Το νέο αναγνωριστικό Volkswagen.7 φτάνει στη Γαλλία, εδώ είναι η τιμή της!, Το ηλεκτρικό sedan της Volkswagen ID.7 αποκαλύπτει τις υψηλές τιμές της – ψηφιακή

Το ηλεκτρικό sedan της Volkswagen ID.7 αποκαλύπτει τις υψηλές τιμές του

Τον περασμένο Απρίλιο, το (μεγάλο) 100 % ηλεκτρικό sedan είχε ήδη αποτελέσει αντικείμενο δοκιμής στον ιστότοπό μας. Και τα πρώτα μας συναισθήματα ήταν αρκετά θετικά, ειδικά από την πλευρά της ποιότητας του εσωτερικού του και την οδηγική του εμπειρία.

Το νέο αναγνωριστικό Volkswagen.7 φτάνει στη Γαλλία, εδώ είναι η τιμή της !

Ο Γερμανός κατασκευαστής Volkswagen έχει ανοίξει παραγγελίες από τη νέα του ταυτότητα στη Γαλλία. 7. Για να πάρετε το 100 % ηλεκτρικό sedan, μετρήστε μια καταχώρηση -level στα 62.650 €.

Η οικογένεια μοντέλων 100 % φαίνεται πλήρης από την πλευρά της Volkswagen. Μετά την ταυτότητά του. 3, ID.4 και ID.5, και ενώ περιμένετε το συναρπαστικό αναγνωριστικό. Το GTI που παρουσιάστηκε στο Salon του Μονάχου, η VW μόλις ξεκίνησε την ταυτότητά του.7 στη γαλλική αγορά.

  • Διαβάστε επίσης: ID Volkswagen.7, από τα παρακάτω ιδεών (turbo test)

Τον περασμένο Απρίλιο, το (μεγάλο) 100 % ηλεκτρικό sedan είχε ήδη αποτελέσει αντικείμενο δοκιμής στον ιστότοπό μας. Και τα πρώτα μας συναισθήματα ήταν αρκετά θετικά, ειδικά από την πλευρά της ποιότητας του εσωτερικού του και την οδηγική του εμπειρία.

Volksawagen id.7

Μόνο μειονέκτημα, περιμέναμε να ανακαλύψουμε το αναγνωριστικό. 7 Εξοπλισμένο με την τεράστια μπαταρία 96 kWh, υπόσχεται αυτονομία μεγαλύτερη από 700 χλμ.…. Αλλά θα πρέπει ακόμα να είστε υπομονετικοί. Οι πρώτες εκδόσεις που ξεκίνησαν στη Γαλλία είναι εξοπλισμένες με μπαταρία 77 kWh, προσφέροντας μια σειρά 620 χλμ.

Μέτρηση 62.650 € ελάχιστο !

Μια ομάδα κινητήρα που παρέχει ισχύ 286 hp (210 kW), μια μέση κατανάλωση μεταξύ 14,1 και 16,3 kWh ανά 100 χλμ.… Ελκυστικά στοιχεία, αλλά ας μιλήσουμε για τις τιμές !

Μεταξύ των διαφόρων τελειωμάτων που θα ενταχθούν στο στόλο τους επόμενους μήνες, οι Γάλλοι πελάτες μπορούν ήδη να πάρουν το sedan 4,96 μέτρων μεταξύ δύο διαφορετικών εκδόσεων. Ασχημος. 7 Pro Style λειτουργεί ως είσοδος -επίπεδο, στη συνέχεια, μετράτε τουλάχιστον 62.650 €. Το αποκλειστικό φινίρισμα Pro στυλ, με υψηλότερο εξοπλισμό, προσφέρεται επίσης προς πώληση σε τιμή 67.990 €.

Τα πρώτα οχήματα θα πρέπει να περάσουν το τμήμα μας αυτό το φθινόπωρο.

Το ηλεκτρικό sedan της Volkswagen ID.7 αποκαλύπτει τις υψηλές τιμές του

Η παραγωγή του πρώτου ηλεκτρικού sedan Volkswagen είναι προχωρημένη και οι παραγγελίες είναι ανοιχτές στη Γερμανία. Η υπόσχεση είναι αναμφισβήτητα φιλόδοξη, αλλά οι τιμές είναι υψηλές και η ταυτότητα.7 Κίνδυνος να πάσχει από ανταγωνισμό, ειδικά αυτόν του Tesla.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ο πόλεμος των τιμών που ισχύει για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και η Volkswagen πρέπει να καταφέρουν να πείσουν μια πιο απαιτητική πελατεία με το μελλοντικό του αναγνωριστικό.7. Ενώ οι πρώτες παραγγελίες είναι ανοιχτές, το sedan αντικατάστασης Passat αποκαλύπτει τις τιμές του και θα είναι απαραίτητο να έχουμε έναν πηγάδι τραπεζικό λογαριασμό.

Citroën Friend Tonic Best Price: 9.98 €

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Ταυτότητα.7 Pro στον κατάλογο και μια επερχόμενη επαγγελματική έκδοση

Για να κάνει τους ανθρώπους να ξεχάσουν το Passat που είχε μια καλή καριέρα, αλλά και να ξαναρχίσει το sedan ενάντια στο SUV, η Volkswagen βάζει πολλά στην ταυτότητά του.7. Τεχνολογικό και αποτελεσματικό, το τεχνικό φύλλο του sedan μήκους περίπου 5 μέτρων είναι τώρα γνωστό.

Με ηλεκτρικό κινητήρα 286 hp τοποθετημένο στον πίσω άξονα και μια μπαταρία 77 kWh σε έκδοση pro, το αναγνωριστικό.7 υπόσχεται περισσότερο από 600 χλμ. Αυτονομίας. Μια μελλοντική επαγγελματική έκδοση προγραμματίζεται, αυτή τη φορά παίρνοντας μια πολύ μεγάλη μπαταρία 86 kWh, υποστηρίζοντας μια ακτίνα δράσης 700 χλμ. Γρήγορη επαναφόρτιση σημείων σε 200 kW και θα πρέπει να επιτρέψει στάσεις κάτω των 30 λεπτών για να γεμίσουν τα ηλεκτρόνια.

Στη Γερμανία, όπου οι παραγγελίες είναι ανοιχτές, η τιμή που εμφανίζεται για ένα αναγνωριστικό Volkswagen.Το 7 Pro είναι € 56.995. Εάν οι τιμές είναι πιθανό να ποικίλουν όταν φτάνουν στη Γαλλία, είναι απίθανο να προσφερθεί αυτό το sedan σε λιγότερο από 47.000 €, καθιστώντας το στην πραγματικότητα μη επιλέξιμο για το οικολογικό μπόνους. Στα μισά του δρόμου μεταξύ του μοντέλου Tesla 3 και S, το αναγνωριστικό.7 Τοποθετήστε απευθείας μια Hyundai Ioniq 6 που πωλείται από € 51.400.

Σε αυτήν την τιμή, το αναγνωριστικό.Το 7 Pro έχει ζάντες 19 ιντσών, κεντρική οθόνη αφής 15 ιντσών και σύστημα προβολής κεφαλής στην επαυξημένη πραγματικότητα. Προφανώς, έχει το ταξιδιωτικό βοηθό που αντιστοιχεί σε αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2. Για εκείνους που θα ήθελαν να αντέξουν οικονομικά την έκδοση, οι τιμές δεν έχουν ακόμη κοινοποιηθεί, αλλά πρέπει να περιμένουμε ένα τιμολόγιο να υπερβαίνει ευτυχώς τα 60.000 €.

Id Volkswagen.7: 286 HP Electric και 700 χλμ. Αυτονομία

Η Volkswagen παρουσιάζει το ηλεκτρικό sedan της ταυτότητας.7. Στο μενού, 700 χλμ. Αυτονομίας, μήκους περίπου 5 μέτρων και αναθεωρημένη ψυχαγωγία. Το κατασκεύασμα.

Id Volkswagen. 7: Οι παραγγελίες είναι ανοιχτές, εδώ είναι η τιμή του ηλεκτρικού sedan

Η Volkswagen μόλις άνοιξε το βιβλίο εντολών ταυτότητας. 7 στη Γερμανία. Η ευκαιρία για τους χρήστες να ανακαλύψουν ορισμένα ελλείποντα δεδομένα, όπως η αυτονομία και η τιμή του νέου ηλεκτρικού sedan του κατασκευαστή.

Volkswagen ID 7

Ενώ η Volkswagen μόλις ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες, η είσοδος στην παραγωγή της ταυτότητας. 7 Στη Γερμανία, ο κατασκευαστής προέρχεται μόλιςΑνοίξτε το βιβλίο παραγγελίας του ηλεκτρικού sedan με τους γείτονές μας σε ολόκληρο τον Ρήνο.

Την ευκαιρία για τους χρήστες να ανακαλύψουν ορισμένα ελλείποντα δεδομένα σχετικά με αυτό που εμείς Ψευδώνυμο το “Electric Passat”. Πρώτα απ ‘όλα, μαθαίνουμε ότι ο κατασκευαστής σκοπεύει να ξεκινήσει προς το παρόν μόνο μία έκδοση του μεγάλου wattée sedan, δηλαδή ταυτότητα. 7 Pro. Αυτό το μοντέλο διαθέτει μπαταρία 77 kWh, που του επιτρέπει να εμφανίζει μια καλή αυτονομία 621 χλμ Στον κύκλο WLTP.

Αυτονομία, τιμές, εξοπλισμός, γνωρίζουμε τα πάντα για την ταυτότητα. 7

Επιπλέον, ο κατασκευαστής υπόσχεται Μέση κατανάλωση ενέργειας μεταξύ 16,3 και 14,1 kWh 100 χιλιόμετρα. Προκειμένου να αποπλανήσουμε τους ευρωπαίους χρήστες (και ειδικά για να περάσουν το χάπι τιμών, αλλά θα επιστρέψουμε αργότερα), η VW αποφάσισε να παράσχει αυτό το τερματισμό με ορισμένο εξοπλισμό υψηλής ποιότητας.

Έτσι, το αναγνωριστικό. Το 7 είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της μάρκας που θα ξεκινήσει Ένα έξυπνο σύστημα κλιματισμού, ικανή να διανείμει τον αέρα βέλτιστα στο χώρο των επιβατών. Η μελλοντική ναυαρχίδα της VW έχει επίσης έναν νέο φωνητικό βοηθό IDA με καλύτερη κατανόηση. Στη συνέχεια, βρίσκουμε pell-mell σε αυτό το πακέτο εξοπλισμού:

  • Το κεφάλι -up στην επαυξημένη πραγματικότητα
  • Το σύστημα πλοήγησης Discover Pro Max
  • Hudson Alloy Rims 8d 19 μπροστά, 8,5 ημέρες x 19 στο πίσω μέρος, με φινίρισμα διαμαντιών
  • Κλείδωμα πρόσβασης χωρίς κλειδί και σύστημα εκκίνησης
  • Διάφορα συστήματα οδήγησης όπως το Travel Assist, το Lane Assist, το Side Assist, τα οδικά ταξίδια και η κάμερα αντιστροφής

Μέσα, οι ιδιοκτήτες της ταυτότητας. Το 7 Pro μπορεί επίσης να επωφεληθεί από ορισμένα πλεονεκτήματα όπως Ηλεκτρικά καθίσματα μνήμης ergoactive και αυτοματοποίηση, ή Ένα σύστημα ήχου υπέγραψε τον Harman Kardon Αποτελείται από δώδεκα ηχεία (για δύναμη 700 W). Το sedan θα σας επιτρέψει επίσης να θαυμάσετε το ουράνιο θόλο με Μια έξυπνη πανοραμική ηλιοροφή (Το γυαλί γίνεται αδιαφανές ή διαφανές μέσω φωνητικής εντολής) … κάτω από την επιλογή Δυστυχώς.

Ας έρθουμε τώρα στην ενοχλητική ερώτηση: η τιμή. Στα γερμανικά, ταυτότητα. 7 Pro θα προσφερθεί από 56.995 ευρώ €. Μια τιμή που το προτίθεται αμέσως στους πλούσιους προϋπολογισμούς. Σημειώστε ότι αυτή η τιμή ισχύει μόνο για τη γερμανική αγορά. Προς το παρόν, η Volkswagen δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει το πλέγμα τιμών που ισχύει στη Γαλλία. Ως υπενθύμιση, το αναγνωριστικό. 7 θα μειωθεί επίσης σε μια έκδοση pro, η οποία θα είναι εξοπλισμένη με μπαταρία 86 kWh για μια σειρά από 700 χλμ.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο