Επικοινωνήστε με το Trainline: Τηλέφωνο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και online λογαριασμό, Trainline | Κρατήστε το εισιτήριο τρένου σας Ώρες και τιμή | Γαλλία ΕΕ

Ταξιδεύετε γαλήνια και σε όλη την απλότητα

Contents

Με τις κάρτες πλεονεκτήματος ή ελευθερίας SNCF, επωφεληθείτε από τουλάχιστον 30 % μείωση, συμπεριλαμβανομένων των PRET’s.

Επικοινωνήστε με το Trainline

Η Υπηρεσία Τηλεφωνικών Πληροφοριών σας θέτει σε επαφή με την ζητούμενη υπηρεσία. Οι σύμβουλοι μας είναι διαθέσιμοι τηλεφωνικά στον παρακάτω αριθμό.

Αριθμός τηλεφώνου που πρέπει να τεθεί σε επαφή:

* Το 118 707 είναι μια υπηρεσία τηλεφωνικής σύνδεσης ανεξάρτητα από τα εμπορικά σήματα. Οι συνθήκες τιμής είναι διαθέσιμες στο Infosva.org και στο www.νούμερο-118.Fr.

Το Trainline (πρώην Captain Train) είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να αγοράσουν εισιτήρια τρένου και λεωφορείου, για ταξίδια στη Γαλλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Διάφοροι λόγοι μπορούν να σας ωθήσουν να θέλετε να επικοινωνήσετε με το αίτημα της Transelline: Επιστροφή χρημάτων, τα προβλήματα καθυστέρησης, η ανταλλαγή εισιτηρίου, η πληρωμή, το σφάλμα στο εισιτήριο κ.λπ.

Εδώ είναι οι διάφοροι τρόποι επικοινωνίας με το Trainline.

Επικοινωνήστε με το Trainline στο τηλέφωνο

Η υποστήριξη αμαξοστοιχίας μπορεί να προσεγγιστεί στο τηλέφωνο με τη δημιουργία του 01 73 44 07 86 . Αυτό το ζήτημα είναι ανοιχτό κάθε μέρα της εβδομάδας και τα σαββατοκύριακα.

Τηλεφωνικός αριθμός τηλεφώνου

Ωστόσο, σημειώστε ότι εάν έχετε αγοράσει το εισιτήριό σας σε άλλη πλατφόρμα (SNCF, Eurostar ή Flixbus για παράδειγμα), θα πρέπει να το δείτε απευθείας με αυτό σε περίπτωση προβλήματος.

Επικοινωνήστε με το Trainline από τον ιστότοπό τους

Σε περίπτωση αίτησης επιστροφής χρημάτων, ο ευκολότερος τρόπος να προχωρήσουμε είναι αναμφισβήτητα να προχωρήσουμε απευθείας μέσω του ιστότοπου Trainline.

Μεταβείτε στο “My Reservations” και στη συνέχεια κάντε κλικ στο ενδιαφερόμενο εισιτήριο. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Διαχείριση των κρατήσεων μου” τότε “είναι αποπληρωμή ? »». Στη συνέχεια, μπορείτε να γνωρίζετε άμεσα εάν το εισιτήριό σας είναι επιλέξιμο για επιστροφή χρημάτων.

Επαφή με τρένο

Θυμηθείτε επίσης να συμβουλευτείτε τις ερωτήσεις που διατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο με τις πιο συχνές ερωτήσεις. Μπορεί να μπορείτε να βρείτε την απάντηση στις ερωτήσεις σας.

Εάν το αίτημά σας αφορά ένα ταξίδι στο Uni Royam, περάστε μάλλον από την αγγλική έκδοση του ιστότοπου.

Επικοινωνήστε με το Trainline μέσω email

Η Trainline παρέχει στους ταξιδιώτες της ένα Ηλεκτρονική φόρμα.

Μην διστάσετε να παράσχετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες (αναφορά κράτησης, ημερομηνία και περιοχή του σχετικού ταξιδιού, λόγος επαφής: επιστροφή χρημάτων, τροποποίηση ανταλλαγής κ.λπ.) έτσι ώστε το πρόβλημά σας να επιλυθεί γρήγορα.

Διεύθυνση email του Trainline

Το Trainline αναλαμβάνει να επιστρέψει σε εσάς μέσω email μόνο μία ημέρα μετά την αποστολή του μηνύματός σας μέσω της φόρμας.

