Windows 10 Laptop, Ανακαλύψτε τους φορητούς υπολογιστές Windows: Ταξινόμηση ανά εμπορικό σήμα και χαρακτηριστικά | Microsoft

Φορητοί υπολογιστές Windows

Με οθόνες που κυμαίνονται από QHD έως 4K, προαιρετικές οθόνες αφής 1, ψηφιακά στυλ 1 και ειδικά γραφικά τσιπ, αυτοί οι ποιοτικοί υπολογιστές είναι ιδανικοί για δημιουργία και ψυχαγωγία. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Φορητό υπολογιστή Windows 10

Ιπποδύναμη

Η επιλογή του σωστού υπολογιστή Windows 10 εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας αναγκών και προτιμήσεων. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός υπολογιστή με τα Windows 10:

1. Χρησιμοποιήστε το Στόχος: Η κύρια χρήση του υπολογιστή σας θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις προδιαγραφές που ψάχνετε. Για παράδειγμα, εάν είστε παίκτης, θα χρειαστείτε ένα σύστημα με μια ισχυρή κάρτα γραφικών και πολλή μνήμη RAM. Εάν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή κυρίως για την περιήγηση στο διαδίκτυο και τον αυτοματισμό γραφείων, μπορεί να μην χρειάζεστε τόσο μεγάλη δύναμη.

2. Επεξεργαστής (CPU): Ο επεξεργαστής είναι ο εγκέφαλος του υπολογιστή. Οι επεξεργαστές Intel Core και AMD Ryzen είναι δύο από τις πιο συνηθισμένες επιλογές για τους υπολογιστές των Windows. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα προσφέρουν γενικά καλύτερη απόδοση, αλλά εξαρτώνται επίσης από τον προϋπολογισμό σας.

3. RAM (RAM): Η RAM χρησιμοποιείται για την προσωρινή αποθήκευση δεδομένων κατά την εκτέλεση προγραμμάτων. Όσο περισσότερο έχετε RAM, τόσο περισσότερο μπορείτε να εκτελέσετε προγράμματα ταυτόχρονα χωρίς να επιβραδύνετε τον υπολογιστή σας. 8 GB μνήμης RAM μπορεί να είναι αρκετή για τις περισσότερες χρήσεις, αλλά αν σχεδιάζετε να κάνετε βίντεο ή φωτογραφία, τυχερά παιχνίδια ή εντατική πολυεθνική, εξετάστε 16 GB ή περισσότερα.

4. Αποθήκευση: Οι δίσκοι SSD (Solid State Drive) είναι ταχύτεροι και πιο αξιόπιστοι από τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους (HDD), αν και πιο ακριβά. Εάν αποθηκεύετε πολλά μεγάλα αρχεία, όπως βίντεο ή παιχνίδια, θα χρειαστείτε ένα μεγάλο χώρο αποθήκευσης.

5. Κάρτα γραφικών: Εάν είστε παίκτης ή εάν εργάζεστε σε εντατικές γραφικές εργασίες, θα χρειαστείτε μια καλή κάρτα γραφικών. Οι υπολογιστές γραφείου προσθέτουν συχνά ή αναβαθμίζουν την κάρτα γραφικών, σε αντίθεση με τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές.

6. Μέγεθος και ανάλυση της οθόνης: Για φορητό υπολογιστή, ένα μέγεθος οθόνης 13 έως 15 ιντσών είναι κοινό και γενικά επαρκές για τους περισσότερους χρήστες. Εάν εργάζεστε σε οπτικές εργασίες όπως η δημοσίευση φωτογραφιών ή βίντεο, μια μεγαλύτερη οθόνη μπορεί να είναι χρήσιμη. Η ανάλυση της οθόνης είναι επίσης σημαντική, συνιστάται πλήρης HD (1080p) ή υψηλότερη οθόνη για μια καθαρή εικόνα.

7. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Εάν επιλέξετε ένα φορητό υπολογιστή και σχεδιάζετε να το χρησιμοποιείτε συχνά εν κινήσει, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένας σημαντικός παράγοντας.

8. Μάρκα και τιμή: Ορισμένες μάρκες είναι γνωστές για την αξιοπιστία τους και την υπηρεσία μετά την πώληση. Βεβαιωθείτε επίσης ότι ο υπολογιστής που επιλέγετε αντιστοιχεί στον προϋπολογισμό σας.

9. Θύρες και συνδεσιμότητα: Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής διαθέτει όλες τις θύρες που χρειάζεστε, όπως USB, HDMI, κλπ. Ελέγξτε επίσης τις επιλογές ασύρματης συνδεσιμότητας, όπως Wi-Fi και Bluetooth.

10. Λειτουργικό σύστημα: Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής παραδίδεται με προεγκατεστημένα Windows 10 εάν δεν θέλετε να φροντίσετε την εγκατάσταση μόνοι σας. Σημειώστε ότι από το 2025, η Microsoft δεν θα παρέχει πλέον υποστήριξη στα Windows 10. Επομένως, θα πρέπει να εξετάσετε μια ενημέρωση για το πιο πρόσφατο λειτουργικό τους σύστημα, τα Windows 11 ή το επόμενο, εκείνη τη στιγμή.

Τέλος, συνιστάται να διαβάσετε επικρίσεις και αξιολογήσεις στο διαδίκτυο για το συγκεκριμένο μοντέλο που σχεδιάζετε να αγοράσετε. Αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για την ποιότητα του υπολογιστή και την ικανοποίηση άλλων χρηστών.

Στον υπολογιστή μου με τα Windows 10 μπορώ να εγκαταστήσω Windows 7 ή Windows 11 ?

Ναι, μπορείτε ενδεχομένως να εγκαταστήσετε Windows 7 ή Windows 11 σε έναν υπολογιστή που λειτουργεί σήμερα στα Windows 10, αλλά υπάρχουν μερικές σημαντικές εκτιμήσεις:

1. Windows 7: Εγκαταστήστε τα Windows 7 σε ένα Windows 10 PC είναι τεχνικά δυνατό, αλλά γενικά δεν συνιστάται. Τα Windows 7 έφτασαν στο τέλος της υποστήριξής της που επεκτάθηκε από τη Microsoft τον Ιανουάριο του 2020, πράγμα που σημαίνει ότι δεν λαμβάνει πλέον ενημερώσεις ασφαλείας και συνεπώς θα μπορούσε να είναι ευάλωτη σε νέες απειλές. Επιπλέον, κάποιο νέο λογισμικό και υλικό μπορεί να μην είναι συμβατό με τα Windows 7.

2. Windows 11: Η Microsoft δημοσίευσε τα Windows 11 τον Οκτώβριο του 2021 και αυτό το νέο λειτουργικό σύστημα έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις συστήματος που είναι υψηλότερες από αυτές των Windows 10. Για να εκτελέσετε τα Windows 11, ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί τις ελάχιστες προδιαγραφές, οι οποίες περιλαμβάνουν συμβατό (1GHz ή ταχύτερο επεξεργαστή με 2 ή περισσότερους πυρήνες σε έναν επεξεργαστή συμβατό με 64 bit), 4GB μνήμης RAM ή περισσότερο, 64GB αποθηκευτικού χώρου ή περισσότερο, α BIOS ή UEFI σύστημα με ασφαλή εκκίνηση, μια κάρτα DirectX 12 ή επακόλουθη συμβατή κάρτα γραφικών με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 2.0, και μια οθόνη με ανάλυση τουλάχιστον 720p. Θα χρειαστείτε επίσης σύνδεση στο Διαδίκτυο για να κάνετε την αρχική ενημέρωση στα Windows 11. Ελέγξτε τις πλήρεις προδιαγραφές και απαιτήσεις συμβατότητας στον ιστότοπο της Microsoft πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε τα Windows 11.

Σε όλες τις περιπτώσεις, πριν από την αναβάθμιση ή την υποβάθμιση του λειτουργικού σας συστήματος, συνιστάται ιδιαίτερα να αποθηκεύσετε όλα τα σημαντικά αρχεία σας για να αποφύγετε οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων. Αν ψάχνετε για έναν γρήγορο και αποτελεσματικό υπολογιστή που τρέχει Windows 7, συνιστούμε αυτό το φορητό υπολογιστή Windows 7 εξοπλισμένο με δίσκο SSD 240GB

PC με Windows 10: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Windows 10 Home, Windows 10 Pro και Windows 10 s

Τα Windows 10 διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις, το καθένα από τα οποία προσφέρει ένα διαφορετικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων σε διαφορετικούς τύπους χρηστών. Ακολουθεί μια εξήγηση της διαφοράς μεταξύ των Windows 10 Home, Windows 10 Pro και Windows 10 S:

1. Windows 10 Home: Αυτή είναι η τυπική έκδοση των Windows 10, σχεδιασμένο για τον μέσο χρήστη. Περιλαμβάνει όλα τα κύρια χαρακτηριστικά των Windows, συμπεριλαμβανομένων της Cortana, του Browser Edge, της Mobile Productivity Suite, της λειτουργίας συνεχούς για συσκευές αφής και μπορεί να εκτελέσει όλες τις εφαρμογές Windows Store. Το Windows 10 Home είναι απολύτως κατάλληλο για προσωπική χρήση ή για μικρές επιχειρήσεις.

2. Windows 10 Pro: Αυτή είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Windows 10 Home, η οποία προσφέρει πρόσθετα χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, το Windows 10 Pro περιλαμβάνει υποστήριξη για το πεδίο, επιτρέποντας στους διαχειριστές πληροφορικής να διαχειρίζονται εύκολα ένα μεγάλο αριθμό μηχανών, καθώς και κρυπτογράφηση δίσκου Bitlocker για την εξασφάλιση δεδομένων. Το Windows 10 Pro περιλαμβάνει επίσης την πρόσβαση στο Windows Update for Business, η οποία επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο στις ενημερώσεις των Windows και τη λειτουργία Hyper-V για εικονικοποίηση μηχανών.

3. Windows 10 S: Αυτή η έκδοση των Windows 10 έχει σχεδιαστεί για ταχύτητα και ασφάλεια. Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να εκτελέσει μόνο τις εφαρμογές που έχουν ληφθεί από το Microsoft Store και όχι τις παραδοσιακές εφαρμογές των Windows. Αυτό ενδεχομένως περιορίζει την ποικιλία του λογισμικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αλλά σημαίνει επίσης ότι οι εφαρμογές ελέγχονται για ασφάλεια και αποδοτικότητα. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για σχολεία ή για άτομα που χρειάζονται μόνο βασικές εφαρμογές και προτιμούν να έχουν αυξημένη ασφάλεια.

Εν ολίγοις, η επιλογή της δημοσίευσης των Windows 10 εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας ως χρήστη.

Η ιδανική διαμόρφωση ενός υπολογιστή με τα Windows 10: Εξερεύνηση των τρέχουσας προσφοράς

Η ψηφιακή εποχή έχει οδηγήσει σε σημαντική αύξηση του αριθμού των διαθέσιμων συσκευών υπολογιστών στην αγορά. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι αναμφισβήτητα ο υπολογιστής με τα Windows 10. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών ανάλογα με τη διαμόρφωση που επιλέγετε.

Η διαμόρφωση του υπολογιστή σας είναι απαραίτητη για τον προσδιορισμό της απόδοσής του. Εξετάζοντας προσεκτικά τις διαθέσιμες προσφορές, είναι σαφές ότι ορισμένα εξαρτήματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά, συμπεριλαμβανομένου του επεξεργαστή (ή του “πυρήνα”), του σκληρού δίσκου (ειδικότερα του SSD), του μεγέθους της οθόνης (μετρούμενη σε ίντσες), μνήμη και Φυσικά, το εμπορικό σήμα της συσκευής.

Ο επεξεργαστής, που συχνά ονομάζεται “πυρήνας”, είναι ο εγκέφαλος του υπολογιστή. Αντιμετωπίζει όλες τις οδηγίες και καθορίζει πόσο αποτελεσματικά ο υπολογιστής σας μπορεί να εκτελέσει εργασίες. Οι τρέχουσες προσφορές στην αγορά περιλαμβάνουν συσκευές εξοπλισμένες με επεξεργαστές που κυμαίνονται από απλό έως τετραπλό πυρήνα. Οι συσκευές πολλαπλών επεξεργαστών παρέχουν καλύτερη απόδοση για πολλαπλές και απαιτητικές εφαρμογές, όπως βιντεοπαιχνίδια ή λογισμικό γραφικού σχεδιασμού.

Ένα άλλο κρίσιμο στοιχείο της διαμόρφωσης του υπολογιστή σας είναι ο τύπος αποθήκευσης. Οι SSDs (δίσκοι στερεάς κατάστασης) είναι όλο και πιο δημοφιλείς λόγω της ταχύτητας και της αξιοπιστίας τους πάνω από εκείνες των παραδοσιακών σκληρών δίσκων. Πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων μοντέλων στο Microsoft Surface Range, προσφέρουν προσφορές με SSD διαφορετικών δυνατοτήτων. Ένα SSD μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τον χρόνο έναρξης του υπολογιστή σας και την εκτέλεση εφαρμογών.

Το μέγεθος της οθόνης, που μετράται σε ίντσες, είναι ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να λάβετε υπόψη. Έχει άμεσο αντίκτυπο στην ευκολία χρήσης της συσκευής, ειδικά αν εργάζεστε σε οπτικές εφαρμογές ή αν παρακολουθήσετε πολλά βίντεο. Οι περισσότερες προσφορές για την προσφορά της αγοράς μεγέθη οθόνης που κυμαίνονται από 13 έως 17 ίντσες.

Η μνήμη ή η μνήμη RAM, αποτελεί βασικό στοιχείο στη διαμόρφωση οποιουδήποτε υπολογιστή. Επηρεάζει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα με την οποία μπορείτε να εκτελέσετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Οι τρέχουσες προσφορές προσφέρουν γενικά μια μνήμη από 4 GB έως 32 GB. Όσο υψηλότερη είναι η μνήμη, τόσο περισσότερο μπορείτε να εκτελέσετε εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς να επιβραδύνετε τον υπολογιστή.

Τέλος, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη η μάρκα της συσκευής. Ορισμένες μάρκες, όπως η Microsoft Surface, έχουν σφυρηλατήσει μια φήμη εξαιρετικής ποιότητας και αξιοπιστίας. Το Microsoft Surface Range προσφέρει μια ποικιλία συσκευών προσαρμοσμένων σε διάφορες χρήσεις, που κυμαίνονται από προσωπική χρήση έως εντατική επαγγελματική χρήση.

Συμπερασματικά, η διαμόρφωση του υπολογιστή σας με τα Windows 10 είναι μια ουσιαστική σκέψη που καθορίζει την απόδοση και την ικανοποίηση της χρήσης σας. Είτε επιλέγετε έναν επεξεργαστή πολλαπλών πυρήνων, ένα SSD για αποθήκευση, μια μεγάλη οθόνη, μια άφθονη μνήμη ή μια συσκευή μάρκας που αναγνωρίζεται ως η επιφάνεια της Microsoft, η επιλογή σας πρέπει να καθοδηγείται από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας. Οι προσφορές στην αγορά είναι ποικίλες και ευέλικτες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε μια διαμόρφωση που ικανοποιεί τέλεια τις ανάγκες σας. Ένας καλοπροαίρετος υπολογιστής με Windows 10 προσφέρει μια ισχυρή και υγρή εμπειρία χρήστη, είτε το χρησιμοποιήσατε για εργασία, μελέτες, παιχνίδια ή απλά για περιήγηση στο διαδίκτυο. Έτσι αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τις ανάγκες σας και να συγκρίνετε τις διαθέσιμες προσφορές πριν κάνετε την επιλογή σας. Σε έναν όλο και πιο ψηφιακό κόσμο, η προσαρμογή μιας συσκευής στις ανάγκες σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην παραγωγικότητά σας και τη γενική ικανοποίησή σας.

Πλοηγηθείτε στη ζούγκλα του υπολογιστή με τα Windows 10: Πώς να συγκρίνετε και να επιλέξετε

Στη μεγάλη οικογένεια φορητών υπολογιστών, το εύρος που είναι εξοπλισμένο με τα Windows 10 διακρίνεται από την ποικιλομορφία και την ευελιξία του. Μεταξύ των διαφόρων παραμέτρων, της απαιτούμενης μνήμης, των διαφορετικών εμπορικών σημάτων όπως η Asus, τα διαθέσιμα αξεσουάρ, τα χαρακτηριστικά της κάμερας και πολλά άλλα, η επιλογή μπορεί μερικές φορές να φαίνεται συντριπτική. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να πλοηγηθείτε σε αυτή τη ζούγκλα και να βρείτε το φορητό υπολογιστή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Όταν συγκρίνετε τους διάφορους φορητούς υπολογιστές, μία από τις πρώτες πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ικανότητα της μνήμης. Για μια λειτουργία υγρού των Windows 10, η απαιτούμενη μνήμη είναι 2 GB για την έκδοση 32 -bit και 4 GB για την έκδοση 64 -bit. Ωστόσο, για βέλτιστη χρήση, είναι καλύτερο να έχετε τουλάχιστον 8 GB μνήμης RAM. Οι φορητοί υπολογιστές, όπως αυτές της μάρκας ASUS, συχνά προσφέρουν χωρητικότητα μνήμης έως και 16 GB, ή ακόμα και 32 GB για μοντέλα υψηλής ποιότητας.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η ποιότητα της κάμερας, ένα αξεσουάρ όλο και πιο απαραίτητο στην εποχή των τηλεργασιών και των οικογενειακών κλήσεων με την οικογένεια. Συγκρίνετε τις προδιαγραφές κάμερας: Η ανάλυση υψηλής ποιότητας εγγυάται μια καθαρή και καθαρή εικόνα. Πολλοί φορητοί υπολογιστές ενσωματώνουν σήμερα τις κάμερες HD, προσφέροντας ανάλυση 720p, ενώ μερικά πιο ακριβά μοντέλα προσφέρουν πλήρεις κάμερες HD στα 1080p.

