WINBOT W1 PRO D ECOVACS TEST: Ένα ρομπότ γυαλιού που κάνει τη δουλειά – CNET France, Ecovacs Winbot W1 Pro Test: Το κομψό και συγκλονιστικό παράθυρο πλύσης

Ecovacs Winbot W1 Pro Test: Το κομψό και συγκλονιστικό πλυντήριο παραθύρου

Το Ecovas Home θα παράσχει επίσης ορισμένες συστάσεις, όπως η αποφυγή της χρήσης κατά τη διάρκεια περιόδων κατάψυξης ή νερού, πιθανώς για προσκόλληση. Ομοίως, ορισμένοι τύποι παραθύρων δεν έχουν σχεδιαστεί για να καθαρίζονται με τη συσκευή.

Ecovacs Winbot Winbot Wnebot Test: Ένα γυάλινο πλύσιμο ρομπότ που κάνει τη δουλειά

Ecovacs Winbot Winbot Wnebot Test: Ένα γυάλινο πλύσιμο ρομπότ που κάνει τη δουλειά

Εάν το Δοκιμές κενού κενού ρομπότ είναι συνηθισμένες στο CNET France, δοκιμάζουμε επίσης συνδεδεμένες συσκευές που διευκολύνουν άλλες δουλειές των νοικοκυριών. Μεταξύ των πιο κουραστικών και επαναλαμβανόμενων, βρίσκουμε το πλύσιμο των γυάλινων επιφανειών, αυτό το έργο που απωθούμε εύκολα την επόμενη μέρα. Και αν ένα ρομπότ το έκανε για εμάς ?

Αυτή είναι η υπόσχεση του Ecovacs με το μοντέλο Winbot W1 Pro που προτείνει να εκτελέσει τη δουλειά για εσάς. Με την πρώτη ματιά, μπορεί να αναρωτηθούμε πώς λειτουργεί, αλλά μια πρώτη επαφή με το αντικείμενο μπορεί ήδη να μας διαφωτίσει. Ας ανακαλύψουμε αυτό το μοντέλο που θα μπορούσε να μας σώσει πολύτιμο χρόνο.

Το Ecovacs είχε την καλή ιδέα να αποθηκεύσει τα αεροσκάφη και τα αξεσουάρ σας σε μια μικρή βαλίτσα μάλλον καλά διατεταγμένη. Ακόμη και αν η συσκευή δεν είναι απαραίτητα σχεδιασμένη για χρήση σε καταστάσεις κινητικότητας, εκτιμούμε αυτή την ικανότητα να διευκολύνουμε την αποθήκευση και την πιθανή μεταφορά σε άλλο σπίτι.

Βαλίτσα

Κατά την αποσυσκευασία, εκτός από το ρομπότ, 2 μαντηλάκια μικροϊνών, τα καλώδια ισχύος και τα καλώδια εξασφάλισης καθώς και ένα προϊόν καθαρισμού και το γυαλί του γυαλιού στο πλαστικό προϊόν,. Παρέχονται επίσης ένα εγχειρίδιο και ένας οδηγός γρήγορου εκκινητή.

Αποσυσκευασία

Η συσκευή έχει μια δερμάτινη λαβή απομίμησης που της δίνει μια τακτοποιημένη πινελιά. Βλέπουμε επίσης το κουμπί που εκκινεί τον καθαρισμό και την ελαστική βαλβίδα που δίνει πρόσβαση στη δεξαμενή για πλήρωση.

Ρομπότ

Σε δύο πλευρές της συσκευής, 4 ακροφύσια συνολικά θα είναι υπεύθυνες για τον ψεκασμό του ίδιου υγρού. Η μάρκα συνιστά να το χρησιμοποιήσετε ως προτεραιότητα, θα είναι επομένως απαραίτητο να τα προσφέρουμε μαζί τους. Μόνο πρόβλημα, η επαναφόρτιση είναι ακόμα δύσκολο να βρεθεί στο διαδίκτυο. Το εγχειρίδιο διευκρινίζει ότι είναι ωστόσο δυνατό να χρησιμοποιήσετε προσωρινά νερό.

Ακροφύσια

Κάτω από τη συσκευή ανακαλύπτουμε το σύστημα που θα προκαλέσει τη συσκευή: δύο καουτσούκ κάμπιες και ένα κεντρικό στόμιο αναρρόφησης για να κρατήσει το ρομπότ κάθετα.

