Κατεβάστε το WhatsApp – Communication – Digital, Download WhatsApp Messenger για Windows, Mac, iOS, Android, APK.

Whatsapp Messenger

Contents

Εάν το WhatsApp προοριζόταν να δημιουργήσει μια αμειβόμενη έκδοση σε ένα σημείο, τα μηνύματα επικεντρώθηκαν σε μια φόρμουλα για επαγγελματίες που ονομάζονται επιχειρήσεις WhatsApp, επομένως προορίζεται για ένα επαγγελματικό πλαίσιο.

Whatsapp

Το WhatsApp είναι δωρεάν και ασφαλές άμεσο άμεσο μήνυμα που σας επιτρέπει να διατηρείτε επαφή με όλους τους φίλους ή την οικογένειά σας, μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε σε όλες τις πλατφόρμες.

  • Windows 10/11 (Microsoft Store)
  • Android
  • iOS iPhone
  • macOS
  • Ηλεκτρονική υπηρεσία

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp ?

Ποια είναι τα νέα της τελευταίας έκδοσης του WhatsApp ?

Με το οποίο είναι συμβατό το OS Whatsapp ?

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το WhatsApp ?

Περιγραφή

Το WhatsApp (που ονομάζεται επίσης WhatsApp Messenger) είναι μια δωρεάν εφαρμογή (χωρίς διαφήμιση) άμεσες ανταλλαγές, επεξεργασμένο από Facebook. Απαιτεί έναν αριθμό τηλεφώνου για τη δημιουργία λογαριασμού, ο οποίος σας επιτρέπει να βρείτε εύκολα όλες τις επαφές του τηλεφωνικού καταλόγου (φίλοι, οικογένεια, συναδέλφους) που έχουν ήδη την εφαρμογή. Για τους επαγγελματίες, σημειώστε την ύπαρξη εξειδικευμένης έκδοσης: Business WhatsApp.

Το Whatsapp προσφέρει end -to -end συνομιλίες. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα σε μορφή κειμένου, φωτογραφίες, βίντεο και φωνητικές σημειώσεις. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να ανταλλάξουν οποιοδήποτε τύπο αρχείου, ανεξάρτητα από τη μορφή.

Από την εφαρμογή, είναι δυνατόν να γίνουν φωνητικές κλήσεις και βιντεοπαιχνίδια. Οι ομαδικές συνομιλίες είναι επίσης εκεί, όπως και τα εφήμερο καταστατικό που διατίθενται με επαφές για 24 ώρες.

Υπάρχει μια παραλλαγή για τους υπολογιστές Windows και MacOS, απαιτεί συγχρονισμό με έναν λογαριασμό WhatsApp που χρησιμοποιείται από ένα smartphone. Σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα και έγγραφα απευθείας από τον υπολογιστή και προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε φωνητικές κλήσεις και να αλλάξετε την κατάστασή σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp ?

Το Whatsapp Messenger είναι εντελώς δωρεάν (χωρίς διαφήμιση) για λήψη και χρήση. Η υπηρεσία απαιτεί να είστε συνδεδεμένοι με το Διαδίκτυο, για κινητά τηλέφωνα η σύνδεση μπορεί να πραγματοποιηθεί από WiFi ή σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (ανάλογα με το πακέτο σας). Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα μηνύματα για να στείλετε μηνύματα χωρίς να χρησιμοποιήσετε το πακέτο SMS σας.

Όσον αφορά την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια, το WhatsApp επιτρέπει την κρυπτογράφηση των μηνυμάτων και των κλήσεων (και του cloud backup) στο τέλος του end -end και μπορείτε ακόμη και να στείλετε εφήμερες μηνύματα που εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες (και έως και 7 ημέρες). Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων: Εκμετάλλευση δεδομένων: Η Ευρώπη ασκεί πίεση στο WhatsApp

Η προβολή μία φορά η λειτουργικότητα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν εφήμερες εικόνες και βίντεο που μπορούν να ανοίξουν μόνο μία φορά πριν διαγράψουν αυτόματα και οριστικά διαγραμμένα. Σημειώστε ότι προστατεύονται από το στιγμιότυπο οθόνης). Επιπλέον, πολύ πρακτική λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να ακούν τα φωνητικά τους μηνύματα πριν τα αποστείλουν.

