Ποιο είναι το ποσοστό συνδρομής ενός συναγερμού στο σπίτι της Verisure?, Τιμή ασύρματου télésurveille verisure –

Η τιμή ενός συναγερμού Verrisure: Τι πρέπει να ξέρετε

Ερώτηση: Τι συμβαίνει αν ξεχάσω να απενεργοποιήσω τον συναγερμό μου πριν φύγω ?
Απάντηση: Εάν ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε τον συναγερμό σας πριν φύγετε, το κέντρο παρακολούθησης VerRisure θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ελέγξετε αν όλα είναι καλά.

Ποιο είναι το ποσοστό συνδρομής ενός συναγερμού στο σπίτι της Verisure ?

Συνδρομή eerisure

Το ποσοστό συνδρομής ενός συναγερμού House Verisure είναι 29,90 ευρώ το μήνα. Αυτό περιλαμβάνει την εγκατάσταση του συναγερμού, 24 απομακρυσμένη παρακολούθηση, καθώς και βοήθεια σε περίπτωση εισβολής.

Τιμές συνδρομής Verisure House

Η Verisure είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα συστήματα συναγερμού σπιτιών. Προσφέρει διαφορετικά πακέτα συνδρομής, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε πελάτη. Ο ρυθμός συνδρομής υπολογίζεται ανάλογα με τον αριθμό των εξαρτημάτων που πρόκειται να προστατευθούν, ο τύπος του συστήματος συναγερμού που επιλέχθηκε και το επιθυμητό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Τα πακέτα συνδρομής Verisure ξεκινούν από τις 9.90 το μήνα. Αυτός ο ρυθμός περιλαμβάνει την εγκατάσταση του συστήματος συναγερμού, τη συντήρηση και το τηλεχειριστήριο από τους πράκτορες ασφαλείας Verrisor. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από πρόσθετες υπηρεσίες, όπως η παρακολούθηση βίντεο και η απομακρυσμένη παρακολούθηση, με συμπλήρωμα.

Τα ποσοστά συνδρομής Verisure House ανάλογα με τον τύπο του σπιτιού

Η Verisure προσφέρει διαφορετικούς τύπους συνδρομών για τους σπιτικούς συναγερμούς του, ανάλογα με τον τύπο του σπιτιού. Οι συνδρομές για μεμονωμένα σπίτια είναι ακριβότερες από τις συνδρομές για διαμερίσματα. Οι συνδρομές για μεμονωμένα σπίτια κυμαίνονται από 29,90 ευρώ σε 79,90 ευρώ το μήνα. Οι συνδρομές για διαμερίσματα κυμαίνονται από 19,90 ευρώ σε 49,90 ευρώ το μήνα. Οι συνδρομές για μεμονωμένα σπίτια περιλαμβάνουν την απομακρυσμένη παρακολούθηση 24 ετών, καθώς και μια υπηρεσία παρέμβασης σε περίπτωση συναγερμού. Οι συνδρομές για διαμερίσματα περιλαμβάνουν υπηρεσία παρέμβασης σε περίπτωση συναγερμού και απομακρυσμένης παρακολούθησης κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας.

Τα ποσοστά συνδρομής του Verisure House ανάλογα με τον αριθμό των εξαρτημάτων

Τα ποσοστά συνδρομής για τους συναγερμούς Home Verisure ποικίλλουν ανάλογα με τον αριθμό των εξαρτημάτων που πρέπει να παρακολουθούνται. Γενικά, όσο περισσότερα μέρη υπάρχουν, τόσο υψηλότερο είναι το κόστος της συνδρομής. Ωστόσο, υπάρχουν ειδικά πακέτα για μεγάλα σπίτια ή σπίτια που διαθέτουν σύνθετο σύστημα συναγερμού, για παράδειγμα με ένα σύστημα βίντεο που καταγράφει λογισμικό για την καταγραφή των ροών. Η Verisure προσφέρει επίσης εκπτώσεις για πελάτες που αγοράζουν αρκετούς σπιτικούς συναγερμούς.

Συναγερμός Verrisure

Τα ποσοστά συνδρομής Verisure House ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή

Η Verisure είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ασφάλεια των αγαθών και των ανθρώπων. Προσφέρει υπηρεσίες συναγερμού και επιτήρησης 24/7. Η Verisure προσφέρει διάφορα πακέτα συνδρομής ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι. Επομένως, οι τιμές συνδρομής ποικίλλουν ανάλογα με τη θέση της διαμονής.

Για τη στέγαση που βρίσκεται στην ηπειρωτική Γαλλία, το ποσοστό συνδρομής είναι 29,90 το μήνα. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει την εγκατάσταση και τη συντήρηση του συναγερμού, καθώς και την παρέμβαση σε περίπτωση ειδοποίησης.

Διαβάστε επίσης: Ποιες είναι οι συσκευές που πρέπει να δημιουργήσετε για να εξασφαλίσετε τον κήπο σας ?

Για διαμονή που βρίσκεται στο εξωτερικό, το ποσοστό συνδρομής είναι 39,90 το μήνα. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει επίσης την εγκατάσταση και τη συντήρηση του συναγερμού, καθώς και την παρέμβαση σε περίπτωση ειδοποίησης.

Η Verisure προσφέρει επίσης πακέτα με ετήσια συνδρομή. Το ετήσιο ποσοστό στέγασης που βρίσκεται στην ηπειρωτική Γαλλία είναι 299, μείωση 10%. Το ετήσιο επιτόκιο για τη στέγαση που βρίσκεται στο εξωτερικό είναι 399, μείωση 15%. Αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν επίσης την εγκατάσταση και τη συντήρηση του συναγερμού, καθώς και την παρέμβαση σε περίπτωση ειδοποίησης.

Η Verisure προσφέρει επίσης πακέτα χωρίς συνδρομή. Η τιμή διαμονής που βρίσκεται στην ηπειρωτική Γαλλία είναι 499. Η τιμή για τη διαμονή που βρίσκεται στο εξωτερικό είναι 599. Αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν την εγκατάσταση και τη συντήρηση του συναγερμού, καθώς και την παρέμβαση σε περίπτωση ειδοποίησης.

Τα ποσοστά συνδρομής Verisure House ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές

Οι τιμές συνδρομής για τους συναγερμούς Home Verisure ποικίλλουν ανάλογα με τις επιλογές που επιλέγονται όπως για τα συστήματα περιμετρίας. Οι βασικές συνδρομές ξεκινούν από 29,90 ευρώ το μήνα, το οποίο περιλαμβάνει την τιμή του εξοπλισμού και της εγκατάστασης. Μπορούν να προστεθούν πρόσθετες επιλογές στη βασική συνδρομή, όπως η απομακρυσμένη παρακολούθηση, η οποία ξεκινά από 5 ευρώ το μήνα. Οι συνδρομές μπορούν να πληρώνονται μηνιαία ή ετησίως.

Το ποσοστό συνδρομής ενός συναγερμού Home Verisure είναι 36,90 ευρώ το μήνα. Αυτό περιλαμβάνει την απομακρυσμένη παρακολούθηση 24 ετών, την αντιμετώπιση προβλημάτων σε περίπτωση προβλημάτων και συντήρησης συναγερμού.

Συχνές ερωτήσεις: Συνοπτικά

Ερώτηση: Ποιο είναι το ποσοστό συνδρομής ενός συναγερμού στο σπίτι της Verisure ?
Απάντηση: Το ποσοστό συνδρομής ενός συναγερμού σπιτιού verisure εξαρτάται από το επίπεδο ασφάλειας που χρειάζεστε.

Ερώτηση: Πόσο είναι η εγκατάσταση ενός συναγερμού everisure house ?
Απάντηση: Η εγκατάσταση ενός συναγερμού House Verisure είναι δωρεάν.

Ερώτηση: Τι συμβαίνει αν ξεχάσω να απενεργοποιήσω τον συναγερμό μου πριν φύγω ?
Απάντηση: Εάν ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε τον συναγερμό σας πριν φύγετε, το κέντρο παρακολούθησης VerRisure θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ελέγξετε αν όλα είναι καλά.

Ερώτηση: Που έχει πρόσβαση στο Κέντρο Επιτήρησης Verisure ?
Απάντηση: Μόνο οι επαγγελματίες από το Κέντρο Επιτήρησης Verisure έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες πελατών.

Ερώτηση: Τι συμβαίνει σε περίπτωση εισβολής όταν έχω συναγερμό σπιτιού verisure ?
Απάντηση: Σε περίπτωση εισβολής, το Κέντρο Επιτήρησης της Verisure έρχεται σε επαφή με εσάς και, εάν είναι απαραίτητο, καλεί την αστυνομία.

Η τιμή ενός συναγερμού Verrisure: Τι πρέπει να ξέρετε

Θέλετε να εξασφαλίσετε το σπίτι σας ? Σχεδιάζετε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμού, αλλά θέλετε να πάρετε μια ιδέα για την τιμή πρώτα ?

Ζητήστε την προσφορά σας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 02 887 08 74

Δωρεάν κάμερα*

*Μια βασική κάμερα ARLO αξίας € 199 VVAC 21% εγκαθίσταται δωρεάν κατά την εγκατάσταση ενός πράσινου συστήματος συναγερμού, μόνο εάν ο πελάτης αποδέχεται τη μελέτη δωρεάν ασφαλείας. Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή / και εκπτώσεις. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 09/30/2023.

Ανιχνευτές σοκ και ανοίγματα

Ο ανιχνευτής ασύρματης κάμερας

Arlo Wireless HD κάμερα

SOS avered Process Process SOS και ενεργοποίηση από Badges + Sirene και Suarter με Bi-Direction Communication

Έξυπνοι ανιχνευτές καπνού

Vbox Pro, συνδεδεμένο στο κέντρο συναγερμού

Το αποτρεπτικό φυλλάδιο

Προϊόντα

Ανιχνευτές σοκ και ανοίγματα

Ο ανιχνευτής ασύρματης κάμερας

Arlo Wireless HD κάμερα

SOS avered Process Process SOS και ενεργοποίηση από Badges + Sirene και Suarter με Bi-Direction Communication

Έξυπνος ανιχνευτής καπνού

Vbox Pro, συνδεδεμένο στο κέντρο συναγερμού

Το αποτρεπτικό φυλλάδιο

Υπάρχουν τόσες τιμές όπως οι συναγερμοί

Διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή ενός συναγερμού: είναι ένα σύστημα ειδοποίησης, παρακολούθησης, είναι ασύρματο ή ασύρματο ?

Τα λεγόμενα συστήματα συναγερμού “αυτο-μονομερών” είναι συστήματα που σχετίζονται με ένα σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων. Σε περίπτωση συναγερμού, αυτά σας στέλνουν μια ειδοποίηση, για παράδειγμα μέσω SMS για να σας προειδοποιήσουν ότι ο συναγερμός έχει ξεκινήσει. Εναπόκειται σε εσάς να αναλάβετε δράση, είτε πηγαίνοντας στη σκηνή εάν δεν είστε στο σπίτι αλλά διαθέσιμο, ή προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον γύρω σας για να δείτε τι συμβαίνει εκεί. Αυτό το σύστημα έχει το πλεονέκτημα ότι δεν δημιουργεί πολύ σημαντικό κόστος. Σε γενικές γραμμές είναι μια σταθερή τιμή κατά την αγορά του εξοπλισμού και μπορείτε ακόμη και να τοποθετήσετε τον εαυτό σας εάν είναι ασύρματο. Εάν το σύστημα είναι ενσύρματο, θα έχετε επίσης κόστος εγκατάστασης, επειδή θα πρέπει να περάσετε τα καλώδια των διαφόρων στοιχείων στο σπίτι σας για να τα συνδέσετε με την κεντρική μονάδα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η υπηρεσία μηνυμάτων πληρώνει επίσης.

Συστήματα συναγερμού τηλεόρασης, Όσο για αυτούς, συνδέονται με ένα απομακρυσμένο κέντρο παρακολούθησης.

Στο Verisure, το κέντρο απομακρυσμένης παρακολούθησης που βασίζεται στις Βρυξέλλες κοντά στο ΝΑΤΟ είναι πιστοποιημένο από το Κέντρο και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών. Εδώ, σε περίπτωση συναγερμού, οι χειριστές μας είναι σε θέση να δουν, να ακούσουν και να μιλούν στο σπίτι για να αναλάβουν τη σωστή δράση απευθείας, μέσω του συστήματος συναγερμού που είναι εγκατεστημένο στο σπίτι. Το πλεονέκτημα ενός τέτοιου συστήματος είναι ότι, είτε είστε στο σπίτι είτε όχι, σε περίπτωση ειδοποίησης, ο χειριστής προειδοποιείται αμέσως και αν διαπιστώσει ότι υπάρχει πράγματι απόπειρα διάρρηξης, μπορεί να καλέσει αμέσως τη διάσωση. Μπορεί επίσης να μιλήσει στο σπίτι για να προσπαθήσει να αποτρέψει τους διαρρήκτες. Ο χρόνος αντίδρασης είναι επομένως πολύ πιο αποτελεσματικός όταν γνωρίζετε ότι μια διάρρηξη διαρκεί κατά μέσο όρο μόνο 15 λεπτά.

Τέλος, και εδώ, πρέπει να διακρίνουμε μεταξύ ασύρματου ή σύρματος. Επειδή υπάρχει και η τιμή του συναγερμού, επειδή η εγκατάσταση ενός ενσύρματου συστήματος είναι μεγαλύτερη και περιοριστική.

Τι πρέπει να θυμάστε

Ένα σύστημα Verrision, επειδή είναι ασύρματο, προσαρμόζεται πλήρως στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Ένα διαμέρισμα 85 m2 προφανώς δεν έχει τις ίδιες ανάγκες με ένα σπίτι 250 m2 και η τιμή του συναγερμού είναι επομένως διαφορετική για καθένα από αυτά. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει μοναδική τιμή για τους συναγερμούς μας, αλλά μια τιμή προσαρμοσμένη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στέλνουμε έναν δωρεάν εμπειρογνώμονα ασφαλείας δωρεάν για να πραγματοποιήσουμε μια μελέτη ασφαλείας στο σπίτι και να πραγματοποιήσουμε ένα απόσπασμα προσαρμοσμένο στο σπίτι σας, δωρεάν και χωρίς δέσμευση.