ΔΩΡΕΑΝ VPN στη Γαλλία: Σύγκριση των καλύτερων λύσεων του 2023, VPN FRANE FREE – SURF στο Internet Incognito στη Γαλλία

Το VPN Free France σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε οπουδήποτε

Contents

Ο δωρεάν Atlas VPN εξουσιοδοτεί έναν απεριόριστο αριθμό συσκευών. Επομένως, μπορείτε να καλύψετε όλες τις συνδεδεμένες υποστηρίξεις σας (PC, Tablet, Smartphone και ακόμη και έξυπνη τηλεόραση) χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε για άλλη μια φορά. Εκτός αυτού, σημειώστε ότι η εγγραφή απαιτεί μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης, τίποτα περισσότερο. Δεν θα χρειαστεί να εισαγάγετε τα παραμικρά μέσα πληρωμής. Τίποτα δεν θα σας χρεωθεί ποτέ. Το πλεονέκτημα της δωρεάν προσφοράς του είναι ότι μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή ή να το κρατήσετε για όσο χρόνο θέλετε.

Δωρεάν VPN στη Γαλλία: Σύγκριση των καλύτερων λύσεων του 2023

Εάν θέλετε να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με ένα VPN για τη Γαλλία, η επιλογή μπορεί να είναι δύσκολη. Και αν θέλετε να επωφεληθείτε από το ελεύθερο λογισμικό, θα περιπλέξει περαιτέρω τα πράγματα. Οι πιο ποιοτικές υπηρεσίες πληρώνονται βέβαια και οι ελεύθεροι ομολόγοι τους είναι συχνά (για να μην πούμε όλη την ώρα) λιγότερο ασφαλή, πιο αργή και γενικά περιορισμένη σε πρόσθετα χαρακτηριστικά. Έτσι, για να σας βοηθήσουμε, θα αφιερώσουμε αυτό το άρθρο στα καλύτερα δωρεάν VPNs για τη Γαλλία. Θα εξηγήσουμε γρήγορα τα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου εργαλείου, τότε θα αναθεωρήσουμε το πιο αποτελεσματικό λογισμικό που μπορείτε να πάρετε δωρεάν.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN (δωρεάν) στη Γαλλία ?

Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου είναι εξοπλισμένοι με ένα Vθορυβώδης Ππλένω ΔΕΝEtwork, και δεν είναι σύμπτωση. Με αυτό το λογισμικό τύπου, θα έχετε πρόσβαση σε πολλά πλεονεκτήματα, στη Γαλλία και αλλού. Πράγματι, μια τέτοια υπηρεσία θα εξασφαλίσει πρώτα την ασφάλειά σας στο Διαδίκτυο και στις συνδεδεμένες εφαρμογές.

Όταν γνωρίζετε τους κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση του Διαδικτύου (hacking, σφετερισμός, κατασκοπεία), έχει νόημα. Μια τέτοια υπηρεσία θα κρυπτογραφήσει τα δεδομένα πλοήγησης (όπως τους κωδικούς πρόσβασης ή τα τραπεζικά σας στοιχεία) και θα αποκρύψει τη διεύθυνση IP σας.

Χάρη σε αυτές τις δύο διαδικασίες, θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε ανώνυμα και ειρηνικά. Ακόμα και ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο δεν θα μπορεί να μάθει τι κάνετε στο διαδίκτυο. Αλλά η χρήση ενός VPN στη Γαλλία έχει επίσης άλλα πλεονεκτήματα. Το πιο ενδιαφέρον είναι αναμφισβήτητα η παράκαμψη των geo-blockages.

Με τον εξοπλισμό του εαυτού σας με ένα VPN για τη Γαλλία, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διακομιστές αλλού στον κόσμο. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποτρέψετε τις γεωγραφικές παραστάσεις και να ξεκλειδώσετε νέο περιεχόμενο, όπως καταλόγους πλατφόρμας ροής, ορισμένες ιστοσελίδες ή τηλεοπτικά κανάλια από άλλες χώρες.

Αλλά αυτό το πλεονέκτημα είναι διττό: ένα VPN που έχει διακομιστές στη Γαλλία θα σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης στο γαλλικό περιεχόμενο και τις υπηρεσίες σας όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό.

Τέλος, να γνωρίζετε ότι με μια τέτοια υπηρεσία μπορείτε να απαλλαγείτε από τυχόν περιορισμούς που επιβάλλονται από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο, ειδικά όσον αφορά τις ροές.

ExpressVPN, ένα premium VPN για τη Γαλλία προσβάσιμη δωρεάν για 30 ημέρες

Πριν προχωρήσουμε στην κατάταξή μας από τα καλύτερα δωρεάν VPNs για τη Γαλλία, υπάρχει λογισμικό που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε απολύτως: ExpressVPN. Αυτός ο προμηθευτής premium έχει βέλτιστες παραμέτρους και διακομιστές στη Γαλλία. Επιπλέον, αποδεικνύεται ότι μπορείτε να το απολαύσετε δωρεάν για 30 ημέρες.

3000 διακομιστές

94 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

5 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα από τα καλύτερα VPNs στην αγορά !

Πώς να το κάνουμε ? Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο: Χρησιμοποιήστε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων που προσφέρει ο προμηθευτής. Εγγραφείτε στην υπηρεσία της, χρησιμοποιήστε την κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και, στη συνέχεια, ζητήστε την ακύρωση της συνδρομής σας και την επιστροφή χρημάτων στην εξυπηρέτηση πελατών όταν θέλετε, πριν από την 30η ημέρα.

Στη συνέχεια, θα επιστρέψετε χωρίς να πρέπει να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα πλεονεκτήματα του ExpressVPN χωρίς να χάσετε χρήματα. Επομένως, θα επωφεληθείτε από την αλάθητη ασφάλεια: Προηγμένη κρυπτογράφηση της πλοήγησης και πλήρους κάλυψης δεδομένων της διεύθυνσης IP σας.

Δωρεάν ExpressVPN Γαλλία

Σημειώστε επίσης ότι το ExpressVPN είναι μια λεγόμενη υπηρεσία “no-log”. Αυτό σημαίνει ότι δεν διατηρεί δεδομένα σχετικά με εσάς ή την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Αυτό το λογισμικό διαθέτει επίσης περισσότερους από 3000 διακομιστές που βρίσκονται σε 94 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας. Αυτό θα σας επιτρέψει λοιπόν να συνδεθείτε οπουδήποτε θέλετε, συμπεριλαμβανομένου του γαλλικού εδάφους.

Ως εκ τούτου, το ExpressVPN σας προσφέρει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε πλατφόρμες ροής βίντεο, αλλά και τηλεοπτικά κανάλια ή ξένους ιστότοπους, καθώς και αυτά τα ίδια γαλλικά περιεχόμενα από άλλες χώρες. Για να προχωρήσουμε περαιτέρω, το ExpressVPN έχει εξαιρετικές ταχύτητες και δεν περιορίζει την κυκλοφορία σας με κανέναν τρόπο (εύρος ζώνης).

Το ExpressVPN έχει υποστηρίξει την κυκλοφορία P2P από την εφαρμογή της. Το τελευταίο είναι επίσης εύκολο στη χρήση και προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές σας (υπολογιστής, tablet, smartphone, κονσόλα, έξυπνη τηλεόραση, δρομολογητής) και σας επιτρέπει να συνδεθείτε έως και 5 ταυτόχρονα.

Η υποστήριξη πελατών ExpressVPN παραμένει στη διάθεσή σας 24/7, η οποία θα είναι επίσης επωφελής για να μην παραμείνει μπλοκαρισμένη για να ζητήσει την επιστροφή της συνδρομής σας. Έτσι, αν θέλετε να απολαύσετε ένα δωρεάν και ποιοτικό VPN στη Γαλλία για μια περίοδο ενός μηνός (ή λιγότερο), αυτή είναι η καλύτερη λύση που υπάρχει.

