Κιτ κάμερας παρακολούθησης | Verrisure, Εξωτερική κάμερα παρακολούθησης | Οδονιστής

Εξωτερική κάμερα: οθόνη και προστατεύστε το σπίτι σας από έξω

Contents

Η βεράντα είναι ένα από τα συνδεδεμένα σημεία διέλευσης για διαρρήκτες που περνούν γύρω από ένα σπίτι για να προσδιορίσουν την πρόσβαση. Επομένως, η δράση ενός συστήματος παρακολούθησης βίντεο ισχύει πολύ καλά στις βεράντες, τις πέργκολες, τα σπίτια της πισίνας και άλλες καλοκαιρινές κουζίνες, ειδικά αν αποθηκεύετε εξοπλισμό που μπορεί να αντιπροσωπεύει μια αγοραία αξία για τους κλέφτες. Σε αυτό το επίπεδο, επιλέξτε μια θέση ύψους, για να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή γωνία προβολής στην κάμερά σας και Γυρίστε το στόχο σας προς τον τόπο που σας φαίνεται να αντιπροσωπεύετε το βασικό σημείο διέλευσης Ένας νυχτερινός επισκέπτης για να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες ανίχνευσης.

Κιτ κάμερας Verisure Surveillance: Πλεονεκτήματα και Λειτουργία

Verisure Living Room Surveillance Camera

Για πρόσεχε, Για Μείνετε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους σας ή ακόμη και για Περιμένετε συχνές παραδόσεις : Οι λόγοι για να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με ένα κιτ κάμερας παρακολούθησης είναι πολλοί.

Αλλά Αυτός ο τύπος πακέτου βίντεο μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε μια πιο παγκόσμια προσφορά προστασίας, Όπως στο Verisure. Ο σκοπός: Αυξήστε τη λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα του συστήματος συναγερμού Protégé, προσφέροντάς του τη δυνατότητα να επωφεληθεί από μια ελκυστική προσφορά τιμών.

Σε αυτό το άρθρο, βρείτε πολλές πληροφορίες σχετικά με την κάμερα και τα κιτ Verrisor που ενσωματώνουν μία ή περισσότερες κάμερες παρακολούθησης.

Ποιο είναι το κιτ κάμερας παρακολούθησης Verisure ?

Τα κιτ κάμερας παρακολούθησης είναι διαθέσιμα κατά το σχεδιασμό του συστήματος προστασίας του προσαρμοσμένου σας. Αρχικές και βέλτιστες προσφορές, διαφορετικά πακέτα προστασίας: για καθένα από αυτά, Μπορείτε να συμπεριλάβετε, εκτός από άλλα εξαρτήματα, μία ή δύο κάμερες Arlo Pro 4 (ανάλογα με το επιλεγμένο πακέτο) για να το κάνετε ένα κιτ παρακολούθησης βίντεο.

Έτσι, με Η αρχική προσφορά + κάμερα ARLO, Επωφεληθείτε:

 • 1 4G/GPRS συναγερμό Κέντρο-Ethernet/Wi-Fi
 • 1 Αναγνώστης Badges Multiffunction με ενσωματωμένη γοργόνα και ενδοεπικοινωνία + 3 κονκάρδες πρόσβασης
 • 1 ανιχνευτής κίνησης με ενσωματωμένο αισθητήρα φωτογραφιών και flash
 • 1 ανιχνευτής σοκ και ανοίγματος
 • 1 κάμερα Arlo Pro 4
 • 1 πλάκα και αποθαρρυντικά αυτοκόλλητα

Με Η βέλτιστη προσφορά + κάμερα ARLO, Το σύστημά σας έχει:

 • 1 4G/GPRS συναγερμό Κέντρο-Ethernet/Wi-Fi
 • 1 Αναγνώστης Badges Multiffunction με ενσωματωμένη γοργόνα και ενδοεπικοινωνία + 6 κονκάρδες πρόσβασης
 • 2 ανιχνευτές κίνησης με αισθητήρες φωτογραφιών και ολοκληρωμένες αναλαμπές
 • 2 ανιχνευτές σοκ και ανοίγματα
 • 1 κάμερα Arlo Pro 4
 • 1 ομίχλη αντι-καμαρίδας
 • 1 πλάκα και αποθαρρυντικά αυτοκόλλητα

Τελικά, Τα διαφορετικά πακέτα προστασίας Verisure μπορούν επίσης να ενσωματώσουν μία ή περισσότερες κάμερες (ες) Εάν το επιθυμείτε:

Πακέτο προστασίας από ασήμι ::

 • 1 κάμερα
 • 1 άλλο εξοπλισμό για να διαλέξετε (εξαιρουμένων των αντι-δεσμευμένων ομίχλης και υπαίθριου ανιχνευτή)

Πακέτο προστασίας από χρυσό ::

 • 1 κάμερα
 • 2 άλλα στοιχεία για να διαλέξετε (εξαιρουμένων των ομίχλης αντι-καμαριέρας και εξωτερικού ανιχνευτή)

Πακέτο προστασίας από λευκόχρονα μια επιλογή :

 • 1 κάμερα και 3 άλλα εξοπλισμό για να διαλέξετε (εξαιρουμένων της ομίχλης κατά της Clusation, περιορίζεται σε 1 υπαίθριο ανιχνευτή)
 • 2 κάμερες και 2 άλλο εξοπλισμό για να διαλέξετε (εξαιρουμένων των αντι-δεσμευμένων ομίχλης και υπαίθριου ανιχνευτή)

Πακέτο προστασίας κάμερας ::

 • 1 κάμερα
 • 1 Αξεσουάρ για να διαλέξετε (καλώδιο + υποδοχή ή ηλιακό πίνακα Arlo)

Το κιτ κάμερας παρακολούθησης αυξάνει την αποτελεσματικότητα του συστήματος συναγερμού σας, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα Ταινία, αποθήκευση, συμβουλευτείτε και ακόμη και αλληλεπιδράτε από απόσταση χάρη στις ολοκληρωμένες κάμερες παρακολούθησης και στην αφοσιωμένη εφαρμογή για κινητά εταίρος.

Πώς λειτουργεί το κιτ κάμερας παρακολούθησης Verisure ?

Το κιτ σας με κάμερα παρακολούθησης έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται φυσικά στον συναγερμό Verrisor και σε μέρη που πρέπει να εξασφαλιστούν.

Το κιτ κάμερας παρακολούθησης είναι πολύ απλά ελεγχόμενο χρησιμοποιώντας ένα smartphone (iOS ή Android). Μέσω της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας αφιερωμένη στην κάμερα, Ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί απευθείας με την κάμερα HD του. Από την οθόνη του, αποκτά πρόσβαση στις ρυθμίσεις της κάμερας καθώς και τις εικόνες που μεταδίδει ζωντανά και μπορεί να παραγγείλει την εγγραφή.

Παράλληλα, Η κάμερα IP παίζει το ρόλο ενός ανιχνευτή ανθρώπινης παρουσίας. Η κάμερα είναι πράγματι σε θέση να διαφοροποιήσει έναν άνθρωπο από ένα ζώο ή ένα πακέτο. Ο στόχος: να μειωθεί οι ψευδείς ειδοποιήσεις. Μόλις γίνει η διαμόρφωση για το σκοπό αυτό, η κάμερα είναι σε θέση να καταγράφει αυτόματα βίντεο μόλις εντοπιστεί μια ύποπτη παρουσία. Είναι επομένως ικανήΠροειδοποιήστε τον ιδιοκτήτη του για την παρουσία ενός εισβολέα χάρη στην αποστολή μιας ειδοποίησης Ακόμα κι αν το τελευταίο δεν είναι συνδεδεμένο με την κάμερα.
Σημειώστε ότι οι εγγεγραμμένοι χρήστες είναι οι μόνοι που μπορούν να χρησιμοποιούν την κάμερα σε καθημερινή βάση. Οι πράκτορες του απομακρυσμένου κέντρου παρακολούθησης δεν έχουν τη δυνατότητα προβολής της ροής βίντεο που μεταδίδει εκτός ενεργοποίησης προειδοποίησης.

Οι κάμερες αυτού του κιτ παρακολούθησης βίντεο λειτουργούν ή ασύρματα. Μπορούν επίσης να λειτουργήσουν χάρη στη χρήση ενός ηλιακού πίνακα. Οι κινηματογραφημένες ακολουθίες βίντεο είναι υψηλής ποιότητας και μπορούν να καταγραφούν στο σύννεφο (που περιλαμβάνεται στην προσφορά) ή σε μια κάρτα SD χρησιμοποιώντας ένα ειδικό κόμβο (δεν παρέχεται).

Η κάμερα παρακολούθησης Arlo Pro 4 που προσφέρεται από την Verisure είναι Προσαρμοσμένη στις χρήσεις ατόμων και επαγγελματιών, μέσα και έξω Μέρη για εξασφάλιση. Μπορείτε να επιλέξετε να το κρεμάσετε στον τοίχο (εξωτερικό, εσωτερικό) ή να το τοποθετήσετε σε ένα έπιπλο (εσωτερικό).

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της κάμερας ARLO ενσωματωμένη στο κιτ παρακολούθησης βίντεο Verisure ?

Ιδιαίτερα κατάλληλη για το εξωτερικό, η κάμερα παρακολούθησης Arlo Pro 4 που προσφέρει η Verisure προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Μεταξύ των χαρακτηριστικών που το καθιστούν το ιδανικό συμπλήρωμα στο γενικό σύστημα συναγερμού σας:

 • Είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.
 • Διαθέτει προγραμματιζόμενο προβολέα και ολοκληρωμένο σύστημα μεταξύ.
 • Έχει ένα όραμα ημέρας / νύχτας που της επιτρέπει να παρέχει έγχρωμες εικόνες και βίντεο ανά πάσα στιγμή.
 • Η γωνία του είναι 160 °.
 • Είναι εξοπλισμένο με ένα έξυπνο σύστημα ανίχνευσης που σας επιτρέπει να καθορίσετε ακριβείς ζώνες παρακολούθησης και να διακρίνετε έναν άνθρωπο από ένα ζώο και ένα πακέτο.
 • Συνδέεται με το smartphone σας και το κέντρο απομακρυσμένης παρακολούθησης Verisure.

Έτσι, Σε περίπτωση ειδοποίησης του συναγερμού σας, το σύστημα παρακολούθησης βίντεο και οι ακολουθίες που καταγράφονται από την κάμερά σας επιτρέπουν στους πράκτορες VerRisure να εντοπίζουν τον κίνδυνο πιο γρήγορα. Ο σκοπός: Ειδοποίηση κατάλληλων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης το συντομότερο δυνατό διευκολύνοντας το υποχρεωτικό βήμα της ανύψωσης αμφιβολίας.

Πού και πώς να εγκαταστήσετε το κιτ κάμερας παρακολούθησης ?

Μια κάμερα παρακολούθησης προορίζεται να παρακολουθεί ένα μέρος με στρατηγική διάσταση, δηλαδή επειδή αποτελεί ένα υποχρεωτικό σημείο διέλευσης, είτε επειδή στεγάζει Πολύτιμα αντικείμενα. Επομένως, η κάμερα δικτύου πρέπει να εγκατασταθεί έτσι ώστε η όρασή της να περιλαμβάνει αυτά τα σημεία ενδιαφέροντος.

Μια άλλη πτυχή που πρέπει να ληφθεί υπόψη: η επισήμανση -ή μη -non -αυτού του εξοπλισμού του συστήματος ασφαλείας σας. Αν Ο ρόλος του κιτ με κάμερα παρακολούθησης είναι πάνω απ ‘όλα αποθαρρυντικά, Η κάμερα μπορεί να εγκατασταθεί για να είναι ορατή αλλά όχι προσβάσιμη από άλλους ανθρώπους από τον χρήστη του. Αφ ‘ετέρου, Εάν η λειτουργία του κιτ με κάμερα παρακολούθησης είναι να κρατάτε ένα διακριτικό και απόσταση μάτι Σε προστατευμένα μέρη και εκείνα που είναι παρόντες, τότε η κάμερα μπορεί να εγκατασταθεί από την όραση έτσι ώστε να προωθήσει το διακριτικό ρολόι.

Το κιτ κάμερας Verisure Turveillance είναι εγκατεστημένο και ρυθμίζεται κατά την εγκατάσταση του γενικού συστήματος συναγερμού. Τις εξελισσόμενες ανάγκες σας, μπορείτε επίσης να αποφασίσετεΠροσθέστε ένα κιτ παρακολούθησης βίντεο στο αρχικό σας σύστημα συναγερμού αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση, Συνιστάται η εμπειρογνωμοσύνη ενός επαγγελματικού verrisure ώστε να :

 • Ορίστε τις προνομιούχες τοποθεσίες της φωτογραφικής μηχανής σας (ή τις κάμερες σας)
 • Σεβαστείτε τους κανονισμούς σχετικά με την εγκατάσταση και τη χρήση του εξοπλισμού παρακολούθησης βίντεο. Για παράδειγμα, απαγορεύεται να κινηματογραφηθεί ο δημόσιος δρόμος. Είναι επίσης υποχρεωτικό να ενημερώσετε τους ανθρώπους που μετακινούνται στο σπίτι σας ότι είναι εξοπλισμένο με σύστημα παρακολούθησης βίντεο.
 • Συνεργασία μεταξύ των φωτογραφικών μηχανών σας, του συναγερμού σας και του απομακρυσμένου σταθμού παρακολούθησης

Τέλος, από τεχνική άποψη, η εγκατάσταση της συνδεδεμένης κάμερας απαιτεί κάποιες επιταγές. Επομένως, είναι απαραίτητο να του εγγυηθεί ένα επαρκές εύρος ζώνης WiFi σε χωρίς δυσκολία να μεταδίδει το βίντεο HD του. Σε περίπτωση περιορισμένης σύνδεσης, η συμπίεση μπορεί πράγματι να θέσει σε κίνδυνο την ποιότητα της παρακολούθησης βίντεο.

Επιλέξτε το σωστό κιτ κάμερας παρακολούθησης

Για Επιλέξτε την κάμερα παρακολούθησης, Μη διστάσετε Ζητήστε συμβουλές από έναν επαγγελματία ασφάλεια. Θα σε βοηθήσει Προσδιορίστε ποιες είναι οι κάμερες IP προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Για να λειτουργήσετε σε πλήρη παρακολούθηση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, θα σας καθοδηγήσει επίσης στο σχεδιασμό ενός πλήρους συστήματος παρακολούθησης. Τέλος, θα σας συνοδεύσει καθ ‘όλη τη διάρκεια της φάσης εγκατάστασης και λειτουργίας της φωτογραφικής μηχανής σας με ή ασύρματο.

Εξωτερική κάμερα: οθόνη και προστατεύστε το σπίτι σας από έξω

Εξωτερική κάμερα παρακολούθησης

Κακός καιρός, αυτός ο εξοπλισμός εντοπίστε και προειδοποιήστε σας από την παρουσία ενός εισβολέα πριν ακόμη καταφέρει να εισέλθει στο σπίτι σας.

Τα προϊόντα μας αφιερωμένα στην εξωτερική σας προστασία

Κάμερα Arlo Pro 4

Εξωτερικός ανιχνευτής κίνησης με αισθητήρα φωτογραφιών

Για προσαρμογές του παρακολούθηση βίντεο, Το VerRisure ενσωματώνει το σύστημα συναγερμού Κάμερα Arlo Pro 4. Ο Στόχος: Για να σας επιτρέψουμε Δείτε ζωντανά και HD Τι συμβαίνει κοντά στην πόρτα σας, στο σοκάκι σας, στο γκαράζ σας, κ.λπ.

Αυτή η συνδεδεμένη κάμερα, καιρός -ανθεκτικός, προσφέρετε ένα Εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ποιότητα εγγραφής. Απολύτως προσαρμοσμένο στο εξωτερικό, το προσαρμογή της ευαισθησίας του σας επιτρέπει να περιορίσετε ψευδείς ειδοποιήσεις σε περίπτωση διέλευσης ζώων.

Χάρη στη συνδεσιμότητά του και το Αφιερωμένη εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας, Σας ειδοποιούνται από την ειδοποίηση σε περίπτωση ύποπτης κίνησης. Δεν σας λείπει τίποτα για το τι συμβαίνει στο σπίτι σας, ακόμη και απουσία σας !

Περισσότερο: Η κάμερα Arlo Pro 4 περιλαμβάνει γοργόνα, μικρόφωνο, ηχεία και ελαφρύ προβολέα για να προσφέρει μέγιστη δυνατότητα σε ένα μόνο προϊόν. Συνεπώς, συνδυάζετε αποτρεπτικό, ανίχνευση και προειδοποίηση σε έναν ενιαίο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας !

Η συνδεδεμένη κάμερα Arlo Pro 4 που προσφέρεται από την Verisure

Κάμερα Arlo Pro 4

Arlo Pro 4 Gallery Camera Outdoors

Κάμερα Arlo σε εξωτερικούς χώρους

Κάμερα Arlo σε εξωτερικούς χώρους

Κάμερα Arlo σε εξωτερικούς χώρους

Κάμερα Arlo σε εξωτερικούς χώρους

Κάμερα Arlo σε εξωτερικούς χώρους

Κάμερα Arlo σε εξωτερικούς χώρους

Τα πλεονεκτήματα του συναγερμού Verisure με την Arlo Pro 4 Outdoor Camera

Συνδεσιμότης

Εικόνες HD

Αμφίδρομη επικοινωνία

Ειδοποιήσεις

Εγκατάσταση και συντήρηση

24/7 απομακρυσμένη παρακολούθηση

Καλό να ξέρω :: Η ενσωμάτωση της εξωτερικής κάμερας Arlo Pro 4 στο σύστημα συναγερμού Arlo Pro 4 σας επιτρέπει επίσης να βελτιώσετε την ασφάλεια της κάμερας σας. Περιλαμβάνονται τείχος προστασίας και άλλα συστήματα ασφαλείας, σε αντίθεση με την αγορά κάμερας μόνο στα σούπερ μάρκετ διανομής.

Πρέπει να δεχτείτε cookies για να δείτε το βίντεο

Ανακαλύψτε το σύστημα συναγερμού Verisure με την Arlo Pro 4 Outdoor Camera

Περιλαμβάνονται άμεσα στις προσφορές της, σε πακέτα ή ανά μονάδα: η Verisure επιτρέπει στα άτομα και τους επαγγελματίες να παρακολουθούν το σπίτι ή τις επιχειρήσεις τους ενσωματώνοντας μία ή περισσότερες κάμερες Arlo Pro 4 στο γενικό κιτ συναγερμού τους

Συνδυάστε την εγκατάσταση μιας υπαίθριας κάμερας παρακολούθησης και ενός απομακρυσμένου συστήματος παρακολούθησης προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα:

 • Ενίσχυση του αποτρεπτικού αποτελέσματος του γενικού συστήματος ασφαλείας σας
 • Πιθανότητα να δει Τι συμβαίνει γύρω από το σπίτι σας (ή την επιχείρηση)
 • Πιθανότητα αλληλεπίδρασης με τους παρόντες κοντά στην κάμερα
 • Διευκόλυνση της ανύψωσης αμφιβολίας προκειμένου να προειδοποιήσετε γρήγορα την αστυνομία Σε περίπτωση αποδεδειγμένης απόπειρας εισβολής
 • Παροχή αποδεικτικών στοιχείων εάν είναι απαραίτητο

Καλό να ξέρω :: Εκτός από τους ενεργοποιητές συναγερμού, η απομακρυσμένη παρακολούθηση VerRisure δεν έχει πρόσβαση σε εικόνες και βίντεο λαμβάνονται από τις υπαίθριες κάμερες σας.

Το σύστημα συναγερμού σας με κάμερα εγκατεστημένη εντός 48 ωρών

στάδιο

Αίτηση
ηλεκτρονικά αποσπάσματα

στάδιο

Διάγνωση με ένα
ειδικός ασφαλείας

στάδιο

Εγκατάσταση του δικού σας
Σύστημα συναγερμού 48h

Επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία και το δίκτυο της υπηρεσίας Verisure Agency που διαδίδεται σε ολόκληρη τη Γαλλία: έρχονται να σας γνωρίσουμε και να εξασφαλίσουμε το σπίτι ή την επιχείρησή σας σε λιγότερο από 48 ώρες.

1. Online αίτημα προσφοράς. Κάντε κλικ στο “Ξεκινήστε την προσφορά μου”, εισαγάγετε τις πρώτες πληροφορίες και στείλτε μας το αίτημά σας. Είναι απλό και διαρκεί μόνο 1 λεπτό !

2. Γνωρίστε με τον ειδικό εμπειρογνώμονα Verisure. Η Verisure έρχεται να σας γνωρίσει. Η ευκαιρία για εσάς να επωφεληθείτε δωρεάν και χωρίς δέσμευση από έλεγχο ασφαλείας, ένα προσαρμοσμένο απόσπασμα, αλλά και από μια παρουσίαση των προσφορών και των προϊόντων της VerRisure (κάμερες, ανιχνευτές, κεντρικοί κ.λπ.) που θα σας επιτρέψει να έχετε συναγερμό με ενσωματωμένη κάμερα ιδανικά για τις ανάγκες σας.

3. Εγκατάσταση και διαμόρφωση από τον εμπειρογνώμονα ασφαλείας σας. Η Verisure υποστηρίζει την εγκατάσταση και τη διαμόρφωση του συστήματος συναγερμού σας. Σας συνοδεύουμε επίσης στη λαβή του.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εξωτερικές κάμερες παρακολούθησης

Η εγκατάσταση μιας υπαίθρια κάμερα παρακολούθησης επιτρέπει, για άτομα, να παρακολουθείτε τον κήπο σας, τη βεράντα του ή την είσοδο του γκαράζ σας, είτε είστε στο σπίτι είτε σε διακοπές στο άλλο άκρο του κόσμου.

Ποια κάμερα θα επιλέξει ? Ποια τοποθεσία επιλέξτε ? Ποιες υπηρεσίες μπορούν να κάνουν ? Βρείτε όλες τις συμβουλές μας σε αυτόν τον οδηγό ή απευθείας από τους εμπειρογνώμονες και τους συμβούλους της Verisure όταν ζητάτε την προσφορά σας !

Επιλέξτε τη σωστή υπαίθρια κάμερα: Ποια κριτήρια πρέπει να λάβετε υπόψη ?

Γνωρίζουμε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων στην αγορά. Διακρίνονται γενικά από τους συνδεσιμότης (ενσύρματο ή ασύρματο), τους αντίσταση στο καιρό (Πιστοποιήσεις IP 65 ή IP 68), η παρουσία ενός κινητήρα αφιερωμένου στο τηλεχειριστήριο και φυσικά τους οπτικές ιδιότητες.

Ελέγξτε την οπτική ποιότητα και τη νυχτερινή όραση

Η ποιότητα των εικόνων που συλλαμβάνονται από την εξωτερική κάμερα παρακολούθησης εξαρτάται από δύο όργανα που είναι Οπτική (ο φακός) και ο αισθητήρας (ο ηλεκτρονικός αμφιβληστροειδής) . Η οπτική συνθέτει κυρίως τη γωνία προβολής, το εύρος και τη σαφήνεια των εικόνων. Όταν είναι καλής ποιότητας, οι εικόνες είναι σαφείς και καλά φωτισμένες, χωρίς παρασιτικό αποτέλεσμα παραμόρφωσης ή φωτεινό φωτοστέφανο. Ο αισθητήρας καθορίζει τον ορισμό της ψηφιακής εικόνας που συλλαμβάνεται από την κάμερα. Το μέγεθός του και ο αριθμός των εικονοστοιχείων που είναι σε θέση να αποκαταστήσουν (συχνά εκφράζονται σε megapixels) θα μας επιτρέψουν να πούμε εάν είναι κάμερα υψηλής ευκρίνειας (720p) ή πλήρους HD (1080p) (1080p).

Ο αισθητήρας και η οπτική σχετίζονται τελικά με προαιρετικό εξοπλισμό που συμμετέχει επίσης στην ποιότητα βίντεο ή τις δυνατότητες που προσφέρει η συσκευή όσον αφορά την παρακολούθηση βίντεο. Για παράδειγμα, συνιστάται να Επιλέξτε μια υπαίθρια κάμερα παρακολούθησης με συσκευή νυχτερινής όρασης (υπέρυθρος προβολέας) Εάν θέλετε να παρακολουθείτε τον κήπο σας, την είσοδό σας ή την αυλή σας τη νύχτα. Έχουν επίσης κάποιες υπαίθριες κάμερεςΟπτικό ζουμ ότι ο χρήστης μπορεί να απομακρυνθεί καθώς ευχαριστεί να μετακινήσει το οπτικό πεδίο ή να μεγεθύνει μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια της ροής βίντεο που μεταδίδεται ζωντανά.

Εξασφαλίστε την αντίσταση στις καιρικές συνθήκες

Ποιος λέει ότι η εξωτερική κάμερα ασφαλείας λέει ότι η βροχή, ο άνεμος, η άμμος, τα σωματίδια ρύπανσης, τα νεκρά φύλλα ή η απόπειρα βανδαλισμού. Εάν η κάμερά σας είναι εκτεθειμένη σε κακές καιρικές συνθήκες, φροντίστε να επιλέξετε ένα μοντέλο που εμφανίζει τη συμβατότητά του με το πρότυπο IP (Protection Index). Τα διαφορετικά επίπεδα αυτού του προτύπου πιστοποιούν κυρίως τη σφράγιση της συσκευής. Μια συνάντηση με κάμερα Το πρότυπο IP 54 είναι για παράδειγμα προστατεύεται από τη σκόνη, αλλά και κατά των προβολών νερού. Αυτό το στοιχείο, ωστόσο, είναι λιγότερο σημαντικό εάν η κάμερά σας είναι εγκατεστημένη κάτω από ένα καταφύγιο, μια τέντα ή μια προεξοχή οροφής.

Να είστε προσεκτικοί, η εμφάνιση καμουφλάζ μιας φτηνής κάμερας HD HD IP δεν εγγυάται ότι πρόκειται για μοντέλο ανθεκτικού στον καιρό.

Εξασφαλίστε τις δυνατότητες αλληλεπίδρασης με το σύστημα συναγερμού

Γνωρίζατε ότι ορισμένες κάμερες IP ενσωματώνουν έναν ανιχνευτή κίνησης για να αποφευχθεί ο κίνδυνος διάρρηξης ? Επομένως, είναι σε θέση να στείλουν μια ειδοποίηση όταν ένας εισβολέας περνάει στον οπτικό του πεδίο. Εδώ είναι σημαντικό να επιλέξετε μια κάμερα WiFi ικανό να παρεμβαίνει στο σύστημα ασφαλείας, έτσι ώστε το σπίτι να επωφεληθεί από ένα διπλό εσωτερικό και εξωτερική παρακολούθηση.

Η ασύρματη εξωτερική κάμερα: απαραίτητη για καλή εξωτερική προστασία

Ανακαλύπτοντας μετά την παραγγελία ότι αγοράσαμε μια κάμερα παρακολούθησης που παρέχεται στο δίκτυο όταν πιστεύαμε ότι το εγκατέστησε στο κάτω μέρος του κήπου δεν είναι ποτέ μια καλή έκπληξη. Για να αποφύγετε απογοητεύσεις, είναι απαραίτητο να ελέγξετε τα δύο στοιχεία που είναι συνδεσιμότητα δικτύου και τροφοδοσία ρεύματος. Οι περισσότερες από τις εξωτερικές κάμερες ασφαλείας που δεν ανήκουν στο κοινό μεταδίδουν τις εικόνες τους μέσω συνδέσμου WiFi.

Αυτό το ευρέως χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο σάς επιτρέπει να προσθέσετε απλώς την κάμερα ασφαλείας σας στις συσκευές που συνδέονται με ραδιοκύματα με το πλαίσιο Internet ή το δρομολογητή που χρησιμοποιείται στο σπίτι. Να είστε προσεκτικοί στο τέλος του. Η ακριβής κάλυψη του δικτύου εξαρτάται από τον πομπό σας και τις συνθήκες χρήσης (πάχος των τοίχων, ο αριθμός των διαμερισμάτων για να διασχίσει, αλλά το WiFi σπάνια υπερβαίνει μερικές δεκάδες μέτρα. Ελέγξτε λοιπόν ότι η τοποθεσία που χρησιμοποιείται για την κάμερά σας είναι καλά μέσα στα κουτιά σας του κουτιού σας. Ένας επαναλήπτης WiFi μπορεί εάν είναι απαραίτητο να επεκτείνει την κάλυψη του δικτύου.

Ίδια Topo για τροφοδοσία. Ορισμένες ασύρματες εξωτερικές κάμερες παρακολούθησης χρειάζονται μια έξοδο τομέα για λειτουργία. Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, των συσκευών που έχουν σχεδιαστεί για να παρακολουθούν μόνιμα μια είσοδο σπιτιού ή μια πόρτα γκαράζ, οι οποίες μερικές φορές αποτελούν το θέμα ενός ηλεκτρικού κυκλώματος που προέρχεται από το τραπέζι. Αντίστροφα, ορισμένες υπαίθριες κάμερες ασφαλείας λειτουργούν χάρη στις μπαταρίες ή στις μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Η εξωτερική κάμερα με εγγραφή: ένα πλεονέκτημα σε περίπτωση εισβολής

Η εγκατάσταση ενός συστήματος παρακολούθησης βίντεο και η μαγνητοσκόπηση εικόνων από το σπίτι σας για να εξασφαλίσετε ότι η απομακρυσμένη εξωτερική παρακολούθηση είναι μια σχετική πρωτοβουλία. Να είστε σε θέση να καταγράψετε αυτές τις εικόνες και να τις παρουσιάσετε στην αστυνομία ή στον ασφαλιστή της σε περίπτωση εισβολής ή διάρρηξης αντιπροσωπεύει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Για να το κάνετε αυτό, μερικά κάμερες εξωτερικής παρακολούθησης είναι με καταγραφέα επιτρέποντας να επωφεληθείτε από Αρκετές ώρες εγγραφής εικόνες ή ακόμα και α συνεχής ηχογράφηση.

Η εξωτερική κάμερα παρακολούθησης με εγγραφή Λειτουργεί όπως οι άλλες κάμερες παρακολούθησης με τη διαφορά που καταγράφει όλα όσα κινηματογραφεί. Τα περισσότερα μοντέλα κάμερας με εγγραφή Μια κάρτα SD για να διασφαλίσω Αποθήκευση εικόνων Αλλά είναι επίσης δυνατή η καταγραφή εικόνων στο σύννεφο.

Το ιδανικό είναι ότι η κάμερα παρακολούθησης με καταγραφέα είναι εφοδιασμένη με μικρόφωνο και ηχείο για να καταγράψει τις εικόνες στην κάρτα SD, αλλά και τον ήχο που σχετίζεται με αυτό.

Ορισμένα μοντέλα κάμερας παρακολούθησης με ηχογράφηση είναι ειδικά για την ύπαρξη συνδεδεμένο με τον ανιχνευτή κίνησης και το σύστημα συναγερμού. Έτσι, Μόλις ανιχνευθεί εισβολή από τον αισθητήρα κίνησης, η εγγραφή βίντεο ορίζει αυτόματα για δέκα δευτερόλεπτα.

Οι καταγεγραμμένες εικόνες θα είναι χρήσιμες για το απομακρυσμένο κέντρο παρακολούθησης, το οποίο θα είναι σε θέση να τους συμβουλεύσει για να κάνει την άρση αμφιβολιών, αλλά και να λάβει τα βήματα Με ασφάλιση: Η εξωτερική κάμερα παρακολούθησης με καταγραφική παρέχει απόδειξη σε εικόνες.

Εγκαταστήστε την υπαίθρια κάμερα παρακολούθησης

Η επιλογή της τοποθεσίας είναι ένα σημαντικό σημείο: η κάμερα πρέπει να είναι σε θέση Παρατηρήστε την περιοχή που σας ενδιαφέρει σε όλη τη διακριτική ευχέρεια, Με σαφή θέα και, ει δυνατόν, σωστό φωτισμό, όλα Χωρίς μαγνητοσκόπηση της δημόσιας εθνικής οδού Να μείνετε στα νύχια της νομοθεσίας σχετικά με τη συμμόρφωση με την ιδιωτικότητα.

Εάν διστάσετε στη διαδικασία, μην διστάσετε να στραφείτε σε έναν εξειδικευμένο εγκαταστάτη, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει στην εγκατάσταση του συστήματος επιτήρησης σας.

Η εγκατάσταση μιας κάμερας για τον κήπο υποδηλώνει μια προηγούμενη αντανάκλαση στην τοποθεσία από την οποία θα παρακολουθεί το εξωτερικό σας με διπλό πρόβλημα.

Το πρώτο είναι Εγγυήστε τη σωστή λειτουργία της κάμερά σας. Εάν χρησιμοποιεί έναν ασύρματο σύνδεσμο WiFi -Type, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η κάμερα είναι καλά εντός του εύρους μετάδοσης του δρομολογητή σας ή του πλαισίου Internet που ενεργεί ως πύλη. Στην περίπτωση κάμερας με σύρμα (δίκτυα ή καλώδιο καλωδίου Ethernet μέσω του προτύπου PoE), η θέση θα επιλεγεί φυσικά σύμφωνα με τις διαθέσιμες υποδοχές ή τη διαδρομή των υπαίθριων θήκη.

Δεύτερο τεύχος: εγγυάται σχετική παρακολούθηση. Χρησιμοποιώντας παρακολούθηση βίντεο για να ελέγξετε εξ αποστάσεως ένα hedge thuyas δεν έχει κανένα ενδιαφέρον και θα ήταν αντιπαραγωγικό να τοποθετήσετε κάμερες μπροστά σε κάθε πόρτα, παράθυρο ή έπιπλα. Επομένως, η θέση της εξωτερικής κάμερας παρακολούθησης θα εξαρτηθεί από τους στόχους ασφαλείας σας. Θα’θελες Παρακολουθήστε το διάδρομο που οδηγεί στο σπίτι σας για να ανιχνεύσετε την παρουσία πιθανών εισβολέων ? Εγκαταστήστε μια κάμερα διακριτικής παρακολούθησης σε ύψος σε έναν από τους τοίχους του σπιτιού σας. Τοποθέτηση από μια προεξοχή στέγης, θα περιλαμβάνει ολόκληρη την περιοχή που οδηγεί από την πύλη σας στην μπροστινή πόρτα σας.

Προτιμάτε να εστιάσετε την επαγρύπνηση σας στον τόπο της πλοκής σας όπου Πάρκατε το αυτοκίνητό σας τη νύχτα ? Τοποθετήστε την κάμερά σας πάνω από την πόρτα του γκαράζ σας ή κρύψτε την στο κοίλο ενός γειτονικού δέντρου, εξασφαλίζοντας ότι το πεδίο δράσης του περιορίζεται στη γη σας. Είναι πράγματι Απαγορεύεται να κινηματογραφήσει τον δημόσιο αυτοκινητόδρομο ή την ιδιοκτησία ενός γείτονα.

Εγκαταστήστε μια υπαίθρια κάμερα παρακολούθησης στη βεράντα σας

Η βεράντα είναι ένα από τα συνδεδεμένα σημεία διέλευσης για διαρρήκτες που περνούν γύρω από ένα σπίτι για να προσδιορίσουν την πρόσβαση. Επομένως, η δράση ενός συστήματος παρακολούθησης βίντεο ισχύει πολύ καλά στις βεράντες, τις πέργκολες, τα σπίτια της πισίνας και άλλες καλοκαιρινές κουζίνες, ειδικά αν αποθηκεύετε εξοπλισμό που μπορεί να αντιπροσωπεύει μια αγοραία αξία για τους κλέφτες. Σε αυτό το επίπεδο, επιλέξτε μια θέση ύψους, για να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή γωνία προβολής στην κάμερά σας και Γυρίστε το στόχο σας προς τον τόπο που σας φαίνεται να αντιπροσωπεύετε το βασικό σημείο διέλευσης Ένας νυχτερινός επισκέπτης για να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες ανίχνευσης.

Παρακολουθήστε ένα σοκάκι ή την είσοδο στο σπίτι του

Στις περισσότερες περιπτώσεις, Η κάμερα ασύρματης παρακολούθησης προορίζεται να παρακολουθεί το διάδρομο, την αυλή ή το μονοπάτι που οδηγεί στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού. Με αυτόν τον τρόπο, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόσβαση, την ημέρα και τη νύχτα, και ολοκληρώθηκε χρήσιμα τις δυνατότητες που προσφέρει ένας συναγερμός εσωτερικού χώρου. Σε περίπτωση ειδοποιήσεων που λαμβάνονται με τη μορφή κοινοποίησης από το σύστημα ασφαλείας του στο smartphone του, ο χρήστης θα είναι για παράδειγμα να ελέγχει γρήγορα την παρουσία ενός εισβολέα χάρη στην υπαίθρια κάμερα του. Ditto Σε περίπτωση συναγερμού με απομακρυσμένη παρακολούθηση: Η απεικόνιση των εικόνων βοηθά τον χειριστή να πάρει μια ακριβή ιδέα του λόγου για την ειδοποίηση.

Τέλος σημειώστε ότιΜια εξωτερική κάμερα ασφαλείας μπορεί επίσης να διαδραματίσει αποτρεπτικό ρόλο. Αυτό ωθεί μερικά άτομα να εγκαταστήσουν μια εικονική κάμερα σε εξωτερικούς χώρους. Αλλά μπορείτε εξίσου εύκολα να επιλέξετε μια κάμερα παρακολούθησης της οποίας η λειτουργία είναι πολύ πραγματική. Σε αυτή την περίπτωση, ο στόχος δεν είναι πλέον διακριτική ευχέρεια, όπως συμβαίνει με μια κάμερα κατασκοπείας: εκείνη την ώρα, θα επιδιώξουμε Επισημάνετε την κάμερα για να αναφέρετε στους εισβολείς την παρουσία ενός συστήματος παρακολούθησης βίντεο.