Σημειώστε επίσης ότι ο λογαριασμός σας σας επιτρέπει να συγχρονίσετε όλες τις συσκευές σας για να ακολουθήσετε τις συνομιλίες σας ! Αυτό σας επιτρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή σε όλες τις υποστηρίξεις σας. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τον οδηγό: Whatsapp: Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας σε διάφορες συσκευές ?

Μηνύματα

Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες συζήτησης, όπου μπορείτε να ανταλλάξετε γραπτώς με πολλά. Πολύ πιο πρακτικό από το ομαδικό SMS, η ομάδα συζήτησης WhatsApp επιτρέπει σε όλους να διαβάζουν τις απαντήσεις όλων, με ένα μόνο μειονέκτημα: μπορείτε να δείτε μόνο τα μηνύματα που γράφονται από την ένταξή σας στην ομάδα, όχι το προηγούμενο, είναι καλύτερο να αποφύγετε να ξεχνάτε να συμπεριλάβετε τους χρήστες Όταν δημιουργείτε μια ομάδα. Η επιλογή δημιουργίας ομάδων επιτρέπει ατελείωτες δυνατότητες: Σχεδιάστε ένα Σαββατοκύριακο με φίλους, διατηρήστε επαφή με την μακρινή οικογένεια, δημιουργήστε ομάδες εργασίας με τους υπαλλήλους σας κλπ.

Το WhatsApp σας επιτρέπει ακόμη να δημιουργήσετε έρευνες ! Εύρεση ημερομηνίας για το επόμενο γεύμα, που θέλει να φάει αυτό ή σε ποιο εστιατόριο είναι δυνατό απευθείας με τη μορφή ερωτηματολογίου ! Πρακτικός. Για να δημιουργήσετε μια έρευνα, κάντε κλικ στο κουμπί που περιέχει ένα τρομπόνι που βρίσκεται δίπλα στο πλαίσιο κειμένου και επιλέξτε Έρευνα στη λίστα (πρέπει να είστε σε ομαδική συνομιλία). Απλά πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα και να στείλετε !

Μόλις φτάσει ένα μήνυμα σε μια ομάδα ή μια συζήτηση, ενημερώνεται από μια ειδοποίηση. Ωστόσο, γνωρίζετε ότι έχετε τη δυνατότητα να βάλετε επαφή ή μια ομάδα σε σιωπηλή (ή δονητή) ομάδα επ ‘αόριστον. Σημειώστε ότι εάν δεν θέλετε να κάνετε γραπτή απάντηση σε ένα μήνυμα, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα αντίδρασης που σας επιτρέπει να κρεμάσετε οποιοδήποτε emoticon στο εν λόγω μήνυμα.

Το WhatsApp σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε την ταπετσαρία σε κάθε συνομιλία, μπορείτε να διακοσμήσετε το καθένα διαφορετικά ! Δεν στέλνει πλέον το μήνυμα στην κακή ομάδα με απροσεξία, τώρα κάθε ομάδα θα έχει τη δική της ταπετσαρία.

Ένα άλλο σημαντικό εργαλείο: η δυνατότητα επιστροφής σε μια διαγραφή του μηνύματος. Εάν έχετε διαγράψει τυχαία το μήνυμά σας μόνο για εσάς, αντί για ολόκληρη την ομάδα, το WhatsApp σας δίνει τώρα την ευκαιρία να επιστρέψετε (Phew). Προσέξτε, ωστόσο, επειδή αυτό είναι δυνατό μόνο σε ένα παράθυρο 5 δευτερολέπτων μετά το κλικ στο πλήκτρο διαγραφής. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει μόνο να “διαγράψετε για όλους” αντί να “διαγράψετε για μένα”, δεν σας επιτρέπει να ανακτάτε κατά λάθος διαγραμμένα μηνύματα.

