Φτηνές VPN: Οι καλύτερες προσφορές, και εκείνες που πρέπει να φύγουν, να πληρώσουν σε bitcoin, paypal ή πιστωτική κάρτα | ExpressVPN

Επιλέξτε τη συνδρομή σας Επιλέξτε τη συνδρομή σας

Contents

Επομένως, αν θέλει να ξεχωρίσει, αναγκάζεται να προσφέρει τόσο υψηλής ποιότητας προσφορά, αλλά ανταγωνιστικές τιμές. Γι ‘αυτό το ταξινομήσαμε τρίτο στο φθηνότερο VPN Podium.

Φτηνές VPN: Οι καλύτερες προσφορές, και εκείνες που πρέπει να φύγουν

Εάν, όπως πάντα περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου, θέλετε να αγοράσετε ένα VPN χωρίς να σπάσετε την τράπεζα, σίγουρα ψάχνετε για φθηνά VPNs. Υπάρχουν πολύ καλοί που κάνουν την αποστολή τους, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί. Πράγματι, η εξέταση όλων των εξόδων, οι φθηνότερες προσφορές δεν είναι η καλύτερη συμπεριφορά για υιοθεσία. Είναι σημαντικό να μην βρούμε τα φθηνότερα VPN, αλλά εκείνα που προσφέρουν εξαιρετική αξία για τα χρήματα.

Κορυφαία 3 καλύτερα φτηνά VPNs

Εάν θέλετε να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με το καλύτερο φτηνό VPN του 2023, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να επωφεληθείτε από όλα τα χαρακτηριστικά ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου χωρίς να διακυβεύσετε την ασφάλειά σας, εδώ είναι τρεις προμηθευτές που πρέπει να σας ευχαριστήσουν.

9000 διακομιστές

91 καλυμμένη χώρα

45 ημέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

7 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα εξαιρετικό VPN με πολύ μεγάλο δίκτυο

5500 διακομιστές

60 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

6 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα πολύ καλό VPN για ασφάλεια και ανωνυμία

3200 διακομιστές

100 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

Συνδέσεις απεριόριστος

Η γνώμη μας: Η καλύτερη τιμή αγοράς

Cyberghost: Το σχέδιο στα € 2,19 / μήνα

Μεταξύ των αγαπημένων φτηνών VPN, βρίσκουμε το CyberGhost στην πρώτη θέση. Αυτός ο προμηθευτής με βάση το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο με έδρα τη Ρουμανία προσφέρει όλα όσα μπορείτε να περιμένετε από ένα Premium VPN. Πράγματι, αν και οι τιμές της είναι χαμηλές, δεν έχει ξεπεράσει την ανάπτυξη της υπηρεσίας του.

Προσφέρει, για παράδειγμα, τη μεγαλύτερη υποδομή με περισσότερους από 9.000 διακομιστές σε 90 χώρες. Αλλάζει Δωρεάν VPNs που καλύπτουν μόνο 3 ή 4 χώρες και τοποθετούν δώδεκα διακομιστές διαθέσιμοι.

Ποια είναι η πιο συμφέρουσα προσφορά ?

Το CyberGhost είναι τοποθετημένο μεταξύ των πιο προσιτών ποιότητας προμηθευτών VPN με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά του. Οι τιμές του ενημερώνονται τακτικά, αλλά εξακολουθούν να είναι πολύ οικονομικές. Αυτή τη στιγμή, το πακέτο 2 ετών είναι το πιο ενδιαφέρον. Ορίστε μόνο σε 2,19 € μηνιαία, έρχεται με 2 μήνες δωρεάν συνδρομής περισσότερο.

Prix ​​Cyberghost VPN Συνδρομές

Όπως και στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η συνδρομή στην υπηρεσία διευθετείται σε μία μόνο πληρωμή. Σε αυτή την περίπτωση για τη συνδρομή υπηρεσίας για 2 χρόνια θα πρέπει να πληρώσετε € 56,94. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι διαθέσιμες άλλες προσφορές σε ανταγωνιστικές τιμές:

 • 1 μήνα στις 11.99 €
 • 6 μήνες που κοστίζουν € 6,99/μήνα

Εκτός από τη συνδρομή 1 μήνα, η οποία έχει ικανοποιηθεί ή επιστραφεί μόνο 14 ημέρες, όλες οι άλλες συνδρομές του Cyberghost επωφελούνται από εγγύηση επιστροφής 45 ημερών. Επομένως, δεν διατρέχετε μεγάλο κίνδυνο για να δοκιμάσετε τον προμηθευτή. Θα ανακαλύψετε μόνοι σας ότι αξίζει τη θέση του μεταξύ των φθηνότερων VPN του 2023.

Ποια είναι η δύναμή του ?

