Επέκταση VPN για το Google Chrome: Ποιο είναι το καλύτερο?, Google Chrome: Τα καλύτερα δωρεάν και πληρωμένα VPNs

Google Chrome: Τα καλύτερα δωρεάν και πληρωμένα VPNs

Contents

5500 διακομιστές

Επέκταση VPN για το Google Chrome: Ποιο είναι το καλύτερο ?

Το Google Chrome αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 64% των μετοχών των προγραμμάτων περιήγησης ιστού. Είστε ο ίδιος χρήστης του τελευταίου ? Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τα καλύτερα VPN που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το Chrome. Θα εκμεταλλευτούμε επίσης την ευκαιρία για να αντιμετωπίσουμε το θέμα των επεκτάσεων VPN καθώς και τα οφέλη που μπορούν να φέρουν.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο Chrome (και μια επέκταση) ?

Πριν προσπαθήσετε να αποφασίσετε ποιο VPN θα χρησιμοποιήσει στο Google Chrome (και ποια επέκταση), ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας υπηρεσίας.

Έχοντας μια πλευρά α Vθορυβώδης Ππλένω ΔΕΝΑξιόπιστο και ποιοτικό etwork θα σας προσφέρει τη δυνατότητα:

 • Βελτιώστε την ηλεκτρονική σας ασφάλεια και ανωνυμία
 • Επωφεληθείτε από το γεωγραφικό περιεχόμενο στις υπηρεσίες συνεχούς ροής
 • Πηγαίνετε γύρω από τους πιθανούς ιστότοπους αποκλεισμού
 • Αποφύγετε την παραμικρή διαρροή πληροφοριών (τοποθεσία, DNS, IP)

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι αυτή η λίστα είναι μη εξαντλητική. Υπάρχουν πολλά άλλα πλεονεκτήματα που σχετίζονται με τη χρήση ενός VPN στο Google Chrome ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης συσκευής / ιστού (Firefox, Opera, Safari, Brave κ.λπ.).

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στον οδηγό μας εξηγώντας γιατί χρησιμοποιήστε ένα VPN.

Top 3 Best VPNs για το Google Chrome (2023)

Η επιλογή του σωστού VPN που εργάζεται στο Google Chrome (και ενδεχομένως προσφέροντας επέκταση) είναι οτιδήποτε άλλο παρά απλό.

Για το λόγο αυτό έχουμε αποφασίσει να γράψουμε μια σύγκριση για αυτό το θέμα. Θα βρείτε ακολουθώντας τη λίστα με τα καλύτερα VPN που χρησιμοποιούνται στο Google Chrome το 2023.

Για να ταξινομήσουμε τους προμηθευτές, έχουμε λάβει υπόψη τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται, την ικανότητά τους να λειτουργούν σε υπηρεσίες συνεχούς ροής, που εφαρμόζονται μέτρα ασφαλείας, τιμές, καθώς και την ανταπόκριση της υποστήριξης πελατών. Συνοψίζοντας, δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη για να σας προσφέρουμε την πιο αντικειμενική ταξινόμηση όσο το δυνατόν.

3000 διακομιστές

94 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

5 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα από τα καλύτερα VPNs στην αγορά !

9000 διακομιστές

91 καλυμμένη χώρα

45 ημέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

7 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα εξαιρετικό VPN με πολύ μεγάλο δίκτυο

5500 διακομιστές

60 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

6 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα πολύ καλό VPN για ασφάλεια και ανωνυμία

1. ExpressVPN – Η καλύτερη επέκταση VPN για το Google Chrome

ExpressVPN Extension Google Chrome

Το ExpressVPN προσφέρει σύμφωνα με τις ομάδες μας, το καλύτερο VPN και την καλύτερη επέκταση για το Google Chrome. Δεν θα βρείτε καλύτερα το 2023.

Τι πρέπει να είναι γνωστό για την επέκταση του ExpressVPN Chrome ? Λοιπόν, ονομάζεται τέλεια, αφού είναι μια επέκταση του VPN που προσφέρει ο προμηθευτής. Δεν πρόκειται να τον αντικαταστήσει.

Η εγκατάσταση της επέκτασης της ExpressVPN στο Google Chrome θα σας δώσει την ευκαιρία να διαχειριστείτε τη σύνδεση VPN από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να συνδεθείτε στον διακομιστή της επιλογής σας σε μία από τις 94 χώρες που προσφέρονται.

Μετά από πολλές δοκιμές, μπορούμε να πούμε ότι αυτή η επέκταση VPN θα σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε πιο εύκολα περιεχόμενο σε περιεχόμενο ροής. Πως είναι δυνατόν ? Θα αποκρύψει τα δεδομένα γεωγραφικών σας και θα σας προστατεύσει από διαρροές WebRTC (που μπορούν να αποκαλύψουν την πραγματική IP και/ή την τοποθεσία σας).

Επίσης, να γνωρίζετε ότι η επέκταση ExpressVPN Chrome έχει το “HTTPS Everywhere” Extension “. Το τελευταίο θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στην ασφαλέστερη έκδοση HTTPS των ιστότοπων που συμβουλεύεστε.

Καταλαβαίνετε καλύτερα τώρα γιατί κρίνουμε ότι το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN στο Google Chrome ?

Αυτός ο προμηθευτής δεν έχει τελειώσει εκπλήσσει. Το ExpressVPN είναι επίσης:

 • 3000+ διακομιστές σε 94 χώρες
 • Μια ελεγχόμενη πολιτική μη-logs
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας (AES-256 bits)
 • Η πιθανότητα λήψης σε P2P σε όλους τους διακομιστές του
 • Οι καλύτερες ταχύτητες στην αγορά (μπροστά από το Cyberghost και το Nordvpn)
 • Ένας διακόπτης σκοτώματος και μια λειτουργία διαίρεσης σήραγγας

Το μόνο μικρό ελάττωμα που μπορούσαμε να τον βρούμε είναι οι ελαφρώς υψηλότερες τιμές του. Τώρα η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι εκεί, αυτό δεν καλύπτει τα γενικά συναισθήματά μας. Δεν διακινδυνεύετε τίποτα δοκιμάζοντας, αφού όλες οι συνδρομές του έρχονται με 30 ημέρες εγγύησης ικανοποιημένοι ή επιστροφές.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καλύτερη επέκταση VPN για το Google Chrome διαβάζοντας τη λεπτομερή γνώμη μας για το ExpressVPN.

2. Cyberghost – πραγματικά χαμηλές τιμές

Cyberghost VPN Extension Chrome

Εκτός από την προσφορά μιας από τις καλύτερες υπηρεσίες το 2023 (βλ. Σύγκριση VPN), το CyberGhost δίνει πρόσβαση σε δωρεάν επέκταση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Google Chrome.

Αυτή η επέκταση έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ απλό στη χρήση και δεν θα απαιτήσει καν την εγκατάσταση της εφαρμογής CyberGhost. Τώρα θα έχετε μόνο 8 διακομιστές σε 4 χώρες μέσω αυτού.

Για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό το VPN στο Google Chrome, είναι λοιπόν καλύτερο να εγκαταστήσετε την εφαρμογή CyberGhost. Είναι φυσικά διαθέσιμο σε Windows, MacOS, Android και iOS. Θα σας κοστίσει λιγότερο από 2 €/μήνα εάν επιλέξετε μια μακροπρόθεσμη συνδρομή. Φοβάστε να δεσμευτείτε σε μια μεγάλη περίοδο ? Μην πανικοβληθείτε επειδή το cyberghost προσφέρει 45 ημέρες εγγύησης ικανοποιημένοι ή επιστροφές.

