Τι είναι το φορητό WiFi και τι είναι για το φορητό τερματικό τεχνολογίας 32A (NEMA 14-50) Intelligent-Fabrocked-roll

Φορητό WiFi

Έχετε παρατηρήσει πόσες ηλεκτρονικές συσκευές εξαρτώνται από την πρόσβαση σε ένα Διαδίκτυο για εργασία ? Χωρίς το Διαδίκτυο, τα smartphones είναι σχεδόν εξίσου χρήσιμα με τους φορητούς υπολογιστές της δεκαετίας του ’90 και πολλές εφαρμογές δεν θα λειτουργούν καν.

Τι είναι το φορητό WiFi και γιατί το χρειάζεστε

Το φορητό WiFi, μερικές φορές ονομάζεται κινητό WiFi, είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί στα δίκτυα WiFi που δημιουργούνται από τη φορητή διαδρομή WiFi.

Τι είναι το φορητό WiFi

Έχετε παρατηρήσει πόσες ηλεκτρονικές συσκευές εξαρτώνται από την πρόσβαση σε ένα Διαδίκτυο για εργασία ? Χωρίς το Διαδίκτυο, τα smartphones είναι σχεδόν εξίσου χρήσιμα με τους φορητούς υπολογιστές της δεκαετίας του ’90 και πολλές εφαρμογές δεν θα λειτουργούν καν.

Λογισμικό παρακολούθησης WiFi Netspot
Μέτρηση και απεικόνιση της ισχύος του ασύρματου δρομολογητή σας με ευκολία.

Αλμα.

 • Τι είναι το φορητό WiFi ?
 • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του φορητού WiFi?
  • Τα φορητά δίκτυα WiFi είναι ασφαλέστερα
  • Οι φορητοί δρόμοι WiFi δεν χρησιμοποιούν ολόκληρη την μπαταρία σας
  • Το φορητό WiFi είναι πολύ φθηνότερο
  • Δημιούργησε το δικό σας WiFi
  • Μια ακόμη συσκευή για να έχει
  • συμπέρασμα

  Φυσικά, μπορείτε πάντα να αγοράσετε πακέτα δεδομένων για το smartphone σας, αλλά τι γίνεται με τα άλλα σας gadgets, όπως το smartwatch, το tablet ή το φορητό σας ? Αυτό είναι όπου το φορητό WiFi μπαίνει στο παιχνίδι για να σας εξοικονομήσει το.

  Τι είναι το φορητό WiFi ?

  Πιθανότατα έχετε έναν παραδοσιακό δρομολογητή WiFi στο σπίτι με τουλάχιστον δύο καλώδια συνδεδεμένα: ένα για να συνδέσετε το δρομολογητή στο Διαδίκτυο και το άλλο για την τροφοδοσία ρεύματος.

  Λοιπόν, οι φορητοί δρόμοι WiFi είναι ακριβώς όπως ο δρομολογητής που έχετε στο σπίτι εκτός από το ότι είναι ασύρματα. Συνδέονται στο Διαδίκτυο μέσω δικτύων 2G/3G/5G (όπως ακριβώς όπως το smartphone σας) και τροφοδοτούνται από μπαταρία.

  Τα φορητά hotspots WiFi που δημιουργήθηκαν από το smartphone

  Στην πράξη, τα δίκτυα WiFi που δημιουργούνται από τη φορητή διαδρομή WiFi δεν διαφέρουν από τα φορητά hotspot WiFi που δημιουργήθηκαν από ένα σύγχρονο smartphone. Γιατί θα πρέπει στη συνέχεια να αγοράσετε ένα φορητό δρομολογητή WiFi όταν το smartphone σας δεν το κάνει ? Επειδή οι φορητοί δρόμοι WiFi είναι πολύ πιο βολικοί στη χρήση, παρέχουν καλύτερη κάλυψη και διαρκούν περισσότερο με ένα μόνο φορτίο.

  Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του φορητού WiFi?

  Τα φορητά δίκτυα WiFi είναι ασφαλέστερα

  Είμαστε περιτριγυρισμένοι από δημόσια hotspots WiFi, αλλά εξαρτώνται από αυτά για να εκτελούν εργασίες εκτός από το να βλέπουμε τον καιρό και να διαβάζουμε ένα online άρθρο μπορεί εύκολα να είναι θανατηφόρα. Όλα τα δημόσια hotspots WiFi είναι νόμιμα και διαφοροποιούν αυτά που έχουν διαμορφωθεί από τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου που επιθυμούν να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία δεν είναι εύκολο.

  Όταν δημιουργείτε το δικό σας φορητό δίκτυο WiFi και χρησιμοποιείτε μια ισχυρή κωδικοποίηση, ξέρετε ότι μπορεί να έχετε αυτοπεποίθηση για τα προσωπικά σας στοιχεία και να κάνετε τα πάντα online, πηγαίνοντας από τη διαβούλευση με τον τραπεζικό σας λογαριασμό σε ηλεκτρονικές αγορές.

  Ασύρματο σημείο σύνδεσης

  Την επόμενη φορά που χρειάζεστε πρόσβαση στο διαδίκτυο, σταματήστε πριν συνδεθείτε σε ένα δημόσιο hotspot WiFi και λάβετε υπόψη εάν δεν θα ήταν βέβαιο ότι θα αγοράσει ένα φορητό δρομολογητή WiFi, θα είναι σίγουρα !

  Οι φορητοί δρόμοι WiFi δεν χρησιμοποιούν ολόκληρη την μπαταρία σας

  Το smartphone σας μπορεί πιθανώς να δημιουργήσει ένα κινητό hotspot WiFi σε μερικά στιγμιότυπα οθόνης. Αλλά αν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το smartphone σας για να δημιουργήσετε φορητό WiFi για το φορητό υπολογιστή σας ή άλλες συσκευές, ίσως γνωρίζετε πώς χρησιμοποιεί την μπαταρία σας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα σύγχρονα smartphones δεν διαρκούν πολύ σε φορτίο, είναι ακόμη λιγότερο ιδανικό για τη μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας χρησιμοποιώντας τα ως φορητά hotspots WiFi.

  Από την άλλη πλευρά, οι φορητοί δρόμοι WiFi έχουν τη δική τους πηγή φαγητού και μπορούν γενικά να διαρκούν περισσότερο από τα περισσότερα smartphones. Μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και ο φορητός δρομολογητής WiFi μπορεί να βοηθήσει να εξοικονομήσετε αρκετή μπαταρία για να πραγματοποιήσετε μια κλήση έκτακτης ανάγκης.

  Το φορητό WiFi είναι πολύ φθηνότερο

  Ανάλογα με το πού ζείτε, τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας μπορούν να είναι πραγματικά πολύ ακριβά ακόμη και με ένα καλό πακέτο δεδομένων. Η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό και αντιμετωπίζετε αμοιβές περιαγωγής. Εάν έχετε λάβει έναν λογαριασμό τηλεφώνου που ήταν τόσο υψηλός που δεν το πίστευες όταν το είδατε την πρώτη φορά, ξέρετε τι μιλάμε.

  Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για σκανδαλώδη τιμολόγια με φορητό WiFi. Για παράδειγμα, το φορητό WiFi της Verizon προσφέρεται από 19 $ μόνο για το Verizon Ellipsis Jetpack με συμβόλαιο 2 ετών.

  Jetpack Verizon Ellipsis

  Το Ellipsis Jetpack είναι ένα πολύ καλά σχεδιασμένο φορητό κουτί WiFi που μπορεί εύκολα να εισέλθει στην τσέπη σας και να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με 8 συσκευές WiFi που συνδέονται με το Διαδίκτυο σε αυτό.

  Δημιούργησε το δικό σας WiFi

  Εάν πληρώνετε δεδομένα για κινητά, είναι καλό να δημιουργήσετε το δικό σας κωδικοποιημένο κινητό hotspot και να το χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση στο Διαδίκτυο από άλλες συσκευές. Όταν είστε υπεύθυνοι για την ασφάλειά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τελευταίο πρότυπο κωδικοποίησης WiFi και να δημιουργήσετε την πολιτική κωδικού πρόσβασης που σας ταιριάζει.

  Μια ακόμη συσκευή για να έχει

  Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα του φορητού WiFi είναι ότι έχετε μια ακόμη συσκευή, αλλά είναι μια ακόμη ηλεκτρονική συσκευή που πρέπει να λάβετε για έναν καλό λόγο για την εποχή στην οποία ζούμε, ειδικά με κάποιον που παίρνει πολύ λίγο χώρο, λίγη προσοχή και δουλεύει όλα ημέρα χωρίς να χρειάζεται να το φορτώσετε? Δεν το πιστεύουμε.

  Πώς να επιλέξετε μια φορητή συσκευή WiFi?

  Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη φορητή εμπειρία WiFi, πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά την καλύτερη φορητή συσκευή WiFi σχετικά με τις ανάγκες σας. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη:

  • Πακέτα δεδομένων: Ορισμένες φορητές συσκευές ξεκλειδώνονται για χρήση με πακέτα δεδομένων από διάφορους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου, ενώ άλλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με πακέτα δεδομένων σε έναν μόνο προμηθευτή, γενικά τον κατασκευαστή της συσκευής. Η δυνατότητα αλλαγής του προμηθευτή Διαδικτύου ανά πάσα στιγμή είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη, αλλά μην το εμπιστεύεστε. Οι φορητοί δρόμοι WiFi δεν είναι πολύ ακριβοί και οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου συχνά τους προσφέρουν εξαιρετικές προωθήσεις εάν συμφωνείτε να υπογράψετε σύμβαση.
  • Ταυτόχρονες συνδέσεις: Μετρήστε τον αριθμό των συσκευών που θα θέλατε να συνδεθείτε στο φορητό σας δίκτυο WiFi και βεβαιωθείτε ότι αγοράσατε ένα φορητό δρομολογητή WiFi που είναι συμβατό με πιο ταυτόχρονες συνδέσεις από αυτές που χρειάζεστε. Ποτέ δεν ξέρεις αν ένας φίλος θέλει να έρθει μαζί σας στην περιπέτεια.

  Συσκευές που συνδέεστε στο φορητό δίκτυο WiFi σας

  • WIFI Speed: Το βασικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν αγοράζετε ένα φορητό δρομολογητή WiFi είναι η ταχύτητά του, θέλετε ένα κινητό δρομολογητή WiFi που μπορεί να συνδεθεί με δίκτυα 4G και το οποίο είναι συμβατό με τα ποσοστά μεταφοράς δεδομένων μέχρι 300 Mbps.
  • Διαμόρφωση: Οι περισσότερες διαδρομές WiFi είναι πολύ εύκολο να διαμορφωθούν: απλά πρέπει να εισαγάγετε την κάρτα SIM, να περάσετε μερικές οθόνες διαμόρφωσης και αυτό είναι. Ωστόσο, ορισμένες φορητές διαδρομές WiFi διευκολύνουν τη διαμόρφωση και τη ρύθμιση προσφέροντας στους χρήστες μια εφαρμογή smartphone. Το πιο σημαντικό πράγμα όταν διαμορφώνετε το φορητό WiFi είναι να επιλέξετε το σωστό κανάλι WiFi, το οποίο είναι κάτι με το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει μια εφαρμογή ανάλυσης WiFi για Windows και MacOs, μπορεί να σας βοηθήσει.

  Netspot για Android

  Αναλύστε τα δίκτυα WiFi γύρω σας, κάνετε ασύρματες μελέτες, όλα με ένα απλό τηλέφωνο ή tablet.

  Φορητό WiFi

  Technove 32A Permative (NEMA 14-50) Ευφυής -Επιστημονημένο WiFi στο Κεμπέκ

  Technove 32A Permative (NEMA 14-50) Ευφυής -Επιστημονημένο WiFi στο Κεμπέκ

  • Αυτό το τερματικό μπορεί να παραδώσει έως και 32 ενισχυτές με διακόπτη 40Α.
  • Τροφή : 120 – 240 V στα 60 Hz
  • Διαμορφώσιμο ρεύμα φόρτωσης (α):12, 16, 20, 24, 32
  • Ισχύς εξόδου: από 1500 έως 7.700 watt ανάλογα με τη διαμόρφωση
  • Περιποίηση J1772 ITT των 32 ampères
  • Στεγανοποίηση για όλες τις εποχές.
  • CCID 5mA
  • Προστασία από την υπέρβαση
  • Ανίχνευση ελαττωμάτων ρελέ
  • Θερμοκρασία λειτουργίας: -40 ° C έως +40 ° C
  • Πλαίσιο: αλουμίνιο 3,8 mm
  • Μοντέλο: BR240V-I32

  Επισκεφθείτε το www.κύλινδρος.com σήμερα για να μάθετε τα πάντα για τα ηλεκτρικά οχήματα (άρθρα και βίντεο)

  Για θα μπορούσε επίσης να θέλει.

  Τεχνική Terminal I48 Σταθερό έξυπνο WiFi - Κατασκευασμένο στο Κεμπέκ

  Τεχνική Terminal I48 Σταθερό έξυπνο WiFi – Κατασκευασμένο στο Κεμπέκ

  Τεχνική Terminal i32 Σταθερό έξυπνο WiFi - Κατασκευασμένο στο Κεμπέκ

  Τεχνική Terminal i32 Σταθερό έξυπνο WiFi – Κατασκευασμένο στο Κεμπέκ

  Υποστήριξη καλωδίων αλουμινίου

  Υποστήριξη καλωδίων αλουμινίου

  Εξοικονομήστε πλήρη NEMA 14-50 Technove 32A PROMANT WIFI Intelligent

  Εξοικονομήστε πλήρη NEMA 14-50 Technove 32A PROMANT WIFI Intelligent

  Εξοικονομήστε πλήρη NEMA 14-50 Technove 40A Portable WiFi Intelligent

  Εξοικονομήστε πλήρη NEMA 14-50 Technove 40A Portable WiFi Intelligent

  Κριτικές πελατών

  Γρήγοροι σύνδεσμοι

  • Να ερευνήσω
  • Κατάστημα
  • Ιστολόγιο
  • Πολιτική και εγγυήσεις
  • Σχετικά με
  • Οροι χρήσης
  • Πολιτική επιστροφής

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Έχετε ερωτήσεις σχετικά με ένα προϊόν ή όλα όσα σχετίζονται με τα ηλεκτρικά οχήματα και τη διατροφή τους? Θα χαρούμε να τους απαντήσουμε!

  Ενημερωτικό δελτίο

  • Να ερευνήσω
  • Κατάστημα
  • Ιστολόγιο
  • Πολιτική και εγγυήσεις
  • Σχετικά με
  • Οροι χρήσης
  • Πολιτική επιστροφής
  • © 2023 Roll
  • Ηλεκτρονικό εμπόριο που τροφοδοτείται από το Shopify
  • American Express
  • Αμοιβή μήλου
  • DINNERS CLUB
  • ανακαλύπτει
  • Πληρωμή Google
  • Κύριος
  • paypal
  • Αμοιβή Shopify
  • Visa