VPN Master – Απεριόριστο VPN στο App Store, Best Free VPN Σεπτέμβριος 2023: 5 100% Secure Tools

Best Free VPN Σεπτέμβριος 2023: 5 100% ασφαλή εργαλεία

Contents

Τέλος, θα πρέπει να κάνετε χωρίς μερικά χαρακτηριστικά που προορίζονται για τους αμειβόμενους χρήστες. Αυτό περιλαμβάνει το SafesWap, μια λειτουργία που ενισχύει την εμπιστευτικότητα σας στο διαδίκτυο μεταβάλλοντας αυτόματα και τακτικά τη διεύθυνση IP σας. Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτό, θα πρέπει να μεταβείτε σε ένα από τα πληρωμένα σχέδια του Atlas VPN.

VPN Master – Απεριόριστο VPN 4+

Αγαπητέ χρήστη, ευχαριστώ για τα θετικά σας σχόλια. Ενημερώστε μας μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βοηθήσουμε. Είμαστε εδώ για ό, τι μπορεί να χρειαστείτε και ανυπομονούμε για την μεγαλύτερη εκτίμησή σας!

Sandman_safari, 2017-09-19

Χωρίς χρήση στην Κίνα

Η τελευταία έκδοση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Κίνα όπου το VPN είναι πιο neded – ποιο είναι το σημείο?��

Απόκριση προγραμματιστών ,

Αγαπητέ χρήστη, Λυπούμαστε που λόγω των πολιτικών της ηπειρωτικής Κίνας, ορισμένοι πάροχοι δικτύων έχουν εμποδίσει την υπηρεσία μας και δεν μπορούσαμε να εγγυηθούμε την υπηρεσία μας εκεί τώρα. Συγγνώμη για κάθε donovenience που προκλήθηκε.

Φοβερός

Τίμια. Αυτό είναι το καλύτερο VPN ποτέ. Συνδέει το Lightning γρήγορα και η σύνδεση είναι πραγματικά ισχυρή. Σε αντίθεση με άλλα VPNs, αν κλείσετε το τηλέφωνό σας, το VPN σταματά αυτόματα και πρέπει να προσπαθήσετε να συνδεθείτε πίσω που θα διαρκέσει για πάντα. Κατεβάστε αυτήν την εκπληκτική εφαρμογή εάν έχετε ήδη.

Απόκριση προγραμματιστών ,

Αγαπητέ χρήστη, ευχαριστώ για τα θετικά σας σχόλια. Ενημερώστε μας μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βοηθήσουμε. Είμαστε εδώ για ό, τι μπορεί να χρειαστείτε και ανυπομονούμε για την μεγαλύτερη εκτίμησή σας!

Συνδρομές

Μηνιαία συνδρομή VPN
Καλύτερη ασφάλεια και κρυπτογράφηση

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Ο προγραμματιστής όλα τα συνδεδεμένα συνεργεία.,Η Ltd ανέφερε ότι οι πρακτικές της Apple όσον αφορά την εμπιστευτικότητα μπορεί να περιλαμβάνουν επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που χρησιμοποιούνται για σκοπούς ανίχνευσης

 • Αναγνωριστικά
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα

Δεδομένα που δεν συνδέονται με εσάς

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν, αλλά δεν συνδέονται με την ταυτότητά σας:

 • Θέση
 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Περιεχόμενο χρήστη
 • Αναγνωριστικά
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
 • Διαγνωστικός

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή ανάλογα με την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Λεπτομέριες

Πωλητής All Connected Co., Ε.Π.Ε

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 12.0 ή μια μεταγενέστερη έκδοση. Το iPad απαιτεί iPados 12.0 ή μια μεταγενέστερη έκδοση. Το iPod Touch απαιτεί iOS 12.0 ή μια μεταγενέστερη έκδοση. Το MAC απαιτεί MacOS 11.0 ή μια μεταγενέστερη έκδοση και Mac με τσιπ Apple M1 ή μια μεταγενέστερη έκδοση.

Γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά, αραβικά, απλοποιημένα κινεζικά, παραδοσιακά κινεζικά, κορεατικά, ισπανικά, ινδονησιακά, ιταλικά, Ιαπωνικά, Μαλαιούς, Ολλανδικά, Περσικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ταϊλανδέζικα, Τουρκικά, Ουκρανικά, Βιετναμέζικα

Best Free VPN Σεπτέμβριος 2023: 5 100% ασφαλή εργαλεία

Για να εξασφαλίσετε τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο, να ξεκλειδώσετε το περιεχόμενο Geo-Limited Content ή να περιηγηθείτε ανώνυμα, οι χρήστες του Διαδικτύου χρησιμοποιούν το VPN. Αυτά χρησιμοποιούν λογισμικό προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στο Διαδίκτυο. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το εργαλείο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο πριν από τη δέσμευση, σας συμβουλεύουμε Ξεκινήστε με δωρεάν VPN.

Έχουμε δοκιμάσει περισσότερες από δώδεκα και εδώ είναι η κατάταξή μας Με το καλύτερο δωρεάν VPN. Σας δίνουμε επίσης μια συμβουλή για να λάβετε την καλύτερη εναλλακτική λύση – επίσης δωρεάν – για περίοδο 30 ημερών. Εάν οι δωρεάν προσφορές είναι δημοφιλείς στους αρχάριους, δεν αρκούν πάντα για να έχουν πλήρη ανωνυμία. Αυτό μπορεί να είναι ακόμη πιο επικίνδυνο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Επιλογή 8 δωρεάν VPN το Σεπτέμβριο του 2023:

 • ExpressVPN, δωρεάν 30 ημέρες
 • Cyberghost VPN, δωρεάν 45 ημέρες
 • Nordvpn, δωρεάν 30 ημέρες
 • VPN Atlas
 • Πρωτόνιο VPN
 • Κρύβω.εγώ VPN
 • Windscribe VPN
 • Σήραγγας

Τώρα που σας έχουμε κάνει τη λίστα με την δωρεάν κατάταξη VPN, θα πάμε τώρα σε λεπτομέρειες για καθένα από αυτά. Κοιτάξτε τη συμβουλή μας μέχρι το τέλος, υπάρχουν λεπτές αποχρώσεις που πρέπει να έχετε κατά νου. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους εκδότες, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μάθετε περισσότερα. Κάνουμε τα πάντα για να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα αιτήματα των αναγνωστών μας.

3000 διακομιστές

94 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

5 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα από τα καλύτερα VPNs στην αγορά !

9000 διακομιστές

91 καλυμμένη χώρα

45 ημέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

7 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα εξαιρετικό VPN με πολύ μεγάλο δίκτυο

5500 διακομιστές

60 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

6 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα πολύ καλό VPN για ασφάλεια και ανωνυμία

VPN Atlas

750 διακομιστές

47 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

10 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα δωρεάν VPN (ή φθηνό)

1101 διακομιστές

54 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

10 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα δωρεάν VPN χωρίς μηνιαίο όριο

Κρύψε με

1700 διακομιστές

70 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

10 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα VPN Fremium που αξίζει τον κόπο

Συμβουλή για δωρεάν και premium VPN

Πριν σας παρουσιάσουμε την επιλογή δωρεάν προμηθευτών VPN (περιορισμένη σε πολλά σημεία), θέλουμε πρώτα να σας δώσουμε Μια συμβουλή που πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν για να έχουν ένα premium VPN στο 0 €. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε τα δεδομένα σας χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε. Γνωρίζουμε ότι τα δωρεάν VPN είναι συχνά verolled και ότι σας χρησιμοποιούν για να δημιουργήσετε έσοδα από την υποδομή τους.

Εάν θέλετε να απολαύσετε ένα Premium VPN, το σχέδιο είναι να επωφεληθείτε από τις ευέλικτες συνθήκες πώλησης του. Πράγματι, ορισμένοι προμηθευτές premium προσφέρουν μια περίοδο “ικανοποιημένης ή επιστροφής επιστροφής”, έγκυρη χωρίς καμία κατάσταση. Χάρη στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων, έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από μια δωρεάν δοκιμή VPN σε μια συγκεκριμένη περίοδο και στη συνέχεια να επιστρέψετε πλήρως.

Κατά τη γνώμη μας, η καλύτερη λύση για να έχετε ένα δωρεάν VPN είναι να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN και να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή σας. Για 30 ημέρες, μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας χωρίς δικαιολογία, μέσω της διαδικτυακής γάτας. Αυτό είναι το πιο πολυτελές VPN στην αγορά και μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς όριο σε αυτή τη διάρκεια. Εάν έχετε απλώς μια ακριβή ανάγκη να αλλάξετε τη διεύθυνση IP, αυτή είναι μια πολύ καλή λύση.