Η χαμηλή τιμή δεν σημαίνει προσφορά κακής ποιότητας. Το CyberGhost το αποδεικνύει με την αιχμή του VPN και την ακρόαση και την πολύ αποτελεσματική βοήθεια πελατών. Προσφέρει μια εφαρμογή VPN πολλαπλών υποστηρίξεων που προστατεύει τις δραστηριότητές της στο διαδίκτυο και διατηρεί την εμπιστευτικότητα της παντού.

Cyberghost VPN Windows Application

Με μια εντυπωσιακή υποδομή που καλύπτει τουλάχιστον 90 χώρες, το Cyberghost αξίζει τον παράκαμψη. Το VPN παρέχει επίσης ειδικούς διακομιστές για ροή και λήψη.

Αυτός ο προμηθευτής VPN έχει πολλά πλεονεκτήματα για να δικαιολογήσει τα εκατομμύρια των μηνιαίων χρηστών του. Μπορούμε να αναφέρουμε τα εξής:

 • Παγκόσμια κάλυψη σε 90 χώρες
 • Οι διακομιστές βελτιστοποιήθηκαν για ροή και P2P
 • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις ανά λογαριασμό
 • Βοήθεια πελατών στα γαλλικά
 • 45 ημέρες ικανοποιημένοι ή επιστράφηκαν

Εάν διστάσετε να εγγραφείτε στην υπηρεσία VPN και θέλετε να μάθετε περισσότερα, επιστρέφουμε στη λεπτομέρεια για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά μας στο δικό μας Αναθεώρηση CyberGhost.

NORDVPN: Πλήρης συνδρομή στα € 3,35 / μήνα

Γνωστή παγκοσμίως, το NORDVPN δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός προμηθευτής VPN, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτό όταν σχεδιάζετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια του. Παρόλο που δεν είναι τοποθετημένο μεταξύ των φθηνότερων VPNs σε βραχυπρόθεσμες συνδρομές, γίνεται πολύ ελκυστικό όταν πρόκειται για ετήσιο ή δύο ετήσιο πακέτο.

Χάρη στην ποιότητα του εργαλείου VPN και των μοναδικών χαρακτηριστικών του, αξίζει τη θέση του στην κατάταξή μας για τα καλύτερα πιο οικονομικά VPNs το 2023 χωρίς το λιγότερο.

Ποια είναι η καλύτερη προσφορά ?

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτό το χαμηλό -COST VPN, θα πρέπει να συμμετέχετε μακροπρόθεσμα από τη μείωση των τιμών του. Πράγματι, οι συνδρομές του για 1 μήνα και 1 έτος είναι σχετικά ακριβές. Ο στόχος είναι, όπως συχνά, να σας ενθαρρύνουμε να δεσμευτείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή είναι ακριβώς η ίδια αρχή με αυτό που βρίσκεται στους χειριστές κινητής τηλεφωνίας, για παράδειγμα.

Τιμή συνδρομής NORDVPN

Αυτή τη στιγμή, η καλύτερη προσφορά NORDVPN κοστίζει 3,35 € το μήνα. Η συνδρομή κοστίζει λιγότερο από € 85, κάτι που είναι περισσότερο από λογικό όταν γνωρίζετε ότι θα επωφεληθείτε από το VPN για δύο χρόνια και ότι ένας λογαριασμός περιλαμβάνει 6 ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτό σας επιτρέπει να εξοπλίσετε όλο τον εξοπλισμό σας χωρίς να πληρώνετε συμπληρώματα.

Όπως και οι ανταγωνιστές του, το NORDVPN προσφέρει εναλλακτικές λύσεις σε μικρότερες διάρκειες:

 • 1 μήνα στις 12.99 €
 • 1 έτος που επιστρέφει σε € 4.99/μήνα

Επομένως, το NORDVPN είναι ένα πολύ φθηνό VPN, ειδικά όταν εξετάζετε την απόδοσή του. Εδώ είναι γιατί θεωρούμε ότι αξίζει τη δεύτερη θέση στη σύγκριση των καλύτερων φτηνών VPNs.

Τα πλεονεκτήματα του Nordvpn

Θα δούμε στο επόμενο σημείο ότι τα φτηνά VPN είναι μερικές φορές επικίνδυνα για την ασφάλειά σας. Εδώ, αυτό δεν συμβαίνει. Από τη δημιουργία της το 2012, η ​​ασφάλεια ήταν ένα από τα άλογα μάχης στο Nordvpn. Το τελευταίο όχι μόνο προσφέρει διακομιστές συμβατό για πλοήγηση στο δίκτυο TOR, διπλούς διακομιστές VPN για ενισχυμένη εμπιστευτικότητα και φίλτρο εναντίον ιχνηλάτων και κακόβουλου λογισμικού. Αναλύσαμε αυτά τα σημεία στο Η πλήρης δοκιμή μας NORDVPN.

NORDVPN Windows Application

Η ασφάλεια δεν είναι η μόνη ποιότητα αυτού του προμηθευτή VPN που θα σας κοστίσει λίγο πάνω από 3 € το μήνα. Πράγματι, μπορούμε επίσης να επισημάνουμε τις ιδιότητές μας όταν πρόκειται να παρακάμψουμε τα μπλοκαρίσματα στο Διαδίκτυο. Είτε λόγω γεωγραφικών περιορισμών είτε κυβερνητικής λογοκρισίας, το NORDVPN επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στους αποκλεισμένους ιστότοπους στη χώρα τους.

Τέλος, εκτιμούμε επίσης το σχεδιασμό και την εργονομία της εφαρμογής του. Άλλα θετικά σημεία: η ευρυζωνική του σύνδεση και το πρωτόκολλο Nordlynx, το οποίο περαιτέρω ρευστό κυκλοφορία στο διαδίκτυο. Συνοψίζοντας, εκτός από μια μίνι τιμή, το NORDVPN είναι:

 • Δέκα χρόνια εμπειρογνωμοσύνης στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο
 • Πάνω από 5.700 διακομιστές, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων (διπλό VPN, P2P, πάνω από VPN …)
 • Μια πολιτική χωρίς log πιστοποιημένη από ανεξάρτητους ελέγχους
 • Συμβατότητα στις πλατφόρμες ροής
 • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις με συνδρομή
 • Μια ικανοποιημένη ή επιστροφή περιόδου 30 ημερών

Είναι για όλους αυτούς τους λόγους ότι το NORDVPN είναι ο αριθμός 2 των φτηνών VPNs. Όπως μπορείτε να δείτε, η τιμή δεν είναι το μόνο κριτήριο που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Η εμπειρία του χρήστη συμβάλλει επίσης σε αυτήν την κατάταξη. Δεν θα μετανιώσετε την επιλογή σας εάν επιλέξετε το Nordvpn. Ακόμα κι αν δεν θα είστε πεπεισμένοι, θα μπορούσατε πάντα να επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής 30 ημερών που ισχύει χωρίς κατάσταση.

Surfhark: Το VPN έχει μόλις πάνω από € 2 / μήνα

Με το VPN Surfshark, θα συνδυάσετε χαμηλές και τιμές ασφαλείας. Εδώ, δεν συμβιβασμός. Εάν οι τιμές του είναι τόσο χαμηλές, είναι πάνω απ ‘όλα επειδή καθυστερεί να καλύψει τους ανταγωνιστές της. Και για καλό λόγο, που ξεκίνησε το 2018, το Surfshark έχει ελάχιστη αρχαιότητα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του.

Επομένως, αν θέλει να ξεχωρίσει, αναγκάζεται να προσφέρει τόσο υψηλής ποιότητας προσφορά, αλλά ανταγωνιστικές τιμές. Γι ‘αυτό το ταξινομήσαμε τρίτο στο φθηνότερο VPN Podium.

Ποια είναι η πιο οικονομική προσφορά ?

Το 2023, οι τιμές που πραγματοποιήθηκαν από το Surfshark αυξήθηκαν ελαφρώς σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη. Παρά τα πάντα, οι τύποι του εξακολουθούν να αξίζουν την παράκαμψη, ειδικά ότι πάνω από 24 μήνες.

Τιμή συνδρομής Surfhark VPN

Η πιο προσιτή συνδρομή επί του παρόντος είναι επομένως αυτή των 24 μηνών. Μια μοναδική πληρωμή περίπου 59 € θα ζητηθεί να οριστικοποιηθεί η συνδρομή. Το κόστος κόστους είναι στη συνέχεια € 2,30 το μήνα, το οποίο είναι σχεδόν ασυναγώνιστο (γίνεται εν μέρει δυνατή χάρη στους 2 μήνες που προσφέρονται).

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε δύο άλλες προσφορές:

 • 1 μήνα στις 12.95 €
 • 12 μήνες στα € 3,99

Οι τιμές που μειώνονται, μπορείτε να φανταστείτε ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον για την επιλογή του μηνιαίου σχεδίου, ειδικά επειδή όλες οι συνδρομές που προσφέρονται από το Surfshark συνοδεύονται από μια ικανοποιημένη ή επιστροφή περιόδου 30 ημερών. Επομένως, η αγορά είναι εγγυημένη μηδενική κίνδυνος.

Ποια είναι η δύναμή του ?

Τα VPN που έχουμε επιλέξει μέχρι στιγμής συνδυάζουν την απόδοση και την ελκυστική τιμολόγηση και το surfhark δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Με τον τελευταίο, η εμπιστευτικότητα σας δεν θα διακυβευτεί (ακόμη και με την πληρωμή ελάχιστα). Πρόσφατα ελεγχόμενοι, το Surfshark VPN αναλαμβάνει για να εγγυηθεί την ασφάλεια και την ανωνυμία των χρηστών του καλύπτοντας τη διεύθυνση IP προέλευσης και κρυπτογραφώντας τα δεδομένα του End -to -End.

Επίσης, εκτιμούμε ιδιαίτερα την ευκολία χρήσης της εφαρμογής και του καθαρού σχεδιασμού της. Οι απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα.

Για λίγο πάνω από 2 € το μήνα, θα έχετε πρόσβαση στα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Απεριόριστος αριθμός ταυτόχρονων συνδέσεων
 • Μια πολιτική μη logs των αρχείων καταγραφής
 • Εξαιρετική συμβατότητα για ροή
 • Οι διακομιστές συμβατοί για P2P και Multihop (Double VPN)
 • Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών

Εν ολίγοις, καταλάβατε, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα φτηνά VPN της στιγμής. Γιατί δεν είναι Το καλύτερο VPN στη γενική ταξινόμησή μας ? Πολύ απλά επειδή υπάρχει ακόμα έλλειψη διακομιστών, χώρας και ότι η ταχύτητά του δεν ισούται μακράν από εκείνη του ExpressVPN, πρώτα στην κατάταξή μας.

Πώς να επιλέξετε τον προμηθευτή σας VPN ?

Όπως μπορείτε να δείτε, ο στόχος μας εδώ δεν ήταν να παρουσιάσουμε τα φθηνότερα VPNs στην αγορά σε εσάς, αλλά όσοι προσφέρουν χαμηλές τιμές και καλές επιδόσεις, χωρίς να συμβιβάζουμε ποτέ την ηλεκτρονική σας προστασία.

Είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζετε ότι πολλά φθηνά VPN είναι πραγματικά αναξιόπιστα, όχι πολύ σοβαρά και μπορούν πραγματικά να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλειά σας σε κίνδυνο. Για να καθορίσουμε αυτή την κατάταξη των καλύτερων φθηνών VPNs, επομένως αναλύσαμε αρκετά κριτήρια πολύ πριν φτάσουμε στην ανάλυση και τη σύγκριση της τιμολόγησης τους.

Για να επιλέξετε το φτηνό VPN σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

Είναι ασφαλές ?

Όταν βλέπουμε το κόστος ορισμένων προμηθευτών VPN, γρήγορα θα αναρωτηθούμε πόσο δυνατό είναι. Πώς μπορεί μια εταιρεία να είναι κερδοφόρα με τόσο χαμηλές τιμές ?

Η απάντηση είναι συχνά λυπηρή που δέχτηκε, αλλά αυτοί οι προμηθευτές μερικές φορές μεταπωλούν τις πληροφορίες σας. Είναι επιτακτική η επαλήθευση ότι το VPN είναι “No Log”, δηλαδή ότι δεν διατηρεί κανένα ίχνος ή ιστορικό της πλοήγησης στο διαδίκτυο. Οι ειλικρινείς και αξιόπιστο VPN υποβάλλονται γενικά σε ανεξάρτητους ελέγχους. Είναι ένας καλός τρόπος για να εξασφαλίσετε την αξιοπιστία ενός παροχέα.

Επίσης, ένα καλό VPN πρέπει να έχει τη λειτουργικότητα του διακόπτη Kill. Είναι ο τελευταίος που θα εξασφαλίσει το πίσω μέρος σας, ακόμη και αν η σύνδεσή σας VPN θα σας αφήσει για μερικά δευτερόλεπτα. Άλλες επιλογές που ενσωματώνονται στην εφαρμογή ενισχύουν την ανωνυμία όπως το Double VPN στο NORDVPN.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, θα τα βρείτε προφανώς με τα 3 φτηνά VPN που σας παρουσιάσαμε παραπάνω.

Είναι αποτελεσματικό ?

Η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό σημείο, αλλά δεν είναι το μόνο που πρέπει να κοιτάξετε. Πράγματι, είναι επίσης απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι το φτηνό VPN σας δεν έχει μειώσει τις τιμές του παράλληλα με την απόδοσή του.

Με την απόδοση, εννοούμε τόσο την ταχύτητα, αλλά και τη σταθερότητα ή την πρόσβαση σε διαφορετικές λειτουργίες. Όλοι οι προμηθευτές που παρουσιάζονται εδώ προσφέρουν εξαιρετικές ταχύτητες, μεγάλη σταθερότητα και πλεονεκτήματα, όπως streaming, λήψη, παράκαμψη λογοκρισίας ή απλά ανώνυμη πλοήγηση. Ειδική αναφορά για το CyberGhost που προσφέρει προστασία από κακόβουλο λογισμικό και ιχνηλάτες. Το NORDVPN είναι επίσης ένα από τα λίγα VPNs για να προσφέρει κρεμμύδι πάνω από διακομιστές VPN για να πάει στο TOR.

