Η Volvo τριπλασιάστηκε οι πωλήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων 100 % τον Μάιο, εδώ είναι το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Volvo, το οποίο σχεδιάζει να στείλει βαρύ

Εδώ είναι το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Volvo, το οποίο σχεδιάζει να στείλει βαρύ

Οι παραγγελίες θα ανοίξουν εκεί Από τις επόμενες 12 Νοεμβρίου, Ημερομηνία επίσημης αποκάλυψης. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ότι η τελευταία μια μέρα κάνει το δρόμο προς εμάς. Το πιο πειστικό παράδειγμα είναι, για παράδειγμα, το νέο Denza D9, ένα minivan σχεδιασμένο για την κινεζική αγορά, αλλά που θα φτάσει τελικά στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Μονάχου το Σεπτέμβριο. Ένας τέλειος αντίπαλος για τη Σουηδική.

Η Volvo τριπλασιάστηκε οι πωλήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων 100 % τον Μάιο

Η Volvo Cars αναφέρει 60.398 αυτοκίνητα που πωλήθηκαν τον Μάιο παγκοσμίως, 31 % περισσότερο από ένα χρόνο πριν, όταν τα αποτελέσματα επηρεάστηκαν αρνητικά από την πτώση της παραγωγής λόγω των περιορισμών της αλυσίδας εφοδιασμού 2021. Κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2023, η εταιρεία πώλησε 275.312 αυτοκίνητα ή αύξηση 14 % από το ένα έτος στο άλλο.

Οι πωλήσεις επαναφορτιζόμενων ηλεκτρικών αυτοκινήτων αυξάνονται ακόμη πιο γρήγορα. Τον περασμένο μήνα, η Volvo πούλησε 23.967 επαναφορτιζόμενα υβρίδια, 55 % περισσότερο από ένα χρόνο και σχεδόν το 40 % του συνολικού όγκου.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα είναι ότι οι πλήρως ηλεκτρικές πωλήσεις αυτοκινήτων έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί (UP 196%) για να φτάσουν στις 10.826 μονάδες, ενώ οι πωλήσεις επαναφορτιζόμενων υβριδικών αυτοκινήτων αυξήθηκαν μόνο κατά 11%, για το 13 141. Λίγο λίγο, η ηλεκτρική ενέργεια πλησιάζει και πιο κοντά στα υβρίδια.

Αποτέλεσμα επαναφόρτισης Volvo:

Ηλεκτρικός : 10.826 (UP 196 %) και 17,9 % μερίδιο αγοράς
Επαναφορτιζόμενα υβρίδια : 13,141 (UP 11 %) και 21,8 % μερίδιο αγοράς
Σύνολο : 23.967 (αύξηση 55 %) και 39,7 %

Μέχρι στιγμής φέτος, οι πωλήσεις επαναφορτιζόμενων αυτοκινήτων της Volvo έχουν φτάσει μέχρι σχεδόν 112.000 (αυξημένα κατά 34 % από το ένα έτος στο άλλο), το οποίο αντιπροσωπεύει επίσης το 41 % του συνολικού όγκου.

Οι πωλήσεις της Volvo επαναφορτίστηκαν από την αρχή του έτους:

Ηλεκτρικός : 49.725 (UP 148 %) και 18,1 % μερίδιο αγοράς
Επαναφορτιζόμενα υβρίδια : 62,273 (κάτω 1,5 %) και 22,6 %
Σύνολο : 111,998 (αυξημένα 34 %) και 40,7 %

Για αναφορά, το 2022, η Volvo πούλησε περισσότερα από 205.000 επαναφορτιζόμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή το 33 % του συνολικού όγκου.

Φέτος, οι πωλήσεις αυτοκινήτων επαναφόρτισης της Volvo θα μπορούσαν να υπερβαίνουν τα 250.000, ή ακόμα και να φτάνουν τα 300.000, εάν η ανάπτυξη επιταχύνει στο 50 %.

Γεωγραφικά, ως συνήθως, τα περισσότερα από τα επαναφορτιζόμενα αυτοκίνητα της Volvo πωλήθηκαν στην Ευρώπη. Υπάρχουν 16.481 το Μάιο (αύξηση 87 % σε ετήσια μετατόπιση), όπου αντιπροσωπεύουν το 63 % του συνολικού όγκου.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατά τη διάρκεια του ίδιου μήνα, οι επαναφορτιζόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων μειώθηκαν κατά 9 % στην ετήσια μετατόπιση σε 3.039. Αυτό αντιπροσωπεύει περίπου το 28 % των συνολικών πωλήσεων.

Εν τω μεταξύ, οι πωλήσεις επαναφορτιζόμενων ηλεκτρικών αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 116 % στην Κίνα για να φτάσουν τα 1.181 (περίπου το 8 % του συνόλου). Από την άποψη των μοντέλων, το εύρος Volvo περιλαμβάνει δύο πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα: το Refill Volvo C40 και το Volvo XC40 Recharge. Και οι δύο θα λάβουν σύντομα πιο αποτελεσματικές νέες εκδόσεις (στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα μοντέλα πίσω πρόωσης θα είναι πιθανώς τα πιο ενδιαφέροντα).

Εδώ είναι το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Volvo, το οποίο σχεδιάζει να στείλει βαρύ

Μετά τα Ex90 και Ex30, η Volvo ανακοινώνει την επερχόμενη άφιξη ενός ολοκαίνουργιου ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Το τελευταίο θα πάρει τη μορφή ενός νέου minivan, το οποίο θα είναι πάνω απ ‘όλα σχεδιασμένο για την Κίνα. Αλλά τίποτα δεν αποκλείει την άφιξη στην Ευρώπη λίγο αργότερα.

Η Volvo δεν ήταν άνεργος πρόσφατα. Εάν η επιχείρηση προσφέρει ήδη δύο ηλεκτρικά μοντέλα στην περιοχή της, δηλαδή το C40 και το XC40 Recharing, αυτό είναι ακόμα λίγο φως. Πράγματι, η επιχείρηση δεν σχεδιάζει να αγοράσει πλέον θερμικά αυτοκίνητα από το 2030, πέντε χρόνια πριν από την προθεσμία που επιβάλλεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Volvo EX30

Volvo-XC40- (2022) -Frandroid-2023

Volvo-Ex90-Frandroid-2022

Μια πρωτοφανής σιλουέτα

Σε αυτό το πλαίσιο, η σουηδική εταιρεία σήκωσε το πέπλο λίγους μήνες νωρίτερα στο μεγάλο Ex90, το οποίο τελικά θα αντικαταστήσει το τρέχον XC90 εξακολουθεί να διατίθεται στο Hybrid. Πιο πρόσφατα, ήταν επίσης η στροφή του Little Ex30 για να δει το φως της ημέρας, προσφέροντας μια νέα εναλλακτική λύση στα δύο συμπαγή SUV που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Αλλά ο κατασκευαστής προφανώς δεν μπορεί να στηριχτεί μόνο σε αυτό. Γι ‘αυτό προετοιμάζεται αποκαλύψτε ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο Τους επόμενους μήνες. Μια ανακοίνωση που δεν αποτελεί πραγματικά έκπληξη, αφού κάποιες φήμες μιλούσαν ήδη για την άφιξη ενός πρωτοφανή οχήματος στο εύρος της σκανδιναβικής μάρκας. Αλλά τι είναι ?

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Τον περασμένο Ιούλιο, πρωτότυπα από ένα μελλοντικό ηλεκτρικό minivan είχαν δει στην Κίνα, ανακατεύοντας την περιέργεια των χρηστών του Διαδικτύου. Και τώρα είμαστε σαφείς, είναι το επόμενο μοντέλο Volvo που είναι. Αυτές οι πληροφορίες μόλις επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο τον κατασκευαστή σε δελτίο τύπου που μόλις δημοσιεύθηκε. Και καλά νέα, τα τελευταία συνοδεύονται από ένα σύντομο βίντεο.

Αυτό μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε πολύ εν μέρει Αυτό που θα φέρει το όνομα του EM90. Μια ονομασία που μας δίνει ήδη κάποιες ενδείξεις σε αυτό το όχημα, το οποίο θα πρέπει να εμφανίζει ένα πρότυπο κοντά στο EX90. Για την καταγραφή, το τελευταίο είναι μήκος περισσότερο από πέντε μέτρα και μέτρα πλάτους 1,96 μέτρων για ύψος 1,74 μέτρων. Ένα όμορφο μωρό εν συντομία, με, ως υπενθύμιση, βάρος πάνω από 2,8 τόνους στην κλίμακα.

Ένα κατοικήσιμο minivan

Αλλά αυτή τη φορά, σημείο SUV από τότε που ο νεοφερμένος περιγράφεται ως MPV (Οχημα πολλαπλών χρήσεωνΟυσία, Καλύτερα γνωστό με το όνομα “minivan” Σπίτι. Εάν αυτό το τμήμα δεν είναι πλέον πραγματικά μοντέρνο στις περιοχές μας, αυτό το EM90 δεν προορίζεται να μας ευχαριστήσει. Τουλάχιστον όχι αμέσως. Και για καλό λόγο, η Volvo ορίζει ότι είναι η κινεζική αγορά που στοχεύει για πρώτη φορά.

Οι παραγγελίες θα ανοίξουν εκεί Από τις επόμενες 12 Νοεμβρίου, Ημερομηνία επίσημης αποκάλυψης. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ότι η τελευταία μια μέρα κάνει το δρόμο προς εμάς. Το πιο πειστικό παράδειγμα είναι, για παράδειγμα, το νέο Denza D9, ένα minivan σχεδιασμένο για την κινεζική αγορά, αλλά που θα φτάσει τελικά στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Μονάχου το Σεπτέμβριο. Ένας τέλειος αντίπαλος για τη Σουηδική.

Zeekr 009

Προς το παρόν, οι πληροφορίες σχετικά με αυτό είναι ακόμα σπάνιες, αλλά γνωρίζουμε ήδη ότι ο τελευταίος θα στοιχηματίσει πάνω απ ‘όλα την κατοικία του. Εκτός αυτού, θα πρέπει να μοιράζεται ορισμένα χαρακτηριστικά με το Zeekr 009, η επιχείρηση είναι επίσης μέρος του Geely Group. Επομένως, πρέπει λογικά να βρούμε τη βάση της θάλασσας και τον ίδιο κινητήρα, με Δύο κινητήρες 271 ίππων, μπροστά και πίσω. Και ένα βάρος άνω των 2,8 τόνων επίσης…

Δύο μπαταρίες Qilin CTP 3.0 πρέπει να προταθεί, με χωρητικότητα 116 ή 140 kWh, προσφέροντας αυτονομία που περιστρέφεται περίπου 660 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο WLTP. Παραμένει να γνωρίζουμε τη μέγιστη ισχύ και τον χρόνο φόρτισης, ενώ αυτό το πακέτο μπορεί θεωρητικά να είναι Γεμάτη δέκα λεπτά σε ένα γρήγορο τερματικό, Όπως και 500 kW που αναπτύχθηκε από το NIO και εγκαταστάθηκε στη Σουηδία καθώς και στην Κίνα.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.