Cyberghost VPN, δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 45 ημερών

Η δεύτερη συμβουλή για την απόλαυση ενός ποιοτικού VPN για τη Γαλλία και δωρεάν είναι να επιλέξετε μια συνδρομή CyberGhost. Αυτός ο προμηθευτής που εδρεύει στη Ρουμανία προσφέρει εγγύηση 45 ημερών που ισχύει άνευ όρων στα πακέτα του που διαρκούν 6 μήνες ή περισσότερο. Για να επωφεληθείτε δωρεάν από αυτήν την άριστη εξυπηρέτηση, θα είναι λοιπόν απαραίτητο να εγγραφείτε στο CyberGhost και να προωθήσετε το κόστος. Να είστε βέβαιοι, θα σας επιστραφούν πλήρως για την αγορά σας μόλις γίνει το αίτημα από βοήθεια για τον πελάτη. Η υπηρεσία μπορεί να προσεγγιστεί από μια ζωντανή γάτα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Γροθιά cyberghost-vpn-gratuit

Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, μπορείτε να απολαύσετε όλα τα περιουσιακά στοιχεία του cyberghost για σχεδόν 45 ημέρες. Και να πούμε ότι έχει πολλά. Πρώτον, το VPN σας προστατεύει αποτελεσματικά σε όλα τα δίκτυα (στο σπίτι σας, στο χώρο εργασίας σας, στο πανεπιστήμιο ή σε ξενοδοχεία) χάρη στην ισχυρή κρυπτογράφηση σε συνδυασμό με την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας.

Εάν το CyberGhost θεωρείται το καλύτερο δωρεάν VPN για τη Γαλλία (για 45 ημέρες), είναι επίσης χάρη στην τεράστια υποδομή της και στους 900 διακομιστές της που βρίσκονται στη Γαλλία. Το τελευταίο καλύπτει 3 πόλεις: Παρίσι, Μασσαλία και Στρασβούργο. Με λογαριασμό στο Cyberghost VPN, θα είστε λοιπόν χαλασμένοι για επιλογή να προσομοιώσετε μια παρουσία στο γαλλικό έδαφος από το εξωτερικό (ή από τη Γαλλία).

Για να ξεκλειδώσετε το διεθνές περιεχόμενο, το Cyberghost VPN είναι επίσης βέλτιστο, αφού διαθέτει περισσότερους από 9.000 διακομιστές που διανέμονται σε 91 χώρες. Μερικοί είναι ακόμη εξειδικευμένοι στη ροή και τη λήψη του torrent. Φυσικά, το εύρος ζώνης σας θα είναι απεριόριστο για δωρεάν 45 ημέρες και η ευρυζωνική σύνδεση. Δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τις συνήθειες πλοήγησής σας με αυτό το VPN, το οποίο είναι πολύ καλά νέα.

Σημειώστε επίσης ότι όλες οι προσφορές cyberghost έρχονται με 7 ταυτόχρονες συνδέσεις. Είναι ιδανικό για την κάλυψη όλων των συσκευών σας χωρίς πρόσθετο χειρισμό (εκτός από τη λήψη και την εγκατάσταση του λογισμικού στον εξοπλισμό σας). Πηγαίνετε τώρα στην ιστοσελίδα του για να επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής των 45 ημερών:

Το καλύτερο 100% δωρεάν VPN χρησιμοποιήσιμο στη Γαλλία

Παρόλο που το ExpressVPN είναι πραγματικά το καλύτερο VPN για τη Γαλλία, μπορείτε να αναζητήσετε μια εντελώς δωρεάν και απεριόριστη λύση με την πάροδο του χρόνου. Έτσι θα περάσουμε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση στην επιλογή μας από τα καλύτερα δωρεάν VPN στη Γαλλία.

1. VPN Atlas

Το πρώτο εξαιρετικό δωρεάν VPN για τη Γαλλία το 2023 είναι το Atlas VPN. Παρόλο που υπάρχει στην αγορά μόνο για λίγα χρόνια, η υπηρεσία της κέρδισε γρήγορα χρήστες του Διαδικτύου που αναζητούν ανωνυμία και ελευθερία στο διαδίκτυο. Εάν σήμερα έχει περισσότερους από 6 εκατομμύρια χρήστες, είναι επίσης χάρη στο 100% δωρεάν, εξαιρετικά ελκυστικό τύπο του.

Γροθιά

Ο δωρεάν Atlas VPN εξουσιοδοτεί έναν απεριόριστο αριθμό συσκευών. Επομένως, μπορείτε να καλύψετε όλες τις συνδεδεμένες υποστηρίξεις σας (PC, Tablet, Smartphone και ακόμη και έξυπνη τηλεόραση) χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε για άλλη μια φορά. Εκτός αυτού, σημειώστε ότι η εγγραφή απαιτεί μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης, τίποτα περισσότερο. Δεν θα χρειαστεί να εισαγάγετε τα παραμικρά μέσα πληρωμής. Τίποτα δεν θα σας χρεωθεί ποτέ. Το πλεονέκτημα της δωρεάν προσφοράς του είναι ότι μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή ή να το κρατήσετε για όσο χρόνο θέλετε.

Η δωρεάν έκδοση του Atlas VPN δίνει πρόσβαση σε τρεις τοποθεσίες παγκοσμίως: το Άμστερνταμ στις Κάτω Χώρες καθώς και στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρόλο που δεν κάνει τους γαλλικούς διακομιστές διαθέσιμους, μπορείτε ωστόσο να συνδεθείτε από τη Γαλλία και να λάβετε μια αμερικανική διεύθυνση IP για να ξεκλειδώσετε τις ιστοσελίδες των ΗΠΑ.

Εάν οι ελεύθεροι χρήστες αντιμετωπίζουν μια πιο περιορισμένη υποδομή από τα μέλη της Premium, είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι θα επωφεληθούν από τις ίδιες παραμέτρους ασφαλείας. Και το Atlas VPN δεν κάνει πράγματα κατά το ήμισυ σε αυτό το επίπεδο. Εφαρμόζοντας την κρυπτογράφηση του στρατιωτικού βαθμού AES-256 σε εισερχόμενα και εξερχόμενα δεδομένα από τη συσκευή σας, εμποδίζει οποιονδήποτε να γνωρίζει τι κάνετε στο Διαδίκτυο. Δεν είναι μόνο αυτό. Η εφαρμογή του θα κάνει επίσης τη διεύθυνση IP σας κρύβοντας την και αντικαθιστώντας την με ένα δίκτυο που ανήκει στο δίκτυό του. Επομένως, η εμπιστευτικότητα σας είναι εγγυημένη, δωρεάν και ανά πάσα στιγμή.

Τελευταίο σημείο που σημειώθηκε, το Atlas VPN Free περιορίζεται σε 5 GB εύρους ζώνης ανά μήνα. Επομένως, θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή στην κατανάλωσή σας εάν θέλετε να συνεχίσετε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας. Ωστόσο, γνωρίζετε ότι οι ελεύθεροι διακομιστές του είναι συμβατοί με το P2P και το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για όλους τους ανταγωνιστές του. Αυτό είναι εν μέρει αυτό που εξηγεί τη θέση του καλύτερου δωρεάν VPN για τη Γαλλία.

Εκτός από την έκδοση του στο Zero Euro, οι τιμές των πακέτων premium που χρεώνονται από το Atlas VPN είναι πολύ χαμηλές. Όπως αναφέρουμε κατά τη γνώμη μας αφιερωμένη στον Atlas VPN, αυτός ο πάροχος είναι ιδανικός για αυστηρούς προϋπολογισμούς. Εν τω μεταξύ, μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της για να εγγραφείτε δωρεάν στο VPN:

2. Πρωτόνιο VPN

Το δεύτερο πιο αποτελεσματικό δωρεάν VPN για τη Γαλλία είναι αυτό του Proton VPN. Αυτός ο ελβετικός προμηθευτής έχει γνωστός για τη διαφάνεια και την εξαιρετικά αξιόπιστη υπηρεσία του. Όπως το Atlas VPN, είναι επίσης ένας από εκείνους που προσφέρουν μια δωρεάν προσφορά VPN που ισχύει για τη ζωή.

Δωρεάν protonvpn

Όπως είπαμε, το Proton VPN είναι βέλτιστο για να εξασφαλίσει την ηλεκτρονική σας προστασία. Το λογισμικό υπολογίζει το τέλος σας -την κυκλοφορία ιστού και καλύπτει τη διεύθυνση IP σας. Είναι επίσης καλό να γνωρίζουμε ότι το Proton VPN είναι μια δωρεάν υπηρεσία που δεν διατηρεί τα δεδομένα πλοήγησης των χρηστών της, το οποίο είναι ένα καλό σημείο για την εμπιστευτικότητα σας.

Όσον αφορά τους διακομιστές που προσφέρονται μέσω του δωρεάν πακέτου, ο προμηθευτής δυστυχώς δεν περιλαμβάνει τοποθεσία στη Γαλλία. Ωστόσο, έχει διακομιστές στις Κάτω Χώρες, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιαπωνία. Σίγουρα δεν θα μπορείτε να έχετε μια γαλλική διεύθυνση IP, αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αμερικανικό, ολλανδικό και ιαπωνικό περιεχόμενο από τη Γαλλία και οπουδήποτε στον κόσμο. Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τον επιλεγμένο διακομιστή, θα προστατευτείτε αποτελεσματικά.

Το Proton VPN εμφανίζει ένα άλλο πλεονέκτημα μεγέθους για μια υπηρεσία σε μηδενικό ευρώ: προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης. Ωστόσο, αν όλα αυτά φαίνεται να κάνουν το Proton VPN ένα πολύ καλό δωρεάν VPN για τη Γαλλία, υπάρχουν ακόμα μερικές σκιές στο σκάφος.

Πρώτα απ ‘όλα, γνωρίζετε ότι οι ταχύτητες που παρατηρούνται με το Proton VPN είναι μέσες. Ειδικά το βράδυ και το Σαββατοκύριακο, το οποίο δεν προκαλεί έκπληξη. Δεδομένου ότι η επιλογή των διακομιστών περιορίζεται για τους χρήστες της δωρεάν έκδοσης, αναμένεται η υπερφόρτωση. Η πλοήγηση σας μπορεί επομένως να επηρεαστεί με μεγαλύτερους χρόνους φόρτωσης από το συνηθισμένο.

Επίσης, και αυτό μπορεί να αναβάλει περισσότερα από ένα, το Free VPN Proton δεν υποστηρίζει την κυκλοφορία P2P και δεν ξεκλειδώνει το ξένο περιεχόμενο, ειδικά στις υπηρεσίες συνεχούς ροής. Αυτό το λογισμικό εξακολουθεί να είναι ένα πολύ καλό δωρεάν VPN στη Γαλλία και η προσφορά του είναι μόνιμα διαθέσιμη. Απλά πρέπει να γνωρίζετε τα λάθη του πριν ξεκινήσετε, αλλιώς κινδυνεύετε να απογοητευτείτε.

3. Κρύβω.μου

Για να συνεχίσουμε τη σύγκριση του καλύτερου δωρεάν VPN για τη Γαλλία, ας ρίξουμε μια ματιά στο Hide.μου. Αυτό το λογισμικό είναι ελκυστικό σε διάφορα επίπεδα. Η ασφάλεια που προτείνεται από το τελευταίο είναι ήδη πολύ ικανοποιητική: απόκρυψη.Κατακλυστεί τη διεύθυνση IP και την κρυπτογράφηση των πληροφοριών πλοήγησης σας.

Hide.me France

Για την εμπιστευτικότητα σας, απόκρυψη.εφαρμόζει επίσης μια αυστηρή πολιτική μη δημοσιοποίησης. Κρύβω.Εγώ διακρίνεται επίσης από το Proton VPN με τη φροντίδα του P2P, το οποίο θα ευχαριστήσει τους λάτρεις του Torrents Download. Από την άλλη πλευρά, κρύψτε.Ούτε προσφέρω διακομιστές στη Γαλλία.

Οι τοποθεσίες που διατίθενται με αυτό το δωρεάν VPN είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γερμανία, οι Κάτω Χώρες και ο Καναδάς. Για να το χρησιμοποιήσετε από τη Γαλλία, μπορείτε επομένως να συνδεθείτε με τις Κάτω Χώρες ή στη Γερμανία, οι διακομιστές που με τη γεωγραφική τους εγγύτητα θα σας προσφέρουν σωστή απόδοση. Ωστόσο, μην περιμένετε εξαιρετικές ροές. Σε αυτήν την περιοχή, απόκρυψη.Είμαι αρκετά μέτριος.

Επιπλέον, αυτό το λογισμικό περιορίζει το εύρος ζώνης σας σε μόλις 10 GB το μήνα, το οποίο αποδεικνύεται ότι δεν είναι πολύ για μια επαναλαμβανόμενη χρήση της υπηρεσίας.

Επιπλέον, η απελευθέρωση των γεωγραφικών ή λογοκρισμένων τοποθεσιών μπορεί να διακυβευτεί με το Hide.μου. Έτσι, εάν βασίζεστε σε αυτό το δωρεάν VPN για τη Γαλλία για να έχετε πρόσβαση σε καταλόγους πλατφορμών ροής σε άλλες χώρες ή σε παγκόσμιο περιεχόμενο ιστού, θα απογοητευτείτε αναπόφευκτα. Εάν το δωρεάν είναι ένα σημαντικό κριτήριο για εσάς, απόκρυψη.Έχω μια αρκετά ποιοτική υπηρεσία. Εξαρτάται τώρα από εσάς να αποφασίσετε αν μπορεί να επιμείνει στις ανάγκες σας.

4. Σήραγγας

Το τελευταίο δωρεάν VPN για τη Γαλλία στην κατάταξή μας είναι η TunnelBear. Και ο τελευταίος έχει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων δύο που μόλις είδαμε: έχει διακομιστές στη Γαλλία. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε καλύτερες επιδόσεις και.

Γαλλία της σήραγγας

Το TunnelBear διαθέτει επίσης διακομιστές σε περίπου είκοσι χώρες, οι οποίες είναι σχετικά σημαντικές για έναν δωρεάν προμηθευτή. Το TunnelBear είναι επίσης αρκετά ποιοτικό όσον αφορά την ασφάλειά σας, διότι ισχύει για τον ποσοτικό προσδιορισμό των δεδομένων πλοήγησης και την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας.

Ωστόσο, αν αυτά τα στοιχεία φαίνονται πολύ καλά, τα υπόλοιπα δυστυχώς αφήνουν κάτι να είναι επιθυμητό και γι ‘αυτό το TunnelBear είναι τελευταίο από αυτόν τον κατάλογο των καλύτερων δωρεάν VPNs για τη Γαλλία. Πράγματι, με αυτό το λογισμικό οι παρατηρούμενες ροές είναι αρκετά χαμηλές. Οι λανθάνουσες περιόδους είναι περισσότερο ή λιγότερο σημαντικές ανάλογα με το χρόνο σύνδεσης.

Σημειώστε ότι το TunnelBear δεν υποστηρίζει το P2P. Εδώ, το εύρος ζώνης σας θα είναι επίσης περιορισμένο, σε μόλις 500 MB το μήνα, το οποίο είναι ακόμη μικρότερο από το Hide.μου. Αυτός ο περιορισμός που επιβάλλεται από την TunnelBear για την ελεύθερη προσφορά του κινδυνεύει να σας απογοητεύσει πολύ, γιατί θα επιτευχθεί πολύ γρήγορα και θα σας εξυπηρετήσει το VPN φαίνεται τακτικά να διακυβεύεται.

Σαφώς, η TunnelBear έχει ικανοποιητικές παραμέτρους ασφαλείας και διακομιστές στη Γαλλία, αλλά αυτά είναι τα μόνα περιουσιακά της στοιχεία.

Τα όρια της χρήσης ενός δωρεάν VPN στη Γαλλία

Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης της κατάταξής μας, πιθανότατα έχετε συνειδητοποιήσει ότι αυτό το λογισμικό δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο το Premium VPNS. Πράγματι, τα δωρεάν VPN στη Γαλλία έχουν πολλά όρια, τα οποία πρέπει να έχετε κατά νου πριν κάνετε την επιλογή σας.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι πολύ περιορισμένα όσον αφορά τους διακομιστές και τη γεωγραφική κάλυψη. Ο αριθμός των διαθέσιμων χωρών είναι περιορισμένος και αυτό περιλαμβάνει επίσης λιγότερο καλές επιδόσεις. Τα δωρεάν VPN προσφέρουν χαμηλότερες συνδέσεις συνδέσεων και μια λιγότερο επιτυχημένη υπηρεσία.

Επίσης, θα μπορούσατε να δείτε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, το εύρος ζώνης που σας έχει διατεθεί μηνιαία είναι περιορισμένη, γεγονός που μπορεί να σας εμποδίσει τη χρήση του λογισμικού σας. Επιπλέον, σημειώστε ότι εάν οι περισσότερες πληρωμένες υπηρεσίες επιτρέπουν αρκετές ταυτόχρονες συνδέσεις για να καλύψουν όλες τις συσκευές σας και να προστατεύσουν ολόκληρη την οικογένειά σας για παράδειγμα, αυτό συχνά δεν είναι δυνατό με δωρεάν VPN.

Αλλά τα μειονεκτήματα ενός ελεύθερου VPN για τη Γαλλία μπορεί να είναι πιο σοβαρά. Αυτό δεν συμβαίνει σε εσάς εδώ, αλλά γνωρίζουμε ότι με αυτό το είδος λογισμικού, η προστασία σας μπορεί να υπονομευθεί. Μερικοί δωρεάν προμηθευτές VPN δεν λαμβάνουν σοβαρά την ασφάλεια των χρηστών. Μπορεί ακόμη και να είναι ότι τα προσωπικά σας στοιχεία (αρχεία καταγραφής σύνδεσης και καταχωρητές δραστηριότητας) πωλούνται σε τρίτους για να χρηματοδοτήσουν την υπηρεσία, η οποία παραιτείται εντελώς από την εμπιστευτικότητα σας. Θα συμφωνήσετε, αυτά τα ελαττώματα παίρνουν οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τη χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου.

Επομένως, σκεφτείτε πολύ πριν ξεκινήσετε με δωρεάν VPN στη Γαλλία (ή αλλού), γνωρίζοντας ότι πολύ πιο ποιοτικές εφαρμογές υψηλής ποιότητας όπως το ExpressVPN και το CyberGhost είναι προσβάσιμες μόνο για λίγα ευρώ το μήνα και ακόμη και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

συμπέρασμα

Η κατάταξή μας για τα καλύτερα δωρεάν VPNs για τη Γαλλία το 2023 έρχεται στο τέλος. Μέσα από αυτό, θα μπορούσαμε να δούμε ότι οι δωρεάν λύσεις είχαν μια σειρά από σφάλματα, ειδικά όσον αφορά την ταχύτητα, την επιλογή των διακομιστών, το εύρος ζώνης και την αναποτελεσματικότητα στις πλατφόρμες ροής. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε με ένα δωρεάν VPN, ωστόσο, ενδιαφέρονται κυρίως για το Atlas VPN, ο αριθμός 1 στην επιλογή μας. Η ανεπιτυχής έκδοση είναι επιτυχής, ασφαλής και η εφαρμογή VPN περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά.

Εάν δεν σας ταιριάζει, μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ProtonVPN, απόκρυψη.εγώ ή η σήραγγα. Τούτου λεχθέντος, προκειμένου να επωφεληθείτε από μια πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση δωρεάν με διακομιστές που εδρεύουν στη Γαλλία, μπορείτε να επιλέξετε το ExpressVPN, το καλύτερο στη γαλλική αγορά. Η συνδρομή σε ένα από τα πακέτα του έρχεται αυτόματα με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Η άλλη δυνατότητα είναι να επιλέξετε το CyberGhost, ένα άλλο πολύ γνωστό VPN, το οποίο προσφέρει έγκυρη εγγύηση επιστροφής για 45 ημέρες. Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε αυτές τις δύο συμβουλές για να απολαύσετε το πιο αποτελεσματικό VPN για τη Γαλλία για περισσότερο από 2 μήνες.

Το VPN Free France σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε οπουδήποτε

Ως χρήστης του UrbanVPN στη Γαλλία, θα εκτιμήσετε

Ανωνυμία

Ελευθερία να περιηγηθείτε παντού

Δημόσια προστασία WiFi

Μείνετε ανώνυμοι όταν σερφάρετε στο Διαδίκτυο στη Γαλλία

Σερφάρετε στο Διαδίκτυο ελεύθερα χωρίς φόβο να αποκλειστούν ή να ανιχνευθούν με το VPN μας στη Γαλλία. Το Urban VPN διαθέτει διακομιστές σε όλο τον κόσμο, που σας εγγυάται μια γρήγορη σύνδεση όπως το Lightning και χιλιάδες IP για να επιλέξετε, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να φροντίσετε τα πράγματα σας ανώνυμα και ασφαλή όταν βρίσκεστε στη Γαλλία.

Πώς το VPN στη Γαλλία εγγυάται την ελευθερία και την ιδιωτική σας ζωή στο Διαδίκτυο ?

Παρόλο που η ελευθερία του Διαδικτύου προστατεύεται καλά στη Γαλλία, η πρόσβαση σε ορισμένους ιστότοπους μπορεί να περιοριστεί από την ρυθμιστική αρχή για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, τις θέσεις και τη διανομή του Τύπου της Γαλλικής Κυβέρνησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Urban VPN για πρόσβαση σε όλους τους ιστότοπους, streaming ή βίντεο YouTube που μπορούν να περιορισθούν στην περιοχή.

Το Urban VPN σέβεται μια πλήρη πολιτική μη εγγραφής, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε όλους τους ιστότοπους και το περιεχόμενο χωρίς περιορισμό και ανιχνευσιμότητα της δραστηριότητάς σας. Το Urban VPN κλαίει τη σύνδεσή σας και σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε τη διεύθυνση IP σας με μια διεύθυνση IP της γεωγραφικής γραμμής της επιλογής σας, έτσι ώστε να μπορείτε να περάσετε με ασφάλεια στο διαδίκτυο χωρίς φόβο ότι η κυβέρνηση, ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο ή οποιοσδήποτε τρίτος μπορεί να παρακολουθεί Δραστηριότητα στο διαδίκτυο.

Προστατέψτε το απόρρητό σας
Με αστικό VPN

Κατεβάστε το Urban VPN για να επωφεληθείτε από την πλήρη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα στο διαδίκτυο ενώ κρύβετε τη διεύθυνση IP σας.

Προϊόντα

 • Δωρεάν ασπίδα hotspot
 • Δωρεάν VPN για Hulu
 • Δωρεάν VPN για τηλεγράφημα
 • Δωρεάν VPN για iPhone
 • Δωρεάν VPN για PC/Mobile
 • Δωρεάν VPN για ταξίδια
 • Δωρεάν ξεκλείδωμα μεσολάβησης
 • Δωρεάν VPN για Mac
 • Δωρεάν VPN για Windows
 • Δωρεάν adblocker για το YouTube ™
 • Απόκρυψη του IP μου
 • Τοποθεσία IP
 • Γεννήτρια τυχαίων κωδικών πρόσβασης
 • Δωρεάν VPN για Reddit
 • Δωρεάν VPN για το Roblox
 • Δωρεάν δρομολογητής IP VPN
 • Δωρεάν VPN για craigslist
 • Δωρεάν VPN για Netflix
 • Δωρεάν VPN για Tumblr
 • Δωρεάν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης
 • Διαρροή DNS
 • Δωρεάν VPN για τη Disney
 • Διαρροή WebRTC

Urban-VPN για εταιρεία

 • Δωρεάν αθλητική ροή VPN
  • F1 ροή VPN
  • IPL Streaming VPN
  • MLB Streaming VPN
  • MMA Streaming VPN
  • MotoGP Streaming VPN
  • NBA Streaming VPN
  • NFL Streaming VPN
  • NHL ροή VPN
  • Ποδοσφαιρική ροή VPN