Τα καλύτερα δωρεάν VPNs για την Ελβετία: 2023 Κατάταξη, το ταχύτερο γρήγορο VPN για την Ελβετία |

Ελβετική VPN

Contents

“Κρύβω.Ο Me είναι ένας πάροχος VPN που δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και στοχεύει να θέσει ασφάλεια και ασφάλεια στην κορυφή των προτεραιοτήτων του.””

Τα καλύτερα δωρεάν VPNs για την Ελβετία: Κατάταξη 2023

Ψάχνετε για ένα δωρεάν VPN για την Ελβετία ? Έτσι μπορεί να είστε συγκλονισμένοι μπροστά σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές στο διαδίκτυο. Πράγματι, υπάρχουν πολλοί προμηθευτές VPN και δωρεάν λύσεις μερικές φορές κρύβουν παγίδες. Για να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή, πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά σημαντικά κριτήρια.

Μπορούμε για παράδειγμα την ασφάλεια σημείων, αλλά και το εξουσιοδοτημένο εύρος ζώνης ή ακόμα και την υποδομή του παρόχου υπηρεσιών (αριθμός τοποθεσιών και αριθμός διακομιστών). Εδώ, θα παρουσιάσουμε 3 ποιοτικές προσφορές, χωρίς παγίδες και εντελώς δωρεάν, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα VPN στην Ελβετία και προσφέροντας διακομιστές στο χώρο.

VPN για την Ελβετία: Δωρεάν υπηρεσίες VS PAY

Υπάρχει μια συζήτηση που αντιδρά στον κόσμο των VPNs: οι δωρεάν υπηρεσίες ζουν σε αμειβόμενες υπηρεσίες ? Σίγουρα υποψιάζεστε ότι οι δωρεάν εκδότες συχνά δεν είναι τόσο ποιοτικοί όσο οι ομολόγοι τους, κάτι που είναι εύκολα κατανοητό.

Από την άποψη της ασφάλειας πρώτα απ ‘όλα, δεν είναι ασυνήθιστο να βρείτε δωρεάν VPNs για την Ελβετία, τα οποία εξασφαλίζουν μόνο την ηλεκτρονική σας ασφάλεια (αν όχι). Μερικοί φτάνουν μέχρι και να μεταπωλήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα για να χρηματοδοτήσουν τον εαυτό τους. Ευτυχώς αυτό δεν ισχύει για όλα τα δωρεάν VPNs για την Ελβετία, αλλά είναι σκόπιμο να είστε προσεκτικοί.

Αλλά τα πλεονεκτήματα των Premium VPN στην Ελβετία παρατηρούνται επίσης σε άλλους τομείς. Πράγματι, γενικά, σημειώνονται διαφορές απόδοσης: οι ελεύθερες VPN είναι πιο αργές (χωρίς διακομιστές υψηλής τεχνολογίας), οι οποίοι μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Αυτό εξηγείται, μεταξύ άλλων, με πιο περιορισμένη υποδομή, με λιγότερους διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Έτσι, τα δωρεάν VPN που χρησιμοποιούνται στην Ελβετία σας προσφέρουν επίσης λιγότερες τοποθεσίες, οι οποίες μπορούν να παίξουν κόλπα σε σας για να ξεπεράσουν τις γεωγραφικές περιοχές.

εκτός, Κανένα δωρεάν VPN – κατά τη γνώση μας – διακομιστές στην Ελβετία Για να σας προσφέρουμε να έχετε μια διεύθυνση IP σε αυτήν τη χώρα. Ευτυχώς, έχουμε ακόμα το λογισμικό προσβάσιμο δωρεάν για να σας παρουσιάσουμε (και με διακομιστές στο χώρο του ξενοδοχείου).

