Top 6 τα περισσότερα οικολογικά αυτοκίνητα το 2022 | Vroomly, το πιο οικολογικό αυτοκίνητο 2022: Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος κινητήρας? | Μίσθωμα της Γαλλίας

Ποιο είναι το πιο οικολογικό αυτοκίνητο το 2022

Contents

Με την πιο ελκυστική τιμή του, ένα θερμικό όχημα παραμένει πιο προσιτό σε σύγκριση με τα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το ιδανικό είναι να επιλέξετε μια έκδοση στα μισά του δρόμου, όπως ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό. Μπορεί να μην είναι το πιο οικολογικό αυτοκίνητο 2022. Από την άλλη πλευρά, θα έχετε ακόμα την εγγύηση για την απόκτηση ενός μοντέλου λιγότερο ρυπογόνου από ένα παραδοσιακό όχημα.

Κορυφαία 6 περισσότερα οικολογικά αυτοκίνητα το 2022

Βρείτε το καλύτερο γκαράζ για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας:

Ανησυχείτε για τη διατήρηση του περιβάλλοντος και θέλετε να επιλέξετε το πιο οικολογικό αυτοκίνητο στην αγορά ? Η οικολογία εξακολουθεί να ριχτεί με ολόκληρο το ηλεκτρικό ? Για να σας επιτρέψουμε να απαντήσετε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή, έχουμε κάνει μια επιλογή από τα πιο οικολογικά αυτοκίνητα σύμφωνα με μια μελέτη GreenerCars.

 • 6 – Honda Insight
 • 5 – Toyota Rav4 Prime, Toyota Corolla Hybrid και Tesla Model 3 Standard Range Plus
 • 4 – Kia Soul Electric
 • 3 – Honda Sarlity και Hyundai Kona Electric
 • 2 – Nissan Leaf, BMW I3S και Toyota Prius Prime
 • 1 – Mini Cooper Electric και Hyundai Ioniq Electric

Βρείτε το καλύτερο γκαράζ για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας:

6 – Honda Insight

Honda Insight

Δημοσιεύθηκε από τοΑμερικανικό Συμβούλιο για ενεργειακά αποδοτική οικονομία (ACEEE); Μια μελέτη του Greenercars αποκάλυψε τα λιγότερο ρυπογόνα αυτοκίνητα σύμφωνα με τα δικά τους οικολογική σημείωση. Αυτές οι αξιολογήσεις βασίστηκαν σε περισσότερα από 1.000 μοντέλα θερμικού, νερού αλλά και ηλεκτρικών οχημάτων.

Ακόμη και αν είναι λιγότερο αποτελεσματική από τους ομολόγους του, το Honda Insight Σας επιτρέπει να εγγραφείτε στον αγώνα ρύπανση αυτοκινήτων, του Μειώστε τον οικολογικό σας αντίκτυπο και επομένως για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Παρουσιάζει ένα οικολογικό σημείωμα του 63/100 και αντιπροσωπεύει ένα από τα φθηνότερα υδρίδια στην αγορά.

5 – Toyota Rav4 Prime, Toyota Corolla Hybrid και Tesla Model 3 Standard Range Plus

Toyota Rav4 Prime

Με οικολογική σημείωση 64/100, Το Toyota RAV 4 Prime, το Toyota Corolla Hybrid και το πρότυπο Tesla Model 3 Plus είναι τρία μοντέλα οχημάτων που σας επιτρέπουν να συνδυάσετε Άνεση και χαμηλή ρύπανση.

Κάθε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα έχει ιδιαιτερότητες:

 • Εκεί Toyota Rav 4 : Σας δίνει το πλεονέκτημα όλων των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η ηλεκτρική ενέργεια. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τοηλεκτρικός υβριδικός ο οποίος αντλεί την ενέργειά του από την οδήγηση και επομένως δεν απαιτεί Χωρίς επαναφόρτιση ή οεπαναφορτιζόμενος υβριδικός. Αν και αυτά τα δύο μοντέλα του SUV να είναι τόσο οικολογικό, το τελευταίο είναι μακράν το λιγότερο ρυπογόνο.
 • Εκεί Toyota Corolla Hybrid : Ένα άλλο όχημα χαμηλής ρύπανσης είναι αναμφισβήτητα η υβριδική έκδοση του Toyota Corolla. Πράγματι, για κατανάλωση καυσίμου μέχρι 4,9 λίτρα/100 χιλιόμετρα, Η ποσότητα CO2/km που εκπέμπεται κατά μέσο όρο είναι περίπου 11 γραμμάρια.

