πριν από 6 ώρες πριν από 6 ώρες
  Η Longaripa έχει τοποθετήσει ένα νέο μήνυμα σε αρκετούς Τρώες στον υπολογιστή μου πριν από 6 ώρες
  Το Fishclown έχει τοποθετήσει ένα νέο μήνυμα στο Forgrie Excel αρχείο κωδικού πρόσβασης πριν από 6 ώρες

  Η Longaripa έχει τοποθετήσει ένα νέο μήνυμα στο αρχείο Fenetre και το Bloc Note και το Intenet Explorer ανοίγει τη ζήτηση πριν από 6 ώρες

  Ο Mateleot κατέθεσε ένα νέο μήνυμα σε αρκετούς Τρώες στον υπολογιστή μου πριν από 6 ώρες

  Το Totovelo10 έχει καταθέσει ένα νέο σχόλιο στο άρθρο VirtualBox: Εγκαταστήστε τις προσθήκες πριν από 7 ώρες

  Το ED6426 κατέθεσε ένα νέο μήνυμα σε αρκετούς Τρώες στον υπολογιστή μου πριν από 7 ώρες
  Το ED6426 δημιούργησε ένα νέο θέμα αρκετοί Trojans στον υπολογιστή μου πριν από 7 ώρες
  Ο Tulburite κατέθεσε ένα νέο μήνυμα σε αδύνατη ενημέρωση πριν από 8 ώρες
  Το KCSGREGE έχει τοποθετήσει ένα νέο μήνυμα σε απώλεια απόδοσης πριν από 8 ώρες
  Η Delta κατέθεσε ένα νέο μήνυμα σε απώλεια απόδοσης πριν από 8 ώρες
  Το StarFox85 δημιούργησε ένα νέο θέμα ενημέρωσης αδύνατο πριν από 11 ώρες

  Ο Carbon56 κατέθεσε ένα νέο μήνυμα στο αρχείο Fenetre και το Bloc Note και ο Innet Explorer ανοίγει τη ζήτηση πριν από 12 ώρες

  Το Klipoute κατέθεσε ένα νέο μήνυμα στο Forgrie Excel αρχείο κωδικού πρόσβασης πριν από 13 ώρες

  Η Longaripa έχει τοποθετήσει ένα νέο μήνυμα στο αρχείο Fenetre και το Bloc Note και ο Innet Explorer ανοίγει στην αξίωση πριν από 13 ώρες

  Ο Branryann δημιούργησε ένα νέο πρόβλημα Veracrypt πριν από 15 ώρες

  Ο Michelet υπέβαλε ένα νέο σχόλιο σχετικά με το άρθρο Δημιουργήστε ένα bootable usb κλειδί με Rufus πριν από 10 ώρες