Καλύτερο δωρεάν VPN για iPad: Ποιος προμηθευτής να επιλέξει?, Δωρεάν VPN για iPad: 4 αξιόπιστο και δωρεάν προμηθευτές το 2023

Δωρεάν VPN για iPad: 4 αξιόπιστο και δωρεάν προμηθευτές το 2023

Contents

Εκτός αυτού, ξέρετε ότι κρύβετε.Περιορίστε το εύρος ζών σας. 10 GB το μήνα θα σας διατεθούν, κάτι που φαίνεται πολύ λίγο. Σαφώς, απόκρυψη.Εγώ είναι ένα καλό δωρεάν VPN για το iPad, αλλά παραμένει περιορισμένο, όπως οι περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες.

Καλύτερο δωρεάν VPN για iPad: Ποιος προμηθευτής να επιλέξει ?

Σίγουρα γνωρίζετε, τα VPNs είναι λογισμικό που έχει αυξηθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτά τα εργαλεία εξασφαλίζουν την ασφάλειά σας στο Διαδίκτυο και σας επιτρέπουν επίσης να ματαιώσετε γεωγραφικά μπλοκ και λογοκρισία. Και αν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα VPN στο iPad σας για να επωφεληθείτε από όλα αυτά τα πλεονεκτήματα όπου κι αν πάτε χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα, πρέπει να είστε προσεκτικοί για να επιλέξετε ποιοτικό λογισμικό.

Αυτό είναι όλο το σκοπό αυτού του άρθρου: σας παρουσιάζει τα καλύτερα δωρεάν VPNs στο iPad που υπάρχουν, έτσι ώστε να μην είστε απογοητευμένοι με την επιλογή σας. Αλλά πριν από την καταχώριση των καλύτερων υπηρεσιών, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τρεις πολύ περισσότερες ποιοτικές λύσεις, επίσης προσβάσιμες δωρεάν για μια δεδομένη περίοδο.

Κατάταξη του καλύτερου δωρεάν VPN για iPad:

 • ExpressVPN (30 -ημέρα δωρεάν δοκιμή)
 • Cyberghost (Δωρεάν δοκιμή 45 ημερών)
 • NORDVPN (ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών)
 • VPN Atlas
 • Πρωτόνβν
 • Κρύβω.μου
 • Σήραγγας

Συμβουλή για την απόλαυση ενός premium VPN για το iPad … δωρεάν

Αν ψάχνετε για την καλύτερη λύση για να έχετε ένα εξαιρετικό VPN για το iPad δωρεάν, έχουμε τρεις επιλογές για να σας προσφέρουμε.

ExpressVPN – 30 ημέρες κινδύνου χωρίς κίνδυνο και απεριόριστο

Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει έρευνα για να βρείτε ένα δωρεάν VPN χρησιμοποιήσιμο στο iPad, ίσως γνωρίζετε ότι το ExpressVPN είναι πραγματικά πληρωμένο λογισμικό. Γιατί λοιπόν να το παρουσιάσω σε αυτό το άρθρο ? Επειδή, όπως θα δείτε, υπάρχει μια συμβουλή για να το απολαύσετε δωρεάν για 30 ημέρες.

ExpressVPN iPad

Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε απλώς την εγγύηση “ικανοποιημένης ή επιστροφής επιστροφής” που έχει συσταθεί από τον προμηθευτή. Μπορείτε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες ExpressVPN και στη συνέχεια να ζητήσετε την ακύρωση της συνδρομής σας εντός ενός μηνός. Στη συνέχεια, θα επιστρέψετε χωρίς να πρέπει να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας.

Αυτό μπορεί λοιπόν να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή εάν χρειάζεστε δωρεάν VPN στο iPad σε μια δεδομένη περίοδο, όπως για ένα ταξίδι ή ένα επαγγελματικό ταξίδι για παράδειγμα. Εάν αυτό αξίζει ιδιαίτερα, είναι ότι μια υπηρεσία premium, και ειδικά το ExpressVPN, θα σας προσφέρει πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση από το 100% ελεύθερο λογισμικό.

Πράγματι, με το ExpressVPN, θα επωφεληθείτε πρώτα από την άψογη ασφάλεια. Το λογισμικό υπολογίζει την εισερχόμενη και εξερχόμενη κυκλοφορία σας με έναν ισχυρό αλγόριθμο, έτσι ώστε κανείς να μην έχει πρόσβαση στις ευαίσθητες πληροφορίες σας. Επίσης, το ExpressVPN καμουφλάζει τη διεύθυνση IP σας για να προστατεύσει την ταυτότητά σας και την τοποθεσία σας.

Αλλά όπου το ExpressVPN πηγαίνει πέρα ​​από μια δωρεάν προσφορά, βρίσκεται στο επίπεδο των προσφερόμενων διακομιστών. Αυτός ο προμηθευτής έχει στην πραγματικότητα περισσότερους από 3000 διακομιστές που βρίσκονται σε 94 χώρες. Αυτό θα σας επιτρέψει να ανατρέψετε όλα τα geo-blockages με την απόκτηση διευθύνσεων IP σε μεγάλο αριθμό χωρών σε όλο τον κόσμο.

Εδώ, δεν υπάρχει περιορισμός εύρους ζώνης (που μπορεί να συμβαίνει με τα δωρεάν VPNs) και η υποστήριξη πελατών είναι προσβάσιμη 24/7. Το ExpressVPN έχει επίσης εξαιρετικές ταχύτητες και η εφαρμογή του είναι πολύ εύκολο να χειριστεί.

Το τελευταίο θα εγκατασταθεί χωρίς να ανησυχείτε για το iPad σας για να σας ακολουθήσει παντού και να σας κάνει να επωφεληθείτε από την ασφάλειά του και όλα τα χαρακτηριστικά του. Για να επωφεληθείτε από αυτό δωρεάν για 30 ημέρες, αυτό συμβαίνει:

Cyberghost VPN – μια δωρεάν δοκιμή που μπορεί να διαρκέσει έως και 45 ημέρες

Η εκμετάλλευση της εγγύησης επιστροφής expressVPN είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε ένα δωρεάν VPN για το iPad για μια συγκεκριμένη περίοδο. Αλλά να γνωρίζετε ότι είναι επίσης δυνατό να προχωρήσετε με τον ίδιο τρόπο με ένα άλλο πολύ ποιοτικό λογισμικό: cyberghost.

