Uldless Michelin Tire: Ανακαλύψτε το ελαστικό του αύριο, ο Michelin επανεμφανίζει το ελαστικό…! | Αυτοκινητοβιομηχανία

Ο Michelin επανεμφανίζει το ελαστικό…

Η ανάγνωση ήχου που προορίζεται για συνδρομητές

Ult Ult Michelin Tire: Ανακαλύψτε το ελαστικό χωρίς αέρα του αύριο

Αρκεί να γνωρίζει οποιοδήποτε (ο) αυτοκινητιστής, αν μόνο μία φορά, το ατύχημα ενός σκασμένο λάστιχο – Συχνά, επιπλέον, στη χειρότερη δυνατή στιγμή – να ευχηθώ στον κατασκευαστή να μπορεί να προσφέρει ένα ελαστικό που θα ήταν ευαίσθητο σε αυτό το πρόβλημα. Γνωρίζουμε ήδη τα ελαστικά Runflat Michelin, αλλά ο κατασκευαστής μόλις παρουσίασε ένα Ελαστικό νέας γενιάς υπόσχεται να φέρει επανάσταση στην αγορά στο εγγύς μέλλον.

 • 1 Uptis: ελαστικό χωρίς αέρα και απρόσεκτη από τη Michelin
  • 1.1 Michelin Lance Uptis
  • 1.2 Μπορούμε να το αγοράσουμε ήδη ?
  • 1.3 Ημερομηνία κυκλοφορίας: Η UPTIS φτάνει στην αγορά
  • 2.1 αξιοσημείωτη μακροζωία
  • 2.2 Eco Tire
  • 2.3 υψηλές τιμές
  • 3.1 πού να βρείτε ένα ελαστικό Michelin Runflat ?
  • 3.2 Συμπερασματικά

  Michelin Envention Tire Incredible Uptis

  Uptis: ελαστικό χωρίς αέρα και άφθαρτο από τον Michelin

  Η έννοια ενός ελαστικού αυτοκινήτου, ικανό να επιτρέψει στο αυτοκίνητο που είναι εξοπλισμένο με αυτό Roll Safe μετά από μια διάτρηση, έχει προγραμματιστεί για πολλά χρόνια, κυρίως με τεχνολογία Διαρροή (επίπεδη κύλιση). Εδώ, δεν μιλάμε για ένα ελαστικό που σας επιτρέπει να συνεχίσετε να κυλάτε όταν είναι διάτρητο, αλλά α αδύνατο να πεθάνεις πνευματικός ! Πως είναι δυνατόν ?

  Michelin Lance Uptis

  Στις 4 Ιουνίου 2019, στο Μόντρεαλ, το Μη -κατανοητό ελαστικό Michelin του μέλλοντος αποκαλύφθηκε, μετά από εξέλιξη σε συνεργασία με τον κατασκευαστή General Motors. Βαφτίστηκε uptis, ακρωνύμιο του μοναδικού συστήματος ελαστικών με διάτρηση.

  Μπορούμε να το αγοράσουμε ήδη ?

  Το εν λόγω προϊόν φαίνεται τόσο καινοτόμο που δεν περιμένουμε να το βρούμε στο δρόμο για σύντομα, και όμως, αν είστε οδηγός (ή οδηγός) ενδεχομένως ενδιαφέρον, χαίρεστε: μάρκετινγκ του Michelin Ενδιαφέρουσα ελαστική είναι σύντομα. Σε διάφορα μοντέλα μάρκας Chevrolet, τα πρωτότυπα βρίσκονται ήδη σε δοκιμές, με στόχο την ευθυγράμμιση αρκετών εκατομμυρίων χιλιομέτρων για την βελτίωση της ανάπτυξης αυτού του ελαστικού υψηλού επιπέδου.

  Ημερομηνία κυκλοφορίας: Η UPTIS φτάνει στην αγορά

  Έτσι, η γαλλική μάρκα Michelin μπόρεσε να διευκρινίσει ότι η παρουσία τουΤο UPTIS σε σειριακά οχήματα έχει προγραμματιστεί για το 2024.

