Κατεβάστε το ViewRanger GPS για το Android (Free) – Clubic, ViewRanger για Android – Λήψη APK από Uptododown

Παράσταση

Το ViewRanger είναι μια εφαρμογή που προορίζεται ειδικά σε όσους αγαπούν την πεζοπορία και το εξωτερικό. Σας επιτρέπει να ανακαλύψετε νέες διαδρομές, να μοιράζεστε περιπέτειες και εμπειρίες με άλλους χρήστες της εφαρμογής και ακόμη και να έχετε πρόσβαση σε χρήσιμο περιεχόμενο όπως τοπογραφικές κάρτες.

ViewRanger GPS για Android

Επωφεληθείτε πλήρως από τις υπαίθριες δραστηριότητές σας με αυτήν την κάρτα και τον διαχειριστή διαδρομής για iOS και Android. Πολλά χαρακτηριστικά, αλλά μερικές φορές μπερδεμένα χρήση.

Από πολλές κάρτες, δωρεάν ή απαιτώντας συνδρομή premium, ViewRanger GPS Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τις διαδρομές που θα σας συνοδεύσουν κατά τη διάρκεια των αθλητικών σας δραστηριοτήτων. Ένα χρονόμετρο σας επιτρέπει επίσης να καταγράψετε τα ταξίδια που κάνετε. Είναι δυνατόν να συμβουλευτείτε τις κάρτες εκτός σύνδεσης. Απλά επιλέξτε και αποθηκεύστε τα απαραίτητα μέρη για το ταξίδι σας.

Εάν η δημιουργία και η αναζήτηση διαδρομών είναι μερικές φορές ευαίσθητα στα smartphones, δεν αποτελούν πρόβλημα στον ιστότοπο της εφαρμογής. Μπορείτε να κατεβάσετε τις διαδρομές που προσφέρονται από τα μέλη και να προσθέσετε τη δική σας, από τίποτα ή ένα υπάρχον αρχείο διαδρομής. Παραμένει μόνο για να συγχρονίσετε το smartphone σας. Επιπλέον, το ViewRanger GPS βασίζεται σε μια σημαντική κοινοτική διάσταση, επιτρέποντάς σας ειδικότερα να γνωρίζετε τη θέση των φίλων σας ή άλλων μελών.

Προδιαγραφές

Συντάκτης Θα αυξηθεί
Μέγεθος 15.25 MB
Λήψεις 1287 (τελευταίες 7 ημέρες)
Αδεια Ελεύθερο λογισμικό
Εκδοχή 10.11.66
Τελευταία ενημέρωση 12/20/2021
Λειτουργικό σύστημα Android, iOS
Κατηγορίες Αθλημα

Παράσταση

Βίντεο για το DevietRanger1

Το ViewRanger είναι μια εφαρμογή που προορίζεται ειδικά σε όσους αγαπούν την πεζοπορία και το εξωτερικό. Σας επιτρέπει να ανακαλύψετε νέες διαδρομές, να μοιράζεστε περιπέτειες και εμπειρίες με άλλους χρήστες της εφαρμογής και ακόμη και να έχετε πρόσβαση σε χρήσιμο περιεχόμενο όπως τοπογραφικές κάρτες.

Από την κύρια οθόνη, μπορείτε γρήγορα να έχετε πρόσβαση σε πολλές διαφορετικές διαδρομές που δημοσιεύονται από οδηγούς, τουριστικούς οργανισμούς και αθλητικά εμπορικά σήματα, αλλά και από χρήστες και μέλη της κοινότητας. Μπορείτε επίσης με την ίδια λογική, να δημιουργήσετε τους δικούς σας οδηγούς.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργικότητα του ViewRanger είναι ότι σας επιτρέπει να γνωρίζετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε στο ακόλουθο σημείο ελέγχου ή μέχρι το τέλος του δρομολογίου. Επιπλέον, χάρη στη βοήθεια του GPS της συσκευής σας, θα έχετε πολύτιμες πληροφορίες όπως το υψόμετρο και την ακριβή τοποθεσία.

Η πιο δροσερή λειτουργικότητα που βρίσκεται στο ViewRanger, είναι η πιθανότητα καταγραφής της διαδρομής σας. Μπορείτε να το ακολουθήσετε στην κάρτα, να προσθέσετε φωτογραφίες, να στατιστικά στοιχεία όπως η απόσταση ή το υψόμετρο και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Το ViewRanger είναι μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή για όσους αγαπούν το εξωτερικό. Χάρη σε αυτήν, θα έχετε πάντα λίγη βοήθεια και έναν καλό σύντροφο στο smartphone σας.

Αναθεώρηση από το Álvaro Toledo που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptodown

Απαιτούμενες συνθήκες (τελευταία έκδοση)

  • Απαιτεί το Android 4.1, 4.1.1 ή περισσότερα