Πατίνια

Ο οδηγός γρήγορης εκκίνησης είναι διαθέσιμος στην έκδοση χαρτιού, αλλά και μέσω της εφαρμογής. Μετά τη σύνδεση του ρομπότ και την εκκίνηση -up με το κουμπί ώθησης κάτω από τη συσκευή, σαρώνουμε τον κώδικα QR μέσω της εφαρμογής Ecovacs Home που θα μας καθοδηγήσει στην αρχή, απλή και κοντά σε αυτό που γνωρίζουμε με τα ρομπότ ηλεκτρικών κενών για τα ρομπότ για πατώματα.

Διαμόρφωση

Το Ecovas Home θα παράσχει επίσης ορισμένες συστάσεις, όπως η αποφυγή της χρήσης κατά τη διάρκεια περιόδων κατάψυξης ή νερού, πιθανώς για προσκόλληση. Ομοίως, ορισμένοι τύποι παραθύρων δεν έχουν σχεδιαστεί για να καθαρίζονται με τη συσκευή.

Συστάσεις

Μόλις ρυθμιστεί, ανακαλύπτουμε τις επιλογές που διατίθενται σε εμάς ως το διπλό πέρασμα ή ακόμα και τις δυνατότητες ελέγχου. Ένα μήνυμα μας προειδοποιεί ότι η μπαταρία έκτακτης ανάγκης δεν έχει ακόμη φορτωθεί, προϋπόθεση για την εκτέλεση του πρώτου καθαρισμού μας. Αυτό θα χρησιμεύσει σε περίπτωση προσωρινής αποτυχίας του τομέα των τροφίμων και είναι επομένως απαραίτητη.

Εφαρμογή

Μετά το πλήρες φορτίο που πραγματοποιήθηκε, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την ανακάλυψη αυτού του μοντέλου ξεκινώντας έναν πρώτο καθαρισμό.

Την επόμενη μέρα, κατά την εκκίνηση του πρώτου καθαρισμού μας, αφού αφήσαμε τη μπαταρία να φορτώσει μερικές ώρες, η εφαρμογή αρνήθηκε να αναγνωρίσει το ρομπότ. Χωρίς ορατό κουμπί επαναφοράς και μετά από πολλούς χειρισμούς, ήταν επομένως απαραίτητο να καλέσετε βοήθεια από το Chat d’Ecovacs. Αυτό ήταν αρκετά ευαίσθητο και μας έδωσε το τέχνασμα (το οποίο έπρεπε να εμφανιστεί στις ερωτήσεις που είχαμε συμβουλευτεί εκ των προτέρων) που συνίσταται στην πίεση 30 δευτερολέπτων στο κουμπί εκκίνησης.

Ακόμη και χωρίς αυτό θα ήταν δυνατό να ξεκινήσει το Winbot W1 Pro, είναι πράγματι ικανό να κάνει τη δουλειά του χωρίς την αίτηση. Μια απλή πίεση του κουμπιού ή το γεγονός ότι το τοποθετείτε στο γυαλί όταν οι τοπικοί αισθητήρες ανιχνεύουν μια άκρη παραθύρου είναι αρκετή για να ενεργοποιήσει έναν “γρήγορο καθαρισμό”.

Για τον πρώτο του ήταν αποκλεισμένο γι ‘αυτόν κάτι ισχυρό: ένα παράθυρο κόλπου με ξηρά ίχνη αρκετών ημερών που θα είχαν ζητήσει μεγάλα λεπτά χειροκίνητου καθαρισμού. Όχι μόνο το Winbot μας έκανε τη δουλειά, αλλά το έκανε με έναν αρκετά σωστό τρόπο ενόψει του αποτελέσματος.

Καθαρισμός γυαλιού σύγκρισης

Αυτή η αποτελεσματικότητα, πολύ καλύτερη από αυτή του Hobot 2S, πιθανότατα οφείλεται στην εντολή που μας παρέχεται από το εγχειρίδιο χρήσης που συνίσταται στην υγρασία του σκουπίσματος της συσκευής. Από την άλλη πλευρά, ο ψεκασμός του προϊόντος είναι πιο άφθονος. Δεν είναι ζήτημα σταγονιδίων, αλλά μάλιστα υγρό που βοηθά στην απομάκρυνση όλων των ιχνών.

Εάν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για το θόρυβο που δημιουργείται από την ισχυρή φιλοδοξία, είμαστε ικανοποιημένοι με την αποτελεσματικότητα του μαθήματος που πραγματοποιήθηκε. Αρκετά γρήγορο για ένα μέτριο παράθυρο μεγέθους ανιχνεύει τις άκρες και ανεβαίνει σταδιακά ή κάτω καλύπτοντας την επιφάνεια για να καθαριστεί με έναν αρκετά αποτελεσματικό τρόπο.

Λίγο έκπληκτος από αυτό το τόσο καλό αποτέλεσμα, ήταν ακόμα απαραίτητο να δοκιμαστεί το W1 Pro με την αναρρίχηση σε μια εγκοπή στην κλίμακα του επιπέδου βρωμιάς. Η ένθετη σκόνη και άλλα παράξενα πράγματα που κατατέθηκαν στα παράθυρά μας από μερικά άσχημα υψηλά πτητικά δεν τον αντιστέκονταν.

Πριν μετα

Κοιτάζοντας το, εξακολουθούμε να αναγκάζουμε να παρατηρήσουμε ότι ο καθαρισμός δεν είναι απολύτως τέλειος. Εάν είναι καλή απόσταση, παρατηρούμε ότι οι άκρες δεν είναι άψογες. Σημειώστε ότι αυτή η δοκιμή διεξήχθη σε λειτουργία “1 πέρασμα” και ότι η επιλογή στην εφαρμογή για να γίνει βαθύ καθαρισμός θα είχε κάνει πολύ καλύτερα.

Μια άλλη παρατήρηση, υπάρχουν ίχνη ορατά στον τόπο όπου σταματά το ρομπότ. Ακόμη και μετά την ξήρανση, αυτά τα ίχνη παραμένουν και παίρνει μια χειροκίνητη παρέμβαση (σίγουρα γρήγορη) για να το ξεπεράσει.

Ιχνοστοιχεία

Επομένως, το Winbot W1 Pro δεν είναι εντελώς τέλειο, αλλά είναι πιο χρήσιμο από το Hobot 2S που δεν μπορούσε να κάνει καλύτερα από τη διαγραφή της σκόνης με επιφανειακό τρόπο.

Το ρομπότ Hobot 2S σας υποστηρίζει στον καθαρισμό και τη διατήρηση των παραθύρων και των παραθύρων των σπιτιών σας. Πηγαίνει μέσω τηλεχειριστηρίου ή εφαρμογής και σας επιτρέπει να καθαρίζετε ξηρό, με νερό ή το προϊόν, προσκολλώντας σε γυάλινες επιφάνειες χάρη σε ένα σύστημα αναρρόφησης. Η ασφάλεια σας επιτρέπει να διατηρήσετε το ρομπότ σε περίπτωση πτώσης.

Ωστόσο, έχει κάποια κοινά ελαττώματα με τον ανταγωνιστή του: είναι θορυβώδης, το οποίο είναι μάλλον καθησυχαστικό, καθώς η φιλοδοξία του επιτρέπει να κρατήσει στη θέση του στις επιφάνειες, ο αγκίστρια κατά της πτώσης δεν είναι πάντα εύκολο να ρυθμιστεί σύμφωνα με το παράθυρο και Ο καθαρισμός των άκρων είναι τέλειος.

Ωστόσο, δεν διστάζουμε να το προτείνουμε, καθώς σας επιτρέπει να καθαρίζετε αποτελεσματικά σε μερικές φορές όχι απαραίτητα προσιτά μέρη, όπως τα ανώτερα γράμματα. Η μπαταρία ασφαλείας εξασφαλίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και χωρίς την πρόσφυση ασφαλείας της. Από την άλλη πλευρά είναι πολύ απλό στη χρήση και μπορεί να ταιριάζει στους περισσότερους χρήστες, ακόμη και χωρίς smartphone. Σε λιγότερο από 400 ευρώ, αυτή είναι μια επένδυση που ισχύει για αλλεργίες στον καθαρισμό των παραθύρων.

Διαβάστε την πλήρη δοκιμή

  • Σημείωμα γραφής

Ecovacs Winbot W1 Pro Test: Το κομψό και συγκλονιστικό πλυντήριο παραθύρου

Μία από τις πιο κουραστικές δουλειές του σπιτιού μπορεί να είναι υπεργολαβία σε ένα ρομπότ. Δοκιμάσαμε το Ecovacs Winbot W1 Pro, ένα ρομπότ Laver. Τώρα ας δούμε αν είναι πραγματικά αποτελεσματικό και πάνω απ ‘όλα σε ποιον αντιμετωπίζεται αυτό το προϊόν.