  Σε αυτήν την ημερομηνία, πιθανότατα θα είναι το πολύ πρώτο ελαστικό χωρίς συμπιεσμένο αέρα διαθέσιμο στην αγορά, στην πραγματικότητα μειώνοντας τον κίνδυνο παρακέντησης στο μηδέν και αυξάνοντας εκθετικά την ασφάλεια του τιμονιού. Εκτός από τα άτομα, οι διαχειριστές του στόλου θα βρουν επίσης το λογαριασμό τους, με μείωση της εποχής της ακινητοποίησης των οχημάτων.

  Το χαρακτηριστικό του ελαστικού του μέλλοντος

  Αξιοσημείωτη μακροζωία

  Επιπλέον, η UPTIS χρησιμοποιεί σύνθετα υλικά για να μεγιστοποιήσει την απόδοση της ελαστικής του, με στόχο να το κάνει α Ελαστικό uhp (Ultra High Performance), με ένα μακροζωία Αξίζει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας του Michelin.

  Οικολογικός

  Επιπλέον, το UPTIS στοχεύει να είναι ένα οικολογικό ελαστικό, γνωρίζοντας ότι επί του παρόντος, σχεδόν το 20% των ελαστικών ρίχνονται κάθε χρόνο μετά από διάτρηση ή ακανόνιστη φθορά, η οποία αντιπροσωπεύει περίπου 200 εκατομμύρια ελαστικά. Ο περιορισμός αυτού του “χάος” θα ωφελήσει επομένως την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, επιτρέποντας τη μείωση των εκπομπών CO2.

  Υψηλή τιμή

  Τελικά, τα μόνα άγνωστα – και τα πιθανά μειονεκτήματα – συνδέονται με την τιμή, αφενός, το οποίο δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί. Επομένως, μην βιαστείτε στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης για να πληκτρολογήσετε το “Uless Michelin Tire”, δεν υπήρξε η παραμικρή διαρροή για αυτό το θέμα προς το παρόν.

  Από την άλλη πλευρά, κανείς δεν ξέρει πώς η αντικατάσταση της κυλιόμενης ζώνης θα πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένους όρους, μόλις φτάσει στο τέλος της διάρκειας ζωής του, επειδή ακόμη και οι ειδικοί στον τομέα δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να αλλάξουν ένα.

  Τι Michelin Tire να αγοράσει ενώ περιμένει uptis ?

  Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το νέο άφθαρτο ελαστικό του γαλλικού κατασκευαστή στο διάσημο Bibendum υπόσχεται να είναι επαναστατική, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμη πριν από το 2024. Ωστόσο, μέχρι αυτή την ημερομηνία, υπάρχει μια αξιόπιστη – αν και ατελής – εναλλακτική λύση μέσω Ελαστικά Michelin Runflat. Αλλά τι είναι συγκεκριμένα ?

  Σε αντίθεση με το Uptis, ένα ελαστικό Runflat εξακολουθεί να χρησιμοποιεί πεπιεσμένο αέρα, αλλά η στενότητα της πλευρικής περιοχής έχει ενισχυθεί σημαντικά, έτσι ώστε να φέρει το βάρος του οχήματος με μηδενική πίεση. Με άλλα λόγια, αυτός ο τύπος ελαστικού δεν είναι αντι-εκτόξευση, αλλά επιτρέπει ήδη επίπεδη κυλίνδρους, γεγονός που φέρνει ένα αξιοσημείωτο κέρδος στην ηρεμία μπροστά σε ένα “κλασικό” προϊόν.

  Πού να βρείτε ένα ελαστικό Michelin Runflat ?

  Μέχρι σήμερα, ο Michelin έχει ένα ευρύ φάσμα στο Runflat, χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που ονομάζεται Zp – για μηδενική πίεση – και αυτό μπορεί να επιλέξει ιδιαίτερα το Πιλοτικό άθλημα, Primachy HP, ή ακόμα και για χειμερινά ελαστικά Αλπικός πιλότος. Όπως μπορεί να υποψιαστεί, η κατοχή ενός ελαστικού Michelin ZP οδηγεί σε ένα ελαφρύ πρόσθετο κόστος, το οποίο εξαρτάται από το εύρος και τις επιθυμητές διαστάσεις. Ωστόσο, για την ειρήνη του μυαλού που παρέχει ένα runflat, αυτό το ελαφρύ αποτέλεσμα αξίζει πραγματικά το κερί και μπορεί να αντισταθμιστεί με την εύρεση του καλύτερου ελαστικού στην καλύτερη τιμή.

  Αγοράστε ελαστικά Michelin Runflat

  Στην πραγματικότητα, μέσω του online συγκριτή μας, στο Tiregom.FR, μερικά μόνο κλικ για πρόσβαση σε μια λίστα με ελαστικά Michelin ZP που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και δείτε αμέσως τις φθηνότερες προσφορές.

  Συμπερασματικά

  Το ελαστικό Michelin Uptis θα μπορούσε να είναι ο πρωτοπόρος μιας νέας γενιάς ελαστικών, η οποία θα επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις μας με αυτά τα ούλα, λίγο σαν αυτόνομα και συνδεδεμένα αυτοκίνητα αλλάζουν ήδη τον τρόπο προσέγγισής μας στο αυτοκίνητο. Και, μέχρι τότε, το runflat της μάρκας στο Bibendum παρέχει ήδη μια εναλλακτική λύση για περισσότερη γαλήνη και ασφάλεια – ενώ, στο Tiregom.FR, μπορείτε γρήγορα να βρείτε την καλύτερη προσφορά από την άποψη της ποιότητας / τιμής.

  Ο Michelin επανεμφανίζει το ελαστικό… !

  Η Michelin δοκιμάζει τα ελαστικά του χωρίς αέρα σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας ταχυδρομείου, πρελούδιο στο μάρκετινγκ που μπορεί να είναι μακρύ -.

  Οι Michelin και La Poste έχουν devoile, αποκλειστικά στην Ευρώπη, τα πρώτα οχήματα παράγοντα παράγοντα παράγοντα

  Πηγή AFP

  Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

  Η ανάγνωση ήχου που προορίζεται για συνδρομητές

  Είναι από τον παράγοντα που φτάνει η επανάσταση: για πρώτη φορά στην Ευρώπη, μέχρι σαράντα κίτρινο φορτηγό θα δοκιμάσει αυτά τα ελαστικά χωρίς αεροσκάφη σε διάστημα δύο ετών, ότι ο ίδιος ο σχεδιασμός τους το καθιστά ασυνεπές. Μια παρόμοια δοκιμή ξεκίνησε με την DHL τον Ιανουάριο στη Σιγκαπούρη. Τα πρώτα τρία Citroën εξοπλισμένα με ελαστικά Uptis ήταν ενθουσιασμένα την Τρίτη μπροστά από το Κέντρο Tri-Warendin Tri, κοντά στο Douai (βόρεια της Γαλλίας).

  Μυστικά κατασκευής

  Ο τροχός αλουμινίου και η λωρίδα της βόλτας από καουτσούκ παραμένουν μάλλον κλασικές, αλλά μεταξύ τους ολισθαίνουν 64 μαύρα και καμπύλα “πτερύγια”. Αυτά τα πτερύγια, κάνουν ένα μείγμα νηματίων από υαλοβάμβακα και ρητίνης, πρέπει να κάνουν καθώς και την πίεση του αέρα από την άποψη της άνεσης, της αντίστασης στη θερμότητα και των σοκ. Η ιδέα είναι επίσης ότι αποφεύγοντας τον υποτιμητή αυτά τα ελαστικά διαρκούν περισσότερο. Η μέθοδος συναρμολόγησης αυτών των πτερυγίων, όπως τα χαρακτηριστικά της ζώνης που τα κολλάει στη λωρίδα εδράνου παραμένουν καλά διατηρημένα μυστικά. Ο Michelin θέλει να κάνει το όνειρο των αυτοκινητιστών που είχαν την ατυχία να πεθάνουν, ή να κυλήσουν με κακώς φουσκωμένα ελαστικά, αλλά και να προσφέρουν μια λύση άφθαρτων ελαστικών, στη συνδρομή, στους στόλους παράδοσης.

  Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ

  “Είναι καλό για την ασφάλεια, το περιβάλλον και την απόδοσή μας”, δήλωσε ο Philippe Dorge, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της La Poste. “Δεν αλλάζει τίποτα, οι αισθήσεις είναι ακόμη λίγο καλύτερες”, λέει ο Thomas Thant, ο οποίος παραδίδει αγροτεμάχια κοντά στη Λιλ. “Δεν μας ενδιαφέρει πλέον οι διατρήσεις ή η πίεση”, και αυτά τα ελαστικά δεν είναι πιο θορυβώδη από άλλα, λέει. Τα πρωτότυπα που είναι τοποθετημένα με ανάρτηση έχουν γίνει σε μερικές χιλιάδες αντίτυπα από τον Michelin στο εργοστάσιο του Greenville. Αυτό το αμερικανικό εργοστάσιο κατασκευάζει ήδη το Tweel, ένα ελαστικό χωρίς αεροσκάφη που ξεκίνησε το 2004 για OFF -ROAD και χαμηλής ταχύτητας, για μεγάλα χλοοκοπτικά ή οχήματα αναψυχής.

  Michelin Uptis © Jerome Cambier/Michelin

  Το Bibendum δεν είναι ο μόνος που θέλει να ανακαλύψει τον τροχό. Τον Μάιο του 2022, η Goodyear παρουσίασε την έκδοση του αέρα χωρίς αέρα, έχοντας δοκιμαστεί το Press Tesla με το nextrek του. Ο Αμερικανός κατασκευαστής θέλει επίσης να το δοκιμάσει σε οχήματα παράδοσης, ιδιαίτερα ανεξάρτητους, και στοχεύει στην παραγωγή σε σειρά μέχρι το 2030. Το American Start-Up Smart παίρνει την πλευρά του σε ένα μέταλλο μνήμης που αναπτύχθηκε από τη NASA για το όχημα εξερεύνησης του Μαρτίου. Το Smart Tire συνεργάζεται με τον κορεατικό κατασκευαστή Hyundai, αλλά πρώτα σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα άφθαρτο ελαστικό για ποδήλατα, που πωλείται περίπου 150 δολάρια από το τέλος του 2023.

  Το μάρκετινγκ σχεδιάστηκε το 2030

  Ο Michelin στοχεύει επίσης στο 2030 για την έναρξη του μάρκετινγκ και θα ήθελα επίσης να είναι πιο οικολογικό το ελαστικό και να συνδεθεί. “Υπάρχει μεγάλη πρόοδο που πρέπει να σημειωθεί”, εξηγεί ο Bruno de Feraudy, ο οποίος διαχειρίζεται τη γραμμή των νέων ελαστικών αυτοκινήτων από τον γαλλικό κατασκευαστή. “Μαθαίνουμε πολύ περισσότερα με το κυλίνδρό τους με τους στόλους. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την αντίσταση, στη θητεία “, δηλαδή την αντικατάσταση της ζώνης των ούλων σε επαφή με το δρόμο, εξηγεί ο Μ. Θα.

  Η απόδοση του Uptis είναι ήδη η ίδια με εκείνη ενός ελαστικού Michelin “All Seasons”, σε φρενάρισμα καθώς και αντίσταση κύλισης, εξασφαλίζει τον κατασκευαστή. Η δοκιμή με το LA Poste, στη συνέχεια με άλλους πελάτες, θα τους επιτρέψει να τα βιώσουν σε εκατομμύρια χιλιόμετρα. Αλλά τότε θα είναι απαραίτητο να εγκρίνουμε αυτά τα ελαστικά, να τα παράγουμε στα εκατοντάδες των υφιστάμενων μεγεθών και πάνω απ ‘όλα να εξοπλίσουν τα γκαράζ για να τα διατηρήσουν.

  Η αστυνομία και ο στρατός θα μπορούσαν να είναι από τους πρώτους πελάτες αυτών των άφθαρτων ελαστικών: η γαλλική αστυνομία τους έχει ήδη δοκιμάσει με μεγάλη ταχύτητα, χτυπά τον Michelin, όπως οι στρατιώτες είχαν ήδη δοκιμάσει το Tweel.

  Κάθε Παρασκευή, λάβετε τα καλύτερα νέα της αυτοκινητοβιομηχανίας (δοκιμές, στρατηγική κατασκευαστών, εκδηλώσεις. ) και να λάβετε στην προεπισκόπηση τα αποκλειστικά του σημείου.

  Το Caradisiac εξέτασε το εκπληκτικό ελαστικό Michelin

  Το νέο ελαστικό χωρίς άφθαρτο αέρα Uptis Michelin Rolls στο δρόμο ανοιχτό για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Το Caradisiac το δοκίμασε κατά τη διάρκεια μιας μίνι-tour σε ένα Citroën Jumpy της La Poste des Hauts-De-France.

  Χτισμένο σε σύνθετο γυαλί ρητίνης, το Uptis Air Tire της Michelin σηματοδοτεί την αρχή του

  Εξήντα τέσσερα πτερύγια CVR (σύνθετο γυαλί-resin) που στερεώθηκαν στη μία πλευρά στο χείλος και από την άλλη στον ιμάντα συγκράτησης που ξεπέρασε μια κλασική λωρίδα κυλιόμενου. Αυτή είναι η φυσιογνωμία της νέας “έτοιμης για κυλίνδρους (ελαστικού-Jante)” από τον Michelin.

  Απίστευτο, αυτό το ελαστικό νέας γενιάς δεν απαιτεί καμία εξισορρόπηση, χωρίς πληθωρισμό και έχει αντοχή μεγαλύτερη από ένα συμβατικό ελαστικό. Ένα γκρι “qΤο UI απαιτεί μικρή συντήρηση για χρήση “Εξηγεί ο Bruno de Feraudy, Διευθυντής Δραστηριοτήτων First Monte Michelin.

  Ο Bruno de Feraudy, διευθυντής δραστηριοτήτων First Monte στο Michelin, εξηγεί το σχεδιασμό του μοντέλου χωρίς το Uptis Air

  Όσο για την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό της ? “” Πρόκειται για ένα συνδυασμό νηματίων από υαλοβάμβακα με μερικά μικρά πάχους που σχετίζονται με θερμική θερμική ρητίνη “Συνεχίστε το Burno de Feraudy. Αδύνατο να μάθετε περισσότερα ! Το UPTIS (μοναδικό σύστημα ελαστικών με παρακέντηση) ή σύστημα ελαστικών αντι-εγκάρσιας αποτελεί το αντικείμενο περίπου πενήντα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που ζηλεύουν να διατηρηθούν. “” Πρόκειται για ένα διάλειμμα -σε καινοτομία που δεν έχει καμία σχέση με το μοντέλο Tweel χωρίς αέρα που χρησιμοποιείται για τον εξοπλισμό του εξοπλισμού κατασκευής και των γεωργικών οχημάτων με χαμηλή ταχύτητα »Εξηγεί ο Cyril Roget, διευθυντής της Michelin Innovation Communication. Δοκιμασμένο από το 2020 στο Λας Βέγκας, που διατίθεται στο εμπόριο στις αρχές του 2023 με την DHL Singapore σε 50 υπηρεσίες Toyota, η UPTIS θα εξοπλίσει μέχρι το 2024 μέχρι το σαράντα Citroën Jumpy από το La Poste des Hauts-De-France. Η ευκαιρία για το Caradisiac να πάει σε περιοδεία με έναν ταχυδρομικό χειριστή και να δοκιμάσει in situ αυτά τα νέα ελαστικά.

  Το Caradisiac εξέτασε το εκπληκτικό ελαστικό Michelin

  Ο δημοσιογράφος του Caradisiac και του Postier Albert, επί του σκάφους

  Σχεδιασμένο για οδήγηση έως 210 χλμ. /

  Πρώτα υπάρχει η ίντριγκα ! Όταν σταμάτησε, το κάτω μέρος του ελαστικού κατηγορεί σαν ένα μικρό μαλακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Το μέρος που έρχεται σε επαφή με τις οδικές μορφές σαν ένα διαμέρισμα στην άσφαλτο. Από τους πρώτους γύρους, το αίσθημα των εκπλήξεων άνεσης. Με χαμηλή ταχύτητα, τα jumpy παίζει σε βελούδο. Albert, ο pimpting postman μας ” Η ελαφρότητα της διοίκησης »». Μια μικρή ώθηση στον κυκλικό κόμβο, στην έξοδο του Κέντρου Ταξινόμησης του Douai βιώνει το χειρισμό και το uptis catch.

  Ενημερωτικό δελτίο

  Τα ελαστικά του Michelin παραμορφώνονται χωρίς κίνδυνο

  Παίκτης, ο Albert συμφωνεί να επαναλάβει μια βόλτα ελαφρώς πιο γρήγορα. Το ελαστικό παραμένει γραμμικό. Χωρίς κακές εκπλήξεις. Σύμφωνα με τον οδηγό της ημέρας, βρίσκεται κυρίως σε ολισθηρό έδαφος, το ελαστικό αποδεικνύεται εκπληκτικό. Να έχω !
  Εν τω μεταξύ επιτίθεται στον πλακόστρωτο τομέα, περίπου 40 χλμ./H, οι τρόμοι είναι μαλακοί. Ο Άλμπερτ αφήνει το χέρι για να μας δείξει τη σταθερότητα του τελευταίου. Είναι αλήθεια ότι δεν τρέμει. Αλλά το πιο εκπληκτικό προέρχεται από τη διασταύρωση της σιδηροτροχιάς κυκλοφορίας του πλέγματος εισόδου, που καταπιεί με ελάχιστο jolly.

  Η τραχύτητα των λιθόστρωτων καταπιούνται απαλά

  Τόσο πραγματικά ανώτερο από τους άλλους το Uptis ? Για να είμαστε βέβαια η εκτύπωση μας, ζητήσαμε λοιπόν από τη La Poste να επαναλάβει μια στροφή επί του σκάφους αυτή τη φορά με ένα jumpy φορώντας “κλασικά” Michelin Cross Climate ελαστικά. Η διαφορά είναι ευαίσθητη. Πρώτα απ ‘όλα σε επίπεδο διαχείρισης. Σύμφωνα με τον Albert ” Φαίνεται να είναι χωρίς βοήθεια “, Αλλά είναι ιδιαίτερα από την άποψη της άνεσης και της τραχύτητας στο δρόμο, το οποίο εμφανίζεται ένα σημαντικό κενό με ένα πιο έντονο συναίσθημα” rebound effect “στο ελαστικό αέρα. Ο Uptis καταπίνει περισσότερο το σοκ περισσότερο. Και κάτω από ακραίες συνθήκες ? Σύμφωνα με τον Cyril Roget, διευθυντή της Michelin Innovation Communication ” Η αστυνομία έχει πραγματοποιήσει οριστικές δοκιμές στις διαδρομές μας σε περισσότερα από 200 χλμ./. Και σύμφωνα με τους πιλότους μας με τη σειρά τους, οι uptis θα ήταν λιγότερο πιθανό να ξαπλώσουν κάτω από το χείλος. “Μπροστά από προφανείς ιδιότητες, όταν αυτό το ελαστικό προσφέρεται στο ευρύ κοινό ?