Cyberghost-Essai-Gratuit-VPN

Φημισμένος για το επίπεδο ιδιωτικής ζωής και εξαιρετικά διαισθητική εφαρμογή, το CyberGhost έγινε γρήγορα το VPN αναφοράς στους χρήστες της Apple και ιδιαίτερα το iPad. Η εφαρμογή του έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει αποτελεσματικά τη σύνδεσή σας χάρη στην κρυπτογράφηση AES-256 σε συνδυασμό με την απόκρυψη της διεύθυνσης IP του tablet σας κάτω από το iOS.

Εκτός από την εξασφάλιση της ανωνυμίας σας ανά πάσα στιγμή και παντού, το Cyberghost σας προσφέρει μια βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, χωρίς να επιβραδύνετε (που τα περισσότερα δωρεάν VPN δεν κάνουν). Πράγματι, με αυτήν την υπηρεσία, δεν θα υποβληθείτε σε κανένα εύρος ζώνης ή διακοπή σύνδεσης. Όπως βιώσαμε κατά τη διάρκεια της δοκιμής VPN CyberGhost, οι αποσυνδέσεις παραμένουν πολύ σπάνιες. Και όταν φτάσουν, η στάση έκτακτης ανάγκης του διακόπτη σκοτώνει σωστά τη δουλειά του.

Εάν το συνιστούμε, είναι επίσης επειδή αυτός ο προμηθευτής έχει την ιδιαιτερότητα της προσφοράς όχι λιγότερο από 9000 διακομιστές που βρίσκονται σε 90 χώρες. Χάρη σε αυτήν την γιγαντιαία κάλυψη δικτύου, σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους που μπλοκάρουν σε πολλά εδάφη. Μπορείτε ακόμη να δείτε γαλλικά τηλεοπτικά κανάλια από το tablet σας συνδέοντας με τους βελτιστοποιημένους διακομιστές του.

Το άλλο ισχυρό σημείο του cyberghost είναι η υποστήριξη πελατών του που μπορεί να προσεγγιστεί μέρα και νύχτα και με συμβούλους που μιλούν γαλλικά. Για να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα του cyberghost χωρίς όριο, απλά απευθυνθείτε στην δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 45 ημερών και, στη συνέχεια, ζητήστε επιστροφή χρημάτων από την υποστήριξη.

Σημειώστε ότι για να πάρετε 45 ημέρες δωρεάν δοκιμής, θα πρέπει να πάτε για 1 έτος, 2 ή 3 χρόνια συνδρομή. Επιλέγοντας τη συνδρομή 1 μήνα, θα έχετε μόνο 14 ημέρες για να δοκιμάσετε την υπηρεσία δωρεάν.

NORDVPN – 30 -ημέρα δοκιμή χωρίς δέσμευση

Η τελευταία εναλλακτική λύση για να επεκτείνετε τη χρήση ενός καλού VPN στο tablet της Apple σας είναι να επιλέξετε το NORDVPN. Προσφέρει επίσης δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Nordvpn iPad

Εάν δεν γνωρίζετε αυτόν τον προμηθευτή, γνωρίζετε ότι το NORDVPN είναι ένας άλλος σημαντικός παίκτης στη σκηνή VPN. Πληρώνει επίσης, αλλά είναι πολύ φθηνότερο από το ExpressVPN. Επομένως, θα είναι λιγότερο ακριβό για εσάς να προωθήσετε την τιμή της συνδρομής (ακόμη και αν δεν έχει σημασία, αφού θα επιστρέψετε στο τέλος).

Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι ενδιαφέρον εάν αποφασίσετε να επωφεληθείτε από το NORDVPN για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επειδή ναι, αν σας παρουσιάσουμε το NORDVPN ως εναλλακτική λύση για το ExpressVPN και το CyberGhost, είναι επειδή είναι ποιοτικό ως VPN για το iPad.

Για να σας προστατεύσει, το NORDVPN υπολογίζει τα δεδομένα πλοήγησης και καλύπτει τη διεύθυνση IP σας, σε όλα τα δίκτυα, είτε δημόσια είτε ιδιωτικά. Το NORDVPN είναι επίσης επικεφαλής ενός μεγάλου δικτύου διακομιστών: Περισσότεροι από 5.700 διακομιστές σε 60 χώρες.

Με αυτό το λογισμικό, μπορείτε επομένως να αποτρέψετε τις γεωγραφικές εκμεταλλεύσεις και τις καταδικαστικές αποφάσεις που έχουν δημιουργηθεί στον ιστό, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο από όλο τον κόσμο. Όσον αφορά τις ταχύτητες, το NORDVPN είναι λίγο πιο αργό από το ExpressVPN, αλλά παραμένει πολύ αποδεκτό.

Με το NORDVPN επίσης, θα έχετε πρόσβαση σε απεριόριστο εύρος ζώνης και εξυπηρέτηση πελατών προσβάσιμη 24/7. Η υπηρεσία που προσφέρει η NORDVPN είναι επομένως εξαιρετική και η εφαρμογή της έχει μια έκδοση σκέψης για το iPad.

Μπορείτε να το απολαύσετε δωρεάν για μια περίοδο 30 ημερών χάρη στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων που προσφέρει το λογισμικό. Η προσέγγιση που θα ακολουθήσει θα είναι η ίδια όπως και με τους προμηθευτές που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Έτσι, ξεκινήστε αμέσως εδώ:

Το καλύτερο 100% δωρεάν και χρησιμοποιήσιμο VPN στο iPad

Θέλετε να βρείτε ένα δωρεάν VPN για το iPad που μπορείτε να απολαύσετε μόνιμα ? Βρείτε τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορούμε να σας προτείνουμε, αν και σχετικά περιορισμένες και όχι πολύ αποτελεσματικές.