Το Ecovacs είναι γνωστό για τα ρομπότ κενού του. Παρ ‘όλα αυτά προσφέρει μια μικρή σειρά από ρομπότ παραθύρων που συγκεντρώνονται με το όνομα Winbot. Το Ecovacs Winbot W1 Pro είναι η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια και ξεχωρίζει για την παρουσία ακροφυσίων που θα προβάλλουν αυτόματα ένα προϊόν καθαρισμού στην επιφάνεια που πρόκειται να αντιμετωπιστεί. Η φιλοδοξία του είναι να κάνει τη διαφάνεια τους παρηγορητική σε όλα τα παράθυρα και τα παράθυρα του κόλπου σας. Έτσι το δοκιμάσαμε και πιέσαμε στις τελευταίες του εδραιώσεις.

Αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε από ένα προϊόν που δανείστηκε από τον κατασκευαστή.

Σχέδιο

Το Ecovacs αντιμετωπίζει την εμφάνιση του Winbot W1 Pro με μαλακές γραμμές, ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα που υποδηλώνεται από μια ασημένια και στρογγυλή επιφάνεια. Η δερμάτινη λαβή του, με ραφή, φέρνει ένα τελευταίο άγγιγμα στυλ σε ένα ρομπότ που αποδεικνύεται κομψό παρά τη λειτουργία του.

Στο μπροστινό μέρος της επάνω επιφάνειας του μηχανήματος, έχουμε το κουμπί Εξουσία. Θα επιστρέψουμε στη χρήση του παρακάτω. Ακριβώς στα δεξιά του είναι ένα καουτσούκ κάλυμμα που δίνει πρόσβαση στη δεξαμενή του προϊόντος καθαρισμού Ecovacs.

Δύο ζεύγη ακροφυσίων βρίσκονται μπροστά και πίσω του προϊόντος. Κάνουν μια διασταύρωση του υγρού καθαρισμού για να καλύψουν το μέγιστο της επιφάνειας.

Τώρα ας επιστρέψουμε το ρομπότ για να ανακαλύψουμε μια δομή δύο μέρους. Η πιο εξωτερική επιφάνεια, εμφανίζει δύο κάμπιες και πιο σκούρες περιοχές που χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση των μαντηλάκια καθαρισμού. Το κεντρικό τμήμα, η λευκή επιφάνεια, εμφανίζει το σύστημα αναρρόφησης στο κέντρο του. Είναι αυτός που θα κρατήσει το ρομπότ ενάντια στο ποτήρι. Έχουμε επίσης έναν κόκκινο διακόπτη Εξουσία (για ενεργοποίηση πριν από το κουμπί στην κορυφή), και στο κάτω δεξιά μια ένδειξη του επιπέδου του υγρού καθαρισμού.

Θα παρατηρήσετε τα δύο καλώδια που βγαίνουν από το πίσω μέρος του ρομπότ. Το ένα συνδέεται με τα τρόφιμα, το δεύτερο είναι ένα σχοινί που σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε το ρομπότ χρησιμοποιώντας ένα καραμπίνερ.

Η θήκη αποθήκευσης του Ecovacs Winbot W1 Pro

Με διαστάσεις 27 x 27 x 7,75 cm, αυτό το ρομπότ δεν εμφανίζει υπερβολικές διαστάσεις. Όσο η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ βρίσκει εύκολα τη θέση του σε ένα εσωτερικό και χρησιμοποιείται πολύ τακτικά, καθώς ένα ρομπότ πλύσης είναι πιο ακριβής χρήση. Για να απλοποιήσει την καθημερινή ζωή, το Ecovacs προσφέρει μια μάλλον επιτυχημένη θήκη αποθήκευσης. Καλύπτεται με ένα όμορφο και μαλακό γκρι ύφασμα, το οποίο καλύπτει ένα άκαμπτο κέλυφος. Μπορείτε πολύ εύκολα να το μεταφέρετε στο εξοχικό σας σπίτι ή να το επιδείξετε σε έναν φίλο.