Επωφεληθείτε από ένα premium VPN στην Ελβετία χωρίς να πληρώσετε: η συμβουλή μας

Όπως μόλις είπαμε, είναι δυνατόν να έχουμε ένα δωρεάν VPN με διακομιστές στην Ελβετία που εξακολουθεί να είναι καλής ποιότητας. Πως είναι δυνατόν ? Απλά πρέπει να εκμεταλλευτείτε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων που προσφέρονται από ορισμένους παρόχους πριμοδότησης.

Έτσι, μπορείτε να εγγραφείτε στην προσφορά τους, να τα χρησιμοποιήσετε για το χρόνο της εγγύησης τους, στη συνέχεια να επιστραφούν πλήρως.

ExpressVPN: 30 ημέρες δωρεάν δοκιμής (χωρίς δέσμευση)

Το πρώτο λογισμικό που μπορούμε να σας συστήσουμε είναι το ExpressVPN. Αυτό το λογισμικό πληρώνει, είναι γεγονός, αλλά όπως μόλις είδαμε, μπορείτε να το απολαύσετε για μια δεδομένη περίοδο: αυτή της εγγύησης επιστροφής χρημάτων, η οποία είναι 30 ημέρες. Το ExpressVPN είναι το αγαπημένο μας VPN, οπότε είναι ένα όφελος για να το χρησιμοποιήσουμε για ένα μήνα.

Εάν δεν γνωρίζετε το ExpressVPN, γνωρίζετε ότι αυτός ο προμηθευτής εξασφαλίζει την ασφάλειά σας όσο το δυνατόν καλύτερα, συμπεριλαμβανομένης της Ελβετίας. Με την υπηρεσία της, τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα και η διεύθυνση IP σας καμουφλαρισμένη, η οποία σας επιτρέπει να περιηγηθείτε ανώνυμα σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην Ελβετία, αλλά και στη Γαλλία, όπου κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι κάνετε στο διαδίκτυο.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ για την Ελβετία

Η δραστηριότητά σας θα προστατεύεται ακόμη και σε δημόσια δίκτυα, πηγές πολλών κινδύνων. Σημειώστε ότι το ExpressVPN είναι ένα “no-log” VPN. Αυτό σημαίνει ότι δεν διατηρεί καμία πληροφορία για το τι κάνετε στο διαδίκτυο, για πλήρη εμπιστευτικότητα. Επιπλέον, το ExpressVPN βρίσκεται σε πολλές χώρες του κόσμου: 94.

Η Ελβετία είναι μία από τις χώρες όπου ο εκδότης έχει διακομιστές, οπότε είναι απόλυτα σε θέση να σας παρέχει μια ελβετική διεύθυνση IP. Ως εκ τούτου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ελβετική τηλεόραση στο εξωτερικό, ακόμα κι αν βρίσκεστε στη Γαλλία (ή αλλού στον κόσμο). Αυτό το πλεονέκτημα είναι επίσης αναστρέψιμο χάρη στους διακομιστές στη Γαλλία από το ExpressVPN. Αυτά θα είναι χρήσιμα για εσάς εάν βρίσκεστε στην Ελβετία για να αποκτήσετε πρόσβαση στο γαλλικό περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μέσω γαλλικής IP.

Το ExpressVPN πηγαίνει ακόμη περισσότερο. Αυτός ο προμηθευτής προσφέρει ειδικότερα ένα απεριόριστο εύρος ζώνης, ανώτερους διακομιστές για μέγιστες ταχύτητες, καθώς και προσβάσιμο από υποστήριξη 24/7. Οι περισσότεροι αρχάριοι θα χαρούν επίσης να μάθουν ότι η εφαρμογή ExpressVPN είναι εύκολη στη χρήση και προσαρμόζεται σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές.

Είναι πραγματικά διαθέσιμο στα κύρια λειτουργικά συστήματα (Windows, Android, iOS, MacOS, Linux) και προσαρμόζεται επίσης σε έξυπνη τηλεόραση και συνδεδεμένη θήκη, για παράδειγμα. Έτσι, ως δωρεάν VPN για την Ελβετία, είναι προφανές ότι το ExpressVPN είναι μια ουσιαστική επιλογή, ακόμη και αν είναι μόνο για ένα μήνα.

