Velo 14 ιντσών 3-5 ετών 500 ρομπότ Btwin | Decathlon, 14 ιντσών ποδήλατα | Δέκαθλο

Ποδήλατο 14 ιντσών

Το πλαίσιο αυτού του ποδηλάτου, σχεδιασμένο από τις ομάδες μας, ακολουθεί μια μορφή V -σχήματος: μειώνεται στο κέντρο του, επιτρέπει ένα ευκολότερο χρονικό διάστημα όταν το παιδί ανεβαίνει και κατεβαίνει από το ποδήλατο.

Velo 14 ιντσών 3-5 ετών 500 ρομπότ

1.2.3 πεντάλ! Σχεδιάσαμε αυτό το ποδήλατο 14 “, έτσι ώστε τα παιδιά ηλικίας 3 έως 5, μετρώντας 90cm στα 105cm, μαθαίνουν να πετάνε και να κυλούν ως μεγάλα.

Με χαμηλή ταχύτητα, αυτό το ποδήλατο με σταθεροποιητές επιτρέπει στο παιδί σας να μάθει να ρυθμίζει με το δικό του ρυθμό. Είναι εξοπλισμένο με περίβλημα καναλιών και φρουρά ιλύος για να αποφευχθεί η τριβή και η βρωμιά

Διανομή κατ ‘οίκον
Ελεύθερη απόσυρση καταστήματος
Διατίθεται για ενοικίαση: Ελάχιστο 3 μήνες –

Οι Υπηρεσίες μας :

  • Επιστροφές και ανταλλαγές που προσφέρονται για 365 ημέρες
  • Απομάκρυνση ή στην υποδοχή του καταστήματος

Πλεονεκτήματα προϊόντων

Ευκολία μάθησης

Δεν είναι εύκολο να φτάσετε στο ποδήλατο? Το μειωμένο πλαίσιο διευκολύνει τη χειρονομία του μικρού.

Έλεγχος φρένων

“Stop Easy” Ένα αποκλειστικό σύστημα φρένων προσαρμοσμένο στα μικρά χέρια.

Ευκολία στη χρήση

Το ποδήλατο είναι έτοιμο να κυλήσει με τους σταθεροποιητές του (αφαιρούμενα χωρίς εργαλεία).

Ασφάλεια ποδηλάτων

Το περίβλημα πλήρους αλυσίδας προστατεύει το παιδί από τα στοιχεία μετάδοσης.

Τεχνικές πληροφορίες

Σταματήστε την εύκολη καινοτομία: ένα πατενταρισμένο σύστημα πέδησης προσαρμοσμένο στα παιδιά

Πιο προσβάσιμα φρένα, καλύτερη πρόσφυση, αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του “STOP Easy System”. Για ένα πιο φυσικό κίνημα, η υποστήριξη στον μοχλό φρένων γίνεται παράλληλα με το τιμόνι. Ενώ παραμένει προοδευτική, αυτός ο καινοτόμος μοχλός φρένων καθιστά έτσι δυνατή την απόκτηση 30% της ισχύος πέδησης σε σύγκριση με ένα κλασικό μοχλό. Μια καινοτομία από την ομάδα μας B’twin, που εκτιμάται από παιδιά και γονείς.

Τι είδους φρένα?

Επιλέξαμε τα φρένα του προβόλου στο μπροστινό μέρος και το τύμπανο στο πίσω.

Γιατί αυτή η μορφή πλαισίου?

Το πλαίσιο αυτού του ποδηλάτου, σχεδιασμένο από τις ομάδες μας, ακολουθεί μια μορφή V -σχήματος: μειώνεται στο κέντρο του, επιτρέπει ένα ευκολότερο χρονικό διάστημα όταν το παιδί ανεβαίνει και κατεβαίνει από το ποδήλατο.

Τροχοί/ελαστικά

Ελαστικά με αεροπορική εταιρεία (φουσκωτό) και κρασιά. Επιλέξαμε πραγματικά ελαστικά για ένα καλύτερο πέρασμα εμποδίων (πεζοδρόμιο. ) και μια καλή λαβή για καθημερινούς λόγους (μονοπάτια, γκαζόν. Ουσία.

Έτοιμος να αφήσει τους μικρούς τροχούς?

Το παιδί σας αισθάνεται την επιθυμία να οδηγήσει σαν ένα μεγάλο? Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο, οι σταθεροποιητές αποσυναρμολογούν χωρίς εργαλεία, ξεβιδώνουν τα κουμπιά με το χέρι. Και αν είναι ακόμα λίγο νωρίς για να αφαιρέσετε τα πάντα: βάλτε τα πίσω σε ένα jiffy.

Και ερώτηση άνεσης?

Έχουμε λάβει υπόψη τη μορφολογία των παιδιών: το πλάτος του τιμόνι και η διάμετρος των λαβών είναι διαστασμένα για τα μικρά χέρια τους. Η σέλα αφρού εγγυάται ένα άνετο κάθισμα.

Το παιδί μεγαλώνει, το ποδήλατο!

Η σέλα είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος (χρησιμοποιώντας ένα πλήκτρο BTR (Allen) 6), για να υποστηρίξει την ανάπτυξη του παιδιού σας. Το ύψος της σέλας μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 43,5 και 50,5 cm.
Τα ποδήλατά μας σέβονται το τυπικό πρότυπο ποδηλάτου (ISO 8098), επομένως δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ρύθμιση σέλας με ένα σύστημα Toolless (γρήγορη απελευθέρωση).

Μια στέγαση, αλλά τι είναι?

Για να αποτρέψουν τα παιδιά να τοποθετούν τα δάχτυλά τους όπου τα μηχανικά στοιχεία της μετάδοσης δεν πρέπει να είναι (στροφάλος, αλυσίδα, ελεύθερος τροχός. ) περιλαμβάνονται από την πλήρη κατοικία. Αποτρέπει επίσης τον κίνδυνο δαντελωτή και λάσπης ρούχων για ρούχα.
Οι διακοσμήσεις είναι εμπλουτισμένες στο πλαστικό του περιβλήματος για να είναι πιο ανθεκτικές.

Ποια αξεσουάρ παρέχονται με το ποδήλατο?

Ένα κουδούνι, μπροστινό και πίσω φωτισμό, τροχοί (αντανακλαστικές πλάκες που είναι σταθερές στα ράφια) και μικροί σταθεροποιητικοί τροχοί παρέχονται με το ποδήλατο.

Διαστάσεις του τοποθετημένου προϊόντος

Μήκος: 98 cm
Πλάτος: 42 cm
Ύψος: 62 cm

Μη συμβατική φωτογραφία

Προκειμένου να διασφαλιστεί μια καλή σταθεροποίηση σταθεροποιητών, ο πλαστικός τροχός σφίγγας έχει αντικατασταθεί από ένα καρύδι.

Εγγύηση

Για τη ζωή (πλαίσιο, κλίση, κρεμάστρα). Λεπτομέρειες για το BTWIN.com. Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών: 2 χρόνια

Ποδήλατο 14 ιντσών

Velo 14 ίντσες 3-5 ετών 500 Unicorn

“Μόλις αγόρασα αυτούς τους τροχούς και μετά την ανάγνωση ορισμένων απόψεων, είχα λάβει προφυλάξεις: οι μετρήσεις στο κατάστημα φάνηκαν να αντιστοιχούν σε εκείνες που ελήφθησαν στο Bike B Twin που αγοράστηκαν χωρίς σταθεροποιητές. Είναι πολύ εύκολο να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν και είναι απολύτως κατάλληλα για τη χρήση που στην πραγματικότητα ο γιος μου.””

“Αγόρασα ένα δεύτερο ποδήλατο 14 -ιντσών ποδηλάτων χωρίς σταθεροποίηση τροχών. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορά μου. Οι τροχοί σταθεροποίησης και ελαστικών επηρεάζουν τέλεια το έδαφος. Σε κατεστραμμένο έδαφος, το ελαστικό ανυψώνεται και το μικρό πεντάλ μου έτσι στο κενό. Είναι το μόνο μειονέκτημα, πρέπει να μείνετε σε σταθερή γη και να αποφύγετε χωματόδρομους. Συνιστώ λοιπόν αυτό το προϊόν που επιτρέπει στον γιο μου να αλλάξει το τρίκυκλο !””

Μέση -Τολφιν 01/01/0001

“Αντιστοιχεί τέλεια στο BTWIN 14 ιντσών του παιδιού μου. Δεν υπάρχει πρόβλημα ύψους.””