Επικοινωνήστε με το Trainline μέσω στιγμιαίας γάτας

Με τη μετάβαση στην αγγλική έκδοση του ιστότοπου, μπορείτε να συμμετάσχετε απευθείας σε έναν σύμβουλο χάρη στο σέρβις στιγμή.

Αυτή η υπηρεσία είναι ανοιχτή κάθε μέρα της εβδομάδας, από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. (αγγλική ώρα, επομένως από τις 9 π.μ. έως τις 11 μ.μ. στη Γαλλία).

Επικοινωνήστε με το Trainline

Επικοινωνήστε με την Trainline στα κοινωνικά της δίκτυα

Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί επίσης να απαντήσει στις ερωτήσεις σας εάν τους στείλετε ένα μήνυμα στους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα σε δημόσιο ή ιδιωτικό, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να λάβετε μια απάντηση πολύ γρήγορα σε αυτές τις πλατφόρμες.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ιδιαίτερα παρούσα στο:

 • Facebook: @Trainline.Fr .
 • Twitter: @trainline_fr .

Η εταιρεία είναι επίσης παρούσα στο Instagram (@Trainline), αλλά τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους στα Αγγλικά.

Επικοινωνήστε με το Trainline μέσω ταχυδρομείου ή στον ιστότοπο

Τέλος, το Trainline έχει ένα παράθυρο στη Γαλλία, στο Παρίσι, που βρίσκεται στο 20 Rue Saint-Georges 75009 Παρίσι.

Για να φτάσετε εκεί ή να τους στείλετε ένα γράμμα, οπότε βρίσκεται σε αυτήν τη διεύθυνση.

Φύλλο επικοινωνίας που δημοσιεύθηκε στην κατηγορία “Επικοινωνία Μεταφορές et Voyage” στις 21 Δεκεμβρίου 2020.

Βρίσκεστε στον ιστότοπο επαφής-Telephone.com, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι αφήνοντας ένα σχόλιο εδώ δεν θα σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία που θέλετε, αλλά να γράψετε ένα μήνυμα δημοσίως σε αυτό το φύλλο επικοινωνίας, να δώσετε τη γνώμη σας, να ζητήσετε βοήθεια ή ακόμα και να απαντήσετε σε άλλους ανθρώπους.

Αφήστε ένα σχόλιο Ακυρώστε την απάντηση

7 Σχόλια σχετικά με το “Επικοινωνήστε με το Trainline”

Carine 16 Φεβρουαρίου 2023 στις 12 ώρες 07 λεπτά

Γεια σας, έκανα την κράτησή μου σήμερα το πρωί που ήδη πληρώθηκε, μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω το εισιτήριό μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχω λάβει μέχρι στιγμής θα ήθελα να μάθω πού η κράτηση μου εγκάρδια

Guillaume 25 Ιανουαρίου 2023 στις 2 μ.μ. 13 λεπτά

Μετά την ακύρωση των τρένων, δοκιμάζω τα ταξίδια μου από τις 3 Δεκεμβρίου 2022. Αδύνατο να επικοινωνήσετε μαζί τους και αδύνατο να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Ανώνυμος 27 Δεκεμβρίου 2022 στις 9 ώρες 46 λεπτά
Δεν είναι δυνατή η αγορά στον ιστότοπό τους.
Ανώνυμος 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10 ώρες 11 λεπτά

Ένα τρένο ακυρώθηκε εν αναμονή του κύματος θερμότητας και της προπόνησης που δεν θέλει να επιστρέψει τα εισιτήρια ! Τι πολύ ανέντιμη συμπεριφορά . Μεταβίβαστη σε 60 εκατομμύρια καταναλωτές !

Ανώνυμος 3 Ιουνίου 2021 στις 1:01 μ.μ
Αδύνατο να επικοινωνήσετε μαζί τους με οποιοδήποτε μέσο και ο ιστότοπος δεν λειτουργεί ούτε !
Ανώνυμος 28 Απριλίου 2021 στις 7 Η 06 λεπτά
Δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα εισιτήρια στο χώρο.
πώς να το κάνουμε
Ανώνυμος 24 Απριλίου 2021 στις 5 ώρες 31 λεπτά

Γεια σας, αδύνατο να επικοινωνήσετε με το Trainline μέσω email ή μέσω τηλεφώνου. Ο ιστότοπος δεν λειτουργεί. Δεν είναι διαδραστικό !

Βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή στον ιστότοπο: επαφή-Telephone.com. Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες. Κάτω από τον πληρωμένο αριθμό τηλεφώνου που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας, θα βρείτε τη σχετική επαφή σημαίνει δωρεάν, όπως αριθμοί τηλεφώνου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, υπηρεσία μετά την πώληση, ταχυδρομική διεύθυνση, εξυπηρέτηση πελατών ή ώρες λειτουργίας.

 • Ασφάλιση και Αμοιβαία
 • Τράπεζα και χρηματοδότηση
 • Επικοινωνία
 • Ψυχαγωγία
 • Πατήστε – Web
 • Μεταφορά και ταξίδι
 • Σημάδια
 • Απαίτηση
 • Δημόσιοι οργανισμοί

Μέσα επαφής

Διαφορετικές δυνατότητες συχνά επισημαίνονται όταν θέλετε να επικοινωνήσετε με ένα εμπορικό σήμα ή μια επιχείρηση, εδώ είναι τα πιο συνηθισμένα μέσα.

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου

Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο κοινωνικών μέσων ενημέρωσης

Στείλτε ένα ταχυδρομείο στο LRAR

Στείλτε ένα email στην επιθυμητή υπηρεσία

Μεταβείτε στην αντιπροσωπεία ή αποθηκεύστε

Συμβουλευτείτε την Έκθεση Ερωτήσεων (FAQ) online

Τα τελευταία φύλλα επαφών

 • Επικοινωνήστε με τη μάρκα ESP Guitar
 • Επικοινωνήστε με τον De’Longhi
 • Επικοινωνήστε με την υπηρεσία ψηφιακών μέσων (AMEN)
 • BBC World News: Σημαία επικοινωνίας

Οι διάφορες υπηρεσίες

Κάθε εταιρεία ή οργανισμός προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες για μεγαλύτερη σαφήνεια, αυτό επιτρέπει την καλύτερη κάλυψη των προσδοκιών των πελατών. Εδώ είναι οι πιο διαδεδομένες υπηρεσίες.

Εξυπηρέτηση πελατών για να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο

Η υπηρεσία-μετά-πώληση για μια τεχνική ανησυχία

Την υπηρεσία καταγγελίας σε περίπτωση προβλήματος

Η υπηρεσία βοήθειας για υποστήριξη βοήθειας

Η ηλεκτρονική υποστήριξη για να είναι ταραγμένη

24/7 Υπηρεσία έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση επείγοντος προβλήματος

Δεν έχουμε, φυσικά, τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε εταιρείας στη Γαλλία. Προκειμένου να ολοκληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας μας, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο Yellow Pages, απευθείας στον ιστότοπο της εταιρείας (συνήθως στην ενότητα “Επικοινωνήστε μαζί μας”) ή ακόμα και στον κατάλογο των δημόσιων υπηρεσιών. Ενημερώνουμε τακτικά τα φύλλα επαφών, προστίθενται καθημερινά νέα επιχείρηση καθημερινά.

 • Claire στο πώς να επικοινωνήσετε με το Facebook
 • SEBB στο πώς να επικοινωνήσετε με το Facebook
 • Ανώνυμος στο πώς να επικοινωνήσετε με το Facebook

Έχουμε επίσης δημιουργήσει μια συγκεκριμένη κατηγορία για καταγγελίες προκειμένου να διευκολύνουμε την πρόσβαση στις διάφορες διαδικασίες καταγγελίας.

Ο ανεξάρτητος ιστότοπος δεν είναι σε καμία περίπτωση μέρος μιας εταιρείας ή μιας οργάνωσης που αναφέρεται, επομένως οι εικόνες ή/και τα λογότυπα των διαφόρων εμπορικών σημάτων ή εταιρειών χρησιμοποιούνται ως παρουσίαση και προσφορά.
Όλη η ομάδα σας ευχαριστεί για την κατανόησή σας

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ . Νομική ειδοποίηση . ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ . Εμπιστευτικότητες και μπισκότα .
Αυτός ο ιστότοπος παρέχει πληροφορίες για την επικοινωνία με διάφορες εταιρείες μέσω φύλλων επαφών στα οποία είναι ένα διαφημιστικό ένθετο για την ανεξάρτητη υπηρεσία τηλεφωνικών πληροφοριών 118 707. Το κόστος επικοινωνίας αυτού του αριθμού θα χρεωθεί για την τιμή μιας κλήσης + 0,80 €/λεπτό, συμπεριλαμβανομένης της κατά τη σχέση.

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας για να σας προσφέρουμε μια σχετική εμπειρία. Μπορείτε να δεχτείτε τα πάντα ή να τροποποιήσετε σε μια υπόθεση -Επί τη συγκατάθεσή σας από την άποψη της εμπιστευτικότητας και των cookies.

Ταξιδεύετε γαλήνια και σε όλη την απλότητα

Τα εισιτήρια Inoui, Ouigo και Intercités TGV μπορούν να επιστραφούν χωρίς κόστος έως και 3 ημέρες πριν από την αναχώρηση μέχρι τις 07/03.

Ποιο είναι το ταξίδι σας ?

Λίγες περισσότερες γραμμές τρένων

Τα εισιτήριά σας στην καλύτερη τιμή
Αγοράστε τα εισιτήριά σας σε τιμές που καθορίζονται από τους μεταφορείς, χωρίς επιπλέον κόστος.

Κάρτες μείωσης
Είναι όλα αποδεκτά, όπως οι κάρτες πίστης σας.
Πληρώστε με ασφάλεια
CB, Amex, PayPal: Βλέπετε.

Η εφαρμογή Leader για να ταξιδέψει με τρένο και λεωφορείο προς την Ευρώπη

Το Trainline περπατά ακόμα καλύτερα όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας.

Κατεβάστε την εφαρμογή

Ή συνεχίστε στον ιστότοπό μας για κινητά.

Το Trainline περπατά ακόμα καλύτερα όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας.

Κατεβάστε την εφαρμογή

Ή συνεχίστε στον ιστότοπό μας για κινητά.

Ταξιδεύετε γαλήνια και σε όλη την απλότητα

Το Trainline περπατά ακόμα καλύτερα όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας.
Ή συνεχίστε στον ιστότοπό μας για κινητά.

Μας εμπιστεύονται. Πουλάμε τα εισιτήριά τους.

Όλα τα εισιτήρια. Ένα παράθυρο.

Πουλάμε όλα τα εισιτήρια που συνηθίζετε να αγοράζετε στη Γαλλία
Και όλα αυτά που μπορεί να χρειαστείτε στο εξωτερικό.

Είναι απλό και αυτό είναι όλο.

Συμβουλευτείτε τα προγράμματα αμαξοστοιχίας και την τιμή των εισιτηρίων σε μια σαφή διεπαφή. Συγκρίνουμε τις τιμές πολλών μεταφορέων, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε αυτό.

Πολύ υψηλή ταχύτητα. Μόλις αγοράσει το εισιτήριο.

Βρείτε και πληρώστε τα εισιτήριά σας στον ιστότοπό μας σε λιγότερο χρόνο από ό, τι χρειάζεται για να χάσετε την υπομονή σε έναν συνηθισμένο ιστότοπο. Περίπου 58 δευτερόλεπτα.

Χωρίς διαφήμιση και χωρίς κατηγορία.

Επιλέγοντας να πουλήσουμε μόνο εισιτήρια, έπρεπε να αφήσουμε ορισμένα πράγματα στην άκρη, όπως το κρυφό κόστος και τα ακατανόητα σφάλματα.

Πως δουλεύει ?

Πληρωμή

Φροντίζουμε και εξασφαλίζουμε τις αγορές σας
Σαν να ήταν ανεκτίμητοι.

Εισιτήρια

Παίρνετε ένα εισιτήριο από χαρτόνι για να αποσυρθείτε από το σταθμό
ή ένα e-beillet για εκτύπωση στο σπίτι.

Ταξιδέψτε σε μειωμένες τιμές

Με τις κάρτες πλεονεκτήματος ή ελευθερίας SNCF, επωφεληθείτε από τουλάχιστον 30 % μείωση, συμπεριλαμβανομένων των PRET’s.

Ρωτήστε τις συμβουλές των χρηστών μας.

Όλο το παγκόσμιο μάρκετινγκ δεν θα αντικαταστήσει ποτέ αυτό που λένε οι χρήστες μας για εμάς.
Είναι ακόμα το καλύτερο της υπηρεσίας μας.

Γαλλία 2 20 λεπτά κανάλιο προκλήσεις φνίρο LCI ο κόσμος ouifm παρισινός τεχνολογική

Ανεβαίνω στο σκάφος !

Σταματήστε να παίρνετε το κεφάλι. Πάρε το τρένο.

Κλείστε ένα εισιτήριο

Κάθε μήνα, περισσότεροι από 16,5 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται ιστότοπους ή εφαρμογές Trainline. Κατεβάστε την εφαρμογή.

 • Επικοινωνήστε με το Trainline
 • Τοποθεσία βοήθειας
 • Ποιοι είμαστε ?
 • Πατήστε Πληροφορίες & Blog