Δοκίμιο-gratuit-expressvpn

Έτσι ναι, θα πρέπει να πληρώσετε στην αρχή (περίπου 11 € για τη μηνιαία συνδρομή), αλλά στο τέλος αυτής της περιόδου, το κόστος σας θα σας επανασυνδέεται πλήρως. Έτσι, θα επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του καλύτερου VPN που μπορούσαμε να δοκιμάσουμε, χωρίς να πληρώσουμε ένα λεπτό. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με άλλους premium παίκτες όπως το CyberGhost ή το NordVPN.

Θα επωφεληθείτε από την τελική ανωνυμία και το μέγιστο επίπεδο ασφαλείας καθώς και εξαιρετική ταχύτητα σύνδεσης. Τίποτα δεν έχει να κάνει με την επιλογή των δωρεάν VPN παρακάτω, τα οποία περιορίζονται πάντα σε αυτές τις 3 πτυχές. Ορισμένα VPN χωρίς κόστος δεν έχουν επίσης αμφιβολίες σχετικά με τη μεταπώληση των δεδομένων σας χωρίς τη γνώση σας, προκειμένου να κερδίσετε κέρδη. Επομένως, είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε ασυνόδευτες συνδρομές.

Που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα με αυτήν την επιλογή είναι

Το ενδιαφέρον αυτής της μεθόδου με το Editor ExpressVPN είναι ότι θα έχετε όλα τα πλεονεκτήματα ενός Premium VPN δωρεάν για 30 ημέρες ως μέρος της δωρεάν δοκιμής του. Θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του VPN που είναι ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση της λύσης που προσφέρει. Θα ξέρετε τι μοιάζει ένας πραγματικός αξιόπιστος και σοβαρός εκδότης λογισμικού.

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιείτε τακτικά ένα VPN, θα πρέπει να μεταναστεύσετε σε μια πληρωμένη προσφορά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να έχετε την εμπιστευτικότητα και την απόδοση μιας μόνιμης υπηρεσίας.

Με το ExpressVPN, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Απεριόριστη μπάντα
 • Σύνδεση εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας
 • Πάνω από 3.000 διακομιστές διατίθενται σε 94 χώρες
 • Εργάζεται σε όλες τις χώρες του κόσμου
 • Ζωντανή υποστήριξη πελατών 24/7/365
 • Προηγμένη ασφάλεια
 • Έλλειψη αποθήκευσης καταγραφής

Δεν βρίσκουμε αυτά τα πλεονεκτήματα σε κανένα άλλο δωρεάν VPN, ούτε καν εκείνα που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω. Θα έχουν λιγότερους διακομιστές, λιγότερες χώρες, όριο εύρους ζώνης, περιορισμένη ταχύτητα – ή ακόμα και ατέλειες δικτύου που μπορούν να καταπατήσουν την εμπειρία πλοήγησής σας. Ορισμένοι εκδότες συλλέγουν ακόμη και τα δεδομένα των χρηστών τους προκειμένου να τα μεταπωλήσουν για εμπορικούς σκοπούς.

VPN-Gratuits-VS-ExpressVPN

Θα καταλάβετε, αν θέλετε το καλύτερο δωρεάν VPN του 2023 για 30 ημέρες, είναι expressVPN που θα πρέπει να επιλέξετε. Πέρα από αυτήν την περίοδο, θα είναι τότε απαραίτητο να κάνετε μια επιλογή. Τρεις επιλογές θα σας προσφέρουν:

 • Διαγραφή άδειας
 • Αλλαγή προμηθευτή πριμοδότησης και απολαύστε μια άλλη δωρεάν δοκιμή
 • Επιλέξτε ένα δωρεάν και περιορισμένο VPN

Αν ψάχνετε για πραγματική ανωνυμία, οι πρώτες 2 επιλογές είναι πραγματικά απαραίτητες. Για να ανακαλύψετε την υπηρεσία ExpressVPN, είναι εδώ:

Δωρεάν 45 ημέρες με CyberGhost VPN

Το Cyberghost είναι επίσης ένα από τα πιο αποτελεσματικά VPN της χρονιάς. Και αν σας μιλάμε για αυτό το VPN, είναι επειδή είναι δυνατόν να το απολαύσετε δωρεάν για 45 ημέρες. Αυτός ο προμηθευτής με έδρα τη Ρουμανία είναι γνωστός στον κόσμο του κυβερνοχώρου, επειδή προσφέρει λύση και φθηνή (η φθηνότερη σύγκριση) για να διατηρήσει την ιδιωτική του ζωή στο διαδίκτυο. Αλλά σήμερα σας προσκαλούμε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εξαιρετικό VPN χωρίς να πληρώσετε την παραμικρή δεκάρα.

Για να το κάνετε αυτό, απλώς εγγραφείτε σε συνδρομή CyberGhost, εγκαταστήστε το VPN και στη συνέχεια ζητήστε την επιστροφή χρημάτων από την βοήθεια του πελάτη εντός 45 ημερών από. Έτσι, τα χρήματα που είχαν δαπανήσει προηγουμένως θα σας επιστραφούν πλήρως. Σημειώστε ότι το ετήσιο πακέτο, 2 χρόνια και 3 χρόνια είναι πιο ενδιαφέρον, επειδή η εγγύησή τους καλύπτει 45 ημέρες ενώ διαρκεί μόνο 14 ημέρες με τη μηνιαία προσφορά. Και δεδομένου ότι εν πάση περιπτώσει θα επιστρέψετε για την αγορά σας, ίσως να το απολαύσετε περισσότερο και να στραφείτε σε μακροπρόθεσμη συνδρομή.

Gratuit cyberghost-essai

Το CyberGhost θα είναι πολύ χρήσιμο στην καθημερινή σας πλοήγηση, επειδή η εφαρμογή του σας επιτρέπει να προστατεύσετε αποτελεσματικά την εμπιστευτικότητα σας και τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Εκτός από την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, το cyberghost είναι επίσης ενδιαφέρον για την πρόσβαση στο αποκλεισμένο περιεχόμενο λόγω τείχους προστασίας (σε πανεπιστήμια και επιχειρήσεις για παράδειγμα) ή γεωγραφικούς περιορισμούς. Αυτό συμβαίνει με τηλεοπτικά κανάλια ή πλατφόρμες ροής. Για να επιτευχθεί αυτό, το CyberGhost VPN βασίζεται σε ένα δίκτυο 8.000 ισχυρών διακομιστών που διανέμονται σε 90 χώρες του κόσμου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσομοιώσετε σχεδόν όλες τις πιθανές τοποθεσίες για να αποφύγετε μπλοκαρίσματα.

Για να συνοψίσουμε με λίγα λόγια, ένας λογαριασμός στο Cyberghost, είναι:

 • Απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερους από 8.100 διακομιστές
 • Μια επιλογή εικονικών τοποθεσιών σε 91 χώρες
 • Διακομιστές αφιερωμένους στη ροή και το P2P
 • Ένα απεριόριστο εύρος ζώνης και καλές ταχύτητες (ευρυζωνική σύνδεση)
 • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις για να εξοπλίσετε πολλές από τις συσκευές σας
 • Εξαιρετική αξία για τα χρήματα με τις φθηνότερες τιμές στην αγορά

Εάν θέλετε πραγματικά να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που μπορούν να προσφέρουν τα VPNs, σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε το CyberGhost για 45 ημέρες. Στο τέλος αυτής της περιόδου, θα επιστρέψετε για ολόκληρο το ποσό της εγγραφής εάν το ζητήσετε. Και αν είστε πεπεισμένοι και θέλετε να συνεχίσετε με αυτήν την υπηρεσία, δεν έχετε τίποτα να κάνετε.

30 ημέρες δωρεάν μέσω του Nordvpn

Εάν οι ελεύθερες περιόδους δοκιμής δεν είναι αρκετές για εσάς με το ExpressVPN και το CyberGhost, υπάρχει μια πολύ απλή λύση: να επαναλάβετε ακριβώς το ίδιο πράγμα στο Nordvpn. Πράγματι, το εξαιρετικό NORDVPN, το οποίο είναι ένα ασφάλιστρο και εξαιρετικά πλήρες VPN, προσφέρει επίσης εγγύηση αποζημίωσης 30 ημερών χωρίς καμία κατάσταση. Έτσι, θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς όριο για 30 ημέρες, δωρεάν.

Το NORDVPN είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα VPNs στην αγορά και η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος των 30 ημερών σας επιτρέπει να το δοκιμάσετε χωρίς δέσμευση.

Επίσης, σημειώστε ότι αυτή τη στιγμή έχει μια εξαιρετικά ελκυστική προώθηση μειώνοντας την μηνιαία τιμή της κάτω από τα € 3. Όταν βλέπουμε όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να σας προσφέρει, θέλουμε γρήγορα να πληρώσουμε για την υπηρεσία του και να εισαγάγουμε την ειδική μας προσφορά της στιγμής.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τη συνδρομή που επιλέγετε, μπορείτε να την ακυρώσετε εντός 30 ημερών και να επιστρέψετε πλήρως. Έτσι, θα έχετε χρησιμοποιήσει ένα άλλο δωρεάν VPN για 30 ημέρες, το οποίο οδηγεί σε περισσότερο από 3 μήνες συνολικά.

ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή VPN NORDVPN

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά NORDVPN:

 • 5.800 διακομιστές σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο
 • Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές (Mac, Windows, iPhone, Android, Android Smart TV, Tablet, κ.λπ.)
 • Απεριόριστη μπάντα
 • Δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής
 • Υποστήριξη πελατών προσβάσιμη στις 24/7/365
 • Αποδέχεται τη λήψη P2P
 • 30 ημέρες ικανοποιημένοι ή επιστροφές

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την δωρεάν προσφορά VPN NORDVPN, μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εδώ:

Η δωρεάν κατάταξη VPN το 2023

Τώρα που γνωρίζετε τη συμβουλή μας για να έχετε το καλύτερο δωρεάν VPN, θα παρουσιάσουμε 5 προσφορές που απαιτούν απολύτως μηδενική πιστωτική κάρτα. Είναι 100% δωρεάν, αλλά σε αντάλλαγμα θα είστε περιορισμένοι σε διάφορες πτυχές. Τούτου λεχθέντος, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό περιστασιακά και χωρίς απαιτήσεις, μπορεί να είναι αρκετό. Από την άλλη πλευρά, μην περιμένετε καλή απόδοση, ειδικά με την πάροδο του χρόνου.

1. VPN Atlas

Το VPN Free Reference το 2023 είναι εκείνη που προσφέρεται από το Atlas VPN. Η προσφορά του είναι μάλλον ενδιαφέρουσα και θα σας δώσει πρόσβαση σε ένα εξαιρετικό επίπεδο ασφάλειας και σωστών επιδόσεων.

Το Atlas VPN έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι δεν θα αναρωτηθεί για τα παραμικότερα μέσα πληρωμής. Όλα όσα θα χρειαστεί να απολαύσετε την υπηρεσία σας δωρεάν είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο προμηθευτής προσφέρει μια πληρωμένη προσφορά, αλλά παρά τις πολύ χαμηλές τιμές, απέχει πολύ από τους Cadors της αγοράς (ExpressVPN, CyberGhost αλλά και NordVPN).

Από αυτή την άποψη, είναι ενδιαφέρον ότι γνωρίζετε ότι το Atlas VPN αγοράστηκε από την NORD Security, την εταιρεία πίσω από το NordVPN. Γιατί το καθορίζουμε ? Επειδή φαίνεται σχετικό με εμάς και παίζει υπέρ της δωρεάν προσφοράς του Atlas VPN. Αυτή είναι η απόδειξη της σοβαρότητας και της αξιοπιστίας της υπηρεσίας της.

VPN Atlas ExpressVPN
Ελεύθερη περίοδος Απεριόριστος 30 μέρες
Ταχύτητα Σωστός Ο πιο γρήγορος
εύρος ζώνης 5 GB Απεριόριστος
Καλυμμένη χώρα 2 94
Διακομιστές Δεν αποκαλύπτεται 3000+
Υποστήριξη πελατών ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Online Cat 24/7
Χωρίς έλεγχο καταγραφής Ναί Ναί
Χείμαρρων Ναί Ναί
Διαχωρισμός σήραγγας Ναί Ναί
Επιλογή σου ? VPN Atlas ExpressVPN

Γιατί να επιλέξετε Atlas VPN ?

Γιατί είναι ενδιαφέρον να ευνοήσουμε την δωρεάν υπηρεσία VPN Atlas ? Πρώτον, και όπως αναφέραμε γρήγορα στην εισαγωγή, ο προμηθευτής είναι, εκπληκτικά, ικανός να σας προσφέρει καλές ταχύτητες. Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν θα επιβραδυνθεί πολύ χρησιμοποιώντας αυτό το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο.

Η άλλη πτυχή που θεωρούμε ενδιαφέρουσες ανησυχίες για την ασφάλεια και την ανωνυμία. Με την πολιτική της μη διαχείρισης των ημερολογίων, την παροχή ενός διακόπτη Kill, αλλά και τη χρήση κρυπτογράφησης AES-256 bits, το Atlas VPN δεν σκουπίζει τα μέσα.

Σημειώστε επίσης ότι ακόμη και μέσω της δωρεάν έκδοσής του, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από τα πρωτόκολλα Wireguard και IPSEC/IKEV2 (ακριβώς όπως οι αμειβόμενοι χρήστες).

Με όλες αυτές τις πληροφορίες, είναι σαφές ότι το Atlas VPN είναι ένα πολύ καλό δωρεάν VPN εάν θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας online ή για να περάσετε το μπλοκάρισμα ορισμένων ιστότοπων.

Τι γίνεται με τη λήψη P2P ? Είναι ακόμα μια καλή έκπληξη σε αυτό το επίπεδο. Το Atlas VPN εξουσιοδοτεί αυτήν την πρακτική στους διακομιστές του.

Πριν προσεγγίσετε τα αρνητικά σημεία του ελεύθερου σχεδίου του, πρέπει να σας πούμε ακόμα για την υποστήριξη πελατών. Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με έναν πράκτορα από το LiveChat, μπορείτε να υπολογίζετε σε μάλλον γρήγορες απαντήσεις για μια υπηρεσία που δεν κοστίζει τίποτα (λίγες ώρες – για να τεθεί σε προοπτική). Για να γίνει αυτό, προσφέρεται μια φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπό του. Μετά από αυτό, η ανταλλαγή θα πραγματοποιηθεί μέσω email.

Δωρεάν Atlas VPN

Ποια είναι τα ελαττώματα της δωρεάν προσφοράς της ?

Ο οποίος λέει ότι το δωρεάν VPN αναφέρει αναγκαστικά τα ελαττώματα και ότι ακόμα κι αν μιλάμε για την καλύτερη υπηρεσία που προσφέρεται σήμερα.

Είναι αδύνατο για εμάς να μην αναφέρουμε τη χαμηλή επιλογή των χωρών. Συνολικά και για τα πάντα, θα πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με τους διακομιστές στις Κάτω Χώρες και τις Ηνωμένες Πολιτείες (στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη). Αρκεί να πείτε ότι δεν θα χρειαστεί να σκάψετε το κεφάλι σας πολύ πριν επιλέξετε το διακομιστή για σύνδεση. Θα πρέπει να κάνετε ένα σταυρό σε ένα πιθανό γαλλικό, γερμανικό, καναδικό ή ιαπωνικό IP.

Μια άλλη αρνητική πτυχή αφορά το όριο του εύρους ζώνης χωρίς έκπληξη. Με την δωρεάν προσφορά VPN Atlas, θα πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με 5 GB το μήνα. Μπορείτε να τον υπολογίζετε για να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο, αλλά όχι πραγματικά να παρακολουθήσετε περιεχόμενο υψηλής ροής υψηλής ευκρίνειας.

Μιλώντας για streaming, είναι κρίμα να μην είναι σε θέση να επωφεληθεί από τους διακομιστές βελτιστοποιημένους για αυτή την πρακτική. Όπως μπορούσαμε να δούμε στη γνώμη VPN Atlas, επιτρέπουν τις γεωγραφικές παραστάσεις που επιβάλλονται από ορισμένες δημοφιλείς πλατφόρμες πέρα ​​από.

Τέλος, θα πρέπει να κάνετε χωρίς μερικά χαρακτηριστικά που προορίζονται για τους αμειβόμενους χρήστες. Αυτό περιλαμβάνει το SafesWap, μια λειτουργία που ενισχύει την εμπιστευτικότητα σας στο διαδίκτυο μεταβάλλοντας αυτόματα και τακτικά τη διεύθυνση IP σας. Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτό, θα πρέπει να μεταβείτε σε ένα από τα πληρωμένα σχέδια του Atlas VPN.

2. Πρωτόνιο VPN

Ο δεύτερος εκδότης της δωρεάν κατάταξης VPN δεν είναι άλλος από το Proton VPN. Αξίζει σαφώς τη θέση του σε αυτή τη σύγκριση του καλύτερου εικονικού ιδιωτικού δικτύου του 2023. Πράγματι, προσφέρει μια σωστή δωρεάν φόρμουλα. Και δεν θα χρειαστεί να εισαγάγετε τα στοιχεία της τράπεζάς σας, τα οποία είναι μάλλον ευχάριστα. Τούτου λεχθέντος, είμαστε πολύ απεριόριστες υπηρεσίες όπως συμβαίνει με το ExpressVPN. Σημειώστε ότι η πληρωμένη προσφορά της δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική.

