Κατεβάστε ένα VPN δωρεάν – Surfhark, Surfhark: Secure VPN Service και πολλά άλλα

Το ψηφιακό σας ψηφιακό ψηφιακό σίγουρο

Contents

Δοκιμάστε χωρίς κίνδυνο με ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύησης 30 ημερών

Κατεβάστε την εφαρμογή Surfshark VPN και παραμείνετε ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Διατίθεται σε Windows, Mac, Android, iOS και πολλά άλλα !

 • Πάνω από 3.200 διακομιστές σε 100 χώρες
 • Προηγμένη λειτουργικότητα ασφαλείας
 • Εύρος ζώνης και αριθμός απεριόριστων συσκευών

Κατεβάστε την εφαρμογή Surfshark VPN και παραμείνετε ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Εγκαταστήστε το surfshark σε όλες τις συσκευές σας

Κάντε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους λήψης VPN για πρόσβαση στην αφοσιωμένη σελίδα

Κατεβάστε ένα VPN για την έξυπνη τηλεόρασή σας (για παράδειγμα, Apple TV, Android TV, Samsung TV), δοκιμάστε το στο PlayStation ή διαμορφώστε το στο δρομολογητή σας για να προστατεύσετε το οικιακό σας δίκτυο.

Ισχυρό antivirus που λειτουργεί πίσω από τις σκηνές

Έχετε ένα ήσυχο μυαλό με προστασία 24 ετών. Προστατέψτε τη συσκευή σας, τα αρχεία και την κάμερα σας σε πραγματικό χρόνο

Προστατέψτε όλες τις συσκευές σας με ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύησης 30 ημερών

Surfhark

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός VPN

Απόκρυψη της τοποθεσίας σας

Μια διεύθυνση IP αποκαλύπτει την κατά προσέγγιση τοποθεσία σας. Μείνετε ανώνυμοι και καλύψτε το χάρη σε ένα VPN !

Surf εμπιστευτικά

Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα μπορούσε να χτυπήσει. Καλέστε τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο και προστατέψτε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Αποφύγετε τους περιορισμούς όταν ταξιδεύετε

Μην θυσιάζετε την ψηφιακή σας ελευθερία όταν ταξιδεύετε. Πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο με εσάς.

Ασφάλεια ιστιοπλοΐα σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi

Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι που σχετίζονται με δημόσια δίκτυα Wi-Fi. Προστατέψτε τις συσκευές σας σε δημόσια δίκτυα με σύνδεση VPN.

Προστατέψτε το απόρρητό σας

Το Surfshark δεν ακολουθεί τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι δεν διατηρούμε δεδομένα για το τι κάνετε στο διαδίκτυο όταν είστε συνδεδεμένοι με το VPN μας.

Λάβετε πραγματικά αποτελέσματα αναζήτησης

Έχετε κουραστεί να αποκτήσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης με βάση τα χρήματα που μπορούν να αντλήσουν οι διαφημιζόμενοι από εσάς ? Λάβετε μόνο πραγματικά και οργανικά αποτελέσματα με αναζήτηση.

Χρησιμοποιήστε το Διαδίκτυο χωρίς λογοκρισία

Θα πρέπει να είστε σε θέση να απολαύσετε το Διαδίκτυο χωρίς να αντιμετωπίζετε λογοκρισία. Συνδεθείτε σε διακομιστή VPN και μεταβείτε στην καταπιεστική λογοκρισία.

Πρόσβαση στο περιεχόμενο με ασφάλεια

Χάκερς, ιχνηλάτες, κακόβουλο λογισμικό: Κάθε ιστότοπος μπορεί να είναι επικίνδυνος. Μην αναλαμβάνετε κινδύνους. Πρόσβαση στο Διαδίκτυο με ασφάλεια και εμπιστευτικά με ένα VPN.

Επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές στο διαδίκτυο

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες συχνά τροποποιούν τις τιμές τους ανάλογα με τις πληροφορίες που έχουν σε εσάς. Μείνετε κρυμμένοι πίσω από ένα VPN για να επωφεληθείτε από τις καλύτερες προσφορές.

Πώς να κατεβάσετε ένα VPN και να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε ?

Προστατέψτε την ψηφιακή σας ζωή σε 3 απλά βήματα

1. Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό surfhark και επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει.

2. Κατεβάστε την εφαρμογή VPN για τη συσκευή σας

Κατεβάστε την εφαρμογή Surfshark στον ιστότοπό μας, στο Apple App Store ή στο Google Play Store.

3. Συνδεθείτε με τον νέο σας λογαριασμό

Προσδιορίστε τον εαυτό σας, συνδεθείτε σε ένα διακομιστή και επωφεληθείτε από την ηλεκτρονική ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα με ένα VPN !

Τι χαρακτηριστικά παρέχονται με Surfshark VPN ?

Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις

Προστατέψτε όλες τις συσκευές σας Κινδύνους στο Διαδίκτυο. Ένας μόνο λογαριασμός αρκεί για να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα τον πελάτη Surfshark VPN σε όλες τις συσκευές που έχετε. Δεν χρειάζεται να μετρήσετε τις συσκευές σας ή να διακινδυνεύσετε ότι μερικοί μολύνονται.

Διακόπτης σκοτώματος

Η λειτουργία διακόπτη Kill Προστατέψτε τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή . Αυτό μειώνει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο εάν διακόπτεται η σύνδεσή σας VPN, η οποία εγγυάται ότι οι ευαίσθητες πληροφορίες σας δεν είναι ποτέ ευάλωτες στο διαδίκτυο.

Ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών

Ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών

Με περισσότερους από 3.200 διακομιστές σε 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής, σίγουρα θα βρείτε ένα κοντά. Με χιλιάδες διακομιστές διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή, είναι απίθανο να είναι συμφόρηση, γεγονός που εγγυάται μια εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση .

Δεν έχετε καμία προτίμηση σχετικά με τη θέση του διακομιστή ? Κανένα πρόβλημα, το surfshark θα συνδεθεί αυτόματα στο ταχύτερο.

Surfhark VPN σε σύγκριση με τα δωρεάν VPNs

Η λήψη ενός δωρεάν VPN μπορεί να είναι δελεαστική, αλλά σε αυτή την περίπτωση Η εξοικονόμηση συχνά σημαίνει θυσιάζοντας την εμπιστευτικότητα σας.. Ένα δωρεάν VPN δεν διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για να παρέχει μια πρώτη υπηρεσία.

Χωρίς εφημερίδα

Ορισμένα δωρεάν VPN συλλέγουν δεδομένα από τους χρήστες τους και τα πουλούν σε τρίτους. Ένα υψηλό VPN δεν θα αποθηκεύσει ποτέ τα δεδομένα σας στην πρώτη θέση.

Σύγχρονα πρωτόκολλα

Τα σύγχρονα πρωτόκολλα βελτιστοποιούνται για να αντιμετωπίσουν τις πιο πρόσφατες απειλές και να λειτουργούν με τα τελευταία συστήματα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μόνο με υψηλές end VPNs.

Απεριόριστα δεδομένα

Τα δωρεάν VPN περιορίζουν σημαντικά το εύρος ζώνης και ακόμη και τον χρόνο σύνδεσής σας. Ένα υψηλό VPN προσφέρει πάντα απεριόριστα δεδομένα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα δεδομένα που λείπουν.

Ευνοεί την ασφάλεια

Μια πληρωμένη αίτηση VPN διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για να δώσει προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Τα δωρεάν VPN απλά δεν έχουν τον προϋπολογισμό για να ακολουθήσουν τη συνεχή εξέλιξη των τεχνολογιών ασφάλειας και εμπιστευτικότητας.

Χιλιάδες διακομιστές

Όσο περισσότεροι διακομιστές, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής, τόσο λιγότερο μπορούν να συμφόρησαν. Τα καταβληθέντα VPN έχουν πολύ περισσότερους διακομιστές παρά δωρεάν.

Υπερπαραγωγικές ταχύτητες

Η εξασφάλιση της ταχείας σύνδεσης απαιτεί πολλούς πόρους, όπως χιλιάδες διακομιστές και προηγμένα πρωτόκολλα. Μόνο τα υψηλά VPNs έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον τύπο πόρων.

Πρέπει να κατεβάσω και να εγκαταστήσω ένα δωρεάν VPN ?

Δεν πρέπει να εγκαταστήσετε δωρεάν εφαρμογές VPN στις συσκευές σας. Δωρεάν προσφορά VPNS κακή απόδοση Σε σύγκριση με τους ομολόγους τους, αλλά είναι το λιγότερο από τις ανησυχίες σας. Μπορεί να είναι μερικά δωρεάν VPNs μολύνθηκε με κακόβουλο λογισμικό , Ενώ άλλοι μπορούν να συλλέξουν τα προσωπικά σας δεδομένα και να τα πουλήσουν σε τρίτους.

Αυτό είναι αυτονόητο: Η εγκατάσταση ενός δωρεάν VPN δεν είναι καλή ιδέα Εάν θέλετε να αποφύγετε τη θέσπιση της εμπιστευτικότητας ή των συσκευών σας.

Αναγνωρισμένος από εμπειρογνώμονες

Η πιο δημοφιλής υπηρεσία VPN 2022, CanalTech

Η πιο δημοφιλής υπηρεσία VPN 2022, CanalTech

VPN Solution of the Year στα Βραβεία Breakthrough Cybersecurity 2022

VPN Solution of the Year στα Βραβεία Breakthrough Cybersecurity 2022

Χρυσό Βραβείο 2021 Βραβεία Παγκόσμιας Αριστείας Cyber ​​Security

Χρυσό Βραβείο 2021 Βραβεία Παγκόσμιας Αριστείας Cyber ​​Security

Δοκιμάστε το surfshark χωρίς κίνδυνο για 30 ημέρες

Διστάζετε να δεσμευτείτε ? Μην ανησυχείς. Έχετε χρόνο να αποφασίσετε με την ικανοποιημένη ή επιστροφή μας εγγύηση 30 ημερών. Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα μιας συνδρομής premium χωρίς να χρειάζεται να σας δεσμευτεί. Εάν αποφασίσετε ότι το surfshark δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων πριν από το τέλος των 30 ημερών.

Εάν σας φαίνεται να είστε υπερβολικά μεγάλη δέσμευση, είναι διαθέσιμη μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών εάν κατεβάσετε την εφαρμογή Surfshark στο Google Play Store ή στο Apple App Store. Δείτε πώς να το εκμεταλλευτείτε:

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή VPN Surfshark στο Google Play Store ή στο Apple App Store
 2. Ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο “Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή”
 3. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό και επιλέξτε την επιλογή 12 μηνών.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στον υπολογιστή μου ?

Η λήψη ενός VPN για τον υπολογιστή σας είναι πολύ απλό.

Για παράδειγμα, με το Surfshark, απλώς πρόσβαση στη σελίδα λήψης για το λειτουργικό σας σύστημα, όπως Windows ή Linux και κάντε κλικ στο κουμπί λήψης.

Το East VPN είναι δωρεάν ?

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Surfshark δωρεάν για 7 ημέρες στο Android, το iOS και το MacOS. Εάν χρησιμοποιείτε άλλες πλατφόρμες, η δωρεάν δοκιμή δεν είναι διαθέσιμη, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από την πολιτική επιστροφής 30 ημερών. Εάν αποφασίσετε ότι το surfshark δεν είναι για εσάς τις πρώτες 30 ημέρες, θα επιστρέψετε.

Εκτός από τη δοκιμή των δοκιμών και την πολιτική πλεονεκτικής επιστροφής, η λήψη της εφαρμογής Surfshark VPN είναι εντελώς δωρεάν σε όλες τις συσκευές σας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο ένα δωρεάν VPN ?

Παρόλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN, δεν συνιστάται να το κάνετε. Ένα πληρωμένο VPN χρηματοδοτείται μέσω συνδρομών. Ένα δωρεάν VPN κοστίζει επίσης χρήματα για τη λειτουργία και τη διατήρηση, αλλά καθώς δεν σας χρεώνουν, είναι πιθανό να σας βομβαρδίσουν με διαφημίσεις ή να συλλέξουν και να πουλήσουν τα δεδομένα σας σε τρίτους.

Είναι VPNs νόμιμα ?

Στη συντριπτική πλειοψηφία των χωρών του κόσμου, τα VPN είναι πράγματι νόμιμα.

Μόνο μερικές χώρες περιορίζουν ή απαγορεύουν τη χρήση VPNs. Εάν βρίσκεστε στην Ευρώπη, την Αυστραλία ή σε μια από την Αμερική, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι είναι νόμιμη ! Μόνο περίπου 10 χώρες από σχεδόν 200 παγκοσμίως έχουν περιοριστικούς νόμους σε σύγκριση με τα VPNs.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό VPN το 2023 ?

Για να επιλέξετε το καλύτερο VPN το 2023, δείτε:

 1. Οι τιμές: ένα VPN που πληρώνει θα παρέχει μια εξυπηρέτηση καλύτερης ποιότητας από ένα δωρεάν VPN
 2. Η ιστορία: Ελέγξτε εάν η εταιρεία συμμετείχε σε αμφισβητήσιμες υποθέσεις
 3. Οι διακομιστές: περισσότεροι διακομιστές είναι πάντα καλύτεροι
 4. Τα χαρακτηριστικά: ένας διακόπτης σκοτώματος και η διαχωρισμένη σήραγγα είναι σημαντικά
 5. Συμβατότητα με την πλατφόρμα: Βεβαιωθείτε ότι το VPN λειτουργεί στη συσκευή σας
 6. Δωρεάν δοκιμή ή/και εγγυημένη ικανοποιημένη ή επιστροφή επιστροφής: Πρέπει να έχετε επιλογές σε περίπτωση που το VPN δεν σας ταιριάζει.

Κατεβάστε το καλύτερο VPN για να προστατεύσετε το απόρρητό σας

Δοκιμάστε χωρίς κίνδυνο με ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύησης 30 ημερών

Το ψηφιακό σας ψηφιακό ψηφιακό σίγουρο

Πλοηγηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς παρακολούθηση με VPN, προστατέψτε τις συσκευές σας με αντιιροειδή και την ταυτότητά σας χάρη σε μια εφαρμογή all-in-one.

Το ψηφιακό σας ψηφιακό ψηφιακό σίγουρο

Ασφαλίστε τη σύνδεσή σας

Η προστασία της σύνδεσής σας είναι απαραίτητη. Με το σερφάρισμα του Διαδικτύου, εκτίθενται σε πολλούς κινδύνους: αδικήματα δεδομένων, hacks, κατασκόπους. Μια λύση για να αποφύγετε όλα: ένα VPN.

Online εμπιστευτικότητα με VPN

Online εμπιστευτικότητα με VPN

Το Surfshark συνδέεται, επανασυνδέεται, εξασφαλίζει την προστασία σας στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα, όπου κι αν βρίσκεστε. Χάρη στη διαισθητική διεπαφή του, θα το πάρετε στο χέρι σε χρόνο μηδέν.

Ζήστε το Διαδίκτυο πριν εμφανιστεί η διαφήμιση: χωρίς παμπ, χωρίς pop-up cookies και ιχνηλάτες.

Εργαστείτε, παίξτε και εξερευνήστε χωρίς πρόβλημα συνδέοντας με διακομιστές VPN υψηλής ταχύτητας.

Ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

Ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα του surfhark για 30 ημέρες χωρίς κίνδυνο. Εάν αποφασίσετε ότι η υπηρεσία δεν σας ταιριάζει, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 30 ημερών και λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Απεριόριστες συσκευές

Μια ενιαία συνδρομή surfshark σας επιτρέπει να συνδέσετε όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα. Έτσι μπορείτε να προστατεύσετε ολόκληρο το σπίτι σας. Χωρίς πολλαπλούς λογαριασμούς, χωρίς σύγχυση.

Μη καθοδήγηση

Τι κάνετε όταν είστε συνδεδεμένοι με το surfshark ? Κανείς δεν ξέρει. Δεν παρακολουθούμε, μην ακολουθείτε, ούτε αποθηκεύετε αυτό που κάνετε στο διαδίκτυο. Χωρίς εφημερίδα δραστηριότητας. Αυτό που κάνετε στο διαδίκτυο σας κοιτάζει μόνο.

Βοήθεια 24 ώρες την ημέρα

Η ομάδα της εξυπηρέτησης πελατών μας βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, στη ζωντανή γάτα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προχωρημένη τεχνολογία

Το Surfhark είναι εύκολο στη χρήση, ενώ είναι αξιόπιστο. Χάρη στην τεχνολογία Nexus, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας ζεύγη διακομιστών VPN εισόδου και εξόδου με δυναμικό multihop ή να αλλάζετε το IP σας κάθε 10 λεπτά με το IP Rotator. Και αυτό δεν είναι όλο. Προσφέρουμε μόνο προηγμένα πρωτόκολλα, όπως το WireGuard®, για γρήγορη σύνδεση χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια.

Προστατέψτε τις συσκευές σας

Η εξασφάλιση της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο είναι μόνο η αρχή. Η συσκευή σας είναι εκτεθειμένη σε ύπουλο κακόβουλο λογισμικό και κακόβουλο λογισμικό καθημερινά. Το Antivirus διατηρεί τη συσκευή σας καθαρή, ώστε να μπορείτε να πλέετε χωρίς φόβο.

Ένα antivirus που λειτουργεί πίσω από τις σκηνές

Ένα antivirus που λειτουργεί πίσω από τις σκηνές

Το Surfshark Antivirus προστατεύει όλες τις συσκευές σας χωρίς ποτέ να διακόψει τη ροή σας, έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στα βασικά στοιχεία.

Προστασία σε πραγματικό χρόνο

Το Surfshark προστατεύει τη συσκευή σας από κακόβουλο λογισμικό αναλύοντας τα αρχεία πριν από τη λήψη ή το άνοιγμα τους έτσι ώστε να μην γλιστρήσει κανένα κακό στοιχείο εκεί.

Προστασία κάμερας

Ο ιός μας μπλοκ πρόσβασης στην κάμερά σας για όλες τις μη εξουσιοδοτημένες εφαρμογές και σας ειδοποιεί από οποιαδήποτε ανεπιτυχή απόπειρα.

Βραβείο -Υπηρεσία VPN

Μια ασφαλής και εμπιστευτική σύνδεση μεταξύ της συσκευής σας και του Διαδικτύου, κρυπτογραφώντας τα προσωπικά σας δεδομένα και τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.

Ένα άτομο εισέρχεται σε μια οθόνη τηλεφώνου που εμφανίζει την εφαρμογή Surfshark

Ελαχιστοποιήστε τους κινδύνους που συνδέονται με τα δημόσια δίκτυα Wi-Fi

Η εργασία σε έναν καφέ και η μετάβαση από δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σε ένα δωρεάν δίκτυο Wi-Fi είναι πρακτική. Ωστόσο, τα δημόσια δίκτυα Wi-Fi είναι ένας χώρος προσβάσιμος στους Πειρατές. Συνδεθείτε σε ένα VPN και σερφ σε όλες τις ηρεμίες.

Πρόσβαση σε ιστότοπους ταξιδιού

Η παρακολούθηση της αγαπημένης σας ταινίας σε ένα ταξίδι είναι ένα ευχάριστο πράγμα. Ωστόσο, είστε ασφαλείς όταν το κάνετε ? Μην ανησυχείς. Αφήστε το VPN να το φροντίσει.

Αποδράστε τις ηλεκτρονικές τιμές

Όσο περισσότερο συμβουλευτείτε έναν ιστότοπο, τόσο πιο πιθανό είναι να ξοδεύετε χρήματα εκεί. Για το λόγο αυτό, δεν μπορείτε πλέον να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις. Συνδεθείτε σε ένα VPN για να το απολαύσετε ξανά !

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Ένα VPN που ξεπερνά τις προσδοκίες

Το Surfshark προσφέρει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά VPN, όπως αυτόματη σύνδεση, διακόπτη σκοτώματος, κλασματική σήραγγα κ.λπ. Ωστόσο, δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε εκεί. Έχουμε αρκετό για να κάνουμε τις αποδράσεις σας στο διαδίκτυο ακόμα πιο ευχάριστες.

Δοκιμάστε την υπηρεσία Surfhark VPN σε διάφορες συσκευές και πλατφόρμες. Εγκαταστήστε το σε Windows, MacOS, Android, iOS, τηλεοράσεις ή δρομολογητές χωρίς κανένα όριο.

Ένα χέρι δείχνει μια χειρονομία

Δεν υπάρχουν περισσότερες διαφημίσεις, τοποθεσίες γεμάτες κακόβουλο λογισμικό ή pop-up cookie. Το CleanWeb θα το φροντίσει για εσάς.

Γνωρίστε λιγότερα captha με μια ειδική IP.
Διπλασιάστε την προστασία σας με δυναμική πολλαπλών υπολογιστών.
Να είστε ανιχνεύσιμοι χάρη σε μια περιστρεφόμενη διεύθυνση IP, χωρίς διακοπή.

Άμεση βοήθεια 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και πρακτικοί οδηγοί

Εγγύηση ικανοποιημένη ή επιστροφή 30 ημερών

Γειά σου. Καλημέρα. こん に ち は. 안녕 하세요. Γειά σου. Όλας.

Με 100 % διακομιστές RAM μόνο σε περισσότερες από 100 χώρες, μπορείτε να ταξιδέψετε στον κόσμο και να πλοηγηθείτε σαν να ήσασταν στο σπίτι.

Η σφαίρα με πολλές καρφίτσες που δείχνουν σε διαφορετικά μέρη

Καινοτόμος τεχνολογία

Κάτω από την επιφάνεια

Ο χρήστης -φιλικός προς χρήση, το Surfshark VPN διαθέτει νέες τεχνολογικές λύσεις.

Surfhark Nexus: Το μέλλον των VPNs

Το Nexus είναι μια καινοτομία Surfhark VPN. Χρησιμοποιεί τη δικτύωση που ορίζεται από το λογισμικό (SDN, λογισμικό που καθορίζεται από τη δικτύωση) για να συνδέσει τους διακομιστές VPN σε ένα ενιαίο παγκόσμιο δίκτυο. Έτσι, η ασφάλειά σας, η εμπιστευτικότητα σας και η σταθερότητά σας περνούν στο επόμενο επίπεδο.

Ένα άτομο με κοστούμι αστροναύτη χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του

Το Nexus σάς επιτρέπει να δημιουργείτε καινοτομίες όπως ο περιστροφικός IP, η γεννήτρια τυχαίας δυναμικής IP και Multihop.

Ένα χέρι με ένα παιχνίδι κλειδιών σε ένα δάχτυλο

Ισχυρές λειτουργίες VPN

Το Surfshark είναι η τέλεια επιλογή για τους πιο απαιτητικούς έμπειρους χρήστες. Το VPN μας έχει προχωρημένα χαρακτηριστικά όπως CleanWeb, Switch Kill, IP Rotator, Dynamic Multihop και Bypass.

Εάν θέλετε να διαμορφώσετε το VPN σας με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε. Έχουμε επιλογές χειροκίνητης σύνδεσης για όλα τα πρωτόκολλά μας, συμπεριλαμβανομένου του WireGuard®. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους απαιτούν τις καλύτερες τεχνολογικές προόδους.

Μόνο πρωτόκολλα που δοκιμάστηκαν και εγκρίθηκαν

Καλωδίωση®

Η ελαφριά δομή του Wireguard® καθιστά λιγότερο ευαίσθητη στις απειλές ασφαλείας, επιτρέπει συνδέσεις υψηλής ταχύτητας και ασφάλεια υψηλής επιπέδου. Έχουμε βελτιώσει περαιτέρω αυτό το πρωτόκολλο, ώστε να μπορείτε να έχετε μια σταθερή σύνδεση χωρίς διακοπή.

Μάθετε περισσότερα για το WireGuard®

Ikev2

Το IKEV2 είναι ένα γρήγορο και ασφαλές πρωτόκολλο που έχει τελειοποιηθεί αρκετές φορές. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα ασφαλέστερα πρωτόκολλα σύνδεσης, το IKEV2 είναι πολύ δημοφιλές στους χρήστες κινητών συσκευών λόγω της ταχύτητας και της ικανότητάς του να αλλάζει το δίκτυό σας κατόπιν ζήτησης.

Μάθετε περισσότερα για το ikev2

Openvpn

Το OpenVPN (πρωτόκολλα UDP και TCP) είναι ανοιχτό και έχει εγκριθεί από ειδικούς ασφαλείας σε όλο τον κόσμο. Είναι λίγο μεγαλύτερο από το WireGuard® ή το IKEV2, αλλά είναι το μόνο που υποστηρίζουν πολλοί δρομολογητές ενώ επιτρέπουν χειροκίνητες συνδέσεις.

Μάθετε περισσότερα για το OpenVPN
Λάβετε τον έλεγχο της ασφάλειάς σας στο Διαδίκτυο

Καλύτερη προσφορά 2023 VPN
Ανεξάρτητος σύμβουλος, 2023

Καλύτερο VPN με απεριόριστες συνδέσεις

Λύση VPN της χρονιάς
Breakthrough Cybersecurity, 2022

Όταν ταξιδεύω, χρησιμοποιώ το surfshark για να αποκτήσω πρόσβαση στο διαδίκτυο γρήγορα και με ασφάλεια. Λειτουργεί τέλεια στην Κίνα.

3.25 εκατομμύρια συνδρομητές
Το Surfshark είναι μια υπηρεσία VPN που μου έφερε πάντα για μένα.
Έχω χρησιμοποιήσει surfshark από τότε που τον εγκατέστησα και μου αρέσει !
10,5 εκατομμύρια συνδρομητές

Εκτιμούμε το Surfshark επειδή είναι μια φιλική εφαρμογή που μπορούμε να κατεβάσουμε σε όλες τις συσκευές.

Υπάρχουν τόσα πολλά VPN, αλλά η γυναίκα μου και εγώ χρησιμοποιούμε πάντα surfhark.
1,37 εκατομμύρια συνδρομητές

Δείτε πώς διακρίνεται το surfshark από άλλα VPNs

Βόρειος

Κατά τη σύγκριση του NORDVPN vs Surfhark, πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο προμηθευτές VPN είναι μεταξύ των καλύτερων. Ωστόσο, το Surfshark είναι η πιο προσιτή επιλογή και προσφέρει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις.

ExpressVPN

Με την τοποθέτηση δίπλα -δίπλα surfshark και expressVPN παρατηρήσαμε ότι το expressVPN προσφέρει ελαφρώς ταχύτερους χρόνους απόκρισης. Το Surfshark ξεχωρίζει για τη φιλική του βάση γνώσεων, διευκολύνοντας την πλοήγηση στην εφαρμογή και αναζήτηση πληροφοριών.

Cyberghost

Όσον αφορά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του surfhark vs cyberghost, το surfshark προσφέρει μια καλύτερη τιμή, μια καλύτερη εμπειρία χρήστη, απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις και ταχύτερες ταχύτητες.

Σβέλτος

Κατά τη διάρκεια της ανάλυσης Surfhark vs PIA, παρατηρήσαμε ότι η PIA προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά, ενώ το Surfshark προσφέρει καλύτερες ταχύτητες, καλύτερη ποιότητα ροής, εμπιστευτικότητα και ασφάλεια, βοήθεια πελατών και βάσης γνώσης.

Ιντβανικός

Συγκρίνοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Surfhark και του Ipvanish, αποδείχθηκε ότι το Surfshark έχει λειτουργίες ασφαλείας και πιο προηγμένους διακομιστές. Το Surfshark προσφέρει επίσης καλύτερες ταχύτητες, πιο πλεονεκτικές τιμές καθώς και μια διαφανή πολιτική απορρήτου και ασφάλειας.

Πρωτόνβν

Παρόλο που το Surfshark και το ProtonVPN είναι από τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών VPN, η σύγκριση Surfshark vs ProtonVPN αποκάλυψε ότι το Surfshark βγαίνει με περισσότερους διακομιστές, καλύτερες τιμές και απεριόριστο αριθμό συσκευών.

Συχνές ερωτήσεις

Σε ποιες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα VPN ?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε surfshark σε τηλέφωνα, υπολογιστές, tablet, τηλεοράσεις, δρομολογητές, κονσόλες παιχνιδιών, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης και πολλά άλλα. Για συσκευές που δεν υποστηρίζουν εγγενώς τις εφαρμογές VPN, προσφέρουμε χειροκίνητες συνδέσεις για όλα τα πρωτόκολλά μας, συμπεριλαμβανομένου του WireGuard®.

Ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία VPN ?

Η ηλεκτρονική ασφάλεια είναι μια προσωπική επιλογή, μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είναι το “καλύτερο” VPN για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Συνιστούμε να δοκιμάσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Τούτου λεχθέντος, το Surfshark προσφέρει την πρώτη ασφάλεια, περισσότερους από 3.200 διακομιστές, ταχύτητες γρήγορης σύνδεσης και πολλά χαρακτηριστικά για τη βελτίωση των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο.

Σε πειράζει ? Δοκιμάστε το VPN μας και αποφασίστε μόνοι σας. Εάν η υπηρεσία μας δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την αγορά.

Πώς λειτουργούν οι υπηρεσίες VPN ?

Ένα VPN λειτουργεί καλύπτοντας την πραγματική σας διεύθυνση IP. Αυτό είναι σαν μια μυστική σήραγγα που μεταφέρει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο μέσω διακομιστή VPN αντί για τον ISP σας (πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο). Έτσι, προστατεύει την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο και υπολογίζει την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πληρωμένου VPN και ενός δωρεάν VPN ?

Η κύρια διαφορά μεταξύ των δωρεάν και των πληρωμένων συνδρομών VPN είναι ο τρόπος που κερδίζουν χρήματα. Ακόμα κι αν αυτό φαίνεται να συμβαίνει, κανένα VPN είναι πραγματικά δωρεάν. Ενώ τα υψηλού επιπέδου VPN πωλούν συνδρομές για να λάβουν χρηματοδότηση, το λεγόμενο “δωρεάν VPN” κερδίζει χρήματα με την πώληση των δεδομένων σας και προβάλλοντας διαφημίσεις. Οι εμπειρογνώμονες στον κυβερνοχώρο συνιστούν να αποφεύγετε τα δωρεάν VPN και να επιλέξετε μια συνδρομή VPN εμπιστοσύνης.