Cyberghost: Έως 45 ημέρες συνδρομής που προσφέρονται

Στο τέλος της ελεύθερης περιόδου σας στο ExpressVPN, ίσως θελήσετε να επεκτείνετε την εμπειρία με ένα άλλο Premium VPN που προσφέρει παρόμοια εγγύηση αποζημίωσης.

Σε αυτή την περίπτωση, σκεφτείτε το CyberGhost (μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη αναθεώρησή μας στο Cyberghost εδώ). Αυτή η υπηρεσία είναι επίσης απόλυτα βέλτιστη για την Ελβετία και η εγγύηση “ικανοποιημένη ή επιστροφή” σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε δωρεάν για 45 ημέρες (εάν επιλέξετε μια περίοδο δέσμευσης μεγαλύτερη από 1 μήνα).

Έτσι, πώς το cyberghost είναι μια επιλογή που πρέπει να εξετάσετε αν ψάχνετε για ένα δωρεάν VPN στην Ελβετία ? Πρώτον, γνωρίζετε ότι από την πλευρά της ασφάλειας, είναι ίσο με το ExpressVPN. Επιτρέπει ανώνυμη και ασφαλή πλοήγηση ανεξάρτητα από τη σύνδεσή σας, στο σπίτι ή έξω. Το CyberGhost εμφανίζεται επίσης στο κορυφαίο 3 από τα καλύτερα VPN No-Log. Εξασφαλίζει λοιπόν την εμπιστευτικότητα σας στην καλύτερη περίπτωση.

Όσον αφορά την υποδομή και την απόδοση, αυτός ο προμηθευτής είναι επίσης εξαιρετικός. Διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 90 χώρες. Η Ελβετία εμφανίζεται σε αυτόν τον κατάλογο και επομένως το cyberghost σας επιτρέπει να έχετε εύκολα μια διεύθυνση IP σε αυτήν τη χώρα. Το ίδιο ισχύει και για τη Γαλλία, ένα έδαφος όπου το CyberGhost έχει έναν αριθμό διακομιστών.

Δωρεάν αίτηση cyberghost για την Ελβετία

Αν ψάχνετε για ένα αποτελεσματικό VPN, το CyberGhost έχει κάτι να σας αποπλανήσει, αν και είναι ελαφρώς πίσω σε σύγκριση με το ExpressVPN. Οι διακομιστές υψηλής τεχνολογίας του επιτρέπουν να υπερασπιστεί τον εαυτό του πολύ καλά σε αυτό το επίπεδο. Και αυτή η υγρή πλοήγηση, μπορείτε να το επωφεληθείτε σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές. Το CyberGhost μετακινείται στον υπολογιστή, το tablet, το smartphone, αλλά και στην τηλεόραση ή στο συνδεδεμένο στέγαση.

Η εφαρμογή αυτού του προμηθευτή είναι επίσης ευχάριστη και διαισθητική και μια ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών είναι προσβάσιμη 24/7 μέσω μιας ζωντανής γάτας για άχρηστη χρήση. Επιπλέον, γνωρίζετε ότι όπως το ExpressVPN, το CyberGhost δεν επιβάλλει περιορισμό εύρους ζώνης. Έτσι, ακόμη και αν πρόκειται μόνο για περιορισμένη περίοδο (από 14 έως 45 ημέρες), το CyberGhost είναι μια εξαιρετική επιλογή δωρεάν VPN στην Ελβετία.

Τέλος, εάν ακολουθείτε την ελεύθερη χρήση αυτών των εργαλείων που θέλετε να συνεχίσετε, γνωρίζετε ότι το ExpressVPN και το CyberGhost είναι προσβάσιμα μόνο για λίγα ευρώ το μήνα.

ProtonVPN: Ένα 100% δωρεάν VPN για την Ελβετία

Για να συνεχίσουμε την κορυφή των καλύτερων δωρεάν VPNs για την Ελβετία, θέλουμε να σας πούμε για έναν πάροχο υπηρεσιών που προσφέρει 100% δωρεάν και απεριόριστη προσφορά με την πάροδο του χρόνου. Αυτό είναι το ProtonVPN.

