Το Volkswagen e -Golf παίρνει εντελώς γυμνό – Ο οδηγός αυτοκινήτου, 2019 Volkswagen e -Golf στον Καναδά – Καναδικές τιμές, διακοσμήσεις, προδιαγραφές, φωτογραφίες, υπενθυμίσεις |

2019 Volkswagen E-Golf

Λένε ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται μέσα. Λοιπόν, η Volkswagen μας δίνει ένα εκπληκτικά δροσερό και μοναδικό παράδειγμα. Ενώ το ηλεκτρικό e-golf μπορεί να μοιάζει με ένα συνηθισμένο γκολφ, τα συστατικά κάτω από το Sheetmetal λένε μια πολύ διαφορετική ιστορία.

Το Volkswagen e-Golf παίρνει εντελώς γυμνό

Λένε ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται μέσα. Λοιπόν, η Volkswagen μας δίνει ένα εκπληκτικά δροσερό και μοναδικό παράδειγμα. Ενώ το ηλεκτρικό e-golf μπορεί να μοιάζει με ένα συνηθισμένο γκολφ, τα συστατικά κάτω από το Sheetmetal λένε μια πολύ διαφορετική ιστορία.

Αυτό που βλέπετε εδώ είναι ένα μοντέλο cutaway που ονομάζεται EGON που δημιούργησε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία για το Ideenexpo, ένα μεγάλο γεγονός για τη νεολαία για την επιστήμη και την τεχνολογία που πραγματοποιείται στο Ανόβερο από τις 15-23 Ιουνίου. Μια ομάδα επίδοξων τεχνικών αυτοκινήτων συνέβαλε επίσης στο έργο.

  • Επίσης: Το E-Golf της Volkswagen θα αντικατασταθεί από μια νέα οικογένεια ηλεκτρικών οχημάτων
  • Επίσης: Η επόμενη γενιά EVs της Volkswagen για να ξεκινήσει με το “ID.3 “

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες Aboo για να πάρετε μια καλύτερη εμφάνιση.

Εμφανίζει ολόκληρο το ηλεκτρονικό πλήρες με όλες τις καλωδιώσεις για να παρέχει πληροφορίες για την πολύπλοκη τεχνολογία πίσω από το e-golf. Και εκτός από μερικές μικρές εξαιρέσεις, το egon είναι κινητό και πλήρως λειτουργικό.

Ως γρήγορη υπενθύμιση, το Volkswagen E-Golf ξεκινά από 36,720 $. Χρησιμοποίησε έναν ηλεκτρικό κινητήρα που παράγει 134 ίππους και ροπή ροπής 214 λιβρών, καθώς και 35.Η μπαταρία 8-kWh που προσφέρει μια οργή 201 χιλιομέτρων. Η χρέωση επιπέδου 2 (240V) απαιτεί πέντε ώρες.

2019 Volkswagen E-Golf

2019 Volkswagen E-Golf

Αφού έβαλε τα βλέμματά του και τα κολοσσιαία ποσά στην τεχνολογία ντίζελ, η Volkswagen, η οποία πιάστηκε να εξαπατήσει για να αλλάξει το τουφέκι του και να γίνει καλός πολίτης αφού πλήρωσε περισσότερα από 21 δισεκατομμύρια δολάρια Ταμείο για την κυβέρνηση Salt US. Η Volkswagen πλήρωσε αυτό το μάθημα ταπεινότητας πολύ ακριβά και αρχίζει να προσφέρει πραγματικά καθαρά αυτοκίνητα. Το πρώτο στη λίστα, δύσκολο να βρεθεί, τόσο σπάνιο είναι το e-golf. Αυτή η ηλεκτρική έκδοση του δημοφιλούς γκολφ, αντικαθιστά τους βενζινοκινητήρες turbo με ηλεκτρικό κινητήρα και μεγάλη μπαταρία που υπόσχεται 200 ​​χλμ. Αυτονομίας. Για το 2019, το e-golf παραμένει αμετάβλητο, με εξαίρεση έναν προφυλακτήρα που μόλις αναμορφωθεί και μια εκτεταμένη εξωτερική παλέτα βαφής που περιλαμβάνει τώρα 40 χρώματα (!Ουσία. Ο όμιλος E-Golf Motopropheur έχει δύναμη 136 ίππων και ροπή 214 lb-pi. Δεν είναι το πιο ισχυρό της οικογένειας, αλλά υπάρχει εγγυημένη ότι δεν μολύνετε και η κατανάλωση είναι ακόμα καλύτερη από έναν κινητήρα ντίζελ. Όπου η Hyundai και η Chevrolet (μεταξύ άλλων) ξεκίνησαν ειδικά μοντέλα EV (αντίστοιχα Ioniq και Bolt), η VW επέλεξε να βασιστεί στην ήδη ισχυρή φήμη του γκολφ για να την βοηθήσει να ενισχύσει τις ηλεκτρικές του προσδοκίες. Ωστόσο, η Volks ετοιμάζεται να εμπορευτεί το τμήμα Ι.D που θα περιλαμβάνει μια σειρά οχημάτων σχεδιασμένα ειδικά ως ηλεκτρικά οχήματα. Το e-golf προσφέρεται μόνο σε μοντέλο πέντε θυρών. Είναι εξοπλισμένο ως στάνταρ με οθόνη αφής πολυμέσων οκτώ ιντσών, μια παθητική είσοδο, έναν αυτόματο καθρέφτη εξασθένησης, τον αυτόματο κλιματιστικό ζώνης, τα καθίσματα των υφασμάτων θέρμανσης, τα παρμπρίζ της θέρμανσης, τους προβολείς και τα πίσω φώτα σε del, αντιστροφή κάμερας και υαλοκαθαριστήρες ευαίσθητες στη βροχή. Η VW θα σας αφήσει την επιλογή ενός e-golf με δερμάτινα καθίσματα. Ένα τεχνολογικό σετ περιλαμβάνει μια μεγαλύτερη οθόνη αφής με τον έλεγχο χειρονομίας και την ασύρματη ενσωμάτωση του smartphone / tablet. Μια ομάδα βοηθών οδήγησης παρέχει λειτουργίες ενεργητικής ασφάλειας, όπως το τυφλό σημείο, το cruise control, την πρόληψη των συγκρούσεων με ανίχνευση πεζών, τη βοήθεια στις λωρίδες κυκλοφορίας, τη βοήθεια στον χώρο στάθμευσης και μια ομάδα πλήρως ψηφιακών διαμορφώσιμων μετρητών που μοιάζουν πολύ με το Audi Virtual θέση αεροπόρου. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Volkswagen πρέπει να αντιμετωπίσει σημαντικό ανταγωνισμό για το e-golf. Το πιο σημαντικό είναι το Chevrolet Bolt με την αυτονομία του 383 χλμ. Και το νέο ηλεκτρικό Kona που ανακοινώνει 415 χλμ. Η οποία σύντομα θα ακολουθήσει το Niro με την ίδια αυτονομία.

Ανασκόπηση: 2019 Volkswagen E-Golf Trim

Το 2019 Volkswagen e-Golf ήταν 1 τελείωμα. Παρακάτω θα μπορείτε να δείτε αυτό το επένδυση λεπτομερώς.

Μηχανικός καυσίμων Βοήθεια για τον οδηγό ασφαλείας Φωτισμός