Εάν στο τέλος είστε απογοητευμένοι από την υπηρεσία του, μπορείτε να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Είναι χωρίς την παραμικρή κατάσταση και το αίτημά σας θα ληφθεί υπόψη σε λίγα λεπτά χάρη σε μια προσβάσιμη υποστήριξη 24/7.

Με συνδρομή στο Cyberghost, θα επωφεληθείτε από πολλά πράγματα. Πρώτον, θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 9000 διακομιστές σε 90 χώρες. Αρκετές εκατοντάδες από αυτούς τους διακομιστές έχουν το πλεονέκτημα ότι βελτιστοποιούνται για ροή, τυχερά παιχνίδια, αλλά και torrenting.

Ανεξάρτητα από τη συσκευή που θα εγκαταστήσετε σε αυτό το VPN, η εφαρμογή της θα διερευνήσει την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο (και όχι μόνο εκείνη του προγράμματος περιήγησης Chrome). Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα αυτόματο διακόπτη Kill, έναν διαφημιστή, καθώς και ένα εργαλείο που σας προστατεύει από πιθανές διαρροές DNS.

Το CyberGhost εφαρμόζει μια λεγόμενη πολιτική “no-logs”. Αυτό σημαίνει ότι καμία επιχειρησιακή εφημερίδα δεν καταγράφεται στους διακομιστές της.

Αν ψάχνετε να φτάσετε γύρω από το Geo-Restrictions, γνωρίζετε ότι αυτό το VPN για το Google Chrome θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει. Όπως προαναφέρθηκε, υπάρχουν ειδικοί διακομιστές για να ξεκλειδώσετε πλατφόρμες ροής.

3. NORDVPN – Ένα ασφαλές VPN για το Chrome

Nordvpn Google Chrome

Πηγαίνοντας στο Google Play Store, θα συνειδητοποιήσετε ότι η επέκταση του NORDVPN είναι στην πραγματικότητα μόνο ένας πληρεξούσιος ιστού και όχι ένα πραγματικό VPN. Είναι επομένως μια πολύ ελαφρύτερη έκδοση της υπηρεσίας που προσφέρει αυτός ο προμηθευτής.

Θα σας δώσει ακόμα τη δυνατότητα αριθμού της κυκλοφορίας σας στο διαδίκτυο, αλλάξτε σχεδόν τη διεύθυνση IP και την τοποθεσία. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι αυτή η επέκταση VPN θα προστατεύσει μόνο τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού σας. Για τα υπόλοιπα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή γραφείου NORDVPN.

Η επέκταση VPN για το Chrome θα εμποδίσει επίσης τις διαφημίσεις και θα αποφύγει οποιαδήποτε διαρροή DNS ή WebRTC. Είτε χρησιμοποιείτε αυτό το VPN σε iPad, Mac, Windows, Android, θα προστατεύσει όλα όσα θα κάνετε στο Google Chrome.

Η εφαρμογή του προχωράει περαιτέρω προστατεύοντας όλη την επισκεψιμότητα του Διαδικτύου σας. Επομένως, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε στο P2P μέσω μιας ειδικής υπηρεσίας ή για να παίξετε ηλεκτρονικά και ασφαλή βιντεοπαιχνίδια.

Το NORDVPN αποδεικνύεται μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να συνδυάσετε την ασφάλεια και την απόδοση. Ακόμα κι αν είναι λίγο πίσω σε σύγκριση με το ExpressVPN και το CyberGhost, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από καλές ταχύτητες με το πρωτόκολλο Nordlynx. Το τελευταίο είναι επομένως ιδανικό για το ξεκλείδωμα καταλόγων μεγάλων πλατφορμών.

Εάν η NORDVPN υπάρχει σε αυτή την κατάταξη των καλύτερων VPNs για το Chrome, τελικά είναι επειδή οι τιμές που ασκούν είναι λογικές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν επιλέξετε τη συνδρομή 2 ετών που προσφέρεται σε λιγότερο από € 3/μήνα.

Με τον ίδιο τρόπο όπως και οι άλλες συνδρομές, έρχεται με 30 ημέρες εγγύησης ικανοποιημένοι ή επιστροφές.

Δωρεάν επέκταση VPN στο Chrome: Η γνώμη μας

Είναι δελεαστικό να επιλέξουμε δωρεάν μια επέκταση VPN Chrome. Εκτός από αυτό στην πραγματικότητα, είναι μια ψευδή καλή ιδέα.

Μετά τη διεξαγωγή πολλών δοκιμών και συγκρίσεων, αυτό ήταν που οι ειδικοί μας ήταν σε θέση να ολοκληρώσουν. Πράγματι, αυτές οι ελεύθερες επεκτάσεις που λένε ότι είναι “VPN” είναι στην πραγματικότητα όχι. Αυτά είναι πραγματικά απλό πληρεξούσιο.

Ποιο είναι το πρόβλημα ? Πρώτα απ ‘όλα, η μεγάλη πλειοψηφία αυτών των proxys δεν προσφέρει κρυπτογράφηση κυκλοφορίας, γεγονός που καθιστά την υπηρεσία τους λιγότερο ασφαλή. Στη συνέχεια, οι ροές που θα μπορείτε να αποκτήσετε θα είναι πολύ χαμηλότερες, όπως και ο αριθμός των τοποθεσιών που καλύπτονται.

Επιπλέον, τα περισσότερα από αυτά τα δωρεάν VPNs για Chrome είναι περιορισμένα. Για παράδειγμα, θα έχετε να κάνετε με ένα μηνιαίο όριο εύρους ζώνης.

Αρκεί να πούμε ότι η εμπειρία μπορεί να είναι απογοητευτική … και ότι ακόμα κι αν δεν έχετε πληρώσει τίποτα.

Το καλύτερο αν θέλετε με κάθε κόστος να έχετε πρόσβαση σε μια αξιόπιστη και δωρεάν επέκταση στο Google Chrome είναι να δοκιμάσετε το ExpressVPN. Αυτός ο προμηθευτής προσφέρει πραγματικά 30 ημέρες εγγύησης ικανοποιημένοι ή επιστροφές. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία του δωρεάν και χωρίς υποχρέωση.

Πριν από το τέλος των 30 ημερών, θα πρέπει μόνο να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων από την υποστήριξη πελατών της. Και αν αυτή η δοκιμή ήξερε πώς να σας πείσει τα πλεονεκτήματα που προσφέρει, τότε μπορείτε εύκολα να επεκτείνετε τη συνδρομή σας.

συμπέρασμα

Αυτό είναι ήδη το τέλος αυτού του άρθρου που παρουσιάζει τα καλύτερα VPNs και επεκτάσεις που είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν στο Google Chrome. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών το 2023.

Τώρα δεν είναι όλοι. Γι ‘αυτό, αν θέλετε να επωφεληθείτε από τα καλύτερα τώρα, Σας συμβουλεύουμε να πάτε να δείτε την πλευρά ExpressVPN.

Η υπηρεσία του είναι εξαιρετικά πλήρης και τα κάνει καλά, ανεξάρτητα από το τι θέλετε να κάνετε με το VPN σας στο Chrome (πρόσβαση σε γεωγραφικό περιεχόμενο, ενίσχυση της ηλεκτρονικής σας ασφάλειας, πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους κλπ.).

Προτιμάτε να επισυνάψετε τον εαυτό σας τις υπηρεσίες ενός ελαφρώς φθηνότερου VPN που μπορεί να εργαστεί στο Google Chrome ? Σε αυτή την περίπτωση, το cyberghost είναι πιθανό να σας ενδιαφέρει. Είναι πράγματι δυνατό να επισυνάψετε τις υπηρεσίες σας για περίπου € 2/μήνα.