Η υπόθεση είναι ευρύχωρη και προσφέρει τρεις αποθηκευτικούς χώρους. Το μεγαλύτερο είναι αφιερωμένο στο ρομπότ, το δεύτερο για την τροφοδοσία ρεύματος και το υγρό καθαρισμού. Τέλος, προσθέστε το δίχτυ για να αποθηκεύσετε το εγχειρίδιο και τα δύο μαντηλάκια καθαρισμού μικροϊνών που παραδίδονται.

Ενσωματωμένοι αισθητήρες

Ξεχάστε το Laser Telemers και άλλους εξελιγμένους αισθητήρες. Εδώ, είναι ζήτημα να εξασφαλιστεί ότι το ρομπότ περιηγεί σε γυάλινες επιφάνειες και τίποτα άλλο. Έχουμε λοιπόν δύο τύπους αισθητήρων. Το πρώτο είναι το ισοδύναμο ενός προφυλακτήρα σε μια ηλεκτρική κενό ρομπότ. Τέσσερις σε αριθμό, ένας ανά γωνία, θα αποσβέσουν ένα σοκ ενάντια σε μια άκρη του παραθύρου και θα υποδείξουν στο ρομπότ ότι δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο.

Ο δεύτερος τύπος αισθητήρα τοποθετείται στο ίδιο επίπεδο, αλλά στο κάτω μέρος. Πρόκειται για μια τεχνολογία ανίχνευσης για αντι -εκφραστικές άκρες, η οποία επιτρέπει στο ρομπότ να καθαρίσει τα παράθυρα χωρίς πλαίσιο. Εάν το ρομπότ ανιχνεύσει ” αδειάζω “Και όχι διαφάνεια, θα επιστρέψει.

Εφαρμογή και διαχείριση

Επίπεδο εφαρμογής, χρησιμοποιούμε το ίδιο με αυτό που αφιερώνεται στην ηλεκτρική σκούπα της μάρκας. Έτσι δεν έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις, με ήδη γνωστή διεπαφή.

Ecovacs σπίτι

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι η ίδια με αυτά για τα ρομπότ κενού. Πρέπει να επιλέξετε το ρομπότ σας από τη λίστα των προϊόντων που προσφέρονται από το ECOVACS, να ενεργοποιήσετε τη συσκευή και να ακολουθήσετε τις ενδείξεις της εφαρμογής. Μας παραδίδονται πραγματικά και η διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από πέντε λεπτά.

Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης // Πηγή: Yazid Amer - Frandroid

Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης // Πηγή: Yazid Amer – Frandroid

Το ECOVACS προσφέρει μόνο δύο ρομπότ παραθύρων, ώστε να μην χρειαστεί να χαθείτε // Πηγή: Yazid Amer - Frandroid

Το ECOVACS προσφέρει μόνο δύο ρομπότ παραθύρων, ώστε να μην χρειαστεί να χαθείτε // Πηγή: Yazid Amer – Frandroid

Το ρομπότ συνδέεται με το WI -FI, αλλά δεν θα διασκεδάσετε να ξεκινήσετε έναν απομακρυσμένο καθαρισμό // Πηγή: Yazid Amer - Frandroid

Το ρομπότ συνδέεται με το Wi-Fi, αλλά δεν θα διασκεδάσετε να ξεκινήσετε έναν απομακρυσμένο καθαρισμό // Πηγή: Yazid Amer-Frandroid

Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε, απλά πρέπει να επιλέξετε το ρομπότ στην εφαρμογή της εφαρμογής. Όσο για ένα ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας Ecovacs, θα πρέπει να πιέσετε Πρόσβαση. διάνοια Για να αναλάβει τον έλεγχο του Winbot W1 Pro.

Το εικονίδιο στο επάνω δεξιά συγκεντρώνει όλα τα μηνύματα που το ρομπότ μπορεί να σας στείλει // πηγή: Yazid Amer – Frandroid

Στη συνέχεια, βρίσκουμε μια διεπαφή πολύ κοντά σε αυτό των αναρροφητικών ρομπότ. Εάν δεν είναι ότι η κάρτα αντικαθίσταται από μια σταθερή εικόνα που είναι άχρηστη, εκτός από την απεικόνιση της επιλεγμένης λειτουργίας καθαρισμού. Παρακάτω, έχετε τρεις καρτέλες που αντιστοιχούν στις τρεις διαφορετικές διαθέσιμες λειτουργίες καθαρισμού: Γρήγορα, Εις βαθος Και Ειδικός. Στην τελευταία περίπτωση, το ρομπότ κάνει ένα κάθετο πέρασμα από το σημείο εκκίνησης της επιλογής σας.