Έτσι ώστε αυτός ο πάροχος υπηρεσιών να σας προσφέρει γενικά ? Πρώτον, γνωρίζετε ότι το ProtonVPN είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν VPN της στιγμής. Η ασφάλειά του είναι καλή και οι ταχύτητες του είναι αποδεκτές (είναι όσο πολύ χαμηλότερες σε σύγκριση με εκείνες του ExpressVPN ή του CyberGhost).

Επίσης, το ProtonVPN προσφέρει μια ευχάριστη και εύκολη εφαρμογή, ακόμη και για τους ανθρώπους που εξακολουθούν να είναι άβολα με τις νέες τεχνολογίες.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το ProtonVPN σε υπολογιστή, tablet και smartphone. Και δεδομένου ότι μιλάμε για το τι μπορεί να σας προσφέρει το ProtonVPN, γνωρίζετε ότι είναι ένα από τα πολύ σπάνια δωρεάν VPN που προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης.

Δωρεάν εφαρμογή VPN Proton για Ελβετία

Επομένως, δεν θα περιοριστείτε στη πλοήγηση σας με αυτό το λογισμικό. Αυτά τα πλεονεκτήματα θα είναι προσβάσιμα τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελβετία, γι ‘αυτό το VPN εμφανίζεται σε αυτή τη σύγκριση. Δυστυχώς, για τα υπόλοιπα, το ProtonVPN είναι πίσω σε σύγκριση με το Premium Premium VPNS.

Για παράδειγμα, προσφέρει μόνο 3 χώρες στην 100% δωρεάν έκδοση της. Αυτές είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι Κάτω Χώρες και η Ιαπωνία. Θα καταλάβετε, το ProtonVPN δυστυχώς δεν θα σας επιτρέψει να λάβετε μια διεύθυνση IP στην Ελβετία ή στη Γαλλία για να ξεπεράσετε τις γεωγραφικές μπλοκ που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις δύο χώρες.

Ομοίως, η εξυπηρέτηση πελατών ProtonVPN μπορεί να προσεγγιστεί μόνο μέσω email. Ωστόσο, αν πρέπει να σημειωθούν αυτοί οι περιορισμοί, δεν είναι δραματικοί για όλους.

Το ProtonVPN μπορεί ακόμα να αντιστοιχεί στις ανάγκες ορισμένων χρηστών του Διαδικτύου, οι οποίες μπορεί να συμμετέχετε, ειδικά όσον αφορά την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα στην Ελβετία (όπου βασίζεται το VPN, το οποίο είναι ένα καλό σημείο σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας)).

Ένα δωρεάν VPN για την Ελβετία: Ποιο είναι το ενδιαφέρον ?

Η παρουσίασή μας για τα 3 καλύτερα δωρεάν VPN που χρησιμοποιούνται στην Ελβετία τελείωσε. Ωστόσο, θέλουμε γρήγορα να θυμηθούμε τα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου εργαλείου, επειδή δεν έχουμε πάρει το χρόνο να το κάνουμε νωρίτερα. Γνωρίζετε πραγματικά όλα τα πλεονεκτήματα ενός VPN για την Ελβετία, τι είναι πιο δωρεάν ?

Ένα τέτοιο εργαλείο θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε πιο με ασφάλεια σε όλα τα δίκτυα και αυτό δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε. Αυτό το περιουσιακό στοιχείο θα είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο για το εγχώριο δίκτυό σας, αλλά και για το δημόσιο WiFi σε περίπτωση ταξιδιού ειδικότερα. Θα είστε εντελώς ανώνυμοι σε απευθείας σύνδεση, γεγονός που καθιστά την δραστηριότητά σας ανιχνεύσιμη (ακόμη και από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο ή τον εργοδότη σας, για παράδειγμα).

Ένα άλλο πλεονέκτημα των δωρεάν VPNs για την Ελβετία είναι το γεγονός ότι μπορούν να σας προσφέρουν μια διεύθυνση IP σε αυτήν τη χώρα. Με αυτόν τον τρόπο, πηγαίνετε πέρα ​​από τις γεωγραφικές παραστάσεις που υπάρχουν και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο ελβετικό περιεχόμενο, ακόμη και αν δεν είστε στη χώρα.

Ως εκ τούτου, σε σας προγράμματα ροής, αθλητικές εκδηλώσεις στην τηλεόραση, τους ιστότοπους ή ακόμα και τους διακομιστές παιχνιδιών σε αυτή τη χώρα, όλα χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε από το σπίτι. Εάν είστε ήδη στην Ελβετία, γνωρίζετε ότι αυτό το πλεονέκτημα λειτουργεί επίσης προς την άλλη κατεύθυνση. Το VPN μπορεί να σας παρέχει μια διεύθυνση IP σε δεκάδες άλλες χώρες για να περάσετε οποιονδήποτε περιορισμό.

Τέλος, ακόμη και αν είναι αυτονόητο, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι ένα δωρεάν VPN στην Ελβετία θα σας κοστίσει τίποτα, το οποίο είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Περίληψη

Το άρθρο μας για τα δωρεάν VPNs για την Ελβετία τελείωσε τώρα. Ελπίζουμε ότι ήταν χρήσιμο για εσάς. Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι ένα τέτοιο εργαλείο θα σας ανοίξει πολλές πόρτες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να σερφάρετε σίγουρα και ανώνυμα. Θα είστε επίσης σε θέση να τροποποιήσετε τη διεύθυνση IP σας για να ξεπεράσετε τα geo-blockages και να αποκτήσετε πρόσβαση στο ελβετικό περιεχόμενο χωρίς να είστε σε αυτήν τη χώρα.

Αντίθετα, εάν βρίσκεστε στην Ελβετία, μπορείτε να εντοπίσετε τον εαυτό σας αλλού για να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλο περιεχόμενο ιστού. Και για να κάνουμε όλα αυτά εντελώς δωρεάν, χωρίς χρονικό όριο, το καλύτερο λογισμικό είναι το ProtonVPN.

Εάν, ωστόσο, θέλετε να έχετε πρόσβαση σε υψηλότερη υπηρεσία, να γνωρίζετε ότι τα βέλτιστα VPN Premium για την Ελβετία προσφέρουν εγγυήσεις αποζημίωσης που μπορούν να σας επιτρέψουν να τις χρησιμοποιήσετε δωρεάν για μια δεδομένη περίοδο. Σας συμβουλεύουμε σε αυτήν την περιοχή ExpressVPN, της οποίας η “ικανοποιημένη ή επιστροφή” εγγύηση εκτείνεται σε διάστημα 30 ημερών.

Ελβετική VPN

Λάβετε διευθύνσεις IP VPN για να αλλάξετε την τοποθεσία σας

Εμπιστοσύνη

4.9 από 5

Ελβετική VPN

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN στην Ελβετία?

Το VPN για την Ελβετία διατηρεί επιτήρηση και λογοκρισία σε απόσταση για να σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από την πλήρη ελευθερία στο Διαδίκτυο, ανά πάσα στιγμή.

Swiss Hide VPN.έρχεται με μια ποικιλία εργαλείων για την προστασία των σημαντικών σας δεδομένων και της ταυτότητάς σας. Το προσαρμοσμένο λογισμικό VPN σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις επιλογές με την υποστήριξη ενός ευρέος φάσματος πρωτοκόλλων. Με τη θέση του ένα τεθωρακισμένο κόστος 256 bit, προστατεύουμε τη σύνδεση στο διαδίκτυο και εγγυόμαστε ότι τα δεδομένα σας μεταδίδονται για να εξασφαλίσουν κανάλια.

Κοιτάξτε πώς λειτουργεί

Ελβετία VPN

Προστατέψτε την εμπιστευτικότητα σας

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, το απόρρητό μας απειλείται. Οι διαδικτυακές δραστηριότητες των χρηστών του Διαδικτύου ελέγχονται και συλλέγονται κάθε δευτερόλεπτο κάθε ημέρας. Οι κυβερνήσεις διεξάγουν συνεχώς προγράμματα παρακολούθησης για να ακούσουν τις κλήσεις σας, να διαβάζουν τις συνομιλίες σας και σαν να μην ήταν αρκετό, ακόμη και οι εταιρείες ακολουθούν τη συμπεριφορά μας στο Διαδίκτυο. Σε μια τέτοια κατάσταση, καθίσταται επικριτική η λήψη των απαραίτητων μέτρων για την προστασία της ιδιωτικής ζωής μας. κρύβω.Το Me VPN σας προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία να κρύψετε πίσω από τις δυναμικές διευθύνσεις IP σε περισσότερες από 83 τοποθεσίες. Να είστε ανώνυμοι και να αποφύγετε τις εισβολές τρίτων.

Premium VPN με χαρακτηριστικά Premium

Εφαρμογές για όλες τις συσκευές

Εξαιρετικά γρήγορα

Χωρίς εφημερίδα δραστηριότητας

Διακομιστές σε όλο τον κόσμο

Επιλέξτε από περισσότερες από 83 τοποθεσίες και 2.300 διακομιστές σε όλη την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική. Χάρη στο εξαιρετικά βελτιστοποιημένο δίκτυό μας, θα συνδεθείτε πάντα με τον διακομιστή Το ταχύτερο VPN διαθέσιμος. Επωφεληθείτε από μια αδιάλειπτη εμπειρία λήψης και ροής.

Ασφάλεια, χωρίς να σπάσει την τράπεζα

9,99 € τιμολογείται ανά μήνα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 30 ημέρες

34,99 € χρεώνεται κάθε 6 μήνες

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 30 ημέρες

Αποκλειστική τιμή

27 μήνες περιλαμβάνουν 3 δωρεάν μήνες

69,99 € χρεώνεται κάθε 27 μήνες

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 30 ημέρες

Όλα τα ποσά είναι σε ευρώ. Η ΦΠΑ μπορεί να υποβάλει αίτηση.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε όλα τα πακέτα μας?

2.300 διακομιστές σε όλο τον κόσμο
Προστασία από διαρροές IP
Ισχυρή κρυπτογράφηση AES-256 bits
Αυστηρά χωρίς δημοσιοποίηση
Εφαρμογές για όλες τις συσκευές
Η καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής
Ασφαλισμένα πρωτόκολλα VPN

Συχνές ερωτήσεις

Πληρωμές

Ποιες είναι οι διαφορετικές μεθόδους πληρωμής?

Πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard, Amex, Diners Club), PayPal, SEPA, SFORT, Bank Transfer

Τι κρυπτοσυχνότητες αποδέχεστε ως μέσο πληρωμής ?

Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Horizen, Zcash

Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου ανά πάσα στιγμή ?

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς προϋποθέσεις.

Έχετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων ?

Απολύτως, έχετε 30 ημέρες, για να λάβετε επιστροφή χρημάτων χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας.

Τα στοιχεία πληρωμής μου καταγράφονται στο σύστημά σας?

Οχι. Όλες οι πληρωμές διαχειρίζονται από εξωτερικούς προμηθευτές και δεν καταγράφουμε τα προσωπικά σας στοιχεία όταν πληρώνετε. Δεν υπάρχει τρόπος να συνδέσετε τα στοιχεία πληρωμής σας με τη χρήση του VPN. Θα παραμείνετε πάντα ανώνυμοι με το Hide.εγώ, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα.

Μπορώ να επωφεληθώ από τις εκπτώσεις αν πληρώσω για μεγάλο χρονικό διάστημα ?

Απολύτως ! Προσφέρουμε πλεονεκτικές εκπτώσεις για όσους πληρώνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκ των προτέρων.

Μπορώ να επεκτείνω την υπάρχουσα συνδρομή μου με τη μείωση?

Ναι, για να βεβαιωθείτε ότι πιστώνουμε το σχέδιο στο λογαριασμό σας, έχετε τη δυνατότητα σύνδεσης κατά τη διαδικασία πληρωμής. Εάν αγοράσετε ένα νέο πακέτο, το υπάρχον πακέτο σας θα επεκταθεί και η επόμενη προσαρμοσμένη ημερομηνία χρέωσης.

Χαρακτηριστικά

Μπορεί το VPN να επηρεάσει την ταχύτητα του Διαδικτύου μου ?

Όχι, μια απροσδόκητη σύνδεση είναι γενικά τόσο γρήγορη όσο μια ποσοτικοποιημένη σύνδεση VPN. Μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο VPN περιορίζει την ταχύτητά σας, αλλά αυτό το σενάριο συνδέεται συχνότερα με την ανεπαρκή απόδοση του υπολογιστή σας ή με κακή δρομολόγηση προς την τοποθεσία μας. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε αρκετούς πόρους.

Λειτουργεί το VPN σας με πελάτες BitTorrent ?

Ναι, δεν μειώνουμε ή δεν περιορίζουμε την ταχύτητα torrent σας. Μπορείτε να απολαύσετε την καλύτερη ταχύτητα εάν ενεργοποιήσετε τη δυναμική μεταφορά θύρας και συνδέσετε τον πελάτη σας VPN με τον πληρεξούσιο κάλτσες στη σύνδεση VPN.

Είναι η χρήση των VPNs νόμιμη ?

Ναι, η χρήση ενός VPN είναι εντελώς νόμιμη. Έχετε το δικαίωμα να προστατεύετε και να κρυπτογραφείτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και να μην αφήσετε ίχνη γύρω από τον ιστό. Χρησιμοποιείτε ένα φάκελο για τις επιστολές σας, οπότε γιατί όλοι πρέπει να ακολουθήσουν την κυκλοφορία σας στο διαδίκτυο ?

Περιορισμός λογαριασμών πριμοδότησης ? Έχετε μια πολιτική δίκαιης χρήσης ?

Σε κάθε περίπτωση, δεν περιορίζουμε τους χρήστες premium μας. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ίδιο εύρος ζώνης όπως θέλουν. Δεν υπάρχει καμία πολιτική δίκαιης χρήσης: το έχετε πάντα για τα χρήματά σας !

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία σας για να περάσω το καπάκι μεταφοράς δεδομένων FAI ?

Η υπηρεσία VPN μας δεν λειτουργεί εκτός από την τρέχουσα σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, οπότε απαιτούμε να έχετε επαρκή ποσόστωση στο Διαδίκτυο όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας για να αποφύγετε οποιαδήποτε μείωση ταχύτητας ή διακοπή της υπηρεσίας που προκαλείται από το FAI σας.

“Κρύβω.Το ME προσφέρει ένα προϊόν VPN Consepance χωρίς καταγραφή, ισχυρή κρυπτογράφηση και ισχυρή προστασία από το DNS . “”

“Κρύβω.Ο Me είναι ένας πάροχος VPN που δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και στοχεύει να θέσει ασφάλεια και ασφάλεια στην κορυφή των προτεραιοτήτων του.””

“Κρύβω.Εγώ είναι προσφορά VPN Premium χωρίς συμβιβασμούς. Έχει εξαιρετική και ξεπεράσει τα περισσότερα VPNs σε διάφορες κατηγορίες, δίνοντάς του μια βαθμίδα βαθμού στη λίστα VPN Tier.””

“Μπορεί να είναι exisseed, αλλά εξακολουθούμε να συνιστούμε να αποκρύψετε.Εγώ – παίρνει σχεδόν όλες τις θεμελιώδεις σωστές.””