Σχετικά με τα φωνητικά μηνύματα. Μπορείτε να τα σπάσετε για να τα πάρετε πίσω αργότερα στον ίδιο τόπο, αλλά και να ακούσετε ένα μήνυμα αφήνοντας την εφαρμογή να κάνει κάτι άλλο παράλληλα. Είναι ακόμη δυνατό να επιταχύνετε την ανάγνωση για εξοικονόμηση χρόνου.

Κλήσεις ήχου και βίντεο

Εκτός από τα άμεσα μηνύματα, το WhatsApp σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις ήχου, σαν να τηλεφωνήσετε, αλλά χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο και επομένως αφήνοντας το ήσυχο πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας. Αυτή η επιλογή χρησιμοποιείται ανεξάρτητα από τη χώρα του κόσμου όπου είναι ο χρήστης, εφ ‘όσον έχετε το Διαδίκτυο, μπορείτε να συμμετάσχετε, χωρίς επιπλέον κόστος ! Και αν θέλετε να δείτε τον εαυτό σας εκτός από την ακοή σας, προτιμάτε την τηλεοπτική κλήση στην κλήση ήχου !

Σημειώστε ότι το WhatsApp σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε βίντεο έως 50 άτομα χάρη στην επιλογή Δωμάτια, έχει ήδη εφαρμοστεί για Messenger Facebook (Θυμηθείτε ότι οι δύο εφαρμογές είναι και οι δύο από τον επεξεργαστή FacebookΟυσία. Οι φωνητικές και βιντεοκλήσεις είναι επίσης διαθέσιμες από την εφαρμογή γραφείου της WhatsApp (αλλά όχι από τον ιστό).

Είναι επίσης δυνατό να μοιραστείτε τον σύνδεσμο με το δωμάτιο videoconferencing με τις επαφές σας, ώστε να μπορούν να το φτάσουν εύκολα, όπως θα κάνατε με Η Google συναντά, Ανίπταμαι διαγωνίως, Ομάδες της Microsoft ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που ειδικεύεται στο Videoconference.

Τα συνημμένα

Στη μονάδα ανταλλαγής μηνυμάτων, μπορείτε να στείλετε αρχεία στους συνομιλητές σας, ανεξάρτητα από τη μορφή, τις φωτογραφίες, τις εικόνες, τα βίντεο κ.λπ.

Αλλά αυτό δεν είναι όλα αφού μπορείτε επίσης να αφήσετε προσωπικά φωνητικά μηνύματα. Αλλά αν σας αρέσει όταν αφήνετε ένα μήνυμα στο μηχάνημα απάντησης του σπιτιού στο πίσω μέρος του σημείου αναφοράς, ή στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εαυτό σας με ένα συνημμένο για ανάκτηση. Τώρα μπορείτε να κάνετε όλα αυτά με το WhatsApp στέλνοντάς σας ένα μήνυμα !

Από προεπιλογή, να γνωρίζετε ότι το WhatsApp έχει ρυθμιστεί ώστε να κατεβάσετε αυτόματα τις φωτογραφίες που αποστέλλονται στις διάφορες ομάδες και τις συζητήσεις στις οποίες ανήκετε. Ωστόσο, μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό το αντίθετο, έτσι ώστε να δείτε μια φωτογραφία, θα πρέπει να το χτυπήσετε. Αυτό αποφεύγει την εισβολή στον αποθηκευτικό χώρο σας, επιπλέον ένα σύστημα διαχείρισης χώρου αποθήκευσης σας επιτρέπει να απαριθμήσετε και να διαγράψετε (μετά την προεπισκόπηση, αν είναι απαραίτητο) συνημμένα, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία πολυμέσων πολύ ογκώδη. Τι κερδίζει γρήγορα χώρο αποθήκευσης στο smartphone σας !

Μια άλλη δυνατότητα: Χρησιμοποιήστε την έκδοση του προγράμματος περιήγησης στον υπολογιστή σας ή στο Mac. Πράγματι, αυτή η έκδοση εμφανίζει άμεσα εικόνες στο διαδίκτυο, χωρίς να τις κατεβάσετε.

Ποια είναι τα νέα της τελευταίας έκδοσης του WhatsApp ?

Τον Νοέμβριο του 2022, οι κοινότητες εμφανίζονται και επιτρέπουν στους χρήστες να συγκεντρώσουν αρκετές συνομιλίες και έτσι να μοιράζονται μηνύματα σε όλους ταυτόχρονα. Οι κοινότητες δεν είναι δημόσιες εκθέσεις, καθώς οι φήμες ήταν σε θέση να το διεκδικήσουν, αλλά πολλές ιδιωτικές και κρυπτογραφημένες συνομιλίες από την αρχή μέχρι το τέλος. Για να μάθετε περισσότερα: Κοινότητες, έρευνες, βιντεοκλήσεις. Το Whatsapp είναι γεμάτο από νέες λειτουργίες

Στις αρχές του 2023, φτάνουν τα φωνητικά καταστατικά. Για να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στο άρθρο μας: Το καταστατικό WhatsApp δίνει φωνή.

Με το οποίο είναι συμβατό το OS Whatsapp ?

Η εφαρμογή πολλαπλασιάζεται, αυτό επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους ανεξάρτητα από τον εξοπλισμό τους και να το κατεβάσουν σε όλες τις συσκευές τους.

Για τους κατόχους ενός smartphone στο Google Android (Play Store) πρώτα, μπορείτε να κατεβάσετε το WhatsApp από το Android 4.0.3. Για το iOS (Apple Store), πρέπει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή είναι συμβατή μόνο με το iPhone και μια έκδοση του iOS από το 9.0. Σημειώστε ότι είναι δυνατόν να κάνετε μεταφορά μεταξύ iOS και Android εάν αλλάξετε το σύστημά σας και ότι θέλετε να ανακτήσετε το ιστορικό σας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα μηνύματά σας στον υπολογιστή σας ή στο Mac, μπορείτε να κατεβάσετε λογισμικό επιφάνειας εργασίας ή να συνδεθείτε στον ιστότοπο. Και στις δύο περιπτώσεις, θα χρειαστεί να σαρώσετε έναν κωδικό QR στην εφαρμογή για κινητά για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας.

Είστε μάλλον Linux, ή δεν θέλετε να εγκαταστήσετε λογισμικό στον υπολογιστή σας ? Επομένως, επιλέξτε την έκδοση ηλεκτρονικής υπηρεσίας που μπορεί να ανοίξει από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης (όπως αναφέρεται παραπάνω, απλά πρέπει να σαρώσετε έναν κωδικό QR στην αίτησή σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνομιλίες σας).

Πώς να χρησιμοποιήσετε την επιφάνεια εργασίας του WhatsApp ?

Για τους χρήστες της Microsoft Windows, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τουλάχιστον τα Windows 8. Και για όσους προτιμούν τον υπολογιστή της Apple, μετράνε από το MacOS 10.10 έτσι ώστε το λογισμικό να λειτουργεί στο Mac σας.

Παρόλο που η διεπαφή κινητής τηλεφωνίας του WhatsApp είναι ιδιαίτερα πρακτική, δεν είναι πάντα εύκολο να ανταποκριθείτε σε μηνύματα και να συμμετέχετε σε ομαδική συνομιλία, όταν εργάζεστε στον υπολογιστή σας. Σας ζητείται κάθε λεπτό και πρέπει να σηκώσετε τα μάτια σας στην οθόνη σας όλη την ώρα. Αυτό είναι όπου το λογισμικό WhatsApp Desktop για Windows και MacOS είναι ευπρόσδεκτα. Πράγματι, έχετε ένα παράθυρο αφιερωμένο στις συνομιλίες σας απευθείας στην οθόνη του υπολογιστή σας, οι οποίες συγχρονίζονται αυτόματα με την εφαρμογή σας για κινητά. Δεν χάνετε καμία από τις ανταλλαγές σας με τους αγαπημένους σας ή με τους συναδέλφους της εργασίας σας.