Όταν επισκέπτεστε ένα κατάστημα για να επιλέξετε το φορητό υπολογιστή σας, μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη τα αξεσουάρ που μπορούν να συνοδεύσουν την αγορά σας. Μια καλή τσάντα μεταφοράς, εργονομικό ποντίκι ή ποιοτικό κράνος μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην εμπειρία του χρήστη σας.

Η τιμή είναι βέβαια καθοριστικός παράγοντας. Οι φορητοί υπολογιστές των Windows 10 διατίθενται σε διάφορα επίπεδα τιμών, ανάλογα με τη μάρκα, τις ρυθμίσεις και τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται. Η Asus, για παράδειγμα, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα φορητών υπολογιστών, από το μοντέλο εισόδου έως τον σταθμό εργασίας μέγιστης χωρητικότητας.

Τέλος, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τη λειτουργία ζωής της μπαταρίας. Για όσους κινούνται συχνά, ένας φορητός υπολογιστής με μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι απαραίτητη. Συγκρίνετε τις πληροφορίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή και επιλέξτε ένα μοντέλο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Συνοπτικά, αν και η επιλογή ενός φορητού υπολογιστή κάτω από τα Windows 10 μπορεί να φαίνεται πολύπλοκη, μια προσεκτική ανάλυση των βασικών παραμέτρων, της απαιτούμενης χωρητικότητας, της τιμής και των διαθέσιμων αξεσουάρ μπορεί να απλοποιήσει σημαντικά την απόφασή σας. Είτε επιλέγετε ένα ASUS ή άλλο μέλος της μεγάλης οικογένειας φορητών υπολογιστών, ο νέος σας υπολογιστής θα είναι ένας πολύτιμος σύντροφος για εργασία, μάθηση και ψυχαγωγία.

Φορητοί υπολογιστές Windows

Ο φορητός υπολογιστής των Windows ανοίγει με ένα παράθυρο διαλόγου και λουλούδια στο παρασκήνιο

Οι φορητοί υπολογιστές των Windows σας φέρνουν δύναμη και ταχύτητα όπου κι αν πάτε. Έχετε μια λίστα με εργασίες όπως το χέρι ? Τα Windows μπορούν να σας βοηθήσουν να το ξεπεράσετε.

Φίλτρο

ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Οι συστάσεις σας

Περιηγηθείτε, φιλτράρετε και συγκρίνετε τα Windows 11 PCS για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Διαφορετικά, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Ανάλογα με τα φίλτρα που έχετε επιλέξει, εδώ είναι οι υπολογιστές που σας ταιριάζουν. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Κανένας υπολογιστής δεν αντιστοιχεί στα φίλτρα που έχετε επιλέξει. Ανασκόπηση διαγράφοντας ορισμένα φίλτρα. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να βρείτε έναν υπολογιστή.

