Top 10 φθηνότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το 2023 – Beev, Top 10 Φτηνές ηλεκτρικά αυτοκίνητα το 2023

Τα κορυφαία 10 φθηνότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ��✅

Contents

Η κατοχή ενός ηλεκτρικού οχήματος είναι φανταστικό: ναι. Αλλά το γνωρίζατε αυτό Το Sixt σας προσφέρει επίσης πολλές λύσεις οικολογικής κινητικότητας ? Ας πάμε, υπάρχει κάτι για όλους !

Κορυφαία 10 φθηνότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το 2023

Renault Zoe E-Tech

Τι είναι το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην αγορά ? Τι εξηγεί την τιμή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου ?

Με όλα τα βοηθήματα που μπορείτε να επωφεληθείτε, τα ηλεκτρικά οχήματα δεν είναι πλέον πολυτελή καλά. Σύμφωνα με στοιχεία της Avere France, στις 31 Δεκεμβρίου 2022, περισσότερα από 1.100.000 επαναφορτιζόμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ήταν στη Γαλλία στη Γαλλία. Τα ηλεκτρικά οχήματα αντιπροσωπεύουν το 13 % του μεριδίου αγοράς με 140.848 πωλήσεις τους πρώτους εννέα μήνες του έτους. Παγκοσμίως, ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2022.

Παρ ‘όλα αυτά, αν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι όλο και πιο πολυάριθμα, παραμένουν, με την πρώτη ματιά, πιο ακριβά από το θερμικό τους ισοδύναμο. Αλλά μερικά μοντέλα εξακολουθούν να προσπαθούν να προσφέρουν πιο προσβάσιμες τιμές. Ως εκ τούτου, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τα κορυφαία 10 φθηνότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το 2023.

Περιεχόμενα

Προφανώς, η ηλεκτρική αγορά μας προσφέρει μια ευρεία επιλογή όσον αφορά ηλεκτρικά αυτοκίνητα Και αυτό θα αυξηθεί μόνο τα επόμενα χρόνια, στη μεγαλύτερη ευτυχία μας. Πριν κάνετε την επιλογή σας στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο των ονείρων σας, σας προσφέρουμε ένα Κορυφαία 10 φθηνότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην αγορά.

Στην πραγματικότητα, έχουμε κάνει επίσης πολλά αντικείμενα στα καλύτερα αυτοκίνητα ηλεκτρικής πόλης, το καλύτερο 5 -θέατρο και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα 7 -θέσεων. Σας συμβουλεύουμε να ρίξετε μια ματιά αν σας ενδιαφέρει !

Επιπλέον, θα σας δώσουμε όλες τις πιο σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα ακόλουθα αυτοκίνητα: απόδοση, αυτονομία, επαναφόρτιση ..

Συνοπτικός πίνακας των φθηνότερων ηλεκτρικών αυτοκινήτων του 2023

Χρειάζεστε μια επισκόπηση των φθηνότερων ηλεκτρικών αυτοκινήτων ? Εδώ είναι ένας πίνακας που συγκεντρώνει όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που βρίσκονται παραπάνω καθώς και την τιμή τους μετά την αφαίρεση του οικολογικού μπόνους.

Τα κορυφαία 10 φθηνότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ��✅

Θέλετε να μεταβείτε στο ηλεκτρικό, αλλά επιβραδύνετε με υψηλές τιμές ? Ψάχνω φθηνότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ? Καλά νέα, τα “πράσινα” οχήματα μειώνουν τον ρυθμό εκπομπών CO2, αλλά είναι επίσης προσιτά με τα κρατικά ασφάλιστρα (παρά τον πρόσφατο πληθωρισμό) … για την ευτυχία των χρηστών και των πορτοφολιών τους. Χρησιμοποιώντας το οικολογικό μπόνους, ανανεωμένο το 2023, αρκετά ηλεκτρικά αυτοκίνητα PA Caère είναι κάτω από το σήμα € 30.000. Η ευκαιρία να διασκεδάσετε με ένα νέο όχημα, και έτσι να οδηγήσετε πράσινο. Και ελλείψει χρηματοδότησης, μια ηλεκτρική συνδρομή Sixt+ Electric θα αποφανθεί το πρόβλημα !

Έξυπνο Eq Fortwo

Σε αυτό το άρθρο, θα αναφέρουμε για κάθε όχημα:

 • �� Η αρχική τιμή (Φεβρουάριος 2023 τιμές)
 • ���� Η τιμή μετά την αφαίρεση του οικολογικού ασφαλίστρου για τα άτομα στο “κανονικό εισόδημα”, για μια αγορά που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1 Ιανουαρίου 2023 και 31 Δεκεμβρίου 2023(Το 27 % της τιμής καλύφθηκε στα € 5.000 για ένα αυτοκίνητο μικρότερο από € 47.000)

Η άκρη Sixt: Οι συνθήκες εισοδήματος του αυξημένου οικολογικού μπόνους (€ 7.000) είναι αυστηρότερες το 2023, απαιτείται RFR ανά μετοχή € 14.089. Σε περίπτωση ενίσχυσης ενός παλιού οχήματος, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από ένα μπόνους μετατροπής (σωρευτικά). Οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι του ZFE μπορούν να επωφεληθούν από ένα αυξημένο μπόνους απορριμμάτων. Βρείτε όλες τις προϋποθέσεις που είναι ειδικές για το οικολογικό μπόνους σε αυτή τη σελίδα (η οποία προσφέρει προσομοιωτή επιλεξιμότητας).

 1. Citroën φίλος
 2. Dacia Spring (βασική έκδοση)
 3. Η Renault Twingo E-Tech Electric
 4. Volkswagen e-up!
 5. Έξυπνο Eq Fortwo
 6. Fiat 500E
 7. MG5 Electric
 8. Opel Corsa-e
 9. Peugeot E-208
 10. Φύλλο Nissan

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε λιγότερο από € 25.000

1. Citroën Friend: Το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο

2. Dacia Spring (βασική έκδοση): Το φθηνότερο “πραγματικό” ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Φτηνά ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε λιγότερο από 30.000 €

3. Η Renault Twingo E-Tech Electric

Το μικρό ηλεκτρικό twingo έχει τα πάντα μεγάλα όταν πρόκειται για αυτονομία. Τι γίνεται με τις διαστάσεις του ? Γλιστρά εύκολα στα σοκάκια με μήκος 3,6 μ. Και πλάτος 1,6 μ. … Η δοκιμή είναι να το υιοθετήσει ! Εκτός αν προτιμάτε να περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσει το ηλεκτρικό Renault R5 ? Ερχομαι συντομα !

Η άκρη Sixt: Θέλετε να αξιολογήσετε τον χρόνο χρέωσης και την αυτονομία του μελλοντικού σας Twingo σύμφωνα με τις ανάγκες σας ? Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Renault, ο οποίος έχει προγραμματίσει τα πάντα εδώ ��.

4. Volkswagen e-up!

 • Τιμή: 27.040 € / 22.040 €
 • Αυτονομία: 260 χλμ. (WLTP)
 • Μέγιστη ταχύτητα : 130 km/h

Και ένας πρόσθετος ηλεκτροκίνητος κάτοικος της πόλης, ένα ��. Το “πράσινο δίδυμο” του επάνω!, διατίθεται στο εμπόριο για σχεδόν 10 χρόνια (Από το 2013, ακριβώς), είναι ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά αυτοκίνητα “που κρατούν το δρόμο”. Αυτός ο πρωτοπόρος είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα Volkswagen και πρόσφατα αναβαθμίστηκε για να προσφέρει περισσότερη αυτονομία απ ​​’ό, τι στην αρχική του έκδοση. Το Volkswagen e-up 2.0 ηλεκτροποιεί τους δρόμους αλλά και τον χρόνο φόρτισης: 80% σε 30 λεπτά μέσω σταθμού φόρτισης 40 kW ⚡*.

5. Έξυπνο Eq Fortwo

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε λιγότερο από 40.000 €

6. Fiat 500E

Η άκρη Sixt: Το μικρό ιταλικό ηλεκτρικό μπότες σας ? Με το Sixt+, μπορείτε να νοικιάσετε ένα μακροπρόθεσμο Fiat 500E ! Σε σύντομο χρονικό διάστημα, βέβαια ♻️

7. MG5 Electric: Το φθηνότερο ηλεκτρικό διάλειμμα στην αγορά

Το Mokka-e, το τελευταίο Opel Electric, θα πρέπει να κάνει τα μάτια σας !

9. Peugeot E-208

Η μάρκα Lion αποφάσισε να προσφέρει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που λειτουργεί η θερμική πλατφόρμα 208. Εκεί Peugeot E-208 Ακολουθεί τη στρατηγική της μάρκας, η οποία πρόκειται να ανεβαίνει. Το ηλεκτρικό όχημα προσφέρει επομένως μια αίσθηση πριμοδότησης τόσο μέσα όσο και έξω. Η αυτονομία είναι αξιοσημείωτη για ένα όχημα προϋπολογισμού. “Ακαταμάχητο”, σύμφωνα με το Peugeot. Μπορεί να έχουν δίκιο !

10. Φύλλο Nissan

Roll Electric: Όλες οι συμβουλές μας ����

 • Οι συμβουλές μας για την προετοιμασία ενός μεγάλου ταξιδιού στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ⏱
 • Η αυτονομία, η διάρκεια και ο χρόνος επαναφόρτισης του ηλεκτρικού οχήματος Sixt ��
 • Οι κορυφαίες 10 εναλλακτικές λύσεις για το βενζινοκίνητο αυτοκίνητο ��
 • Οδικό ταξίδι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Εγχειρίδιο χρήσης ��
 • Επαναφόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου στο Παρίσι: Πλήρης Οδηγός ��
 • Οδήγηση σε ηλιακό αυτοκίνητο: Είναι δυνατόν με το Lightyear ��

Roll Electric χωρίς να έχετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο: εναλλακτικές λύσεις

Η κατοχή ενός ηλεκτρικού οχήματος είναι φανταστικό: ναι. Αλλά το γνωρίζατε αυτό Το Sixt σας προσφέρει επίσης πολλές λύσεις οικολογικής κινητικότητας ? Ας πάμε, υπάρχει κάτι για όλους !

Φτηνές ηλεκτρικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων ��

Η ενοικίαση ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι ιδανικό όταν θέλετε να πάτε διακοπές περιορίζοντας τον αντίκτυπο του άνθρακα ή απλά όταν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το είδος οχήματος πριν από τη δέσμευση. Στο Sixt, θα έχετε την επιλογή μεταξύ πολλών οχημάτων προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας. Ενοικιάστε μια Porsche Taycan, ένα Peugeot E-208, ή ακόμα και ένα Mercedes EQV … το μέλλον είναι ηλεκτρικό, και Sixt επίσης !

Μακροπρόθεσμη ενοικίαση ηλεκτρικού αυτοκινήτου ��

Αυτό είναι: Είστε πεπεισμένοι ! Το επόμενο αυτοκίνητό σας θα είναι ηλεκτρικό. Ναι, αλλά … κρατάτε την ελευθερία σας και δεν θέλετε να εμπλακείτε σε χρόνια. Για να συνδυάσετε όλες τις πεποιθήσεις σας, υπάρχει μια λύση: το Μακροπρόθεσμη ενοικίαση ηλεκτρικού οχήματος. Το LLD του ηλεκτρικού αυτοκινήτου με το Sixt είναι η διαβεβαίωση της ιππασίας με ένα ποιοτικό όχημα, της προστατευμένης και της ευέλικτης και της επιλογής. BYD ATT 3, FIAT 500E, Tesla… Ανακαλύψτε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της σειράς Sixt+, μίσθωση τον μήνα.

Από € 599 το μήνα, επωφεληθείτε από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο LLD χωρίς συμβολή από την οποία μπορείτε να ακυρώσετε τη σύμβαση ανά πάσα στιγμή ! Από το Electric Fiat 500 έως το BMW IX40 μέσω του Tesla Model 3, Model Y και του Peugeot E-208, υπάρχει κάτι για όλους και όλους τους προϋπολογισμούς. Περιλαμβάνονται όλα:

 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ
 • Γκρίζα κάρτα
 • Επισκευές
 • Συνεντεύξεις

Το Sixt+είναι το Maminated και φθηνή μακροχρόνια μίσθωση ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Αυτή η ιδέα απευθύνεται τόσο σε άτομα όσο και σε επαγγελματίες.

Ηλεκτρικό πρόγραμμα οδήγησης VTC ��

Πρέπει να παραγγείλετε ταξί, τώρα ή εκ των προτέρων ? Με το Sixt Ride και την πράσινη κατηγορία, βρείτε έναν οδηγό VTC που οδηγεί σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Κλείστε τον αγώνα σας με ευκολία, στο Sixt.fr/ride ή στην αίτησή μας ��.

Η άκρη Sixt: Κρατώντας τον πρώτο σας αγώνα στην εφαρμογή Sixt, επωφεληθείτε από € 15 στο τελευταίο. Λοταρία !

Ηλεκτρική ενοικίαση ποδηλάτων ��

Ενοικιάστε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, είναι υπέροχο … ειδικά όταν έχετε μια επιλογή ! Το Sixt προσφέρει μακροχρόνια ενοικίαση ηλεκτρικού ποδηλάτου, αλλά και βραχυπρόθεσμη ενοικίαση (1h, 1 ημέρα, 1 εβδομάδα)… Είτε σχεδιάζετε μια μικρή βουκολική βόλτα ή ένα ηλεκτρικό ποδήλατο LLD, θα οδηγήσετε ευχαριστημένος με ένα από τα ποδήλατα Angell μας. Αυτό το έξυπνο ποδήλατο με ελκυστικές καμπύλες και εντυπωσιακές παραστάσεις θα σας οδηγήσει στον καλύτερο τρόπο: το μέλλον ��.

Ηλεκτρικό σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης ��

Το Sixt είναι συνεργάτης των ηλεκτρικών Scooters της ηλεκτρικής αυτοεξυπηρέτησης, τα οποία θα βρείτε στο Bordeaux, το Grenoble, τη Λυών και το Παρίσι. Για να κάνετε κράτηση, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο: όλα περνούν από την εφαρμογή μας ��!

Οι Sixt FAQ για ένα φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Ποιο είναι το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ?

Ο φίλος της Citroën, σε λιγότερο από 10.000 €, είναι μακράν το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στη Γαλλία.

Ποια είναι η τιμή του φθηνότερου ηλεκτρικού αυτοκινήτου ?

7.390 ευρώ εκτός μπόνους από το κράτος. Αυτή είναι η τιμή του φθηνότερου ηλεκτρικού οχήματος, του φίλου Citroën.

Το φθηνότερο ηλεκτρικό SUV ?

Το Dacia Spring είναι το φθηνότερο SUV/crossover.

Ένα φτηνό μεταχειρισμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ?

Μπορείτε να βρείτε πολύ φθηνά ηλεκτροκίνητα οχήματα του τύπου BlueCar (Bolloré). Ή πιο πρόσφατα μοντέλα όπως αναφέρθηκαν παραπάνω.

Ποιο είναι το καλύτερο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο ?

Είναι αδύνατο να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, διότι όλα εξαρτώνται από την επιθυμητή αυτονομία, τον αριθμό των τόπων κ.λπ. Δεν μπορούν όλοι να είναι ικανοποιημένοι με ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο φθηνότερο όπως ο φίλος !

Συνέχισε να διαβάζεις:

 • Fiat 500 ηλεκτρική ή βενζίνη, χωρίς συνεισφορά, με Sixt ��
 • Κορυφαία 10 καλύτερα σπορ αυτοκίνητα ��✨
 • Τα καλύτερα πολυτελή αυτοκίνητα το 2022 – 2023
 • Η καλύτερη LOA, Leasing και LLD προσφέρει χωρίς συμβολή 2023 ��

[Ενημερωμένα νέα στις 22 Φεβρουαρίου 2023

Copyright Sixt © 2023. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.