Η διεπαφή της επιφάνειας εργασίας WhatsApp είναι ρευστό και ευχάριστο και έχετε όλες τις επιλογές της κινητής έκδοσης καθώς και το σύστημα κρυπτογράφησης End -End για να εξασφαλίσετε τις συνομιλίες σας. Οι επαφές σας είναι επίσης συγχρονισμένες και μπορείτε να κάνετε τις φωνητικές και βιντεοκλήσεις σας απευθείας από τον υπολογιστή σας.

Για να μάθετε περισσότερα, δείτε το άρθρο του Tutorial: Why και πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp σε έναν υπολογιστή ?

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το WhatsApp ?

Πολλά λογισμικά και εφαρμογές επικοινωνίας είναι διαθέσιμα για δωρεάν λήψη. Οι περισσότεροι σας επιτρέπουν επίσης να ανταλλάξετε μέσω άμεσων μηνυμάτων (με μεταφορά αρχείων και εικόνων), με φωνητική ή βιντεοκλήση (videoconferencing) και ομαδικές συνομιλίες. Όλοι απαιτούν σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Η Microsoft προσφέρει επίσης ένα σύστημα επικοινωνίας, καλείται Σκυϊδάκι. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλα τα λειτουργικά συστήματα υπολογιστών, στην έκδοση ιστού και σε κινητές συσκευές (Android, iPhone), αλλά και σε Xbox και Amazon Echo.

Στα πεδία των μηνυμάτων, πρέπει να σημειωθεί η παρουσία Τηλεγράφημα, Ultra Secure Messaging (με κρυπτογράφηση), πλήρως πολλαπλασιασμό που προσφέρει μια επιλογή για τη διαγραφή μηνυμάτων που έχουν ήδη διαβάσει. Θα σας ενδιαφέρει αναμφισβήτητα για την εμπιστευτικότητα και την ασφάλειά του.

Όπως το Telegram με βάση την ασφάλεια και το πολύ λήψη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όταν το WhatsApp συνεχίζει να συνδέεται με το Facebook, σας συνιστούμε Σήμα. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το άρθρο μας: Σήμα, καταφύγιο μηνυμάτων του απογοητευμένου whatsapp

Για να προχωρήσουμε περαιτέρω, σας προτείνουμε να διαβάσετε τα άρθρα μας:

  • Τι δωρεάν εφαρμογές βίντεο ?
  • Τηλεγράφημα, σήμα, olvid. Τα ανταγωνιστικά μηνύματα του Whatsapp έχει μια κάρτα για να παίξει
  • Εφαρμογές WhatsApp, Discord και VideoConference στον επικεφαλής των λήψεων
  • Πώς είναι το Whatsapp απαραίτητο για τους καταναλωτές

Whatsapp Messenger

Whatsapp Messenger

Παρουσίαση του WhatsApp Messenger με λήψη.com

Whatsapp Messenger είναι ένα άμεσο μήνυμα που ανήκει στο Meta Group (Facebook, Instagram. Ουσία. Σας επιτρέπει να ανταλλάξετε με μήνυμα με τη μορφή περιεχομένου κειμένου πολυμέσων (βίντεο, φωνητικά) και προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να καλέσετε με την επιλογή βίντεο ή όχι. Για αρκετά χρόνια, αυτό ήταν τα πιο δημοφιλή μηνύματα στον κόσμο με περισσότερους από δύο δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Η εφαρμογή WhatsApp γεννήθηκε το 2009, δημιουργήθηκε από δύο πρώην υπαλλήλους της εταιρείας Yahoo που ονομάζεται Brian Acton και Jan Koum. Εάν ο αρχικός στόχος του ήταν να αντικαταστήσει το SMS, μπορούμε να πούμε ότι κατάφερε να κάνει μια ουσιαστική θέση σε πολλές χώρες του κόσμου. Πήρε μια πολύ ισχυρή καμπή το 2014, το έτος που αγοράστηκε από το Meta Group για 22 δισεκατομμύρια $. Από τότε, εξακολουθεί να μην κέρδισε και είναι ελεύθερη για όλους.