Είτε παίζει, περιηγείστε στο Διαδίκτυο, σχεδιάζοντας ένα ταξίδι ή πληρώνοντας λογαριασμούς, αυτοί οι υπολογιστές πολλαπλών χρήσεων έχουν ό, τι χρειάζεται η οικογένειά σας. Έχουν επεξεργαστές μεσαίων range, 1 οθόνες αφής 1 και ασφαλή σύνδεση για διάφορα προφίλ με τα Windows Hello 2 . Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τον οικογενειακό υπολογιστή κατάλληλο για το σπίτι σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με ενσωματωμένα και διακριτικά γραφικά τσιπ καθώς και μεσαία επεξεργαστές, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για περιστασιακούς παίκτες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια που σκοπεύετε να παίξετε. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τον υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με αποκλειστικά τσιπ γραφικών και επεξεργαστές υψηλών επιπέδων, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για έμπειρους παίκτες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια σας και φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή εμπορικό σήμα για να βρείτε το παιχνίδι PC που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με οθόνες που κυμαίνονται από QHD έως 4K, προαιρετικές οθόνες αφής, ψηφιακή στυλ 1 και ειδικά γραφικά τσιπ, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για δημιουργικούς χρήστες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Ιδανικό για τη διαχείριση καθημερινών εργασιών, όπως η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η πλοήγηση στο διαδίκτυο, αυτοί οι βασικοί υπολογιστές παραδίδονται με όλα όσα χρειάζεστε και τίποτα περιττό. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με περισσότερη μνήμη RAM και περισσότερη αποθήκευση, αυτοί οι υπολογιστές μπορούν να εκτελούν διάφορα προγράμματα για χρήση με ευκολία με ευκολία. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Παρακολουθήστε το περιεχόμενο ροής σε αφθονία, ζωντανά αθλήματα στις αγαπημένες σας ταινίες, χάρη σε ποιοτικούς υπολογιστές που έχουν σχεδιαστεί για ψυχαγωγία. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με μια μακρά αυτονομία 17 και μια ασφαλή σύνδεση με τα Windows Hello 2, αυτοί οι υπολογιστές με οθόνες αφής 1 έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη παραγωγικότητα. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τον υπολογιστή εργασίας προσαρμοσμένο να εργάζεται στο σπίτι ή στο γραφείο. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Διστάσετε μεταξύ της οικογένειας Windows 11 ή του επαγγελματία στο νέο σας υπολογιστή ? Ανακαλύψτε τις διαφορές εδώ. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Είτε πρόκειται για ένα ζήτημα να παρακολουθήσετε ένα μάθημα στο χώρο του ξενοδοχείου, ακολουθώντας το online ή απλά να παρακολουθείτε ταινίες στο Streaming στο σπίτι, αυτοί οι υπολογιστές με οθόνες αφής 1 έχουν πολύ μεγάλη αυτονομία 17 και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τους μαθητές. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τον υπολογιστή προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, είτε για μελέτες είτε για το σπίτι. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με αποκλειστικά τσιπ γραφικών και επεξεργαστές υψηλών επιπέδων, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για παιχνίδια με πόρους καθώς και για επεξεργασία με ρετουσαρίσματα φωτογραφιών και βίντεο. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια σας και φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με περισσότερη μνήμη RAM και περισσότερη αποθήκευση, αυτοί οι υπολογιστές μπορούν να εκτελούν διάφορα προγράμματα για χρήση με ευκολία με ευκολία. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Είτε παίζει, περιηγείστε στο Διαδίκτυο, σχεδιάζοντας ένα ταξίδι ή πληρώνοντας λογαριασμούς, αυτοί οι υπολογιστές πολλαπλών χρήσεων έχουν ό, τι χρειάζεται η οικογένειά σας. Είναι επίσης εξοπλισμένα με επεξεργαστές μέσου όρου, 1 οθόνες αφής 1 και εύκολη ασφαλή σύνδεση για διάφορα προφίλ με Windows Hello 2 . Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με οθόνες που κυμαίνονται από QHD έως 4K, προαιρετικές οθόνες αφής, ψηφιακή στυλ 1 και ειδικά γραφικά τσιπ, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για δημιουργικούς χρήστες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Παρακολουθήστε το περιεχόμενο ροής σε αφθονία, ζωντανά αθλήματα στις αγαπημένες σας ταινίες, χάρη σε ποιοτικούς υπολογιστές που έχουν σχεδιαστεί για ψυχαγωγία. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με ενσωματωμένα και διακριτικά γραφικά τσιπ καθώς και μεσαία επεξεργαστές, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για περιστασιακούς παίκτες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια σας και φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με αποκλειστικά τσιπ γραφικών και επεξεργαστές υψηλών επιπέδων, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για έμπειρους παίκτες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια σας και φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με μια μακρά αυτονομία 17 και μια ασφαλή σύνδεση με τα Windows Hello 2, αυτοί οι υπολογιστές με οθόνες αφής 1 έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη παραγωγικότητα. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Διστάσετε μεταξύ της οικογένειας Windows 11 ή του επαγγελματία στο νέο σας υπολογιστή ? Ανακαλύψτε τις διαφορές εδώ. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Είτε πρόκειται για ένα ζήτημα να παρακολουθήσετε ένα μάθημα στο χώρο του ξενοδοχείου, ακολουθώντας το online ή απλά να παρακολουθείτε ταινίες στο Streaming στο σπίτι, αυτοί οι υπολογιστές με οθόνες αφής 1 έχουν πολύ μεγάλη αυτονομία 17 και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τους μαθητές. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με αποκλειστικά τσιπ γραφικών και επεξεργαστές υψηλών επιπέδων, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για επεξεργασία φωτογραφιών και επεξεργασία βίντεο. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Είτε παίζει, πλοηγία στο Διαδίκτυο, σχεδιάζοντας ένα ταξίδι ή πληρωμή λογαριασμών, αυτοί οι υπολογιστές πολλαπλών χρήσεων έχουν ό, τι χρειάζεται η οικογένειά σας για εύκολη χρήση πολλαπλών εργασιών. Επωφεληθείτε από έναν μεγάλο χώρο αποθήκευσης, τους επεξεργαστές μέσου -βραχίονα και μια ασφαλή σύνδεση για διάφορα προφίλ με τα Windows Hello 2 . Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με οθόνες που κυμαίνονται από QHD έως 4K, προαιρετικές οθόνες αφής, ψηφιακή στυλ 1 και ειδικά γραφικά τσιπ, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για δημιουργικούς χρήστες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Παρακολουθήστε το περιεχόμενο ροής σε αφθονία, ζωντανά αθλήματα στις αγαπημένες σας ταινίες, χάρη σε ποιοτικούς υπολογιστές που έχουν σχεδιαστεί για ψυχαγωγία. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με ενσωματωμένα και διακριτικά γραφικά τσιπ καθώς και μεσαία επεξεργαστές, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για περιστασιακούς παίκτες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια σας και φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με αποκλειστικά τσιπ γραφικών και επεξεργαστές υψηλών επιπέδων, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για έμπειρους παίκτες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια σας και φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με μια μακρά αυτονομία 17 και μια ασφαλή σύνδεση με τα Windows Hello 2, αυτοί οι υπολογιστές με οθόνες αφής 1 έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη παραγωγικότητα. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Διστάσετε μεταξύ της οικογένειας Windows 11 ή του επαγγελματία στο νέο σας υπολογιστή ? Ανακαλύψτε τις διαφορές εδώ. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Είτε πρόκειται για ένα ζήτημα να παρακολουθήσετε ένα μάθημα στο χώρο του ξενοδοχείου, ακολουθώντας το online ή απλά να παρακολουθείτε ταινίες στο Streaming στο σπίτι, αυτοί οι υπολογιστές με οθόνες αφής 1 έχουν πολύ μεγάλη αυτονομία 17 και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τους μαθητές. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με αποκλειστικά τσιπ γραφικών και επεξεργαστές υψηλών επιπέδων, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για επεξεργασία φωτογραφιών και επεξεργασία βίντεο. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Παρακολουθήστε το περιεχόμενο ροής σε αφθονία, ζωντανά αθλήματα στις αγαπημένες σας ταινίες, χάρη σε ποιοτικούς υπολογιστές που έχουν σχεδιαστεί για όλη την οικογένεια. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με οθόνες που κυμαίνονται από QHD έως 4K, προαιρετικές οθόνες αφής 1, ψηφιακά στυλ 1 και ειδικά γραφικά τσιπ, αυτοί οι ποιοτικοί υπολογιστές είναι ιδανικοί για δημιουργία και ψυχαγωγία. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένοι με ενσωματωμένες και διακριτικές κάρτες γραφικών και επεξεργαστές μεσαίων range, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για να παίζουν περιστασιακά ή για να παρακολουθήσουν τη ροή των τελευταίων ταινιών και σειράς. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια σας και φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με αποκλειστικά τσιπ γραφικών και επεξεργαστές υψηλών επιπέδων, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για παιχνίδια πόρων και ψυχαγωγίας. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια σας και φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με μια μακρά αυτονομία 17, μια ασφαλής σύνδεση με τα Windows Hello 2, αυτοί οι υπολογιστές με 1 οθόνη αφής 1 έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Διστάσετε μεταξύ της οικογένειας Windows 11 ή του επαγγελματία στο νέο σας υπολογιστή ? Ανακαλύψτε τις διαφορές εδώ. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Είτε πρόκειται για ένα ζήτημα να παρακολουθήσετε ένα μάθημα στο χώρο του ξενοδοχείου, ακολουθώντας το online ή απλά να παρακολουθείτε ταινίες στο Streaming στο σπίτι, αυτοί οι υπολογιστές με οθόνες αφής 1 έχουν πολύ μεγάλη αυτονομία 17 και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τους μαθητές. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με αποκλειστικά τσιπ γραφικών και επεξεργαστές υψηλών επιπέδων, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για τη ροή των αγαπημένων σας ταινιών και εκπομπών ή για ρετουσάρες και για βίντεο. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με οθόνες που κυμαίνονται από QHD έως 4K, προαιρετικές οθόνες αφής, ψηφιακά στυλ 1 και ειδικά γραφικά τσιπ, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για δημιουργικούς χρήστες και οικογένειες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Είτε παίζει, πλοηγία στο Διαδίκτυο, σχεδιάζοντας ένα ταξίδι ή πληρωμή λογαριασμών, αυτοί οι υπολογιστές πολλαπλών χρήσεων είναι ιδανικοί για περιστασιακούς παίκτες και οικογένειες. Επωφεληθείτε από τον επεξεργαστή Mid -range της επιλογής σας, μια οθόνη αφής και μια ασφαλή σύνδεση για διάφορα προφίλ με τα Windows Hello 2 . Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια σας και φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με αποκλειστικά τσιπ γραφικών και επεξεργαστές υψηλού επιπέδου, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για έμπειρους παίκτες και οικογένειες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια σας και φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένοι με επεξεργαστές μεσαίας εμβέλειας, 1 οθόνες αφής 1 και ασφαλή σύνδεση για διάφορα προφίλ με τα Windows Hello 2, αυτοί οι υπολογιστές πολλαπλών χρήσεων είναι ιδανικοί για το σπίτι ή την επιφάνεια εργασίας. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Διστάσετε μεταξύ της οικογένειας Windows 11 ή του επαγγελματία στο νέο σας υπολογιστή ? Ανακαλύψτε τις διαφορές εδώ. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένοι με επεξεργαστές μεσαίας εμβέλειας, 1 οθόνες αφής 1 και επιπλέον μεγάλη απόσταση 17, αυτοί οι υπολογιστές πολλαπλών χρήσεων είναι ιδανικά για το σπίτι ή τις μελέτες. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με αποκλειστικά τσιπ γραφικών και επεξεργαστές υψηλού επιπέδου, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για δημιουργικούς χρήστες και οικογένειες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με οθόνες που κυμαίνονται από QHD έως 4K, προαιρετικές οθόνες αφής 1, ψηφιακά στυλ 1 και ειδικά γραφικά τσιπ, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για δημιουργικούς χρήστες και παίκτες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με αποκλειστικά τσιπ γραφικά και επεξεργαστές υψηλών επιπέδων, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για δημιουργικούς χρήστες και έμπειρους παίκτες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια σας και φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με οθόνες που κυμαίνονται από QHD έως 4K, προαιρετικές οθόνες αφής, ψηφιακά στυλ 1 και ειδικά γραφικά τσιπ, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και της δημιουργικότητας. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Διστάσετε μεταξύ της οικογένειας Windows 11 ή του επαγγελματία στο νέο σας υπολογιστή ? Ανακαλύψτε τις διαφορές εδώ. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με οθόνες που κυμαίνονται από QHD έως 4K, προαιρετικές οθόνες αφής 1, ψηφιακά στυλ 1 και αποκλειστικά τσιπ γραφικά, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για δημιουργικούς χρήστες στην εργασία ή στο σπίτι. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με οθόνες που κυμαίνονται από QHD έως 4K, προαιρετικές οθόνες αφής, ψηφιακά στυλ 1 και αποκλειστικά τσιπ γραφικών, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για επεξεργασία φωτογραφιών, επεξεργασία βίντεο και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με μια μακρά αυτονομία 17, μια ασφαλή σύνδεση με τα Windows Hello 2 και έναν επεξεργαστή Mid -range για να διαλέξετε, αυτοί οι υπολογιστές είναι κατάλληλοι για εργασία και περιστασιακά τυχερά παιχνίδια. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και τα παιχνίδια που θέλετε να παίξετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Διστάσετε μεταξύ της οικογένειας Windows 11 ή του επαγγελματία στο νέο σας υπολογιστή ? Ανακαλύψτε τις διαφορές εδώ. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένοι με ειδικά γραφικά τσιπ και επεξεργαστές υψηλού επιπέδου, αυτοί οι σταθμοί εργασίας που σκέφτονται για παραγωγικότητα είναι ιδανικά για εργασία και απαιτούν πόρους σε πόρους. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια σας και φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Διστάσετε μεταξύ της οικογένειας Windows 11 ή του επαγγελματία στο νέο σας υπολογιστή ? Ανακαλύψτε τις διαφορές εδώ. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Με μια μακρά αυτονομία 17, μια ασφαλή σύνδεση με τους επεξεργαστές Windows Hello 2 και Mid Range, αυτοί οι υπολογιστές πολλαπλών χρήσεων είναι ιδανικοί για εργασία ή μελέτες. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Διστάσετε μεταξύ της οικογένειας Windows 11 ή του επαγγελματία στο νέο σας υπολογιστή ? Ανακαλύψτε τις διαφορές εδώ. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με ειδικά γραφικά τσιπ και επεξεργαστές υψηλού επιπέδου, αυτοί οι σταθμοί εργασίας που σκέφτονται για παραγωγικότητα είναι ιδανικά για επεξεργασία φωτογραφιών και επεξεργασία βίντεο. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Διστάσετε μεταξύ της οικογένειας Windows 11 ή του επαγγελματία στο νέο σας υπολογιστή ? Ανακαλύψτε τις διαφορές εδώ. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Είτε πρόκειται για ζήτημα παρακολούθησης ενός μαθήματος στο χώρο, ακολουθώντας το online ή απλά παίζοντας με φίλους, αυτοί οι υπολογιστές με οθόνες αφής 1 έχουν επιπλέον μακρά αυτονομία 17 και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τους μαθητές. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια που σκοπεύετε να παίξετε. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Είτε βυθίζετε τα βιβλία σας είτε τελειοποιείτε το παιχνίδι σας, αυτοί οι υπολογιστές, εξοπλισμένοι με ειδικά γραφικά τσιπ και επεξεργαστές υψηλού επιπέδου, αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τους μαθητές και τους παίκτες. Φιλτράρισμα ανά προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με αποκλειστικά τσιπ γραφικών, επεξεργαστές υψηλής ποιότητας και μακρά αυτονομία 17, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για μαθητές και δημιουργικούς χρήστες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με αποκλειστικά τσιπ γραφικών και επεξεργαστές υψηλών επιπέδων, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για έμπειρους παίκτες. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια σας και φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένοι με ειδικούς ψύλλους γραφικών και επεξεργαστές υψηλού επιπέδου, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για επεξεργασία φωτογραφιών και επεξεργασία βίντεο ή για περιστασιακά παιχνίδια. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα προγράμματα που σκοπεύετε να εκτελέσετε και να φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εξοπλισμένο με αποκλειστικά τσιπ γραφικών και επεξεργαστές υψηλών επιπέδων, αυτοί οι υπολογιστές είναι ιδανικοί για παιχνίδια με πόρους καθώς και για επεξεργασία με ρετουσαρίσματα φωτογραφιών και βίντεο. Ελέγξτε εκ των προτέρων την απαιτούμενη διαμόρφωση για τα παιχνίδια σας και φιλτράρετε με προϋπολογισμό, χαρακτηριστικά ή μάρκα για να βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες των Windows 11, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ορισμένα αξεσουάρ ξεχωριστά, για παράδειγμα μια κάμερα (δείτε το απαιτούμενο σύστημα). Τα κίτρινα κονκάρδες δείχνουν μια αλληλογραφία με τις επιλεγμένες χρήσεις. Τα γκρίζα κονκάρδες υποδεικνύουν άλλες χρήσεις για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι υπολογιστές. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει: Συγκρίνετε έως και 3 συσκευές Windows επιλέγοντας το πλαίσιο σύγκρισης κάτω από κάθε συσκευή. Ανακαλύψτε όλες τις συσκευές για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Απεικόνιση Αποτελέσματα Διαγραφή όλων των φίλτρων
Απεικόνιση (@@ visiblecount @@ συσκευές) Αποτελέσματα
Απεικόνιση Αποτελέσματα Διαγραφή όλων των φίλτρων