Αυτό το περιεχόμενο σας προσφέρεται από μια ομάδα ανεξάρτητη από το συντακτικό προσωπικό 01NET. Το συντακτικό προσωπικό δεν συμμετείχε στην παραγωγή αυτού του οδηγού στο VPNS. Το 01NET είναι πιθανό να λάβει αμοιβή όταν πραγματοποιείται μια αγορά μέσω των ολοκληρωμένων συνδέσμων.

Google Chrome: Τα καλύτερα δωρεάν και πληρωμένα VPNs

Το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο πριν από αρκετές δεκαετίες. Στον συνδεδεμένο κόσμο στον οποίο ζούμε, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι βλέπουμε εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου να χρησιμοποιούν αυτά τα ιδιωτικά εικονικά δίκτυα. Τα VPN έχουν πολλαπλά χαρακτηριστικά πολύ χρήσιμα στην καθημερινή ζωή. Επιτρέπουν, για παράδειγμα, να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας, να εξασφαλίσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους και περιεχόμενο απρόσιτο από τη χώρα σας.

Για να βελτιωθεί η ηλεκτρονική εμπειρία, οι χρήστες του Διαδικτύου συνιστώνται να χρησιμοποιούν επεκτάσεις VPN στο πρόγραμμα περιήγησης. Ορισμένα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα έχουν, στην πραγματικότητα, επεκτάσεις της εφαρμογής τους διαθέσιμες σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το Mozilla Firefox ή το Safari. Σε αυτό το άρθρο, απευθυνόμαστε στους χρήστες του Google Chrome που επιθυμούν να εγκαταστήσουν μια επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή τους.

Μετά τη δοκιμή Αρκετοί προμηθευτές VPN, Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες επεκτάσεις Chrome 2023 VPN σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας. Θα ξεκινήσουμε με τους καλύτερους πληρωμένους προμηθευτές (οι οποίοι έχουν καλύτερες υπηρεσίες) προτού σας παρουσιάσουμε τρεις πραγματικά δωρεάν προσφορές για το Chrome.

Google Chrome VPN Extensions

Οι 3 καλύτερες επεκτάσεις VPN για το Chrome το 2023:

3000 διακομιστές

94 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

5 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα από τα καλύτερα VPNs στην αγορά !

5500 διακομιστές

60 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

6 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα πολύ καλό VPN για ασφάλεια και ανωνυμία

3200 διακομιστές

100 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

Συνδέσεις απεριόριστος

Η γνώμη μας: Η καλύτερη τιμή αγοράς

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο Google Chrome ?

Εάν έχετε ήδη μια συνδρομή VPN, έχετε απολύτως το δικαίωμα να αναρωτηθείτε γιατί είναι ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσετε μια πρόσθετη επέκταση του VPN σας στο Google Chrome ? Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή VPN που αρχικά κατεβάζουμε σε Windows, MacOS, iOS ή Android σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε όλη την επισκεψιμότητα του Διαδικτύου σας χωρίς εξαίρεση.

Χρησιμοποιώντας μια επέκταση VPN στο Google Chrome, θα είστε σε θέση Καλύτερος έλεγχος της σύνδεσής σας VPN και ενεργοποιήστε το απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας πολύ πιο γρήγορα. Η ασφάλεια μεγιστοποιείται και επίσης εμπιστευτικότητα χάρη στο μπλοκάρισμα του πρωτοκόλλου WebRTC, μεταξύ άλλων.

Η λειτουργία του Chrome VPN είναι ακριβώς η ίδια με τη διαφορά που μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησης ή από την εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον διακομιστή και την τοποθεσία σας, η πραγματική διεύθυνση IP σας θα είναι κρυμμένη και θα επωφεληθείτε από την κρυπτογράφηση των δεδομένων στο διαδίκτυο.

Οι 3 καλύτερες επεκτάσεις VPN για το Chrome

Τώρα που ξέρετε τι είναι μια επέκταση VPN στο Chrome, θα πρέπει να εγκαταστήσουμε ένα. Αντιμέτωποι με τη ποικίλη επιλογή που έχετε στη διάθεσή σας και για να σας βοηθήσουμε, έχουμε κάνει μια κατάταξη των 3 καλύτερων καταβληθέντων επεκτάσεων VPN για το Google Chrome.

Καλύτερος-VPN-chrome

ExpressVPN, το καλύτερο VPN για το Chrome

Χάρη στην αξιοπιστία και την εξαιρετική απόδοση, το ExpressVPN είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο VPN στην αγορά. Προφανώς, η επέκτασή του στο Chrome δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Το 2023, η επέκταση Chrome ExpressVPN και η γαλλική διεπαφή της ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες.

Προσφέρει πρόσβαση σε όλους τους διακομιστές του και δεν θα απογοητευτείτε αφού υπάρχουν περισσότερα από 3000. Αυτή η ποσότητα διακομιστών θα σας επιτρέψει να μεταδώσετε στις καλύτερες συνθήκες, αποφεύγοντας να πρέπει να υποβληθείτε σε λανθάνουσα κατάσταση λόγω υπερφορτωμένων διακομιστών. Οι διακομιστές βρίσκονται σε 94 χώρες που σας αφήνουν την επιλογή της τοποθεσίας που πρέπει να προσομοιωθεί.

Εκτός αυτού, η επέκταση Chrome ExpressVPN συνιστάται ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε Ένα VPN για ροή Επειδή διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα που επιτρέπει να παρακάμψει τις συσκευές αποκλεισμού που έχουν δημιουργηθεί από προγράμματα περιήγησης και πλατφόρμες.

Στην επέκτασή του Chrome, το ExpressVPN παρέχει επίσης στους χρήστες τη στάση έκτακτης ανάγκης του δικτύου (διακόπτης Kill). Αυτό το μπλοκάρισμα θα σας επιτρέψει να σας προστατεύσει σε περίπτωση αποσύνδεσης του VPN σταματώντας την κυκλοφορία στο διαδίκτυο, ώστε να μην αποκαλύψετε τη διεύθυνση IP σας. Για περισσότερη ασφάλεια, θα ανακατευθύνετε αυτόματα στις εκδόσεις https ιστοσελίδες.

Δίκτυο expressVPN-chrome

Και για περισσότερη άνεση, το ExpressVPN προσφέρει σκοτεινή λειτουργία, αποκλειστικά στην επέκτασή της. Εάν είστε ευαίσθητοι στα φωτεινά φώτα, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις στην καρτέλα “Προτιμήσεις προβολής”. Σε γενικές γραμμές, η Dark Mode προσφέρει καλύτερη ορατότητα.

Πριν προσθέσετε την επέκταση ExpressVPN, θα είναι πρώτα απαραίτητο να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Εάν δεν έχει ήδη γίνει, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε τη μακροπρόθεσμη συνδρομή του 12 μήνες + 3 ελεύθεροι μήνες σε € 5,35 το μήνα. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Chrome Web Store, αναζητήστε “ExpressVPN” και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Προσθήκη της επέκτασης”. Το λογότυπο θα εμφανιστεί στη γραμμή εργαλείων σας και θα πρέπει μόνο να συνδεθείτε με τα αναγνωριστικά σας.

Μόλις έχετε εγγραφεί στο ExpressVPN, γνωρίζετε ότι έχετε 30 ημέρες για να κάνετε πίσω το μηχάνημα χάρη στην ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύηση. Για το αίτημά σας επιστροφής χρημάτων, περάστε από την ηλεκτρονική γάτα στον επίσημο ιστότοπο ExpressVPN, είναι απλό και γρήγορο.

Nordvpn, η γρήγορη και ασφαλής επέκταση

Το NORDVPN είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που είναι δημοφιλές στους χρήστες του Διαδικτύου. Επιπλέον, η πολύ εύκολη στη χρήση της εφαρμογής, το NORDVPN προσφέρει ενισχυμένη προστασία χάρη στους 5.800 ασφαλείς διακομιστές που βρίσκονται σε 59 χώρες. Ακόμη και αν το NordVPN είναι λίγο πιο αργό από το ExpressVPN, η επέκταση του χρώματος είναι ελαφριά και πολύ καλά σχεδιασμένη.

Χάρη σε αυτήν την επέκταση, θα επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα του NORDVPN και πολλά άλλα. Εκτός από την κρυπτογράφηση δεδομένων που διέρχεται από το Google Chrome, θα έχετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους λόγω της γεωγραφικής περιόδου ή του φιλτράρισμα που συνδέεται με το δίκτυο. Και πάνω απ ‘όλα, η ασφάλειά σας θα αυξηθεί από μια εγκοπή. Πράγματι, η επέκταση VPN Chrome NORDVPN και η αυτόματη αποκλεισμός της μονάδας WebRTC σας εγγυώνται μηδενική διαρροή της διεύθυνσης IP σας. Η ταυτότητά σας θα εξασφαλιστεί ό, τι συμβαίνει, αφού κανείς (ούτε καν ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο) δεν θα είναι σε θέση να ανεβαίνει σε εσάς.

Εάν αυτή η επέκταση είναι μέρος αυτής της κατάταξης των καλύτερων επεκτάσεων VPN Chrome, είναι επίσης επειδή προσφέρει την επιλογή Cybersec. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να αποκλείσετε τις διεισδυτικές διαφημίσεις και τους ιστότοπους που είναι πιθανό να είναι επικίνδυνες. Μπορείτε να απολαύσετε το Διαδίκτυο πλήρως και χωρίς φόβο.

Για να προσθέσετε την επέκταση NORDVPN στο πρόγραμμα περιήγησής σας, είναι πολύ απλό. Η αρχή είναι η ίδια όπως και για άλλες επεκτάσεις, θα πρέπει να το προσθέσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας από το Chrome Web Store.

Για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να έχετε λογαριασμό στον προμηθευτή NORDVPN και να εγγραφείτε σε συνδρομή. Σας συνιστούμε ιδιαίτερα Για να στραφείτε στην προσφορά 1 έτος ή 2 ετών σε λιγότερο από € 4 που είναι πολύ πιο επωφελείς για τον προϋπολογισμό σας.

Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, θα πρέπει να εισαγάγετε τα αναγνωριστικά σας εάν αυτή είναι η πρώτη σας σύνδεση με την επέκταση NORDVPN. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το VPN από την επέκταση όταν το κρίνετε απαραίτητο κάνοντας κλικ στο “Quick Connect” ή με το χειροκίνητα επιλέγοντας έναν διακομιστή.

Το NORDVPN προσφέρει μια ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύησης έγκυρη 30 ημέρες. Εάν συμμορφώνεστε με αυτήν την περίοδο, μπορείτε να λάβετε την πλήρη επιστροφή χρημάτων αφού την ζητήσετε από την υποστήριξη πελατών.

Surfhark, η απλή και αποτελεσματική επέκταση VPN

Το Surfshark είναι ένα σχετικά πρόσφατο VPN Σε σύγκριση με το ExpressVPN και το NORDVPN, Δημιουργήθηκε αντίστοιχα το 2009 και το 2012. Η νεαρή του ηλικία δεν τον εμπόδισε να κάνει εκμεταλλεύσεις και να προσφέρει μια πλήρη και ποιοτική εξυπηρέτηση, όλα από μια πολύ απλή εφαρμογή για χειρισμό. Εάν προτείνουμε την επέκταση VPN σε αυτή την επιλογή των καλύτερων επεκτάσεων για το Chrome, είναι επειδή έχει τα πάντα να ευχαριστήσει.

Extension Chrome Surfhark

Όπως και η εφαρμογή Surfshark, η πληρωμένη επέκτασή της στο Google Chrome είναι πολύ απλή στη χρήση, συμπεριλαμβανομένων των αρχαρίων. Σε μόλις δύο κλικ, μπορείτε να πλοηγηθείτε συνολικά σε συνολική ανωνυμία, να αλλάξετε τη διεύθυνση IP και να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο που δεν είναι προσβάσιμο συνδέοντας με έναν από τους διακομιστές του. Με περισσότερους από 1000 διακομιστές σε περίπου 60 χώρες, το Surfshark είναι λίγο κάτω.

Η επέκταση Surfshark στο Chrome σας εγγυάται άψογη εμπιστευτικότητα χάρη στα αρχεία καταγραφής του προμηθευτή (συνδέστε τις εφημερίδες).

Από την επέκταση, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα ενεργοποίησης της λειτουργίας CleanWeb που είναι υπεύθυνη για εσάς απαλλαγείτε από πρόωρες διαφημίσεις, Για να μπλοκάρει τους ιχνηλάτες και το κακόβουλο λογισμικό. Συνδυάζοντάς το με το αποκλεισμό έκτακτης ανάγκης Switch Kill, δεν θα διακινδυνεύσετε τίποτα στο Google Chrome, υπό την προϋπόθεση ότι ενεργοποιείται το surfshark.

Εάν θέλετε να εξοπλίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας με αυτήν την επέκταση, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε. Ευτυχώς, η συνδρομή surfshark κοστίζει σχεδόν τίποτα και Για λιγότερο από € 2 το μήνα, Μπορείτε να είστε εξοπλισμένοι για 2 χρόνια. Επιπλέον, ένας μόνο λογαριασμός μπορεί να καλύψει έναν απεριόριστο αριθμό συσκευών (υπολογιστές, tablet, smartphones, κονσόλες παιχνιδιών, δρομολογητές κ.λπ.).

Μόλις εγγραφείτε, μεταβείτε στο Chrome Web Store για να προσθέσετε την επέκταση surfshark. Κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη στο Chrome”, τότε το λογότυπο Surfshark θα εμφανιστεί αμέσως στη γραμμή εργαλείων. Μετά την ταυτότητά σας με τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε απλά να συνδεθείτε στο Surfshark επιλέγοντας το διακομιστή σας.

Το Surfshark προσφέρει ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύησης 30 ημερών για άτομα που δεν είναι ικανοποιημένοι με την υπηρεσία. Εάν αυτή είναι η περίπτωσή σας, θα πρέπει να επισυνάψετε την υποστήριξη πελατών για να τους πείτε για το αίτημά σας.

Οι 3 δωρεάν εναλλακτικές λύσεις VPN για το Chrome

Σίγουρα το έχετε παρατηρήσει με την προηγούμενη λίστα μας, για να επωφεληθείτε από τις καλύτερες επεκτάσεις VPN για το Chrome και τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια συνδρομή που πληρώθηκε.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν επίσης VPNs για Chrome που προσφέρουν την επέκτασή τους εντελώς δωρεάν. Αυτό ισχύει για τους ακόλουθους προμηθευτές. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε, η επιλογή μας από τις 3 καλύτερες δωρεάν επεκτάσεις VPN για το Chrome πρέπει να σας ενδιαφέρει.

Καλύτερες δωρεάν επεκτάσεις

Cyberghost, ένα από τα αγαπημένα μας VPNs

Το CyberGhost είναι ένα πληρωμένο VPN Γνωστή για την πολύ καλή ποιότητα / τιμή τιμής του. Αλλά αν το προσφέρουμε ως εναλλακτική λύση, είναι επειδή η επέκτασή του στο χρώμιο είναι πραγματικά δωρεάν. Απλά προσθέστε το από το Chrome Web Store και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το VPN από την πολύ διαισθητική διεπαφή. Δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να εγγραφείτε σε συνδρομή CyberGhost.

Η ελεύθερη επέκταση του Cyberghost στο Chrome δίνει το δικαίωμα σε απεριόριστη συμμορία. Δεν θα χρειαστεί να ελέγξετε την κατανάλωση μηνιαίων δεδομένων, τα οποία είναι μάλλον σπάνια για μια δωρεάν υπηρεσία.

Θα επωφεληθείτε από μια εντελώς ανώνυμη πλοήγηση, αφού η ελεύθερη επέκταση του CyberGhost καλύπτει τη διεύθυνση IP και την κρυπτογράφηση σας, ώστε κανείς να μην μπορεί να εντοπίσει τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Το CyberGhost καταφέρνει επίσης να σας προστατεύσει από το WebRTC και τυχόν διαρροές διεύθυνσης IP.

Από την άλλη πλευρά, δεν θα έχετε πρόσβαση σε διακομιστές cyberghost που εξειδικεύονται για ροή και λήψη. Θα είστε περιορισμένοι όσον αφορά τον αριθμό των διακομιστών από τότε που μετράμε 8 σε 4 χώρες, δηλαδή οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Ρουμανία και οι Κάτω Χώρες. Δεν πρόκειται να το κρύψουμε από εσάς, αυτό το σχήμα σχετικά χαμηλά όρια στις διαδικτυακές σας ενέργειες, ειδικά όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Η Γαλλία δεν καλύπτεται από τους διακομιστές, Δεν θα έχετε πρόσβαση στο γαλλικό περιεχόμενο των τηλεοπτικών καναλιών.

Δυστυχώς, αυτή η ελεύθερη επέκταση δεν προσφέρει το διακόπτη Kill. Εάν το VPN σας αποσυνδεθεί, οι δραστηριότητές σας στο Google Chrome δεν θα αποκλειστούν και η διεύθυνση IP σας μπορεί να είναι ορατή.

Η επέκταση παρέχει στους χρήστες μόνο ένα πρωτόκολλο VPN μόνο. Είναι καλύτερο από τίποτα, φυσικά, αλλά θα εξακολουθείτε να είστε περιορισμένοι σε αυτό το σημείο.

Αυτή η δωρεάν επέκταση διαθέσιμη μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome είναι μια καλή εναλλακτική λύση εάν δεν θέλετε να πληρώσετε τίποτα. Ωστόσο, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν αντικαθιστά την πληρωμένη έκδοση του CyberGhost, η οποία προσφέρει πολύ λιγότερο περιορισμένα χαρακτηριστικά και 9000 διακομιστές που υπάρχουν σε 90 χώρες.

Κρύβω.Εγώ, μια επέκταση VPN στο 0 €

Κρύβω.Εγώ είναι ένα VPN που προσφέρει πολλά πακέτα συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν. Είναι επίσης μέρος του Τα αγαπημένα μας δωρεάν VPNs. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να επωφεληθείτε από τα χαρακτηριστικά των VPN χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε και το ίδιο ισχύει για την επέκταση του Chrome Google. Ακόμα κι αν η διεπαφή είναι στα αγγλικά, το τελευταίο είναι μία από τις καλύτερες δωρεάν επεκτάσεις για το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

Καθώς δεν πληρώνει, θα πρέπει απλώς να προσθέσετε την επέκταση από το Chrome Web Store. Κρύβω.απλοποιεί πολύ τα βήματα, αφού δεν απαιτείται δημιουργία λογαριασμού. Σε μερικά κλικ, μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις δωρεάν επιλογές που προσφέρονται από το Hide.μου.

Hide.me Chrome Extension

Θα έχετε πρόσβαση σε αρκετούς διακομιστές που βρίσκονται σε 3 τοποθεσίες (Καναδάς, Γερμανία και Ολλανδία). Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες και, ανάλογα με τη χρήση σας, μπορείτε γρήγορα να περιοριστείτε από την άποψη των δυνατοτήτων που έχετε στη διάθεσή σας.

Ο 10 GB μηνιαίως είναι ένας πρόσθετος περιορισμός πρέπει να ξέρεις. Αυτό το όριο δεδομένων θα έχει αναγκαστικά αντίκτυπο στη χρήση σας, αφού κάθε μήνα θα πρέπει να προσέχει να μην υπερβεί αυτό το σχήμα. Εάν υπερβείτε, δεν θα είστε πλέον σε θέση να χρησιμοποιήσετε την επέκταση VPN Hide.Εγώ για το Google Chrome. Για καθημερινούς χρήστες, μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή.

Θυμηθείτε αυτό για να επωφεληθείτε από την κρυπτογραφημένη προστασία, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις κάλτσες. Εάν δεν το κάνετε, η επέκταση απόκρυψης.Δουλεύω σαν πληρεξούσιο και θα κρύψει μόνο τη διεύθυνση IP σας. Οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες θα είναι πάντα ορατές.

Η επέκταση του χρωμίου.Ανεξάρτητα από το πόσο μέρος των καλύτερων ελεύθερων επεκτάσεων, έχει ορισμένα μειονεκτήματα που αναφέραμε. Σε κάθε περίπτωση, εάν θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία του, δεν έχετε τίποτα να χάσετε και τα πάντα για να κερδίσετε.

Windscriber, μια ελεύθερη αλλά περιορισμένη επέκταση VPN

Τελειώνουμε αυτήν την κατάταξη των καλύτερων VPNs για το Chrome Με windscrible. Με τις προσφορές premium και την δωρεάν προσφορά, αυτό το VPN συγκεντρώνει εκατομμύρια χρήστες. Εάν θέλετε να εξοπλίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας με δωρεάν ένα VPN, η Windscribe θα μπορούσε να σας αποπλανήσει.

Για να ξεκινήσουμε, θα πρέπει να προσθέσουμε την επέκταση στο Google Chrome από το Chrome Web Store. Μόλις ολοκληρωθεί, το λογότυπο και η διεπαφή Windscribe εμφανίζονται στη γραμμή εργαλείων στα δεξιά της οθόνης σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, ακόμη και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν την επέκταση VPN επιλέγοντας ένα όνομα χρήστη, έναν κωδικό πρόσβασης και το e-mail σας (προαιρετικό).

Ακριβώς όπως το κρύο.Εγώ, θα περιορίζεστε επίσης σε 10 GB δεδομένων ανά μήνα με αυτόν τον προμηθευτή και ακόμη λιγότερο αν δεν θέλετε να εισαγάγετε το email σας κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας (μόνο 2 GB). Για να σας δώσουμε μια ιδέα, 10 GB αντιπροσωπεύει περίπου 10 ώρες προβολής HD σε μια πλατφόρμα ροής (ακόμα πρέπει να το ξεκλειδώσετε) ή 300 ώρες ροής μουσικής. Για μερικούς ανθρώπους, μπορεί να είναι αρκετά επαρκές.

Η διεπαφή είναι καθαρή και η λειτουργία “autopilot” επιλέγει τον καταλληλότερο διακομιστή σύμφωνα με τη γεωγραφική σας θέση για να μεγιστοποιήσετε την ταχύτητα σύνδεσής σας. Αυτή η λειτουργία είναι επίσης πολύ πρακτική για ιστιοπλοΐα χωρίς πονοκέφαλο. Πράγματι, σε περίπτωση αποκλεισμού που συνδέεται με το Geo-Restriction, είναι σε θέση να αλλάξει αυτόματα την τοποθεσία σας για να σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στον επιθυμητό ιστότοπο.