Εάν κατεβάσετε το WhatsApp Messenger, θα δείτε γρήγορα ότι αυτή η εφαρμογή άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων μετράει σε πολλά επιχειρήματα για να επιτύχει τον βασικό στόχο της: αυτό της αντικατάστασης του SMS. Πρώτον, σας επιτρέπει να δείτε αν ένας χρήστης είναι συνδεδεμένος, εάν έχει διαβάσει το μήνυμα, εάν γράφει. Αυτές είναι επιλογές που μπορείτε να τροποποιήσετε στις ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, η υπηρεσία χρησιμοποιείται ευρέως για τη δημιουργία ομάδων: φίλος, οικογένεια, εργασία … αρκετά εκατομμύρια άνθρωποι συνομιλούν σε ομάδες με τους αγαπημένους τους σε αυτήν την πλατφόρμα.

Κατεβάστε το WhatsApp είναι επίσης για να επωφεληθείτε από μια υπηρεσία που χρησιμοποιείται καθημερινά από άτομα που δεν ζουν στην ίδια χώρα, επειδή όλοι μπορούν να βασίζονται στο δίκτυο τους ή στη σύνδεση WiFi για να επικοινωνήσουν με το άλλο μάλλον τι πρέπει να πληρώσουν και κλήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, η πλατφόρμα διακρίνεται από την υπηρεσία iMessage, η οποία προορίζεται αποκλειστικά για τους κατόχους iPhone.

Τέλος, το WhatsApp Messenger επωφελείται από την κρυπτογράφηση του End -to -End χάρη Πρωτόκολλο σήμα, Ένα πρωτόκολλο κρυπτογράφησης που εξασφαλίζει την προστασία των συζητήσεων σας όταν στέλνετε μηνύματα ή πραγματοποιείτε κλήσεις. Σύμφωνα με αυτό, κανείς δεν έχει πρόσβαση στις ενδιαφερόμενες ανταλλαγές εκτός από τον αποστολέα και τον παραλήπτη, ο Meta δεν μπορεί επομένως να δει το περιεχόμενο που μοιράζεται.

Λειτουργία του Whatsapp Messenger

Κατεβάστε το WhatsApp Messenger σε ένα smartphone ή υπολογιστή (έκδοση ιστού) είναι απλή και δωρεάν. Μόλις γίνει, απλά πρέπει να προσθέσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και να ακολουθήσετε τη διαδικασία που γίνεται πολύ γρήγορα, έτσι ώστε η δημιουργία λογαριασμού να διαρκεί λιγότερο από λίγα λεπτά.

Μόλις έχετε έναν λογαριασμό Messenger WhatsApp, έχετε πρόσβαση σε ένα πολύ απλό περιβάλλον που γίνεται γύρω από ένα μενού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης στο κινητό. Από τότε, μπορείτε να περιηγηθείτε μεταξύ κλήσεων, συζητήσεων, ρυθμίσεων ή κάμερας και κατάστασης.

Η κατηγορία συζήτησης είναι η πιο χρησιμοποιούμενη στο WhatsApp Messenger, επειδή δίνει πρόσβαση σε όλες τις συνομιλίες που έχετε σε εξέλιξη στην πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα βρείτε τις ιδιωτικές ανταλλαγές σας, αλλά και τις ομάδες σας από μια πολύ εκλεπτυσμένη διεπαφή. Μόλις βρίσκεστε σε μία από τις συζητήσεις σας, μπορείτε να στείλετε ένα κείμενο ή ένα φωνητικό μήνυμα, μια φωτογραφία, ένα βίντεο, έναν σύνδεσμο, ένα gif … με λίγα λόγια, έχετε την επιλογή.

Η λήψη του WhatsApp σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις για δύο ή σε ομάδες, ένα χαρακτηριστικό που έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στον κόσμο κατά τη διάρκεια των διαδοχικών περιορισμών της κρίσης υγείας το 2020. Και για καλό λόγο, οι κλήσεις μπορεί να είναι μόνο φωνητικές, αλλά και βίντεο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το WhatsApp δεν έχει ξεφύγει από το κύμα ιστοριών που σάρωσαν όλες τις εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σχεδόν κοινωνικά δίκτυα πριν από λίγα χρόνια. Αυτή η λειτουργία επομένως σας επιτρέπει να δημοσιεύετε σύντομα βίντεο που παραμένουν διαθέσιμα στην υπηρεσία για 24 ώρες πριν εξαφανιστούν. Από την κατηγορία κατάστασης, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε βίντεο ή εικόνες της επιλογής σας και να συμβουλευτείτε αυτές των επαφών σας.

Από τις ρυθμίσεις, το WhatsApp σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια του λογαριασμού σας, ώστε να μπορείτε για παράδειγμα να προστατεύσετε την πρόσβαση στην εφαρμογή για κινητά με λογαριασμό (ή TouchID και FACEID στο iOS). Είναι επίσης δυνατή η εφαρμογή επαλήθευσης δύο βαθμών.

Με τις ρυθμίσεις του WhatsApp, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις και να επιλέξετε εάν θα εμφανίσετε ή όχι μια επισκόπηση όταν λαμβάνετε ένα μήνυμα. Το ίδιο ισχύει και για τις επιλογές σχετικά με την επιβεβαίωση της ανάγνωσης ή της διαδικτυακής κατάστασης που μπορείτε να αποκρύψετε, όπως είπαμε πριν.

Με την πάροδο του χρόνου, το WhatsApp Messenger συνεχίζει να φιλοξενεί νέα χαρακτηριστικά για να καθιερώσει τη θέση του ως παγκόσμιος ηγέτης. Από την άνοιξη του 2023, υπάρχει μια επιλογή που σας επιτρέπει να στείλετε ένα μήνυμα και να το τροποποιήσετε μέσα σε 15 λεπτά, είναι τέλεια σε περίπτωση σφάλματος.

Διαφορετικά, το WhatsApp προσφέρει τώρα το κλείδωμα των συζητήσεων, ώστε να μπορείτε να καλύψετε τις πιο ιδιωτικές ανταλλαγές σας με αυτήν την πρόσθετη επιλογή ασφάλειας.

Συμβατότητα

Βασικά, ήταν δυνατό να κατεβάσετε μόνο το WhatsApp Messenger σε smartphone, επειδή η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη σε iOS και Android. Σε αυτή την περίπτωση, να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να έχετε Android 4 εκδόσεις.0.3 και iOS 9.0 ή πιο πρόσφατες ενημερώσεις των λειτουργικών συστημάτων.

Με την πάροδο του χρόνου, η εφαρμογή έχει γίνει συμβατή με όλο και περισσότερα λειτουργικά συστήματα, έτσι ώστε να βρίσκεται σε υπολογιστές με macOS από την έκδοση 10.10 (Yosemite) και Windows από την έκδοση 8.0.

Η διεπαφή WhatsApp στον υπολογιστή είναι παρόμοια με την εφαρμογή για κινητά: σας επιτρέπει να ακολουθείτε όλες τις συνομιλίες σας και να πραγματοποιείτε κλήσεις. Αυτό συγχρονίζεται με το smartphone σας, ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι ακόμη και αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία σε διάφορες συσκευές.

Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp Web. Πρόκειται για μια απλοποιημένη λύση που θα πρέπει να συνδεθεί με την εφαρμογή smartphone μέσω ενός κώδικα QR. Όταν βρίσκεστε στην έκδοση ιστού, εμφανίζεται πρώτα ένας κωδικός QR και πρέπει να το σαρώσετε μέσω της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας της υπηρεσίας μηνυμάτων.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp από την εφαρμογή Office ή από την έκδοση Web, πρέπει να έχετε την εφαρμογή για κινητά στο smartphone σας.

Μια δωρεάν εφαρμογή

Μπορείτε να κατεβάσετε το WhatsApp Messenger και να το χρησιμοποιήσετε πλήρως χωρίς χρονικό όριο, απλώς και μόνο επειδή η εφαρμογή για κινητά είναι εντελώς δωρεάν. Δεν απαιτεί εγγραφή ή πληρωμή από την πλευρά σας. Επίσης, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Facebook για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Εάν το WhatsApp προοριζόταν να δημιουργήσει μια αμειβόμενη έκδοση σε ένα σημείο, τα μηνύματα επικεντρώθηκαν σε μια φόρμουλα για επαγγελματίες που ονομάζονται επιχειρήσεις WhatsApp, επομένως προορίζεται για ένα επαγγελματικό πλαίσιο.

Τις εναλλακτικές λύσεις

Κατεβάστε το Whatsapp για να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα περισσότερων από δύο δισεκατομμυρίων ενεργών χρηστών ανά μήνα και να επικοινωνήσετε εύκολα με όλους τους φίλους σας σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, αυτό δεν σας εμποδίζει να αναζητήσετε μια εναλλακτική λύση σε αυτήν την εφαρμογή για κινητά που κατέχει η Meta Group (Facebook, Instagram. Ουσία. Η πρώτη επιλογή είναι να επιλέξετε την υπηρεσία σήματος.

Διατίθεται σε iOS, Android, Mac και Windows, το σήμα είναι επίσης ένα άμεσο μήνυμα που χρησιμοποιείται ευρέως στον κόσμο λόγω της εμπιστευτικότητας που θέτει στο. Επιπλέον, η υπηρεσία είναι επίσης εντελώς δωρεάν.

Λεπτομερέστερα, είναι η προέλευση του πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης Πρωτόκολλο σήμα που βρίσκουμε σε διάφορες εφαρμογές μηνυμάτων – συμπεριλαμβανομένου του WhatsApp, αλλά και του Facebook Messenger (σε λειτουργία “μυστικής συνομιλίας”) και Google Allo (σε λειτουργία “Incognito Mode”). Παράλληλα, η ανταλλαγή μηνυμάτων προσφέρει άλλα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ασφάλεια, διατηρώντας παράλληλα μια απλή και εύκολη διεπαφή χρήσης για ανταλλαγή με μηνύματα ή να καλούνται (ήχος ή βίντεο).

Η άλλη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που είναι μια εναλλακτική λύση στο WhatsApp, είναι το Facebook Messenger: είναι απλά το δεύτερο που χρησιμοποιείται περισσότερο στον κόσμο. Επομένως, η υπηρεσία ανήκει στην ομάδα Meta, θέλει να είναι συμβατή με συσκευές κάτω από Windows, MacOS ή Android και iOS. Με περισσότερους από 1,3 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, είναι επίσης πολύ δημοφιλές. Διαφορετικά, μπορείτε να προσανατολίσετε τον εαυτό σας προς εφαρμογές όπως το Telegram.

Ανταλλαγή ιδιωτικών μηνυμάτων

Απλά, αξιόπιστα και δωρεάν ιδιωτικά μηνύματα και κλήσεις*, σε όλο τον κόσμο.

* Το κόστος δεδομένων μπορεί να ισχύει. Επικοινωνήστε με τον χειριστή σας για να μάθετε περισσότερα.

Τα ιδιωτικά μηνύματα και οι κλήσεις σας επιτρέπουν να είστε οι ίδιοι, να συζητήσετε ελεύθερα και να αισθανθείτε κοντά στους ανθρώπους που μετράνε περισσότερο για εσάς, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο.

Μην χάσετε τίποτα χάρη στις φωνητικές και βίντεο κλήσεις

Είτε κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής κλήσης με συμμαθητές είτε στο τηλέφωνο με τη μαμά, τις φωνητικές και βιντεοκλήσεις σας θα σας δώσει την εντύπωση ότι βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο.