VPN PS4/PS5: 3 Διαμορφώσεις 2023 – Surfhark, χρησιμοποιήστε ένα VPN σε PS4 και PS5 με ή χωρίς υπολογιστή για Warzone

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε PS4 και PS5

Contents

Το VPN αντιπροσωπεύει το eldorado των online παικτών. Παρακάμπτουμε γεωγραφικά εμπόδια χάρη σε αυτό το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Οι έμπειροι παίκτες θέλουν να αλλάξουν τον διακομιστή για διάφορους λόγους: να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά καταστήματα παιχνιδιών με έναν πιο ποικίλο και εκτεταμένο κατάλογο, να παίξουν με το καλύτερο ή αντίθετα με τους λιγότερο έμπειρους αντιπάλους ή απλά να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού σας.

VPN για PS4 και PS5: Ασφαλίστε τα παιχνίδια και την εμπιστευτικότητα σας

Θέλετε να ξεπεράσετε τους περιορισμούς του εύρους ζώνης του FAI σας ? Αποκτήστε ένα VPN για το PlayStation ! Με την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας και την αλλαγή του IP σας, θα αυξήσετε σημαντικά την ασφάλειά σας !

Μην συμβιβαστείτε με την ταχύτητα

Η ταχύτητα του VPN εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: την απόσταση μεταξύ εσάς και του διακομιστή, τη διαμόρφωση του διακομιστή, το φορτίο του διακομιστή και τα πρωτόκολλα VPN. Ξέρεις τι ? Οι διακομιστές surfhark σε όλο τον κόσμο φροντίζουν τα καλύτερα πρωτόκολλα και είναι εξοπλισμένοι με τουλάχιστον μία θύρα 1 gbit/s.

Το Surfshark συμβουλεύει τη χρήση ενός VPN κατά τρόπο πιθανό να παραβιάσει τις συνθήκες χρήσης άλλων παρόχων υπηρεσιών.

Πώς να διαμορφώσετε ένα VPN σε PS4 και PS5

Διαμορφώστε ένα VPN για PS4 και PS5 σε υπολογιστή

Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας ένα VPN για PS4 και PS5, ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα διαμόρφωσης είναι να εγκαταστήσετε το VPN σε έναν υπολογιστή και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο για να μοιραστείτε τη σύνδεση με την κονσόλα. Εδώ είναι πώς να το κάνετε, χρησιμοποιώντας το Surfshark VPN ως παράδειγμα:

 • Βήμα 1: Αποκτήστε ένα VPN και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας.
 • Βήμα 2: Συνδέστε το PS4 και το PS5 με τον υπολογιστή με καλώδιο Ethernet.
 • Βήμα 3: Διαμορφώστε μια σύνδεση Ethernet στον υπολογιστή σας .
 • Βήμα 4: Συνδεθείτε στη θέση της επιλογής σας στην εφαρμογή VPN.
 • Βήμα 5: Ανοίξτε το δυναμικό μενού στο PS4 και PS5 και Ρυθμίσεις πρόσβασης -> Ρυθμίσεις δικτύου -> Διαμόρφωση σύνδεσης στο Internet.
 • Βήμα 6: Επιλέξτε Χρήση καλωδίου LAN με τη μέθοδο σύνδεσης που ορίζεται στο Easy. Κάντε κλικ στο ON Μην χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης όταν σας προσκαλούμε.
 • Βήμα 7: Αποδεχτείτε τις ρυθμίσεις.
 • Βήμα 8: Επιλέξτε Δοκιμή της σύνδεσης.
 • Βήμα 9: Και εδώ !

Διαμορφώστε ένα VPN για PS4 και PS5 σε δρομολογητή

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε PS4 (ή PS5) χωρίς υπολογιστή ? Μπορείτε να διαμορφώσετε ένα στον δρομολογητή σας. Εδώ είναι πώς να προχωρήσετε.