Το εικονίδιο πληροφοριών το οποίο, όταν ο χρήστης μεταφέρει τον δρομέα σε αυτό, παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σήμα για αυτόν τον υπολογιστή

Το εικονίδιο πληροφοριών το οποίο, όταν ο χρήστης μεταφέρει τον δρομέα σε αυτό, παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σήμα για αυτόν τον υπολογιστή

Το εικονίδιο πληροφοριών το οποίο, όταν ο χρήστης μεταφέρει τον δρομέα σε αυτό, παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σήμα για αυτόν τον υπολογιστή

Χρειάζεστε βοήθεια για να αποφασίσετε ?

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον υπολογιστή των Windows που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θέλεις κι άλλο ?

Λάβετε βοήθεια κατά τη μετάβασή σας στα Windows 11 και τραβήξτε το καλύτερο της εμπειρίας των Windows σας.

Ανακαλύψτε τα νέα και τα νέα της Microsoft.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις λειτουργικότητας, πρακτικές συμβουλές, προσφορές και άλλα για τα Windows και άλλα προϊόντα της Microsoft.

Γίνετε εσωτερικός

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα Insider Windows και ξεκινήστε τη συνεργασία με τους μηχανικούς για να βοηθήσετε στη διαμόρφωση του μέλλοντος των Windows.

 • Προσομοιωμένες οθόνες. Η διαθεσιμότητα χαρακτηριστικών και εφαρμογών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή.
 • ** Χαρακτηριστικά των Windows 11, καθώς και συμβατές εφαρμογές, ποικίλλουν ανάλογα με τις περιοχές και τις συσκευές. Μπορεί να απαιτείται συγκεκριμένο υλικό. Συμβουλευτείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Windows 11. (Ισχύουν τα έξοδα σύνδεσης).
 • 1 μαξιλάρι ή απαιτείται υπολογιστής. Η γραφίδα μπορεί να πωληθεί ξεχωριστά.
 • 2 Απαιτεί μία από τις ακόλουθες εξειδικευμένες τεχνολογίες: αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάμερα υπέρυθρης ακτινοβολίας ή άλλους συμβατούς βιομετρικούς και περιφερειακούς αισθητήρες.
 • 4 Όλες οι προδιαγραφές υπόκεινται σε τροποποίηση χωρίς προειδοποίηση. Ελέγξτε τις ακριβείς προσφορές από κάθε λιανοπωλητή. Τα προϊόντα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις αγορές. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες τιμές που προσφέρονται από ορισμένους μεταπωλητές και είναι πιθανό να αλλάξουν. Εκτός αν υποδεικνύεται με ακρίβεια, οι τιμές δεν καθορίζονται από τη Microsoft.
 • 5 Windows 10 και Windows 11 σε λειτουργία S λειτουργούν αποκλειστικά με εφαρμογές Microsoft Store στα Windows. Ορισμένα αξεσουάρ και εφαρμογές συμβατές με τα Windows 10 και 11 ενδέχεται να μην λειτουργούν (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων εφαρμογών προστασίας από ιούς και προσβασιμότητας) και η απόδοση μπορεί να ποικίλει, ακόμη και μετά την αποχώρηση από τη λειτουργία S. Εάν αφήσετε τη λειτουργία S, δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα των Windows.Com/smodefaq. Εάν ο υπολογιστής σας αντιστοιχεί στη ελάχιστη διαμόρφωση υλικού, η έκδοση των Windows 10 Family Edition σε λειτουργία S μπορεί να μεταβεί στη λειτουργία Family Windows 11 σε λειτουργία S. Εάν ο υπολογιστής Windows 10 εκτελεί επαγγελματική έκδοση σε λειτουργία S, θα πρέπει να αφήσετε αυτήν τη λειτουργία για να μεταβείτε στο Windows 11 Professional. Το Professional Windows 11 Publishing δεν είναι διαθέσιμη σε λειτουργία S.
 • 6 έως τις 5 μ.μ. Δοκιμές που διεξήχθη από τη Microsoft τον Οκτώβριο του 2017 σε συσκευές DGPU Intel® Core ™ I7 σε 512 GB προ -παραγωγή με 16 GB μνήμης RAM. Δοκιμή πλήρους εκφόρτισης μπαταρίας κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής βίντεο. Όλες οι παράμετροι έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη λειτουργία Wi-Fi που έχει συσχετιστεί με ένα δίκτυο και την αυτόματη φωτεινότητα που απενεργοποιήθηκε. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις καθορισμένες παραμέτρους, τη χρήση που γίνεται και άλλοι παράγοντες.
 • 7 Κατά τη διάρκεια της περιόδου περιφερειακής υποστήριξης που παρέχεται από τον κατασκευαστή του ΚΑΕ. Απαιτείται πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
 • 8 έως τις 5 μ.μ. Δοκιμές που διεξήχθη από τη Microsoft τον Οκτώβριο του 2017 σε συσκευές Intel® Core ™ I5 σε προετοιμασία 256 GB με 8 GB μνήμης RAM. Δοκιμή πλήρους εκφόρτισης μπαταρίας κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής βίντεο. Όλες οι παράμετροι έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη λειτουργία Wi-Fi που έχει συσχετιστεί με ένα δίκτυο και την αυτόματη φωτεινότητα που απενεργοποιήθηκε. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις καθορισμένες παραμέτρους, τη χρήση που γίνεται και άλλοι παράγοντες.
 • 9 Με την πάροδο του χρόνου ορισμένες συσκευές που εμφανίζονται μπορεί να περιλαμβάνουν μια προεγκατεστημένη έκδοση των Windows 11. Ελέγξτε με τον κατασκευαστή της συσκευής ή τον λιανοπωλητή.
 • 10 Η σύνδεση LTE απαιτεί ένα ασύρματο πακέτο κινητής τηλεφωνίας, που πωλείται ξεχωριστά.
 • 11 έως 9 ώρες ζωής μπαταρίας μπαταρίας σε τοπική δοκιμή ανάγνωσης βίντεο που πραγματοποιήθηκε από τη Microsoft τον Ιούνιο του 2018 χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή Intel Pentium Gold 4415Y σε προετοιμασία, με 128 GB αποθήκευσης και 8 GB μνήμης RAM. Δοκιμή πλήρους εκφόρτισης μπαταρίας κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής βίντεο. Όλες οι παράμετροι έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση: τη λειτουργία Wi-Fi που συσχετίστηκε με ένα δίκτυο και την αυτόματη φωτεινότητα που απενεργοποιήθηκε. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις καθορισμένες παραμέτρους, τη χρήση που γίνεται και άλλοι παράγοντες.
 • 12 Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Surface Pro 6: έως και 13,5 ώρες ζωής της μπαταρίας στην τοπική ανάγνωση βίντεο. Δοκιμές που διεξήχθη από τη Microsoft τον Σεπτέμβριο του 2018 χρησιμοποιώντας τις συσκευές προπαραγωγής Intel® Core ™ I5, με 256 GB αποθήκευσης και 8 GB μνήμης RAM. Η δοκιμή ήταν να εκφορτώσει πλήρως την μπαταρία κατά τη διάρκεια μιας ανάγνωσης βίντεο. Όλες οι παράμετροι είχαν προεπιλεγμένες τιμές, με τις ακόλουθες εξαιρέσεις: η λειτουργία Wi-Fi συσχετίστηκε με ένα δίκτυο και η αυτόματη απενεργοποιημένη φωτεινότητα απενεργοποιείται. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις καθορισμένες παραμέτρους, τη χρήση που γίνεται και άλλοι παράγοντες.
 • 13 Αυτονομία επιφανειακής μπαταρίας φορητού υπολογιστή 2: έως 14,5 ώρες ζωής μπαταρίας σε τοπική ανάγνωση βίντεο. Δοκιμές που διεξήχθη από τη Microsoft τον Σεπτέμβριο του 2018 χρησιμοποιώντας τις συσκευές προπαραγωγής Intel® Core ™ I5, με 256 GB αποθήκευσης και 8 GB μνήμης RAM. Ολοκληρώστε τις δοκιμές εκκένωσης μπαταριών κατά τη διάρκεια μιας τοπικής ανάγνωσης βίντεο. Όλες οι παράμετροι είχαν προεπιλεγμένες τιμές, με τις ακόλουθες εξαιρέσεις: η λειτουργία Wi-Fi συσχετίστηκε με ένα δίκτυο και η αυτόματη απενεργοποιημένη φωτεινότητα απενεργοποιείται. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις καθορισμένες παραμέτρους, τη χρήση που γίνεται και άλλοι παράγοντες.
 • 14 Go Surface με 4G+: έως 8,5 ώρες ζωής μπαταρίας για τοπική ανάγνωση βίντεο. Δοκιμές που διεξήχθη από τη Microsoft τον Οκτώβριο του 2018 χρησιμοποιώντας ένα Intel® Pentium® Gold 4415Y, 128 GB συσκευής προετοιμασίας RAM με 4G με 4G+. Δοκιμή πλήρους εκφόρτισης μπαταρίας που πραγματοποιήθηκε με δραστηριότητες αναπαραγωγής βίντεο. Όλες οι παράμετροι έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση: τη λειτουργία LTE που έχει ενεργοποιηθεί και η συσκευή συνδεδεμένη στο δίκτυο LTE. Οι λειτουργίες Wi-Fi και Bluetooth έχουν διαμορφωθεί σε λειτουργία επιπέδου και η φωτεινότητα έχει απενεργοποιηθεί. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις καθορισμένες παραμέτρους, τη χρήση που γίνεται και άλλοι παράγοντες.
 • 17 Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας που υποδεικνύεται για κάθε έναν από τους υπολογιστές παρέχεται από κατασκευαστές ή λιανοπωλητές, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά. Συμβουλευτείτε τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του χώρου του λιανοπωλητή ή του κατασκευαστή για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • 18 Η λειτουργικότητα LTE είναι διαθέσιμη μόνο για την ακόλουθη γενική δημόσια διαμόρφωση: Surface Go Intel® 4415Y/SSD 128 GB/8 GB μνήμης RAM με 4G+. Η διαθεσιμότητα και η απόδοση των υπηρεσιών εξαρτώνται από το δίκτυο παροχής υπηρεσιών. Επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών σας για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα, την τιμή, την κάρτα SIM και την ενεργοποίηση. Δείτε όλες τις προδιαγραφές και τις συχνότητες στην επιφάνεια.com.
 • 19 έως 15 ώρες αυτονομίας σε κανονική χρήση. Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τη Microsoft τον Σεπτέμβριο του 2020 (Surface Pro X με το Microsoft SQ® 1 και το Surface Pro X με το Microsoft SQ® 2) χρησιμοποιώντας λογισμικό και διαμορφώσεις Pro X. Οι δοκιμές συνίστανται στην πλήρη εκφόρτωση της μπαταρίας με εναλλαγή ενεργού χρήσης και τη νέα λειτουργία αναμονής. Το Party Active Use αποτελείται από (1) μια δοκιμή περιήγησης στο Web όπου ο χρήστης συνδέεται με 8 δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτελών, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel και το Outlook και (3) μέρος του χρόνου Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται με εφαρμογές αναμονής. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν με την έκδοση των Windows 10.0.19041.1 (8: 1 μ.μ.) και EDGE έκδοση 85.0.564.51. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που ρυθμίστηκε σε 150 NIT με την αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • 20 υπολογιστές που λαμβάνουν ένα esim που απαιτείται. Μερικοί φορείς εκμετάλλευσης δεν υποστηρίζουν τον Esim.
 • 21 Εφαρμογές πακέτων κινητής τηλεφωνίας απαιτούν εξειδικευμένο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός κυτταρικού μόντεμ και μιας κάρτας SIM ή ESIM. Ανατρέξτε στον κατασκευαστή του υπολογιστή για περισσότερες λεπτομέρειες. Το SIM μπορεί να πωληθεί ξεχωριστά.
 • 22 έως 11,5 ώρες αυτονομίας σε κανονική χρήση της επιφάνειας. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τη Microsoft τον Σεπτέμβριο του 2019 χρησιμοποιώντας το λογισμικό και τις συσκευές πριν από την παραγωγή: 13,5 ‘Computer με Intel® Core ™ I5, 256 GB αποθήκευσης, 8 GB μνήμης RAM και 15’ Computer με AMD Ryzen Mobile Processor ™ 5 3580U και Radeon ™ Vega 9 Graphics Card Microsoft Surface® Edition. Οι δοκιμές αποτελούνται από την πλήρη εκφόρτωση της μπαταρίας με ένα μείγμα ενεργού χρήσης και τη νέα λειτουργία αναμονής. Το Party Active Use αποτελείται από (1) μια δοκιμή περιήγησης στο Web όπου ο χρήστης συνδέεται με 8 δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτελών, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel και το Outlook και (3) μέρος του χρόνου Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που είχε οριστεί σε 150 NIT με την αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • 23 έως 10,5 ώρες αυτονομίας σε κανονική χρήση της επιφάνειας. Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τη Microsoft τον Σεπτέμβριο του 2019 χρησιμοποιώντας συσκευές λογισμικού και προ της παραγωγής με επεξεργαστή Intel® Core ™ I5, 256 GB αποθήκευσης και 8 GB μνήμης RAM. Οι δοκιμές αποτελούνται από την πλήρη εκφόρτωση της μπαταρίας με ένα μείγμα ενεργού χρήσης και τη νέα λειτουργία αναμονής. Το Party Active Use αποτελείται από (1) μια δοκιμή περιήγησης στο Web όπου ο χρήστης συνδέεται με 8 δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτελών, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel και το Outlook και (3) μέρος του χρόνου Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που είχε οριστεί σε 150 NIT με την αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • 24 Πηγαίνετε 2 επιφάνειες: έως και 10 ώρες αυτονομίας σε κανονική χρήση. Δοκιμές που διεξήχθη από τη Microsoft τον Φεβρουάριο του 2020 με λογισμικές και επιφανειακές συσκευές GO 2 στην προετοιμασία. Οι δοκιμές αποτελούνται από την πλήρη εκφόρτωση της μπαταρίας με ένα μείγμα ενεργού χρήσης και τη νέα λειτουργία αναμονής. Το Party Active Use αποτελείται από (1) μια δοκιμή περιήγησης στο Web όπου ο χρήστης συνδέεται με 8 δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτελών, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel και το Outlook και (3) μέρος του χρόνου Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που ρυθμίστηκε σε 150 NIT με την αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • 25 Go 2 επιφάνεια με 4G+: έως 10 ώρες αυτονομίας σε κανονική χρήση. Δοκιμές που διεξήχθη από τη Microsoft τον Φεβρουάριο του 2020 με λογισμικές και επιφανειακές συσκευές GO 2 στην προετοιμασία. Οι δοκιμές αποτελούνται από την πλήρη εκφόρτωση της μπαταρίας με ένα μείγμα ενεργού χρήσης και τη νέα λειτουργία αναμονής. Το Party Active Use αποτελείται από (1) μια δοκιμή περιήγησης στο Web όπου ο χρήστης συνδέεται με 8 δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτελών, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel και το Outlook και (3) μέρος του χρόνου Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που ρυθμίστηκε σε 150 NIT με την αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • 26 Η συνδεσιμότητα LTE (4G) είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες διαμορφώσεις. Η απόδοση και η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας εξαρτώνται από το δίκτυο του παρόχου πρόσβασης. Επικοινωνήστε με τον πάροχο πρόσβασης για να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμβατότητα, την τιμολόγηση, τις κάρτες SIM και για να ενεργοποιήσετε. Συμβουλευτείτε όλα τα χαρακτηριστικά και τις συχνότητες στην επιφάνεια.com.
 • 27 13,5 ‘στη βάση του: έως και 15,5 ώρες αυτονομίας σε κανονική χρήση. Δοκιμές που διεξήχθησαν από τη Microsoft τον Απρίλιο του 2020 χρησιμοποιώντας λογισμικό και 3 13,5 ιντσών επιφάνεια βιβλίου σε προπαραγωγή με επεξεργαστή Intel® Core ™ I5, 256 GB αποθήκευσης και 8 GB μνήμης RAM. Οι δοκιμές αποτελούνται από την πλήρη εκφόρτωση της μπαταρίας με ένα μείγμα ενεργού χρήσης και τη νέα λειτουργία αναμονής. Το Party Active Use αποτελείται από (1) μια δοκιμή περιήγησης στο Web όπου ο χρήστης συνδέεται με 8 δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτελών, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel και το Outlook και (3) μέρος του χρόνου Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που ρυθμίστηκε σε 150 NIT με την αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • 28 15 ‘στη βάση του: έως και 17,5 ώρες αυτονομίας σε κανονική χρήση. Δοκιμές που διεξήχθησαν από τη Microsoft τον Απρίλιο του 2020 χρησιμοποιώντας λογισμικό και 3 15 ιντσών επιφάνειες βιβλίων σε προπαραγωγή με επεξεργαστή Intel® Core ™ I7, 256 GB και 16 GB μνήμης RAM. Οι δοκιμές αποτελούνται από την πλήρη εκφόρτωση της μπαταρίας με ένα μείγμα ενεργού χρήσης και τη νέα λειτουργία αναμονής. Το Party Active Use αποτελείται από (1) μια δοκιμή περιήγησης στο Web όπου ο χρήστης συνδέεται με 8 δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτελών, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel και το Outlook και (3) μέρος του χρόνου Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που ρυθμίστηκε σε 150 NIT με την αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • 29 έως 13 ώρες αυτονομίας σε κανονική χρήση. Δοκιμές που διεξήχθησαν από τη Microsoft τον Σεπτέμβριο του 2020 χρησιμοποιώντας επιφάνειες λογισμικού και φορητού υπολογιστή σε προπαραγωγή με επεξεργαστή Intel® Core ™ I5, 128 GB αποθήκευσης και 8 GB μνήμης RAM (Microsoft Surface® Edition Devices). Οι δοκιμές συνίστανται στην πλήρη εκφόρτωση της μπαταρίας με εναλλαγή ενεργού χρήσης και τη νέα λειτουργία αναμονής. Το Party Active Use αποτελείται από (1) μια δοκιμή περιήγησης στο Web όπου ο χρήστης συνδέεται με 8 δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτελών, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel και το Outlook και (3) μέρος του χρόνου Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που ρυθμίστηκε σε 150 NIT με την αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • 30 επιφάνεια φορητού υπολογιστή 4 13,5 ιντσών με επεξεργαστή AMD Ryzen ™ Microsoft Surface® Edition: έως 19 ώρες ζωής της μπαταρίας για τυπική χρήση επιφάνειας. Δοκιμές που διεξήχθησαν από τη Microsoft τον Φεβρουάριο του 2021 χρησιμοποιώντας λογισμικό και συσκευή προ -παραγωγής 13,5 ιντσών με AMD Ryzen ™ 5 Edition Microsoft Surface® και 8 GB μνήμης RAM. Οι δοκιμές συνίστανται σε πλήρη εκκένωση της μπαταρίας με εναλλαγή ενεργού χρήσης και σύγχρονο ρολόι. Το Party Active Use αποτελείται από (1) μια δοκιμή περιήγησης στο Web όπου ο χρήστης συνδέεται με 8 δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτελών, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel και το Outlook και (3) μέρος του χρόνου Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που ρυθμίστηκε σε 150 NIT με την αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες. Laptop Surface 4 13,5 ίντσες με επεξεργαστή Intel® Core ™: έως 17 ώρες ζωής της μπαταρίας για τυπική χρήση επιφάνειας. Δοκιμές που διεξήχθησαν από τη Microsoft τον Φεβρουάριο του 2021 χρησιμοποιώντας λογισμικό και συσκευή 13,5 ιντσών σε προπαραγωγή με επεξεργαστή Intel® Core ™ I5, 512 GB αποθήκευσης και 8 GB μνήμης RAM. Οι δοκιμές συνίστανται σε πλήρη εκκένωση της μπαταρίας με εναλλαγή ενεργού χρήσης και σύγχρονο ρολόι. Το Party Active Use αποτελείται από (1) μια δοκιμή περιήγησης στο Web όπου ο χρήστης συνδέεται με 8 δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτελών, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel και το Outlook και (3) μέρος του χρόνου Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που ρυθμίστηκε σε 150 NIT με την αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • 31 επιφάνεια φορητού υπολογιστή 4 15 ιντσών με επεξεργαστή AMD Ryzen ™ Microsoft Surface® Edition: έως και 17,5 ώρες ζωής μπαταρίας για τυπική χρήση επιφάνειας. Δοκιμές που διεξήχθησαν από τη Microsoft τον Φεβρουάριο του 2021 χρησιμοποιώντας λογισμικό και μια συσκευή προ -παραγωγής 15 -ιντσών με AMD Ryzen ™ 7 Edition Microsoft Surface® και 8 GB Edition. Οι δοκιμές συνίστανται σε πλήρη εκκένωση της μπαταρίας με εναλλαγή ενεργού χρήσης και σύγχρονο ρολόι. Το Party Active Use αποτελείται από (1) μια δοκιμή περιήγησης στο Web όπου ο χρήστης συνδέεται με 8 δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτελών, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel και το Outlook και (3) μέρος του χρόνου Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που ρυθμίστηκε σε 150 NIT με την αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες. 4 15 -ιντσών επιφάνεια φορητού υπολογιστή με επεξεργαστή Intel® Core ™: έως 16,5 ώρες ζωής μπαταρίας για τυπική χρήση επιφάνειας. Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τη Microsoft τον Φεβρουάριο του 2021 χρησιμοποιώντας λογισμικό και μια συσκευή προ -παραγωγής 15 -ιντσών με επεξεργαστή Intel® Core ™ I7, 512 GB αποθήκευσης και 16 GB μνήμης RAM. Οι δοκιμές συνίστανται σε πλήρη εκκένωση της μπαταρίας με εναλλαγή ενεργού χρήσης και σύγχρονο ρολόι. Το Party Active Use αποτελείται από (1) μια δοκιμή περιήγησης στο Web όπου ο χρήστης συνδέεται με 8 δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτελών, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel και το Outlook και (3) μέρος του χρόνου Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που ρυθμίστηκε σε 150 NIT με την αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • 36 Η αποκλειστικότητα Ultra HD 4K περιορίζεται στα Windows 10 PCS. Το 4K είναι διαθέσιμο στο Microsoft Edge και στην εφαρμογή Netflix. Μόνο συσκευές με μια γενιά Intel® Core ™ 7th ή πιο αποτελεσματικό επεξεργαστή μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν το περιεχόμενο PlayReade 4K DRM. Απαιτείται συνδρομή Netflix Ultra HD. Απαιτεί το PlayReady Content Dolby Audio Συμβατό και πολυκαναλικά ηχεία περιβάλλοντος. Μπορεί να προκύψει πρόσθετα έξοδα. Απαιτεί τόσο το PlayReady Content συμβατό με το Dolby Vision όσο και τον συμβατό εξοπλισμό.
 • 37 Όλα τα παιχνίδια ή οι ταινίες μπορεί να μην είναι συμβατά με το 4K. Μπορεί να προκύψει πρόσθετα έξοδα.
 • 38 Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τη χρήση, τις διαμορφώσεις δικτύου και τις λειτουργίες, την αντοχή του σήματος, τις παραμέτρους και άλλους παράγοντες. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο AKA.MS/SurfaceBatteryPerformance για περισσότερες λεπτομέρειες.
 • 40 έως 18 ώρες ζωής της μπαταρίας σε κανονική χρήση σε φορητό υπολογιστή 5 από 13,5 ίντσες επιφάνεια. Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τη Microsoft τον Αύγουστο του 2022 χρησιμοποιώντας λογισμικό και μια συσκευή προ -παραγωγής 13,5 -ιντσών με επεξεργαστή Intel® Core ™ I5, αποθήκευσης 256 GB και 8 GB μνήμης RAM. Οι δοκιμές συνίστανται σε πλήρη εκκένωση της μπαταρίας με εναλλαγή ενεργού χρήσης και σύγχρονο ρολόι. Το Party Active Use αποτελείται από (1) δοκιμή περιήγησης ιστού όπου ο χρήστης συνδέεται με οκτώ δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτέλων, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel, το OneNote και το Outlook και (3) μέρος του Η ώρα που χρησιμοποιείται η συσκευή με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που ρυθμίστηκε σε 150 NIT με την αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Δοκιμασμένο με Windows έκδοση 11.0.22621 (9 μ.μ.). Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • 41 έως 17 ώρες ζωής της μπαταρίας σε κανονική χρήση σε φορητό υπολογιστή 5 15 ιντσών επιφάνεια. Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τη Microsoft τον Αύγουστο του 2022 χρησιμοποιώντας λογισμικό και μια συσκευή προ -παραγωγής 15 -ιντσών με επεξεργαστή Intel® Core ™ I7, 256 GB αποθήκευσης και 8 GB μνήμης RAM. Οι δοκιμές συνίστανται σε πλήρη εκκένωση της μπαταρίας με εναλλαγή ενεργού χρήσης και σύγχρονο ρολόι. Το Party Active Use αποτελείται από (1) δοκιμή περιήγησης ιστού όπου ο χρήστης συνδέεται με οκτώ δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτέλων, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel, το OneNote και το Outlook και (3) μέρος του Η ώρα που χρησιμοποιείται η συσκευή με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που ρυθμίστηκε σε 150 NIT με την αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Δοκιμασμένο με Windows έκδοση 11.0.22621 (9 μ.μ.). Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • 42 Pro Surface 9: έως 15,5 ώρες ζωής της μπαταρίας σε κανονική χρήση. Δοκιμές που διεξήχθησαν από τη Microsoft τον Αύγουστο του 2022 χρησιμοποιώντας συσκευές λογισμικού και προ της παραγωγής με επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel® Core ™ I5, 256 GB αποθήκευσης και 8 GB μνήμης RAM. Οι δοκιμές συνίστανται σε πλήρη εκκένωση της μπαταρίας με εναλλαγή ενεργού χρήσης και σύγχρονο ρολόι. Το Party Active Use αποτελείται από (1) δοκιμή περιήγησης ιστού όπου ο χρήστης συνδέεται με οκτώ δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτέλων, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel, το OneNote και το Outlook και (3) μέρος του Η ώρα που χρησιμοποιείται η συσκευή με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι παράμετροι έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που ρυθμίστηκε σε 150 NIT με τη φωτεινότητα και το αυτόματο χρώμα που απενεργοποιείται. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Δοκιμασμένο με Windows έκδοση 11.0.22621 (9 μ.μ.). Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • 43 Pro 9 επιφάνεια με 5G: Wi-Fi: έως 19 ώρες ζωής της μπαταρίας σε κανονική χρήση. Δοκιμές που διεξήχθησαν από τη Microsoft τον Αύγουστο του 2022 χρησιμοποιώντας λογισμικό και συσκευές προετοιμασίας με επεξεργαστή Intel® SQ® 3, με 128/256/512 GB αποθήκευσης και 8/16 GB. Οι δοκιμές συνίστανται σε πλήρη εκκένωση της μπαταρίας με εναλλαγή ενεργού χρήσης και σύγχρονο ρολόι. Το Party Active Use αποτελείται από (1) δοκιμή περιήγησης ιστού όπου ο χρήστης συνδέεται με οκτώ δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω πολλαπλών ανοιχτών καρτέλων, (2) δοκιμή παραγωγικότητας χρησιμοποιώντας το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel, το OneNote και το Outlook και (3) μέρος του Η ώρα που χρησιμοποιείται η συσκευή με εφαρμογές αναμονής. Όλες οι παράμετροι έχουν οριστεί από προεπιλογή, με εξαίρεση τη φωτεινότητα της οθόνης που ρυθμίστηκε σε 150 NIT με τη φωτεινότητα και το αυτόματο χρώμα που απενεργοποιείται. Το Wi-Fi συνδέθηκε με ένα δίκτυο. Δοκιμασμένο με Windows έκδοση 11.0.22621 (9 μ.μ.). Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες.
 • Το 44 Surface Pro 9 (SQ® 3/5G) είναι εξοπλισμένο με έκδοση οικογενειακού βραχίονα Windows 11. Προς το παρόν, το Surface Pro 9 (SQ® 3/5G) με την έκδοση των Windows 11 Family Arm δεν εκτελεί την εγκατάσταση ορισμένων παιχνιδιών και λογισμικού CAD ή ορισμένους οδηγούς antivirus ή τρίτου μέρους. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν συγκεκριμένο εξοπλισμό (βλ.MS/Windows11-Spec). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις ερωτήσεις.
 • † παιχνίδια, εφαρμογές και ορισμένες συνδρομές περιεχομένου που πωλούνται ξεχωριστά και απαιτούνται για streaming ή 4k παιχνίδια. Η λειτουργικότητα 4K είναι διαθέσιμη μόνο για συμβατές οθόνες και κάρτες γραφικών. Ελέγξτε τη συμβατότητα της κάρτας γραφικών υπολογιστών σας. Μπορεί να απαιτηθεί πρόσβαση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας και ενδέχεται να ισχύει το κόστος πρόσβασης.

Ακολουθήστε τα Microsoft Windows

Υπολογιστές Windows

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα καλύτερα βαρέλια, τα πιο μοντέρνα νέα χαρακτηριστικά μας καθώς και τις αποκλειστικές πωλήσεις και εκδηλώσεις μας.

Ο τρόπος με τον οποίο η Best Buy χρησιμοποιεί τη διεύθυνση email μου?

Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες επικοινωνίες μάρκετινγκ Best Buy. Μπορούμε επίσης να συνδυάσουμε αυτές τις πληροφορίες με τις αλληλεπιδράσεις σας στο διαδίκτυο και την αποθήκευση για την εξατομίκευση των επικοινωνιών μας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και για να σας δείξουμε σχετικές διαφημίσεις της Best Buy και τρίτων στους ιστότοπους, τις εφαρμογές μας ή άλλες ψηφιακές ιδιότητες και σε πλατφόρμες νήματος όπως το Facebook και Google.

Στο μέλλον, μπορείτε πάντα να καταργήσετε την εγγραφή σας με την επίσκεψή σας Προτιμήσεις. Όλα τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε θα υποβληθούν σε επεξεργασία κάτω από μας Πολιτική απορρήτου.