Δεδομένου ότι η επαναφόρτιση δεν είναι απαραίτητη, είναι δυνατόν να κυλήσετε σε 100 % ηλεκτρικό στο 68 % του χρόνου και μειώστε σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου.

 • Το ΤESLA Model 3 Standard Range Plus : Το 2021, το Tesla ταξινομήθηκε ως το πιο οικολογικό αυτοκίνητο. Επιπλέον, σας εγγυάται την εξουσία, την ασφάλεια και το όμορφο σχέδιο. Αυτή έχει 614 χιλιόμετρα αυτονομίας και μπορεί να οδηγήσει Έως και 261 km/h.

Βρείτε το καλύτερο γκαράζ για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας:

4 – Kia Soul Electric

Kia Soul Electric

Με σημείωμα από 65/100 όσον αφορά καθαρό αυτοκίνητο, Το Electric Kia Soul σας προσφέρει ένα αυτονομία 452 χιλιόμετρα σε ένα φορτίο. Επιπλέον, η επαναφόρτιση γίνεται γρήγορα: σε 42 λεπτά με 100 kWh. Εάν θέλετε να πάτε σε αυτήν την επιλογή, γνωρίζετε ότι θα επωφεληθείτε επίσης από ένα 7 -έτος εγγύηση.

3 – Honda Sarlity και Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona Electric

Με την Σαφήνεια Honda, Μπορείτε να κυλήσετε 77 χιλιόμετρα Χωρίς κατανάλωση καυσίμων. Μόνο όταν έχετε εξαντλήσει όλο το ηλεκτρικό σας αποθεματικό βενζινοκινητήρας θα αναλάβει.

Εκεί Hyundai Kona Electric είναι μέρος του ίδιου μητρώου και αναγνωρίζεται για την πολύ χαμηλή ρύπανση του. Με ένα μόνο φορτίο, μπορείτε να κυκλοφορήσετε τουλάχιστον 484 χιλιόμετρα. Αυτό το οικογενειακό SUV είναι πολύ ευρύχωρο με ένα στήθος που σας επιτρέπει να απολαύσετε έναν τεράστιο χώρο αποθήκευσης.

Αυτά τα δύο μοντέλα αυτοκινήτων έλαβαν και ένα οικολογικό σημείωμα από 66/100 Στο τέλος των αξιολογήσεων που πραγματοποιήθηκαν από την Greenercars.

2 – Nissan Leaf, BMW I3S και Toyota Prius Prime

Φύλλο Nissan

Με σημείωμα από 68/100, Αυτά τα τρία μοντέλα οχημάτων ήταν σε θέση να κάνουν τη θέση τους από την άποψη του περιβαλλοντικού σεβασμού.

 • Εκεί Φύλλο Nissan : Δεν είναι μόνο ένα από τα καθαρότερα αυτοκίνητα. Πράγματι, το φύλλο Nissan δεν απορρίπτει Χωρίς ρυπογόνο αέριο. Για έναν μικτό κύκλο, θα έχετε ένα Αυτονομία τουλάχιστον 385 χιλιομέτρων και του 528 χιλιόμετρα Για κυκλοφορία αστικών περιοχών.
 • Εκεί BMW i3s : Αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο 100 % σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα 285 χλμ. Αυτονομία και επαναφορτύωσε 2:45 μέγιστο σε μια γρήγορη υποδοχή. Επιπλέον, μπορείτε Πηγαίνετε από 0 έως 100 km/h σε 6,9 δευτερόλεπτα Με αυτό το μοντέλο αυτοκινήτου.
 • Εκεί Toyota Prius Prime : Εξοπλισμένο με ηλεκτρικό υβριδικό κινητήρα, το Toyota Prius Prime σας προσφέρει τρεις ξεχωριστές λειτουργικές λειτουργίες. Το πρώτο είναι εντελώς ηλεκτρικό με Εκπομπές αερίου μηδενικής ρύπανσης και ένα αυτονομία40 χιλιόμετρα. Είναι περίπου Λειτουργία EV.