 • Βήμα 1: Διαμορφώστε το VPN σας στον δρομολογητή σας (θα βρείτε τις οδηγίες εδώ).
 • Βήμα 2: Ανοίξτε το δυναμικό μενού σε PS4 ή PS5.
 • Βήμα 3: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις δικτύου -> Ρύθμιση σύνδεσης στο Internet.
 • Βήμα 4: Επιλέξτε Χρήση Wi-Fi και καθορίστε τη μέθοδο σύνδεσης στο Easy.
 • Βήμα 5: Όταν είστε προσκεκλημένοι, επιλέξτε Μην χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης.
 • Βήμα 6: Αποδεχτείτε όλες τις ρυθμίσεις.
 • Βήμα 7: Κάντε κλικ στην επιλογή Δοκιμή της σύνδεσης.
 • Βήμα 8: Επωφεληθείτε από αυτό !

Εάν χρησιμοποιείτε το Surfshark ως VPN για PS4 και PS5 και αντιμετωπίζετε προβλήματα με αυτή τη λύση (ή άλλη), επικοινωνήστε με την υπηρεσία βοήθειας που διατίθεται 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Η ομάδα μας είναι πάντα εκεί για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Ταχύτητα και ασφάλεια

Η ταχύτητα σύνδεσης VPN εξαρτάται από την εγγύτητα του διακομιστή. Όσο πιο κοντά είναι, τόσο καλύτερη είναι η ταχύτητα. Ευτυχώς, το Surfshark διαθέτει 3.200 διακομιστές σε 100 χώρες, οπότε σίγουρα θα βρείτε ένα, κοντά στη φυσική σας τοποθεσία. Το Surfshark προσφέρει επίσης πρωτόκολλα VPN όπως το Wireguard, τα οποία είναι τόσο γρήγορα όσο είναι ασφαλή.

Ασφάλεια για ολόκληρο το σπίτι σας

Διαμορφώνετε το VPN σας στον δρομολογητή σας ? Επομένως, θα προστατεύσετε περισσότερο από την κονσόλα σας. Οποιαδήποτε συσκευή που συνδέεται με τον δρομολογητή, είτε πρόκειται για υπολογιστή μέσω καλωδίου είτε για ένα smartphone μέσω Wi-Fi, θα επωφεληθεί από τα οφέλη ασφαλείας και προσβασιμότητας του Surfshark !

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να λάβω δωρεάν VPN για PS4 και PS5 ?

Παρόλο που υπάρχουν πολλά δωρεάν VPN, είναι γενικά πολύ περιορισμένα όσον αφορά την ταχύτητα, τους διακομιστές και την ευκολία. Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη σε δωρεάν VPN Android:

 • Το 18 % δεν υπολογίζει την κυκλοφορία, η οποία είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά όσον αφορά την ασφάλεια και την πρόσβαση στο περιεχόμενο που παρέχεται από το VPN.
 • Το 84 % αποκαλύπτει δεδομένα χρήστη, τα οποία επίσης θέτουν σε κίνδυνο όλους τους λόγους για την απόκτηση ενός VPN για το PS4.
 • Το 38 % περιέχει κακόβουλο λογισμικό.

Μετά από όλα, η ανάπτυξη της εφαρμογής, της έρευνας και της ανάπτυξης για να εξασφαλίσει ότι η ασφάλεια και η διαμονή τους στο διακομιστή απαιτούν χρήματα. Από πού προέρχονται αυτά τα χρήματα ? Διαφημίσεις, κακόβουλο λογισμικό, πώληση των δεδομένων σας ή, το VPN χρηματοδοτείται από κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Όποια και αν είναι οι συνθήκες, είναι προτιμότερο ένα VPN που πληρώνει.

Μπορώ να βάλω ένα VPN σε PS4 και PS5 ?

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή VPN απευθείας στο PlayStation 4 και 5. Όλοι οι προμηθευτές χρησιμοποιούν ορισμένες λύσεις καταστροφής για να προσφέρουν χαρακτηριστικά VPN ή VPN.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε PS4 και PS5 ?

Είναι ένα αεράκι για να διαμορφώσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε υπολογιστή ή smartphone, αλλά το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τις κονσόλες, ειδικά για το PS4 και το PS5 της Sony. Η Sony δεν επιτρέπει εφαρμογές VPN στην πλατφόρμα της, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε απλά να πλοηγηθείτε στο κατάστημα PlayStation της Sony, να βρείτε την εφαρμογή NORDVPN ή ExpressVPN και να δημιουργήσετε μια σύνδεση.

Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε καν να φορτώσετε εφαρμογές VPN στην κονσόλα, επειδή απλά δεν τις παίρνει υπεύθυνο. Αυτά είναι τα κακά νέα, αλλά τα καλά νέα είναι ότι εξακολουθούν να υπάρχουν λίγοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο PS4 ή το PS5 για να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες περιοχές και να αποκτήσετε ένα SBMM με ένα K/ D πολύ αδύναμο. Σας παρουσιάζουμε εδώ όλους τους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο Warzone με PS4 ή PS5.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα VPN στο PlayStation 4 ή 5 ?

Πριν εξηγήσετε τις διάφορες μεθόδους, ας δούμε γιατί ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε μια κονσόλα παιχνιδιών. Πρώτα απ ‘όλα, μπορεί να μειώσει το ping σας, πράγμα που σημαίνει μείωση της καθυστέρησης όταν παίζετε στο διαδίκτυο και θα σας προστατεύσει επίσης από επιθέσεις DDOS ή πιθανή ροή εάν είστε streamer. Αλλά είναι πρώτα να αποκτήσουν λόμπι με πολύ χαμηλότερο επίπεδο στο Warzone.

Όπως αναφέραμε, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να διαμορφώσετε μια υπηρεσία VPN ή να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή απευθείας στην κονσόλα. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία είναι λίγο περίπλοκη, αλλά είναι διαθέσιμες τρεις κύριες επιλογές σε εσάς.

Διαμορφώστε ένα PS4 ή PS5 VPN μέσω δρομολογητή Wi-Fi

Δεδομένου ότι η κονσόλα σας λαμβάνει τη σύνδεσή της στο Διαδίκτυο από τον δρομολογητή σας, είναι η πρώτη συσκευή του καναλιού που θα μπορούσε να παράσχει σύνδεση VPN.

Οι περισσότεροι σύγχρονοι δρομολογητές υποστηρίζουν τη σύνδεση VPN – απλά πρέπει να εισάγετε με μη αυτόματο τρόπο τα στοιχεία του λογαριασμού σας στις ρυθμίσεις δρομολογητή WI -FI.

Τα βήματα ποικίλλουν ανάλογα με το εμπορικό σήμα του δρομολογητή σας και της υπηρεσίας VPN, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να εξηγήσουμε πώς να προχωρήσουμε εδώ. Ωστόσο, η γενική διαδικασία είναι να συνδεθείτε με τον δρομολογητή σας, να βρείτε το μενού ρυθμίσεων και να αναζητήσετε μια σελίδα VPN. Εδώ θα σας προσκληθούν να εισαγάγετε λεπτομέρειες, ειδικά

 • Το όνομα της υπηρεσίας
 • Η διεύθυνση διακομιστή
 • Το όνομα του λογαριασμού σας/διεύθυνση email
 • Ο κωδικός σας
 • Ένα κλειδί πριν από το πάρτι για κρυπτογράφηση.

Εάν ο δρομολογητής σας δεν υποστηρίζει συνδέσεις VPN, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα δρομολογητή που το κάνει. Δεν είναι η φθηνότερη επιλογή, αλλά είναι μακράν ο ευκολότερος τρόπος για να διαμορφώσετε ένα VPN στο PS4 ή στο PS5 σας.

Πριν από αυτό, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιος προμηθευτής θα χρησιμοποιήσει. Το NORDVPN είναι ένας από τους καλύτερους ευέλικτους προμηθευτές και είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να εισαγάγουν με μη αυτόματο τρόπο τις λεπτομέρειες του VPN, επειδή έχουν πολλά μαθήματα για το πώς να το κάνουν σε διάφορους δρομολογητές στον ιστότοπό σας.

Σημειώστε ότι η εκτέλεση ενός VPN στον δρομολογητή σας σημαίνει ότι κάθε συσκευή που συνδέεται στο Διαδίκτυο θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τη σύνδεση VPN, η οποία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα για ορισμένες συσκευές.