1) Atlas VPN

Το πρώτο δωρεάν VPN για το iPad που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε είναι το Atlas VPN. Αυτή είναι απλά η καλύτερη υπηρεσία που χρησιμοποιείται σε συσκευές που λειτουργούν κάτω από το iOS (δείτε την δωρεάν κατάταξη VPN για το iPhone).

Γιατί να επιλέξετε το Atlas VPN και όχι μια άλλη υπηρεσία ? Πολύ απλά επειδή είναι αυτός που συνδυάζει την καλύτερη ασφάλεια, απόδοση και ευκολία χρήσης.

Μιλώντας για την απλότητα, είναι καλό να σημειωθεί ότι κανένα μέσο πληρωμής θα κληθεί να επωφεληθεί από την δωρεάν προσφορά της.

Δωρεάν Atlas VPN

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, Atlas VPN, είναι πάνω απ ‘όλα η εγγύηση της καλής διαδικτυακής ασφάλειας. Η εταιρεία ακολουθεί μια πολιτική μη διαχείρισης των ημερολογίων (που σημαίνει ότι δεν ακολουθεί και δεν καταγράφει πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας) και υπολογίζει την επισκεψιμότητα του Διαδικτύου σας. Μέσω της εφαρμογής του, θα βρείτε επίσης ένα διακόπτη Kill για να προστατευθείτε από πιθανές διαρροές και δύο πρωτόκολλα VPN (Wireguard και IKEV2)).

Παρά το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, έχουμε δει ότι το Atlas VPN είναι σε θέση να εγγυηθεί σωστές ταχύτητες. Μένουμε μακριά από αυτά που προσφέρονται από το ExpressVPN ή το CyberGhost, αλλά το σύνολο παραμένει σχετικά καλό.

Για παράδειγμα, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο από το iPad σας, να παρακολουθήσετε βίντεο κ.λπ. Τούτου λεχθέντος, μην υπολογίζετε σε αυτό το VPN για να ξεκλειδώσετε ξένους καταλόγους πλατφορμών ροής. Εάν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να στραφείτε σε έναν από τους προμηθευτές που παρουσιάστηκαν προηγουμένως σε αυτή τη σύγκριση.

Η εφαρμογή iPad του Atlas VPN είναι ικανοποιητική. Απλό, ευχάριστο στη χρήση και πρακτική, θα σας δώσει τη δυνατότητα ενεργοποίησης προστασίας σε ένα κλικ. Μικρό μπόνους: Μια σκοτεινή λειτουργία είναι διαθέσιμη για όσους το εκτιμούν αυτό.

Τι πρέπει να θυμόμαστε για αυτήν την υπηρεσία ? Αν και αυτό είναι το καλύτερο δωρεάν VPN στο iPad το 2023, το Atlas VPN έχει μη αμελητέα ελαττώματα. Τι είναι ? Κυρίως το όριο εύρους ζώνης επιβάλλεται κάθε μήνα (5 GB) και ο μικρός αριθμός χωρών που καλύπτονται από τους διακομιστές του. Πράγματι, θα πρέπει να εγκατασταθείτε σε διακομιστές σε 3 τοποθεσίες, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη και Ολλανδία.

Για να ολοκληρωθεί σε μια θετική σημείωση, η προσφορά VPN Free Atlas είναι επίσης: απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις, η δυνατότητα λήψης σε P2P ή η συμβατότητα πολλαπλών πλατφόρμες της εφαρμογής της. Για παράδειγμα, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσετε σε συσκευές που λειτουργούν σε Windows, Linux, Android, Android TV και Amazon Fire TV TV.

Όλα αυτά σας έπεισαν να το δοκιμάσετε ? Αυτό είναι όπου συμβαίνει να κατεβάσετε την εφαρμογή του στο iPad σας:

2) Protonvpn

Μια άλλη υπηρεσία που μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα αν είστε χρήστης iPad είναι ProtonVPN. Αυτό το ελεύθερο λογισμικό έχει κάποια πλεονεκτήματα για να διεκδικήσετε, αν και είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο περιορισμένη από μια υπηρεσία πληρωμής. Όσον αφορά την ασφάλειά σας, γνωρίζετε ότι το protonvpn είναι πολύ ικανοποιητικό.

Δωρεάν protonvpn

Αυτή η δωρεάν υπηρεσία δημιουργεί μια ποσοτικοποιημένη σήραγγα VPN για την προστασία των δεδομένων πλοήγησης (όπως οι κωδικοί πρόσβασης, τα τραπεζικά σας στοιχεία ή η ηλεκτρονική σας δραστηριότητα) και προστατεύει τη διεύθυνση IP σας. Επίσης, σημειώστε ότι το Proton εδρεύει στην Ελβετία, η οποία είναι ένα καλό σημείο για την εμπιστευτικότητα σας, επειδή αυτή η χώρα σέβεται την ιδιωτικότητα των χρηστών του Διαδικτύου. Η ProtonVPN εφαρμόζει επίσης μια λεγόμενη πολιτική “no-logs”, η οποία σας διαβεβαιώνει ότι δεν διατηρεί κανένα στοιχείο σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας σας.

Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο για να τονίσω, διότι μπορεί να συμβεί ότι ορισμένα δωρεάν VPN μεταβιβάζονται με την πώληση των δεδομένων σας: αυτό δεν θα συμβαίνει εδώ. Για πληροφορίες, γνωρίζετε ότι η πολιτική απορρήτου της Proton έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητες επιχειρήσεις. Επιπλέον, χρηματοδοτεί την υπηρεσία της χάρη στην πώληση πακέτων premium, οπότε δεν έχετε τίποτα να φοβάστε.

Για να προχωρήσετε περαιτέρω, το ProtonVPN σας προσφέρει μια εφαρμογή συμβατή με όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο δωρεάν VPN στο iPad, επειδή θα εγκατασταθεί χωρίς να ανησυχεί για τη συσκευή σας. Σημειώστε ότι το ProtonVPN προσφέρει ένα απεριόριστο εύρος ζώνης, το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον δεδομένου του δωρεάν.

Ωστόσο, εάν αυτό μπορεί να φαίνεται επαρκές, να έχετε κατά νου ότι το ProtonVPN παραμένει πιο περιορισμένο από μια υπηρεσία premium. Από την άποψη των καλυμμένων χωρών ειδικότερα, είναι πολύ περιορισμένη. Θα βρείτε διακομιστές στις ακόλουθες χώρες: οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ιαπωνία και οι Κάτω Χώρες. Για να περάσετε γύρω από το Geo-Restrictions, θα είστε λοιπόν πολύ περιορισμένοι.

Επιπλέον, οι ταχύτητες (ρυθμοί ροής) που παρατηρούνται στην ελεύθερη προσφορά είναι αρκετά απογοητευτικές και η κυκλοφορία P2P δεν υποστηρίζεται (σε ​​αντίθεση με το Atlas VPN). Έτσι, εάν θέλετε να κατεβάσετε torrents ή να παρακολουθήσετε βίντεο streaming, ενδέχεται να αποκλείσετε. Εάν όμως αυτό μπορεί να είναι αρκετό για εσάς, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ProtonVPN είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν VPNs για το iPad.

3) απόκρυψη.μου

Η υπηρεσία που είναι τρίτη στην κατάταξη των καλύτερων δωρεάν VPNs για το iPad είναι απόκρυψη.μου. Αυτό το λογισμικό έχει ικανοποιητικά χαρακτηριστικά δεδομένου του δωρεάν. Πρώτον, ξέρετε ότι για να εξασφαλίσετε την ασφάλειά σας, να αποκρύψετε.Δείξε μου αρκετά καλά.

Hide.me iPad

Αυτό το VPN αυξάνει τα στοιχεία πλοήγησης και καμουφλάστε τη διεύθυνση IP σας. Αυτό θα εγγυηθεί την εμπιστευτικότητα σας και την ηλεκτρονική σας προστασία πιο παγκόσμια. Στην ίδια ιδέα, είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι κρύβονται.Δεν διατηρεί δεδομένα σε εσάς ή στην ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

Όπως το Atlas VPN και το ProtonVPN, κρύψτε.Το Me Finans ίδιοι χάρη στην πώληση πληρωμένων πακέτων και ως εκ τούτου δεν προχωρά στη μεταπώληση πληροφοριών. Δεν υπάρχει λοιπόν φόβος σε αυτό το επίπεδο. Αλλά κρύβω.Έχω ένα άλλο σπάνιο πλεονέκτημα για μια δωρεάν υπηρεσία: προσφέρει ζωντανή και ικανή υποστήριξη ζωντανής γάτας, κάτι που είναι περισσότερο από αξιοσημείωτο.

Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN στο iPad σας για να αποτρέψετε τα geo-blockages, για παράδειγμα, ο κίνδυνος απογοήτευσης είναι αρκετά υψηλός. Πράγματι, απόκρυψη.Εγώ στην δωρεάν έκδοση της προσφέρει μόνο τέσσερις τοποθεσίες: τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες και τον Καναδά.

Επομένως, είμαστε μακριά από αυτό που είναι διαθέσιμο σε εσάς με τους προμηθευτές premium που αναφέραμε παραπάνω σε αυτό το άρθρο. Επίσης, οι ταχύτητες που μπορούσαμε να σημειώσουμε είναι αρκετά περιορισμένες, γεγονός που θα θέσει σε κίνδυνο τη πλοήγηση σας, ειδικά αν θέλετε να παρακολουθήσετε βίντεο streaming ή να παίξετε online για παράδειγμα.

Εκτός αυτού, ξέρετε ότι κρύβετε.Περιορίστε το εύρος ζών σας. 10 GB το μήνα θα σας διατεθούν, κάτι που φαίνεται πολύ λίγο. Σαφώς, απόκρυψη.Εγώ είναι ένα καλό δωρεάν VPN για το iPad, αλλά παραμένει περιορισμένο, όπως οι περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες.

4) Σήραγγα

Πριν ολοκληρωθεί, υπάρχει ένα τέταρτο δωρεάν VPN στο iPad που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε. Αυτά είναι σήραγγα. Εάν το παρουσιάσουμε ως μέρος αυτής της σύγκρισης, είναι ότι η εφαρμογή του αντιμετωπίζεται απλά και εγκαταστάθηκε στο iPad χωρίς ανησυχίες. Στο επίπεδο ασφαλείας, γνωρίζετε ότι το TunnelBear δεν έχει τίποτα να ζηλεύσει σε άλλο λογισμικό που παρουσιάζεται.

IPad της σήραγγας

Για να σας προστατεύσει στο διαδίκτυο, υπολογίζει τα δεδομένα πλοήγησης και καμουφλάρει τη διεύθυνση IP σας προκειμένου να διατηρήσετε την τοποθεσία και την ταυτότητά σας. Αλλά αν το TunnelBear εκτιμάται ιδιαίτερα, είναι επειδή έχει ένα σπάνιο πλεονέκτημα: η δωρεάν προσφορά της σας δίνει πρόσβαση σε όλους τους διακομιστές του προμηθευτή.

Έτσι θα έχετε σχεδόν 50 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, που πρέπει να σας ευχαριστήσουν. Επίσης, γνωρίζετε ότι αυτό το λογισμικό, όπως και τα άλλα δωρεάν VPNs για τα οποία έχουμε μιλήσει, δεν διατηρεί πληροφορίες για εσάς και επομένως δεν μεταπωλεί. Το TunnelBear δημιουργεί το εισόδημά της προσφέροντας την πώληση πληρωμένων συνδρομών, απλά.

Γνωρίζετε ότι εάν η TunnelBear είναι τόσο χαμηλή στην κορυφή των καλύτερων δωρεάν VPN στο iPad, πρέπει να σημειωθούν αρκετές αδυναμίες με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών. Πρώτα απ ‘όλα, γνωρίζετε ότι οι ταχύτητες που αποδείχθηκαν στο TunnelBear μέσω της δωρεάν προσφοράς της είναι περισσότερο από το μέσο όρο.

Αλλά όπου το tunnelbear pishe πραγματικά ροδάκιν. Αρκεί να πούμε, δεν είναι καθόλου. Για να σας δώσει μια ιδέα, θα περάσει σε λιγότερο από μία ώρα για κανονική πλοήγηση.

Φυσικά εδώ, δεν είναι το ερώτημα να μιλάμε για δραστηριότητες όπως streaming, gaming ή download. Επομένως, το TunnelBear μπορεί να είναι ένα καλό δωρεάν VPN για το iPad, αλλά πρέπει να γνωρίζετε τα ελαττώματά του έτσι ώστε να μην απογοητευτείτε.

συμπέρασμα

Τώρα που φτάσαμε στο τέλος αυτού του οδηγού που παρουσιάζει το καλύτερο δωρεάν VPN στο iPad, γνωρίζετε όλες τις λύσεις που έχετε στη διάθεσή σας.

Τα καλύτερα δωρεάν VPNs για το iPad είναι, επομένως, με τη σειρά, Atlas VPN, ProtonVPN, απόκρυψη.Εγώ και η σήραγγα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι αυτές οι λύσεις είναι λιγότερο ποιοτικές από τις υπηρεσίες premium, ακόμη και αν επιλέξετε τις λύσεις που πληρώθηκαν. Έχουμε επίσης δημοσιεύσει ένα άρθρο που σας βοηθά να επιλέξετε μεταξύ δωρεάν ή πληρωμής VPN.

Δωρεάν VPN για iPad: 4 αξιόπιστο και δωρεάν προμηθευτές το 2023

Σήμερα, τα VPN είναι όλο και περισσότερο χρησιμοποιούμενα λογισμικά και αυτό δεν ξεφεύγει από τους χρήστες του iPad. Πράγματι, όπως κάποιος θα εγκαταστήσει και θα χρησιμοποιήσει ένα VPN σε υπολογιστή ή tablet, πολλοί το χρησιμοποιούν επίσης στο iPad. Αυτό καθιστά δυνατή την κάλυψη της διεύθυνσης IP, αλλά και για το ξεκλείδωμα γεωγραφικού περιεχομένου.

Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε 4 VPN πραγματικά δωρεάν για το iPad το οποίο (σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των ελεύθερων VPNs) είναι αξιόπιστη, σοβαρή και πραγματικά κρατά το δρόμο για υπηρεσίες σε 0 €. Σημειώστε από την αρχή ότι αν ψάχνετε για το καλύτερο δωρεάν VPN για το iPad, μην χτυπήσετε το “δωρεάν VPN” από το κατάστημα εφαρμογών στο iPad σας. Αυτό θα σας δείξει μόνο πολύ κακά VPN που θα υπονομεύσει την ασφάλειά σας.

Best-VPN-Gratuit-Ipad

Τα καλύτερα δωρεάν VPN στο iPad το 2023:

 • ExpressVPN (δωρεάν για 30 ημέρες)
 • Cyberghost VPN (δωρεάν για 45 ημέρες)
 • VPN Atlas
 • Πρωτόνιο VPN
 • Κρύβω.μου
 • Σήραγγας
 • Καταγράφω ασταθώς

Πριν από την παρουσίαση των τριών προμηθευτών VPN στο Zero Euro για το iPad, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μια λύση που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το καλύτερο VPN στην αγορά χωρίς όριο για 30 ημέρες.

Τα καλύτερα δωρεάν VPNs για iPad για περισσότερο από 2 μήνες

Όταν απευθυνθείτε σε ένα δωρεάν VPN, το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι δεν μπορεί ποτέ να έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός πληρωμένου VPN. Πράγματι, ο οποίος λέει ότι ο Free λέει ότι η έλλειψη εισοδήματος για τον προμηθευτή και, στην πραγματικότητα, ο τελευταίος θα πρέπει είτε να περιορίσει την προσφορά του, να προσφέρει επιλογές πριμοδότησης (λύση freemium) είτε να πουλήσει τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη γνώση σας. Μην ανησυχείτε, δωρεάν VPNs για το iPad που θα σας παρουσιάσουμε δεν πωλούν τα δεδομένα σας και έχετε επιλέξει την επιλογή Περιορισμού + το μοντέλο Freemium.

Δωρεάν expressVPN για 30 ημέρες

Ωστόσο, υπάρχει μια λύση που σας επιτρέπει να απολαύσετε το καλύτερο VPN για το iPad δωρεάν. Αυτή η λύση θα είναι η χρήση της ικανοποιημένης ή επιστροφής περιόδου 30 ημερών expressVPN.

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN στην αγορά και έχει περίοδο εγγύησης αποπληρωμής 30 ημερών που σας επιτρέπει, κατά κάποιο τρόπο, να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν ενώ απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματά της. Έτσι ναι, για να το επωφεληθείτε, πρέπει να ξεκινήσετε πληρώνοντας (oop, είπαμε ότι ήταν δωρεάν …) αλλά τότε θα πρέπει μόνο να στείλετε ένα μήνυμα στην υποστήριξη πελατών για να λάβετε την επιστροφή σας εντός 30 ημερών.

ExpressVPN-connexions-apparements

Γιατί να επιλέξετε αυτήν τη λύση για να έχετε το καλύτερο δωρεάν VPN για το iPad ? Υπάρχουν πολλοί λόγοι ! Πράγματι, όπως σας είπαμε λίγο νωρίτερα, τα δωρεάν VPN θα έχουν πάντα ένα όριο σε επίπεδο. Συχνά αυτό θα σχετίζεται με το εύρος ζώνης, τον αριθμό των χωρών, τα χαρακτηριστικά κ.λπ.

Με το ExpressVPN, δεν θα έχετε κανένα από αυτά τα όρια και συνεπώς θα μπορείτε να επωφεληθείτε από:

 • 3000 διακομιστές σε 94 χώρες
 • Χωρίς όριο εύρους ζώνης
 • Καλύτερες ταχύτητες στην αγορά
 • Βοήθεια πελατών 24/7 από την Cat Online
 • Χωρίς αρχεία καταγραφής
 • 49% έκπτωση και 3 δωρεάν μήνες για τη συνδρομή 1 έτους

Εάν θέλετε την κρέμα της κρέμας, ενώ απολαμβάνετε το VPN στο iPad δωρεάν, το ExpressVPN είναι η λύση για να επιλέξετε. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο “δωρεάν” για 30 ημέρες.

Δωρεάν VPN Cyberghost για 45 ημέρες

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα των καλύτερων VPN στο iPad για μηδενικό ευρώ, σας προσκαλούμε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν δοκιμή 45 ημερών του CyberGhost. Αυτή η αναγνωρισμένη VPN Worldwide προσφέρει μια πλήρη λύση στον κυβερνοχώρο με πρόσβαση σε περισσότερους από 9.000 διακομιστές σε 90 χώρες. Η εφαρμογή του στο iPad είναι καλά μελετημένη και μεταφράζεται πλήρως στα γαλλικά.

Κυβερνοχώρος

Cyberghost VPN εν συντομία, είναι:

 • Η μεγαλύτερη υποδομή (περισσότεροι από 9000 διακομιστές)
 • 90 καλυμμένες χώρες
 • Μια ποσοτικοποιημένη σύνδεση άκρου -προς -END
 • Προστασία της ιδιωτικής ζωής του στο διαδίκτυο
 • Απεριόριστες ροές
 • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις με έναν μόνο λογαριασμό
 • Μια εφαρμογή πολλαπλών υποστηρικτών πολύ εύκολη στη χρήση

Χάρη στο Cyberghost, μπορείτε να περιηγηθείτε εμπιστευτικά σε όλα τα υποστηρίγματα της Apple χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε. Πράγματι, το τέχνασμα είναι να επιλέξετε ένα πακέτο για ένα ή περισσότερα χρόνια και να παίξετε την εγγύηση επιστροφής 45 ημερών για να μην πληρώσετε τίποτα στο τέλος. Για πληροφορίες, η μηνιαία προσφορά της περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμή μόνο 14 ημερών. Για το λόγο αυτό σας ενθαρρύνουμε να εγγραφείτε σε ένα πακέτο διάρκειας Lounge.

Επιπλέον, εάν είστε τελικά πεπεισμένοι από το Cyberghost, θα επωφεληθείτε από τις πιο πλεονεκτικές τιμές. Αυτή τη στιγμή, για παράδειγμα, το πακέτο 2 ετών είναι μόλις € 2,19 το μήνα.

Τα καλύτερα 4 δωρεάν VPNs για το iPad… αλλά περιορισμένα

Τώρα που γνωρίζετε τη μικρή μας συμβουλή για να απολαύσετε το καλύτερο δωρεάν VPN για το iPad για 30 ημέρες, θα σας παρουσιάσουμε 4 προμηθευτές που είναι πραγματικά δωρεάν (δεν θα χρειαστεί να βγάλετε την τραπεζική σας κάρτα) και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς κίνδυνο.

Λίγα δωρεάν VPN για iPad που μπορούμε πραγματικά να προτείνουμε για λόγους ασφαλείας. Η συντριπτική πλειοψηφία διατηρεί τα αρχεία καταγραφής και δεν εξασφαλίζει απολύτως τις αποστολές που αναμένονται από ένα ποιοτικό VPN.

Με τα 4 δωρεάν iPad VPN που θα ανακαλύψετε παρακάτω, θα πετάξετε ήρεμα, αλλά θα συναντήσετε πολλά όρια που θα περιγράψουμε κάθε φορά.

1. VPN Atlas

Το Atlas VPN αξίζει τη θέση του ως ηγέτης και το καλύτερο δωρεάν VPN για το iPad. Οι λόγοι είναι πολυάριθμοι, αλλά αφορούν κυρίως: το επίπεδο της προσφερόμενης ασφάλειας, τις ταχύτητες και την ποιότητα της εφαρμογής της.

Δωρεάν Atlas VPN

Ας ξεκινήσουμε προσεγγίζοντας το θέμα της ασφάλειας και της ανωνυμίας. Μετά από όλα, είναι η ουσία της χρήσης ενός VPN σε iPad ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Το Atlas VPN προσφέρει ένα διακόπτη Kill, μια κρυπτογράφηση Bit AES-256, δύο πρωτόκολλα (συμπεριλαμβανομένου του WireGuard).

Ακόμα καλύτερα, η εταιρεία εφαρμόζει μια πολιτική “no-log”. Αυτό σημαίνει ότι καμία πληροφορία που σχετίζεται με τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο δεν έχει καταχωρηθεί στους διακομιστές της. Ο σκοπός ? Εγγυάται την συνολική ανωνυμία.

Αν θεωρήσουμε το Atlas VPN ως εξαιρετική δωρεάν εξυπηρέτηση για το iPad, είναι επίσης επειδή δίνει πρόσβαση σε ταυτόχρονες συνδέσεις, ικανοποιητικές ταχύτητες και μια καλά μελετημένη εφαρμογή. Το τελευταίο είναι απλό στη χρήση και έχει ακόμη και μια σκοτεινή λειτουργία. Σε ένα κλικ μπορείτε να συνδεθείτε ή να αποσυνδεθείτε από έναν διακομιστή.

Τώρα δεν είναι όλα ρόδινα. Αν και αυτό είναι το καλύτερο VPN στο iPad, θα πρέπει να συνθέσουμε με μερικούς περιορισμούς. Αυτό περιλαμβάνει ένα εύρος ζώνης 5 GB ανά μήνα και περιορισμένο αριθμό καλυμμένων χωρών. Συνολικά, η δωρεάν προσφορά VPN Atlas παρέχει μόνο πρόσβαση σε διακομιστές σε 3 τοποθεσίες και 2 χώρες (ΗΠΑ και Ολλανδία).

Παρά τα πάντα, παραμένει για εμάς την αναφορά το 2023. Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε με τέτοιους περιορισμούς, γνωρίζετε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά του στο 0 € κάνοντας κλικ στο ακόλουθο κουμπί:

Πώς είναι το Atlas VPN Finance ?

Αυτή είναι μια ερώτηση που πρέπει να τεθεί πριν επιλέξετε το παραμικρό δωρεάν VPN για το iPad. Πράγματι, ανάλογα με την απάντηση, μπορείτε να κάνετε ένα σοβαρό λάθος.

Επιλέγοντας την δωρεάν προσφορά VPN Atlas, να είστε καθησυχασμένοι επειδή δεν θα έχετε δυσάρεστη έκπληξη. Η εταιρεία χρηματοδοτεί το δωρεάν σχέδιο της μέσω του πληρωμένου σχεδίου της. Μιλάμε για ένα μοντέλο freemium. Εδώ, δεν υπάρχει ζήτημα μεταπώλησης προσωπικών δεδομένων.

Ο στόχος του Atlas VPN είναι απλός: προσελκύοντας σας με το δωρεάν σχέδιο και σας κάνει να θέλετε, στη συνέχεια, να μεταβείτε στην πληρωμένη προσφορά του. Πως ? Καλά απλά δίνοντάς σας πρόσβαση σε περισσότερους διακομιστές και χώρες, διακομιστές αφιερωμένους για streaming, πρόσθετα χαρακτηριστικά κ.λπ.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σχέδιο πληρωμής, ρίξτε μια ματιά στη δοκιμή VPN Atlas. Συνιστούμε την πληρωμένη προσφορά του ? Όχι πραγματικά. Αν και πολύ προσιτό, παραμένει σύμφωνα με τις δοκιμές μας που αποσύρονται από τους Cadors της αγοράς (ExpressVPN, CyberGhost και ακόμη και NordVPN).

2. Πρωτόνιο VPN

Το Proton VPN αντιπροσωπεύει μια άλλη καλή υπηρεσία δωρεάν και συμβατή με το iPad. Για τι ? Επειδή είναι πραγματικά δωρεάν, ασφαλές, πολύ εύκολο στη χρήση και δεν έχει όριο εύρους ζώνης. Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται να έχετε ένα όριο του τύπου “2 GB του εύρους ζώνης ανά μήνα” με το Proton VPN. Εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε 1000 GB το μήνα, δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει όριο.

Gratuit Proton-VPN

Από την άποψη της ασφάλειας, το Proton VPN είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν VPNs για το iPad. Με έδρα την Ελβετία, αυτός ο προμηθευτής δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής και έχει μια πολύ αξιόλογη πολιτική απορρήτου για όσους ενδιαφέρονται για τη διατήρηση της ιδιωτικής τους ζωής.

Προφανώς, το Proton VPN δεν είναι τέλειο και παρόλο που είναι ένα εξαιρετικό VPN πραγματικά δωρεάν για το iPad, έχει μερικές αξιοσημείωτες αδυναμίες.

Πράγματι, θα έχετε πρόσβαση μόνο σε 3 χώρες που είναι οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και οι Κάτω Χώρες. Ναι, έχετε διαβάσει σωστά, δεν είναι δυνατόν να συνδεθείτε με έναν γαλλικό διακομιστή με την δωρεάν προσφορά Proton VPN.

Επίσης, δεν είναι δυνατό να κατεβάσετε στο P2P με την δωρεάν προσφορά του προμηθευτή.

Τέλος, οι ταχύτητες σε δωρεάν διακομιστές είναι περισσότερο από απογοητευτικές και επομένως δεν θα σας προσφέρουν μια πολύ καλή εμπειρία ροής ή πλοήγησης.

Πώς το ίδιο το Proton VPN Finance ?

Μια καλή ερώτηση για να αναρωτηθείτε όταν επιλέγετε ένα δωρεάν VPN για το iPad είναι “Πώς ο προμηθευτής κερδίζει χρήματα ?». Όπως σας είπαμε παραπάνω σε αυτό το άρθρο, τα δωρεάν VPN που σας παρουσιάζουμε είναι αξιόπιστα και ασφαλή. Με άλλα λόγια, δεν χρηματοδοτούν τον εαυτό τους μεταπωλώντας τα δεδομένα σας.

Επομένως, το οικονομικό οικονομικό σύστημα VPN βασίζεται απλώς στην πώληση πακέτων πληρωμένων. Εκτός από την δωρεάν προσφορά του, ο προμηθευτής προσφέρει διαφορετικές προσφορές πληρωμένων που επιτρέπουν την πρόσβαση σε όλες τις καλυμμένες χώρες (περισσότερες από 50), κατεβάσετε σε P2P ή έχουν καλύτερες ταχύτητες.

Συνιστούμε αυτές τις πληρωμένες προσφορές ? Οχι. Για τι ? Επειδή δεν είναι καθόλου μέχρι 100% πληρωμένο VPN, όπως το ExpressVPN, το οποίο έχει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα για χαμηλότερη τιμή.

3. Κρύβω.μου

Το τρίτο δωρεάν VPN για το iPad που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε ονομάζεται Απόκριση.μου. Είναι πάροχος γερμανικού VPN που είναι διαθέσιμος δωρεάν εντός του ορίου των 10GB το μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε, κάθε μήνα, 10 GB δεδομένων χρησιμοποιώντας το VPN. Να είστε προσεκτικοί, πηγαίνει πολύ γρήγορα. 5 ταινίες HD στο iPad σας και η μηνιαία ποσόστωση σας θα εξαντληθεί.

Hide.me-gratuit-ipad

Ως δωρεάν VPN για το iPad, κρύψτε.Προφανώς έχει όρια και τα τελευταία είναι πολύ γρήγορα αισθανόμενα. Σε αυτή την περίπτωση, θα περιορίζεστε μόνο σε 4 χώρες (ΗΠΑ, Γερμανία, Καναδάς και Ολλανδία).

Για άλλη μια φορά, είναι λοιπόν αδύνατο να έχετε μια γαλλική διεύθυνση IP με την προσφορά δωρεάν απόκρυψης.Εγώ, που είναι λίγο ντροπή κατά τη γνώμη μας.

Όπως το Proton VPN, κρύψτε.Δεν θα σας αφήσω να φτιάξετε το P2P με το δωρεάν πακέτο του και δεν θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε ξένους καταλόγους από πλατφόρμες SVOD.

Σημειώστε, ωστόσο, τη διαθεσιμότητα μιας ζωντανής γάτας, κάτι πολύ σπάνιο για έναν δωρεάν προμηθευτή VPN για το iPad. Εάν έχετε μια ερώτηση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της υποστήριξής τους από τη γάτα, ο χρόνος απόκρισης είναι πολύ σύντομος.

Πώς να κρύψετε.Με χρηματοδότησε ?

Το ίδιο ερώτημα όπως για το Atlas VPN και το Proton VPN, ποια είναι η πηγή εσόδων του Hide.μου ? Όχι, αυτό δεν είναι η μεταπώληση των δεδομένων σας. Ο προμηθευτής είναι 100% κανένα αρχείο καταγραφής και επομένως δεν διατηρεί κανένα ίχνος των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων, όπως κάθε καλό δωρεάν VPN για το iPad που θα μπορούσαμε να προτείνουμε.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο προμηθευτής επέλεξε επομένως τη διαδρομή Freemium, προσφέροντας συνδρομές πληρωμένων για χρήστες που θα ήθελαν να ξεκλειδώσουν περισσότερες λειτουργίες.

Σε αυτή την περίπτωση, η πληρωμή για απόκρυψη.Εγώ, θα μπορούσατε να έχετε περισσότερες από 50 χώρες διαθέσιμες, χωρίς όριο εύρους ζώνης, τη δυνατότητα λήψης σε P2P ή 10 ταυτόχρονες συνδέσεις.

Για άλλη μια φορά, η πληρωμή για αυτές τις προσφορές αναβάθμισης δεν αξίζει, κατά τη γνώμη μας, όχι, σε σύγκριση με την επιλογή ενός καταβληθείσα 100% VPN όπως το ExpressVPN ή το CyberGhost.

4. Σήραγγας

Τέλος, το τέταρτο δωρεάν VPN για το iPad που θέλαμε να σας παρουσιάσουμε είναι η TunnelBear. Αυτός ο προμηθευτής από τον Καναδά έχει κάτι να αποπλανήσει, αφού η ελεύθερη προσφορά του δίνει πρόσβαση σε όλες τις χώρες του προμηθευτή (περίπου τριάντα, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας).

Gratuit-Ipad

Από την άλλη πλευρά, όπου το TunnelBear είναι πιθανό να σας απογοητεύσει, βρίσκεται στο μηνιαίο όριο του εύρους ζώνης. Πράγματι, με το TunnelBear, θα δικαιούστε μόνο 0,5 GB εύρους ζώνης ανά μήνα. Αρκεί να πούμε ότι αυτό το όριο θα προσεγγιστεί πολύ γρήγορα.

Εάν αυτό το δωρεάν VPN για το iPad μπορεί να είναι χρήσιμο για να βοηθήσει σε έκτακτη ανάγκη για λίγα λεπτά, δεν θα είναι χρησιμοποιήσιμο μακροπρόθεσμα. 500 MB, πηγαίνει σε περίπου μισή ώρα με κανονική πλοήγηση στο Διαδίκτυο.

Παρά τα πάντα, εκτιμούμε την παρουσία ενός μεγάλου δικτύου χωρών για να σας επιτρέψουμε να αλλάξετε εύκολα τη διεύθυνση IP και να σας εντοπίσουμε στο εξωτερικό για μικρό χρονικό διάστημα.

Πώς είναι η χρηματοδότηση της σήραγγας ?

Δεν θα σας εκπλήξουμε πια αν σας λένε ότι το οικονομικό μοντέλο της σήραγγας βασίζεται επίσης στο Freemium. Εκτός από τη δωρεάν συνδρομή του για το iPad, αυτό το VPN προσφέρει συνδρομές πληρωμένων, αυξάνοντας το όριο εύρους ζώνης και προσφέροντας πιο ταυτόχρονες συνδέσεις.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, πιστεύουμε ότι αυτές οι πληρωμένες προσφορές δεν αξίζουν αν συγκρίνουμε τον λόγο ποιότητας/τιμών με άλλους προμηθευτές VPN που έχουν επιλέξει ένα μοντέλο 100%.

Παρά τα πάντα, για δωρεάν χρήση, η TunnelBear εξακολουθεί να αξίζει τον κόπο και αξίζει τη θέση της στην κατάταξή μας για τα καλύτερα δωρεάν VPNs για το iPad.

Συμπέρασμα: Ποιο δωρεάν VPN θα επιλέξει για iPad ?

Καταλαβαίνετε, η επιλογή ενός δωρεάν VPN για το iPad δεν είναι εύκολο. Αν και υπάρχουν πολλές επιλογές, οι περισσότεροι προμηθευτές δεν είναι αποτελεσματικοί, δείτε επικίνδυνο.

Εάν θέλετε το καλύτερο δωρεάν VPN για το iPad και είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τη διάρκεια χρήσης, επιλέξτε το ExpressVPN, το καλύτερο που πληρώνει το VPN της στιγμής, απολαμβάνοντας τις 30 ημέρες ικανοποιημένους ή επιστρέφονται έξυπνα.

Εάν, από την άλλη πλευρά, είστε έτοιμοι να περιορίσετε τον αριθμό των χωρών και ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν θέλετε πραγματικά να βγάλετε την κάρτα πληρωμής σας, επιλέξτε το VPN Atlas, το οποίο είναι το καλύτερο πραγματικά δωρεάν VPN για το iPad σας.