Το δεύτερο είναι το Λειτουργία αυτόματης λειτουργίας EV και χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια για να σχεδιάσει την απαραίτητη ενέργεια. Εάν είναι απαραίτητο, ο βενζινοκινητήρας αναλαμβάνει. Η τρίτη λειτουργία αφορά τουβρίδιο. Εδώ, ο μόνος κινητήρας που χρησιμοποιείται είναι ο ηλεκτρικός κινητήρας.

Ωστόσο, αν τρέξετε υψηλή ταχύτητα, Η υβριδική ουσία θα έρθει να συμπληρώσει ηλεκτρικό με χαμηλή ρύπανση και κατανάλωση καυσίμου. Σε αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να έχετε έως 1035 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Είναι ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό αυτοκίνητο. Για πλήρες φορτίο, σχέδιο 5:30 π.μ. εάν είστε 120 V Ή 2H10 έως 240 V.

1 – Mini Cooper Electric και Hyundai Ioniq Electric

Mini Cooper Electric

Αναμφισβήτητα, τα πιο οικολογικά αυτοκίνητα που βρίσκονται σήμερα στην αγορά είναι το Mini Cooper είναι ηλεκτρικό και το ηλεκτρικό ioniq hyundai ioniq με ένα οικολογικό σημείωμα του 70/100 καθε.

 • Εκεί Mini Cooper Electric : Ο Πέρασμα από 0 έως 100 km/h μπορεί να γίνει σε 7,3 δευτερόλεπτα Και όλα σε πλήρη σιωπή. Επωφελείται από ένα Αυτονομία 234 χιλιομέτρων με 184 ίππους.
 • Εκεί Hyundai Ioniq Electric : Με αυτό το sedan, μπορείτε να απολαύσετε ένα Αυτονομία τουλάχιστον 311 χιλιομέτρων με ένα μόνο φορτίο. Εχει ένα Πολυμερές μπαταρία ιόντων λιθίου38 kWh που παρέχει στον ηλεκτρικό κινητήρα την απαραίτητη τροφοδοσία ρεύματος. Μπορείς Πηγαίνετε από 0 έως 100 km/h σε δέκα δευτερόλεπτα κατά προσέγγιση. Με αυτό το hyundai, είναι δυνατόν να απολαύσετε ένα Εγγύηση 5 ετών Σε απεριόριστα χιλιόμετρα και 8 χρόνια για την μπαταρία.

Τώρα είστε καθορισμένοι στα πιο οικολογικά μοντέλα αυτοκινήτων στην αγορά. Είτε δίνετε προσοχή είτε όχι φθηνότερα αυτοκίνητα, Είναι πολύ πιθανό να στραφείτε σε ένα πολύ χαμηλό όχημα ρύπανσης. Μην διστάσετε να κάνετε την επιλογή σας !

Βρείτε το καλύτερο γκαράζ για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας:

Ποιο είναι το πιο οικολογικό αυτοκίνητο το 2022 ?

Άνοιξη-10C16DCD03

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά Πράσινη κινητικότητα Παραμένετε ανήσυχοι με τη διατήρηση του περιβάλλοντος και γι ‘αυτό θέλετε να πάρετε μια σύμβαση μίσθωσης αυτοκινήτων για το πιο οικολογικό αυτοκίνητο στην αγορά του 2022. Αλλά, εν μέσω μιας ιδιαίτερα σημαντικής αγοράς, είναι μερικές φορές δύσκολο να βρείτε το δρόμο σας ανάμεσα στην ευρεία προσφορά που προσφέρει οι κατασκευαστές. Για να γίνει αυτό, θα δούμε ποιοι είναι οι πιο οικολογικοί κινητήρες και μοντέλα – ιδίως ζητώντας μας αν είναι πάντα σχετικό να πάμε σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σύμφωνα με διαφορετικές μελέτες.

Ανακαλύψτε τώρα που είναι το πιο οικολογικό αυτοκίνητο το 2022 με το LeasePlan !

Το πιο οικολογικό αυτοκίνητο 2022: Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος κινητήρας ?

Πρώτα απ ‘όλα και για να ελαχιστοποιήσετε τις περιβαλλοντικές σας επιπτώσεις, είναι ενδιαφέρον να εξετάσετε ένα θεμελιώδες ερώτημα: Γνωρίζοντας ποιος θα ήταν ο καταλληλότερος κινητήρας για μια “πράσινη” οδήγηση.

Για να συγκρίνουμε όλα αυτά, χρησιμοποιούμε οικολογικές, σταθμισμένες εκπομπές CO₂, ατμοσφαιρικούς ρύπους καθώς και θόρυβο, λαμβάνοντας υπόψη τη διύλιση καυσίμων, αλλά και την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Ξεκινώντας από αυτόν τον υπολογισμό, λοιπόν λογικά σας προσκαλούμε να προωθήσετε ένα ηλεκτρικό όχημα, χρησιμοποιώντας κλασικές μπαταρίες, όπως αυτοκίνητα φυσικού αερίου ή επαναφορτιζόμενα υβρίδια, σε βενζίνη. Στο κάτω μέρος της κατάταξης, τα βενζίνη και τα οχήματα ντίζελ πρέπει να αποφεύγονται. Το πιο οικολογικό αυτοκίνητο το 2022 δεν πρέπει να εκπέμπει πολύ μεγάλες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα.

Ποιες είναι οι πιο ρυπογόνες κινητήρες για το περιβάλλον ?

Οι πιο ρυπογόνες κινητήρες για το περιβάλλον και εκείνοι που είναι οι λιγότερο συνιστώμενοι είναι θερμικοί κινητήρες. Πράγματι, αυτοί οι κινητήρες, οι οποίοι τρέχουν με καύσιμα, θα παράγουν ενέργεια και θα απελευθερώσουν διοξείδιο του άνθρακα κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Για το περιβάλλον, οι συνέπειες είναι καταστροφικές. Ακόμη περισσότερο όταν γνωρίζετε τον αριθμό των οχημάτων θερμότητας που χρησιμοποιούνται κάθε μέρα. Αυτές οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου συμμετέχουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη και επομένως πρέπει να αποφευχθούν !

Ωστόσο, αυτές οι παρατηρήσεις θα πρέπει να ελαχιστοποιούνται όταν συνειδητοποιείτε ότι οι κατασκευές ηλεκτρικών οχημάτων είναι επίσης επικίνδυνες για το περιβάλλον. Πράγματι, πολλά ρυπογόνα σωματίδια χύνονται στην άγρια ​​φύση κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Επομένως, θα γίνουν αλλαγές για μια πιο οικολογική προσέγγιση.

Άνοιξη-4965455

Πάνω από τα πιο οικολογικά αυτοκίνητα

Η ευρωπαϊκή ανεξάρτητη οργάνωση, το Green NCAP, υπεύθυνος για την ανάλυση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου ενός οχήματος σε τρία σημεία: τις ρυπογόνες απελευθερώσεις του, την αποτελεσματικότητα του κινητήρα και την ενέργεια που απαιτείται για την παραγωγή εργοστασίων που παράγουν καύσιμα ή «ηλεκτρική ενέργεια. Τρεις διαφορετικές περιοχές σημειώθηκαν και επιτρέποντας μια γενική αξιολόγηση της οικολογικής πτυχής ενός οχήματος. Δοκιμάζονται όλοι οι κινητήρες: θερμικό, υβριδικό και ηλεκτρικό.

Το 2022, το ελατήριο της Dacia έλαβε παγκόσμιο σημείωμα 9,9, ακολουθούμενη από το μοντέλο 3 Tesla (συνολική σημείωση 9,8). Το Nio ET7, το Renault Mégane E-Tech και το Cupra Born έχουν λάβει παγκόσμιες σημειώσεις 9,6. Το Audi Q4 e-Tron και το Hyundai Ioniq 5 είχαν επίσης καλούς βαθμούς.

Από το 2020, η μάρκα Tesla έχει πραγματοποιήσει την ενεργειακή μετάβαση, ειδικά με την άφιξη του μοντέλου 3 Tesla. Αυτό το μοντέλο υποσχέθηκε να είναι το πιο οικολογικό αυτοκίνητο. Βρήκε τον εαυτό της ταξινομημένο ως οικολογικό αυτοκίνητο το 2021, απόδειξη της τρομερής απόδοσης της. Το οικολογικό του σημείωμα παραμένει απλά εξαιρετικό.

Ένα άλλο βαρέων βαρών στην αγορά, η μάρκα Hyundai, η οποία προσφέρει το Hyundai Ioniq από το τέλος του 2016, 100 % ηλεκτρικό sedan, με 280 χιλιόμετρα αυτονομίας (το πιο οικολογικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο). Στην πραγματικότητα, το 2019, ξεκίνησε μια έκδοση με μπαταρία 38,3 kWh.

Το Renault Zoé, το οποίο έχει επίσης γίνει απαραίτητο, απομακρύνεται από το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένης μιας μπαταρίας με χρήσιμη χωρητικότητα 52 kWh. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αξιολογήσεις των οικολογικών οχημάτων, σας συμβουλεύουμε να μεταβείτε στο Green NCAP Site, ένα πρόγραμμα αξιολόγησης σε συνεργασία με τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Το πιο οικολογικό αυτοκίνητο του 2022 είναι το Dacia Spring

Σύμφωνα με το Green NCAP, το Dacia Spring (το οποίο μόλις εξελίχθηκε για το 2023, με ένα νέο λογότυπο και έναν νέο κινητήρα) ήταν το πιο οικολογικό αυτοκίνητο που δοκιμάστηκε το 2022 με σχεδόν τέλειο σημείωμα σε όλες τις κατηγορίες: ρυπογόνες απορρίψεις, η «απόδοση του ο κινητήρας και η ενέργεια που απαιτείται για την κατασκευή εργοστασίων που παράγουν καύσιμα ή ηλεκτρική ενέργεια τη δική τους παραγωγή. Τρεις διαφορετικές περιοχές σημειώθηκαν και επιτρέποντας μια γενική αξιολόγηση της οικολογικής πτυχής ενός οχήματος. Δοκιμάζονται όλοι οι κινητήρες: θερμικό, υβριδικό και ηλεκτρικό.

Η άνοιξη της Dacia ήταν σαφώς σαν το αυτοκίνητο με το χαμηλότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, έχει το πλεονέκτημα του βάρους. Το μικρό φραγκο-Ρομαννικό αυτοκίνητο της πόλης ζυγίζει μόνο 970kg, ένα βάρος αντλίας στην ηλεκτρική ενέργεια της ηλεκτρικής ενέργειας. Ακόμη και αν, κατά τη διάρκεια των δοκιμών πράσινου καπακιού, έχει υπερβεί σε μεγάλο βαθμό τη μέση κατανάλωση που υποσχέθηκε στα 13,9 kWh, φθάνοντας τα 18,5 kWh.

Το Dacia Spring αποκτά το καλύτερο αποτέλεσμα του πράσινου NCAP στον δείκτη αερίων του θερμοκηπίου και το 9,8 δεν έφτασε ποτέ στον δείκτη ενεργειακής απόδοσης. Χάρη στον καθαρά ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και το ελαφρύ του βάρος, το αυτοκίνητο της πόλης είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο, όχι μόνο λόγω της απουσίας τοπικών ρυπογόνων εκπομπών, αλλά και λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας του.

Θα καταλάβετε, υπάρχουν πολλά οικολογικά αυτοκίνητα και η επιλογή του μοντέλου θα είναι κρίσιμη, καθώς δημιουργεί πολλαπλές συνέπειες. Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας για να πάρετε τον τροχό ενώ παραμένετε σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας !

Κατανάλωση και επίπεδο ισχύος, αυτά τα μοντέλα αυτοκινήτων παραμένουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Πράγματι, το τελευταίο παραμένει συγκρίσιμο με ένα αυτοκίνητο με θερμικό κινητήρα. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι τώρα σε άνοδο και υπόσχονται να συνεχίσουν να προσελκύουν πολλούς καταναλωτές.

Άνοιξη-C417F831F5

Οικολογικά αυτοκίνητα και μίσθωση αυτοκινήτων: Ποιος προϋπολογισμός πρέπει να παρέχει ?

Εάν ανησυχείτε να διατηρήσετε το περιβάλλον και να μολύνετε λιγότερο … πώς να πάτε προς την κατεύθυνση των πεποιθήσεων σας όταν έχετε έναν μικρό προϋπολογισμό αυτοκινήτων ? Τι προϋπολογισμό χρειάζεται για να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ? Λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που φέρνει, η μίσθωση αυτοκινήτων μπορεί να αντιπροσωπεύει μια λύση μεγέθους για να αποκτήσει μειωμένο όχημα τιμών. Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γι ‘αυτό για να επιλέξετε το πιο οικολογικό αυτοκίνητο το 2022 !

Τι προϋπολογισμός για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μίσθωσης ?

Εάν το ενδιαφέρον για ηλεκτρικά ή υβριδικά οχήματα συνεχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ των καταναλωτών, οι εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης δεν είναι της παρούσας γνώμης. Πράγματι, η επιλογή ενός συμβολαίου ηλεκτρικού αυτοκινήτου εξακολουθεί να παραμένει ιδιαίτερα ακριβό. Για παράδειγμα, το μηνιαίο ενοίκιο ενός ηλεκτρικού Peugeot 208 μπορεί να ανέρχεται σε 547 ευρώ, όπου θα κοστίσει μόνο “355 ευρώ σε βενζίνη έκδοση.

Με την πιο ελκυστική τιμή του, ένα θερμικό όχημα παραμένει πιο προσιτό σε σύγκριση με τα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το ιδανικό είναι να επιλέξετε μια έκδοση στα μισά του δρόμου, όπως ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό. Μπορεί να μην είναι το πιο οικολογικό αυτοκίνητο 2022. Από την άλλη πλευρά, θα έχετε ακόμα την εγγύηση για την απόκτηση ενός μοντέλου λιγότερο ρυπογόνου από ένα παραδοσιακό όχημα.

Διαφορετικά, έχει δημιουργηθεί το οικολογικό μπόνους για τις εταιρείες για να ενθαρρύνει την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων και λιγότερο ρυπογόνο για το περιβάλλον. Ως εκ τούτου, αποτελεί την πιο ελκυστική οικονομική βοήθεια για την απόκτηση του νέου του οχήματος !

Eco-Responsibility: Ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές από τους κατασκευαστές LOA ή LLD ?

Ωστόσο, το 2022, πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν ελκυστικές τιμές για σύμβαση στο LOA ή το LLD. Ως εκ τούτου, μια πραγματική γνώση της τρέχουσας αγοράς για την ανίχνευση της καλύτερης ποιότητας τιμής για τα χρήματα.

Μπορούμε να μιλήσουμε για το ηλεκτρικό μοντέλο του Fiat 500, το οποίο μπορεί να προσφέρει ενοίκιο σε 109 ευρώ/μήνα ή το Toyota Yaris Hybrid για 189 ευρώ το μήνα.

Όσο για το διάσημο μοντέλο Tesla, προσφέρει ενοίκιο στα 456 ευρώ/μήνα, υψηλότερο από αυτό των αδελφών του, αλλά παραμένει ένα από τα πιο αποτελεσματικά ηλεκτρικά μοντέλα στην αγορά.

Θα καταλάβετε, πολλά μοντέλα υπάρχουν στην αγορά για να επιλέξετε το πιο οικολογικό αυτοκίνητο το 2022. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συγκρίνετε τα διαφορετικά μοντέλα και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο από την άποψη της εξουσίας, της αυτονομίας, της χωρητικότητας και της τιμής !