Έχει ένα μεγάλο δίκτυο ?

Το μέγεθος μετράει και ναι ! Όταν επιλέγετε έναν προμηθευτή VPN χαμηλού COST, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι εξακολουθεί να έχει ένα μεγάλο δίκτυο. Όσο περισσότερη χώρα και διακομιστές, τόσο λιγότερο φορτωμένες θα είναι η εμπειρία σας.

Θεωρούμε ότι ένα καλό VPN πρέπει να υπάρχει σε τουλάχιστον 50 χώρες (συμπεριλαμβανομένων των κύριων όπως η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Ελβετία, η Γερμανία, η Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο …) με ελάχιστο αριθμό 500 διακομιστών.

Θυμηθείτε ότι το CyberGhost, το πρώτο στην κατάταξή μας, έχει περισσότερους από 9.000 διακομιστές σε 90 χώρες ! Στο σπίτι, οι χαμηλές τιμές δεν ομοιάζουν με κακή προσφορά.

Είναι υποστήριξη πελατών ?

Τέλος, θα είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι η υποστήριξη πελατών του προμηθευτή είναι καλή. Τα φθηνότερα VPN που σας παρουσιάσαμε στην κατάταξή μας, προσφέρουν την υποστήριξη πελατών που μπορούν να επιτευχθούν 24 ώρες την ημέρα κατά 7 ημέρες την εβδομάδα ανά γάτα online. Αυτό είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα που θα εκτιμήσετε πολύ την ημέρα που έχετε μια ερώτηση για να τους ρωτήσετε σχετικά με τη λειτουργία του εικονικού ιδιωτικού σας δικτύου.

Άλλα VPN, πολύ λιγότερο ελκυστικά, προσφέρουν μόνο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ως μέσο επαφής. Εάν θέλετε να περιμένετε 2 ημέρες για να έχετε μια απάντηση στην ερώτησή σας, είναι ότι θα πρέπει να γυρίσετε !

Εκείνα που πρέπει να αποφύγουν απολύτως

Δεν θα το θυμηθούμε ποτέ αρκετά: να βρούμε με κάθε κόστος για να βρούμε τα πιο προσιτά VPN rhymes τίποτα. Πράγματι, μετά από ένα συγκεκριμένο επίπεδο τιμών, καθίσταται αδύνατο να προσφέρουμε μια ποιότητα προσφορά, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την απόδοση.

Υπάρχουν πολύ φθηνότερα VPN από αυτά που σας παρουσιάσαμε, αλλά μπορούμε μόνο να τους συμβουλεύουμε. Και για καλό λόγο, έχουν αποδείξει στο παρελθόν την έλλειψη σοβαρότητας και αξιοπιστίας τους.

Μεταξύ των χειρότερων φτηνών VPNs (που σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε), υπάρχει συγκεκριμένα:

 • Καθαρός (Ελάτο ασφαλείας το 2017 με το FBI)
 • IVACY VPN (φρικτή ταχύτητα)
 • Ζώνη εμπιστοσύνης (Αποθήκευση καταγραφής)
 • Απότομος (Αποθήκευση καταγραφής)

Αν και αυτοί οι προμηθευτές VPN δεν είναι πολύ ακριβοί, σας συμβουλεύουμε πραγματικά να μην τα αγοράσετε. Εάν θέλετε να κάνετε μια ωραία αγορά, επιλέξτε αντ ‘αυτού για ένα Trust VPN όπως το Cyberghost, το Nordvpn ή το Surfshark. Και οι τρεις είναι πολύ φθηνές και απολύτως ασφαλείς.

Συχνές ερωτήσεις

Θα συνοψίσουμε εν συντομία μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα φθηνά VPNs.

�� Ποιο είναι το φθηνότερο VPN ?

Το φθηνότερο VPN προσφέρει μια αξιόπιστη και σοβαρή υπηρεσία είναι Surfhark. Η προσφορά του είναι Επί του παρόντος μόλις € 1,79 / μήνα Τι είναι εξαιρετικό. Επιπλέον, έχετε 30 ημέρες ικανοποιημένοι ή επιστροφές χωρίς κατάσταση.

�� είναι φθηνά VPNs αξιόπιστα ?

Η εξέταση κάθε κόστους για να πληρώσετε λιγότερα δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Πράγματι, ορισμένοι προμηθευτές θυσιάζουν την ασφάλεια όταν μειώνουν την τιμή τους. Λίγα φθηνά VPN είναι πραγματικά αξιόπιστα και σοβαρά. Συμβουλευτείτε τη σύγκρισή μας για να βρείτε σπάνια μαργαριτάρια.

�� Ποιες διαφορές μεταξύ δωρεάν και φθηνών προσφορών ?

Οι δωρεάν προσφορές είναι εξαιρετικά περιορισμένες σε πολλά κριτήρια. Σκεφτόμαστε ιδιαίτερα το εύρος ζώνης, τον αριθμό των διακομιστών, τον αριθμό των χωρών ή τις λειτουργίες. Με ένα καλό φτηνό VPN, θα έχετε πολλές χώρες και διακομιστές, 24/7 υποστήριξη πελατών, τη δυνατότητα ξεκλειδώματος Netflix.

�� Τι κερδίζουμε πληρώνοντας περισσότερα ?

Προφανώς, εάν ορισμένοι προμηθευτές διατηρήσουν σχετικά υψηλές τιμές, πρέπει να είναι σε θέση να τους δικαιολογούν. Πληρώνοντας περισσότερα, θα έχετε καλύτερη ταχύτητα και πρόσβαση σε ένα δίκτυο χωρών και ακόμη μεγαλύτερων διακομιστών. Εάν θέλετε την κρέμα της κρέμας, πρέπει να είστε έτοιμοι να βάλετε τα χρήματα.

Τιμή VPN

Η πληρωμή σας επεξεργάζεται.

Μην κάνετε κλικ στο ‘Back’ και μην κλείσετε το παράθυρο πλοήγησης σας.

 • Κατεβάστε το VPN
 • MAC VPN
 • PC VPN
 • VPN iPhone
 • Android VPN
 • Linux VPN
 • Δρομολογητές VPN
 • Χρωμίου VPN
 • Χαρακτηριστικά
 • VPN Trial – Δωρεάν τερματισμός
 • VPN για τηλεόραση πραγματικότητας
 • Συνδρομές και τιμές
 • 94 χώρες
 • VPN ΗΠΑ
 • VPN UK
 • VPN Canada
 • VPN Australia
 • Προϊόντα
 • Δρομολογητής αεροσκάφους
 • Εργαλεία
 • Ποιο είναι το IP μου ?
 • Δοκιμή διαρροής DNS
 • Δοκιμή διαρροής WebRTC
 • Γεννήτρια κωδικών πρόσβασης
 • Σχετικά με το expressVPN
 • Πολιτική απορρήτου
 • Όροι εξυπηρέτησης
 • Εμπιστευτικότητα
 • Έλεγχοι ασφαλείας
 • Γνώση για το ExpressVPN
 • Τύπος
 • Καριέρα
 • Προγράμματα
 • Θυγατρικές
 • Επιρροών
 • Εταίροι
 • Υποτροφία 5000 $
 • Κέντρο τεχνικής υποστήριξης
 • VPN Εγκατάσταση Tutorials
 • Συχνές ερωτήσεις
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Αγοράστε ένα VPN
 • Μάθε περισσότερα
 • Τι είναι το VPN ?
 • 5 παραδείγματα χρήσης ενός VPN
 • Ιστολόγιο
 • γαλλική γλώσσα

© 2023 ExpressVPN. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Χρειάζεστε βοήθεια? Γάτα μαζί μας!

VPN Τιμή: Πόσο είναι ένα VPN που λειτουργεί το 2023 ?

Ένα VPN ενισχύει την εμπιστευτικότητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, αλλά σε ποια τιμή ? Πόσο πρέπει να πληρώσουμε για ένα VPN που είναι τόσο αποτελεσματικό, ισχυρό και αξιόπιστο ? Τα ποσοστά συνδρομής ενδέχεται να διαφέρουν, αλλά αναμφισβήτητα θα βρείτε μια φόρμουλα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Εάν το VPN ήταν ακόμα κάτι αρκετά εμπιστευτικό και προορίζεται για ένα μάλλον ειδικό κοινό των χρηστών, έχει γίνει σήμερα μια υπηρεσία που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Ένα VPN επιτρέπει πολλές χρήσεις: Προστατέψτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi, αποκτήστε ορισμένους περιορισμούς για πρόσβαση σε εκπομπές ή ταινίες, περιηγηθείτε στο καθαρό και ακόμη χαμηλότεροι ορισμένες τιμές.

Επωφεληθείτε από το NORDVPN VPN !

Προστασία της ιδιωτικής ζωής και κορυφαία ασφάλεια Η λειτουργικότητα του διακόπτη Kill για να προστατεύσει την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας έναντι διαρροής DNS έως και 6 διαφορετικούς τύπους συνδεδεμένων συσκευών

Εκμεταλλεύομαι την προσφορά

Επωφεληθείτε από το CyberGhost VPN !

Ποιοτική υποστήριξη πελατών 45 ημέρες ικανοποιημένη ή επιστροφή 7 ταυτόχρονα συνδέσεις ανά λογαριασμό

Εκμεταλλεύομαι την προσφορά

Επωφεληθείτε από το surfshark vpn !

Ταυτόχρονα απεριόριστες συνδέσεις 65 καλυμμένες χώρες είναι μέρος της μητρικής εταιρείας της NORDVPN

Εκμεταλλεύομαι την προσφορά

Επωφεληθείτε από το VPN ExpressVPN !

94 καλυμμένη χώρα ικανοποιημένη ή επιστροφή ευχάριστης διεπαφής πραγματική σταθερότητα

Εκμεταλλεύομαι την προσφορά

Επωφεληθείτε από το VPN VPN VPN !

Σύγχρονη διασύνδεση και διαισθητικοί διακομιστές αφιερωμένοι στον επιταχυντή ροής/P2P VPN που προσφέρει εξαιρετική απόδοση

Εκμεταλλεύομαι την προσφορά

Και μιλώντας για τις τιμές, αυτό είναι ακριβώς το ερώτημα που τίθεται: Πόσο κοστίζει το VPN ? Και πάνω απ ‘όλα, πόσο πρέπει να πληρώσουμε για ένα καλό VPN, το οποίο προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό μεταξύ απλότητας χρήσης, αριθμού διακομιστών, ποιότητας και ταχύτητας πρωτοκόλλων και διαφάνειας της πολιτικής απορρήτου ? Αυτή η ερώτηση δεν είναι τόσο προφανής και εξαρτάται ουσιαστικά από τις ανάγκες σας. Μπορούμε ακόμα να δημιουργήσουμε ορισμένα πιρούνια και αυτό είναι το αντικείμενο αυτού του οδηγού !

Ποιο είναι το εύρος τιμών ενός VPN ?

Η τιμή μιας συνδρομής VPN μπορεί να ποικίλει τεράστια από τη μία υπηρεσία στην άλλη, αλλά και στις διάφορες προσφορές του ίδιου προμηθευτή. Είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε μια συγκεκριμένη τιμή, αλλά ας πούμε ότι γενικά, είμαστε σε μια σειρά μεταξύ 2 ευρώ το μήνα και 15 ευρώ το μήνα. Αυτή η διαφορά μπορεί να φαίνεται αρκετά μεγάλη και εξηγείται κυρίως από την άρθρωση γύρω από διάφορα κριτήρια.

Το πρώτο είναι η δέσμευση. Σε αυτό, ένα VPN ανταποκρίνεται λίγο στους ίδιους κανόνες με πολλές υπηρεσίες που διατίθενται με συνδρομή. Αναπόφευκτα, εάν είστε αφοσιωμένοι σε μια καθορισμένη περίοδο, θεωρείτε λιγότερο “ασταθές” πελάτη από ό, τι εάν εγγραφείτε για ένα μήνα με τη δυνατότητα τερματισμού όταν θέλετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μη δεσμευτικές τιμές είναι πάντα υψηλότερες από τις τιμές με δέσμευση.

Η δεύτερη μεταβλητή προέρχεται από την πρώτη: όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια της δέσμευσης, τόσο περισσότερο πέφτει η τιμή. Επομένως, η ίδια υπηρεσία VPN μπορεί να προσφέρει μηνιαία προσφορά περίπου 12 ευρώ. Εάν επιλέξετε μια συνδρομή 1 έτους, θα μεταβείτε σε 4 ή 5 ευρώ το μήνα. Και αν επιλέξετε 2 χρόνια, μπορείτε να απολαύσετε μια συνδρομή περίπου 2 ευρώ το μήνα, μερικές φορές ακόμη και με αρκετούς μήνες που προσφέρονται.

Προσφορά VPN

Οι τιμές μπορούν επίσης να ποικίλουν ανάλογα με την υπηρεσία. Ακόμη και αν οι διαφορετικοί ηθοποιοί στον κόσμο VPN προσφέρουν αρκετά στενές προσφορές, οι τιμές δεν είναι απαραίτητα οι ίδιες.

Τέλος, όλο και περισσότερες υπηρεσίες VPN προσφέρουν προσφορές που συνδυάζουν το VPN τους με άλλες υπηρεσίες, όπως ένα antivirus, έναν διαχειριστή κωδικού πρόσβασης ή ακόμα και έναν ασφαλή ηλεκτρονικό χώρο αποθήκευσης. Αυτό μπορεί επίσης να μεταβάλλει έντονα την τιμή της συνδρομής.

Πρέπει να επιλέξουμε ένα δωρεάν VPN ?

Μπορούμε προφανώς να αναρωτηθούμε μια άλλη ερώτηση: Γιατί να πληρώσετε για ένα VPN ? Επειδή για τα πάντα, υπάρχουν δωρεάν VPNs στην αγορά. Αυτό είναι προφανώς μια πιθανότητα, και το δωρεάν VPN δεν σημαίνει απαραίτητα “VPN που πωλεί τα δεδομένα σας”. Υπηρεσίες όπως το ProtonVPN προσφέρουν μια δωρεάν προσφορά για χρήστες που επιθυμούν μόνο να ανώνυμαν την περιήγηση στο διαδίκτυο για λόγους που είναι δικοί τους και οι οποίοι δεν χρειάζονται απαραιτήτως την ταχύτερη σύνδεση.

Δωρεάν VPN: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του λογισμικού 0 ευρώ

Επειδή είναι ουσιαστικά στην ποιότητα της υπηρεσίας ότι η διαφορά θα είναι. Συχνά, ένα δωρεάν VPN θα σας αφήσει μια μειωμένη επιλογή διακομιστών όταν δεν σας συνδέει αυτόματα με τον πλησιέστερο διακομιστή χωρίς άλλη επιλογή. Η ταχύτητα αυτών των διακομιστών μπορεί επίσης να τεθεί υπό αμφισβήτηση, όπως και το ποσό των δεδομένων που μπορείτε να ανταλλάξετε ανά μήνα ή ανά εβδομάδα. Τέλος, να είστε προσεκτικοί για λιγότερο γνωστές υπηρεσίες: Διαβάστε τις προϋποθέσεις χρήσης και την πολιτική απορρήτου για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ποιο είναι το φθηνότερο VPN ?

Εδώ είναι ένα άλλο ερώτημα ότι δεν υπάρχει τελική απάντηση: Ποιο είναι το φθηνότερο VPN στην αγορά ? Και ο λόγος για τον οποίο είναι δύσκολο να απαντηθεί είναι στην πολύ ανταγωνιστική πλευρά αυτής της κατηγορίας υπηρεσιών. Με δώδεκα ηθοποιούς που δίνουν έναν σκληρό ανταγωνισμό, οι προσφορές κινούνται όλη την ώρα και ένα VPN μπορεί συχνά να ανταποκριθεί σε άλλο με μια πιο συμφέρουσα προσφορά, ειδικά στη μεγαλύτερη συνδρομή (2 ή 3 χρόνια) που συχνά το θέμα πολύ επιθετικές προσφορές.

VPN

Έτσι, εάν εγγραφούμε σε ένα VPN όπως το CyberGhost ή το NordVPN, είναι συχνά εύκολο να ξεφύγουμε από περίπου 2 ή 3 ευρώ το μήνα για 2 ή 3 χρόνια εάν διαιρέσουμε την τιμή της συνδρομής με τον αριθμό του μήνα. Μπορούμε λοιπόν να ξεφύγουμε με μια πολύ φθηνή συνδρομή, και αυτό είναι χωρίς να υπολογίζουμε πρόσθετες προσφορές. Επειδή οι εκδότες γενικά δεν σταματούν εκεί, και συχνά ολισθαίνουν 2, 3 ή ακόμα και 4 μήνες δωρεάν συνδρομής, έτσι ώστε η προστασία της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, κοστίζει μόνο ένα κλάσμα αυτού που πληρώνετε για την πρόσβασή σας.

Πώς να γνωρίζετε ποιο VPN είναι φθηνό να επιλέξετε ?

Πιθανότατα έχετε ήδη τη δυνατότητα να το συνειδητοποιήσετε, η προσφορά από την άποψη του VPN είναι συντριπτική, με πολλούς παίκτες στην αγορά. Και ως εκ τούτου, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να γνωρίζουμε ποιο να επιλέξετε από τις προσφορές. Καλές συμβουλές: Μην είστε διαθέσιμοι μόνο στη χαμηλότερη τιμή και καθορίστε τις ανάγκες σας. Εάν κοιτάζετε πάνω απ ‘όλα μια ανώνυμη σύνδεση, η επιλογή σας δεν θα είναι απαραιτήτως στην ίδια υπηρεσία VPN σαν να ψάχνετε για μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης, πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας ή τη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα διακομιστών στο μεγαλύτερο αριθμό χώρας. Έτσι κοσκινίστε τις προσφορές των διαφορετικών VPN στις ιστοσελίδες τους και διαβάστε τη σύγκρισή μας για να κάνετε την επιλογή σας.

Η γραφή του BFMTV δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του περιεχομένου. Το BFMTV είναι πιθανό να λάβει αμοιβή όταν ένας από τους αναγνώστες μας προχωρά σε μια αγορά μέσω των συνδέσμων που ενσωματώνονται σε αυτό το άρθρο.