Πρωτόνιο VPN ExpressVPN
Ελεύθερη περίοδος Απεριόριστος 30 μέρες
Ταχύτητα Αργός Ο πιο γρήγορος
εύρος ζώνης Απεριόριστος Απεριόριστος
Καλυμμένη χώρα 3 94
Διακομιστές 100 3000+
Υποστήριξη πελατών ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Online Cat 24/7
Χωρίς έλεγχο καταγραφής Ναί Ναί
Χείμαρρων Οχι Ναί
Διαχωρισμός σήραγγας Οχι Ναί
Επιλογή σου ? Πρωτόνιο VPN ExpressVPN

Γιατί να επιλέξετε Proton VPN ?

Ο πρώτος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να επιλέξετε αυτό το δωρεάν VPN είναι ότι είναι ο μόνος στην κατάταξή μας να μην έχουμε όρια μεταφοράς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Proton VPN χωρίς να μετρήσετε τη χρήση των δεδομένων σας. Το απεριόριστο εύρος ζώνης αυτού του εκδότη λογισμικού τον τοποθετεί στην κορυφή της ταξινόμησης των λύσεων χωρίς κόστος. Πρέπει να ειπωθεί ότι αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για ελεύθερο λογισμικό.

Εκτός από αυτό, πρέπει να επισημάνουμε την όμορφη διεπαφή αυτού του VPN, είτε σε Mac, Windows, iOS ή Android. Είναι εργονομικό και όλα μεταφράζονται τέλεια στα γαλλικά. Αυτό το πρόσθετο πλεονέκτημα απλοποιεί τη λαβή από τους περισσότερους αρχάριους στην επιστήμη των υπολογιστών. Για τους λόγους αυτούς, είναι στο πρώτο βήμα της σύγκρισης του καλύτερου δωρεάν VPN.

Γιατί το Proton VPN δεν είναι πολύ καλό ?

Μπορείτε να φανταστείτε ότι η δοκιμαστική του έκδοση έχει κάποια μειονεκτήματα. Σε αντίθεση με τις πληρωμένες προσφορές του (πιο πλήρεις αλλά αρκετά ακριβές στο σπίτι), οι περιορισμοί θα είναι αρκετά πολυάριθμοι με την “ελεύθερη” έκδοση του, στο 0 €.

Μπορούμε πρώτα να επικρίνουμε τον περιορισμένο αριθμό εδαφών που καλύπτονται από το Proton VPN. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχετε μόνο την επιλογή μεταξύ 100 διακομιστών που βρίσκονται σε 3 χώρες. Θυμηθείτε ότι ένας από τους στόχους ενός VPN είναι να σας επιτρέψει να αλλάξετε την IP και την τοποθεσία σας συνδέοντας με την επιλεγμένη χώρα.

Gratuit Proton-VPN

Επιλέγοντας αυτή τη λύση, μόνο τρεις χώρες θα σας προσφέρουν σε εσάς και είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι Κάτω Χώρες και η Ιαπωνία. Αρκεί να πούμε ότι αν θέλετε μια γαλλική διεύθυνση IP κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, αυτό δεν θα είναι δυνατό. Από την άλλη πλευρά, το δωρεάν λογισμικό VPN VPN μπορεί να ταιριάζει σε όσους αναζητούν VPN στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σας είπαμε παραπάνω σε αυτό το άρθρο σχετικά με τα δωρεάν VPNs ότι, κατά τη γνώμη μας, το ExpressVPN είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για 30 ημέρες χάρη στην περίοδο “ικανοποιημένη ή επιστροφή”. Αυτός ο προμηθευτής VPN διακρίνεται χάρη στην απόδοσή του όσον αφορά την ταχύτητα σύνδεσης. Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τον τύπο VPN Proton VPN. Πράγματι, οι ροές είναι κακές λόγω της αφθονίας των ελεύθερων πελατών και της περιορισμένης ποσότητας διακομιστών. Ο προμηθευτής δεν το κρύβει υποδεικνύοντας έτσι -που ονομάζονται μέσες ταχύτητες στην περιγραφή του δωρεάν πακέτου.

Επομένως, θα πρέπει να περιμένετε υψηλότερους χρόνους λανθάνουσας κατάστασης από ό, τι σε κανονικούς χρόνους και, κατά συνέπεια, μια κάπως συμβιβασμένη πλοήγηση. Είναι κρίμα να πρέπει να αλλάξετε τις διαδικτυακές σας συνήθειες όταν γνωρίζετε ότι ορισμένοι πάροχοι σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε κανονικά όπως συμβαίνει μέσω του ExpressVPN.

Η τρίτη κριτική που μπορεί να σταλεί σε αυτόν είναι στο επίπεδο της υποστήριξης πελατών του. Ποιος λέει δωρεάν VPN, λέει λιγότερα μέσα για την ανάπτυξη της υπηρεσίας σας. Ενώ το ExpressVPN προσφέρει άμεση βοήθεια μέσω της άμεσης αλληλογραφίας του – με το Proton VPN, θα είναι μέσω email. Μερικές φορές πρέπει να περιμένετε έως και 24 ώρες για να πάρετε μια κατά προσέγγιση απάντηση, η οποία μπορεί να σας εμποδίσει τη χρήση σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τη γνώμη μας για το Proton VPN.

3. Κρύβω.εγώ VPN

Στο βάθρο της ελεύθερης κατάταξης VPN, βρίσκουμε το Outsider να κρύβεται.μου. Αυτός ο πάροχος γερμανικής προέλευσης μπορεί να σας ευχαριστήσει με τις 5 θέσεις και την τεχνική του υποστήριξη μέσω της διαδικτυακής γάτας στον ιστότοπό της. Ωστόσο, η προσφορά της παραμένει περιορισμένη στο εύρος ζώνης: μόνο 10 GB μηνιαίως. Εάν θέλετε να κατεβάσετε ή να παρακολουθήσετε βίντεο, θα πρέπει να πάτε στο δρόμο σας.

Κρύβω.μου ExpressVPN
Ελεύθερη περίοδος Απεριόριστος 30 μέρες
Ταχύτητα Αργός Ο πιο γρήγορος
εύρος ζώνης 10 GB Απεριόριστος
Καλυμμένη χώρα 4 94
Διακομιστές 5 3000+
Υποστήριξη πελατών Online Cat 24/7 Online Cat 24/7
Χωρίς έλεγχο καταγραφής Οχι Ναί
Χείμαρρων Οχι Ναί
Διαχωρισμός σήραγγας Οχι Ναί
Επιλογή σου ? Κρύβω.μου ExpressVPN

Γιατί να επιλέξετε απόκρυψη.μου ?

Αν και δεν είναι πραγματικά απεριόριστο, κρύψτε.Έχω κάτι να αποπλανήσω τους χρήστες με την ελεύθερη προσφορά του για τη ζωή και τα 10 GB του εύρους ζώνης κάθε μήνα. Δεν πρόκειται να ψέμα, δεν πρόκειται να διαρκέσει ένα ολόκληρο μήνα με αυτό, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Εάν όμως θα θέλατε να παρακολουθήσετε ταινίες streaming, μπορεί να κάνει ακριβώς.

Σε αντίθεση με το Atlas VPN και το Proton VPN που περιορίζονταν σε 2 και 3 χώρες, εδώ θα έχετε τη δυνατότητα τοποθέτησης της διεύθυνσης IP σας σε 4 διαφορετικές χώρες: Γερμανία, Καναδάς, Ολλανδία και οι Ηνωμένες Πολιτείες (Ανατολική και Δυτική Ακτή). Ακόμα κι αν είναι ήδη λίγο καλύτερο, θυμηθείτε ότι το Giant ExpressVPN, το οποίο έρχεται με 30 ημέρες “ικανοποιημένοι ή επιστροφές”, είναι παρόν σε 94 χώρες. Εάν θέλετε ένα δωρεάν και απεριόριστο VPN, δεν είστε στη σωστή διεύθυνση.

Αυτό που εκτιμούμε ιδιαίτερα στον προμηθευτή απόκρυψης.είναι το γεγονός ότι έχει μια ηλεκτρονική γάτα, συμπεριλαμβανομένων για δωρεάν χρήστες. Αυτό το διακρίνει από το Atlas VPN και το Proton VPN που προσφέρουν τη συζήτηση καθυστερημένη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, οι ομάδες είναι αντιδραστικές και επαγγελματικές. Αυτό είναι ένα καλό σημείο για τον γερμανικό επεξεργαστή τεχνολογίας.

Μέτρα σύγκρισης

Γιατί δεν είναι τέλειο ?

Δεν μπορείτε να περιμένετε ένα δωρεάν VPN ότι είναι άψογο σε όλα τα σημεία. Είναι φυσιολογικό, τελικά δεν πληρώνετε. Επομένως, δεν μπορείτε να ελπίζετε να έχετε τα πρότυπα ενός Premium VPN όπως το ExpressVPN. Ορισμένες ελλείψεις αυτού του εκδότη πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή.

Μπορούμε να επιστρέψουμε μόνο στο εύρος ζώνης των 10 GB. Για να σας δώσω μια ιδέα, απλώς δείτε ένα ολόκληρο επεισόδιο σε μια σειρά HD και θα έχετε χρησιμοποιήσει την ποσόστωσή σας για το μήνα.