Διαμορφώστε ένα VPN για PS4 ή PS5 μέσω του υπολογιστή σας

Εάν δεν θέλετε να περάσετε ολόκληρο το εγχώριο δίκτυό σας μέσω ενός δρομολογητή VPN, υπάρχει επίσης ένας τρόπος να μοιραστείτε μια σύνδεση από τα Windows, ουσιαστικά μετατρέποντας τον υπολογιστή σας σε εικονικό δρομολογητή. Ο υπολογιστής σας θα χρειαστεί μια θύρα Ethernet και μια σύνδεση Wi-Fi (ή μια δεύτερη θύρα Ethernet) επειδή θα πρέπει να είναι σε θέση να συνδεθεί με τον δρομολογητή ευρείας ζώνης για μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Ελέγξτε επίσης ότι έχετε ήδη εγγραφεί σε έναν προμηθευτή VPN, καθώς θα χρειαστείτε τα δεδομένα σύνδεσης.

 1. Εγκαταστήστε το λογισμικό VPN της επιλογής σας στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε.
 2. Συνδέστε το ένα άκρο ενός καλωδίου Ethernet στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας (ή του φορητού υπολογιστή) και το άλλο άκρο στο PS4 ή στο PS5.
 3. Ανοίξτε τον πίνακα διαμόρφωσης> Δίκτυο και Διαδίκτυο> Κέντρο Δικτύου και Κοινή χρήση και επιλέξτε Τροποποιήστε τις ρυθμίσεις προσαρμογέα στην αριστερή πλευρά του παραθύρου.

Κάντε δεξί κλικ στη σύνδεση VPN και κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες.

Ανοίξτε την καρτέλα Κοινή χρήση και βεβαιωθείτε ότι “επιτρέψτε σε άλλους χρήστες δικτύου να συνδεθούν μέσω αυτής της σύνδεσης ηλεκτρονικού υπολογιστή” επιλέγεται.

Επιλέξτε Σύνδεση Εσωτερικού Δικτύου και επιλέξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο από το μενού Drop -down. Σημειώστε ότι θα πρέπει να είναι μια σύνδεση Wi-Fi εάν έχετε μόνο μία θύρα Ethernet στον υπολογιστή σας.

Και εκεί πηγαίνετε! Δύο απλοί τρόποι σύνδεσης του PS4 ή του PS5 στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα Warzone VPN και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα ενός SBMM χαμηλού επιπέδου.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN σε PS4 και PS5 ?

Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN σε PS4 και PS5;

Το VPN αντιπροσωπεύει το eldorado των online παικτών. Παρακάμπτουμε γεωγραφικά εμπόδια χάρη σε αυτό το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Οι έμπειροι παίκτες θέλουν να αλλάξουν τον διακομιστή για διάφορους λόγους: να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά καταστήματα παιχνιδιών με έναν πιο ποικίλο και εκτεταμένο κατάλογο, να παίξουν με το καλύτερο ή αντίθετα με τους λιγότερο έμπειρους αντιπάλους ή απλά να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Αν το πάρει σε smartphone ή υπολογιστή φαίνεται να είναι ένα παιδικό παιχνίδι, περισσότεροι από ένας gamer έχουν ήδη αγωνιστεί να εγκαταστήσουν ένα VPN στην κονσόλα του. Οι τελευταίες γενιές του Sony PlayStation δεν αποκλίνουν από τον κανόνα. Αλλά αυτό ήταν πριν το διαβάσετε αυτό Οδηγός VPN για PS4 και PS5. Έτοιμοι να ανακαλύψουν τις καλύτερες υπηρεσίες, τα πλεονεκτήματά τους και τη λειτουργία λειτουργίας τους ? Πηγαίνω !

Κατανοήστε το VPN και τη χρησιμότητά του

Όπως δείχνει η γαλλική μετάφραση, το VPN είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Ο λόγος του ύπαρξής του ? Προσφέρετε μια ασφαλή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Επομένως, κρύβει τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στη συνδεδεμένη συσκευή από το Διαδίκτυο, έτσι ώστε ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου ή οι ιστότοποι στους οποίους περιηγείστε δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες ή λιγότερο κρίσιμες πληροφορίες. Ο Υπηρεσίες VPN Παρεμβαίνει σε διαφορετικά πεδία, αλλά συνολικά, καταφέρνει να κρύψει τη διεύθυνση IP του υπολογιστή, αφού αντικαθίσταται από εκείνη του VPN.

Ομοίως, οι προαναφερθέντες ηθοποιοί δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες των δραστηριοτήτων σας. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους που κανονικά απαγορεύονται, είτε για έναν ή τον άλλο λόγο. Είναι αυτονόητο ότι η προσομοίωση της θέσης της σε άλλη χώρα γίνεται εύκολη. Από εκεί, όλες οι πύλες στο διαδίκτυο που προορίζονται για ορισμένες χώρες που είναι ανοιχτές σε εσάς. Βελτιώνει επίσης τις ανταλλαγές δεδομένων μεταξύ επαγγελματιών που συνεργάζονται εξ αποστάσεως.

Αλλά στην περίπτωση του παιχνιδιού, το VPN θα πρέπει να ενισχύσει την ποιότητα του ping εκτός από το να σας δώσει πρόσβαση σε όλους τους διακομιστές που θέλετε.

Γιατί να εγκαταστήσετε ένα VPN σε PS4 και PS5 ?

Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα, το VPN σας επιτρέπει να παίζετε στο διακομιστή που θέλετε. Επειδή έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόσει τη διεύθυνση σύνδεσης που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες σας. Είναι το ίδιο με ένα PS4 και ένα PS5. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κατάστημα PlayStation σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε όλα τα παιχνίδια που βγαίνουν αποκλειστικά σε μία ή την άλλη χώρα.

Είναι το ίδιο με τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες επειδή καταφέρνετε να συνδεθείτε με τις πλατφόρμες αυτών των υπηρεσιών με τον ίδιο τρόπο. Μειώνει τους κινδύνους τουΕπιθέσεις DDoS Κρύβοντας την κονσόλα IP, η οποία σας προστατεύει από οποιαδήποτε κακόβουλη παρακολούθηση στο διαδίκτυο. Και στην κορυφή όλα, ξεφορτωθεί τα όρια που επιβάλλονται από τα τείχη προστασίας.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εγκαταστήσετε ένα VPN στο PS4

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να προχωρήσετε, αλλά το πιο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε έναν δρομολογητή για να εγκαταστήσετε το VPN στο PS4 σας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι αδύνατο να παρέμβετε απευθείας μέσω της διεπαφής κονσόλας, ελλείψει κατάλληλης εφαρμογής. Από την άλλη πλευρά, εάν χρησιμοποιείτε το δρομολογητή για να εγκαταστήσετε το VPN, όλες οι συσκευές που συνδέονται με αυτό επωφελούνται αυτόματα από τις ίδιες υπηρεσίες. Είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί η συμβατότητα του δρομολογητή εκ των προτέρων με το λογισμικό VPN για το PlayStation σας.

Το πρώτο βήμα είναι να εγγραφείτε στην υπηρεσία του προμηθευτή δικτύου. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να έχετε το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης και το VPN IP. Στη συνέχεια, συλλέξτε τη διεύθυνση IP του δρομολογητή πηγαίνοντας στον πίνακα διαχείρισης από το πρόγραμμα περιήγησης. Συνδεθείτε στο δρομολογητή και αναζητήστε τον διακομιστή που σχετίζεται με το VPN. Τώρα μεταβείτε στην κονσόλα και μεταβείτε στις ρυθμίσεις για να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή Configure Internet Connection. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το VPN μέσω ενός υπολογιστή, η χρήση ενός καλωδίου Ethernet είναι απαραίτητη. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για να το κάνετε αυτό.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εγκαταστήσετε ένα VPN στο PS5

Τα δύο τελευταία μοντέλα PlayStation λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όταν πρόκειται για VPN. Έτσι, το Βήματα εγκατάστασης VPN στο PS5 είναι σημαντικά παρόμοια με αυτά της μικρής αδερφής του. Μπορείτε να το κάνετε επίσης περνώντας από το δρομολογητή και μέσω ενός σταθερού ή φορητού υπολογιστή, αλλά και χρησιμοποιώντας ρυθμίσεις DNS. Η πλειοψηφία των προμηθευτών VPN απαιτεί τη δημιουργία λογαριασμού, ανεξάρτητα από τη χρησιμοποιούμενη μέθοδο, η οποία σας επιτρέπει να λαμβάνετε πληροφορίες σύνδεσης μέσω email.

Τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης VPN σε PS4 και PS5

Ας μιλήσουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια για τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός VPN στην κονσόλα PlayStation σας.

 • Απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια της Sony : Δεν είναι ασυνήθιστο να βγαίνουν ορισμένοι τίτλοι σε μια χώρα λίγο νωρίτερα από ό, τι αλλού. Και δεδομένου ότι μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε σε άλλο διακομιστή, δικαιούστε τα ίδια προνόμια. Είναι πολύ πλεονεκτικό όταν το γνωρίζετε για μερικούς, χρειάζονται αρκετούς μήνες πριν να μπορέσετε να το παίξετε.
 • Καλύτερος ping : Χάρη στο σύστημα peer-to-peer, η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι βελτιστοποιημένη. Αυτό σας εμποδίζει να υποβληθείτε σε οποιαδήποτε σύσφιξη και επιβράδυνση που προκαλείται από πολύ μακριά.
 • Πρόσβαση σε πλατφόρμες ροής : Σίγουρα, θέλετε να εγκαταστήσετε ένα VPN στην κονσόλα σας κυρίως για να βελτιώσετε τις συνθήκες παιχνιδιού σας, αλλά γιατί να στερήσετε τον εαυτό σας όταν μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο ροής ροής. Μιλάμε για αδημοσίευτες ταινίες, manga και σειρές που είναι geo-burned.
 • Οργανώστε εξαρτήματα για πολλούς παίκτες εκτός γραμμής: Με άλλα λόγια το LAN. Μπορείτε να τα οργανώσετε χωρίς να είστε κοντά στους αδελφούς σας χάρη χάρη στη δυνατότητα να έχετε ένα ασφαλές τοπικό δίκτυο.

Ποια είναι τα καλύτερα VPNs για PS4 και PS5 ?

Βόρειος

Βόρειος

Πλούσιος σε κατάλογο περισσότερων από 5.400 διακομιστές σε 60 country, Το NORDVPN είναι συμβατό με τα μεγαλύτερα franchises, συμπεριλαμβανομένων των Legends Apex, GTA, Fortnite, Call of Duty, Minecraft… Πρωτόκολλο Nordlynx υπόσχεται μια ικανοποιητική ταχύτητα σύνδεσης και ένα χαμηλότερο ping. Βασίζεται στην κρυπτογράφηση Bit AES-256 και στην επιλογή διακόπτη Kill για μέγιστη προστασία. Μπορείτε να εγγραφείτε στο NORDVPN από 3,49 ευρώ/μήνα.

Ωφελείται
✅ Διακομιστές στη Γαλλία, Καναδάς, ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία μεταξύ άλλων
✅ Χρησιμοποιήστε εξασφαλισμένη από τη Nordlynx
✅ 6 συνδέσεις κάθε φορά
✅ Γαλλική διεπαφή
✅ Αντιδραστική εξυπηρέτηση πελατών

Μειονεκτήματα
❌ αργή σύνδεση με ορισμένους διακομιστές

ExpressVPN

ExpressVPN

Ένα VPN που προσφέρει μια γρήγορη σύνδεση, το ExpressVPN είναι διαθέσιμο για διακομιστές που διανέμονται σε 94 χώρες. Συνδέστε τον διακομιστή VPN σε 5 ταυτόχρονες συσκευές για παιχνίδια για πολλούς παίκτες με φίλους. Όπως όλα τα μεγάλα VPN, λειτουργεί με τίτλους όπως Cod, Fortnite ή Roblox. Μπορείτε να το συνδέσετε σε όλες τις επόμενες κονσόλες Gen. Με το πρωτόκολλο Lightway, θα επωφεληθείτε από τη βέλτιστη ταχύτητα σε συνδυασμό με την αυξημένη ασφάλεια.

Ωφελείται
✅ Διακομιστές σε 94 χώρες
✅ Συμβατό με όλες τις πλατφόρμες παιχνιδιών
✅ Γρήγορη ταχύτητα σύνδεσης (79 MB/s κατά μέσο όρο)
✅ DNS Mediasstreame
✅ Εφαρμογή χρησιμοποιήσιμη σε δρομολογητή

Μειονεκτήματα
❌ Αρκετά ακριβό με ελάχιστη συνδρομή 6,39 ευρώ/μήνα

cyberghost

Cyberghost

Το Cyberghost είναι ένας από τους προμηθευτές που έχουν τους περισσότερους διακομιστές. Έχει 9476 για την πίστη του. Μερικά από αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για παίκτες. Παίρνετε ταχύτητα σύνδεσης περίπου 40 MB/S με αυτές τις βελτιστοποιημένες επιλογές. Συμβατό με δρομολογητές, είναι κατάλληλο για όλες τις λειτουργίες διαμόρφωσης. Η εγκατάσταση στο PS4 και το PS5 είναι ακόμη απλούστερη με Έξυπνα.

Ωφελείται
✅ Περισσότεροι από 9000 διακομιστές
✅ 7 συνδεδεμένες συσκευές
✅ Ping περίπου 60 ms
✅ γρήγορη διαμόρφωση

Μειονεκτήματα
❌ Πολύ ακριβή μηνιαία συνδρομή

Πώς να διαμορφώσετε ένα VPN σε PS4 και PS5 ?

Στις ρυθμίσεις του δρομολογητή, εισαγάγετε τα δεδομένα σύνδεσης VPN (όνομα, διεύθυνση URL, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικός πρόσβασης, κλειδί κρυπτογράφησης) στο κατάλληλο μενού που δικαιούται Ιδιωτικό δίκτυο ή VPN.

Εάν χρησιμοποιείτε το Smart DNS απευθείας στην κονσόλα – και συμφωνείτε να κάνετε ένα σταυρό στην κρυπτογράφηση δεδομένων – βρείτε την καρτέλα Δικτύου στις Ρυθμίσεις PS. Χρειάζεστε πρόσβαση στην επιλογή “Διαμόρφωση της σύνδεσης Internet”. Στη συνέχεια, επιλέξτε μεταξύ της σύνδεσης WiFi και Ethernet. Επικυρώστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εξατομικευμένη επιλογή, τότε αυτόματη.

Μόλις βρεθείτε στον κεντρικό υπολογιστή DHCP, επιλέξτε “Μην καθορίζετε” και “Εγχειρίδιο” για λειτουργίες DNS. Σε αυτό το στάδιο εισάγετε την αντίστοιχη διεύθυνση VPN. Φτάνετε στο στάδιο όπου πρέπει να επιλέξετε τις επιλογές MTU. Στη συνέχεια, ελέγξτε το “αυτόματο” και χρησιμοποιήστε την επιλογή “Μην χρησιμοποιείτε” στον διακομιστή μεσολάβησης. Τώρα μπορείτε να επανεκκινήσετε το PS4 ή το PS5 σας.

Πώς να ελέγξετε ότι το VPN είναι καλά εγκατεστημένο ?

Κανονικά, εάν έχετε ακολουθήσει τα βήματα εγκατάστασης, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει σωστά τον πίνακα ελέγχου VPN ως συνάρτηση του χρησιμοποιούμενου εργαλείου, είτε πρόκειται για δρομολογητή, υπολογιστή ή έξυπνο DNS. Όταν όλα είναι καλά, πρέπει να έχετε την κατάσταση συνδεδεμένη στη διεπαφή υπηρεσίας, η οποία αποδεικνύει ότι το VPN είναι καλά εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο. Αφού συνδυάσατε την πηγή σύνδεσης με την επιλογή κονσόλας, θα πρέπει να μπορείτε να παίξετε στο διακομιστή που έχετε επιλέξει.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι που χρησιμοποιούν ένα VPN σε PS4 και PS5 ?

Δεν έχετε τίποτα να φοβάστε για τα προσωπικά σας δεδομένα. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να γνωρίζετε από την αρχή ότι η χρήση ενός ιδιωτικού δικτύου είναι πιθανό να εξαφανιστεί ή να μπλοκάρει εάν ο διακομιστής παιχνιδιών το εντοπίσει. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες να συμβεί με διάσημα VPN όπως αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Ποια είναι τα άλλα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός VPN ?

Εκτός από τα πλεονεκτήματα που συνδέονται άμεσα με την παθιασμένη ζωή του gamer, η χρήση ενός VPN σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από το περιεχόμενο που δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας. Εάν βρίσκεστε στην Ευρώπη, χρησιμοποιήστε έναν αμερικανικό διακομιστή για παράδειγμα για να δείτε τις πιο δημοφιλείς ταινίες ή άλλες στην Ιαπωνία για το αγαπημένο σας manga. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν την κονσόλα τους για να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο έχουν το πλεονέκτημα της βελτιστοποιημένης ταχύτητας σύνδεσης. Ο ISP σας δεν θα περιορίσει τη σύνδεσή σας.

συμπέρασμα

Το NORDVPN, το ExpressVPN και το CyberGhost είναι τα καλύτερα VPNs για τα PS4 και PS5 σας. Αν και κάπως περίπλοκο, η εγκατάσταση και η διαμόρφωση αυτής της υπηρεσίας σε αυτές τις κονσόλες μπορεί να είναι εφικτή από ένα δίκτυο WiFi και μια σύνδεση LAN ή ακόμα και χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή είτε κάτω από Windows είτε κάτω από MacOs.

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα VPN σε PS4/PS5 και σε άλλη συσκευή ταυτόχρονα ?

Α: Μερικοί προμηθευτές επιτρέπουν, ιδιαίτερα το ExpressVPN, το NordVPN και το CyberGhost. Μπορείτε να συνδεθείτε έως και 5 ή 7 συσκευές τη φορά. Μπορεί να είναι μια κονσόλα, μια έξυπνη τηλεόραση, ένας υπολογιστής ή ένα smartphone.

Ε: Ποια είναι τα σωστά κριτήρια για την επιλογή ενός VPN για PS4 και PS5 ?

Α: Η ταχύτητα που προσφέρεται είναι αναμφισβήτητα το πρώτο κριτήριο για επαλήθευση. Σε αυτό προσθέτουμε τις επιλογές ασφαλείας και τα πρωτόκολλα. Τα περισσότερα από τα καλύτερα VPN προσφέρουν μεγάλο αριθμό διακομιστών, παραμένει να δούμε αν είναι ενδιαφέρον για εσάς. Ελέγξτε τις προτεινόμενες χώρες αυτές που ψάχνετε ειδικότερα. Τα βήματα διαμόρφωσης είναι εξίσου σημαντικά. Όσο πιο εύκολο και ταχύτερο, τόσο το καλύτερο. Μερικές φορές οι υπηρεσίες πελατών κάνουν τη διαφορά μεταξύ VPN, συμπεριλαμβανομένων των συνθηκών βοήθειας και επιστροφής χρημάτων.

Ε: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο Netflix από το PlayStation μου ?

Α: Εάν το VPN σας υποστηρίζει την επιλογή Smart DNS, χρησιμοποιήστε τον κώδικα σε αυτό το επίπεδο για να ξεκλειδώσετε το περιεχόμενο Netflix από άλλες χώρες. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε τη θέση που θέλετε κατά τη στιγμή της διαμόρφωσης. Σε κάθε περίπτωση, η αρχή παραμένει η ίδια, ανεξάρτητα από την τεχνική εγκατάστασης.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN σε PS4 ή PS5 ?

Α: Μπορείτε, αλλά προτιμούμε να αποφύγουμε να το συστήσουμε σε εσάς. Οι κίνδυνοι να αλιεύονται από διακομιστές παιχνιδιών είναι πιο σημαντικοί με τα δωρεάν VPNs. Αυτό δεν είναι όλα, δεν θα μπορείτε να διαμαρτύρονται για το εάν τα υποσχεθέντα χαρακτηριστικά δεν λειτουργούν. Αυτό δεν συμβαίνει με τις πληρωμένες υπηρεσίες φυσικά. Το κερασάκι στο κέικ, είναι πιθανό να μειώσουν την ταχύτητα σύνδεσης και χωρίς να μετρήσουν τον αρκετά περιορισμένο κατάλογο των διακομιστών τους.