Η κεντρική εικόνα χρησιμοποιείται μόνο για την απεικόνιση της επιλεγμένης λειτουργίας καθαρισμού // Πηγή: Yazid Amer - Frandroid

Η κεντρική εικόνα χρησιμοποιείται μόνο για την απεικόνιση της επιλεγμένης λειτουργίας καθαρισμού // Πηγή: Yazid Amer – Frandroid

Θα συνηθίσετε γρήγορα στη χρήση μόνο καθαρισμού σε δύο φορές // Πηγή: Yazid Amer - Frandroid

Θα συνηθίσετε γρήγορα στη χρήση μόνο καθαρισμού σε δύο φορές // Πηγή: Yazid Amer – Frandroid

Για κάθε έναν από αυτούς τους τρόπους, θα μπορείτε να καθορίσετε τον αριθμό των περασμάτων (1 ή 2) και εάν το ρομπότ πρέπει ή όχι, ψεκάστε αυτόματα το υγρό καθαρισμού. Και στις δύο πλευρές του κουμπιού ΑΝΑΓΝΩΣΗ, που χρησιμοποιείται για την εκκίνηση της θεραπείας του γυαλιού, έχετε δύο πολύ πρακτικές λειτουργίες. Το πρώτο, αριστερό εικονίδιο, δίνει πρόσβαση σε ένα τηλεχειριστήριο για τον χειροκίνητα τον έλεγχο του ρομπότ. Το δεύτερο εικονίδιο, στα δεξιά, διατάζει το ρομπότ να μεταβεί σε μια γωνιά του παραθύρου της επιλογής σας.

Το τηλεχειριστήριο είναι ιδανικό για διύλιση καθαρισμού // Πηγή: Yazid Amer - Frandroid

Το τηλεχειριστήριο είναι ιδανικό για διύλιση καθαρισμού // Πηγή: Yazid Amer – Frandroid

Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να παραγγείλετε το ρομπότ να μεταβείτε σε μια συγκεκριμένη γωνία, πολύ πρακτική όταν αντιμετωπίζετε μια μεγάλη βεράντα // Πηγή: Yazid Amer - Frandroid

Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να παραγγείλετε το ρομπότ να μεταβείτε σε μια συγκεκριμένη γωνία, πολύ πρακτική όταν αντιμετωπίζετε μια μεγάλη βεράντα // Πηγή: Yazid Amer – Frandroid

Τέλος, αν έχουμε ένα μενού Ρυθμίσεις, Δεν προσφέρει επιλογές διαμόρφωσης, εκτός από την αλλαγή της γλώσσας του ρομπότ.

Ecovacs Winbot W1 Pro Συντήρηση και αξεσουάρ

Η συντήρηση είναι ελάχιστη σε αυτό το ρομπότ. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν δύο σημεία στα οποία πρέπει να παραμείνετε σε επαγρύπνηση για να απολαύσετε πλήρως το Winbot W1 Pro. Το πρώτο αφορά τα ακροφύσια που μπορούν να πάρουν συντριβή και να δουν τη μειωμένη απόδοση τους. Για να αποφύγετε αυτό, απλά καθαρίστε τα τακτικά με ένα υγρό πανί.

Δεύτερο σημείο, το πλύσιμο των παραθύρων σας με βρώμικα κουρέλια είναι αναποτελεσματικό, ditto με τα μαντηλάκια που παραδίδονται με το ρομπότ, οπότε είναι απαραίτητο να τα πλύνετε μετά από κάθε χρήση. Εάν έχετε μεγάλες περιοχές που πρέπει να αντιμετωπιστούν, εκείνοι που συνοδεύουν το προϊόν θα είναι ανεπαρκείς για να εγγυηθούν τον καθαρισμό ποιότητας.

Παραστάσεις και χρήσεις

Σε αντίθεση με μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ που απλά πρέπει να βάλετε στο έδαφος για να ξεκινήσετε το γραφείο του. Ένα ρομπότ πλύσης παραθύρων απαιτεί λίγο περισσότερη προετοιμασία.