Θα τονιστεί επίσης ότι αυτό δεν είναι καλό λογισμικό VPN για τη Γαλλία. Πράγματι, το δωρεάν σχέδιο δεν παρέχει πρόσβαση σε ένα γαλλικό διακομιστή. Αρκεί να πούμε ότι αν θέλατε να πάρετε μια γαλλική διεύθυνση IP με αυτό το VPN, δεν θα είναι δυνατόν. Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους που αναζητούν δωρεάν VPN για το Βέλγιο ή την Ελβετία. Αυτές οι τοποθεσίες θα είναι διαθέσιμες μόνο αν μεταβείτε στην έκδοση premium. Και αντί να επιλέγετε το Premium Windscribe, σας συμβουλεύουμε να μεταβείτε σε ένα από τα καλύτερα VPN Premium, όπως το ExpressVPN ή το CyberGhost Giants.

Μπορούμε να καταλήξουμε στην έλλειψη συμβατότητας με τον ομότιμο με ομότιμο, εμποδίζοντας να κατεβάσετε και να μοιραστείτε τα torrents σας όταν ενεργοποιείται το λογισμικό σας. Και πάλι, το VPN δεν θέλει να υπερφορτώσει το εύρος ζώνης του. Επομένως, είναι υποχρεωμένος να απαγορεύει απλώς αυτή την πρακτική.

4. Windscribe VPN

Το Windscriber είναι επίσης ένα από τα δωρεάν VPN που γνωρίζουν πολύ καλά σχόλια από τους χρήστες. Για τι ? Επειδή προσφέρει 100% δωρεάν, καλής ποιότητας προσφορά, με ένα αρκετά αξιοπρεπές εύρος ζώνης και 10 προσβάσιμες χώρες. Είναι επομένως καλύτερο από τους κύριους αντιπάλους της για τον αριθμό των διαθέσιμων εδαφών, αλλά πολύ λιγότερο καλά στα υπόλοιπα. Ανάλογα με τη χρήση σας, αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο.

Καταγράφω ασταθώς ExpressVPN
Ελεύθερη περίοδος Απεριόριστος 30 μέρες
Ταχύτητα Αργός Ο πιο γρήγορος
εύρος ζώνης 10 GB Απεριόριστος
Καλυμμένη χώρα 10 94
Διακομιστές 30 3000+
Υποστήριξη πελατών Ταχυδρομείο/ρομπότ Online Cat 24/7
Χωρίς έλεγχο καταγραφής Οχι Ναί
Χείμαρρων Ναί Ναί
Διαχωρισμός σήραγγας Οχι Ναί
Επιλογή σου ? Καταγράφω ασταθώς ExpressVPN

Διασύνδεση windscribe

Γιατί να το επιλέξετε ?

Εάν θέλετε ένα δωρεάν VPN που δεν θα απαιτήσει να βγάλει την τραπεζική σας κάρτα, το Windscrib VPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Πράγματι, ο εκδότης προσφέρει 10 GB εύρους ζώνης κάθε μήνα για τους χρήστες του στο 0 €. Αλλά αν αυτό ήταν μόνο αυτό, δεν θα ήταν τόσο υψηλό στη σύγκρισή μας.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο μαζί του είναι η “ευρεία” επιλογή των χωρών. Επικρίναμε παραπάνω Proton VPN με μόνο 3 διαθέσιμες χώρες, οι οποίες δεν συμπεριέλαβαν καν τη Γαλλία. Με την προσφορά Free Windscribre, θα έχετε τη δυνατότητα δημιουργίας σύνδεσης μέσω των ακόλουθων 10 χωρών: Γαλλία, ΗΠΑ, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Χονγκ Κονγκ, Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία, Νορβηγία ή Ρουμανία. Από όλους τους ελεύθερους εκδότες που δοκιμάστηκαν, κανένας δεν προσφέρει τόσο ευρεία επιλογή διακομιστών, είναι επομένως πολύ αξιόλογο εάν οδηγείτε να ταξιδέψετε ή μόλις θέλετε να παρακολουθήσετε ξένο περιεχόμενο από το σπίτι.

Σίγουρα θα περιορίζεστε κάθε μήνα στο επίπεδο του εύρους ζώνης, αλλά η έκδοση Free -Cost μπορεί να βοηθήσει μια φορά στο χρόνο. Εάν δεν χρησιμοποιείτε εντατικά το Διαδίκτυο σε καθημερινή βάση, τα 10 δωρεάν GB θα πρέπει να είναι αρκετά αρκετά για εσάς.

Ένα άλλο περιουσιακό στοιχείο που θα μπορούσε να σας πείσει να εγγραφείτε σε αυτό το δωρεάν VPN αφορά την εμπειρία του χρήστη. Οι εφαρμογές σε Mac, Windows, iOS και Android είναι πραγματικά ευχάριστες και εύκολο στη χρήση. Εάν είστε αρχάριος που ξεκινά στον κόσμο των VPNs (και της τεχνολογίας), η διαισθητική διεπαφή του Windscrige είναι καλή. Τούτου λεχθέντος, το NORDVPN, το CyberGhost VPN ή το ExpressVPN κάνουν καλύτερα.

Γιατί δεν είναι καλός ο Windscrible ?

Εάν το λογισμικό Windscribe ήταν τέλειο, θα σταθεί στο πρώτο βήμα της σύγκρισης των καλύτερων δωρεάν VPNs για το 2023. Δυστυχώς, και όπως μπορείτε να φανταστείτε, έχει μερικά αδύναμα σημεία.

Ξεκινάμε με την υποστήριξη πελατών κυρίως. Εδώ, κανένας άνθρωπος για να σας απαντήσει. Είναι ένα ρομπότ που θα το κάνει και συχνά θα καταλήξετε απογοητευμένος να μην έχετε απάντηση στις ερωτήσεις σας. Για άλλη μια φορά, αυτό εξηγείται από τον περιορισμένο προϋπολογισμό που δεν επιτρέπει την πληρωμή καλών συμβούλων για την εξυπηρέτηση πελατών όπως προτείνεται.

Η δεύτερη κριτική που μπορούμε να κάνουμε για την υποδομή του. Με την δωρεάν φόρμουλα, θα έχετε πρόσβαση μόνο σε 10 χώρες με πολύ λίγους διακομιστές διαθέσιμους. Για άλλη μια φορά, έχει ως αποτέλεσμα χαμηλές επιδόσεις όσον αφορά την ταχύτητα και τη σταθερότητα. Για σύγκριση, το Cyberghost VPN εμφανίζει μια λίστα με περισσότερους από 9.000 διακομιστές που διαδίδονται σε 90 χώρες.

Επιπλέον, η Εταιρεία Windscriber εδρεύει στον Καναδά. Αυτή η επικράτεια αποτελεί μέρος της συμμαχίας των 14 ματιών (με τον ίδιο τρόπο όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο ή η Νέα Ζηλανδία). Αυτό σημαίνει ότι όλες οι εταιρείες που βρέθηκαν σε αυτά τα 14 εδάφη που αποτελούν μέρος αυτής της συμφωνίας υποχρεούνται να παρέχουν πληροφορίες από τους χρήστες τους εάν η κυβέρνηση υποβάλει το αίτημα. Έτσι, ακόμη και αν η Windscribe λέει ότι έχει θέσει μια πολιτική μη-logs των κορμών, είναι νόμιμο να θέτουμε ερωτήσεις.

Τέλος, το δωρεάν λογισμικό VPN αποτυγχάνει να ξεκλειδώνει αποτελεσματικά ορισμένες υπηρεσίες. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να στραφείτε σε προμηθευτές premium, όπως η άκρη στο ExpressVPN που παρουσιάστηκε παραπάνω. Φυσικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε NORDVPN ή CyberGhost VPN. Αυτοί οι ηθοποιοί στον κυβερνοχώρο δεν είναι μόνο οι παλαιότεροι, αλλά και οι πιο αξιόπιστοι.

5. VPN TunnelBear

Για να ολοκληρώσετε την κατάταξή μας με το καλύτερο δωρεάν VPN, τοποθετήστε το στο TunnelBear. Γνωστός παγκοσμίως, αυτός ο προμηθευτής προσφέρει ένα μη πληρωμένο VPN χωρίς εγγραφή και χωρίς τραπεζική κάρτα. Είναι ένας καλός τρόπος για να δοκιμάσετε το λογισμικό και την τεχνολογία σας χωρίς να διακινδυνεύσετε.

Σήραγγας ExpressVPN
Ελεύθερη περίοδος Απεριόριστος 30 μέρες
Ταχύτητα Αργός Ο πιο γρήγορος
εύρος ζώνης 0,5 GB Απεριόριστος
Καλυμμένη χώρα 41 94
Διακομιστές Αγνωστος 3000+
Υποστήριξη πελατών Ταχυδρομείο/ρομπότ Online Cat 24/7
Χωρίς έλεγχο καταγραφής Ναί Ναί
Χείμαρρων Οχι Ναί
Διαχωρισμός σήραγγας Οχι Ναί
Επιλογή σου ? Σήραγγας ExpressVPN

Γιατί να επιλέξετε το TunnelBear VPN ?

Το τεράστιο πλεονέκτημα του VPN TunnelBear είναι ότι δεν απαιτείται εγγραφή ανάντη. Απλά κατεβάστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας, tablet ή smartphone και ολοκληρώστε την εγκατάσταση δημιουργώντας δωρεάν λογαριασμό. Τότε μπορείτε να συνδεθείτε με έναν από τους διακομιστές του. Το όλο θέμα διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά.

Επίσης, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες χώρες, ακόμη και με τον τύπο VPN Free TunnelBear VPN. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχετε πρόσβαση σε 41 χώρες, όπως η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Ελβετία, η Ιταλία, ο Καναδάς, η Γερμανία ή το Μεξικό. Αυτό είναι χρήσιμο για άτομα που χρειάζονται διεύθυνση IP σε αυτές τις περιοχές. Για άλλους, πηγαίνετε στο δρόμο σας.

Δυστυχώς, όσον αφορά τα πλεονεκτήματα της σήραγγας … θα σταματήσουμε εκεί !

Δωρεάν VPN TunnelBear

Γιατί η σήραγγα δεν είναι τέλεια ?

Το TunnelBear μπορεί να είναι ένα γνωστό δωρεάν VPN, δεν έχει βελτιώσει την υπηρεσία του για πολλά χρόνια. Επίσης, το εύρος ζώνης του που διατίθεται στους χρήστες του κάθε μήνα είναι απλώς γελοίο. Θα έχετε μόνο 500 MB (0,5 GB) που θα χρησιμοποιούνται κάθε μήνα. Ενώ θα μπορούσε ακόμα να πάει πριν από 10 χρόνια, ήταν αδιανόητο το 2023.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής VPN και της δωρεάν έκδοσής της, τα 500 MB δεν διαρκούσαν περισσότερο από 20 λεπτά (κάτω από τις συνήθεις συνθήκες πλοήγησης). Αρκεί να πούμε ότι πραγματικά δεν θα πάτε μακριά με αυτό το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε αργή υποστήριξη πελατών για να απαντήσουμε. Και πάλι, καμία γάτα για βοήθεια, έχετε την επιλογή μεταξύ ενός ρομπότ ή επαφής μέσω email.

Αυτό το δωρεάν VPN είναι επομένως περιορισμένο και θα σας ωθήσει γρήγορα να μεταβιβάσετε τις πληρωμένες προσφορές του, οι οποίες, για μία φορά, είναι υπερβολικά ακριβές. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να εγγραφείτε απευθείας σε ένα Premium VPN, χωρίς να σπαταλάτε χρόνο. Οι δοκιμές τους προσφέρουν σε διάστημα 30 έως 45 ημερών αξίζουν.

Γιατί τα (κακά) δωρεάν VPNs είναι επικίνδυνα ?

Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες και τη δική μας εμπειρία, σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε απολύτως το 100% δωρεάν VPN. Εάν ορισμένοι εκδότες VPN Premium VPN δεν έχουν την πολυτέλεια να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς κόστος, μπορείτε να φανταστείτε ότι υπάρχουν λόγοι. Πράγματι, η ανάπτυξη και η διατήρηση ενός ποιοτικού VPN είναι δαπανηρή για τους εκδότες που συμμετέχουν σε μια σκληρή μάχη σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά. Για παράδειγμα, το CyberGhost VPN πρέπει να διατηρήσει ένα δίκτυο 7.500 διακομιστών παγκοσμίως, το οποίο απαιτεί πολλούς τεχνικούς και σημαντικό κόστος.

Πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε τους κινδύνους των δωρεάν VPNs. Τι εννοούμε με το “κακό” ? Σκεφτόμαστε εκείνους που θα μεταπωλήσουν τις πληροφορίες σας για τη χρηματοδότηση της υπηρεσίας τους, αλλά αυτό δεν είναι όλα. Σκεφτόμαστε επίσης όλους εκείνους που δεν θα σας προστατεύσουν αποτελεσματικά λόγω των ελαττωμάτων στη λύση τους. Σημειώστε ότι οι εκδότες τεχνολογίας που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν θεωρούνται κακοί υπό την έννοια ότι η ασφάλειά σας δεν διακυβεύεται.

Εν ολίγοις, ας δούμε τους κινδύνους αυτών των “κακών” δωρεάν VPNs μαζί.

Πωλούν τα δεδομένα σας χωρίς να γνωρίζετε

Αυτός είναι ο υψηλότερος κίνδυνος με μη πληρωμή VPNs (βλ Η δωρεάν σύγκριση VPN εναντίον της πληρωμήςΟυσία. Πράγματι, για να χρηματοδοτηθούν, πολλοί δωρεάν προμηθευτές μεταπωλούν πληροφορίες σε τρίτους. Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε εσάς – και δυστυχώς συμβαίνει.

Πείτε στον εαυτό σας ότι το κόστος διαχείρισης ενός μεγάλου δικτύου διακομιστών και ομάδων προγραμματιστών είναι κολοσσιαία. Δεν υπάρχει ορθολογική εξήγηση που δικαιολογεί ότι η προσφορά μιας δωρεάν υπηρεσίας δεν έχει πηγή εισοδήματος από την άλλη πλευρά – ειδικά όταν δεν υπάρχει διαφήμιση για δημιουργία εσόδων.

Στην πραγματικότητα, παρόλο που ισχυρίζονται ότι είναι “no-log”, κάποια δωρεάν VPN κρατούν δεδομένα και στη συνέχεια να τα πουλήσουν σε εταιρείες τρίτων (ή ακόμα και να τις χρησιμοποιούν για αμφισβητήσιμους σκοπούς …).

Δεν είναι ασφαλείς

Η κορυφή του καλύτερου δωρεάν VPN που παρουσιάσαμε παραπάνω κατάφερε να χρηματοδοτήσει τους εαυτούς μας χάρη στις πληρωμένες επιλογές που προσφέρουν. Είτε Atlas VPN, Proton VPN, Windscriber, Hide.Εγώ ή TunnelBear, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να πληρώσετε για να ξεκλειδώσετε περισσότερες υπηρεσίες. Έτσι, καταφέρνουν να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους πόρους για να ενημερώσουν το VPN τους και να καταπολεμήσουν τον κίνδυνο ελαττώματος. Η ελεύθερη λύση αυτών είναι επομένως ασφαλής. Αλλά και πάλι, δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο οι πληρωμένοι ηθοποιοί.

Είναι διαφορετικό από τα κακά δωρεάν VPN που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να αναπτύξουν και να βελτιώσουν το λογισμικό τους με την πάροδο του χρόνου. Είναι συχνά γεμάτα ελαττώματα και διαρροές (WebRTC, DNS, IPv6, κ.λπ.) που πραγματικά βλάπτουν την ασφάλειά σας στον ιστό.

Φανταστείτε, αν βρίσκεστε σε μια χώρα όπου τα VPN είναι παράνομα, όπως η Κίνα ή η Ρωσία και το εικονικό ιδιωτικό σας δίκτυο δεν εκτελεί την αποστολή της ? Οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές και εκθέτετε τον εαυτό σας σε κινδύνους. Επομένως, είναι καλύτερο να ξοδεύετε μερικά ευρώ κάθε μήνα για να εξασφαλίσετε την ασφάλειά σας.

Μπορούν να κατασκοπεύουν τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο

Σε σπανιότερες περιπτώσεις, μερικά δωρεάν VPN μπορούν να σας κατασκοπεύουν αδιάκριτα. Εάν πηγαίνετε στο κατάστημα Apple ή στο Google Play Store και πληκτρολογείτε τη λέξη “VPN”, θα δείτε ότι εκατοντάδες VPNs παρουσιάζονται σε εσάς. Αλλά προσέξτε μερικά από αυτά.

Πολλοί Πειρατές σερφάρουν στη δημοτικότητα των VPNs για να προσφέρουν αμφίβολο λογισμικό που δεν υπάρχει εκεί για να προστατεύσει τα δεδομένα σας, αλλά να το κλέψει. Επομένως, μπορούμε να σας προειδοποιήσουμε μόνο για τους κινδύνους που σχετίζονται με δωρεάν εφαρμογές VPN στο Google Play Store ή στο Apple App Store που δεν έχουν εξειδίκευση ή αξιοπιστία.

Ακόμα και το δωρεάν VPN του Facebook, το Onavo “Protect” έχει αποδειχθεί κακόβουλο λογισμικό, ανακτώντας τα δεδομένα σας για να το μεταφέρει στο κοινωνικό δίκτυο αριθμού 1. Αυτό σημαίνει τη σημασία της έρευνας για τους προμηθευτές VPN κατά την επιλογή της επιλογής σας.