Το Windscribe προσφέρει διακομιστές σε 10 τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, η οποία είναι καλύτερη από το Cyberghost και το Hide.μου. Τέλος, όπου είναι προβληματικό βρίσκεται στο επίπεδο των ταχύτητων. Οι διακομιστές μπορεί να έχουν ευρυζωνική σύνδεση, εάν υπάρχουν λίγα και εκατομμύρια άνθρωποι συνδέονται με αυτό ταυτόχρονα, η ταχύτητα φόρτωσης θα υποφέρει αναγκαστικά. Έτσι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε εξαιρετική απόδοση, αλλά αυτό είναι το αντίστοιχο μιας δωρεάν υπηρεσίας.

Δωρεάν VPN στο Chrome: Είναι πραγματικά ενδιαφέρον ?

ΕΤΣΙ, Μάλλον δωρεάν ή πληρωμένο VPN ? Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε και όπως έχετε δει προηγουμένως στη σύγκρισή μας είναι ότι υπάρχουν δωρεάν λύσεις.

Τώρα, όπως μπορείτε να δείτε, αυτά είναι πραγματικά απλά proxys. Αυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο δεν θα κρυπτογραφηθεί όπως μπορεί να συμβαίνει με τη χρήση ενός πληρωμένου VPN στο Chrome. Επιπλέον, αυτές οι λύσεις είναι περισσότερο από περιορισμένες, καθώς θα σας δώσουν μόνο πρόσβαση σε μερικούς διακομιστές, τοποθεσίες, καθώς και περιορισμένη κατανάλωση δεδομένων.

Θα καταλάβετε, την απάντησή μας στην ερώτηση “Είναι πραγματικά ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN στο Google Chrome ?”Δεν είναι. Είναι καλό να γνωρίσετε γρήγορα το εργαλείο, αλλά σταματά εκεί. Εάν θέλετε να απολαύσετε μια εμπειρία που αξίζει το όνομα, θα πρέπει να ευνοείτε μία από τις πληρωμένες λύσεις που παρουσιάστηκαν παραπάνω.

συμπέρασμα

Γνωρίζετε τώρα όλες τις καλύτερες επεκτάσεις VPN για το Google Chrome, είτε πληρωμένο είτε δωρεάν. Απλά πρέπει να κάνετε την επιλογή σας !

Εάν θέλετε τις καλύτερες προσφορές, θα πρέπει να συνεχίσετε να πληρώνετε με το ExpressVPN, το NORDVPN ή το Surfshark. Εάν, από την άλλη πλευρά, δεν θέλετε να πληρώσετε τίποτα, μπορείτε να έχετε μια δωρεάν επέκταση VPN για Chrome με CyberGhost, απόκρυψη.Εγώ ή windscriber.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι 3 πληρωμένοι τύποι προσφέρουν μια ικανοποιημένη ή επιστροφή περιόδου 30 ημερών, επιτρέποντάς σας να τις χρησιμοποιήσετε δωρεάν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Συχνές ερωτήσεις

Το Chrome προσφέρει ένα ολοκληρωμένο VPN ?

Όχι, το Google Chrome δεν προσφέρει ολοκληρωμένο VPN σε αντίθεση με ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως αυτό της όπερας. Ωστόσο, θα έχετε τη δυνατότητα εγκατάστασης μιας επέκτασης VPN του προμηθευτή της επιλογής σας. Στη σύγκρισή μας, παρουσιάζουμε τις καλύτερες δωρεάν και πληρωμένες λύσεις σε εσάς.

Ποια είναι η καλύτερη επέκταση VPN για το Chrome ?

Αφού δοκιμάσαμε πολλές ελεύθερες και πληρωμένες επεκτάσεις VPN στο Chrome, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο είναι αυτό που προσφέρεται από το ExpressVPN. Είναι εξαιρετικά πλήρες και λειτουργεί ως πραγματική επέκταση της εφαρμογής VPN. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα διαχείρισης των ρυθμίσεων υπηρεσιών και του διακομιστή στον οποίο είστε συνδεδεμένοι, όλα χωρίς να αφήσετε το Google Chrome.

Ως μπόνους, η επέκταση VPN ExpressVPN έρχεται με μια συνάρτηση αιτήματος WebRTC και ενσωματώνει HTTPS παντού, μια επέκταση που σας ανακατευθύνει αυτόματα στην ασφαλέστερη έκδοση HTTPS των τοποθεσιών που συμβουλεύεστε και ακόμη και όταν είστε “δεν είστε συνδεδεμένοι στο ExpressVPN. Είναι ακόμη δυνατό να απολαύσετε ένα σκοτεινό τρόπο επέκτασης chrome expressVPN.

Τα καλύτερα δωρεάν VPNs για Chrome το 2023

Παρόλο που το Google Chrome έχει πολλά μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των χρηστών της, δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει τη συνολική εμπιστευτικότητα των δεδομένων σας στο Διαδίκτυο. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο και να βελτιώσετε την ασφάλειά σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN στο Chrome. Με αυτό το πνεύμα, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή γραφείου ή/και μια επέκταση για το πρόγραμμα περιήγησης.

Εάν έχετε ήδη την ευκαιρία να περιηγηθείτε στους καταλόγους εφαρμογών Google Play Store, έχετε καταφέρει να συνειδητοποιήσετε ότι η επιλογή των δωρεάν επεκτάσεων VPN δεν λείπει. Ναι, αλλά εδώ, δεν είναι όλοι σίγουροι και αξιόπιστοι. Γι ‘αυτό προσφέρουμε μια σύγκριση και κατάταξη των καλύτερων επιλογών του 2023.

Δωρεάν ή πληρωμένο VPN στο Chrome: Τι να επιλέξετε ?

Αυτή είναι μια ερώτηση που εμφανίζεται τακτικά στο διαδίκτυο. Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα δωρεάν ή πληρωμένο VPN στο Chrome ?

100% δωρεάν VPNs για το Chrome δεν έχουν σταθερή πηγή εισοδήματος, γεγονός που τους αναγκάζει να συνεργαστούν με τους διαφημιζόμενους και επομένως να μεταπωλούν τις συνήθειες δεδομένων και πλοήγησης των χρηστών τους. Για σεβασμό για την ιδιωτική ζωή, θα σιδερώσουμε.

Και δυστυχώς, αυτό δεν είναι το μόνο μειονέκτημα δωρεάν υπηρεσιών. Λόγω των χαμηλών μέσων τους, δεν προσφέρουν χαρακτηριστικά ασφαλείας άξια του ονόματος. Επομένως, μπορείτε να εκθέσετε τον εαυτό σας σε πιθανές διαρροές διευθύνσεων IP ή DNS, οι οποίες συμβιβάζουν την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο.

Τα δωρεάν VPNs έρχονται επίσης με πολλούς περιορισμούς, όπως ένας μικρός αριθμός διακομιστών, μόνο μερικές καλυμμένες χώρες και ένας περιορισμός του ποσού των δεδομένων που μπορείτε να καταναλώνετε κάθε μήνα (μερικά gigabytes γενικά).

Θα καταλάβετε, δεν συνιστούμε πραγματικά τη χρήση ενός δωρεάν VPN στο Chrome επειδή κρίνουμε ότι είναι αντιπαραγωγικό.

Αλλά τότε, τι να κάνω ? Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν ?

Είναι δυνατόν να βρείτε VPN σε χαμηλές τιμές και να εξασφαλίσετε εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών. Σκεφτόμαστε υπηρεσίες όπως το ExpressVPN, το CyberGhost ή το Nordvpn, οι οποίοι έρχονται με δωρεάν δοκιμή ή/και εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που πραγματικά θέλετε να πληρώσετε οτιδήποτε.

Καλύτερη δωρεάν επέκταση VPN για το Google Chrome: Comparison 2023

Όπως αναφέραμε στην εισαγωγή, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών στο Google Play Store. Στο σημείο που γίνεται περίπλοκο να πλοηγηθείτε. Για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τη σωστή απόφαση, έχουμε πάρει το χρόνο να δοκιμάσουμε αρκετές δωδεκάδες υπηρεσίες εκτενώς.

Για την εκτέλεση αυτής της κατάταξης, έχουμε λάβει υπόψη πτυχές όπως: η ποιότητα της εφαρμογής και η επέκταση του Chrome, ο αριθμός των διακομιστών και οι καλυμμένες χώρες, η προσφερόμενη ασφάλεια, η δυνατότητα λειτουργίας για δραστηριότητες όπως streaming και πολλά άλλα.

Χωρίς περαιτέρω Ado, ανακαλύψτε τα καλύτερα VPN που χρησιμοποιούνται δωρεάν στο Chrome.

1. ExpressVPN – το καλύτερο δωρεάν VPN στο Chrome

ExpressVPN ΔΩΡΕΑΝ επέκταση Google Chrome

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο δωρεάν VPN που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Chrome για πολλούς λόγους. Η υπηρεσία της θα σας δώσει πρόσβαση σε άριστες ταχύτητες, υψηλό επίπεδο ασφάλειας και δεν θα επιβάλει ποσόστωση για την κατανάλωση δεδομένων σας (αυτό είναι απεριόριστο).

Παρόλο που το ExpressVPN δεν προσφέρει μια εντελώς δωρεάν έκδοση, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε δωρεάν μέσω της εγγύησης σας ικανοποιημένης ή επιστροφής για 30 ημέρες ή την δωρεάν δοκιμή 7 ημερών (σε iOS και Android). Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτό το Chrome VPN στον υπολογιστή σας ή σε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα (εξαιρουμένων των iOS και Android), θα πρέπει να στραφείτε στην εγγύηση των 30 ημερών. Σε αντίθεση με την δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, είναι δυνατό να προστατεύετε όλες τις συσκευές σας με αυτήν.

Η δωρεάν επέκταση Chrome ExpressVPN πρέπει. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το VPN απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, το οποίο είναι πολύ πρακτικό.

Αλλά γιατί να το χρησιμοποιήσετε εκτός από την “κλασική” εφαρμογή ? Επειδή χάρη στην επέκταση του Chrome, θα επωφεληθείτε από το μπλοκάρισμα των διαρροών WebRTC (για να αποτρέψετε τις τοποθεσίες που επισκέπτονται να γνωρίζετε την πραγματική σας IP και την τοποθεσία σας) και την ενσωμάτωση της επέκτασης “HTTPs παντού”. Χάρη σε αυτήν την ενσωμάτωση, θα μεταφερθείτε αυτόματα στους ιστότοπους HTTPS (Secure) των ιστότοπων.

Είναι επίσης καλό να σημειωθεί ότι η επέκταση ExpressVPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προγράμματα περιήγησης με βάση το Chrome (Brave και Vivaldi ειδικότερα).

Αυτό που κάνει το ExpressVPN το καλύτερο δωρεάν VPN στο Chrome είναι επίσης:

 • 3000 διακομιστές σε 94 χώρες
 • Την ικανότητά του να παρακάμπτει ιστότοπους
 • Η σωστή λειτουργία του στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες streaming
 • Η ανταπόκριση της υποστήριξης πελατών της, η οποία μπορεί να φτάσει στις 24/7
 • Η εγγύηση της ασφάλειας και της ανωνυμίας σας (αρκετά υποστηριζόμενα πρωτόκολλα VPN, ισχυρή κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας στο διαδίκτυο, διακόπτης σκοτώματος, πολιτική χωρίς log).

2. Cyberghost – Αξιόπιστο και φθηνό VPN Συμβατό με το Chrome

Cyberghost VPN δωρεάν επέκταση Chrome

Το CyberGhost προσφέρει δωρεάν επέκταση VPN συμβατή με το Google Chrome. Δεν έχετε τίποτα να πληρώσετε για να το επωφεληθείτε από το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Τώρα γνωρίζετε ότι αυτή η επέκταση είναι μόνο μια επισκόπηση της υπηρεσίας CyberGhost.

Πράγματι, επιλέγοντας αυτό, δεν θα έχετε τη δυνατότητα σύνδεσης σε 8 διακομιστές που βρίσκονται σε 4 χώρες (Γερμανία, Κάτω Χώρες, Ρουμανία και Ηνωμένες Πολιτείες). Η ελεύθερη επέκταση για το Cyberghost Chrome δεν σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα διακόπτη Kill και να επιλέξετε το πρωτόκολλο που θα χρησιμοποιηθεί, επειδή είναι στην πραγματικότητα ένα απλό πληρεξούσιο και όχι ένα VPN.

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από όλα τα χαρακτηριστικά του cyberghost χωρίς να πληρώσετε, το καλύτερο είναι να επωφεληθείτε από την δωρεάν δοκιμή σας ή την ικανοποιημένη ή επιστροφή σας εγγύηση που ισχύει μέχρι 45 ημέρες. Για να επωφεληθείτε από το τελευταίο, απλώς εγγραφείτε στην υπηρεσία CyberGhost.

Για λίγο πάνω από 2 € το μήνα, θα μπορείτε να απολαύσετε 9000 διακομιστές σε περίπου 100 χώρες, 7 ταυτόχρονες συνδέσεις, την υποστήριξη πελατών προσβάσιμη 24/7, καθώς και τους διακομιστές βελτιστοποιημένους για ροή (προκειμένου να ξεκλειδώσετε τα γαλλικά τηλεοπτικά κανάλια στο εξωτερικό για παράδειγμα ), P2p ή gaming.

Τι γίνεται με την ασφάλεια ? Το Cyberghost κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσετε την ασφάλειά σας στο Διαδίκτυο. Αυτό περιλαμβάνει την κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας σας στο Διαδίκτυο, την υποστήριξη για πρωτόκολλα VPN όπως το Wireguard και το OpenVPN, την παροχή ενός διακόπτη Kill και έναν αποκλεισμό διαφήμισης και κακόβουλου λογισμικού.

Όσον αφορά το σεβασμό για το απόρρητό σας (και την ανωνυμία σας), το CyberGhost εφαρμόζει μια αυστηρή πολιτική μη διοργάνωσης των αρχείων καταγραφής (μητρώα δραστηριοτήτων που εκτελείτε online μέσω της υπηρεσίας του). Αυτή η πολιτική έχει επίσης ελεγχθεί από ένα ανεξάρτητο υπουργικό συμβούλιο, Deloitte, αποδεικνύοντας ότι το CyberGhost έχει πράγματι τις δεσμεύσεις του.

Διαβάστε τη δοκιμή CyberGhost για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

3. NORDVPN – ΑΣΦΑΛΕΙΑ Πάνω απ ‘όλα

Δωρεάν επέκταση Chrome NORDVPN

Το Nordvpn είναι μια πολύ καλή επιλογή για το Chrome. Τώρα σε αντίθεση με το ExpressVPN ή το CyberGhost, προσφέρει δωρεάν δοκιμή VPN μόνο στο Android (για 7 ημέρες). Ευτυχώς, είναι δυνατόν να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν για 30 ημέρες χάρη στην εγγύηση που ικανοποιείται ή επιστρέφεται. Το τελευταίο δεν έχει καμία προϋπόθεση και επιτρέπει, εάν είναι απαραίτητο, να λάβει συνολική επιστροφή χρημάτων.

Ποιες είναι οι δυνάμεις του Nordvpn ? Όπως είχαμε την ευκαιρία να αναφέρουμε κατά τη διάρκεια της ανάλυσης NORDVPN, είναι μια πολύ ασφαλής υπηρεσία.

Όλα έχουν συσταθεί για να εγγυηθούν την ανωνυμία σας στο Διαδίκτυο. Η κρυπτογράφηση Bits AES-256, η υποστήριξη για διάφορα πρωτόκολλα VPN, Kill Switch, Double VPN Servers … εφαρμόζεται το NORDVPN, όπως ακριβώς και το ExpressVPN και το CyberGhost, μια αυστηρή πολιτική μη δημοσιοποίησης των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται από τους πελάτες της από τους πελάτες της. Η υποδομή της θα μπορούσε να ελεγχθεί από διάφορες ανεξάρτητες επιχειρήσεις για να αποδείξει την ειλικρίνεια των ανακοινώσεων της εταιρείας.

Με περισσότερους από 5.800 διακομιστές που αποστέλλονται σε περίπου εξήντα χώρες, το NORDVPN μπορεί να σας βοηθήσει να φτιάξετε το Netflix να πιστεύετε ότι βρίσκεστε σε άλλη χώρα, κατεβάστε αρχεία P2P με ασφάλεια ή μεταβείτε στη λογοκρισία σε ορισμένα δίκτυα και χώρες.

Σημειώστε ότι χρησιμοποιώντας τη δωρεάν επέκταση VPN στο Chrome, θα προστατεύσετε μόνο την κυκλοφορία του προγράμματος περιήγησης ιστού σας. Εάν συμφωνείτε με το P2P Download ή πρέπει να προστατεύσετε ορισμένες συνδεδεμένες εφαρμογές, τότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Office/Mobile του NORDVPN. Το τελευταίο θα προστατεύσει απολύτως όλη την κυκλοφορία από τη συσκευή σας, χωρίς την παραμικρή εξαίρεση.

Αξίζει να σπάσει για 100% δωρεάν VPN στο Chrome ?

Με κάθε ειλικρίνεια, όχι.

Όπως είχαμε την ευκαιρία να το αναφέρουμε επανειλημμένα, οι 100% δωρεάν επεκτάσεις VPN που είναι διαθέσιμες στο Chrome δεν αντιπροσωπεύουν μια βιώσιμη λύση.

Πρώτα απ ‘όλα, τα περισσότερα από αυτά είναι στην πραγματικότητα ένα απλό πληρεξούσιο, όχι ένα VPN. Η διαφορά είναι ότι με πληρεξούσιο, η κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο δεν θα κρυπτογραφηθεί από την αρχή μέχρι το τέλος.

Τα περισσότερα δωρεάν VPN που προσφέρονται στο Google Play Store είναι επικίνδυνα για την ασφάλειά σας και την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο. Λόγω της περιττού τους, πολλές υπηρεσίες δεν διστάζουν να μεταπωλούν τα δεδομένα των πελατών τους (και τις συνήθειες πλοήγησης) στην πιο προσφορά.

Άλλοι δεν θέτουν σε εφαρμογή τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθεί η διαρροή διευθύνσεων IP ή DNS, το οποίο ισοδυναμεί με την πλοήγηση στο Διαδίκτυο χωρίς την παραμικρή προστασία.

Επιλέγοντας μια δωρεάν επέκταση VPN 100% στο Chrome, θα πρέπει επίσης να συνθέσετε με πολλούς περιορισμούς.

Για παράδειγμα, μπορούμε να παραθέσουμε:

 • Ο χαμηλός αριθμός διακομιστών
 • Οι λίγες καλυμμένες χώρες
 • Έλλειψη χαρακτηριστικών
 • Ο περιορισμός των καταναλωτών δεδομένων (μερικοί gigabytes ανά μήνα)

Για να αποφύγουμε όλα αυτά, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να επιλέξουμε ένα πληρωμένο VPN στο Chrome.

Και αν δεν θέλετε πραγματικά να πληρώσετε τίποτα, είναι δυνατόν με πληρωμένες υπηρεσίες όπως το ExpressVPN, το CyberGhost και το NordVPN. Όλοι έρχονται με μια ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύησης που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται δωρεάν για 30 ημέρες έως 45 ημέρες.

Πώς να εγκαταστήσετε και να διαμορφώσετε ένα δωρεάν VPN στο Chrome: Tutorial

Αναρωτιέστε πώς να εγκαταστήσετε μια δωρεάν επέκταση VPN στο Google Chrome ? Για να απαντήσετε καλύτερα σε αυτήν την ερώτηση, σας προσφέρουμε έναν πλήρη οδηγό.

Θέλουμε να αναφέρουμε ότι η προσέγγιση είναι εξαιρετικά απλή και δεν θα σας πάρει περισσότερο από λίγα λεπτά.

 1. Εγγραφείτε στην προσφορά VPN της επιλογής σας (η σύστασή μας: ExpressVPN)
 2. Ανοίξτε το κατάστημα Google Play από το πρόγραμμα περιήγησής σας Πρόσβαση στο Google Play Store
 3. Αναζητήστε την υπηρεσία που έχετε επιλέξει
 4. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη στο Chrome”, τότε “Προσθέστε την επέκταση” Εγκατάσταση επέκτασης Google Chrome VPN
 5. Μεταβείτε στην επέκταση και συνδεθείτε στον λογαριασμό πελάτη σας
 6. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε την επέκταση συνδέοντας με το διακομιστή της επιλογής σας. Δωρεάν VPN Χρησιμοποιήστε το Chrome

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η προσέγγιση δεν θα μπορούσε να ήταν απλούστερη και είναι η ίδια για όλες τις υπηρεσίες VPN.

Συνοψίζοντας

Όπως μπορείτε να δείτε με την ανάγνωση αυτού του άρθρου, εκμεταλλευόμενοι ένα δωρεάν VPN (Freemium στην πραγματικότητα) είναι μια πολύ καλύτερη απόφαση από το να μην έχετε VPN. Παρέχονται φυσικά, κάνετε τη σωστή επιλογή.

Πράγματι, πολλές δωρεάν επεκτάσεις VPN για Chrome δεν είναι αξιόπιστες και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ανωνυμία σας στον ιστό. Άλλοι, αν και ασφαλείς, είναι πολύ περιορισμένοι για να είναι ενδιαφέρον.

Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε μια από τις υπηρεσίες που παρουσιάζονται στην κατάταξή μας, θα είστε σίγουροι ότι θα βελτιώσετε την ασφάλειά σας στο Διαδίκτυο, θα επωφεληθείτε από πολλά χαρακτηριστικά, εξαιρετική απόδοση και θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε απρόσιτες τοποθεσίες και να παρακάμψετε το Geo-Restrictions επιβάλλονται από ορισμένες υπηρεσίες ροής.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, αυτός που μας έδωσε πλήρη ικανοποίηση είναι expressVPN. Χάρη στην εγγύηση αποζημίωσης 30 ημερών, είναι δυνατόν να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν, να επωφεληθείτε από περισσότερους από 3000 διακομιστές σε 94 χώρες, απεριόριστα δεδομένα και αλάνθαστη ασφάλεια.