Πριν τη χρήση

Το ρομπότ πρέπει να παρέχεται ηλεκτρικά και, γι ‘αυτό, έχουμε στη διάθεσή μας ένα καλώδιο 4,5 m. Είναι φυσικά δυνατό να το ολοκληρώσετε με μια επέκταση ελαφρού εάν αισθανθείτε την ανάγκη. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αναλαμβάνει η μπαταρία έκτακτης ανάγκης (650 mAh). Να είστε προσεκτικοί, είναι μόνο εκεί για να διατηρήσετε το ρομπότ για λίγα λεπτά στην επιφάνεια του γυαλιού, ενώ παρεμβαίνετε.

Ένα καλώδιο 1,5 μ., Με καραμπίνερ στο τέλος, συνδέεται με τη συσκευή. Είναι εκεί για να αποτρέψει μια βίαιη πτώση στο έδαφος του ρομπότ. Που μπορεί να είναι πρακτικό όταν αντιμετωπίζετε το εσωτερικό τμήμα μιας βεράντας για παράδειγμα. Στην περίπτωση των Windows, η προσάρτηση είναι συχνά περιττή και πρέπει να διαθέτει ένα σημείο αγκυροβόλησης.

Ενεργοποιήστε το ρομπότ πριν το τοποθετήσετε σε ένα γυαλί // Πηγή: Yazid Amer - Frandroid

Ενεργοποιήστε το ρομπότ πριν το τοποθετήσετε σε ένα γυαλί // Πηγή: Yazid Amer – Frandroid

Το Carabiner είναι μια ασφάλεια που δεν πρέπει να παραβλεφθεί // Πηγή: Yazid Amer - Frandroid

Το Carabiner είναι μια ασφάλεια που δεν πρέπει να παραβλεφθεί // Πηγή: Yazid Amer – Frandroid

Τα μαντηλάκια θα πρέπει να είναι υγρά και να μην ποντά σε νερό // Πηγή: Yazid Amer - Frandroid

Τα μαντηλάκια θα πρέπει να είναι υγρά και να μην είναι κομμένα με νερό // Πηγή: Yazid Amer – Fandroid

Τότε θα πρέπει να γεμίσετε το ρομπότ με υγρό καθαρισμού Ecovacs. Ο κατασκευαστής συμβουλεύει τη χρήση διαφορετικής μάρκας, οπότε με δική σας ευθύνη. Το μπουκάλι που παρέχεται με το ρομπότ περιέχει 240 ml και το ρομπότ διαθέτει δεξαμενή 60 ml. Αυτή η χωρητικότητα είναι θεωρητικά για τη θεραπεία μιας περιοχής των 20 m² ή 10 έως 15 m² εάν αντιμετωπίζετε πολύ βρώμικες επιφάνειες. Επομένως, πρέπει να προσθέσετε στην τιμή αγοράς του ρομπότ, αυτή του υγρού καθαρισμού: 9,99 ευρώ για 240 ml ή 24,99 ευρώ για 1 λίτρο.

Τέλος, τοποθετήστε το καθαρισμό μικροϊνών σκουπίστε, προηγουμένως υγραντικά και σφυροκόπημα, κάτω από το ρομπότ. Ενεργοποιήστε το ρομπότ και τοποθετήστε το ενάντια στην επιφάνεια που πρόκειται να αντιμετωπιστεί, το οποίο το ρομπότ θα εντοπίσει αυτόματα. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει τη διαδικασία αναρρόφησης που τον κρατά κατά της επιφάνειας. Εάν πατήσετε το δεύτερο για δεύτερη φορά Εξουσία, Η πιο πρόσφατη λειτουργία καθαρισμού που θα επιλεγεί στην εφαρμογή θα ξεκινήσει.

Για να απενεργοποιήσετε το ρομπότ, πρέπει πρώτα να το κρατήσετε με τη λαβή και μόνο μετά την παροχή του κουμπιού για πέντε δευτερόλεπτα Εξουσία.

Πλοήγηση και ανίχνευση εμποδίου

Το ρομπότ εκτελεί ένα αρκετά αργό κίνημα ζιγκ -ζαγκ, αλλά που αποδεικνύεται πολύ ακριβής. Όταν το ρομπότ συναντά μια άκρη του παραθύρου, το ανιχνεύει και αλλάζει την τροχιά του. Εάν έχετε άκρες χωρίς άκρα, θα έχει την καλή γεύση να μην υπερβαίνει ποτέ τα όρια και να παραμείνει καλά στο παράθυρο.

Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να δαπανήσει μικρά εμπόδια. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε μια βεράντα και δεν είναι ένα κομμάτι, θα πρέπει να ξεκινήσετε τη λειτουργία για κάθε παιχνίδι. Για ένα παράθυρο 45 x 175 cm, μετράτε περίπου 8 έως 10 λεπτά σε λειτουργία Εις βαθος και δύο αποσπάσματα. Περίπου το ήμισυ αυτή τη φορά σε λειτουργία Γρήγορα.

Αποδοτικότητα καθαρισμού

Αυτό το προϊόν προσφέρει τρεις λειτουργίες καθαρισμού, το όνομα που ονομάζεται Γρήγορα θα είναι αρκετά για τα παράθυρα που δεν είναι πολύ βρώμικα και στη συνέχεια λαμβάνουμε ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μπορεί να παραμείνει ελαφρά ίχνη και σε αυτή την περίπτωση ένα χειροκίνητο φινίρισμα ή επανεκκίνηση ενός κύκλου καθαρισμού θα είναι αρκετό για να τα εξαλείψει. Η λειτουργία Εις βαθος είναι αυτό που θα ευνοείτε αν τα παράθυρά σας είναι πολύ βρώμικα. Αυτό περιλαμβάνει εξωτερικές επιθέσεις όπως τα φύλλα που κολλάνε στην επιφάνεια, τα πτηνά, χωρίς να ξεχνάμε τα δακτυλικά αποτυπώματα των γοητευτικών μας μικρών παιδιών.

Στη συνέχεια, αναπαράξαμε τα εγχώρια περιστατικά ή τα παιδιά να προκαλέσουν στα παράθυρά μας, όπως δακτυλικά αποτυπώματα, χέρια ή εκείνα που αφήνονται από τα πόδια της γάτας. Φιλήσαμε το πράγμα με την εξάπλωση ενός κουμπιού βουτύρου, μαρμελάδας βερίκοκου και τελικά γράφει την επιφάνεια με ένα τσίμπημα. Στη συνέχεια, επιτρέψαμε το σύνολο για λίγες ώρες.

Λειτουργία καθαρισμού Γρήγορα είναι σαφώς ανεπαρκές εδώ. Η λειτουργία Εις βαθος θα καθαρίσει τα απαραίτητα στο πρώτο πέρασμα, αλλά παράγει μεγάλα ίχνη στο παράθυρο. Εάν επιλέξετε ένα δεύτερο δελτίο, τα ίχνη θα μεγαλώσουν μόνο. Πράγματι, το σκουπίστε είναι τότε πολύ βρώμικο για να επιτύχει αποτελεσματικά το γραφείο του. Σας συμβουλεύουμε τότε να το αντικαταστήσετε και να ξεκινήσετε έναν δεύτερο καθαρισμό. Εάν επιλέξετε δύο αποσπάσματα, τα ίχνη θα πρέπει να εξαλειφθούν εντελώς. Μόνο μειονέκτημα, τα κομμάτια φρούτων της μαρμελάδας μπορούν να βρεθούν στην άκρη των παραθύρων. Εάν χρησιμοποιήσαμε αυτό το υλικό, είναι να προσομοιώσουμε τα περιττώματα πουλιών και να σας αποφύγουμε φωτογραφίες χωρίς συμπλήρωμα. Δοκιμάσαμε το ρομπότ σε μια βεράντα δίπλα στη θάλασσα και παίρνουμε την ίδια διαδικασία, ξεφορτώσαμε όλα τα περιττώματα πουλιών. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να παρέμβει με το χέρι για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα που μπορούν να συσσωρευτούν στις άκρες.

Αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσεις, αυτό το Winbot W1 Pro συμπεριφέρεται πολύ καλά. Απλοποιεί πραγματικά τη ζωή και μετά το πέρασμα του τα παράθυρα είναι άψογα. Μπορεί να παραμείνουν μερικά ίχνη και ακανόνιστες άκρες, αλλά παραμένει στα περιθώρια.

Τιμή και διαθεσιμότητα του Ecovacs Winbot W1 Pro

Το ECOVACS Winbot W1 Pro σε τιμή 449 ευρώ στην περιοχή Ecovacs, καθώς και στο Amazon, FNAC, Darty, Rakuten και άλλους μεταπωλητές συνεργάτη.

Ορισμένοι σύνδεσμοι αυτού του άρθρου είναι συνδεδεμένοι. Θα εξηγήσουμε τα πάντα εδώ.