Δωρεάν αδυναμίες VPN

Εάν σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε την ημέρα “ικανοποιημένης ή επιστροφής” του ExpressVPN, είναι επειδή προσφέρει ένα βέλτιστο επίπεδο προστασίας. Με τους ελεύθερους εκδότες τεχνολογίας, οι χρήστες δεν είναι άνοσοι στις ατέλειες ασφαλείας, στην πειρατεία δεδομένων ή στην κλοπή ταυτότητας.

Λίγοι διακομιστές και μια περιορισμένη επιλογή τοποθεσίας

Στην επιλογή μας από τα καλύτερα δωρεάν VPN, ο αριθμός των χωρών και των διακομιστών είναι περιορισμένος.

Ως υπενθύμιση, θα έχετε μόνο:

 • 2 χώρες και 3 τοποθεσίες στο Atlas VPN
 • 3 χώρες και 100 διακομιστές στο Proton VPN
 • 10 χώρες και λιγότεροι από 100 διακομιστές στο Wandscribe
 • 4 χώρες και 5 διακομιστές στο Hide.μου
 • 41 χώρες στο Tunnelbear

Για σύγκριση, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε:

 • 94 χώρες και 3.000 διακομιστές στο ExpressVPN
 • 90 χώρες και 8.000 διακομιστές στο Cyberghost VPN
 • 60 χώρες και 5.400 διακομιστές στο NORDVPN

Για να ανακαλύψετε το ExpressVPN, είναι εδώ:

Καταλαβαίνετε αμέσως γιατί πληρώνετε μια συνδρομή. Αυτοί οι προμηθευτές έχουν όλοι ικανοποιημένη περίοδο 30 ημερών (και ακόμη και 45 ημέρες στο Cyberghost) που σας επιτρέπει να τις δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο. Μπορείτε να συνδεθείτε σε όλες τις χώρες του κόσμου, χωρίς κανένα όριο. Αυτό είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα που σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε πολλές ιστοσελίδες με ευκολία.

Ένα περιορισμένο εύρος ζώνης

Εκτός από το Proton VPN, το οποίο αποτελεί εξαίρεση στη λίστα, οι δωρεάν εκδότες VPN περιορίζουν τον αριθμό των δεδομένων που μεταφέρονται.

Συνοψίζοντας, έχετε:

 • 10 GB / μήνα στο Windscribe VPN
 • 10 Go / Month στο Hide.εγώ VPN
 • 5 Go / Month στο Atlas VPN
 • 0,5 πηγαίνετε / μήνα στο TunnelBear

Και εδώ, όλα είναι απεριόριστα σε premium VPNs, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε τη δοκιμή τους.

Κακές ταχύτητες σύνδεσης

Το αναφέραμε παραπάνω σε αυτό το άρθρο. Εάν έχετε πολλούς χρήστες για έναν αριθμό περιορισμένων διακομιστών, αυτό υπερφορτώνει αυτούς που δεν μπορούν να προσφέρουν καλή ταχύτητα. Επομένως, μην περιμένετε να μπορείτε να απολαύσετε τη ροή HD με δωρεάν VPN. Πράγματι, δεν είναι σε θέση να προσφέρουν επαρκή ροή λόγω περιορισμένης υποδομής.

Κάποιοι μπορεί ακόμη και να φτάσουν μέχρι και να περιορίσουν τη ροή κατά τη διάρκεια ορισμένων δραστηριοτήτων εύρους ζώνης γκουρμέ όπως οι λήψεις.

Ανύπαρκτη υποστήριξη πελατών

Από τους 5 πραγματικά δωρεάν προμηθευτές VPN που σας παρουσιάσαμε, αποκρύψτε μόνο.Προσφέρετε μου μια ηλεκτρονική γάτα. Οι άλλοι παρέχουν ένα ρομπότ, ένα FAQ ή μια φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εξασφαλιστεί η υποστήριξη πελατών. Αρκεί να πούμε ότι δεν είναι ιδανικό για την επίλυση ενός προβλήματος. Είμαστε πολύ πίσω από υπηρεσίες όπως το ExpressVPN, το CyberGhost VPN και το NORDVPN που έχουν μια τεχνική ομάδα προσβάσιμη 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Απρόσιτες ιστότοποι και υπηρεσίες

Με δωρεάν VPN, ακόμη και το καλύτερο από αυτή τη σύγκριση, μπορεί να είστε περιορισμένοι στις καθημερινές σας ενέργειες. Πράγματι, θυμηθείτε ότι τα VPN χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό για να αλλάξουν τη διεύθυνση IP. Εάν υπάρχουν λίγες χώρες, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές.

Επίσης, εάν ο στόχος σας είναι να αλλάξετε χώρες σε πλατφόρμες ροής για να ξεκλειδώσετε όλους τους ξένους καταλόγους, αυτό δεν θα είναι δυνατό με δωρεάν προσφορές. Εκτός από το γεγονός ότι οι διευθύνσεις IP τους βρίσκονται σε μαύρη λίστα, οι διακομιστές τους δεν είναι αρκετά ισχυροί. Το ίδιο ισχύει και για λήψη στο P2P ασυμβίβαστο με την πλειοψηφία των δωρεάν VPNs. Παίρνει πάρα πολύ εύρος ζώνης, το VPN θα εμποδίσει την πηγή.

Η ταξινόμηση δωρεάν δωρεάν VPNs

Έχετε καταλάβει, μερικά δωρεάν VPN είναι επικίνδυνα για την ακεραιότητα της ψηφιακής σας ζωής. Αυτή είναι η περίπτωση των τριών προμηθευτών που θα αναφέρουμε παρακάτω. Αν θέλετε να καταφύγετε και να πλέετε ήρεμα, το καλύτερο είναι να μείνετε μακριά από αυτά.

Hola VPN

Για να ξεκινήσετε, συμβουλεύουμε τους χρήστες του Διαδικτύου που ενδιαφέρουν για την ιδιωτική τους ζωή στο Διαδίκτυο για να μείνουν μακριά από το HOLA VPN. Παρόλο που αυτό το δωρεάν VPN χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, αυτός ο προμηθευτής απέχει πολύ από την άποψη της εμπιστευτικότητας. Είναι εν μέρει συνδεδεμένο με το γεγονός ότι το HOLA VPN δεν έχει τη δική του υποδομή, σε αντίθεση με τα VPN Premium όπως το ExpressVPN.

Η τεχνολογία της βασίζεται στην πραγματικότητα στο peer-to-peer (peer-to-french) που συνδέει διάφορα μηχανήματα που απομακρύνονται μεταξύ τους. Με το Hola VPN, η πρόσβαση στο Διαδίκτυο δεν παρέχεται από έναν φυσικό διακομιστή, αλλά από άλλους χρήστες – εξ ου και οι 190 θέσεις που διατίθενται. Επομένως, θα δείτε τον εαυτό σας τη διεύθυνση IP άλλων πελατών. Φυσικά, το IP σας θα μοιραστεί επίσης με έναν άλλο χρήστη του Διαδικτύου. Και αν ο τελευταίος ασχοληθεί με παράνομες δραστηριότητες στο διαδίκτυο, είστε εσείς που θα κατηγορήσουμε.

Η έλλειψη αξιοπιστίας της εταιρείας που κατέχει το HOLA VPN είναι επίσης ένα σημαντικό σημείο για αύξηση. Πολλά περιστατικά έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια: κατηγορία botnet, μεταπώληση δεδομένων χρήστη χωρίς τη γνώση τους … τόσοι πολλοί λόγοι να μην στραφούν στο HOLA VPN.

Betternet VPN

Το Betternet VPN είναι μια άλλη δωρεάν υπηρεσία που πρέπει να είναι επιφυλακτική. Πρώτον, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η υπηρεσία είναι μέρος μιας θυγατρικής αύρας (όπως η ασπίδα Hotspot VPN). Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε παρόμοιες πρακτικές για τη διατήρηση των καταγραφής χρηστών σε δωρεάν έκδοση. Αυτές οι πληροφορίες πωλούνται στη συνέχεια σε εταιρείες έτσι ώστε η υπηρεσία να μπορεί να είναι κερδοφόρα παρά τα πάντα.

Το BetterNet VPN έχει επίσης αμφισβητηθεί, αφού η εφαρμογή του φιλοξένησε κακόβουλο λογισμικό όπως το κακόβουλο λογισμικό. Οι πελάτες ανέφεραν επίσης διαρροές IP και DNS κατά τη χρήση του VPN. Για εμπιστευτικότητα, θα επιστρέψουμε.

Όσον αφορά την υπηρεσία, πρέπει να σημειωθεί ότι η χρήση είναι κάτι περισσότερο από περιορισμένη, καθώς τα μέλη της δωρεάν έκδοσης έχουν μόνο 500 MB εύρους ζώνης ανά ημέρα, τοποθεσίες που βασίζονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πανό και σε πανό. Είμαστε μακριά από την εργονομία των εφαρμογών CyberGhost ή ExpressVPN.

Turbo VPN

Το Turbo VPN ολοκληρώνει αυτή τη λίστα με δωρεάν VPNs ότι είναι καλύτερο να αποφύγετε το 2023. Παρόλο που αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και πιο ληφθείσες δωρεάν υπηρεσίες (στο App Store και στο Google Play Store), απέχει πολύ από αξιόπιστη και ασφαλή.

Μετά από πολλή έρευνα, έχουμε πράγματι σε θέση να δούμε ότι η δωρεάν εφαρμογή της ήταν γεμάτη διαφημιστικό λογισμικό και ότι πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή Android θα μπορούσε να μολύνει τη συσκευή σας με κακόβουλο λογισμικό.

Ούτε μπορούμε να χάσουμε τους αμφίβολους συνδέσμους που διατηρούνται από την εταιρεία πίσω από το Turbo VPN και την Κίνα, την απουσία του πρωτοκόλλου Wireguard ή ακόμα και την πολιτική απορρήτου πάντα πολύ απογοητευτική, παρά τις πρόσφατες βελτιώσεις.

Τι άλλο πρέπει να είναι γνωστό για το turbo VPN ? Εκτός από το να σε θέσει σε κίνδυνο, αυτό το δωρεάν VPN δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα όσα σχετίζονται με το P2P Download, εκτός από την ανίχνευση και μπλοκαρισμένη στο 99% των περιπτώσεων από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες streaming (Netflix, κανάλια γαλλικά, αμερικανική τηλεόραση κ.λπ.).

Θα καταλάβετε, εάν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε την δωρεάν υπηρεσία VPN Turbo, είναι καλύτερο να αποχωρήσετε. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις.

Όπερα VPN

Ας τελειώσουμε με την Opera VPN, μια αμφιλεγόμενη υπηρεσία υποκειμένου επειδή δεν υπολογίζει τα δεδομένα χρήστη και δεν περιλαμβάνει καμία προηγμένη παράμετρο ασφαλείας. Καθώς η δωρεάν έκδοση της είναι διαθέσιμη μόνο με τη μορφή επέκτασης ιστού στην όπερα, ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε περισσότερο για ένα διακομιστή μεσολάβησης του προγράμματος περιήγησης από ένα VPN.

Επιπλέον, μια κινεζική εταιρεία έχει μετοχές στην Opera VPN. Αυτό που μπορεί να ακουστεί με συναγερμό, αφού η Κίνα είναι ο εχθρός των δικαιωμάτων του αριθμού 1. Η ψηφιακή λογοκρισία εξακολουθεί να βασιλεύει εκεί και οι συσκευές ελέγχου ενισχύονται περαιτέρω το 2023. Μπορούμε λοιπόν να αμφισβητήσουμε το μέλλον της χρήσης των ημερολογίων των πελατών του.

Τέλος, παρόλο που το εύρος ζώνης είναι απεριόριστο, το VPN της όπερας δίνει μόνο πρόσβαση σε τρεις τοποθεσίες (έναντι 90 για Cyberghost VPN). Επομένως, θα περιορίσετε ό, τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια των συνεδριών πλοήγησης, επειδή δεν θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε πολλά περιεχόμενα.

Συχνές ερωτήσεις στο VPN

Ακολουθούν οι ερωτήσεις που συχνά ρωτούν για το δωρεάν VPN. Με την πάροδο του χρόνου, θα πρέπει να επεκτείνουμε αυτό το τμήμα FAQ για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις από τους αναγνώστες μας. Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε (μέσω κοινωνικών δικτύων, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κ.λπ.) για να μάθετε περισσότερα.

�� είναι ένα δωρεάν VPN ασφαλές ?

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η απάντηση είναι όχι. Για την έλλειψη μέσων, τα δωρεάν VPN δεν είναι πάντα σε θέση να αντιμετωπίσουν ελαττώματα ασφαλείας. Επίσης, οι χειρότεροι από αυτούς μερικές φορές μεταπωλούν τα δεδομένα σας σε τρίτους προκειμένου να χρηματοδοτήσουν την υπηρεσία τους.

�� Είναι δυνατόν να παρακολουθήσετε το Netflix με δωρεάν VPN ?

Οχι. Δεδομένου ότι έχουν λίγους διακομιστές, το Netflix καταφέρνει πολύ γρήγορα να τα εντοπίσει και να τα εμποδίσει. Έτσι δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix με δωρεάν VPN.

�� Δωρεάν VPNs λειτουργούν παντού ?

Και πάλι, η απάντηση είναι όχι. Πράγματι, στις πιο λογοκρισμένες χώρες, ο περιορισμένος αριθμός πρωτοκόλλου τους δεν σας επιτρέπει να παρακάμψετε τα μπλοκαρίσματα που ισχύουν. Σκεφτόμαστε ιδιαίτερα την Κίνα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Ρωσία, την Τουρκία ή το Ιράν. Θα χρειαστείτε ένα Premium VPN για να περάσετε τα μπλοκαρίσματα σε αυτές τις πολύ λογοκρισμένες χώρες.

�� Οι προσφορές Premium είναι πραγματικά δικαιολογημένες ?

Όπως θα μπορούσατε να δείτε σε όλο το άρθρο μας, τα VPN Premium είναι πολύ καλύτερα καλύτερα από τις ελεύθερες εκδόσεις. Δεν είναι μόνο πιο ασφαλείς, αλλά έχουν ένα πολύ καλύτερο δίκτυο που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε πλήρως από την υπηρεσία τους.

�� Πόσο πρέπει να πληρώσω για ένα premium VPN ?

Εάν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε προσφορά premium, μπορείτε να βρείτε πολύ ωραίες προσφορές από € 3 το μήνα. Ωστόσο, θα δεσμευθείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα (2 ή 3 χρόνια) για να επιτύχετε χαμηλή μηνιαία τιμή.

❓ Ποιο είναι το καλύτερο απεριόριστο δωρεάν VPN ?

Για να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση όπως θα έπρεπε, πρέπει πρώτα να αφιερώσετε χρόνο για να καθορίσετε τι είναι ένα δωρεάν απεριόριστο VPN. Τι πρέπει να είναι απεριόριστο ακριβώς ? Σε γενικές γραμμές, ο όρος “απεριόριστο” αναφέρεται στην κατανάλωση εύρους ζώνης, επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των ελεύθερων υπηρεσιών χαλινές το ποσό των δεδομένων που είναι δυνατόν να κυκλοφορήσει μέσω της σήραγγας VPN τους (αυτό μπορεί να κυμαίνεται από 500 mo έως μερικούς gigabytes το μήνα).

Το καλύτερο δωρεάν και απεριόριστο VPN του 2023 είναι το ProtonVPN. Η ελβετική εταιρεία δεν εφαρμόζει πραγματικά περιορισμούς όσον αφορά την κατανάλωση εύρους ζώνης. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να ασχοληθείτε με άλλους περιορισμούς, όπως: 3 καλυμμένες χώρες, λίγοι διαθέσιμοι διακομιστές, δεν είναι δυνατή η λήψη σε P2P κ.λπ. Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε ένα πραγματικό απεριόριστο VPN, όλα δωρεάν, μπορείτε πάντα να επιλέξετε το ExpressVPN ή το CyberGhost, δύο πληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουν μια ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύησης επιτρέποντάς σας να ανακτήσετε τα χρήματά σας μετά από λίγες μέρες χρήσης.

Τελικό σημείο: Πώς να επιλέξετε το δωρεάν VPN σας ?

Ποιο είναι το σημείο να θέλετε να πληρώσετε τίποτα όταν είναι να θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλειά σας και να χάσετε το ενδιαφέρον του VPN ? Εάν μπορούμε να σας δώσουμε πρακτικές συμβουλές, είναι πιο συνετό να μην χρησιμοποιείτε το VPN αντί να χρησιμοποιείτε δωρεάν και κακή ποιότητα. Θα έχετε μια κακή εμπειρία ασφάλειας που θα μπορούσε γρήγορα να στραφεί εναντίον σας.

Το σχέδιο συνίσταται στην εκμετάλλευση της δοκιμαστικής φόρμουλας ενός expressVPN για περίοδο 30 ημερών. Εκεί, δεν διακινδυνεύετε τίποτα, θα επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα με απεριόριστο τρόπο και θα έχετε την επιστροφή σας στο τέλος της περιόδου. Εάν αφήσετε τον εαυτό σας να μπείτε στον πειρασμό μακροπρόθεσμα, μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από την έκπτωση 49% και τους 3 μήνες που προσφέρονται για οποιαδήποτε συνδρομή 12 μηνών.

Για να ανακαλύψετε το ExpressVPN, είναι εδώ: